Pjanic meldt zich opnieuw op Instagram en ontkent sneer naar Koeman

Donderdag, 28 oktober 2021 om 23:05Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 23:10

Voetballers en clubs zijn anno 2021 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Miralem Pjanic heeft via Instagram (mogelijk) gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman bij Barcelona. De middenvelder, die verschillende keren in onmin leefde met de Nederlandse oefenmeester, deelde een post van wetheurban met de tekst: 'Know when to let that shit go.'. De Bosniër slingerde het bericht donderdagochtend op het wereldwijde web en besloot het opmerkelijk genoeg drie uur later weer te verwijderen.

Pjanic, die momenteel door Barcelona verhuurd wordt aan Besiktas, heeft donderdagavond een nieuwe post op Instagram Stories geplaatst. De routinier ontkent te hebben gesneerd naar Koeman. "In een wereld waar iedereens ogen vastgeplakt zitten aan hun schermen, is het erg makkelijk om iemand verkeerd te quoten of om dingen uit context te halen", schrijft Pjanic. "Tijdens mijn carrière heb ik nooit bewust, direct of indirect iemand pijn proberen te doen. Mij is geleerd tijdens mijn opvoeding om respect te hebben voor iedereen. Ik wens Ronald Koeman het beste in de rest van zijn carrière."

Pjanic hoefde onder Koeman niet te rekenen op een basisplek bij Barça. Na zijn vertrek haalde hij uit richting de oefenmeester. "Hij had geen respect voor me. Hij sprak nooit met mij", foeterde Pjanic in een interview met Marca. "Ik ben een speler die alles kan accepteren, maar ik had graag één-op-één uitleg gekregen. Nu deed hij alsof er niets aan de hand was en behandelde hij me alsof ik vijftien was."Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door massive)
28 oktober 2021 om 20:35

Gelukkig speelt hij bij Besiktas de pannen van het dak…. Oh wacht…

28 oktober 2021 om 16:06

Wat ik nog zieliger vind is dat je het verwijderd, als je zo flink bent dan laat je het ook staan, in plaats van laf terug krabellen.

28 oktober 2021 om 16:18

Typisch inderdaad. Vingertje wijzen, voornamelijk nadat je er al weg bent (zodat confrontatie onmogelijk is). Vervolgens geleid door emotie domme dingen doen en er vervolgens niet achter blijven staan. Eigenaarschap ver te zoeken

28 oktober 2021 om 17:06

Mwa, als je iets doms doet/zegt en het daarna verwijdert dan vind ik dat beter dan erachter blijven staan.

28 oktober 2021 om 17:14

Nou ja als je in een opwelling iets doet waar je daarna toch niet helemaal achter staat wel ja. Bij Pjanic is dit al de 3e keer dat hij sneert naar Koeman dus denkt hij dat ook echt. Dan vind ik het wel zwak als je het dan gauw weer verwijdert.

28 oktober 2021 om 17:24

Je hebt nog veel van zulke types die na een ontslag dan een sneer uitdelen. Trainees in het algemeen moeten hier op letten en weten dat pjanic een type is als hij de kans niet krijgt later dan een sneer uitdeelt en dat pas wanneer diegene is ontslagen. Hier moet je zoiezo geen aandacht aan besteden maar wat ik wil zeggen is hou gewoon in je achterhoofd dit zijn spelers die mij zwart kunnen maken. Hou gewoon je mond en kom niet met die onzin en dan later verwijderen. Blijf je gedragen als een echte prof maar ja Koeman is ook niet de slimste. Een speler/mens hoor je te respecteren en bij pjanic was dat niet het geval geweest alleen vind ik dat je alsnog niet de media moet gebruiken.

28 oktober 2021 om 23:19

Uiteindelijk post 'ie alleen: "learn when to let sh#t go.". Tenzij ik een extra deel van de tekst gemist heb, vind ik het niet bepaald heftig. Bovendien is het nogal cryptisch. Het kan werkelijk van alles zijn.

28 oktober 2021 om 23:25

Heb je ook gelijk in Sirius, misschien vullen we het wel te snel in.

29 oktober 2021 om 00:59

Net zo zielig als Suarez? Er zit in mij ogen kern van waarheid in...

Tsja, een beperkte speler die zich alleen via sociale media laat horen verdient naar mijn mening ook geen plek in zulke teams.

28 oktober 2021 om 17:59

Ne zoals dat Koeman geen plek verdient bij dat soort teams. Slechte trainer en een nog slechter mens/people manger.

28 oktober 2021 om 18:16

Dit was een uitstekende speler tijdens zijn piekjaren hoor. Over zijn post deel ik wel dezelfde mening.

Wat zijn voetballers toch kleinzerig zeg... Echt omdat ze door de fans zo groot worden gemaakt hebben ze vaak het meest fragiele ego van elke beroepsgroep. Snap dat ze onder grote druk staan en dat het mentaal zwaar is voor ze, maar dat indirect communiceren en zogenaamd gelijk halen via social media is echt iets voor voetballers, komt me de strot uit.

28 oktober 2021 om 16:26

Hoe zou jij het vinden als jouw leidinggevende niet meer met jou praat ? Communiceert ?

28 oktober 2021 om 16:59

Dat is mijn punt niet, Koeman zal vast niet altijd goed handelen (zijn meer spelers die echt boos zijn op hem). Het gaat mij om 2 zaken:
1) Achteraf je gelijk halen (gewoon net zo lang wachten tot je iemand terug kan pakken). Nu is het makkelijk praten voor Pjanic.
2) Het via de media uitvechten. Niet eens de echte media, maar gewoon lui via je Instagram met een paar trieste teksten. Je hebt Koeman zijn nummer, als je zo stoer bent Koeman (of wie dan ook) te beschimpen, bel hem dan! Je weet in ieder geval zeker dat het niets gaat helpen, dus dan is het gewoon pure rancune.

Net zoals Ziyech en de bondscoach, het is gewoon het niveau van de middelbare school en staat voor mij voor de kleinzerigheid van veel voetballers. En dan ook nog je post verwijderen. Heb je zo lang gewacht tot die ontslagen wordt om je gelijk te halen voor een groepje fans en dan bedenk je jezelf direct erna.

28 oktober 2021 om 17:00

Lekker rustig... nee maar dat is sowieso iets wat ik wel vaker heb gehoord dat trainers helemaal niet praten met spelers die niet spelen, en daar verbaasde ik me ook over. Je kan toch gewoon aangeven waarom iemand niet speelt of geen kansen krijgt of gewoonweg tekort komt. Dat hoeven geen gesprekken van een uur te zijn lijkt me. Maar dan weet een speler wel wat ie er aan kan doen, of vertrekken. Maar het is van Pjanic ook niet echt volwassen om dan zo te reageren op social media, sta daar dan boven.

28 oktober 2021 om 17:58

Rustgevend. Ik kan alleen maar hopen.

28 oktober 2021 om 18:21

Mensen kunnen soms niet eerlijk oordelen.
Hier zie veel reacties dat Koeman slecht wordt behandeld en niet gesteund door het bestuur.
Maar als Pjanic zegt dat hij slecht werd behandeld door Koeman, dan moet hij maar zwijgen en mag hij daar niks over zeggen.
Als trainer kan je kiezen om iemand niet te laten spelen, maar je kan er wel mee praten en zeggen waar hij niet speelt.
Koeman had bij Valencia ook ruzie met de hele ploeg, zijn omgang met spelers is niet altijd zoals het moet zijn.

28 oktober 2021 om 19:52

Als je op mij reageert neem ik aan dat je vindt dat ik niet eerlijk kan oordelen. Ik vind dat Pjanic als hij problemen heeft het op moet lossen met Koeman: je ziet hem elke dag, dus praat met hem. Of anderen binnen de club. Nee hij gaat met cryptische teksten zijn gelijk halen via zijn Instagram, dat is zielig. Ongetwijfeld zal Koeman iets verkeerd hebben gedaan want anders zit het niet zo diep bij Pjanic.

Laatste zin: Nu deed hij alsof er niets aan de hand was en behandelde hij me alsof ik vijftien was."

En hiermee heb je jezelf bewezen dat je ook doet als een vijftienjarige ...

Zo makkelijk om nu te reageren als hij vertrokken is.

29 oktober 2021 om 01:00

Deed ie ook ervoor. Net als Suarez

Haha, hoeveel keer heeft Pjanic nu al direct of indirect naar Koeman uitgehaald? Ik denk dat hij die quote beter zelf ter harte kan nemen.

Had Koeman dus gelijk, het is een 15 jarig jochie.

29 oktober 2021 om 01:02

Koeman had ook gelijk! Net als die gelijk had met Suarez die vrolijk athletico titel bezorgt en messi bijna weg pest? Of zijn we vergeten dat messi vorig jaar bijna weg was?

Koeman staat erom bekend heel slecht met spelers om te gaan. En bij Barca hebben we het weer gezien met meerdere spelers. Na het NL elftal had ik koeman wel weer wat hoger zit maar na deze periode heeft die wel weer laten zien gewoon een matige coach te zijn, niet perse door te prestaties maar bijvoorbeeld hoe die met pjanic en suarez is om gegaan, luuk de jong binnen gehaald, steeds dat gejank in de pers en met die documentaire. Vervelende nare man is het gewoon en dat werd laatst ook al verteld bij VI door mensen die m van dicht bij kennen.

28 oktober 2021 om 16:12

dan hebben ze hem toch misschien te vroeg ontslagen want die past dan qua persoonlijkheid wel bij een nare club als Barcelona

28 oktober 2021 om 16:17

Je hebt vast een punt maar je gaat af op een speler die van her bestuur weg moest (Suarez), een speler die niet presteert (Pjanic) en oude mannen aan een roddeltafel in Nederland (VI). Lekker representatief

28 oktober 2021 om 16:29

Qua VI heb je gelijk daar heb ik het ook niet zo mee maar toevallig zat daar laatst een gast volgens mij was het Kieft maar weet het niet zeker die vertelde hoe akelig Koeman als mens kan zijn. Qua Suarez ben ik het niet met je eens okal moest die weg van het bestuur had dat ook op een nette manier gekund met een spelers die zo gepresteerd heeft voor de club. Je zag laatst toen die een doelpunt maken hoe erg die ermee zat. Verder heb ik een Neef die speelde bij Feyenoord gewoon een redelijk eredivisie speler die heeft er nog 1 jaar gezeten onder koeman die vertelde koeman heeft gewoon in dat jaar tijd nooit een woord tegen hem gesproken.

28 oktober 2021 om 16:37

maar dit verhaal gaat rond over zowat elke coach, althans als we de teleurgestelde bankzitters binnen een selectie moeten geloven. die vinden de coach altijd een flapdrol maar reflecteren doen ze zelden

28 oktober 2021 om 16:51

Intermilan70: vandaar dat ik aangeef dat je best een punt zal hebben. Echter, vind ik dat je op basis van deze bronnen alleen niet een conclusie kan trekken.

Wat vindt Memphis van Koeman? En De Jong, Wijnaldum, etc? Spelers die banken zijn nooit tevreden.

28 oktober 2021 om 17:17

Koeman is gewoon matig tot slecht Japie alle clubs bijna gefaald.

28 oktober 2021 om 21:09

Dan heb je zijn carriere dus niet gevolgd. Beter om dan niets te posten....

30 oktober 2021 om 06:17

hoe kan een mens bijna falen? Leg ns uit.

30 oktober 2021 om 06:19

Een waarheid als n koeman. Toch te gek hè, dat je dat toch nog moet uitleggen aan die paar slimmeriken hier! 😉

Heeft zelf de afgelopen jaren geen pepernoot geraakt, dan moet je ook gewoon je mond dichthouden.

28 oktober 2021 om 16:07

Heeft hij kans gehad bij Barca

28 oktober 2021 om 16:20

Jazekers: 1295 minuten

28 oktober 2021 om 16:44

Eerlijk ik vind dat niet echt veel om zich te bewijzen maar oke dat is mijn mening.

28 oktober 2021 om 16:53

Dat is meer dan 14 volle wedstrijden plus alle trainingen. Dat noem ik toch een aardige kans

Hahah, moet je niet doen maar ik kan er wel om lachen. Denk dat Puig ook juichend door de woonkamer is wezen rennen vannacht.

Wat een laffe jongen zeg. Hij heeft echt niks bereikt in Zijn carrière

28 oktober 2021 om 16:18

Hij heeft niks bereikt? Heeft genoeg prijzen gepakt in Italië. Dus dat is ook wel weer overdreven. Veel spelers mogen nog dromen over zijn prijzenkast.

28 oktober 2021 om 16:31

En daarnaast is 100 interlands en Lyon, Roma, Juve, Barã§a op het cv ook allerminst beschamend.

Dat 'ie er op social media een potje van maakt doet daar niks aan af, maar voor velen hier wel gek genoeg.

30 oktober 2021 om 06:15

En hij was overal bepalend voor al deze successen 😆

28 oktober 2021 om 16:41

Nee Frenkie heeft veel meer gewonnen. Man man wat een onzin

28 oktober 2021 om 23:22

Intelligente reactie; iemand bij de discussie halen die er werkelijk niets mee te maken heeft. Netjes hoor...

28 oktober 2021 om 18:05

Haha in ieder geval meer gepresteerd dan dat jij in je leven. Of vertel me anders de topclubs waar jij het hebt laten zien. Misschien vergis ik me 😂😂😂

29 oktober 2021 om 01:05

Misschien moet je een keer boeken op terugslaan...heeft nog steeds hogere % met vrije trappen vergeleken met ronaldo en messi. Maar jij hebt Roma uit dip gehaald. Gekozen tot beste speler van serie A...tuurlijk...neem nog een zak chips keyboard held

30 oktober 2021 om 06:14

Hoeveel vrije trappen heeft hij in z'n roemrijke carrière genomen?

29 oktober 2021 om 10:34

Ik zou voor zo'n carriere tekenen, jij niet dan?

Het is geen barca speler maar hij heeft bijna niet de kans gekregen.. want probeer maar eens op te boksen tegen zijn zoon frenkie, onmogelijk..frenkie was untouchable, hij mocht als een drol spelen en wie haalde Koeman eruit? Juist busquets, dan ben je echt zielig.. eigen schuld die Koeman, Memphis als president verheerlijken..ik ben niet rouwig om zijn ontslag, hij ook niet trouwens met zijn zak geld

Gelukkig is Pjanic's reactie sneller dan zijn spel. Man man man, wat kinderachtig.

Ach misschien had Pjanic beter kritisch op zichzelf kunnen zijn, na Roma nooit meer op een constant hoog niveau gepresteerd ook bij Juve waren het meer slechte dan goede wedstrijden. Onbegrijpelijke transfer van Barca maarja daar hebben ze wel een handje van.

29 oktober 2021 om 01:06

Waar speelde hij bij Roma en waar bij Juve? Ja verval was groot, maar bij Roma was ie een 10. Bij juve een 6

Net alsof een nieuwe trainer hem wel op zal stellen. Kleine kleuter is het die totaal niets toevoegd bij barca lekker na ze verhuur periode definitief afscheid van nemen

Pjanic zijn reactie is sneu, maar niet minder sneu dan zijn vorige 2 sneren naar Koeman. Een volwassen vent die zich meerdere malen zo laat kennen. Ik was 3 zomers geleden op vakantie in Ibiza en raakte aan de praat met de bediende van een strandbar. Die gaf me te kennen dat Pjanic diezelfde zomer daar op vakantie is geweest met een kameraad en dat de bediende nog nooit zo schandalig was behandeld door iemand. Fluiten, met vingers knippen en ronduit onbeschoft divagedrag waren zijn woorden om Pjanic te beschrijven. Twijfelde altijd omdat een verhaal 2 kanten heeft maar als ik meneer Pjanic zo in de media zie, dan geloof ik de bediende meteen. Triest mannetje.

29 oktober 2021 om 01:08

Ja en gedrag van depay tegen politie is wel rechtvaardigt...zijn reactie komt uit zijn hart net als die van Suarez.

30 oktober 2021 om 06:12

Dat gedrag in die strandbar is volgens Pjanic respectvol. Lees die laatste post van hem er nog maar eens op na! 😆Morele verliezer maar weer die Pjanic. Niemand die hier naar kijkt en denkt "goh, Pjanic heb je toch je gram gehaald". Nee, komt nu alleen maar over als een zielig klein mannetje. Goed dat Koeman hem heeft weggestuurd.

Dat hij het kort daarna verwijderd maakt ook niks uit. Op het internet is het dan al te laat.

Zo kinderachtig allemaal. Neem een voorbeeld aan Ancelotti.

Sneu kereltje, die krijgt gelukkig nog een Hollands pak op zijn reet hiervoor in de CL dat scheelt

29 oktober 2021 om 01:09

Nederland won ook lekker van Bosnie uit in nations league....hahaha

Ik had het nog laten staan ook. Heel kinderachtig, maar het was ook schandalig de wijze waarop Koeman met hem omging. Die verhalen over Koeman hoor je steeds terugkomen ook bij meerdere clubs.

30 oktober 2021 om 06:08

O ja? Meerdere clubs. Geef dan ns wat voorbeelden?

Haha iedereen hier verbaasd reageren. Hou toch op. Die koeman verdient indd een trap na. Het is en blijft een arogante vent met misselijk gedrag. En ja daar word die nu op aangepakt en terecht. Gelukkig is koeman nu weg en komt er voorlopig geen club meer voor hem.

28 oktober 2021 om 23:23

Net zoals er geen club meer voor mister arrogant himself Mourinho kwam? Net zoals bij hem zal er altijd wel weer een club komen.

28 oktober 2021 om 23:27

Ik denk dat Koeman gewoon van Gaal weer opvolgt na het WK, denk je niet? Als ze perse een NL bondscoach willen tenminste, of Bosz moet vrij zijn tegen die tijd.

30 oktober 2021 om 06:07

Ach, wat weet meneer t weer allemaal goed. Toch gek dat spelers die met hem gewerkt hebben bijna altijd net hem weglopen.

Koeman had gelijk. Hij is 15.

Hij heeft gewoon gelijk haha. Denk dat meerdere spelers wel iets zouden willen delen maar die het niet doen ( Suarez, Puig ).

Brein van een kleuter gevangen in het lichaam van een 31-jarige man. Wat een enorme zak is dit toch. Ik kijk er niet naar, maar komt hij in Turkije wel uit de verf? Hij kan zich beter focussen op zijn eigen comeback.

Het zal allemaal wel..

Ik ben in ieder geval zeer content dat deze klasbak bij Besiktas speelt..

Heeft bij clubs als Lyon, Roma en Juve laten zien dat wat een topper hij is als spelbepalende middenvelder..

Bij Barca nooit de kans gehad..

Koeman heeft zijn eigen graf gegraven door spelers als Pjanic en Suarez als oud vuil te behandelen en matige vervangers in hun plaats op te stellen

28 oktober 2021 om 23:16

Pjanic was steevast de slechtste man op het veld. Heeft kansen genoeg gehad.

Op z'n hoogtepunt prima voor Juve, verder is het een speler voor de subtop, op z'n best.

29 oktober 2021 om 00:02Vond zijn hoogtepunt eigenlijk bij Roma. Bij Juve eerste 2 seizoenen was hij ook erg goed, daarna werd het snel minder. Zijn laatste 2 jaar Juve waren gewoon erg matig. Bij Roma was hij echter op zijn best.

Dit vind ik dan nog erger dan die sneer. Het ontkennen….. nee je plaats gewoon voor de lol, zonder enige reden zo’n opmerking om hem daarna weer te verwijderen. Laat hem dan staan.
Triest ventje zeg.

Triest mannetje. Prof onwaardig eigenlijk. Verder geen Koemanfan. Lijkt me ook een lompe hork.

Niet zeuren, kleuter. Foebele.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller148
GaviMiddenvelder120
Riqui PuigMiddenvelder70
L. de JongAanvaller61
M. ter StegenKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

82 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Besiktas 8 0 1 0
2021/2022 Barcelona 0 0 0 0
2020/2021 Barcelona 19 0 1 0
2019/2020 Juventus 30 3 10 0
2018/2019 Juventus 31 2 6 1
Laatste voetbalnieuws

Inval bij Juventus wegens gerommel met transferwaardes sinds 2019

Juventus heeft bezoek gehad van opsporingsdiensten. In opdracht van justitie werden kantoren van de Italiaanse topclub in Turijn en Milaan doorzocht. De werkgever van Matthijs de Ligt zou tussen 2019 en...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren