‘PSV maakte zich zorgen over dreigend fataal ongeluk voor Ihattaren’

Vrijdag, 12 november 2021 om 12:57 • Laatste update: 13:14

PSV maakte zich begin 2021 grote zorgen over het roekeloze rijgedrag van Mohamed Ihattaren, zo meldt Marco Timmer van Voetbal International. Volgens de journalist is de negentienjarige aanvallende middenvelder ‘gaan muiten’ op het moment dat de Eindhovenaren de stekker uit de contractonderhandelingen trokken. Ihattaren zou staande gehouden zijn met snelheden van rond de 180 of 190 kilometer per uur.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door titaantje)

Laat die jongen nou met rust. Het is duidelijk dat het op dit moment niet goed gaat met hem en dan zie je elke dag een persoon verschijnen die weer wat te zeggen heeft over Ihatarren

12 november 2021 om 13:11

Hot item om over te schrijven op dit moment dus elk medium/media wil hier van mee profiteren... Laten wij als community deze berichten niet meer aanklikken en lezen dan verdwijnt vanzelf de aandacht hiervoor, want elke dag een nieuw modder gooi verhaal over ihattaren is wel voldoende geweest..toch?

12 november 2021 om 15:23

Het negatieve nieuws over de media is dat er GEEN POSITIEF NIEUWS is! Ze maken de krantenkoppen sensationeel. De meeste van hun artikelen zijn schuin en 90% gissingen in plaats van echte feiten. Ze schrijven de waarheid zoals ZIJ het zien, niet zoals het werkelijk is. Het is bevooroordeeld, nooit gelijk verteld als beide kanten van een verhaal en niemand moet een oordeel vellen op basis hiervan, zo werkt het ook in rechtzaakjes.

12 november 2021 om 13:12

Hoewel het idd niet netjes is, is het wel zo dat die jonge gewoon geen mentaliteit heeft. Heb meerdere filmpjes gezien van mo met 200achter het stuur…

12 november 2021 om 13:22

Hou nou eens je mond. Hoe durven mensen toch constant de oordelen over een 19 jarige jongen die zijn vader heeft verloren, vervolgens in een diep dal op en naast het veld terecht komt, zijn status als alom geprezen toptalent verliest en naar Italië wordt verscheept. Gadverdamme, hoe mensen hier over zo’n jongen schrijven. ‘Geen mentaliteit’, heb je ook maar een beetje inlevingsvermogen? Het is niet goed dat hij te hard rijd, maar als iedere geflitste auto een artikel waard zou zijn zouden we niks anders meer lezen. Laat die jongen nou eens met rust.

12 november 2021 om 13:24

Als hij iemand met 200 kilometer dood had gereden had je dan ook zo gereageerd?
Ondanks de omstandigheden is het levensgevaarlijk wat hij doet, niet alleen voor zichzelf maar vooral ook voor iemand die zich wel normaal kan gedragen.
Ja, hij heeft zware omstandigheden gehad, maar dat geeft je geen vrijbrief voor dit soort gedrag.

12 november 2021 om 13:29

Als je als jong volwassene met 190 over de snelweg rijdt ben je geen jongetje die een foutje maakt maar een crimineel die de gezondheid van anderen ernstig bedreigt. Dan is het verliezen van een ouder, hoe pijnlijk ook, geen excuus.

12 november 2021 om 13:30

Maar nou en? Het is waardeloos gedrag, maar evenzogoed gedrag dat dagelijks door het hele land plaats vind. Waarom moet hier nou een artikel over komen?

12 november 2021 om 13:32

Zijn vader is 2 jaar geleden overleden. Het is verschrikkelijk om je vader te verliezen, maar op een gegeven moment moet je op een of andere manier door. Hij heeft gewoon een jaar in de luwte nodig, met alle ruimte om te praten en te verwerken, maar feit is dat hij zichzelf in verlegenheid blijft brengen.

12 november 2021 om 13:33

Als je (minimaal) 60 kilometer per uur te hard rijdt dan vind ik 'waardeloos gedrag' wel erg makkelijk gezegd, daarnaast is zeggen 'het gebeurt dagelijks door het hele land' een belachelijke argumentatie om iets goed te praten.
Het is een levensgevaarlijke wegmisbruiker, dat hij vanwege moeilijke omstandigheden door een verwarrende fase in zijn leven gaat is geen vrijbrief.

12 november 2021 om 13:36

Ik praat het niet goed en jij beantwoord mijn vraag niet. Ik keur het af, ik vind het slecht en het is gevaarlijk. Maar hij verdient het daarmee nog niet om nu al een paar dagen lang zo door de mangel gehaald te worden door de media. Ik vraag het nog maar een keer, waarom moet hier een artikel over geschreven worden? We weten allemaal dat het niet goed met hem gaat en dit helpt allemaal niet bepaald.

12 november 2021 om 13:39

Het gedrag is ook op geen enkele manier goed te praten. Toen Boef gefilmd werd toen hij 250 reed en 100 binnen de bebouwde kom, werd evengoed zijn rijbewijs ingenomen.

Echter is na 100 berichten over deze jonge knul wel voldoende roddelpraat en onzin de wereld in gebracht. Niemand lijkt hem meer een weg naar boven te gunnen en niemand geeft hem op deze manier handvaten om dit wel voor elkaar te boksen.

12 november 2021 om 13:46

Er “moet” nooit ergens een artikel over geschreven worden. Maar dat gebeurt omdat burgers graag geïnformeerd worden over het wel en wee van (in dit geval) Ihattaren. Jij zegt dat dit niet bepaalt helpt. Daar ben ik het mee eens. Daar staat tegenover dat het belang van Ihattaren moeten worden afgewogen tegen het recht van het publiek op informatie.

Begrijp me niet verkeerd: Ihattaren is momenteel nauwelijks voetballer, dus mogen dit soort verhalen van mij lekker in de Story of Privé blijven. Maar het beroep profvoetballer heeft voor- en nadelen. Voordelen zijn van je hobby je werk maken, gigantisch veel aanhangers hebben en een astronomisch salaris verdienen. Nadelen zijn dat je in the picture staat, ook op momenten dat je dat niet wilt en dat dit voor veel druk zorgt en weinig privacy.

Als je daar geen zin in hebt, stop je lekker met voetballen en ga je een opleiding doen. Daar heeft Ihattaren schijnbaar geen zin in dus dan moet hij niet zeuren.

12 november 2021 om 13:54

Je vader verliezen is geen excuus om je te misdragen. Als iedereen dat zou doen zou het een drama zijn op de wereld. Iedereen verliest uiteindelijk zijn vader. Alleen de ene wat eerder dan de ander.

12 november 2021 om 13:58

Omdat Mo Ihataren ook graag heel veel geld wilde verdienen en een grote ster wilde zijn. Dit is de keerzijde van dat grote geld, het is niet alleen heel goed tegen een balletje trappen maar ook steeds in de aandacht staan van deze of gene. En het is blijkbaar gelukt, hij kan (logisch) niet met die druk omgaan.

Ik vind oprecht dat een zaakwaarnemer DAAR begeleiding in moet bieden, deze jongen heeft het absoluut zwaar gehad en is zijn vader verloren maar daarna is hij gewoon over het paard getild door zijn zaakwaarnemer ipv gecorrigeerd. Dit is het eindresultaat van het gedrag van hem en zijn entourage en dat is sneu, maar wel de werkelijkheid.
Als die jongen verstandig was of zijn omgeving, want hij is nog een jonge jongen met verdriet, dan was die geholpen had die 4 jaar bij PSV getekend en was die uitgeleend aan een middenmotor/degradatiekandidaat ergens in NL of buitenland en had die daar lekker gaan voetballen. Desnoods de tweede divisie in Oostenrijk. Maar het moest op deze manier en DIT is de consequentie van het gedrag dat vanuit zijn entourage is vertoond, het wordt alleen maar rotter en vervelender.

Wat ik daar van vind? Laat die jongen met rust het is een jong ventje, gun hem zijn leven. Maar blijkbaar smult de hele wereld, inclusief de media er van. Er gebeurd namelijks iets en sensatie verkoopt..

12 november 2021 om 13:58

Dat is best een accurate beschrijving van hoe de media werkt, maar ik vecht die werking aan. Je kan wel zeggen "dat hoort er nou eenmaal bij", maar dat is geen rechtvaardiging. Ik stel voor om dit soort onzin gewoon niet meer te doen en jij zegt "ja. maar dat is nou eenmaal zo". Ik hoef helemaal niet geïnformeerd te worden over dit soort privé zaken en ik vind ook niet dat burgers daar recht op hebben. Waarom hebben we met z'n alle besloten dat we alles mogen weten over celebrities?

12 november 2021 om 14:23

e013willem: ik begrijp je punt maar ondertussen heb je het artikel wel gelezen en meerdere reacties geplaatst. Dus VZ denkt "dit interesseert mensen". Dan moet je het ook echt negeren.

12 november 2021 om 15:31

hahahaha had die maar lekker bowler moeten worden.

12 november 2021 om 15:33

@magikhetwete,

Hij is niet over het paard getild door zijn zaakwaarnemer, hij is over het paard getild door psv.
De club die hem op 16 jarige leeftijd al op handen droeg, de club waar hij altijd het pareltje is geweest en daarom een streepje voor had op de rest. Iedereen accepteerde dat. Tot er een trainer kwam die dat niet accepteerde, en Mo niet meer anders gewent was.

Daar ging het verkeerd, hij dacht dat hij alles kon, een stap minder hoefde te zetten dan de rest en net iets meer kon maken. Maar dat bleek niet zo te zijn.

Over het 180 km/uur rijden. We hebben toch allemaal wel eens flink het gas in geduwt? Of zitten hier allemaal mensen die nooit boven de 130 zijn uitgekomen, en vandaag de dag nooit meer boven de 100 uit komen?

Ik weet dat ik mijn rijbewijs net had, en ook even hard wilde rijden, en daarom ook even de 200 aantikte. Ben ik nu een zware crimineel? Of gewoon iemand die jong is, adrenaline wil voelen en daardoor over de streep gaat ?

Als jullie naar het cafe zijn geweest en wat hebben gedronken, Hoe gaan jullie dan naar huis ? Pakken jullie dan allemaal de taxi, die recht voor de deur van het cafe stopt ? Want als je iets anders doet ben je ook gewoon fout bezig, je zal het meemaken dat iemand jou op dat moment probeert te ontwijken omdat je dronken over de straat loopt, en daardoor zichzelf door rijd.....

12 november 2021 om 20:32

Wat heeft het er verdomme mee te maken dat hij zijn vader is verloren, ben ik ook op die leeftijd geeft je toch geen vrijbrief. En ja, hij is voetballer dus staat in de aandacht weet die zelf ook en kiest er alsnog voor. Ja dan mag je spreken over een waardeloze mentaliteit, ook over een 19-jarige dan ben je toch oud genoeg om na te denken of niet dan.

12 november 2021 om 23:13

Hij is niet door PSV over het paard getild, hij heeft genoeg problemen gehad bij PSV in de jeugd vanwege zijn gedrag.

12 november 2021 om 13:24

Dus je mag verder over van alles en nog schrijven, maar oh als het over deze arme jongen gaat mag het niet? Als je rare capriolen uithaalt, wanneer je een riant salaris opstrijkt en het mooiste beroep op aarde hebt, dan is het logisch dat er over geschreven wordt. Ja hij moet hulp en begeleiding hebben, maar wanneer iemand zelf niks wil dan wordt het lastig.

12 november 2021 om 13:34

Hoezo is dat logisch? Misschien moeten we het gedrag van de media dan eens evalueren. Een riant salaris is geen excuus om een stroom aan artikelen te publiceren over zaken die, hoewel natuurlijk niet bepaald netjes, ook niet wereldschokkend zijn. Hij moet niet zo hard rijden, maar hetzelfde geld toch voor de duizenden andere Nederlanders die dat elk jaar doen? Geef hem een boete, laat het daar bij. 19 jarige jongens met veel geld hebben ook een hart.

12 november 2021 om 13:45

Als voetballer ben je een publiek figuur, naast het feit dat het een 19 jarig joch is met duidelijk psychische problemen. Daar hoort het hele media circus bij en nergens wordt er toch gezegd dat hij een of ander monster is. Wanneer hij dit allemaal niet aan kan, dan is het misschien beter om een ander beroep te zoeken. Maar hopelijk weet hij zich te herpakken en als hij dat succesvol doet zal iedereen hem weer omarmen hoor.

12 november 2021 om 23:15

De media mag hier over publiceren. Zijn vorstelijk salaris is mede te danken aan de supporters. Zonder supporters zijn er ook geen sponsors en is er dus ook geen geld.

12 november 2021 om 13:39

Aaahh vandaar hij spoorloos was hij moest alles op de fiets doen ,

12 november 2021 om 13:45

Het gaat niet goed met die jongen?

Die jongen is gewoon niet goed…

12 november 2021 om 14:19

Echt triest idd, volgens mij is dit ook zo'n Psv watcher. En tsja wat willen ze, even duidelijk maken dat het absoluut niet aan Psv heeft gelegen? Pff prima joh maar echt laat die jongen met rust zeg.

12 november 2021 om 14:37

Moge Allah swt hem leiden ameen

12 november 2021 om 15:33

Ja laten we hem met rust laten en dan praten we weer verder over 3 jaar, wanneer zijn centjes op zijn, wanneer hij diverse overtredingen is begaan. Ook de politie moet het hem niet kwalijk nemen, ook de club had het hem niet kwalijk moeten nemen, sterker nog niemand mag het hem kwalijk nemen toch? Ook al zijn we 2 jaar verder, mag niemand het hem kwalijk nemen....alleen Smith nemen we kwalijk, want die heeft alles gedaan...toch?🤦🏾‍♂️

Edit** waardeloos verhaal van deze journalist.

12 november 2021 om 13:09

t komt toch bij de journalist vanaan?

12 november 2021 om 13:10

Volgens mij is het niet PSV maar een journalist van Voetbal International die dit oprakelt.

12 november 2021 om 13:17

Aangepast. Dat deze jongen maar gewoon met rust wordt gelaten.

12 november 2021 om 13:39

"Meerdere keren" Zou hij dan niet zijn rijbewijs al kwijt zijn?

Iedereen die hier gaat schrijven dat dit een probleemkind is. De beste jongen heeft het ontzettend moeilijk. Ik durf te wedden dat 90% van de reageerders hier op zijn 19e gewoon lekker aan het zuipen waren, met niemand die toekeek.

12 november 2021 om 13:13

Dat hij het moeilijk heeft snap ik na het overlijden van zijn vader. Echter vind ik dat wel los staan van rijgedrag.

12 november 2021 om 13:17

Moet je dit gedrag dan goedkeuren??
Jongen is gewoon niet gemaakt voor topsport niks geks aan. Ik ben het zelf ook niet

12 november 2021 om 13:30Ik durf te wedden dat 99.9 van de gebruikers hier geen profcontract heeft bij een betaald-voetbal organisatie.

Die jongen heeft het zwaar gehad, absoluut. Dat betekent niet dat je weg blijft bij je club, je gaat zaalvoetballen terwijl dat niet mag, met 190 km/h over de snelweg kan rijden (je brengt niet alleen jezelf in gevaar maar vooral anderen) of dat je je maar kan gedragen als een verwende clown.

De excuses zijn op, deze jongen is multimiljonair dankzij 2 maandjes leuk voetbal. Het is nu gewoon een misselijkmakend mannetje.

12 november 2021 om 14:00

Je kent die jongen niet. Je leest alles alleen in de media en toch heb je zo'n sterk mening over hem. "Misselijkmakende mannetje" je hebt nooit een word met hem gewisseld, gek. Klassieke voorbeeld van een schaap die alles slikt wat de media hem zegt.

12 november 2021 om 15:09

Hij kan prima een mening vormen zonder de media hoor. Of denk je dat de media al die punten verzint zoals het te hard rijden, blessures buiten het voetbal om en andere mentaliteitproblemen.het lijkt me dat roekeloos rijden niet in de categorie 'muiten' valt. hoe zou ihattaren, als hij daadwerkelijk levensgevaarlijk rijgedrag vertoonde, daarmee tegen psv in opstand hebben willen komen? door zichzelf dood te rijden, zodat ze geen transfersom zouden kunnen krijgen? het zal vast zo zijn dat deze jongen een wat destructieve periode heeft gehad, maar het lijkt me dat dat toch meer te maken heeft met andere omstandigheden dan gestaakte contractonderhandelingen. dit bericht is het zoveelste dat we over hem lezen, maar eigenlijk bevatten al deze artikelen voornamelijk speculaties - over ihattaren, maar ook over bijvoorbeeld raiola en psv. in plaats van telkens maar loze aannames de wereld in te slingeren, kunnen we, en met name deze 'journalisten', hem beter met rust laten. ik heb geen idee wat er in het hoofd van ihattaren omgaat, maar het lijkt me niet prettig als er constant zo over je geschreven wordt. ik kan me niet voorstellen dat het hem helpt om uit een lastige periode te komen, eerder het tegenovergestelde, en dat is voor mij een zeer belangrijke factor bij de afweging of je iets moet publiceren.

Wanneer je rare capriolen uithaalt, wordt er over je geschreven. Doet niks af aan het feit dat hij hulp nodig heeft en niet helder bij geest lijkt. Daar kan ik best wat begrip voor opbrengen, maar dat houdt niet in dat hij met gouden handschoenen aangepakt hoeft te worden.

12 november 2021 om 13:32

Lastige is ook dat iedereen precies weet wat er speelt natuurlijk. Als je iets leest of hoort hoeft het niet altijd zo te zijn. Hij komt nu constant slecht in het nieuws waardoor mensen allemaal slecht over hem gaan oordelen.

Keur het zeker niet goed zijn rij gedrag. Maar laat die jongen nou gewoon met rust en laat hem zijn ding doen. Wat voetbaltjer hier boven al zegt, toen jij een jaar of 19 was waren het alleen je ouders die je volgde. Alles onder een vergrootglas leggen is ook maar zoeken om het zoeken.

12 november 2021 om 14:07Van mij mag hij zeker zijn eigen ding doen, of hij stopt met voetballen, door gaat met voetballen, nog bij een CL club een contract probeert te krijgen of bij de plaatselijke voetbalclub gaat. Is hij helemaal vrij in. Van mij part heeft hij voor 11 uur ochtend al het eerste kratje bier leeg thuis. Dat mag hij ook zelf bepalen.

Maar als je roekeloos gedrag gaat vertonen waardoor je onschuldige medemensen kunt verwonden ga je een grens over en maakt het niet uit wat je de afgelopen 20 jaar allemaal hebt meegemaakt. En kun je hem niet zomaar zijn ding laten doen.

190 km per uur rijden met een snelle auto, als jongen die mentaal niet stabiel is. Dan schrik je je inderdaad wezenloos. Voor Psv een goede zaak dat dit niet eerder naar buiten is gelekt. Nu hebben ze gelukkig toch nog een paar miljoenen (6?) voor hem kunnen vangen. Van de doorverkooppercentage kan Psv denk ik niet veel gaan verwachten.

12 november 2021 om 13:57

1.9 miljoen heeft PSV ontvangen, kan via bonussen nog met 2 miljoen oplopen (aldus Knipping die in jaarcijfers Juventus door namens VI en later Rik Elfrink die ernaar verwees).

Laat die jongen met rust heeft het al zwaar genoeg mentaal.

13 november 2021 om 08:26

Hoelang ga je dit volhouden, we zijn al bijna 2 jaar verder he? Had hij een 9 tot 17u baan, dan was ie allang op staande voet ontslagen.

Schmidt heeft gewoon zn snelheidsmeter gemanipuleerd

Wat het ook is, je moet niet zo snel rijden je brengt anderen er mee in gevaar. Henry Ruggs, prima american football speler heeft anderhalve week iemand dood gereden in z'n sportwagen. Vrouw en hond dood, vriendin en moeder van zn kinderen gewond, carriere naar de klote en gevangenis... wat er ook gebeurt ga geen dingen doen waar door andere mensen in gevaar komen.

Lekker oordelen jongens. We gaan de goede kant op om iemand op de schandpaal te zetten. Hoeree voor de ordinaire oordeelcommissies.

juist laat hem met rust en heel snel vergeten, de jongen is geen pareltje zeker niet met deze instelling, een over het paard getild mannetje die dacht dat hij er al was, snel vergeten.

Niet eens de 200... In Duitsland zou hij zo nog van de linkerbaan gedrukt worden.
Stelt allemaal niet zo veel voor. Als het rustig op de weg is kan je prima dit soort snelheden rijden.

Zijn ze in Eindhoven nog steeds boos dat ze maar blijven lekken naar de pers. Kinderachtig en totaal onnodig. Het lijkt wel alsof ze bij PSV zijn carrière willen verwoesten omdat hij voor zakgeld door de achterdeur is vertrokken.

12 november 2021 om 23:19

Lol, hij heeft zelf zijn carrière al verwoest. Daar heeft ie PSV niet voor nodig.

Zijn raciesten. Zijn vader is overleden (hij is ook de enige waarvan de vader overlijdt op deze aardbol) dus mag hij alles. Ook met zulke snelheden rijden en iedereen in gevaar brengen. En als je hem aanhoudt als politieagent of kritisch bent ben je raciesctisch.

Lekker laten dobberen. Die vind zijn weg wel. Naar boven of beneden...

Je kan helemaal niet "meerdere keren aan 180-190km staande worden gehouden" denk ik. Volgens mij werden bij dergelijke snelheden al snel je rijbewijs ingetrokken en als het dan nogmaals gebeurt ga je volgens mij gewoon (een korte tijd) achter de tralies.

12 november 2021 om 23:10

19 jaar was ik en toen verloor ik mn moeder. Nooit heb ik mij daarachter verscholen. Je moet het zelf maken anders kom je er niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. DrommelKeeper190
O. BoscagliVerdediger193
Y. VertessenAanvaller186
E. ZahaviAanvaller134
V. MüllerKeeper00
Y. MvogoKeeper10
A. van LareKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop, zo weet Fabrizio Romano. De Amsterdammers hebben daarvoor een volledige overeenkomst bereikt met Juventus. De laatste stap om de overgang te voltooien...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren