‘De kans is klein dat André Onana nog eerste keeper van Ajax wordt’

Vrijdag, 29 oktober 2021 om 09:13Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:26

André Onana werd donderdag in genade aangenomen bij het eerste elftal van Ajax, maar dat betekent volgens het Algemeen Dagblad nog niet dat de 25-jarige doelman ook onder de lat komt. De krant stelt dat er goede redenen zijn om aan te nemen dat Remko Pasveer het vertrouwen als eerste doelman behoudt van Erik ten Hag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Moet Ajax André Onana direct opstellen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

67 reacties (laatste reactie door 993410)

Pasveer doet het toch naar behoren..

28 oktober 2021 om 22:04

Pasveer keept een keer een goede pot, maakt je niet gelijk een ‘naar behoren keeper’. Verschilt met Onana (toen die nog wel speelde) is gewoon groot. Wellicht naar behoren voor de eredivisie, meer ook niet

28 oktober 2021 om 22:09

nja, ik vond dat hij in de CL wel prima op een paar fouten na gekeept heeft. Ik heb zo het gevoel dat de aanwezigheid van Onana een storzender zal zijn in deze groep. Iemand die niet voor Ajax voetbalt maar voor zichzelf, met een ondankbare houding tegenover de club. ik ken natuurlijk de interne communicatie niet, maar kan me zo wel voorstellen dat iemand als Tadic niet staat te wachten op deze jongen in de groep

28 oktober 2021 om 22:20

Daarom is het niet slim om zo een rotte appel weer in je selectie toe te voegen, dat zorgt voor onrust in de groep... In mijnogen hele dom om hem terug te nemen, laat hem maar op de tribune zitten traint hij maar in zijn eentje .

28 oktober 2021 om 22:31

Hoezo rotte appel? omdat jij hem niet mag is het nog geen rotte appel...
Volgens mij lag hij altijd prima in de groep, werd altijd aangeduid als een van de sfeer makers.
Het zou iets anders zijn als hij een stoorzender zou zijn in die groep.
Dat jij het niet leuk vind dat hij zijn contact niet wil verlengen, wat overigens zijn goed recht is, is een ding, maar dat maakt hem nog geen rotte appel of een stoorzender. Dat maakt hem alleen een speler met goede kwaliteiten die toevallig een aflopend contract heeft.

28 oktober 2021 om 22:38

@aqua Je bent wel heel klein denkend en naïef zoals ETH zou zeggen. Als Pasvoer geblesseerd raakt of paar wedstrijden achter elkaar weer gaat blunderen, wie moet hem vervangen? Je kan niet met alleen Gorter aankomen lopen in de achtste finale CL als Pasveer geblesseerd raakt.

29 oktober 2021 om 05:22

Ja toen was Onana 18. Pasveer is 20 jaar ouder. Dat kun je niet vergelijken

29 oktober 2021 om 07:24

Obama blunderde vooral bij de jeugd en heel weinig in het eerste.

29 oktober 2021 om 10:08

Wat heb ik ermee te maken?

28 oktober 2021 om 22:23

Zeker, 2 maanden terug zei ik dat Onana weer onder de lat moest, maar Pasveer wint aan vertrouwen en doet het naar behoren. Lekker laten staan.

28 oktober 2021 om 22:35

Volgens mij moet Ajax doen wat sportief het beste is.
Als dat is door Pasveer te laten staan, waar best argumenten voor te vinden zijn, lijkt zijn draai te vinden, is wedstrijd fit, ingespeelde defensie, doet niet mee aan de Afrika cup e.d., dan moeten ze lekker Pasveer laten staan.
Maar als Ajax met Onana beter is dan zonder Onana moet je niet uit rancune of teleurstelling of iets dergelijks niet met je beste spelers gaan spelen. Als de kans op sportief succes groter is met Onana, die nog gewoon onder contract staat, dan heb je toch alleen je zelf er maar mee door hem niet op te stellen.

28 oktober 2021 om 22:56

Mee eens. Met de miljoenen die je kan binnen harken met Onana onder de lat zijn net zoveel waard als een nieuwe keeper of transfer opbrengst van Onana. Pasveer word weliswaar beter, maar de sleet zit er wel een beetje op. Aan de andere kant moet je nu niet gaan jojoën met een Afrika cup in het vooruitzicht. Maar bij 2 beslissende ketsers van Pasveer die punten kosten is Onana weer terug onder de lat.

29 oktober 2021 om 07:34

Ajax had onana helemaal niet terug moeten halen bij het eerste elftal gorter tweede doelman achter pasveer was voldoende geweest

Ten Hag heeft het al toegelicht Onana is er bij gehaald omdat Stekelenburg geblesseerd is geraakt en hij wil een zo sterk mogelijke selectie en daar hoort Onana bij.

28 oktober 2021 om 22:35

Ik zou hem niet als eerste keeper gebruiken. Maar ik zou hem als hij fit en scherp is zeker op de bank zetten.
Vooral in de grote wedstrijden is het fijn om te weten dat onana er dan is als back up

29 oktober 2021 om 00:07

Mooi Onana als 3e keeper. Helemaal prima, geen energie meer in steken...

Pasveer moet er gewoon in blijven, doet nooit gekke dingen die ik Onana zelfs in zijn top wel af en toe zag. Pasveer is in mijn ogen een betrouwbare keeper waar je op kan rekenen.

28 oktober 2021 om 22:14

Doet nooit gekke dingen is niet helemaal waar - herinner je je de goal van Sporting nog?

28 oktober 2021 om 22:19

Ja toen moest Pasveer er nog inkomen, maar de rest is geschiedenis . Keept sindsdien erg sterk.

28 oktober 2021 om 22:25

Precies. Alsof ze hem nu hij net z'n vorm te pakken heeft ernaast gaan zetten. We praten ook allemaal over Onana alsof dat dezelfde Onana is van maanden terug. Dat is ook nog maar de vraag. Ik ben er persoonlijk niet op tegen, maar niet zolang Pasveer geen enorme blunders begint te maken. If it ain't broke, don't fix it.

28 oktober 2021 om 22:19

Nog even en Pasveer is beter dan Onana ooit geweest is... Wat een onzin.

29 oktober 2021 om 09:43

Het is ook echt verschrikkelijk dat hij “tegen sporting nog even moest in komen”. Heeft nu 2 goede potjes gekeept tegen bvb en psv. Zolang hij die lijn doortrekt laten staan maar zodra hij weer terugvalt gewoon Onana opstellen.

28 oktober 2021 om 22:28

Dat hebben we gezien tegen Sporting en tegen Utrecht. Hij heeft in de periode daarna wel geteld 1 knappe redding moeten maken, dat was een van de schoten van Haaland. Al de rest kwam recht op hem af of waren ballen waarvan je in iedergeval van elke eredivisie keeper mag verwachten dat hij ze pakt.

29 oktober 2021 om 10:10

Nouja vrije trap Boscagli was ook aardig gepakt en verwerkt.

29 oktober 2021 om 15:27

Die pakte hij inderdaad ook prima. Maar ik wil het toch ook omdraaien. Die vrije trap was in zijn hoek. Volgens mij zien we het meestal zo dat als de bal in de hoek van de muur het doel in vliegt dat het een fantastische goal is, maar in de andere hoek moet de bal eigenlijk voor de keeper zijn.

Na zijn blunder tegen sporting ontstond het beeld dat hij er helemaal niets van kon, daar was ik het toen (en nu) niet mee eens. Sterker, ik was bij zijn komst best blij met Pasveer als 2e-3e keeper. Hij is gewoon een prima keeper op eredivisie niveau, en van zo'n keeper mag je verachten dat hij dat soort ballen pakt.

Maar we mogen er toch best op wijzen dat Pasveer geen top keeper is, maar dat hij door de blessure van Stekelenburg eigenlijk eerste doelman geworden is, en van een eerste doelman bij Ajax mogen we, denk ik, meer verwachten.

28 oktober 2021 om 23:01

Het grote voordeel voor Pasveer is dat Ajax goed draait, weinig tegen goals pakt en comfortabel in de CL en competitie zit. Dat geeft hem ook vertrouwen. Een goed resultaat tegen Heracles en Dordmund kan het verschil maken tot in ieder geval februari. Bij wijfelende acties of ketsers zal de discussie allen maar doen opwaaien.

28 oktober 2021 om 23:20

Welke gekke dingen deed Onana dan? Ik zie veel leden dit roepen, maar ik kan me nauwelijks blunders van hem herinneren.

29 oktober 2021 om 05:11

Hou op man wat een onzin kraam je uit, Pasveer doet t nu even goed maar LET OP, dat is straks helemaal over wanneer hij weer 1 fout maakt en het is ook dat Ajax goed draait anders riepen al jullie Ajacieden weer om André.Is volgend seizoen van harte welkom bij Inter.

Als Pasveer het zo blijft doen en Onana niet bij wil tekenen dan mooi zo laten. Gorter op goal bij de beker. Gorter is in mijn ogen een keeper voor de toekomst.

28 oktober 2021 om 22:02

Dat wilt hij niet, als Ajax zijnde had ik hem nooit terug gehaald in de selectie, heeft louter zijn kont tegen de kribben gelegd.

28 oktober 2021 om 22:43

Te kortzichtig. Pasveer heeft een paar goede wedstrijden gekeept, maar het is wachten op fouten die cruciaal kunnen zijn. Onana is gewoon de (veel) beter keeper, daar is iedereen het wel mee eens. Dat hij transfervrij vertrekt is klote, maar als je hoge ogen wil gooien in de CL, zul je gewoon Onana moeten laten keepen.

29 oktober 2021 om 03:28

Wás de betere keeper. Moet eerst bij Kameroen op de Afrika cup of in de knvb beker maar eens laten zien dat hij er klaar voor is.

29 oktober 2021 om 00:18

Hij heeft al bij een andere club getekend

Laat Onana maar lekker bij Kameroen zijn eerste wedstrijdritme opdoen. Mocht hij daar de sterren van de hemel keepen, dan kun je overwegen om hem op te gaan stellen. Doet hij dat niet, gun hem dan zo min mogelijk wedstrijdritme voordat hij naar Inter gaat. Dan komt hij daar ook niet aan de bak en kan hij de eerstkomende jaren lekker veel geld verdienen met het kijken van wedstrijden.

28 oktober 2021 om 22:04

Niet willen verlengen maar in zijn periode ten hij dopingschorsing had betaald Ajax hem wel elke maand netjes het geld, hoe hij zich gedroeg is schandalig zogenaamd wijzen naar Ajax logo is nep gebleken. Heeft Ajax alleen maar dwars gezeten..

28 oktober 2021 om 22:24

Ajax heeft hem ook een paar maanden niet betaald dus dat deel klopt al niet, of in ieder geval niet volledig.
Daarnaast wilde Onana voor het doping verhaal verlengen maar toen wilde Ajax niet.
Vervolgens gingen ze in gesprek na het doping verhaal en wilde Onana met een jaar verlengen en Ajax met minimaal twee.
Nu wil hij spelen maar mag het mogelijk van Ajax niet.
Dus hoezo heeft hij Ajax alleen maar dwars gezeten? Dat Ajax en de fans deze situatie niet leuk vinden zal best. maar het gaat wat ver om te zeggen dat Onana Ajax alleen maar heeft dwars gezeten.

28 oktober 2021 om 22:36

Is toch normaal dat Ajax met 2 jaar wilt verlengen om nog wat aan je te verdienen, Onana houd zogenaamd van Ajax toch? Dan doe je dat... Als Onana gun je Ajax toch een transfersom.

28 oktober 2021 om 22:53

Hoezo normaal? Het is net zo goed normaal als hij maar met 1 jaar wil verlengen, net zo als het normaal is dat hij niet wil verlengen. Dat is zijn goed recht.
Het verdient misschien niet de schoonheidsprijs maar daarmee doe hij nog niet iets illegaals.

Hij wilde voor het doping verhaal verlengen en gunde daarmee Ajax een hogere transfersom maar toen wilde Ajax niet.

Daarnaast is hij "maar" voor 9 maanden geschorst, dus vanuit die optiek zou ik een verlenging van een jaar om Ajax die transfersom te gunnen fair hebben gevonden maar dat wilde Ajax niet. Dan zou hij immers met zijn contract duur na zijn doping verhaal in dezelfde situatie hebben gezeten als daarvoor.

En verder hebben we nog meer spelers die hun contract niet willen verlengen, zoals Mazraoui (de fout van Ajax in mijn ogen) en mogelijk ook Gravenberch. En Blind en Neres moet Ajax eigenlijk verlengen om te voorkomen dat zij volgend seizoen uit hun contract lopen. Moeten we die dan ook maar niet meer opstellen tot ze bijtekenen? Dan wordt het in ieder geval wel lekker spannend in de eredivisie.

29 oktober 2021 om 09:50

Allemaal niet meer opstellen. Wordt niets spannend aan. Mazraoui vervangen door Rensch, Blind door Tagliafico en Gravenberch door Kudus. Prettige wedstrijd gap. Ajax valt geen donder te verwijten. Mazraoui zijn ze echt al een tijd mee bezig, hij had een tijd lang geen zaakwaarnemer en komt met Raiola op de proppen. Verlengen of vertrekken in de winterstop. Je opvolger staat al klaar. Sterker nog je opvolger moest het vorig seizoen al doen omdat je er geblesseerd uit lag. 16! Punten voor op de nummer 2. Dikke doei. Gravenberch wordt verkocht einde van het seizoen als die niet verlengd en Blind gaat waarschijnlijk voor z'n laatste buitenlandse avontuur. Neres stond al op de lijst van spelers die mochten vertrekken. Ajax moet lekker op z'n strepen gaan staan en er met gestrekt been ingaan. Die zachte methode werkt duidelijk niet (zie Brobbey).

29 oktober 2021 om 12:49

Tagliafico loopt gelukkig tegelijkertijd met Blind uit zijn contract, die was ik nog vergeten.
Maar dat is een lekker beleid. Dan zeg je eigenlijk dat je om financiele redenen liever verliest dan dat Ajax zijn beste spelers opstelt. De kritiek in het verleden was juist altijd dat ze het het financiele boven het sportieve plaatsten. Gelukkig zijn ze daar van afgestapt.

De harde hand werkt ook niet, zelfs nog veel minder. Dat hebben ze in het verleden ook geprobeerd. Dat leidde alleen maar tot onvrede in de kleedkamer. Zowel bij de spelers die niet spelen als bij de spelers die wel spelen. Je zou wel een lekker signaal afgeven richting een winnaar als Tadic "leuk dat jij wedstrijden en prijzen wilt winnen, maar wij stellen liever niet het sterkste elftal op". Dat lijkt me echt een club waar je dan als speler graag wilt spelen. Ze zijn er mee gestopt omdat het niet werkte en spelers mede daardoor minder snel bereid waren om bij te tekenen.

En daarnaast is het niet verlengen van Mazraoui inderdaad gewoon een fout van Ajax. Daar zijn ze veel te laat mee begonnen. Het probleem is dat hij 2 en een half jaar van de ene in de andere blessure liep en er in de vorm van Veltman, Dest en inderdaad Rensch alternatieven klaar stonden. Ze hoopten dat hij afgelopen zomer een transfer zou maken. Dat gebeurde niet en in plaats van een blessure gevoelige wissel speler is hij nu een van de uitblinkers in de basis. Dan ben je inderdaad te laat.

Ja, het is makkelijk om als blaadje de argumenten voor een bepaalde keuze erbij te verzinnen als je weet dat die keuze eigenlijk al gemaakt is. Er is geen enkele reden om Pasveer momenteel te wisselen en al helemaal niet voor iemand die net een flinke schorsing heeft uitgezeten en al denkt aan de centjes die hij opstrijkt bij een transfervrij vertrek.

Mooi om te zien dat de reacties na één goede pot van Pasveer ineens helemaal omgedraaid zijn bij veel mensen. Onana is veruit de beste keeper waarmee je het meeste resultaat gaat boeken. Tuurlijk kan je Pasveer in de eredivisie laten staan. Dan nog win je als Ajax zijnde 9 van de 10 potten.
In de CL moet je gewoon je beste keeper opstellen en dat is Onana. (Dus om hem voor te bereiden op CL, zou ik hem wedstrijdritme laten opdoen in de eredivisie en lekker laten staan ondanks zn gedrag).

28 oktober 2021 om 22:13

Toch makkelijk om te roepen dat Onana je beste keeper is, ondanks dat hij al een jaar geen wedstrijd gespeeld heeft. Wie weet kan hij zonder de doping ook lang niet zo goed reageren als vroeger (natuurlijk speculeer ik hier, maar toch)

28 oktober 2021 om 22:23

Ik heb altijd al gezegd dat je Onana niet meer morst opstellen, tenzij hij zijn contract verlengde onder gunstige voorwaarden voor Ajax. Anders gewoon je sportieve en financiële verlies pakken en doorgaan met de overige keepers. We zijn geen speelbal.

Onana, enkeltje Kameroen en bedankt voor je bewezen diensten en je asociale mentaliteit en nooit meer je gezicht laten zien in Amsterdam ,au revoir !!

Bij de groep halen is niet slecht, Pasveer zou maar geblesseerd raken, zo kan hij i.i.g. weer deel uitmaken van het groepsproces. Gaat die vervelend doen dan zijn er naast de coach en Overmars zat persoonlijkheden in de groep die hem direct op zijn plek kunnen zetten of desnoods naar de kleedkamer dirigeren. Ik denk dat Overmars in januari nog wel een keeper aantrekt en dat het al vast staat dat Onana de laatste optie is als keeper.

Pasveer doet het prima laatste tijd. Als hij oo en versleten is moet Ajax gewoon Jay voor de leeuwen gooien. Wordt hij alleen maar beter van en hij heeft het in zich uit te groeien tot vaste nr. 1. Die onana gewoon een trap geven ongeacht zijn waarde of kwaliteit

Als Onana zijn niveau en vorm haalt is hij de beste keeper vind ik. Pasveer deed het goed , heeft goede reflexen, maar ik ben nog niet overtuigd of hij ook de ballen uit de hoek weet te houden. De reddingen die Pasveer maakte waren vooral schoten die redelijk bij hem in de buurt kwamen. Vooral die bal van Haaland die hij op de lat tikte was een goede reflex.

28 oktober 2021 om 23:22

Dat is zeker zo, dat Onana de beste keeper is normaal gesproken. Maar na een jaar niet spelen verwacht ik niet dat hij gelijk weer op niveau zit, en dat als hij wel zou spelen toch nog wat roestig zal zijn en wat schoonheidsfoutjes zal maken. Dus zolang Pasveer deze vorm aanhoudt zou ik die gewoon laten staan. Zoals je zegt zijn de reflexen gewoon top, en het naar de grond gaan ietsje minder misschien maar ook niet slecht. En dan heb je nog dat gebeuren met de Afrikacup, dus dan zou je blijven wisselen wat ook niet ten goede komt voor het vertrouwen van een Pasveer dan lijkt me.

Hij is toch niet voor niets overgeheveld naar het eerste? Het vertrouwen in Pasveer is toch wel een beetje broos. Kan geen andere conclusie trekken dan deze.

28 oktober 2021 om 23:10

Het eerste heeft alleen Pasveer en Gorter, lijkt me vrij logisch dat Onana erbij gehaald wordt.

De kans was ook klein dat hij terug zou komen in de A-selectie. Directie van ajax laat zich wel echt kennen.

verleng nou gewoon Andre, dan sta je ook gelijk weer onder de lat. Nu zou ik gewoon Pasveer laten staan, ookal gaat die ongetwijfeld z'n fouten nog maken.

Onana was goed.
Maar was ie net zo goed zonder die maskerende plaspillen?
Dat weet je niet- tenzij je dat verhaaltje over de misgreep in de medicijnkast van zn vrouw (!) gelooft.
Ik niet want wel heel toevallig net voor de co ntrole.

29 oktober 2021 om 07:01

Dat maskerende middel is inmiddels achterhaald, ze kunnen ook als je dat middel gebruikt hebt nagaan of je daarnaast wel of niet doping hebt gebruikt. Dat is een grote reden waarom de dopingautoriteiten geloven dat hij het inderdaad per ongeluk heeft genomen, want er is nagenoeg geen voordeel om dat te nemen.

Ik riep het in de horst al jaren geleden op vak 8. PASVEER IN ORANJE!

Bijtekenen zou ideaal zijn. Dan kun je alsnog op een normale manier afscheid nemen, of nog beter, lekker onder de lat staan

Bijtekenen zou ideaal zijn. Dan kun je alsnog op een normale manier afscheid nemen, of nog beter, lekker onder de lat staan. Pasveer heeft 2 goede wedstrijden gekeept. Wat een opportunisme. Zijn we die ketsers al weer vergeten? Onana is gewoon een veel betere keeper. En pasveer een goede tweede. Maar ik denk dat pasveer wel moet blijven keepen. In de beker en tegen het rechterrijtje en Onana CL en linkerrijtje. Dan blijven ze beide in vorm en heb je een goed alternatief als Onana geblesseerd raakt of geschorst.

Laat de beste keepen, als dat Onana is dan is dat Onana. Er zijn altijd twee kanten aan het verhaal m.b.t. verlengen en dat is hier ook zo. Volgens sommige supporters moet Onana maar alles accepteren wat Ajax wil, maar zo werkt dat toch niet? Ja, Onana heeft een gruwelijke fout gemaakt, dat klopt. Maar houd dat in dat hij dan maar elk contract voorstel van Ajax moet accepteren? Nee, vind ik niet. Vele supporters vergeten hoe belangrijk hij al is geweest voor de club. Onana wil wel verlengen, alleen is dat maar met 1 jaar en Ajax wil twee jaar. Ook heeft hij 3 maand geen salaris gehad, dus waarom moet hij dan twee jaar slikken?

29 oktober 2021 om 10:09

Waarom zou je Onana laten keepen?

Zodat hij begin januari lekker ingespeeld is voor de Afrika cup?

Daar heb je dus helemaal niets aan, daarbij staan zijn blunders in belangrijke wedstrijden mij te vers in het geheugen (minimaal vier). Gewoon doorgaan met Pasveer heeft al laten zien tegen Dortmund en psv er te staan..

29 oktober 2021 om 13:08

Ik zeg, laat gewoon de beste keepen, de belangen zijn groot. En nu blunders erbij halen ja leuk, maar Onana heeft ook genoeg punten opgeleverd,. Zonder o.a. Onana waren we nooit in de finale gekomen van de EL. Iedereen praat wel over de Afrika cup, maar zowel Ajax als Onana hebben daar nog niks over gezegd.

30 oktober 2021 om 07:51

Ik haal zijn blunders er bij om er hier een paar van hun wolk te schopen dat die Onana gods meesterwerk is..

Daarbij is Onana nu wel fit? En wedstrijd klaar? Gemotiveerd?
Beschikbaar of gaat hij spoedig naar Afrika voor maanden?
Hoe smaakvol is het om Pasveer nu weer te passeren voor deze uitvreter ?

Bij Vitesse blunderde Pasveer in het begin er ook flink op los. Maar alsnog heeft hij de knop weten om te zetten en zich tot 1 van de betere keepers van de eredivisie geprofileerd. Ik ben ervan overtuigd dat hij dit bij Ajax ook zal flikken. Met zijn ervaring en zijn mentaliteit heeft Ajax wel een redelijke keeper tot aan het einde van het seizoen. Ook spelen zijn voetballende kwaliteiten natuurlijk ook een rol. Hij weet Haller opvallend vaak te vinden, waardoor meteen een hele linie wordt overgeslagen.

Onana gaat gewoon keepen ten hag wil de sterkste opstelling en dat is met Anana.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3040
2.PSV3013
3.Feyenoord2818
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder131
S. HallerAanvaller139
D. TadićAanvaller135
S. BerghuisAanvaller125
David NeresAanvaller123
D. KlaassenMiddenvelder102
R. PasveerKeeper100
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

74 fans
Keeper, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2020/2021 Ajax 20 0 1 0
2019/2020 Ajax 24 0 1 0
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
Laatste voetbalnieuws

Is Ajax straks dief van eigen portemonnee? ‘Ze tekenen dan toch niet bij’

André Onana leek op 31 januari van dit jaar tegen AZ zijn laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld. De doelman weigerde bij te tekenen, een zomerse transfer bleef ook uit...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren