Kieft vernietigend na ‘kutwedstrijd’: ‘Hij was echt de slechtste van allemaal'

Maandag, 1 november 2021 om 21:28Mart van Mourik • Laatste update: 22:55

Wim Kieft is niet te spreken over het spel dat Orkun Kökçü zondag op de mat heeft gelegd. De analist vertelt maandag tijdens Veronica Inside dat hij heeft gekeken naar een ‘kutwedstrijd’, refererend aan het Eredivisie-duel tussen Sparta Rotterdam en Feyenoord (0-1), waarin de middenvelder ‘de slechtste van allemaal was’ volgens Kieft. Ook onder meer Marcos Senesi en Alireza Jahanbakhsh lieten geen sterke indruk achter op de tafelheren van het praatprogramma.

“Wát een kutwedstrijd”, begint Kieft wanneer de Rotterdamse derby ter sprake komt. “Dat Feyenoord was zo slecht. Die Kökçü was echt de slechtste van allemaal. Maar echt ook gewoon hele simpele ballen inleveren, en dan gaat hij achterin weer een beetje ballen ophalen... En hij scoort natuurlijk weinig, dus dan gaat hij maar een beetje de opbouw verzorgen. Maar het was echt een drama.” Johan Derksen sluit zich volledig aan bij zijn collega. “Ik zie het grote talent niet in hem hoor. Ik zie geen enkele ontwikkeling in zijn spel.”

“Hetzelfde geldt voor die Senesi”, vervolgt Derksen. “Bij hem zie ik ook niet dat het een sterspeler is. Ik vind het een hele normale, beperkte verdediger. Senesi gaat ook nog met corners mee naar voren, want hij denkt ook dat hij daar van belang is.” Tegelijkertijd is René van der Gijp kritisch over Jahanbakhsh, die volgens de analyticus problemen heeft met de handelingssnelheid. “Het duurt gewoon lang bij hem. Bij AZ schoot hij ze er toch makkelijk in. En dat hij ze er in de Premier League niet makkelijk inschiet, vind ik niet heel gek. Maar als je dan terug bij Feyenoord komt... Zeker tegen Sparta kun je wel een doelpuntje maken toch, of niet?”, besluit Van der Gijp.

Toch zijn er ook nog Feyenoorders die positief opvielen bij Kieft, waaronder Gernot Trauner. “Die vind ik echt goed. Voor dat niveau... Die gozer staat altijd goed. En op een bepaalde manier wordt hij nooit uitgespeeld en ook niet als hij tegen hele snelle jongens staat. Hij wordt echt nooit uitgespeeld, het is een hele slimme gozer én hij is goed met zijn kop. Derksen: “Hij doet geen dingen die hij niet beheerst. Hij dekt, pakt de bal af, en geeft ‘m vervolgens aan een voetballer. Prima!”Gerelateerd

Meer sportnieuws

78 reacties (laatste reactie door fiorenoord)

Ondanks dat ik het er volledig mee eens ben dat Kökcu (wie niet?) echt heel slecht speelde tegen Sparta. Hoor je iedereen altijd alleen maar na een drama wedstrijd. Tegen bijvoorbeeld Union Berlin speelde hij echt een uitstekende pot! Het is alleen nog te vaak niet goed genoeg, maar dat kan ook met leeftijd te maken hebben.

1 november 2021 om 21:37

Toen werd dat ook benoemd door volgens mij daar aan tafel hoor. Dat zijn al eindelijk eens een goede wedstrijd van hem zagen.

1 november 2021 om 21:51

Ik denk ook dat nog steeds veel mensen hem een beetje als 10 beoordelen. Iniedergeval meer dan andere spelers op zijn positie. Hij speelde aanvallend slecht, maar toch had hij een heerlijke bal op dessers (toen hij die elleboog van beugelsdijk kreeg) over zo'n 40 a 50 meter, dessers schat die bal wat verkeerd in en komt daardoor net een meter te kort maar dat zou zomaar een assist kunnen opleveren en dan praten mensen al snel ineens anders.

1 november 2021 om 22:02

Was een slechte wedstrijd, maar Kokcu was naast Trauner en Bijlow de enige die nog een voldoende haalde. Verdedigend sterk en ook regelmatig goed onder de druk uit gevoetbald. Kwam ook gewoon weer op rond de 90% qua passing En ja, de diepe ballen kwamen niet aan en hij liep wat meer met de bal, maar de heren bij VI zullen toch ook begrijpen dat hij amper afspeelmogelijkheden had, doordat Til, Linssen en de buitenspelers allemaal niet lekker in de wedstrijd zaten, mede door het strijdplan van Sparta. Geen idee waarom Kokcu er weer wordt uitgepakt. Til was de slechtste man van het veld, met Linssen en Toornstra er kort achter....maar he, laten we de 20 jarige eruit pikken, die bovendien de corner van de winnende goal nog neemt ook.Edit: en als Derksen zijn ontwikkeling niet ziet bevestigt hij eigenijk al wat ik al dacht: hij kijkt geen wedstrijden van Feyenoord

1 november 2021 om 22:35

Inderdaad gewoon weer een sterk passingspercentage, met daarbij ook gewoon als een van de spelers met de meeste passes vooruit (dus geen balletjes breed). Die Framing rond Kokcu komt inmiddels echt m'n strot uit. Constant is hij de kop van Jut. Alsof Toornstra feilloze wedstrijden speelt, oftewel geen 20 jarige jongen die ons met z'n ervaring ook gewoon moet kunnen dragen. Nee, constant Kokcu.

1 november 2021 om 22:41

Volledig met je eens, ik schiet ook volledig in de verdediging bij de onterechte kritiek op hem omdat ik er helemaal klaar mee ben. Men lijkt maar niet objectief naar hem te kunnen kijken ofzo, zijn statistieken halen ook vaak de onzinnige beweringen onderuit.

2 november 2021 om 00:45

Inderdaad. Na goede wedstrijden hoor je niemand en na één matige pot hoor je Derksen weer 'zie je wel' roepen. Gebeurt ook steeds bij Senesi. Kökcü heeft al waanzinnige goede wedstrijden gespeeld dit seizoen, zeker Europees. Als Derksen geen ontwikkeling ziet, dan kijkt hij niet goed. Misschien moet hij zich eens verdiepen in zijn voormalig blad, Voetbal International. Pieter Zwart heeft al meermaals aangetoond hoe Kökcu in alle statistieken geëxplodeerd is ten opzichte van vorig seizoen. Met en zonder bal

Ik vraag mij altijd bij kokcu af wat hij nou precies echt goed kan, en dan kom ik altijd tot de conclusie dat dat niet veel is. Het is niet slecht, maar ook niet buitengewoon. Scoort op geen enkel vlak hoger dan een 7 in mijn opzicht.

1 november 2021 om 21:56

Bij Heerenveen, Groningen of Twente zou die niet opvallen nee… wellicht omdat die geld op moet leveren, dat er iedere keer weer een lobby voor hem ontstaat.

Overigens doen ze er vaak genoeg aan mee in de media, als ze zijn zaakwaarnemer laten roeptoeteren dat een willekeurige club uit de Primera division, serie A of ligue 1 interesse zou hebben. Kennelijk materialiseert er nooit wat van die interesse, hoe zou dat toch komen…

1 november 2021 om 22:08

Kokcu is dit seizoen na Trauner de meest stabiele Feyenoorder. Loopt enorm veel dicht, fel en sterk in de duels en wat hij echt goed kan is ons onder de druk uit voetballen. Alleen al daardoor is hij goud waard voor Feyenoord. Zijn passing is ook gewoon enorm goed, vaak onder druk, maar toch altijd 90% slaging van passes Hij is daarnaast de laatste weken ook nog beslissend, met assists of de bal ervoor. Ik heb vaak bij Kokcu het idee dat men het niet wil zien. Gelukkig ziet Slot het wel, het is geen toeval dat hij alles speelt. Met 20 jaar gewoon erg knap wat hij nu laat zien.

1 november 2021 om 22:21

Hij heeft in de eredivisie dit seizoen 21 kansen gecreëerd en staat daarmee 6e van alle spelers, dus hij doet zeker dingen goed. Daarnaast hoef je als middenvelder in zijn positie nou ook niet echt in een paar specifieke dingen echt goed zijn, dan is veelzijdigheid ook belangrijk.

1 november 2021 om 22:28

Wellicht eens goed op 'm letten. Dan ga je wellicht pas echt zien wat z'n waarde is.

1 november 2021 om 22:33

Ja, ik weet niet wat het is. Als je het dit seizoen nog niet ziet dan wil je het niet zien of heb je gewoon niet genoeg kijk op het spelletje. Sommige mensen kijken bijvoorbeeld alleen naar de bal of de man met de bal en zien niet wat er omheen gebeurt. Waarom Kokcu een keer vertraagt, of juist met de bal loopt, dat heeft vaak gewoon met de positionering van medespelers te maken. Of ze zien niet hoe hij de gaten dichtloopt. Maar waar ik bovenal van geniet is het onder de druk uit voetballen en het spel verdelen.

Dit roep ik al een tijdje over Kokcu. Mag je blij zijn als je er 5 miljoen voor krijgt. Had laatst nog een betere wedstrijd, maar kan het hogere niveau nooit volhouden.

1 november 2021 om 22:23

Is pas 20 jaar, maar jij weet nu al zeker dat hij nooit een hoger niveau aan gaat kunnen?

Achja typisch VI. Beste jongen kan 20 wedstrijden achter elkaar goed spelen en je hoort ze niet, maar als de 21ste minder is staan ze vooraan om hun vooringenomenheid tentoon te stellen. Overigens sowieso een vreemde keuze om Kokcu er zo uit te pikken; speelde zondag niet goed, maar was ook niet veruit de minste of iets dergelijks.

1 november 2021 om 21:39

Heeft hij al eens 20 wedstrijden achter elkaar goed gespeeld?

1 november 2021 om 21:40

Zal wel in de f'jes zijn geweest

1 november 2021 om 21:40

Zeg ik dat? En dat 'al' mag je wel weg laten, want ik ken maar weinig voetballers die 20 wedstrijden achter elkaar goed zijn.

1 november 2021 om 21:47

Maar hoeveel goede westrijden achter elkaar kan jij van hem herinneren?

1 november 2021 om 21:48

Al.

Hoevaak heeft Kokcu al het verschil gemaakt? Welke prestaties heeft hij al geleverd dat hij gespaard zou moeten worden?

Dat ze vaak zeiken op tv klopt. Maar je reactie zou logischer zijn wanneer ze Pedersen of die kale bekritiseren na een mindere wedstrijd. Kokcu steekt er bij Feyenoord niet echt bovenuit volgens mij en is zelden beslissend. Dan kan er wel eens kritisch over hem gesproken worden.

1 november 2021 om 21:58

Noem eens meer spelers die wel 20 wedstrijden achter elkaar goed spelen? Geen keepers

1 november 2021 om 22:02

Als je vindt dat ze vaak zeiken op tv dan ben je het dus eens met wat ik in de eerste instantie zeg (dat je ze alleen hoort wanneer het slecht is), dus waarom nog interessant doen over dat jij Kokcu niks vindt?

1 november 2021 om 22:09

Hij heeft dit seizoen volgens cijfers van de eredivisie al 21 kansen gecreëerd en staat daarmee 6e van de hele eredivisie...

1 november 2021 om 22:10

@origineel, Kokcu is dit seizoen wel degelijk beslissend. Tegen Union en Psv, maar ook gisteren met de corner waar de winnende uit komt. Kritiek is echt onterecht.

1 november 2021 om 22:10

@miscroots kan jij 3 wedstrijden achter elkaar opnoemen waarin kokcu goed speelde? Ik denk dat hij überhaupt nog geen 20 wedstrijden op professioneel niveau goed heeft gespeeld.

1 november 2021 om 22:11

En dat als nummer zes, maar is natuurlijk 'niet beslissend' he

1 november 2021 om 22:11

@molsson Waar zeg ik dat ik Kokcu niks is? Dit forum is toch om discussies te voeren. Maar als je iets over een speler van Feyenoord zegt doe je interessant of ben je een zeikerd. Die jankmentaliteit past niet bij een topclub.

1 november 2021 om 22:13

@sportweek86 ja: met PSV uit, Heerenveen thuis, NEC thuis en Slavia Praag thuis heb ik er zo uit mijn hoofd al vier voor je.

1 november 2021 om 22:14

@fr010frdam Je kijkt veel vaker Feyenoord dan ik dus ik zal je op je woord geloven. Zeker omdat je ook in staat bent kritisch naar je eigen club te kijken.

@joost97 Dat is zeker een mooie statistiek dan. Misschien dat ik wat beinvloed werd door de beeldvorming rond die jongen. Hopelijk weet hij die lijn dan door te trekken.

1 november 2021 om 22:19

@sportweek irrelevant aan mijn comment en goed jawel, Heerenveen, NEC en Slavia Praag speelde kokcu goed in mijn ogen. Ik zie nu dat @Molsson hetzelfde zegt. Een kenner dus

1 november 2021 om 22:50

@Joostv97, leuke statistiek, maar zo kan je van bijna elke speler wel iets leuks zeggen. Als je ziet hoe ontzettend veel balverlies hij heeft, hoe erg hij het spel vertraagt, welke slechte keuzes hij maakt, hoe zwak hij is in meeverdedigen.... Hier kan en mag je niet tevreden over zijn....

1 november 2021 om 23:09

@detoekomst; je weet dat kokcu de middenvelder in de eredivisie is met de meeste nauwkeurige passes per wedstrijd en een gemiddeld passpercentage van 87 procent? Ik ben benieuwd wat jij ‘ontzettend veel balverlies’ onder verstaat

1 november 2021 om 23:11

@detoekomst Leuke statistiek? Kansen creëren schijnt een heel belangrijk onderdeel van voetbal te zijn hé. Het geeft ook aan dat er veel van de opbouw via hem. Maar als hij zoveel kansen creëert dan betekent dat meestal ook dat er meer risco in de passes zit en dan is meer balverlies ook niet heel gek. Dat het wat sneller mag bij hem ben ik het wel mee eens. Maar dat hij heel zwak is in meeverdedigen vind ik dan echt nergens opslaan. Dan vraag ik me echt af hoeveel jij dit seizoen van feyenoord hebt gezien, want er is echt wel wat veranderd?

1 november 2021 om 23:17

@de toekomst weet je wie onder andere ook hoog staan (en boven kokcu) in balverlies? Veerman, vloet en tadic. Dit zijn 3 spelers die ook boven kokcu staan in aantal kansen gecreëerd. Het is gewoon normaal dat spelers die véél kansen creëren en dus veel bij de opbouw betrokken zijn ook meer balverlies hebben.

2 november 2021 om 07:38

Ajax speelde ook hopeloos ga daar maar klagen

1 november 2021 om 22:45

Als hij nou eerst eens 5 wedstrijden achter elkaar goed weet te spelen vind ik dat al heel wat. Is al bijna 2 jaar lang op enkele momenten in wedstrijden na ondermaats. Gewoon zo snel mogelijk lozen. Dood hout, niks meer aan te winnen.

1 november 2021 om 22:59

Totaal oneens. Jij baseert je mening duidelijk op de afgelopen seizoenen. Toen had hij het moeilijk ja, maar dat had iedereen in dat betonnen systeem van Dick. Dit seizoen ontwikkelt hij zich enorm sterk, verdedigend goed, spel verdelen en ook nog regelmatig beslissend. Speelt eigenlijk al het hele seizoen een voldoende met uitschieters naarboven tegen oa. PSV, dus die 5 wedstrijden heeft hij al lang afgerukt. . Nog altijd maar 20 jaar, gewoon een talent, geen dood hout, maar een geldboom

1 november 2021 om 23:17

Ik hoop het voor je, maar als ik hem zie spelen (ook dit seizoen) erger ik me dood aan hem. Ik zie de kwaliteit niet en zal ongetwijfeld de verkeerde wedstrijden zien, jij zal het zeker beter weten. Ik ga de volgende keren dat ik Feyenoord kijk beter op hem letten.

1 november 2021 om 23:26

Benieuwd of je je mening bijstelt. Ik ben in ieder geval blij met wat ik van hem zie dit seizoen. Kritiek op hem afgelopen seizoenen was terecht natuurlijk.

Ach, de heren en positief praten over Feyenoord dat gaat natuurlijk niet!

1 november 2021 om 21:38

Vaak genoeg hoor. Alleen voetbalzone post daar niks over. Wellicht het programma eens kijken ipv afgaan op de berichten van voetbalzone?

1 november 2021 om 21:42

@Ducktaildo - Ik kijk jarenlang 2x in de week naar het progamma. Jouw opmerking slaat dus nergens op. Als Feyenoord wint is het altijd ‘geluk’ of is het de slechte tegenstander. Prima progamma hoor daar niet van, maar als het om Feyenoord gaat slaan ze meestal (vooral Johan) de plank volledig mis!

1 november 2021 om 21:52

Dan snap ik werkelijk je reactie niet. Zaten notabene in het eerste blok nog jullie laatste man op te hemelen? Wat hadden zij dan over feyenoord moeten zeggen? Dat het een geweldige wedstrijd was dit weekend? Kokcu speelde toch ook gewoon heel dramatisch

1 november 2021 om 21:53

Eigenlijk bijna alleen als boskamp er zit.

1 november 2021 om 21:57

@duck mystic heeft gewoon gelijk hoor. 2 weken geleden was Feyenoord nog hetzelfde niveau als Heerenveen en Twente aldus Johan derksen

1 november 2021 om 22:53

@ClassonGrass22, en voelde je je persoonlijk aangesproken door die opmerking? Of dacht je dat dat het ultieme teken was dat Derksen de pik op jouw club heeft? Hij had dit over alle andere clubs net zo goed kunnen zeggen. En dat doet hij gedurende het seizoen ook. Hij wisselt het gewoon lekker af. Volgende week kan Ten Hag misschien beter een boerderij beginnen in Twente als het tegenzit of moet Gerbrands weer naar de hockey..... Als ze in zulke extremen gaan praten, moet je het niet te serieus nemen.

2 november 2021 om 07:42

Ajax nog erger

Vind hem sowieso behoorlijk overschat.
Is goed in het pasen naar dezelfde kleur, maar daar houdt het eigenlijk ook wel mee op.
Bijna geen rendament (bij vier goals betrokken in 19 duels).

Is een beetje een voetballer die je best tussen tien spelers kan zetten, maar eigenlijk nooit je team beter maakt.
Zet je hem bij Groningen blinkt hij ook niet uit.

1 november 2021 om 21:42

Overzicht, ruimte zien, passing, wegdraaien. Zijn genoeg dingen die hij goed kan. Hij is geen Tien, hij moet het spelverdeler. Niks meer niks minder.

1 november 2021 om 21:47

Hij kan dat allemaal wel, maar het levert nooit iets op.
Hij doet dat en dan? Dan niets.
Een leuke speler die bij een team als Feyenoord meekan, maar in een ander systeem, in een andere rol of in een hoger tempo ga je daar niets aan hebben.

1 november 2021 om 22:31

Het levert nooit iets op? Hoe denk je dat een bal van achterin naar voren gaat? Via enkel een lange bal of belandt ie ineens magisch bij een van de aanvallers? Nee. Kokcu is dit seizoen dé verbindingsspeler en doet dat met grote verve invullen. Leuk ook dat je het over rol hebt, aangezien hij dit seizoen een totaal nieuwe rol bespeelt en daarin uitblinkt.

1 november 2021 om 21:57

Ja en een gravenberch maar bij 2 goals in de laatste 15 wedstrijden? Zijn allebei geen 10 he dus beetje raar omdat soort gasten vooral op rendement te gaan beoordelen.

1 november 2021 om 22:01

Gravenbergh brengt verdedigend veeeeeeeeeeeeel meer dan kökcu. Heeft ook veel meer rust in zijn spel. Kökcu is er om ruimtes te zoeken, te dribbelen, te pasen, maar is nooit beslissend.

1 november 2021 om 22:09

Als je denkt dat Gravenbergh 'veeeeeeeeeeeeel' meer brengt verdedigend heb je dit seizoen nog geen Feyenoord wedstrijd gekeken.

1 november 2021 om 22:12

Met deze uitspraak maak je je compleet belachelijk. Kokcu levert verdedigen enorm veel arbeid en is daarin enorm belangrijk in dit systeem. Hiermee laat je eigenlijk zien dat je niet weet waar je het over hebt.

1 november 2021 om 22:15

Doe ff rustig vent, ik zeg toch niet dat kokcu beter is dan gravenberch, ik zeg dat je die gasten niet op hun rendement moet afrekenen. Daarnaast is kokcu er ook echt voor het verdedigen en het druk zetten en daar zit echt verbetering in. Maar die jongen speelt nu net op een hele andere positie en in een hele andere tactiek geef hem tijd om aan te passen, het gaat steeds beter.

Haha, mooi. We winnen een belangrijke wedstrijd en we krijgen tonnen kritiek op deze wedstrijd. Dat wil zeggen dat we de goede kant op gaan.

Senesi is nog wat wisselvallig , altijd geweest. Maakt iets te veel fouten in een seizoen voor een topverdediger. Dat lijkt ook maar niet uit zijn spel te halen. Echter doet hij ook veel dingen goed, maar mochten we er een mooi bedrag voor vangen dan kunnen we Geertruida naast Trauner zetten of evt Hendriks. Jammer dat VD Ven niet is gekomen, had ik wel een “goedkope” opvolger gevonden.

Kokcu, speelt ook nog te wisselvallig. Maar gefrist seizoen echt al hele goede dingen laten zien. Hij moet ook juist ballen ophalen en het spelverdeler. Dat hij nog niet elke wedstrijd een 8 haalt dat klopt, maar dit seizoen al wel vaak. Dat hij niet scoort vind ik net zoveel onzin als wat ze zeggen of Frenkie. Deze spelers staan er niet om te scoren.

Jahanbaks ben ik het mee eens, speelt nog niet fantastisch en ik zie ook nog maar heel weinig glimpjes van niveau. Geen idee of dat beter gaat worden. Nelson vond ik op links wel goed maar op rechts viel die ook nog niet indrukwekkend in. Sinisterra op rechts en Nelson op links en die af en toe laten wisselen in een wedstrijd ? Dat lijkt mij iig wel wat.

Wat heeft senesi verkeerd gedaan dan tegen sparta? Speelt al 2 jaar constant goed, heeft nu een paar flinke fouten gemaakt in de laatste wedstrijden (voor sparta) en is gelijk maar beperkt? Doet me een beetje denken aan het begin dat hij bij feyenoord kwam, eerst hem uitlachen en afvragen hoe hij ooit 7 mln. Kon kosten en toen hij goed speelde hadden ze ineens heel veel moeite met dat toegeven, maar vonden ze het uiteindelijk allemaal een hele goede verdediger en nu is hij weer beperkt? Geeft de laatste weken veel diepe ballen achter de verdediging en zet regelmatig aanvaller 1 op 1 met de keepers maar daar hoor je ze niet over, lang niet zo veel centrale verdedigers doen dat.

1 november 2021 om 21:43

Je kent Johan Derksen. Die trekt een conclusie over iets of iemand en blijft daar vervolgens bij hoe hard het tegendeel ook bewezen wordt.

Kökcu, soms twijfel ik of hij bij Feyenoord werkt of bij PostNL. Helaas was hij niet de enige die meedeelde in de malaise.

1 november 2021 om 22:14

Zijn statistieken laten zien dat hij helemaal geen postbode is. Dat hij soms wat loopt met de bal is logisch, om ruimte te krijgen of juist omdat hij wacht op medespelers. Als Frenkie dat doet vinden we het allemaal geweldig.

1 november 2021 om 22:54

Heb je een overzicht van die statistieken? Ben namelijk wel benieuwd.

1 november 2021 om 23:03

Sofascore, daar kan je ze vinden

1 november 2021 om 23:08

110 aanrakingen waarvan 90 passes. 85% naar de juiste kleur en 2 keypasses. Daarnaast nog 3 schoten, een interceptie en geen enkele overtreding gemaakt. Het spel was inderdaad slecht, maar Kokcu deed het gewoon prima.

1 november 2021 om 23:13

+ 6 van de 6 grondduels gewonnen. Minder waren gisteren zijn diepe ballen, maat dat had ook te maken met de offday van de aanval en Til (door het strijdplan van Sparta)

Snap echt niet dat mensen hem nog steeds zo slecht vinden. Onderand weten we allemaal wel dat we niet kunnen verwachten dat hij er 10+ inschiet, dus wat moet hij dan anders doen dan dat hij nu doet? Hij haalt in zn eentje bijna alle ballen bij de verdediging op en hij is altijd aanspeelbaar voor de centrale verdedigers. Hij is hiermee gewoon hartstikke belangrijk voor de opbouw. Gewoon weer makkelijk scoren dit van kieft. Ik vind kokcu juist constant op een prima niveau spelen. Het moet nog beter natuurlijk maar zo slecht speelt hij ook weer niet.

1 november 2021 om 22:03

Ala hij 10+ goals scoort speelt hij niet meer voor Feyenoord vermoed ik

Senesi kan dus echt goed koppen. Ik snap wel dat hij bij corners mee naar voren is. Senesi is minder goed op kunstgras om een reden.

Als Feyenoord heel slecht is, pakt ze toch 3 punten Wim. Dat is de pure winst onder trainer Arne Slot.

Volgens mij heeft Derksen wat goals van Senesi gemist vorig seizoen. Kan gebeuren ook hoor het waren ook maar een omhaal van rad 16 en een volley in de kruising, maar bij die corners was ie best wel belangrijk.

Feyenoord wordt nog altijd als topclub gezien en dan snap ik dat ze regelmatig wat negatief zijn over Feyenoord. Het is verder onzin om te zeggen dat ze nooit positief zijn over Feyenoord bij VI. Kokcu is een redelijke voetballer, maar zou bij PSV en Ajax natuurlijk geen basis staan.

1 november 2021 om 22:16

Bij Ajax weet ik het niet. Dat dachten ze ook over Berghuis en ik denk dat Kokcu daar voetballend ook lekker mee zou draaien. Hij is zoveel beter dan iedereen denkt.Bij Psv natuurlijk wel gewoon. Is op dit moment beter dan alles dat langs Sangare heeft gestaan dit seizoen.

1 november 2021 om 22:31

Berghuis was de man van Feyenoord, dat is Kokcu toch bij lange na niet? Wanneer is hij nou bepalend voor Feyenoord? Bij PSV moet ik je denk ik wel gelijk geven. Hij zou vermoedelijk naast Sangare staan.

1 november 2021 om 22:37

Hierboven mag je lezen hoe beslissend hij dit seizoen is, maar ik denk dat iedereen hem door de afgelopen seizoenen onderschat. Is zo'n goede voetballer dat ik denk dat hij met Ajax prima mee zou kunnen draaien. Achja, hoop dat we het nooit zullen weten

1 november 2021 om 22:22

Bij psv geen basis zegt tie

2 november 2021 om 08:01

Berghuis was ook niet altijd top zondag ook niet trouwens heel ajax speelde beroerd ben blij dat hij daar speeld nu

Trauner is juist ook nog goed in de opbouw en opstomen met de bal, die Derksen is me toch een tjappie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4856
2.PSV4622
3.Feyenoord4227
5.AZ3613
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. LinssenAanvaller2011
A. JahanbakhshAanvaller182
J. BijlowKeeper170
L. SinisterraAanvaller177
C. DessersAanvaller164
R. NelsonAanvaller130
L. GeertruidaVerdediger160
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

6 fans
Middenvelder, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Feyenoord 20 3 3 0
2020/2021 Feyenoord 24 3 2 1
2019/2020 Feyenoord 22 2 4 0
2018/2019 Feyenoord 11 3 0 0
2017/2018 Feyenoord 0 0 0 0

In de wandelgangen

Zaterdag 22 januari
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren