Schokkende beelden: Fan West Ham United verliest vinger bij doelpuntviering

Vrijdag, 5 november 2021 om 00:03Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 00:09

Een supporter van West Ham United is donderdagavond een vinger verloren toen hij een doelpunt van zijn club wilde vieren op bezoek bij KRC Genk, schrijft the Sun. De Engelsen kwamen op bezoek bij Genk met 1-2 voor, waarna het voor de supporter van the Hammers volledig misging. De man bleef met zijn vinger achter het hek haken, waarna deze buiten het vak op de grond viel.

Het tragische incident gebeurde tien minuten voor tijd, toen Saïd Benrahma zijn ploeg op een 1-2 voorsprong zette. Uiteindelijk bezorgde Tomás Soucek Genk in de slotminuut alsnog een punt met een eigen doelpunt. Voor de fan van West Ham United werd het een vreselijke avond, daar hij tien minuten voor de gelijkmaker zijn vinger verloor nadat hij achter het hek bleef haken. Op videobeelden, die momenteel rondgaan op internet, is te zien hoe een steward de vinger van de vloer raapt en op het hek legt. De vinger viel buiten het vak met de uitsupporters op de grond.

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren!

Op de beelden is te horen hoe medesupporters naar de stewards schreeuwen om de vinger in het ijs te leggen. Volgens The Sun beweerden sommige fans dat het tot tien minuten duurde voordat de stewards actie ondernamen. De man werd direct uit het vak gehaald om medisch verzorgd te worden. Op de beelden is het slachtoffer niet te zien.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door nick danninga)

Hadden ze wel wat sneller een "handje" kunnen helpen.

5 november 2021 om 00:18

Niemand die ook maar een vinger uitsteekt bij het incident.

5 november 2021 om 00:20

Die heeft zichzelf aardig in de vingers gesneden

5 november 2021 om 01:05

Daar leg je zeker de vinger op de zere plek

5 november 2021 om 01:13

Nu moet je niet met de vinger gaan wijzen

5 november 2021 om 01:24

Die medische verzorgers halen het bloed onder zijn nagels vandaan.

5 november 2021 om 08:40

Die stewards hebben geen vinger in de pap

5 november 2021 om 00:30

Ik wil niet een vinger op de wond leggen maar zo'n steward haalt je toch wel het bloed onder de nagels vandaan als hij zo traag reageert. Ik bedoel, hij heeft in zo'n stadion echt een vinger in de pap, en is een van de weinigen die ijs kan halen. Hopelijk wordt hij snel op z'n vingers getikt. Is er dan niemand die de steward op hun vingers kijkt? Ze moeten die lui ook beter onder de duim houden, kijken liever naar de westrijd dan dat ze actief iets bijdragen aan het welzijn van de supporters. Hij had op z'n minst een vinger aan de pols kunnen houden, maar niet iedereen heeft gevoel van zorg en welzijn van anderen in de vingers. Ik hoop dat de steward op z'n minst op zijn vingers wordt getikt want dit kunnen we niet meer door de vingers zien. Die supporter mist straks gewoon een vinger en wordt dan met de vinger nagelezen. Ik vrees dat zo'n steward zichzelf in de vingers heeft gesneden met zijn passieve houding. Ik zou als ik zijn leidinggevende was mijn handen niet meer aan hem willen branden en mijn handen van hem af trekken.

5 november 2021 om 01:08

@myvision met 2 vingers euh 1vinger in zijn neus

5 november 2021 om 09:06

Je zou hier maar je tijd in steken.

5 november 2021 om 09:56

Tijd in steken? Een reactie plaatsen hoeft geen tijd te kosten hoor of kan jij in die halve minuut zo veel betere dingen doen?

5 november 2021 om 15:47

Ja, nu ben ik het wel met je eens

5 november 2021 om 09:22

geef ze een vinger en ze nemen je hele hand

5 november 2021 om 10:40

Ze willen hun vingers hier niet aan branden

Snel koelen en weer eraan zetten.. maar bah wat een vieze gedachte..

5 november 2021 om 09:04

Dat is volgens mijn zusje die op de EH heeft gewerkt een van de grootste misvattingen die er bestaan. Een vinger is zelden 'er opnieuw aan te zetten'. Meestal is er zoveel kapot dat dit een kansloze missie is.

5 november 2021 om 10:04

Een penis daarintegen wel getuige John Wayne Bobbit 😜. Die heeft dankzij dat akkefietje met zijn ex nog een blauwe Maandag in de porno industrie gewerkt..

10 minuten? Hoop dat die er nog aan gezet kan worden dan. Fingers crossed.

Het is ook wel een bizar scenario. Die stewards dachten zeker dat ze in de maling werden genomen. Hopelijk hebben ze de vinger er weer aan kunnen zetten.

5 november 2021 om 07:48

Moet zeggen dat ik die vinger er ook niet echt heel echt vond zien, dus snap zeker dat de stewards eerst dachten dat ze in de maling genomen werden.

Voor die te lakse actieonderneming mochten de stewards toch even op de vingers getikt worden vond ikIjs is eigenlijk net verkeerd. Je moet op lichaamswarmte houden ideaal gezien om die vinger niet te laten afsterven. Direct contact met ijs meerbepaald is gevaarlijk. Dan moet er wat omheen. Zoals een gaas of plastic.

5 november 2021 om 07:06

Nou nee, die vinger moet direct gekoeld worden. Dit om de stofwisseling zo snel en zo veel mogelijk af te remmen. Wat er nu gebeurt is stofwisseling in de vinger zonder zuurstof, dan krijg we dus melkzuur en dus aantasting van het weefsel.

5 november 2021 om 07:26

Ze hebben mij altijd geleerd dat je het onder de tong moet leggen om het lichaamstemperatuur te bewaren??

Ik kan niet zo goed tegen zulke beelden, dit doet mij altijd herinneren aan toen ik mijn hand in een frees machine heb gehad. Resultaat duim en pink bijna verloren, het bungelde beide er nog aan dmv een lapje vel en enkele spiertjes.
Mijn duim hing daadwerkelijk een cm lager en kon nog mijn topje bewegen..👎

Eindresultaat vastgezette duim zonder bovenste knokkel (helemaal weggeslagen/verbrijzeld) en dat topje beweegt nog steeds als enigste. Pink idem, krom en alleen nog te bewegen in het geheel en staat een dikke cm uit het lood naar buiten toe.

5 november 2021 om 08:08

Zeker niet in de mond bewaren omdat dat ten eerste dus te warm is (versneld het afstervingsproces), extra infectigevaar geeft en daarnaast nog de kans bestaat op doorslikken.

5 november 2021 om 08:17

Hahaha dat doorslikken doet het 'm 👆, eindig je toch nog met een vinger in de kont die daarbij ook nog eens ernstig geïnfecteerd is met de poepbacterie..💩

5 november 2021 om 07:21

Ijs is juist helemaal niet verkeerd (zolang het niet direct in contact staat). Afsterven zal eerder gebeuren bij warmte.

Het loopt nu wel uit de hand met ze allemaal het veld op willen gooien. Of gaf hij 1 vinger om een hele hand te kunnen pakken?

Kan men hier die vingergrappen achterwege laten. Dit is echt een traumatisch incident voor degene die het betreft, laten we daar alsjeblieft niet lollig over doen.

5 november 2021 om 01:57

Kom op, we kunnen deze lolligheid toch wel door de vingers zien?

5 november 2021 om 02:39

Dat de 28e gast die zo'n grapje maakt ook nog echt denkt dat ie nog grappig is.

5 november 2021 om 06:34

Ik mag hopen dat je reactie sarcastisch is, anders ben je wel een erg deugmens. Ik denk niet dat de supporter er wakker van ligt wat hier op vz geschreven wordt.

5 november 2021 om 07:45

Het is ook een traumatische ervaring, ik heb het zelf meegemaakt. In de ambulance maakte ik er al grappen over maar eerlijk is eerlijk, dat kwam meer door de shock waar ik in zat.

Niet iedereen is hetzelfde maar ik hanteer het principe, (s)laughter is the best medicine en kon er vrij snel de "humor" van zien.

5 november 2021 om 07:50

Ach joh, kan je dat niet een keer door de vingers zien?.

5 november 2021 om 08:00

Moet je nou echt met het vingertje wijzen… niet echt gepast

5 november 2021 om 10:38

Daar leg je de vinger op de zere plek

Ter info: je moet een verloren vinger nooit op ijs leggen, maar hem warm houden.

5 november 2021 om 07:21

Dat klopt, het beste wat je kan doen is die vinger in je reed stoppen.

5 november 2021 om 07:25

Niet warm, niet tegen ijs, maar wel gekoeld.

Kanonnen gadveredamme zeg... lekker beeld zo jezus.

5 november 2021 om 09:41

Volgens mij staat er een waarschuwing bij dat de beelden schokkend kunnen zijn. Maar ja, ramptoerisme he

6 november 2021 om 10:22

Vergelijk je mij met een ramptoerist haha? Naja zoja, het is weer eens niet rationeel maar emotioneel gebaseerd . Kijk nog eens goed en je ziet overduidelijk de foto niet geblurred of wat dan ook.

Middelvinger of vinger vinger🤔

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

West Ham United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool4839
3.Chelsea4730
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
J. BowenAanvaller236
D. ChestersAanvaller00
D. MoyesUnknown
A. AreolaKeeper10
D. MartinKeeper00
D. RandolphKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina West Ham United.

In de wandelgangen

Maandag 24 januari
Manchester City is dicht bij de komst van Julián Álvarez. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren