‘Özil wordt sinds de start van het seizoen vergeleken met Robin van Persie’

Donderdag, 11 november 2021 om 16:36Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 16:44

De clubleiding van Fenerbahçe blijft vertrouwen houden in Vítor Pereira. De oefenmeester wist slechts één van de laatste vijf competitiewedstrijden te winnen, maar hoeft niet te vrezen voor zijn positie, zo heeft Ali Koç donderdag bevestigd bij FB TV. De president van de Turkse topclub greep het moment wel aan om Mesut Özil van een kritische noot te voorzien. De middenvelder, die volgens Koç veelvuldig wordt vergeleken met Robin van Persie, kan zijn stempel vooralsnog niet drukken op het spel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door j.m. keynes)
11 november 2021 om 16:48

Inderdaad van Persie presteerde toch wel beter ondanks dat hij al in zijn nadagen zat. Buiten dat vind ik de mentaliteit van Ozil sowieso al matig als je zijn hele carriere nagaat. Had er echt veel meer uit moeten halen.

11 november 2021 om 16:58

Ozil, Messi zijn type spelers met veel talent die voetballen voor het plezier. Stop ze in een voetballende team en je kan er als supporter van genieten. Maar je moet geen Ronaldo-achtige winnaarsmentaliteit van hun verwachten.

11 november 2021 om 17:05

Wat een onzin. Als Messi het maar een beetje voor zijn plezier deed en geen enorme winaarsmentaliteit had, was hij nooit zo goed geworden. Ronaldo en Messi zijn allebei mentaal en technisch fenomenen, met allebei een enorme winnaarsmentaliteit. Misschien dat Messi het niet zo theatraal naar voren laat komen, maar die winaarsmentaliteit is er.

11 november 2021 om 16:48

Janta. Dat is simpelweg jouw mening. Misschien met de gebruikelijke chauvinistische Oranje bril op. Feit is dat prime Ozil bij de beste CAM's aller tijden behoort. Heeft tig records verbroken (CL, en oa van Xavi) en nu zit ene KDB nog steeds moeite te doen om die records te verbreken. Meeste gecreëerde kansen in 1 PL seizoen? Ozil. Meer dan Xavi z'n record uit La Liga, met een matig Arsenal...in de PL. Bij Real Madrid bizarre cijfers voor een middenvelder, Modric bijvoorbeeld komt zelfs met tig wedstrijden meer niet eens in de buurt van Ozil z'n cijfers. Dus buiten Nederland zullen genoeg mensen Van Persie niet boven Ozil plaatsen, eerder andersom zelfs. Helemaal niet gezien het feit dat Ozil records brak in de PL, en Van Persie niet, of in ieder geval minder. 🤷

11 november 2021 om 17:04

Ze zijn daarentegen ook totaal niet met elkaar te vergelijken.

Ozil is een traditionele nummer 10, trequarista. Uitstervend ras helaas.. Van Persie was natuurlijk een spits, zoals iedereen weet. Goed in de positionering, mooi geplaatst schot en technisch bovengemiddeld.

Maar als 1 van de twee dingen heeft laten zien die niemand anders kon, was het Ozil. Wat een geweldenaar met de juiste spelers om zich heen.

11 november 2021 om 17:04

Verschillende spelers dus de vergelijking is sws nutteloos.

11 november 2021 om 17:06

Hahah no way jongen. Jammer dat je nooit Premier League shows kijkt op de BBC, want RvP wordt altijd genoemd bij de beste spelers uit de geschiedenis van de PL. Misschien dat ze in Turkije en onder Duitsers van Turkse afkomst een ander idee hebben, maar de rest van de wereld denkt er, terecht, geheel anders over.

11 november 2021 om 17:06

Oranje..., daar heb ik niks mee en wat mij betreft mag v. Gaal alle Ajacieden links laten maar het feit blijft, Robin was een veel betere speler.

11 november 2021 om 17:10

BR-7… door te zeggen dat Van Persie technisch bovengemiddeld was doe je hem nog tekort in mij ogen. Voor de rest was Özil een tijdje zeker een goede speler.

11 november 2021 om 17:13

"maar de rest van de wereld denkt er, terecht, geheel anders over.". Hahaha, zou je aub niet willen doen alsof jij weet hoe miljoenen mensen op de rest van de wereld denken over deze kwestie, J.m Keynes? Dank. Zou je ook willen stoppen met claims over wat ik volgens jou wel of niet kijk? Dank. Feit blijft dat Ozil steevast, ondanks z'n korte periode daar, bij de best presterende middenvelders aller tijden van de PL wordt genoemd, Van Persie hoor ik dit veel minder over in Engeland qua spitsen. Welgeteld 1 seizoen met 30+ goals is natuurlijk niet echt legendarisch, ondanks dat RVP een topspits was. Dit terwijl Ozil records brak. Prime Ozil was een betere middenvelder dan dat Van Persie een spits was. Dat zijn feiten, gebaseerd op beiden hun cijfers. Jouw zwaar vooringenomen mening veranderd hier niks aan.

11 november 2021 om 17:15

Nogal wiedes dat Persie niet bij de best presterende middenvelders genoemd wordt

PS. je eigen reacties liken is -1

11 november 2021 om 17:20

Och, Samcro is nog gefrustreerd na onze discussie van gisteren. Leuk geprobeerd maar ik had al na een minuut erbij gezet qua spitsen. Weet je dondersgoed, maar je dacht ik probeer het toch.
Ga je me nu weer stalken net zoals gisteren met 356 off topic moralistische zeik reacties? Lijkt er wel op. En knap dat jij kan zien wie precies welke reacties liken. Uniek! "😃"

11 november 2021 om 17:26

Records breken zegt ook niet alles. Een geweldige wedstrijd of een geweldig seizoen kan een record opleveren, maar zegt niet meteen iets over hoe goed de speler gedurende zijn carrière is geweest.
Ik vind namelijk ook dat van Persie er veel meer uit gehaald heeft, ondanks die records van Ozil. Vooral omdat ik vind dat Van Persie het veel langer heeft laten zien.

11 november 2021 om 17:35

Nou ben ik benieuwd naar al die records die Ozil gebroken zou hebben in de PL. Ik ken er maar één namelijk : dat hij bijna Henry’s record van meeste assists evenaarde. En dat is geen record

11 november 2021 om 17:45

Hahah wow man, kalma! Sorry van mijn aannames over welke shows jij kijkt. Het kan zijn dat je telkens even drinken halen was ofzo als RvP “steevast” bij de beste spelers uit de league wordt genoemd en dat je bij Özil (waar ik dan weer niets over gehoord heb, was dan zelf even weg denk ik) weer lekker voor de buis zat. Toch is het een feit dat de status van RvP veel groter is dan die van Özil in Engeland. Of heb jij goede bronnen die anders beweren? Zo ja, want dan leer ik graag van je! Daarbij waren de statistieken van Van Persie als spits altijd al goed, zelfs in zijn geblesseerde seizoenen. Dus Özil beter als middenvelder dan RvP als spits (die trouwens ook nog heel veel assists gaf voor zijn positie)… dat is geen ‘feit’ maar jouw mening. Prima.

11 november 2021 om 18:03

Sankento. Nou omdat je zo benieuwd bent maar niet zelf je huiswerk hebt gedaan. Het record, nu voor de 2e keer hier herhaald, voor meeste kansen gecreëerd in 1 PL seizoen, én het record voor meeste assists in de eerste 100 PL wedstrijden. Allebei in handen van Ozil. En als hij niet Giroud die aan een paar maanden niet scoren streak begon maar bijvoorbeeld City of het Invincible Arsenal om zich heen had, dan had hij makkelijk 10 assists meer gehad dat seizoen en Henry eruit geschoten.

"Toch is het een feit dat de status van RvP veel groter is dan die van Özil in Engeland. Of heb jij goede bronnen die anders beweren? Zo ja, want dan leer ik graag van je"

Als jij eerst met goede bronnen komt die bevestigen dat "de status van RVP veel groter is dan die van Ozil" met de nadruk op "veel groter". Oké? Tot die tijd blijven al je aannames en beweringen gewoon jouw mening. That's it.

11 november 2021 om 18:52

Ozil was nooit constant. Ja hij gaf veel assist uit zijn vrije trappen en corners, maar op de momenten dat een grote tegenstander op bezoek kwam, of het team even niet lekker draaide, zakte Ozil bijna altijd als 1 van de eersten door het ijs. Alleen om die redenen al wil ik hem niet groter maken dan hij is.

RVP was misschien blessuregevoeliger, maar in zijn prime heeft hij een dramatisch team van Arsenal naar de Champions Leugue geschoten en een United overtuigend naar de titel. In deze periode was RVP velen malen meer waardevol dan Ozil, is mijn mening.

11 november 2021 om 18:57

Lol Ozil hoger aangeschreven in Engeland dan Van Persie. Is een ipban trouwens onmogelijk hier? Alweer account nummer zoveel.

11 november 2021 om 19:18

Migi, ik ben dus niet de enige die het doorheeft. Dat je als clown dan nog niet je toon aanpast, zodat het niet te obvious is snap ik helemaal niet.

11 november 2021 om 19:20

Bomb, waarom toch altijd dat schijnheilige gedoe? Ben een vent en own wat je doet ipv al die prikjes uit te delen voor likes. Als jouw reactie een like heeft op het tijdstip dat het geplaatst is ligt het er iets te dik bovenop van wie die komt vind je ook niet? Sommige leden hier zijn gefixeerd op likes, heel raar is dat.

11 november 2021 om 19:21

Echt he. Hij moet nu alleen nog beginnen over mijn zogenaamde haat voor Ziyech dan heb ik bingo.

11 november 2021 om 19:25

Ik moet nog twee vakjes, maar ik heb er een liedje zingen voor over 👍🏼

11 november 2021 om 22:38

Wat schattig, 2 figuren die in hun imaginaire sprookjeswereld leven. Iemand lult ze eruit met feiten en huppaa, de nieuwe trend hier van een bepaald groepje "jij bent zeker gebruiker X" om zo iemand z'n geloofwaardigheid onderuit te halen bij gebrek aan inhoudelijke argumenten. Over clowns gesproken. Wel braaf elkaar reacties liken na al dit geslijm? Dat jij overal Ziyech afzeikt is blijkbaar dus meer mensen opgevallen. Je geeft het gelukkig zelf al toe.

11 november 2021 om 22:39

Wel lief jullie interactie, je zou haast denken dat jullie verliefd op elkaar zijn na al dit kleffe geslijm. On topic reageren is blijkbaar te moeilijk voor deze gefrustreerde usual suspects. Over "ben een vent" gesproken, vage insinuaties over "account nummer zoveel" maar zelf niet met namen en rugnummers durven komen. Oh ironie... Een 53 jarige die als een kleuter loopt te zeiken en met vage insinuaties wanhopig probeert een nutteloze discussie te winnen. Ronduit gênant.

11 november 2021 om 23:06

Maar ff zonder dollen. Je kan toch beter je toon aanpassen? Dat werkt beter. Dit valt zo op. Nu heb je zo weer een ban. Hoop dat je buiten het internet wat beter aardt in de maatschappij. Je hoeft je niet steeds voor te doen als een ander. Niemand hoeft zich te schamen voor wie hij is. Ik geef je wel een extra like.

11 november 2021 om 23:12

Goed dat je zelf nu Samcro aanspreekt op z'n toon. Maar jouw toon, volledig off topic, is ook vrij respectloos en provocerend. Vergeet niet dat jij en je vriendje hierboven zijn begonnen met deze inhoudelijke Ozil discussie wéér volledig off topic/op de man gespeeld laten eindigen. Het ging én gaat over Ozil, maar jij zit nu al 2 reacties haast indirect te smeken en te instrueren wat moderators nu zouden moeten doen. Beetje wanhopig vind je ook niet? Je vage insinuaties, zonder namen of rugnummers zijn echt lachwekkend. Zonder VP wat zou Migi toch moeten beginnen

11 november 2021 om 23:20

Ach jee, ik wilde je eer niet aantasten hoor. Ik respecteer je ontzettend! Super goede grap ook dat je doet alsof ik het tegen Samcro had, jij komisch genie. Maar oke; on topic. Wie is er beter, Ziyech of Ozil?

11 november 2021 om 23:46

Ah, interessant, de aap komt uit de mouw: Migi ziet dat iemand het voor Ziyech opneemt en begint gelijk over "Eer aantasten en respect" .....en dat tegen iemand met een Duitse moeder. Hahahahaha, PROEST!!!!🤭🤭🤭🤭🤭 Zegt veel over door wat voor brilletje je kijkt én dit verklaart inderdaad je afkeer jegens 'Ziyech. Over hokjesdenken gesproken. Ik ga geen antwoord op je domme vragen stellen omdat het off topic is, kilometers off topic hebben jij en je vriendje deze Ozil discussie getrokken. Laatste woorden die ik vuil maak aan je aandacht zoekende getroll.

12 november 2021 om 00:02

Ok prima, 1 keer echt een serieus antwoord. Özil is een geweldige voetballer, vooral bij Real en begin bij Arsenal was hij weergaloos. Op z'n top eerlijk gezegd ongeëvenaard. Dit geldt eigenlijk best ook wel voor Van Persie; die in zijn 2 topseizoenen echt magnifiek was, maar het door blessures nooit lang achterelkaar liet zien. Wie uiteindelijk beter is, is lastig te zeggen gezien het verschil in positie. Stats zeggen iets, maar niet alles. De stats van Walcott zijn ook geweldig bijvoorbeeld. Maar weet je wat het is. Het feit dat jij iedere discussie, ook hier weer, vijandig in gaat met gezeur over chauvinisme en zo'n belerend toontje. Wat verwacht je daarmee dan te bereiken? Geen enkele voetbalfan is objectief, wat is er nou leuk aan objectief naar voetbal kijken. Het zijn 22 mannen die achter een bal aan rennen, niks rationeel en objectiefs aan. En nog het aller debielste, waarom denk je dat ik iets tegen Ziyech heb? Dat is zo'n raar hersenspinsel van je. Ik heb niks voor of tegen Ziyech, ik vind hem een uiterst getalenteerde speler, maar aangezien ik bepaald niets met Ajax, Twente of Heerenveen heb, heb ik verder ook niks met of tegen hem. Je weet duidelijk veel over voetbal (meer dan ik iig ik lul maar wat in de rondte) , doe gewoon normaal, niemand is tegen je ofzo, maar als je je gedraagt als een eikel kan je moeilijk verwachten dat men normaal op je reageert.

12 november 2021 om 00:08

Van Persie bij de beste spelers uit de geschiedenis van PL nog wel. Weet niet hoe je aan die onzin komt maar kan zo 50 spelers opnoemen die beter zijn.
En nee ik heb nix met ozil, ook nooit gecharmeerd geweest van hem

12 november 2021 om 05:57

Als je echt ballen heb dan noem je nu de 50 PL spelers die allemaal beter waren dan van Persie.

De beste man werd door zijn eigen collega's verkozen tot beste speler van het seizoen & werd twee keer topscoorder in de PL en dan kom je hier met je onzin reactie.

12 november 2021 om 10:30

Bomb, waarom toch zo vijandig? Lees je wel eens terug hoe je jezelf opstelt in een discussie? Ik vermoed van niet, anders zou je daar wel anders in doen. Je denkt mensen te raken met allerlei verwensingen overgoten met een mooi sausje, maar je zet eerder jezelf voor aap dan dat je er iemand mee van zijn stuk brengt.

usual suspects, genant, lachwekkend, ironie...wat wil je ermee bereiken? En dan ook nog denken dat ik echt 53 ben Ooit al eens in Charming, Drenthe geweest? Man man man.

12 november 2021 om 10:33

Hey Der Bobmberrr, ik weet dat ik je zeker niet ga overtuigen, maar dacht zet toch even een lijstje voor je op, omdat je terecht vraagt of mensen niet uit hun nek kletsen

Van Persie staat wel degelijk in, uiteraard subjectieve, lijstjes (maar we hadden het dan ook over 'status' en je wilde wat onderbouwing van mij ) van beste 50-100 spelers uit de geschiedenis van de Premier League. Fourfourtwo: RvP 33, Özil niet op lijst; Givemesport: RvP 38, Özil niet op lijst; the independent: RvP 27/ Özil 76. In de lijst van de Mirror met de beste spelers van het decennium 2010-2019: RvP 18, Özil 28. RvP nummer 12 op de BBC lijst van meest iconische spelers van het afgelopen decennium in de premier league, Özil wordt niet genoemd. Van Persie daarnaast tweemaal topscorer, eenmaal "top assist provider" een keer speler van het jaar, tweemaal PFA team van het jaar, eenmaal goal van het jaar. Uiteraard was Özil ook eenmaal "top assist provider", in 2015/16 met 19 assists, voor de rest geen trofeeã«n toegekend gekregen.

Özil was bij 0,47 doelpunt per wedstrijd betrokken, RvP 0,7.
RvP gaf vanaf 07/08 als spits: 2, 10, 7, 7, 9, 9, 3, 2 assists. Özil gaf als middenvelder vanaf 14/15: 9, 5, 19, 9, 8, 2, 2 assists. Tja. En voor jou ook nog even de vergelijking met Kevin de Bruyne erbij genoemd. Dat is denk ik wel degelijk een onvergelijkbare grootheid vergeleken bij Özil: niet alleen tweevoudig speler van het jaar en 3x PFA team van het jaar, maar helemaal als je naar zijn assists kijkt vanaf 15/16: 9, 18, 16, 2, 20, 12. Huidige seizoen moeten we nog maar even afwachten.12 november 2021 om 10:34

Bomb, ik maakte het off-topic? Ik maakte het op de man? Nog een reden om terug te lezen.

12 november 2021 om 10:37

J.M. Keynes, props voor de energie die je erin gestoken hebt. Ik verwacht een reactie van Bomb in de trant van 'ozil wordt niet genoemd vanwege zijn opmerkingen over de Oeigoeren' of 'hij staat niet in de lijstjes omdat ze hem niet op waarde kunnen schatten' of 'deze lijstjes neem ik niet serieus, ik kijk voetbal met mijn ogen'. Let's wait and see

12 november 2021 om 10:47

Haha, dank Samcro!

12 november 2021 om 11:15

Henry/Sherear/Bergkamp/Pires/Ian Wright/Aguero/Gigs/Suarez/Tevez/ronaldo/van nistelrooy/paul Scholes/Lineker/Beckham/Gerrard/Lampard/bobby charlton/Mark Hughes/fernando torres/Hazard/ patrick viera/george best/Bale/Modric. ik kan nu al zeggen dat Salah/Mane/KdB/Hary Keane ook beter zijn.Moet ik nog doorgaan??Ik heb dan alleen de aanvallers en middenvelders opgenoemd!

12 november 2021 om 11:57

Giggs, Bale, Modric .....wtf?

12 november 2021 om 12:02

Indd, Giggs helemaal ja. Weet niet hoe lang je voetbal kijkt.
Misschien moet je ff kijken wie giggs is en wat hij betekent heeeft voor United

12 november 2021 om 12:33

Torres, Bale, Tevez, Modric, Keane, Mane, Pires? Vond zelfs Bergkamp niet beter, alhoewel hij wel in een fantastisch elftal speelde (snap trouwens dat dat een controversiële mening is en dat de status van Bergkamp groter is dan die van RvP). Maar goed, smaken verschillen!

12 november 2021 om 13:15

Smaken verschillen zeker.
Bergkamp was zeker beter en groter.
Dat is een hele grote meneer bij Arsenal vraag maar aan de oude garde arsenal supporters vergeleke met van persie.
De rest wat je boven opnoemt dat is idd subjectief

12 november 2021 om 13:37

Haha, ja Bergkamp was een hele meneer dat zeker, maar dat was van Persie in hun ogen ook geweest als hij niet die overstap had gemaakt naar Man Utd. Iedereen kotst hem daar natuurlijk keihard uit. Maar de reden dat ze hem zo erg uitkotsen is wel degelijk omdat het daar ook een hele meneer was. Maar Bergkamp is sowieso veel groter qua status, vond persoonlijk alleen van Persie beter. En ja, heb Bergkamp zien spelen, en ja, weet wat voor een held het is dus.

Ach hou toch op man. Die man is een ego, doordat hij geen keuzes had gemaakt destijds met Rvp en Fernandao zijn we geen kampioen geworden. Nooit begrepen waarom we hem teruggehaald hebben. Ali Koc moet zichzelf eens bekritiseren in plaats van uit te halen op je beste speler en je trainer. Je geeft aan dat je op ‘safe’ wilt spelen maar haalt een trainer binnen die het niet geflikt heeft eerder bij de club met een formatie dat totaal niet werkt in Turkije. 4e jaar met Ali Koc, wederom fiyasko.

Hoeveel voorbeelden van oude, volgevreten, multimiljonairs op voetbalschoenen op hun retour moeten Turkse clubs nog hebben om te beseffen dat deze spelers je niks brengen.

Galatasaray lijkt het geleerd te hebben na het Falcao fiasco, nu de rest van de clubs nog.

11 november 2021 om 17:01

Je hoeft alleen maar te zeggen dat het je jeugdliefde is en de miljoenen komen binnen. Binnenkort ook maar Calhanoglu verwelkom bij Galatasaray

11 november 2021 om 19:59

Calhanoglu kan nog mee op het hoogste niveau dus die zie ik pas naar Turkije gaan als hij helemaal OP is. Zo scouten ze daar nou eenmaal. Ozil heeft nooit een topmentaliteit gehad hij was wel heel erg goed in zijn prime. Eerlijk is eerlijk hij werd bij Arsenal binnengehaald als een god nog groter dan Dennis Bergkamp.. maar wat heeft Ozil eigenlijk gepresteerd bij Arsenal? Hij is geen speler die een team kan dragen in zijn eentje daar is hij mentaal te slap voor. Technisch zal hij vast nog van een hoog niveau zijn maar dat is Ronaldinho ongetwijfeld ook nog steeds😅. Get my point?

Maar wacht even, Ozil werd kapot gemaakt en gegijzeld door Arsenal (en met name Arteta) en zou in de Turkse competitie wel even laten zien dat hij nog lang niet over de top was. Is dit zijn broer?

11 november 2021 om 16:55

Ik vind je reactie ongepast. Ozil herft zich uitgesproken over de schending van de mensenrechten. Alleen omdat het toevallig in machtig land gebeurt is hij inderdaad door Arsenal aan de kant gezet.

11 november 2021 om 17:03

Waanzin dat mensen dit nog steeds geloven.

11 november 2021 om 17:30

Waanzin? Op basis van wat?

11 november 2021 om 18:20

Ben het met je eens dat ozil uitgeblust is, maar dat ie op de bank belandde omdat hij zich tegen china uitgesproken had is helemaal geen waanzin.

11 november 2021 om 19:24

Wie levert mij het bewijs dat Ozil vanwege zijn uitspraken op de bank belandde en niet vanwege de rebuild? Niemand, want het is er niet.

11 november 2021 om 19:45

En deze idealist en mensenrechten voorvechter speelt nu in (checkt aantekeningen) Turkije

12 november 2021 om 01:10

Beetje een rare reactie nogmaals. Arsenal en de premier league kwamen in de problemen omdat China dreigde met een boycot. En als je hiervoor bewijs wilt zien moet je ernaar zoeken. Ik wil niet zeggen dst Ozil heel goed speelde maar hij wetd voor het incident gebruikt en erna maakte hij geen deel meer uit van de selectie. Hij heeft ook nooit een normaal afscheid gekregen.

11 november 2021 om 17:07

Dit is wel heel makkelijk scoren, vlak voor de coronastop deed Ozil het gewoon goed onder Arteta nadat hij onder Emery er al niet meer bij zat. Na coronatijd en het oeigoeren verhaal maakte hij geen minuut meer. Hij was de enige creatieve speler van de selectie en grootverdiener dus is het logisch dat mensen om hem roepen.

11 november 2021 om 17:09

Waarom is het makkelijk scoren? Dit werd toch gezegd door mensen die daadwerkelijk dachten dat hij in de Turkse comp weer op zou leven? Het blijkt dat ze ernaast zaten.

11 november 2021 om 22:11

Man man man dit soort reacties maken me toch misselijk zeg. Lekker achteraf gelijk komen halen, dat doet alleen mijn vriendin als ze weer een discussie van een jaar geleden herinnert. Echter ben ik het eens met je punt. Maar toch vind ik Arsenal schandalig, zogenaamd zich niet met politieke kwesties willen bezighouden. Maar wel een voetballer die is uitgekomen voor homo openlijk (en natuurlijk terecht!) steunen. Maar Ozil niet steunen in uitspraken over een moderne holocaust, alleen vanwege geloof wordt een hele bevolkingsgroep uitgemoord. Alles wat niet met voetbal te maken heeft is politiek en dus ben ik zeer teleurgesteld in Arsenal, onder Wenger toch een hele classy club.

12 november 2021 om 09:26

Dit maakt je misselijk, maar alle reacties die kwamen toen het actueel was dat Ozil naar Turkije ging was niets mis mee? Ik zei toen al dat Ozil niets zou presteren in Turkije en werd uitgelachen. Wat een raar volk zit hier toch dat je nooit aan mag geven dat je toen gelijk had, heel vreemd.

12 november 2021 om 10:49

Is gewoon niet netjes, heb nooit gezegd dat het niet mag. Ik heb het inhoudelijk ook niet over de prestaties van Ozil, ik geef zelfs aan dat ik het eens ben met je op dat gebied. Echter blijf jij Arsenal maar verdedigen, terwijl Arsenal zich hier echt niet goed heeft gehandeld. Ik heb graag dat je daar inhoudelijk op reageert.

12 november 2021 om 11:59

Ik verdedig Arsenal niet eens?

12 november 2021 om 01:47

Zo hey jij hebt echt met knikkende knieën zitten wachten om Ozil te zien falen in Turkije zeg. Sommige leden op deze site hebben echt een enorme haat boner voor sommige figuren in het voetbal en springen echt als hyena’s op sommige topics om hun haat te ventileren. Get a grip.

12 november 2021 om 09:28

Verre van, ik heb altijd al gezegd dat Ozil klaar was in profvoetbal. Het was mijn favo speler toen hij bij ons zat, geen slecht woord over hem zelf, maar al die mensen die ervan overtuigd waren dat hij weer op zou leven zouden hier eens op terug moeten kijken. Dat gebeurt helaas nooit, ze zijn liever boos op iemand die toen al gelijk had.

Ali Koc. Ik geef je zoveel vertrouwen maar je maakt soms wel belachelijke keuzes. Je visie is prachtig maar uitvoering is 50% waardeloos. Vitor was geen goede keuze en met een normale trainer was je dit seizoen met Trabzon gewoon bovenaan.

Commerciële werkzaamheden. Ik werk ook in de commercie, maar speel helaas maar 1e klasse..

Nou,ozil bij real deed niet onder of was zelfs beter dan van persie

11 november 2021 om 20:04

Het is 2021…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fenerbahçe


729 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Kim Min-JaeVerdediger190
Attila SzalaiVerdediger190
M. ÖzilMiddenvelder187
F. KadıoğluMiddenvelder172
B. Osayi-SamuelMiddenvelder161
M. ZajcMiddenvelder163
S. DursunAanvaller166
Voor de complete selectie: Clubpagina Fenerbahçe.

1187 fans
Middenvelder, 33 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 18 januari
PSV heeft zich gemengd in de strijd om de handtekening van Nat Phillips. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren