Mohamed Ihattaren duikt in Utrecht op met personal trainer

Vrijdag, 12 november 2021 om 08:37 • Laatste update: 08:57

Mohamed Ihattaren lijkt momenteel met een personal trainer aan de slag te zijn in Utrecht. BestPersonalSportskills deelt via Instagram een foto waarop de negentienjarige aanvallende middenvelder poseert met eigenaar Jordy Best. Ihattaren heeft de foto ook zelf via zijn Instagram gedeeld.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

76 reacties (laatste reactie door garrincha10)

Dit is nou goed nieuws op de vrijdagochtend!

12 november 2021 om 09:46

Die jongen heeft volgens mij meer behoefte aan een psycholoog. Trainen kon hij bij Sampdoria ook op een prima niveau volgens mij. Net ff de site bekeken, maar Ihattaren was daar op 11 juni ook, de rest van de jongetjes die daar trainen is gemiddeld 8 jaar oud. Lijkt mij nou niet de omgeving waar hij momenteel het meest baat bij heeft. Maar goed ik hoop dat hij er weer bovenop komt.

12 november 2021 om 09:56

Vandaar dat hij een lolly heeft gekregen na afloop!
Goed gedaan Mo!

12 november 2021 om 11:37

Ach ja, het is in ieder geval iets. Wellicht dat deze man tot hem door kan dringen en heeft hij wat tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten. Het beste wat hij volgens mij kan doen is zich laten verhuren aan een FC Utrecht of zo, als Juventus daar mee eens is en Utrecht het salaris (deels) kan betalen.

12 november 2021 om 11:13

Ik ben benieuwd naar juventus of dit met mede toestemming overleg is.

12 november 2021 om 21:46

Idd, wat een superprof is het toch…

Kunnen we die jongen niet gewoon even met rust laten? VZ maakt er weer een hoofdartikel van, waarschijnlijk wordt het weer in VI, voetbalpraat en weet ik veel wat allemaal besproken. Geef die jongen eens wat rust en tijd en kom weer bij hem terug als hij gaat voetballen. De media is zo nu en dan echt misselijkmakend.

12 november 2021 om 09:01

Volgens mij gooit hij dit zelf toch in de openbaarheid?

12 november 2021 om 09:08

Wat vervolgens weer stuiptrekkend wordt opgepakt door de media voor de clicks, de centjes en weet ik veel allemaal. Je kunt er als media ook voor kiezen om het eens niet te berichten. Maar goed, dan levert het niets op natuurlijk.

12 november 2021 om 09:13

Dat is exact wat meneer wenst toch? Als je als bekende iets post en verwacht dat je met rust wordt gelaten, ben je meer dan naïef..

12 november 2021 om 09:27

Hoeveel meer bewijs moet je hebben dat die jongen ook vreselijk naïef is? Dat lijkt mij inmiddels toch wel duidelijk.

12 november 2021 om 11:22

Ja, hij gooit het zelf in de openbaarheid. Maar als we er vanuit gaan dat hij psychologische hulp nodig heeft, dan moet hij tegen zichzelf in bescherming worden genomen. En dan moet hij inderdaad rust hebben.

Misschien zitten we ernaast, en gaat hij nu weer opbouwen. Maar ik heb er een heel hard hoofd in. Een paar keer trainen en je merkt weer dat als de geest niet wil, het lichaam ook niet kan volgen.

12 november 2021 om 09:03

De media is zo nu en dan echt misselijkmakend.

Er is in feite toch niks aan de hand? We hebben heel veel speculatie (doe ik zelf zo nu en dan ook heerlijk aan mee). Maar het enige dat waar is, is dat Ihattaren niet bij zijn club is en dat hij nu traint in Utrecht. Daar mag je dan best iets van vinden.

12 november 2021 om 09:09

Dat mag, natuurlijk. Maar daar heb je toch de media niet voor nodig om er iets van te vinden?

12 november 2021 om 09:32

De media vindt er toch ook niks van? Je weet alleen: Hij is in Utrecht, personal trainer. Ze drukken geen mening erover uit.

12 november 2021 om 09:39

Dat stelt toch ook helemaal niemand?

12 november 2021 om 10:06

Maar hij gooit het zelf op de media? Social media is ook een vorm van media. Dus snap je punt niet echt.

12 november 2021 om 10:08

Nou ja DR Mario, jij keurt hier in principe een artikel af waar dus in feite alleen wordt gesteld wat Ihattaran op insta zet. In het kader van zijn 'vermissing' lijkt het me redelijk objectief. Jij maakt daar een spinsel van (wat ik trouwens ook graag doe) en vervolgens keur je dat zelf af.

12 november 2021 om 10:20

Ik keur het artikel in zoverre af dat VZ er weer eens sensationeel voor koos om het een hoofdartikel te maken, want dat klikken zo lekker veel mensen. Nergens voor nodig. Die jongen is momenteel enorm beschadigd en dat komt, voor dat mensen weer bijdehand gaan doen op de vrijdag, volledig en enkel door hemzelf. Maar je kunt er dan ook gewoon voor kiezen om eens niet te berichten en hem gewoon een bepaalde rust te gunnen. Ondanks dat hij zichzelf die rust helaas ook niet gunt. Die jongen heeft nu helemaal niets aan sensatieverhalen, eindeloze speculaties en weet ik veel allemaal. Die jongen heeft behoefte aan rust en zichzelf weer in de luwte opwerken. Nu nog media en mensen om die jongen heen die hem dat duidelijk maken.

12 november 2021 om 10:25

Goos, je bent in deze echt een discussie met jezelf aan het voeren. Nergens staat dat hij enorm is beschadigd. Wie zegt dat hij behoefte heeft aan rust en luwte?

We hadden vorige week een artikel dat hij van de radar was verdwenen. En deze week een artikel dat hij PT heeft (dus weer is opgedoken). Alle speculatie over mentale gezondheid, overspannen en weet-ik-veel: dat staat helemaal nergens. Wat jij hier doet is verbolgen zijn over een artikel, waar je in feite zelf een achtergrond op speculeert en die speculatie keur je af.

12 november 2021 om 10:36

Wat speculeer ik dan precies in jouw ogen?

12 november 2021 om 10:52

Dr Mario, ik kan je volledig volgen als je zegt dat die jongen rust nodig heeft en zichzelf niet helpt door dit weer online te knallen.

Dat je zegt dat zijn mentale problemen geen speculaties zijn gaat echter wel te ver imo, want dat is echt door geen enkele specialist bevestigd. Dit is hetzelfde als iemand schuldig bevinden zonder concreet bewijs maar enkel woorden van anderen.

12 november 2021 om 10:59

@Samcro,

Ja, fair enough. Mea culpa. Daar kan ik het eigenlijk ook alleen maar mee eens zijn. Ik heb mijn bericht ook aangepast, speculaties van mijn kant helpen die jongen ook niet verder.

12 november 2021 om 11:03

- Geef die jongen eens wat rust en tijd en kom weer bij hem terug als hij gaat voetballen. De media is zo nu en dan echt misselijkmakend.
- Die jongen is momenteel enorm beschadigd
- Die jongen heeft behoefte aan rust en zichzelf weer in de luwte opwerken.
- Dat hij mentale problemen heeft zijn iig geen speculaties dat is al zo vaak bevestigd door mensen die hem persoonlijk kennen dat er waarheid in moet zitten

Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat jij speculeert dat hij (zware) psychische problemen heeft, maar dat staat helemaal nergens. Je keurt de media erg af (alsof jij kan stellen wie wat mag schrijven), maar inhoudelijk staat er simpelweg puur wat feiten. Je komt in mijn ogen wat verbolgen over ja.

12 november 2021 om 11:05

aah, aangepast. Never mind.

12 november 2021 om 12:23

@Westend de grote vraag is of Mo mentaal ziek is. Als dat zo is, dan zou het de media sieren om zijn gezondheid bóven de berichtgeving te plaatsen. Ik zou dat in dit geval doen.

Als hij niet ziek is en gewoon rare bokkensprongen maakt, dan moeten ze vooral lekker rapporteren. Maar ik zou graag zien dat media die afwezig in alle ernst maken.

12 november 2021 om 12:44

Samcro, eens, het zijn speculaties. Maar er zijn goede redenen om te twijfelen aan zijn mentale gezondheid. En ook al weten we het niet zeker, zou het dan niet beter zijn om hem die rust te gunnen. Als hij wèl ziek is, dan helpt de huidige aandacht hem alleen maar verder de put in.

12 november 2021 om 14:47

Vernon, er is een verschil tussen de roddelpers en het nieuws. Bij nieuwsitems (zoals dit) worden feiten gedeeld. Stel dat het waar is dat mo mentaal ziek is (wat overigens niet is bevestigd en door hemzelf volgens mij zelfs wordt ontkend), dan mag een nieuwssite best melden dat het zo is. Als je dat niet doet, dan gaan mensen speculeren waarom iemand er niet bij is. Speculatie is weer is voor de roddelpers (en die zijn inderdaad vrij agressief).

Zo ik het zie vallen ze Mo verder ook helemaal niet lastig en liggen er geen cameramensen onder elke struik fotos van hem te maken. Dat doet hij vooralsnog gewoon zelf. Niks mis mee.

12 november 2021 om 09:38

Ja zo werkt dat niet natuurlijk en dit lijkt me weer eens een positieve noot. De media ontziet niemand en in dit geval is dat ook niet nodig mijns inziens.

12 november 2021 om 09:40

Je bedoelt dat het gek is dat er in voetbalprogramma en door liefhebbers interesse is in wat tot voor kort (en misschien nog wel) één van de grootste talenten in Nederland sinds tijden is? En dat het interesse wekt dat die zijn carrière waar miljoenen van dromen weg gooit? Lijkt me dat je meer reden tot argwaan hebt als dit niet het nieuws haalt...

12 november 2021 om 10:01

Ah joh, beetje overdreven niet? Hij maakt het zelf publiekelijk en Mo zal echt niet wakker liggen van een bericht op VZ. Of denk je dat hij al onze reacties hier gaat doorlezen.

Normaal bericht, dus ik snap je punt niet zo in deze. Het lijkt alsof je sowieso iets hierover wilde zeggen, met of zonder nieuwsbericht.

12 november 2021 om 10:21

Beetje een misplaatste insinuatie, niet?

12 november 2021 om 11:18

Misplaatste stament zal je bedoelen.

12 november 2021 om 11:23

Nee, ik bedoelde insinuatie. Geen statement. Je insinueert dat ik überhaupt iets wilde zeggen en dat de inhoud van het bericht dus geen enkele invloed op mijn reactie had. Dat is een insinuatie en zeker geen statement.

12 november 2021 om 11:51

Nee jou eerste statement is misplaatst in deze context. Je zegt namelijk iets waar ik je best gelijk in kan geven, maar zeker niet in dit specifiek geval.

12 november 2021 om 12:09

Dat mijn statement misplaatst is maakt niet dat jouw insinuatie niet misplaatst is natuurlijk. Het een sluit het ander niet uit, ouwe insinuator.

12 november 2021 om 10:07

Laat hem lekker met rust

12 november 2021 om 10:28

Dan lees je dit toch niet, als je dat al niet begrijpt

12 november 2021 om 10:32

Maar ik las het toch, en nu?

12 november 2021 om 10:49

En nu niks, want het zal Ihatarren geen moer schelen.

12 november 2021 om 11:13

Ja joh. Jij bedoelt Mo die uit de media blijft als er problemen zijn bij psv, die niet in de media komt als er wat loos is bij Sampdoria en die volledig van de aardbodem verdwijnt maar wel op sites als Rising Ballers en Bestpersonalsportskills verschijnt met mededelingen en duimpjes? Als je met rust gelaten wil worden, zou een advies kunnen zijn om gewoon op te komen dagen bij je werkgever, nederig zijn en vandaaruit de media compleet negeren totdat je weer een beetje boven Jan bent.

12 november 2021 om 12:26

Yoda, de vraag is of hij ziek is of niet. Als hij niet ziek is, ben ik het volledig met je eens. Als hij wel ziek is, bijvoorbeeld de genoemde depressie, dan is zijn oordeelsvermogen aangetast en moet hij beschermd worden. Dat is waar het nu om draait.

Als die depressie allemaal bullshit blijkt, dan moeten ze rapporteren wat ze willen. Maar dat moeten we dan wel even weten.

12 november 2021 om 12:31

Maar je kunt hem natuurlijk niet volledig in een slachtofferrol plaatsen. Dat zou wel heel makkelijk zijn. Ongeacht de omstandigheden is iemand nog altijd verantwoordelijk voor zijn/haar gedrag.

13 november 2021 om 08:23

Als het mentaal niet helemaal oké is, zou ik dat super vervelend vinden natuurlijk. Dat gun ik m niet, obvious. Maar dan zou zijn werkgever en zijn zaakwaarnemer op de hoogte moeten zijn (gebracht). Als dat niet eens meer kan, staat het er heel slecht voor en dan moet die personal trainer maar eens aan de bel trekken.

12 november 2021 om 12:30

We moeten het ook niet gaan overdrijven en die jongen helemaal in een slachtofferrol gaan plaatsen. Hij is zelf verantwoordelijk voor de aandacht die hij krijgt. Voorheen was het louter positief, sinds anderhalf jaar is het steeds negatiever gaan worden. Daar kun je de media niet volledig de schuld van geven. Dit hoort nou eenmaal bij het topsporter-zijn. Het is niet zo dat je de voordelen kunt pakken en de nadelen kunt laten voor wat ze zijn. Dankzij diezelfde media verdient die jongen bedragen waardoor hij zich zo heeft kunnen gedragen. Iemand met een modaal inkomen heeft die luxe niet hoor.

12 november 2021 om 17:50

Het is waar dit clubje hier geld mee verdient maat. Je vraag aan de bakker ook niet of ze stoppen willen met brood verkopen. Jouw hele reactie golf is precies datgene waar je in je al je relaasjes op afgeeft. Je bent dus gewoon onderdeel van het in jouw hoofd spelende probleem. VZ draait op clicks en advertising… zou eerder oliedom zijn als ze dit niet plaatsen.

Kom op man! Dit is echt je laatste kans. Nu moet je je best doen en laten zien waarom wij van voetbal houden.

Hard work beats talent when talent doesn't work hard.

Ondanks dat ik het als PSV’er jammer vind dat het gelopen is zoals het gelopen is, hoop ik dat dit alsnog een succesverhaal wordt.

Kans nummer zoveel om aan zichzelf zowel fysiek als psychisch te gaan werken... Stel dat Sampdoria hem nu niet meer wil, dan staan de clubs toch ook niet meer voor hem in de rij als hij er blijkbaar over na heeft gedacht om te stoppen. Motivatie blijkbaar verder te zoeken.. Zo zonde!

Ik vraag me af wat een Juventus, die club waar hij nu aan is verhuurd en zijn zaakwaarnemer daar nou van vinden. Of wat ze ermee moeten.

iig positief nieuws. Hopelijk kan hij nu in alle rust werken aan zijn "herstel". We hopen toch echt dat hij weer kan shinen op de velden, zoals we van hem in het begin hadden verwacht. Was iig een genot om hem te zien voetballen.

Het zal mij benieuwen, hij ziet er in ieder geval niet afgetraind uit in zijn gezicht .. dit zal naar mijn idee een eeuwig talent blijven.

Mo is Na een dag hard trainen, weer elke dag bij sushi koi utrecht te vinden!

12 november 2021 om 10:26

Er zitten mega veel eiwitten in sushi, dus op zich (als je de frituursels laat liggen) vrij gezond

12 november 2021 om 10:53

Er zitten ook mega veel suikers in de sushi rijst, die zijn dan weer niet zo gezond.

Wat is eigenlijk precies de situatie? Onder contract bij Juve, uitgeleend aan Sampdoria maar hij blijft nu op eigen houtje gewoon weg? En meneer dropt nu ineens een foto dat hij met een PT aan de slag is gegaan in Utrecht? Wat zullen Juve en Sampdoria hiervan vinden? Is dit niet gewoon contractbreuk? Zelfs zijn zaakwaarnemer heeft hem al tijden niet meer kunnen bereiken. Ihatarran is gewoon afgeschreven imo. Lekker je doekoe opmaken aan chickies, dure waggies en dure drip. Gevalletje Royston Drenthe maar dan de Ali Express versie.

12 november 2021 om 12:35

Dat is wat kort door de bocht gezien zijn leeftijd, maar ik ken geen spelers die na dit soort capriolen nog enigszins in de buurt van hun potentie zijn gekomen. Ongeacht de omstandigheden liegt de waslijst aan incidenten er niet om. Dat neigt toch sterk naar een patroon vanuit bepaalde karaktertrekken. Dat leer je zeker niet even af als je 'onderduikt' in Nederland en de club waar je onder contract staat met de sores laat zitten. Daar is veel tijd en discipline voor nodig en in bijna alle gevallen psychologische en fysiologische hulp.

13 november 2021 om 07:34

Jaloerse types als jou zijn echt sneu. Omdat jij je rug breekt voor €2200 in de maand moet je niet haten op Mo.

15 november 2021 om 17:45

Jij moet minder met je handen choppen drerrie. De waarheid is hard of niet? Of ben je neefje nummer 1981818 van mo de show? Slapen gap.

Rehabilitatie nummer zoveel. Kan me de filmpjes van een trainende Ihattaren in de bossen in Amsterdam nog herinneren van vorig jaar. Ook dat werd gelijk op z'n instagram gedeeld uiteraard. Het is eigenlijk heel sneu. Je moet er gewoon een beetje van glimlachen. En niets is pijnlijker dan glimlachen uit medelijden.

Laat die jongen lekker met rust

Hee Voetbalzone, kunnen we deze jongen niet gewoon ff met rust laten? Dat hij een foto plaatst met een personal trainer is toch geen nieuws voor op de voorpagina?

12 november 2021 om 11:15

Nee eindelijk nieuws, en wel van de maestro zelf. Als ie met rust gelaten wil worden, had hij moeten blijven doen wat hij toch al deed: compleet van de radar verdwijnen.

12 november 2021 om 11:20

Je mag toch gewoon overnemen wat hij zelf publiceert?

Heb meer moeite met berichten die niet van hemzelf komen, maar van mensen die lopen te gissen.

12 november 2021 om 12:37

Het grote probleem is echter dat die 'gis-berichten' eigenlijk altijd blijken te kloppen. Al die geruchten zijn waarheid geworden en zelfs het bericht dat hij overwoog te stoppen blijkt een kern van waarheid te bevatten. Dat heeft z'n zaakwaarnemer een paar dagen geleden bevestigd.

13 november 2021 om 08:25Je mag overnemen wat hij zelf publiceert? Waarom vraag je vz dan om hem ffmet rust te laten?

15 november 2021 om 10:48

Waar vraag ik dat?

Begrijp niet waarom men nog voor Ihattaren opkomt. Bij PSV was het Schmidt die niet met hem kon omgaan. Vervolgens tekent hij met z’n volle verstand een contract bij Juve om daarna verhuurd te worden aan Sampdoria. Blijkt dat hij gewoon trainingen overslaat en rustig naar Nederland toe reist zonder de club iets te laten weten. Hij zal best met depressies kampen na het verlies van z’n vader, maar je bent een professional. Zowel van hem als van de normale burger wordt verwacht dat het werk gedaan wordt, en voldoe je niet, ga je de laan uit. Als hij alle aandacht zat is, is het misschien wel een optie om te stoppen als voetballer. Dit hoort er namelijk bij en je hebt er zelf voor gekozen.

Als ik Sampdoria was zou ik alles doen om zoveel mogelijk economische schade gedekt te krijgen. Als clubs een paar salarissen niet uitkeren is de wereld te klein en worden ze van alle kanten aangesproken. Maar blijkbaar mag een speler wel een paar maanden niks van zich laten horen (zowel club als zaakwaarnemer) en vervolgens op eigen houtje random ergens opduiken.
Als ik Sampdoria was zou ik hem lekker voor de rechter gooien en als schadevergoeding de huursom+zijn betaald salaris eisen. Sowieso worden spelers enorm beschermd tegenwoordig t.o.v. de clubs, buitenproportioneel ook. Snap ook niet dat clubs dit toestaan.
En tjah, psychologisch in je vel of niet; je tekent wel flinke contracten en weigert met de club eruit te komen. Dan heb ik daar ook een gegeven moment geen respect meer voor. Het kan niet zo zijn dat het altijd maar aan PSV, Sampdoria etc. ligt en Ihattaren een engel is.

Zinkend schip deze jongen..
Hoop dat het wat word, maar denk dat die kans zo'n 10% is. En dan ben ik imo nog aardig

Hij heeft wel weer een bol koppie gekregen. Hoop dat hij de draad weer op kan pakken

Dit is een beter bericht dan alle berichten van de afgelopen dagen / weken. Zoals bekend zweert o.a. Wout Weghorst bij de trainingen van Richard van Beek. En je kunt van alles van Wout zeggen, maar fit is hij wel.
Alleen kun je je bij Mo afvragen en hoeverre hoelang hij dit vol houdt, en of hij ook geen andere hulp nodig heeft.

Hopen dat Mo het licht gaat zien, en
Zen carrière weer serieus gaat nemen

Ik kan alleen maar hopen dat deze jongen goede hulp gaat krijgen en daar ook voor open staat. Het is makkelijk gezegd dat hij zich nu moet herpakken en verder moet leven. Waarschijnlijk wilt hij dit zelf ook, maar als het niet goed in je hoofd zit wordt dit moeilijk.

En laten we niet vergeten. Het is nog steeds een jochie van 19. Een jochie waarvan misschien zijn grootste held is ontnomen.

We waren uiteindelijk al zover dat niemand het meer wat uitmaakt wat hij doet. Of hij met een personal trainer traint. Binnen of buiten de McD. Uiteindelijk is hij zijn carrière die nog niet eens goed van start is gegaan kei hard aan het weg gooien. Er is straks geen ploeg meer die de onruststoker en verzaker wil hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sampdoria

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.Spezia25-18
15.Udinese24-5
16.Sampdoria20-12
17.Venezia18-20
18.Cagliari17-22
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
A. CandrevaMiddenvelder226
M. ThorsbyMiddenvelder212
F. CaputoAanvaller215
E. AuderoKeeper200
F. QuagliarellaAanvaller201
M. GabbiadiniAanvaller176
V. VerreMiddenvelder110
Voor de complete selectie: Clubpagina Sampdoria.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Sampdoria 0 0 0 0
2021/2022 PSV 0 0 0 0
2020/2021 PSV 22 3 0 0
2019/2020 Jong PSV 1 2 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop, zo weet Fabrizio Romano. De Amsterdammers hebben daarvoor een volledige overeenkomst bereikt met Juventus. De laatste stap om de overgang te voltooien...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren