PSV gehavend naar Monaco: Mario Götze blijft achter in Eindhoven

Woensdag, 3 november 2021 om 10:41Yanick Vos • Laatste update: 14:12

PSV reist woensdag zonder Mario Götze af naar Zuid-Frankrijk voor het duel met AS Monaco in de Europa League. De Duitse aanvallende middenvelder ontbrak afgelopen zaterdag tegen FC Twente wegens ziekte en blijkt niet tijdig hersteld. Davy Pröpper, Cody Gakpo, Noni Madueke en Ryan Thomas ontbreken in de wedstrijdselectie die woensdagochtend door de club is gepresenteerd.

Götze speelde anderhalve week geleden nog tachtig minuten mee in de met 5-0 verloren wedstrijd tegen Ajax. Hij ontbrak vervolgens bij de 5-2 zege op Twente en in Monaco zal trainer Roger Schmidt het opnieuw zonder hem moeten doen. Gakpo en Madueke ontbraken door blessures al tegen Ajax en zijn naar verwachting pas na de komende interlandperiode weer inzetbaar.

Pröpper viel tegen Twente in de slotfase nog in, maar moet het duel met Monaco laten schieten. Een meevaller voor de Eindhovenaren is de aanwezigheid van Ritsu Doan. De Japans international ontbrak de afgelopen weken vanwege een blessure. Hij is door Schmidt opgenomen in de wedstrijdselectie en reist mee naar Frankrijk. PSV wordt tegen Monaco gesteund door zo'n negenhonderd meegereisde fans.

PSV staat momenteel derde in Groep B met vier punten uit drie wedstrijden. Op 21 oktober werd de thuiswedstrijd tegen AS Monaco met 1-2 verloren. De Monegasken gaan met zeven punten aan kop in de poule. Na het duel met Monaco wacht PSV nog groepsduels met Sturm Graz (thuis) en Real Sociedad (uit). De wedstrijd in het Stade Louis II begint donderdagavond om 18.45 uur.

Selectie PSV tegen Monaco:

Keepers: Joël Drommel, Yvon Mvogo, Maxime Delanghe

Verdediging: Philipp Max, Jordan Teze, Armando Obispo, André Ramalho, Phillipp Mwene, Olivier Boscagli

Middenveld: Ibrahim Sangaré, Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Mauro Júnior, Ritsu Doan

Aanval: Bruma, Yorbe Vertessen, Eran Zahavi, Carlos Vinícius, Maximiliano Romero


Poll

Wat verwacht jij van AS Monaco - PSV?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door rossumpsv)

Of hij presteert bijna nooit of hij is ziek of zwak en misselijk, van mijn part gelijk zijn contract ontbinden, je kunt niet op hem vetrouwen..

3 november 2021 om 10:48

Jij hebt er kijk op! Enorm matige speler die bij PSV nog niks heeft laten zien. Misschien iets voor Fortuna?

3 november 2021 om 10:49

Nee, want daar loopt al ene Zian Flemming rond.

3 november 2021 om 10:50

Neemt nooit psv bij de hand, als het mee zit kan hij paar leuke dingen laten zien. Je kunt nooit op hem rekenen, aardige kerel daar niet van..

3 november 2021 om 10:52

Back-up van dan..?

3 november 2021 om 10:53Thuis tegen Real Sociedad nam Gotze PSV toch aardig bij de hand. Is voor PSV toch een hele goede speler mits fit. Dat gaat dit seizoen al beter. Ook in de JC schaal begin dat jaar speelde hij enorm goed trouwens.

3 november 2021 om 12:18

Hij laat het nu wel minder zien. Geen dragende speler helaas

3 november 2021 om 10:49

En op Zahavi, Van Ginkel, Ramalho en Drommel wel?

3 november 2021 om 10:51

Over een overtrokken reactie gesproken... Heel PSV is redelijk uit vorm, op Gakpo en Sangare na. In de Eredivisie is hij minder zichtbaar, maar in de Europese wedstrijden heeft hij het wel laten zien.

3 november 2021 om 10:51

Hij heeft dit seizoen pas 2 wedstrijden eerder gemist en voor de rest letterlijk alles gespeeld

3 november 2021 om 10:52

@aqua1, Götze is juist één van de creatieve spelers bij PSV die zo gemist worden. Hiermee doe je Mario echt wel te kort hoor. Hij presteert inderdaad niet meer zoals hij wel bij Dortmund en Bayern deed, maar is voor PSV zeker nog wel een belangrijke kracht.

3 november 2021 om 11:03Ik mag hopen dat je zit te trollen? Ik vraag het maar even, kan zomaar zijn dat ik de sarcasme mis natuurlijk..

3 november 2021 om 11:17

Deze reactie slaat helemaal nergens op. Götze is er 9 van de 10 keer bij. Dat is een feit

3 november 2021 om 11:21

4 goals 4 assists in 787 minuten Europees. Elke 98 bij een goal betrokken. Daarnaast heeft hij tot nu toe pas 2 wedstrijden gemist dit seizoen. Je reactie klopt van geen kant.

3 november 2021 om 12:17

@fossen, en in de eredivisie dan? Ik zie PSV ook liever met Götze maar qua statistieken mag toch echt meer verwacht worden vind ik.

3 november 2021 om 12:18

Deze aqua1 meneer heeft altijd gekke reacties die er uit moeten springen voor aandacht.Slaat totaal nergens op wat je zegt. Contract ontbinden van je beste speler....

3 november 2021 om 12:49

Je blinkt al uit in reacties die nergens op slaan maar dit is wel het toppunt zeg.

Gotze presteerd gewoon goed en mist niet veel wedstrijden.

Snap echt niet wat jij hier op het forum doet met altijd alleen negatieve reacties.

3 november 2021 om 13:25

Dat is wel een bijzondere opmerking voor iemand die zichzelf gisteren met Ronaldo compleet voor lul zette qua enkel negativiteit. Desondanks presteert naar mijn idee Gotze helemaal niet goed, waar was hij in de toppers tegen Feyenoord, Ajax, Benfica en Monaco?

3 november 2021 om 13:56

Ja idd maar winst, gelijkspel of verlies is een teamprestatie en niet 1 man hoor.
Als je dat denkt moet je een andere sport gaan volgen.

En ja dat zeg ik maar meneer Aqua zeikt op alles en iedereen bij alle wedstrijden en gaat doodsaaie discussies aan die hij nooit wint en ook niet waar zijn.

En lekker hoor een team dat bijna alle toppers mist afzeiken daar ben je altijd wel goed in.

Fijne middag.

3 november 2021 om 14:13

Ik zeik helemaal geen team af, ik geef aan dat Gotze helemaal niet zo goed speelt. Hoe kom je nou weer bij zo’n rare opmerking?

Hij zou een dragende speler moeten zijn voor psv en opstaan in de grote wedstrijden, dat mag je van hem verwachten volgens mij. Samen met hem zouden meerderen dat moeten doen, bijvoorbeeld een vGinkel en een Zahavi.

3 november 2021 om 15:59

Nee je bent altijd zo positief......
Zelfreflectie noemt men zoiets.

Fijna avond alvast.

3 november 2021 om 16:15

Is het lastiger voor je als het inhoudelijk wordt? Ik ben vaak genoeg positief over psv met spelers als Gakpo, Madueke, Sangare en die nieuwe verdediger en ik hoop dat ze Europees elk punt binnenhalen voor het Nederlandse voetbal. Ik ben minder positief over de dragende krachten en Schmidt en daar heb ik argumenten voor. Jij houdt het liever bij inhoudsloos huilen, precies zoals je gisteren deed bij United maar de deksel flink op je neus kreeg. Het zal je nog wel dwars zitten want wederom heb je hier geen enkele inhoud maar holle kreten.

3 november 2021 om 13:32

@Aqua1, Götze is inderdaad een paar keer geblesseerd geweest maar je kan niet zeggen dat als hij speelt, hij niets bijdraagt aan het team. Ik heb niet het idee dat hij het elftal aan de hand neemt, maar hij is gewoon een geweldige speler als hij fit is.

Enorme domper voor PSV. Gaat lastig worden om daar punten te kunnen halen. Je mist toch wel aardig wat kwaliteit als Gakpo, Madueke en Götze er niet zijn hoor. Hopelijk kunnen ze met de nodige strijd nog wel wat bewerkstelligen, maar ik sta er niet van te kijken als het 3-1 voor Monaco wordt.

Aiii 15 veldspelers reizen maar mee naar een fysieke tegenstander als Monaco. Hopelijk kunnen ze een resultaat halen, maar het gaat wel lastig worden met deze selectie..

Hoewel Monaco alles behalve overtuigend was afgelopen weekend en ook tegen PSV, zie ik het wel heel somber in voor PSV. Ik zou niet weten hoe ze hier een resultaat moeten neerzetten met zoveel key players die niet meedoen...

3 november 2021 om 11:20

Vinicius is los !! (hoop ik). Natuurlijk mist PSV veel kwaliteit door het ontbreken van Gakpo, Madueke en Gotze. Dit zul je op een andere manier op moeten pakken. Tegen Twente pakte zeker Vertessen het op een goede manier op, het is te hopen dat hij maar ook anderen dat gaan doen. PSV heeft nog steeds wel kwaliteiten om van dit Monaco te winnen. Echter zul je dan er op toe moeten zien dat je nu geen onnodige goals tegen krijgt. Want ook in de eredivisie geven ze te veel goals weg en scoren ze te weinig. Dit heeft ze in de competitie tegen Willem 2 maar ook in europa tegen Monaco wel al onnodig punten gekost.

3 november 2021 om 14:40

Momenteel mist PSV wel heel veel dragende spelers, hopelijk kunnen de vervangers het goed opvangen.

Zou fijn zijn als Zahavi net zo'n avond heeft als Haller had uit tegen Sporting.
We zullen het zien donderdag.

Lijkt mij een mooie wedstrijd om 4-4-2 te gaan spelen. Helaas geen snelle/goeie buitenspelers (gakpo/madueke) dus dan maar met 2 aardig sterke spitsen voorin.

Drommel
Teze
Ramalho
Obispo
Max
Boscagli/San
Sangare/Bosc
van Ginkel
Doan
Vinicius
Zahavi
3 november 2021 om 10:56

Na de wedstrijd van zaterdag kan je Vertessen toch niet weer laten banken?

3 november 2021 om 11:24

Ben blij dat Vertessen steeds beter begint te presteren maar nog niet helemaal overtuigd van hem. Zou inderdaad eventueel i.p.v. Zahavi of Vinicius kunnen maar de opstelling zou ik zelf op 4-4-2 laten

3 november 2021 om 11:28

Voor wie had je Vertessen opgesteld dan?

3 november 2021 om 13:38

Zahavi

3 november 2021 om 16:38

@elroy.
Ja Vinicius was in de heenwedstrijd fysiek een lastpak voor de defensie, en daar kunnen de snelle spelers die eromheen spelen gebruik van maken (gakpo normaal gesproken het meest, nu Vertessen dus). Maar aan de andere kant overtuigen zowel Vinicius als Zahavi nog steeds niet helemaal. Ik zou Doan op 10 zetten, en dan dus Vertessen voor Boscagli. En dan mogen Boscagli en Obispo het op LCV uitvechten (ook net als Teze/mwene een soort gelijkwaardig koppel waarbij het gemiddelde niveau eigenlijk hoger had moeten zijn).

3 november 2021 om 11:38

Waarom 4-4-2? Ik vond Zahavi vanaf links bij gebrek aan beter wel prima. Gewoon 4-2-3-1 aanhouden.

Doan op 10 dan maar. Dat is een gokje maar volgens mij kan hij daar beter uit de voeten dan aan de zijkant.

3 november 2021 om 13:38

Doan komt gewoon tekort. Die moet je gewoon verkopen aan een Duitse club komende zomer bij een goed bod.

3 november 2021 om 15:26

Ik zie zeker wel potentie in Doan. Heeft het vorig jaar in Duitsland ook gewoon goed gedaan. Ik zie in hem echter wel meer een nummer 10 dan een buitenspeler. Hij heeft dan wel een voorzet, maar ik zie aan de zijkant liever iemand met een actie, en op dat gebied vind ik hem minder brengen dan een Gakpo, Madueke of Vertessen.

Ik mag dan negatief zijn, maar ik zie ons echt niet meer overwinteren in de EL…. We laten het, niet geheel door eigen toedoen, weer liggen….

Ik ben benieuwd naar de opstelling. Ik zelf zou de basis van afgelopen week pakken maar dan Doan ipv van Ginkel achter de spitsen. Ik vind dat Marco goed begon dit seizoen, maar dat hij de laatste weken (maanden misschien zelfs wel) terug zakt. Zeker aan de bal laat hij in mijn ogen te weinig zien.

3 november 2021 om 11:26

Ik zou Guti weer eens laten spelen. de wedstrijden met Doan en Mauro Junior verlopen over het algemeen niet bepaald goed.

3 november 2021 om 11:31

In Mauro junior heb ik geen vertrouwen. In Doan zie ik nog steeds een meer dan bruikbare speler. Ik zie hem ook liever speler dan Guti. Dit omdat ik Guti te nonchalant over vind komen. Maar ik ben waarschijnlijk ook van de weinige die Thomas een nuttige speler vind. Zeker aan de bal doet hij best wel veel goed. Ik zie hem liever spelen dan van Ginkel, die ik een vertragende factor vind. Van Ginkel heeft dan wel meer fysiek, maar ook op dat gebied is hij niet meer zo aanwezig als voorheen.

3 november 2021 om 13:39

Ik vind Thomas ook onderschat, echt een prima speler. Op dit moment gewoon beter dan van Ginkel..

3 november 2021 om 11:34

Ik vind Boscagli op het middenveld helemaal niks. Dan liever gewoon Van Ginkel / Sangare. Wel vreemd dat Propper weer niet fit is.

Gaat de 3e plaats van de Europa League naar de knock out fase Conference League? Zoals bij CL het geval is met 3e plaats

3 november 2021 om 11:37

yup. Voor psv nog een troostprijs. Denk dat ze in volgende ronde Conference League wel meer punten gaan halen dan in EL, dat dan weer wel.

3 november 2021 om 13:53

Dat is dan wel een voordeel aan de Conference League, kunnen alsnog coëfficiëntenpunten behaald worden en extra geld natuurlijk

Ja 3e plek Europa league geeft een ticket voor een extra tussenronde tegen een nr 2 uit de Conference League. Dus de kans dat PSV overwintert in Europa is wel vrij groot

Psv is beter af zonder een fitte Gotze. Schmidt wisselde weer als vanouds en wie wisselde hij niet, of pas in de 89ste minuut toen de wedstrijd al gespeeld was?
Psv moet nu ook punten gaan pakken, voor de club zelf om niet nog verder af te glijden En voor de coëfficiënten ranglijst

3 november 2021 om 12:11

Overdrijven is ook een vak. PSV heeft best al een aantal punten gepakt. Mocht de EL niet lukken, dan verwacht ik dat ze ook nog wel een paar punten in ConL pakken.

3 november 2021 om 12:34

De nummer 3 van de europa league speelt nog een play-off wedstrijd tegen de nummer 2 van de conference league.

3 november 2021 om 13:21

Oeps, ik zie nu dat ik op de verkeerde heb gereageerd

Tja dit is behoorlijk zuur, maar laten we ons hier niet door laten afleiden. Vini wil zich weer laten gelden en Vertessen is in vorm aan het raken, PSV moet het gewoon slim spelen daar en dan zie ik ons grote kans maken op winst. Sangare is namelijk weer terug, die werd echt enorm gemist in de eerste wedstrijd.

Dit gaat een hele moeilijke wedstrijd worden... Zonder Gakpo is het gewoon echt een stuk minder. Van Ginkel laatste tijd zeer matig, evenals Ramalho. Teze en Obispo maakte wel een goede indruk tegen Twente vond ik. Ook fijn dat Vinicius en Zahavi eindelijk weer scoorde. Hopelijk hebben zij wat meer zelfvertrouwen nu. Ik zou het met deze 11 gaan proberen.

Drommel
Teze
Obispo
Boscagli
Max
Vertesse
Sangaré
V.Ginkel
Bruma
Vinicius
Zahavi
3 november 2021 om 12:45

Dat je Ramalho wisselt ipv Boscagli is onbegrijpelijk. Boscagli staat al weken centraal te schutteren.
Ik zei in het begin van het seizoen dat je een echte verdediger mist. Dat blijkt nu maar weer.

3 november 2021 om 13:31

Ik moet toegeven dat ik twijfelde tussen Ramalho of Boscagli centraal achterin. Vind ze beide geen hele goede indruk maken. In ieder geval zou ik Boscagli nooit op het middenveld zetten. Misschien Teze-Obispo centraal achterin, maar dan heb je weer een matige rechtsback met Mwene. PSV en goede verdedigers is eigenlijk al jaren een probleem..

3 november 2021 om 18:57

Teze obispo centraal geniet altijd mijn voorkeur als Max linksback staat. Zowel Obispo als Teze kunnen goed verdedigen. Als je met Boscagli speelt, speel je achterin met 2 spelers die niet kunnen verdedigen. Dan zul je wel een fatsoenlijke rechtsback moeten kopen want die is momenteel ook niks.

Jammer Schmidt Romero niet heeft meegenomen. Gisteren speelde die jongen bijna een hele wedstrijd voor Jong PSV, scoorde zijn eerste veldgoal dit seizoen en maakte net als in zijn spaarzame minuten tegen FC Twente een goede, scherpe indruk. Die jongen heeft meer potentie dan Carlos Vinicius en Zahavi samen uberhaupt hebben gehad. Waarschijnlijk is Schmidt te koppig om het toe te geven, maar Romero zou maar zo eens de oplossing voor het spitsenprobleem kunnen zijn bij PSV, terwijl je met de huidige blessures voorin Yorbe Vertesse toch wel als eerste op papier zet nu.

Vertessen wordt in mijn ogen erg onderschat. Hij wordt wat schoorvoetend weggezet als een werker, maar daar doe je hem tekort mee. Die jongen is razendsnel, een goede functionele techniek, fysiek sterke en erg doelgericht. Vijf goals en drie assists in veertien wedstrijden, waarin hij slechts één keer basisspeler was. Zoals de waarde van Sangaré nog maar een paar weken geleden totaal werd genegeerd, gaan veel mensen voorbij aan de potentie die Vertessen heeft.

3 november 2021 om 12:24

Klopt wat je zegt over Romero. Hij is vanwege zijn blessures al door veel mensen al vergeten, maar dit is nog steeds een groot talent. De opvolger van Zahavi is al lang in huis
Ook eens over Vertessen. Ik moet toegeven dat ik heel lang twijfelachtig over deze jongen was, maar de laatste tijd maakt hij echt een goede indruk. Hopelijk gewoon basis morgen, maar bij Schmidt weet je het helaas nooit.

3 november 2021 om 12:44

Dat vind ik nogal een overdreven opmerking. Romero heeft nog van alles te bewijzen en heeft in Eindhoven nog geen seconde zijn transfersom waargemaakt. Vond dat hij redelijk inviel tegen Twente en met iets meer geluk scoorde hij. Ik zou hem best wel willen zien, maar ik twijfel of hij echt meer kan brengen dan Fofana of Vertessen.

3 november 2021 om 15:31

Vertessen is een totaal andere speler, maar het is wel de vraag wie er eerder klaar voor is, Forfana of Romero. Hoewel ook ik nog steeds de hoop heb dat het wat wordt. Hij heeft dan niet de klasse van een Romario en Ronaldo, maar ik denk nog steeds dat hij echt wel wat kan. Het blijft ook jammer dat hij zoveel geblesseerd is. Zeker de laatste blessure kwam op een moment dat hij juist de stap gemaakt leek te hebben.

3 november 2021 om 17:56

Vergeet niet dat hij vóór zijn laatste blessure weer aardig loskwam bij Vélez he? Tikte toen zijn oude niveau weer aan in de tweede seizoenshelft destijds, met een keurig rendement. En de manier waarop hij zich nu manifesteert vind ik veelbelovend. Ik ben het ook wel eens met @memphisdepay dat Romero nog alles te bewijzen heeft, maar... zijn concurrenten in de hoofdmacht niet? Ik denk dat Vinicius voor de kantine van de Herdgang nog te weinig techniek heeft en Zahavi is allerminst de goalgetter van topniveau die in Nederland €3M per jaar moet verdienen; die staat gewoon tussen Kwasi Wriedt en Michiel Kramer op de topscorerslijst hoor. En vorig jaar liet zien dat dat geen toeval is.

Dat we ons afvragen wie er eerder voor klaar is, Fofana of Romero, zegt wel wat over het niveau van de spitsen die er nu staan ook. Beiden hebben meer talent dan die andere twee jokers en beide hebben ook de toekomst. Zodra ze op volle sterkte zijn zouden ze gewoon voorrang moeten krijgen op die positie.

3 november 2021 om 12:43

Onbegrijpelijk dat hij hem niet meeneemt, Zag er afgelopen maandag fit uit. Aanvallend kun je nu altijd wel iets gebruiken..

Vertessen hoort gewoon basis momenteel. Heeft veel meer te brengen dan Vinicius en Zahavi samen. Sterk aan de bal, snel en heeft laten zien dat hij doelgerichter is dan afgelopen jaar.

Verder vind ik Propper momenteel wel een hoofdpijndossier worden. Iedere keer wanneer je hem nodig hebt, is hij geblesseerd. En in de minuten die hij maakt, laat hij zijn waarde momenteel niet zien. Wederom geen plusje voor John de Jong.

3 november 2021 om 12:55

Ik bedoel, Pröpper zou eerst 10m kosten maar werd zomaar ineens gratis naar PSV gehaald, vond dat een prima prestatie van JdJ wat weinig risico met zich meebracht, snap nu ook gelijk waarom ze bij Brighton van hem af wilde. Is echt steeds weer geblesseerd, om gek van te worden.

3 november 2021 om 13:19

Speciaal mijn inlog hiervoor opgezocht. Account sinds 2007, eerste reactie in jaren. Maxi is mee met de selectie, zie info psv instagram etc.

Götze had ik wel verwacht dat hij nog niet fit zou zijn maar Pröpper weer geblesseerd?? Manman.. Waar moet dat heen met deze selectie? Zijn nog niet eens op de helft van het seizoen en de blessures blijven maar komen. Kan Schmidt niet gewoon een keer ophouden met die intensieve conditietrainingen? Het is toch wel vrij duidelijk dat de jongens dit niet aankunnen. Vraag me ook af wat de opstelling gaat worden nu, hoop echt dat Obispo weer achterin staat en Vertessen voorin, anders kunnen we beter helemaal niet gaan kijken..

3 november 2021 om 14:13

Enorme streep door de rekening het gemis van Pröpper. Zal wel weer een middenveld met Sangaré , Boscagli, en Van Ginkel op 10 worden. Staat Obispo sowieso achterin. En het zal vechtvoetbal moeten worden, want alle creativiteit en technische sierlijkheid ligt eruit. De beuk moet er weer in (hup Vinicius). Hopelijk zit de scheids een beetje mee.

3 november 2021 om 14:25

Scheids is Cakir... die vind ik altijd moeilijk te peilen. Maar gelukkig geen Spaanse scheids of een veredelde amateur die je ook nog wel eens in de EL ziet.

3 november 2021 om 14:41

Weer Pröpper he, had hem zo graag op de plaats van v Ginkel gezien maar hij blijft vechten met z'n fitheid, zo zonde. Ik zie op dit moment denk ik nog liever Guti dan van Ginkel of Boscagli naast Sangare, Boscagli is echt zo matig op dat middenveld. Inderdaad hopen dat Vini de smaak te pakken heeft en laat zien dat het een goalgetter is, door veel mensen na 10min al afgeschreven (zal nooit begrijpen waarom) maar ik blijf er vertrouwen in houden!

Cakir is inderdaad hit or miss, je hebt hem mee of je hebt hem tegen, hij zit er nooit tussenin. Hopen op dat eerste.

Ik weet niet of Psv hier nou meteen zwakker van wordt.

tot nu toe ben ik niet onder de indruk van hem. Laat soms wel leuke dingen zien... maar niet stabiel genoeg imo

PSV wordt in Frankrijk gewoon met de grond gelijk gemaakt straks, dat moge duidelijk zijn. Ze missen er te veel en zelfs met de voltallige selectie is Monaco al een paar maatjes te groot.

3 november 2021 om 13:27

Haha dat laatste is lachwekkend. Überhaupt de laatste wedstrijd gezien? Of ooit Monaco zien spelen? Volgens mij niet. Je roept zomaar wat joh. Een fitte PSV selectie loopt over dit Monaco heen met 3-0. Die waren zo verschrikkelijk slecht 2 weken geleden.

Ze moeten gewoon winnen, doe je dat niet staat Monaco op 10 punten en die Spaanse club wint zeker van sturm en staat dan op 8 en staat psv op 4.
Hoop dat dit niet gebeurd.
3de plek geeft dat nog ergens recht op??

Ach ja Gotze.... geeft in 7 van de 10 wedstrijden niet thuis. In twee andere is die geniaal, maar dat is meestal in onbeduidende wedstrijden. PSV heeft er nog maar weinig plezier aan gehad. Lijkt ook niet echt te willen strijden voor het team. Een speler met zijn kwaliteiten moet veel meer kunnen brengen. Laat hem maar lekker met Schmidt mee terug gaan naar de Heimat.

Gotze Madueke Gakpo afwezig. 2e seizoenshelft vorig seizoen ook langdurig afwezig. 3 basisspelers die vaak wat hebben. Hebben we Ginkel of Propper nog. Ik heb kritiek op Schmidt maar als regelmatig je beste aanvallers mist ben je ook niet te benijden. Blijven die spelers een heel seizoen fit maak je nog kans om kampioen te worden. Spelers groeien individueel plus automatismen groeien normaal gesproken. Nu is t Bruma, Zahavi waar je geen lijn in kan krijgen. Misschien groeien Vertessen en Vinícius wel door nu.

Jeetje wat heeft Propper toch telkens… nog vaker geblesseerd dan Gotze

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3524
3.PSV3416
5.Vitesse26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
BrumaAanvaller135
Y. VertessenAanvaller133
E. ZahaviAanvaller124
M. DelangheKeeper00
J. DrommelKeeper140
V. MüllerKeeper00
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

447 fans
Middenvelder, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 12 0 2 0
2020/2021 PSV 18 5 0 0
2019/2020 Borussia Dortmund 15 3 0 0
2018/2019 Borussia Dortmund 26 7 0 0
2017/2018 Borussia Dortmund 23 2 1 0
Laatste voetbalnieuws

PSV blijft met klinkende zege op FC Utrecht in spoor van Ajax

PSV heeft zaterdagmiddag geen fout gemaakt in de achtervolging op koploper Ajax. De ploeg van trainer Roger Schmidt boog tegen FC Utrecht een 0-1 achterstand om in een 4-1 zege. Cody...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 6 december
Chelsea-trainer Thomas Tuchel wil in januari een middenvelder aantrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren