Wesley Sneijder is woest en richt zich op Instagram tot ‘debielen’

Dinsdag, 9 november 2021 om 07:38Yanick Vos • Laatste update: 07:47

Wesley Sneijder heeft op Instagram gereageerd op de berichtgeving rondom zijn persoon met betrekking tot een groot onderzoek naar de criminele organisatie van de Haagse ‘godfather’ Piet S.. Het gaat om het onderzoek Taxus rond de crimineel. Meerdere (oud-)profvoetballers, onder wie vroegere spelers van het Nederlands elftal, zouden zwaar gegokt hebben op de goksite Edobet, die volgens justitie mogelijk van Piet S. is. Sneijder benadrukt op sociale media dat hij niets met ‘die hele onzin te maken’ heeft en wil met een statement ‘indianenverhalen’ ontkrachten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door b_konijn)

Ik durf te 'wedden' dat.. Oh nee, toch maar niet. Ik heb tenslotte nog een moeder en een oma.

Ach Sneijder maak je niet zo druk, volgens mij doet Kuyt dat toch ook niet. Die heb ik nog nergens zo zien tieren, in Nederland ben je pas schuldig als je veroordeeld bent. Je zou toch denken dat hij inmiddels een dikke huid zou moeten hebben, na alle vervelende dingen wat hij de laatste jaren heeft meegenaakt. 😬

8 november 2021 om 18:33

Opzich logisch toch? Als ik me niet vergis had Kuyt (deels indirect) toegegeven dat de verhalen kloppen over hem. Als ik Kuyt was geweest zou ik ook stil zijn gebleven, in de hoop dat het nieuws niet nog groter wordt. Bij Sneijder juist het tegenovergestelde

8 november 2021 om 18:33

Dat toont de klasse van Kuyt, heb je Van Gaal ook ooit horen reageren op alle shit die hij over zich krijgt bij VI? Hij doet dat alleen als types als Valentijn Driessen aanwezig zijn en snoert hem dan ook de mond. Negeren is het beste dat je kan doen.

8 november 2021 om 18:38

Ik denk dat Kuyt nog wel in strafrechtelijke problemen gaat komen. Het is vooral beetje damage control vanuit zijn kant, vrij matige dat wel.

8 november 2021 om 18:55

Ik vind het natuurlijk dom wat hij heeft gedaan maar damage control is het beste dat je kan doen. Gokken met contant geld en krediet op een illegale site is een zorgwekkend verhaal om in verband mee te worden gebracht, vooral met illegale ontmoetingen met een georganiseerde misdaadgroep.

8 november 2021 om 19:17

Vlgs mij helpen zulke reacties niet als je graag een club wil "managen".
Wesley laat vaker zien om vanuit emotie te reageren.

8 november 2021 om 20:30

Sulejmanii, omdat Kuyt gewoon schuldig is. Blijkbaar zijn de verhalen over Sneijder gewoon nep

Tja, daar is de hele wereld goed in. Niet alleen Nederland dus dat was niet echt nodig.
Misschien vindt hij Engelse pers leuker ofzo..

8 november 2021 om 18:25

Klopt, maar dit is een Nederlandse zaak toch, dus waarom dan de hele wereld erbij halen?

8 november 2021 om 18:44

nee daar is niet de hele wereld goed in, er zijn landen waar er nog met respect over oud voetballers wordt geschreven. waar helden nog op een voetstuk staan. NL is juist heel goed in het neerhalen van helden

8 november 2021 om 19:30

Noem mij 1 land dat nooit negatief over voetballer praat dan,ben daar wel heel benieuwd naar?

9 november 2021 om 08:25

Dan hebben we toch een andere definitie van “helden”.

Tja Wesley, als mensen je willen beschadigen dan zijn feiten het laatste waar ze naar kijken.
Hoop dat het snel wegwaait deze onzin.

Dat je reageert terwijl je er hard om hebt gelachen is wel apart.

8 november 2021 om 18:30

Het doet Wesley allemaal niks maar overal reageert hij op. Mannen van richting de 40 die steeds haters en blijf maar haten roepen neem ik niet zo serieus. Wesley is snel afgegleden helaas.

Briljante voetballer, maar niet echt de slimste. Opleiding coach betaald voetbal ook al te hoog gegrepen voor hem. Als analist vind ik em ook niet sterk.

8 november 2021 om 18:51

nou voor spelers met 100+ interlands, die hoeven van mij niet weer terug in schoolbanken. die hebben alles al gezien en meegemaakt. moet iemand die nooit in de voetballerij actief is geweest Sneijder vertellen hoe het werkt?

8 november 2021 om 19:12

Nou als je ziet wat die spelers met 100+ interlands als coach presteren, lijkt het me heel verstandig dat ze de schoolbanken in moeten.

9 november 2021 om 08:05

Ja, dat lijkt me wel. Dat je een tweebenig bent en fantastisch kon voetballen betekent niet dat je weet hoe je een ploeg tactisch moet neerzetten. Een speler als Arne Slot was pure middelmaat, terwijl hij als coach het geweldig doet. Arsene Wenger, Jurgen Klopp, Louis van Gaal, noem maar op. Allemaal spelers die niet de kwaliteiten hadden van een Sneijder, maar als coach het geweldig gedaan hebben. Daartegenover kan ik weinig geweldige coaches bedenken die ook wereldtop waren als voetballer. Waarschijnlijk vergeet ik er een paar, maar kan van deze generatie enkel Guardiola bedenken.

9 november 2021 om 08:29

Zidane!

9 november 2021 om 09:45

Als analist haalt hij geen hoog niveau, terwijl dat dichter bij coach ligt dan zelf voetballen. Verder reageert hij vooral heel verongelijkt als een groot kind op alle dingen om hem heen. Op basis van zijn eigen optredens in de media de afgelopen tijd, zie ik werkelijk geen enkele aanleiding om te denken dat Sneijder wel een goede coach zou kunnen zijn. Wel aanwijzingen dat het tegendeel waarschijnlijk het geval is.

9 november 2021 om 10:12

Toch heel veel Italiaanse coaches waren vroeger ook een vaste waarde bij een Italiaanse topploeg. Die hebben over de jaren heen in elke topcompetitie en Europees al prijzen gepakt.
Conte, Capello, Ancelotti, Lippi, Trapattoni. Manchini misschien ook nog..
Maar een topvoetballer is zeker niet altijd een goeie coach. Zelfs als analist schieten er veel te kort. En dan heb ik het nu vooral op de Belgische zenders. Veelal mislukte trainers die toch hun zegje mogen doen. Het veel te serieus maken. Ik mis de tijden met een Gunther Scheepens, Herman Brusselmans. Die kennen allebei wat van voetbal, maar maken van een show iets amusementsvol.
De zoveelste samenvatting zien, waar de ene het dan toch niet eens is met de andere. Nee bedankt.

9 november 2021 om 15:08

@DVV20 Neem van mij aan, dat weten ze bij de knvb ook niet, die kennen alleen hetgeen in de boekjes staat! Al die zogenaamde professionele leraren ten spijt.

Ik snap die Wesley wel, hij wordt ergens in een strafzaak genoemd. Komt met tegenbewijs dat het niet klopt wat er wordt gezegd. Wordt er een half jaar later nog over je geschreven door een paar pseudo columnisten. Je wordt er ook gewoon fox wild van wat er allemaal wel niet aan onzin de wereld wordt ingetrapt.

8 november 2021 om 18:49

Waar levert hij bewijs dan? Misschien heeft hij wel gewoon betaald en was het daarmee afgedaan? Ik zeg zeker niet dat hij liegt maar ik zie nergens overtuigend bewijs? Zou trouwens bizar zijn als je je vergist in Wesley als crimineel. Het blijft een vaag verhaal waarvan wij niet kunnen beoordelen wat er waar is.

8 november 2021 om 19:07

Waar is dat bewijs dan?

8 november 2021 om 19:18Staat het letterlijk in de tekst 'het tegendeel' bewezen, dus waarschijnlijk in het dossier bij de politie. Niet alles ligt open en bloot bij de media in een lopende onderzoek.

''wel zou hij zijn benaderd door mensen die zeiden dat hij schulden had, maar daar bleek naderhand niets van waar.''

Dit blijft zo raar. Dus stel je hebt niks schulden of gokt helemaal niet en dan heb je mensen achter je aan zitten. Lekker dan.

8 november 2021 om 19:00

Ik ben vooral benieuwd hoe je iets laat zien dat jij het niet bent.

Schuiven een paar collectors aan je tafel en beweren dat je moet betalen. Welke zinnen komen na ‘Maar meneer, ik was het niet’.

Waar rook is, is vuur.

Hij is wel heel erg bezig met te bewijzen dat hij er niets mee te maken heeft, meestal indiceert dat, dat mensen dingen te verbergen hebben

9 november 2021 om 15:11

Wat een onzin bounty. Er zijn ook mensen die zich gaan verdedigen als ze worden aangevallen, ongeacht schuld. Wat jij doet is net als de media doet, stigmatiseren. De media houdt verder nog van sensatie maken.

Ik heb veel respect voor de voetballer Wesley Sneijder, maar sinds dat hij voetballer af is, man man man...

Sneu om te zien hoe erg hij van z'n voetbal voetstuk is gevallen. Als analist tegenwoordig het meest in 't zicht en wat zit daar een klein zielig hoopje gefrustreerde oud prof. Geen inhoud, alleen maar afgeven op anderen. Boos op z'n leven na voetbal, na Yolanthe. Zo rond als een tonnetje, verzopen rode ogen geflankeerd door een speler aan wie alle toppers in het Nederlands elftal een hekel hadden omdat hij alleen maar in de weg liep. En dan nog te denken dat hij in zichzelf een manager ziet, wellicht omdat hij onder een van de grootste people managers van deze eeuw heeft gespeeld en denkt dat ook wel te kunnen, hetzelfde respect van spelers te kunnen krijgen? Klassiek gevalletje zelfoverschatting.

Wesley, zoek hulp om jezelf een richting op te krijgen waar je blij mee bent, wees zuinig op de paar centen die je nu nog hebt (nadruk op nog) en trek je terug uit alles wat met voetbal te maken heeft. Niemand neemt je serieus.

9 november 2021 om 08:20

Amen. Zie je de top trainers van deze wereld al zo’n bericht de wereld in trappen. Manmanman

Als je als je Sneijder heet dat soort taal uitkraamt dan ben je voor mij echt af. Man wat laat hij zich de laatste tijd van zn slechtste kant zien. Je kan een normale reactie plaatsen en niet het woord debielen gebruiken. Iets met volwassen reageren......

Bij ons geldt de regel dat als je je zo stevig verdedigde er wel degelijk iets van waar is.... Ik zou me als Sneijder zijnde niet zo stevig verdedigen of laten adviseren wat te doen. Deze reactie is gezien de taalfouten in emotie geschreven wat begrijpelijk is maar toch.....

9 november 2021 om 15:12

Omschrijf ons?

Nou, ik heb niet het idee dat je heel hard hebt zitten lachen om de columns als ik deze reactie lees…

Ook een goede en sterke reactie van Sneijder.
Kunt wel zien dat hij geen talent heeft om columns te schrijven

Ik heb direct toen Sneijder zijn afscheidswedstrijd aankondigde kaarten gekocht, maar die wedstrijd is tot twee keer toe uitgesteld. Ik heb eigenlijk niks meer gehoord van de organisatie sinds de tweede uitstelling en krijg ook geen contact met hen. Zijn er toevallig nog meer mensen die een kaartje hebben gekocht voor Sneijders afscheidswedstrijd? Ik begin mij een beetje zorgen te maken dat ik geld heb betaald voor een evenement dat niet gaat plaatsvinden.

Hoe harder iemand schreeuwt, hoe minder geloofwaardig ik een persoon vaak vind.
Voelt een beetje als snel proberen je straatje schoon te vegen en de ander proberen te overtuigen. Who cares? Tegenover wie moet je jezelf bewijzen?

Ik weet verder van niets en maakt me ook niks wat Sneijder er wel/ niet mee te maken heb. Echter deze statement em alle drukte vanuit zijn persoon zijn toch niet zo handig denk ik. Vooral omdat hij mensen uitmaakt voor debielen die er wel iets over denken dat volgens hem niet klopt. Tokkie niveau.

Dat Sneijder reageert als hij onschuldig is kan ik begrijpen, maar zo'n tirade online zetten getuigt dan weer niet van veel verstand. Ik vind het oprecht jammer om te zien dat zo'n grote voetballer, een van m'n favorieten, zo afglijdt. Privé (al hebben wij daar geen bal mee te maken), die vreselijke reclames voor TOTO en nu weer dit. Hij kan beter zorgen dat hij in shape komt en een trainersdiploma halen of iets anders dat hij leuk vindt.

Wat fantastisch Nederlands, Wesley!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2226 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

799 fans
Middenvelder, 37 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren