Driessen vermoedt tip van De Ligt aan Overmars: ‘Dan kom je al snel bij hem uit’

Dinsdag, 9 november 2021 om 13:56Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 13:56

Valentijn Driessen denkt te weten over wie de tip van Matthijs de Ligt aan Marc Overmars gaat. De technisch directeur van Ajax verraste zondagavond voorafgaand aan het duel met Go Ahead Eagles (0-0) het publiek in de Johan Cruijff ArenA door te onthullen dat hij ‘denkt binnenkort een tip van De Ligt te gaan opvolgen’. Driessen weet wel over wie het gaat, zo vertelde hij maandag in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Donny van de Beek op korte termijn terugkeren bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

97 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Zie ik niet gebeuren, we hebben middenvelders genoeg.

8 november 2021 om 20:23

Dit vind ik soms wel lachwekkend. Ajacieden vinden dat Donny bij man united kansen moet krijgen. Maar bij Ajax is het te vol. Die logica zie ik totaal niet. Meningen veranderen te snel bij succes.

8 november 2021 om 20:26

Het is toch ook te vol? Van mij mag Donnie terug komen maar dan zal je toch afscheid moeten nemen van Klaassen iig, die 2 zijn precies hetzelfde type, daarnaast heb je nog Kudus, Berghuis, Labyad.. Dan zou je 5 middenvelders hebben voor eigelijk 1 positie, dat lijkt me erg overdreven

8 november 2021 om 20:31

Daar kan ik deels inkomen. Maar datzelfde geldt bij Man u dan toch? Daarnaast heeft Man u nog veel meer mogelijkheden om spelers aan te trekken. Het verbaast me gewoon hoe we in Nederland vaak kijken. Ajax draait als team erg goed maar het zijn natuurlijk niet ineens allemaal geweldenaren. Eens trouwens dat Donny en Davy een beetje van hetzelfde zijn. Klaassen de hardere werker en Donny iets meer techniek en stijl.

8 november 2021 om 20:33

Maar als Donny bij Man Utd kansen moet krijgen, dan moet hij bij Ajax zeker kansen krijgen. Dat is het punt van Ventola.

8 november 2021 om 20:46

Van mij hoeft Donnie daar geen kansen te krijgen want ik vind hem niet goed genoeg voor dat niveau, enige wat ik niet begrijp is dat Solskjaer hem dan niet wil laten gaan, gun die jongen een transfer naar een subtop club, kan die lekker elke week op zijn niveau ballen

8 november 2021 om 21:22

@Ventola, maar bij ManU draait het toch niet? Dat is waarom Donny de kans moet krijgen, niet omdat hij zo’n wereldvoetballer is.

8 november 2021 om 22:00

Man United besluit toch om hem voor heel veel geld te halen? Dan is het toch raar hem nooit op te stellen. Had je hem beter niet kunnen kopen.

8 november 2021 om 22:08

Je moet ook maar een klein beetje verstand van voetbal te hebben om die logika te kunnen volgen. Blijkbaar ben jij nog niet zover..

8 november 2021 om 22:22

Pogba en Bruno Fernandes zijn natuurlijk niet van het kaliber Berghuis, Kudus en Klaassen

8 november 2021 om 23:12

Dit is wel lekker makkelijk scoren zeg, meneertje Ventola.

Stel je nou eens voor:
- Ajacied nummer 1 (fred, 53 uit Sint Oedenrode) vindt dat Donny in de basis bij MU moet.
- Ajacied nummer 2 (jason, 17 uit de Bijlmer) vindt dat Donny niet goed genoeg is voor Ajax.

Ze posten het beide op internet. Vervolgens ga jij uit je plaat dat meningen zo snel veranderen, bladiebladiebla. Zie je zelf waar het misgaat?

8 november 2021 om 23:44

Liever davy, dan donny. Dus laat maar lekker in Engeland.

9 november 2021 om 00:03

Hoezo zou je niet kunnen vinden dat Donny meer kansen bij United moet krijgen, maar dat hij voor Ajax op het moment niet nodig is aangezien het op het middenveld te vol is? Enige wat lachwekkend is en waar geen logica in zit, is jouw reactie...

9 november 2021 om 05:28

Was een aankoop van de clubleiding en niet van de trainer drm speelt hij niet. Beetje een eigenwijs dingetje. Donny verdient het gewoon op te spelen. Pogba speelt al jaren slecht. Gaat transfervrij vertrekken. Bruno kan je niet omheen die doet het meer dan prima maar Donny is echt wel beter dan een Fred en de eeuwige lieveling scot mactominay. Dat liet hij laatst maar weer eens zien. Ik snap wel de verbazing van mensen dat Donny zo weinig aan spelen toekomt. Hij is dodelijk in de 16 en goed in de kleine ruimtes opduiken. Een speler als donny had bij fergusson gespeeld 100%.

9 november 2021 om 08:08

Serieus liever Klaassen dan VD Beek? Als we leuk bedrag voor Klaassen kunnen krijgen direct afscheid van nemen weer wmb. Komt zowel als 8 als 10 met huidige selectie tekort. Als 10 achter Haller werkt verstikkend voor de spits. Op 8 was hij vorig seizoen gewoon grootste deel onze zwakste plek.

9 november 2021 om 08:19

@SuperNico31 omdat hij logischerwijs bij United derde keuze is achter Pogba en Bruno Fernandes?

9 november 2021 om 11:19

Ja vd Beek lijkt me ook sterk. Het is of iemand uit zijn omgeving, of een oud collega, dus kom je al gauw uit bij een Eriksen, Sanchez of Cilissen. Hij heeft in Italie veel contact met de Vrij bij Inter dus Eriksen kan. Sanchez zou kunnen maar die blijft voor het salaris liever bij Spurs denk ik. Cilissen zal wel op een moment terugwillen naar Nederland en er is niet heel veel beters dan hem redelijk beschikbaar.

Laat me nog een joker in het spel gooien: Aron Ramsey. Speelt niet bij Juve enken gratis vertrekken. Speelt vaak op 6.

9 november 2021 om 14:45

@ventola Uhm het een staat toch los van het andere. Donny zit al bij United en mag daar best wat speel minuten krijgen, dat heeft verder toch niets te maken aan de overvloed aan middenvelders die Ajax heeft en helemaal als aanvallende middenvelder. Als Berghuis en Klaassen vertrekken dan kan Donny zeer zeker een optie zijn, maar om nu geld uit te gaan geven aan een nog een aanvallende middenvelder is echt wanbeleid.

9 november 2021 om 14:54

Ik geloof dit ook niet. Met Vd Beek heeft Overmars altijd wel een lijntje lopen. Daar heeft hij De Ligt niet voor nodig. Lijkt me eerder dat het om een Juventus-speler oid zal gaan.

9 november 2021 om 15:19

Valentijn Driessen deed zijn vinger in zijn mond toen in de lucht, en wist precies te vertellen wat de lig en Overmars bedoelde

9 november 2021 om 15:30

Net alsof Overmars daarvoor getipt moet worden door De Ligt..

9 november 2021 om 17:13

Laat 't grote gokken beginnen ik denk Demiral 😁

Ik hoop persoonlijk toch meer op een grote verassing als een dybala of mischien Matia perrin! Maar ik ben denk ik te optimistisch!!

8 november 2021 om 20:33

Hahaha dybala ja tuurlijk die gaat dat doen

8 november 2021 om 20:35

Haha grapjas.

8 november 2021 om 21:49

Waarom te optimistisch? AJAX is hot in Europa en we hebben grote ambities. Dan heb je ook grote spelers nodig. Antony wordt na dit seizoen misschien verkocht voor 70 miljoen en dan heb je ook goede vervanger nodig. Neres is niet meer goed genoeg en Berghuis is voor de nummer 10 positie

8 november 2021 om 22:24

Misschien omdat die jongen nu al rond de 14 miljoen verdient. Dat zijn 3 tadiccen

9 november 2021 om 08:38

Zou het niet gewoon Eriksen zijn? De Ligt is goede vrienden met Eriksen's ploeggenoot De Vrij.

Er is toch geen plek voor hem bij Ajax? Middenveld en bank is overvol.

Haha, die titel... Driessen weet de tip?? Driessen gist naar de tip... Hij weet niks, maar brengt het als waarheid. Riooljournalistiek.

8 november 2021 om 20:36

Hij brengt helemaal niks als waarheid hier. Dat verzin jij, omdat jij een hekel hebt aan Driessen. Terecht overigens

8 november 2021 om 20:39

Haha, Voetbalzone past gewoon de titel/tekst aan 😂😂 Wat een trieste streek haha. Je kan je artikel ook eerst eens doorlezen en zelf nadenken of de titel/tekst wel overeenkomt met hetgeen er echt is gezegd, maar blijkbaar alles voor de click en reacties tegenwoordig 😉

8 november 2021 om 20:55

Ja joh, verschrikkelijk. Titels komen totaal niet meer overeen met de inhoud. Snap overigens dat men niet meer echt zin heeft om artikelen over Valentijn Driessen door te lezen 🤓

9 november 2021 om 11:52

Ik ben ook geen fan van Driessen, maar het valt me wel op dat hij vaak naar zijn mening gevraagd wordt en dat dit dan op andere sites over wordt genomen als waarheid - of als een feitje van Driessen terwijl hij dat zelf helemaal niet zo naar buiten brengt.

9 november 2021 om 17:58

Misschien moeten we enmasse klachten gaan indienen over Valentijn. Het begint langzamerhand wel echt heel triest te worden. Zou beter voor hem zijn om lekker op z'n eigen bank thuis zijn onzin te verkondigen tegen z'n vrouw dan via een zg journalistiek medium... Edit: sterker ik heb zonet een klacht bij de telegraaf ingediend 😁 nuff is enough

Waarom is dit nu weer een pushmelding waard? Hij weet weer helemaal niks. Gokt gewoon en dat schrijft ie op. Niets zeggend artikel.

Daarnaast is Donny overbodig, er is eerder een type schone nodig die ook corners en vrije trappen kan nemen op het middenveld. Zou niet weten wie dat kan. Ik denk zelf dat het om een keeper gaat, Perin.

8 november 2021 om 20:23

Ik dacht aan Sanchez of Eriksen, waarvan Eriksen mij het meest realistisch lijkt en hij zou ook als Schone kunnen spelen.

8 november 2021 om 20:29

Eriksen is geen tip, dat kan iedereen voorstellen. Denk eerder aan een talent van Juventus bijvoorbeeld.

8 november 2021 om 20:37

@Futures, als De Ligt van een speler als Eriksen, Ziyech, Sanchez, Van de Beek of wie dan ook heeft gehoord dat hij eigenlijk heel graag terug wilt naar Ajax, dit bij Ajax onbekend is en De Ligt zegt dat als Ajax actie onderneemt ze heel veel kans maken dan is het gewoon een tip.

8 november 2021 om 20:50

Brobbey denk ik . Was namelijk al in stadion op uitnodiging.

8 november 2021 om 21:03

@wolterx, ook een optie. Zou ik ook niet ontevreden mee zijn

8 november 2021 om 21:13

Nou De Toekomst, geef de leden van VZ dan ook wat credits… Heb al stuk of 50 reacties afgelopen weken gelezen dat Eriksen graag terug wilde komen en dat Ajax daar open voor moet staan. 😉

8 november 2021 om 21:17

@Shevanr7, alle Voetbalzone leden die Eriksen hebben geopperd voor Ajax, hulde! Jullie zijn toppers en zouden matchmaker moeten worden! 👏👏👏👏

8 november 2021 om 22:09

@ de toekomst, dat kunnen Eriksen, Ziyech, Sanchez, Van de Beek zelf heel goed aangeven bij Ajax. Daar hebben ze de Ligt niet voor nodig.

8 november 2021 om 22:48

Mijn hemel zeg. De komst van Eriksen realistisch noemen. Ik zeg....klaassen, Berghuis, Kudus, Gravenberch, Alvarez....

8 november 2021 om 22:55

@Soccerfan_1, ja, ik denk dat Eriksen op de positie van Gravenberch een versterking is én dat hij haalbaar is.

8 november 2021 om 23:07

We krijgen 20 push meldingen per dag. Het is om schijtziek van te worden. Ik heb het alweer uit gezet, Voetbalzone hobbelt keihard achteruit.

8 november 2021 om 23:36

Laat die Driessen lekker sabreren joh. Deze man is echt van het gokken, het is net een casino. Het is kop of munt, tussenweg bestaat niet. Laten we lekker afwachten wat het is, Overmars zal best eea doorschemeren als het serieus wordt. Ben benieuwd wat het is.

9 november 2021 om 15:03

Perin is ook de eerste die door mijn hoofd schoot..

Deze kan voor mij in het rijtje fabeltjes. Totaal niet logisch als je naar de huidige selectie kijkt. Donny is een no 10 , daar heb je berghuis, Klaassen en Kudus op het moment al voor.

9 november 2021 om 16:04

Ja, inderdaad. Volgens Driessen is er een belangrijke reden te bedenken voor een terugkeer van Van de Beek. "zijn vriendin is in verwachting, dus die is dan ook dicht bij haar vader en moeder." Dat lijkt me geen reden voor Ajax om hem te halen!

Genoeg middenvelders. Hij is geen toegevoegde waarde nu denk ik. Beetje vergezocht om vd Beek te halen vanwege een zwangere vriendin en vader die vliegangst heeft. Gisteren werd Perrin al geopperd als opvolger van Onana. Zijn contract loopt af. Dus misschien was dat wel de tip.

8 november 2021 om 20:26

Ja, maar ik denk niet dat Perin naar Ajax wilt. Ajax haalt niet voor niets alleen ervaren spelers met een Eredivisie verleden terug naar Nederland. Spelers die hier nooit hebben gespeeld, kijken toch vaak neer op onze competitie en voor het geld kunnen ze vaak beter ergens anders tekenen. Ik verwacht daarom niet dat Perin komt.

Dat is nou net het probleem met Valentijn. Valentijn denkt wel vaker wat te weten maar 9 vd 10 keer zit hij er naast met z’n flut krantje.

Oké hij is altijd welkom maar hebben wij wel plek voor hem. Op zijn positie hebben we berghuis en klaasen al en die doen het beide goed. Dan komt hij ook op de bank terecht maar dan in Nederland. Ik denk dat de ligt eerder met een keeper van juve kwam aanzetten ofzo

Donny? Wat een gezwets. Hij is een bekende bij Ajax, hoezo is hij een tip van de Ligt? Bij een tip denk ik eerder aan een onbekende speler van Juventus of zo. Kan Voetbalzone deze man geen podium meer geven aub? Het is tenenkrommend.

Wat slecht dit. Zie hier hoe een gerucht de wereld in wordt geholpen. Het is nergens op gebaseerd, hooguit op wishfull thinking. Ik vind het jammer dat dit onderdeel is van de voetbalwereld. Vd Beek is een goede speler die het momenteel lastig heeft. Hij is echter professioneel en geduldig. Dat zal hem zeker verder helpen als hij straks zijn kansen krijgt.

Driessen weet niks. Puur speculatie. Dit kan net zo goed om een speler van Juventus gaan of om z'n tante in Marokko.

8 november 2021 om 21:10

Als het gaat om z'n tante uit Marokko, dan weet je dat die komt

Een paar meer waarschijnlijke opties (met een knipoog):
- De Ligt heeft gehoord dat Buffon dol is op concurrentiestrijden met Vd Sar. Buffon zou graag nog een jaartje willen keepen, want hij kan die 38-jarige broekies er wel uit spelen, en tegelijkertijd wil hij zich klaarstomen voor de rol van algemeen directeur.
- Naast alle Spaanse cruyff adepten die aangegeven graag voor Ajax te willen spelen / coachen, blijkt dat ook Chielini enorm van mooi voetbal houdt, ook als het geen resultaat oplevert gaat het vermaak altijd voor, en dus wil hij graag naar Ajax.
- Of de meest waarschijnlijke: CR7 whatsappt continu naar De Ligt over Ajax en de eredivisie. Schijnt dat hij over de coefficientenpolonaise heeft gehoord en hij wil graag helpen. Kan hij ook mooi de mickey mouse competitie aan flarden schieten, doelpuntenrecords breken, en nog altijd CL blijven spelen.

Nou Valentijn, dat je die bruggetjes gemist hebt!

En ik denk dat het sanchez wordt. Jezus kan die man gewoon zijn mond een keer houden.

8 november 2021 om 22:46Ja want we hebben niet al 3 spelers voor die positie....aub denk ff na.

9 november 2021 om 15:33

Eriksen kan op meerdere posities uit de voeten.. Er vertrekken ook altijd wat spelers bij Ajax.

De ligt kent Eriksen persoonlijk, ze spelen in dezelfde competitie en Ajax heeft pas geleden de zaak Nouri afgerond. 1+1=2

Het is trouwens niet heel spectaculair, maar het gaat om Koni de Winter. 19 jarige Belgische verdediger die af en toe bij de selectie zit. Daar hij bij ajax eerder verwacht door te breken en hij een hele hoge pet op heeft van de ajax opleiding. Hoeft er nog niet meteen te staan, maar zal wel zijn minuten gaan maken.

9 november 2021 om 00:02

Als hij bij Juve niet verwacht door te breken, waarom verlengde hij afgelopen februari z'n contract dan nog met drie jaar?

9 november 2021 om 11:56

Ik dacht zelf ook eerder aan zo'n speler, een jong talent in Italie die bij Ajax eerder een volgende stap kan maken, dat lijkt me logischer dan vd Beek.

Wat een nepjournalist, alleen maar luchtballonnetjes oplaten. Nul onderzoek doen. Bah bah bah.

Geloof er helemaal niks van dat dit een tip van de Ligt zou zijn. Iedereen kent de situatie van vdBeek, dagelijks komt dit in het voetbalnieuws. Ook Overmars is hier van op de hoogte. Zie het al voor me, De Ligt die Overmars belt. Overmars, weet je wie je moet nemen? VdBeek! En dat Overmars antwoord, oehh das een goeie, daar hadden we nog geen seconde over nagedacht! Nee, hoogst onwaarschijnlijk. En daarnaast is er geen plek, tenzij een van de middenvelders vertrekt.

Ik hoop op een stunttransfer bijvoorbeeld
Eriksen, Ziyech die misschien terug wil komen omdat Hakim ooit wilde terug keren.
Maar dan denk ik toch dat het om Christian Eriksen gaat.

8 november 2021 om 22:45

Sta jij er wel bij stil dat die positie van Eriksen al driedubbel bezet is? Dus nee die gaat niet komen.

Tegenwoordig leven die heren van De Telegraaf alleen op aannames. Wat een onwijs makkelijke manier van geld verdienen. En mocht dit alsnog gebeuren, Op welke positie zou Van de Beek moeten spelen? Ten koste van wie? Totaal niet nodig. En dan zijn er ook nog wat spelers van Jong die nadrukkelijk op de deur kloppen.

9 november 2021 om 12:05

Dat is natuurlijk niet alleen bij de Telegraaf zo. Die gaan gewoon met hun tijd mee.
Ik meen dat Mikos Gouka van het AD in hun podcast (die hebben zelfs een dagelijkse podcast waar net zoveel meningen in naar voren komen als bij de Telegraaf maar die worden hier minder vaak - niet gequote) hier gisteren of eind vorige week een opmerking over, dat ze tegenwoordig als voetbal journalist ook analist zijn geworden die regelmatig om hun mening gevraagd worden.
Op zich is dat niet erg, alleen komen die meningen tegenwoordig naar buiten als nieuws en dan helpt het niet wanneer die mening op een ander medium wordt geplaatst als feit.

Het lijkt me stug dat het gaat gebeuren, maar ik was er gisteren bij en toen ik Matthijs op het einde tegen de supporters hoorde zeggen: Tot snel , schoot het zo maar door het hoofd dat de tip hij zelf is.

Valentijntje is weer aan het speculeren...

Ben gestopt na valentijn denkt. Dat is iets wat niet kan namelijk

Is dit nou sportjournalistiek, arme collega's die wel hun beroep serieus nemen.

Toch wel leuk dat Overmars Driessen aan het denken zet.
Ik denk dat Donny pas in beeld komt als er wat middenvelders vertrekken . Ten eerste is het middenveld goed bezet en ten tweede zal United nog best een aardig bedrag vragen.

Oh het begint met de dag gekker te worden met Driessen. Eerst Mike Verweij al die doodleuk roept dat Ajax Bergwijn nog steeds wil terwijl die niet haalbaar was en ze toen doorgeschakeld zijn naar Sulemana en Daramy....dus nee die wil Ajax niet. En nu Donny....en wat dan? Van de bank in Manchester naar de bank bij Ajax?? Denken die 2 wel eens na voordat ze wat roepen? Berghuis, Klaassen, Kudus, Gravenberch, Alvarez..... En dan Donny ook nog? En ze hebben Eriksen ook al genoemd. Wat denken ze. Dat Ajax voor de lol miljoenen uit gaat geven om spelers te halen voor posities die al dubbel bezet zijn?

Donny komt niet, Eriksen komt niet en Bergwijn komt ook niet. Punt.

8 november 2021 om 23:00

Berghuis zou ook niet komen, omdat we al Antony, Neres, Klaassen en Kudus voor zijn posities hadden... Toen Berghuis er was, zou Daramy niet komen omdat we Antony, Neres, Berghuis en Tadic al hadden voor de flanken. Pasveer zou niet komen, want we hadden al Stekelenburg, Onana en Gorter. Ajax wil gewoon een basis/selectie die zo goed als mogelijk is. Als ze een speler kunnen halen waarvan zij denken dat dit direct een absolute versterking is en die speler is haalbaar, komt die.

9 november 2021 om 08:26

De Toekomst

Nee het zal geen grote naam zijn en wat Soccerfan zegt, klopt gewoon. Bepaalde posities zijn gewoon te overvol.

Ook niet logisch dat een de Ligt met bijv Erikssen komt.

Het zal eerder gaan om een (groot) talent uit de opleiding van Juve. Of Brobbey want Ajax heeft wel behoefte aan back-up spits. Maar verwacht eerder een talent uit de jeugd van Juventus.

Weet niet of er een Nl speler daar nu is in de jeugd.

Ik gok op Cillissen…

Dat klopt, want de trein of de boot naar Engeland is zeer zeer lastig om je kleinkind te bezoeken.

9 november 2021 om 12:23

Lastig niet, maar dat is een lange trip naar Manchester...ik denk dat je met de trein vanuit Amsterdam van deur tot deur een uur of 10 onderweg bent.
Dan kun je natuurlijk best een keer doen voor je kleinkind, maar je zal niet elk weekend even op de koffie gaan om te kijken hoe het er mee gaat.

Ja want in het huidige ajax hebben we niet genoeg spelers voor donny zijn positie. Heel logisch. @voetbalzone, jullie willen toch serieus worden genomen? Dan kun je beter stoppen met het posten van artikelen van de telegraaf. Niemand, maar ook niemand neemt de telegraaf nog serieus. Ooit een goede krant mbt sport, maar ook dat heeft de telegraaf niet meer.

Iedereen heeft het fout begrepen. De tip van Mathijs was dat hij aankomende zomer voor 150 miljoen is op te halen. Welcome back Mathijs 🤪

En weer een leeg en hersenloos artikel meneer Driessen. Dankuwel

Valentijn zeikt altijd en denkt altijd alles te weten maar dit keer valt hij door de mand. Hij weet helemaal niks en de uitspraak van Overmars komt voor de gehele media als een verrassing. Ik vermoed dat we in december of januari erachter komen welke tip De Ligt aan AJAX heeft gegeven. Tot die tijd verwacht ik vele onzin verhalen van Valentijn mbt "vermoedelijke tips".

Messi zit ook in een vormdip. Ajax is een beetje als Barcelona. Beide spelen/speelden zij hoe Cruijff dat wilde. Dus zou een tip geweest kunnen zijn.

Hetgeen van Driessen zegt is echt pure riooljournalistiek. Speculeren over zaken en die als waarheid schrijven. Maar we zijn niets anders gewend van dat krantje. Tevens kunnen de andere kranten er ook wat van hedendaags.

Ik hoop voor ajax dat hij een tip voor de (rechts) back positie heeft. Ik verwacht dat Nous gaat vertrekken, en ik vraag mij af of Rensch dan al ver genoeg is. Daarnaast heb je ook nog een back up nodig. Natuurlijk zou Timber als back up kunnen, maar als Schuurs dit jaar weer zo weinig speelt wordt het tijd voor hem dat hij vertrekt.

Whahah serieus. Ik zat aan een Italiaan te denken maar dan zou het dus om Donny gaan misschien.. lekkere tegenvaller. Veel te duur en ik weet niet of hij meer gaat toevoegen dan wat Ajax nu al heeft. Persoonlijk ben ik ook wel een beetje van weg is weg. Tenzij je natuurlijk zoals Blind of Tadic met een hoop ervaring terug wil komen. Maar een geflopte transfer terug halen zie ik niet echt zitten

Die Driessen kun je toch absoluut niet serieus nemen!!!! Wat een duimzuiger en sensatie zoeker.!
Je zult er maar mee getrouwd zijn, altijd negatief en stoken

Nouja, dacht ff dat ie met zwagertje Molenaar aan zou komen haha
Dan is Donny wel beter. Misschien met 7 man op middenveld spelen. Kunnen aanvallers weekje vakantie nemen ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder201
D. TadićAanvaller207
S. BerghuisAanvaller195
D. KlaassenMiddenvelder173
R. PasveerKeeper170
S. HallerAanvaller1712
AntonyAanvaller167
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

74 fans
Middenvelder, 24 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Manchester United 8 1 0 0
2020/2021 Manchester United 19 1 1 0
2020/2021 Ajax 0 0 0 0
2019/2020 Ajax 23 8 3 0
2018/2019 Ajax 34 9 1 0
Laatste voetbalnieuws

ESPN onthult pijnlijke interne conclusies bij Man United over Van de Beek

Donny van de Beek speelde zaterdag tegen Aston Villa (2-2) zijn vijftigste wedstrijd voor Manchester United. The Red Devils stonden middels een tweet stil bij deze mijlpaal, iets dat de nodige...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren