Ancelotti reageert met bemoedigende woorden op ontslag Koeman

Donderdag, 28 oktober 2021 om 09:32Yanick Vos • Laatste update: 10:38

Carlo Ancelotti heeft woensdagavond gereageerd op het ontslag van Ronald Koeman als trainer van Barcelona. Terwijl de Italiaanse Real Madrid-trainer op een persconferentie terugblikte op het doelpuntloze gelijkspel tegen Osasuna, kwam het bericht door dat Koeman zijn ontslag had gekregen. Ancelotti sprak vervolgens zijn steun uit richting de Nederlandse oefenmeester.

Even na middernacht werd bekend dat Barcelona Koeman op straat heeft gezet. Spaanse journalisten vroegen Ancelotti vervolgens om een reactie. “Ik ben ook diverse keren ontslagen en ik ben hier nog steeds, springlevend en gelukkig”, zei Ancelotti vervolgens. “Ontslagen worden hoort hij het trainersvak. Je moet alles geven dat je hebt, tot de dag dat je wordt ontslagen. Je moet vooruit blijven kijken met een schoon geweten. Koeman kan dat doen. Hij heeft alles gegeven dat hij kon.”

Nadat afgelopen zaterdag met 1-2 werd verloren van Real Madrid volgde woensdagavond een 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano. Voorzitter Joan Laporta hakte vervolgens de knoop door en maakte het vertrek van Koeman bekend. Het is de vierde keer in zijn loopbaan dat Koeman wordt ontslagen. Eerder werd hij al op straat gezet bij Valencia (2008), AZ (2009) en Everton (2017), de club waar Ancelotti ook werkte. De Italiaan werd bij twee van zijn laatste drie clubs ontslagen (Bayern München in 2017 en Napoli in 2019).

Bij Real Madrid zit Ancelotti stevig in zijn stoel. Na tien competitiewedstrijden gaat de Koninklijke aan kop in de Spaanse competitie. In de Champions League staat het team van Ancelotti op de tweede plaats met zes punten, evenveel als koploper Sheriff Tiraspol. Barcelona is in LaLiga terug te vinden op de negende plaats. De achterstand op de rivaal uit Madrid bedraagt na tien wedstrijden zes punten.

Hoofd jeugdopleiding Albert Capellas, voormalig assistent-trainer van Vitesse, wordt naar alle waarschijnlijkheid de interim-trainer van Barcelona na het ontslag van Ronald Koeman. Volgens diverse Spaanse media is de voormalig assistent-trainer de tussenoplossing tot het moment dat Xavi wordt aangesteld. Ook Barcelona B-trainer Sergi Barjuán wordt genoemd als kandidaat interim-trainer.Gerelateerd

Meer sportnieuws

57 reacties (laatste reactie door westend)

Carleto, een echte gentleman.

28 oktober 2021 om 10:38

Zeker weten een gentleman. Maar hij moet ook oppassen, staat slecht 6 punten voor op het slechtste Barca in jaren… Spel van Real is op een enkel wedstrijden na ook niet echt denderend.

28 oktober 2021 om 11:39

@salmad - 6 punten in 10 wedstrijden is best veel. Real Madrid kan terugvallen op ervaring in combinatie met kwaliteit. Barcelona heeft vrijwel niets meer dat zich kan onderscheiden op zowel ervaring als kwaliteit. Ze hebben nog wel een aantal goede spelers, maar niet dermate goed dat ze het alleen kunnen. Bovendien zijn ook de jongelingen bij Real Madrid veel meer ervaren.

28 oktober 2021 om 12:40

Barca heeft nog een wedstrijd minder gespeeld

28 oktober 2021 om 17:46

Hz7-22 Nee, dat is natuurlijk onjuist. Beiden hebben 10 wedstrijden gespeeld, evenveel dus

28 oktober 2021 om 11:14

Waar ik me altijd dood aan erger is dat onsmakelijke gekauw op dat kauwgommetje tijdens de wedstrijden. Kauw minstens even netjes met je mond dicht denk ik dan...haha

Maar verder qua gedrag en uitstraling een prima kerel natuurlijk.

28 oktober 2021 om 12:28

Ha! Helemaal mee eens! Net als Fergusson, die zat ook altijd als een malle te herkauwen. En nee, dat is geen cult, dat is gewoon onsmakelijk.

28 oktober 2021 om 12:37

Haha mooi dat ben ik gelukkig niet de enige!

Zelfde geldt ook voor dat gerochel van die coaches langs de kant, dat deed Koeman ook.

Goed als je een speler bent, je bent actief bezig en je moet even van wat slijm in de mond af, vooruit. Maar bij een coach aan de kant van het veld, staat zo asociaal. Sta je daar in je pak met je stropdas om lekker te fluimen...bah.

28 oktober 2021 om 12:50

Wat hebben we het toch goed eigenlijk als we ons druk kunnen maken over kauwgom kauwen en spugen.

28 oktober 2021 om 13:55


O nee ik maak me er niet druk over, maar wel iets waar ik bij hem gelijk aan moet denken.

En ja hoor we hebben het hier met z'n allen prima.

Ik denk dat Koeman zich nu al een stuk beter voelt na de bemoedigende woorden van Ancelotti 🤔

28 oktober 2021 om 10:12

Ik bedoel, waarom niet? Het zal geen kwaad doen, ik vind het wel ruiterlijk. Je kan ook een trap na geven aan de ontslagen coach van de aartsrivaal.

28 oktober 2021 om 10:13

Ik denk dat Koeman zich beter voelt nu hij verlost is van al dat druk van Barcelona, en hij rustig kan genieten van zijn ontslagpremie. Hij heeft daar geen uitspraken van Ancelotti nodig, Ancelotti is gewoon respectvol en beantwoord de vragen van een journalist.

28 oktober 2021 om 13:08

Inderdaad, lijkt me dat hij vooral blij kan zijn dat die druk voorbij is. En dat hij de zelf geinvesteerde 6 miljoen terug gaat krijgen, ook niet onbelangrijk.

Ik ben zeer benieuwd hoe Xavi het gaat doen. Ik heb niks tegen de beste man, maar ik hoop dat hij gaat merken dat de selectie gewoon niet goed genoeg is. Het ontslaan van trainers is de oplossing niet.

28 oktober 2021 om 10:16

Daar gaat het niet om toch? Je kan geen woorden uitspreken om iemand te bemoedigen na een ontslag. Je kan alleen een trap na geven of negatief mee praten, dit is een prima reactie van Carlo en geen enkele intentie om zijn gram hier uit te halen. Gewoon 2 grootheden onder elkaar, met respect voor elkaar.

28 oktober 2021 om 11:01

Ik denk vooral dat Koeman zich beter voelt zodra hij die 12 of 13 miljoen bijgeschreven ziet, al zal dat nog wel even duren gezien de financiële status van Barcelona, dat gezegd hebbende ziin het natuurlijk wel mooie woorden van Ancelotti

28 oktober 2021 om 11:21

Het is nooit goed voor sommigen, ze moeten overal een negatieve draai aan geven..

Carlito is echt een toptrainer hij haalt nooit uit richting barca, dit is ook heel goed wat carlito over koeman zegt, denk dat ie zich een stuk beter voelt nu

28 oktober 2021 om 10:58

Denk het ook! Fijne dag topper!!!

28 oktober 2021 om 11:39

jij ook een fijne dag

Tja, hoe goed of slecht je ook bent als coach, een ontslag tijdens je carrière hoort er wel bij.

Voor Koeman zelf is het denk ik ook wel even het beste, als ik zie wat voor berustende indruk hij maakte de laatste weken. Lekker lang op vakantie zou hem goed doen.

En Koeman zal ongetwijfeld ook fouten hebben gemaakt, maar hij kan er ook niet veel aan doen dat zijn grote liefde een alcoholprobleem en gokverslaving heeft.

Ben benieuwd wat Koeman nu gaat doen. Zal me niks verbazen dat hij nu aast op het plekje van Louis na het WK van volgend jaar. Of misschien PSV als Schmidt zijn biezen moet pakken?

28 oktober 2021 om 11:04

Of misschien is hij wel te porren voor die zak geld die bij Newcastle klaar ligt. Ik zou hem bij zowel PSV als Nederland gewoon toejuichen. Wachten op het einde van Louis lijkt me wel wat lang duren. Dan zit je op zeker nog meer dan een jaar zonder baan

28 oktober 2021 om 12:54

Ik hoop niet meer dat Koemand aan het roer komt bij Nederland. Hij is aan het begin heel goed, om alle kopjes de juiste richting in te zetten. Maar op den duur blijft hij vasthouden aan de Babels en komt er geen lijn in het spel. Dat is nu twee keer zo gebeurd. We hebben nu bij het Nederlands elftal een goed team, beste team sinds jaren. We hebben nu Louis van Gaal die er wel wat van knutselt. De volgende trainer hoop ik dat iemand is die het werk van Louis kan voortzetten. Dan hoop je op een Ten Hag oid.

28 oktober 2021 om 13:11

Ten Hag zou super zijn maar ik denk dat die eerst bij een andere topclub gaat trainen. Die gaat eerst oogsten. En pas later bondscoach zijn, denk ik.

28 oktober 2021 om 16:15

Ten Hag staat natuurlijk in belangstelling van heel Europa, maar als we eerlijk zijn zal hij een hele moeilijke klus krijgen mits hij de verkeerde club kiest.

Wat mijn betreft zal hij tegen 3 dingen aanlopen:
- Spelopvatting
- Sterrencultuur
- Taal

Het beste kan hij in Duitsland gaan werken. Hij spreekt denk ik wel oké Duits, heerst daar een profcultuur en de spelopvatting past ook bij hem.
Zal hij bij een Manchester United aan de slag gaan. Dan gaat hij echt tegen deze 3 dingen aanlopen.

28 oktober 2021 om 19:51

Ten Hag is gemaakt voor de Buli. Een Leipzig of Dortmund zal bij hem passen, met een vervolgstap naar Bayern.

Ik kan het maar niet bevatten dat er hier mensen zijn die het voor Koeman opnemen.Bizar!Op grond waarvan?! Chauvinisme?!Die man geeft alles en iedereen de schuld,loopt enkel te mekkeren ipv te de denken in oplossingen.Ik bedoel met een Messi in het team,kan zelfs Patricia Paay een goed resultaat neer zetten.Elke keer dat keer geklaag van hem.Allemachtig! Zidane heeft het hele jaar spelers in uit de ziekenboeg gehad en was vaak genoodzaakt om met B garnituur aan te treden!!Nooit lopen klagen of vingers wijzen.Deze clown acht het nodig om een documentaire te maken en via de media zijn spelers af te vallen.Hoe in hemelsnaam kun je zo iemand steunen!!

28 oktober 2021 om 10:45

Er zijn zeker verzachtende omstandigheden, maar die worden alleen aangehaald omdat het om een Nederlandse coach gaat. Was het een Duitser of een Fransman, dan had iedereen hier hem een koekenbakker genoemd. Zijn ontslag is een logisch gevolg van de resultaten. Hij komt wel weer ergens aan de bak.

28 oktober 2021 om 11:02

@ Andonis, ook in het buitenland zijn de meningen verdeeld. Ik heb vanochtend even wat Engelse kranten doorgenomen en daarin zijn de reageerders ook heel verdeeld. De één vraagt zich af waarom een matige coach als Koeman die het bij Everton niet waar kon maken überhaupt is aangesteld bij zo'n grote club, terwijl de ander de mening heeft dat er geen eer te behalen is aan het huidige Barcelona.

28 oktober 2021 om 11:19

Misschien is het allebei waar. Maar stel je Xavi aan, dan krijg je een compleet onervaren coach (wat al een risico op zich is). Maar een Guardiola (bijvoorbeeld) stapt er nu natuurlijk ook niet in, want het kan alleen maar slecht zijn voor je naam en er is vrijwel niks mogelijk.

28 oktober 2021 om 12:02

DB15

Over het algemeen reageert men in Engeland wel iets genuanceerder over niet Engelsen. Ik heb Koeman nooit een barca coach gevonden, maar gun hem deze afgang ook niet. Zoals ik alle Nederlanders succes in het buitenland gun. Wat ik hier allemaal heb gelezen over Valverde en Setien, daar lusten de honden geen brood van. De nuance was daar vooral zoek, waar we die bij Koeman, logischerwijs, wel zoeken

28 oktober 2021 om 12:04

Westend

Xavi is zeker onervaren, maar heeft weinig te verliezen. Veel slechter kan het niet, en hij zal nu de tijd krijgen om met de jongere generatie zijn voetbal erin te slijpen. Daar mag hij Koeman dan voor bedanken. Met Pedri, Gavi en ook Nico is er veel talent op het middenveld. Dan zul je zien dat straks de ziekenboeg ook nog leeg loopt, en dan is er ook voldoende kwaliteit voorin. Dan kom je l een heel eind. Het zat Koeman ook niet mee, maar dat zul je altijd zien op het moment dat het niet loopt.

28 oktober 2021 om 13:14

Xavi is vragen om problemen. Dat is alleen een naam.

Je moet een vakman aanstallen, zoals we in Nederland Bosz hebben. Zo'n type zullen ze in Spanje toch ook wel hebben? Niet de allergrootste naam, wel iemand met veel baggage.

28 oktober 2021 om 22:24

Xavi weinig te verliezen? Ik denk dat zijn complete trainerscarriere op het spel staat. Net als bij Seedorf: kies je voor een zinkend schip. Dan is het toch mega lastig om daarna door te pakken naar een volgende club. Een beginnende coach heeft gewoon wat successen nodig. Of in ieder geval de focus op het spel, in plaats van financiele malaise erbij. Rustig opbouwen zit er bij Barca ook niet in. Daar verwacht men gewoon nog steeds hetzelfde spel als met Messi. Daar veranderd niks aan.

Hij heeft wel geluk dat die ziekenboeg wat leeg loopt ja. Zou me niks verbazen als Laporte daarop aan het wachten was, om het voor de volgende coach iets makkelijker te maken.

28 oktober 2021 om 11:01

@anunciato32, ben het totaal niet met je eens. Hoort het erbij dat je ontslagen kan worden, jazeker, kan het zijn dat je als coach fouten maakt, ja tuurlijk. Maar wat je hier ziet zie je ook vaak bij grote corp bedrijven. De invloed van de omstandigheden kunnen enorm groot zijn bij een topclub. Je hebt het over een topsport klimaat en die is bij deze grote chaos in Barcelona compleet verdewenen en daar moet je dan als coach het beste uithalen. Hoe goed je ook bent en hoe goed je realtie ook is met je spelers in deze omstandigheden zullen deze spelers hier erg veel last van hebben.

De mensen die nog steeds denken dat ook Patricia Paay een goed resultaat kan neerzetten zijn naief en hebben weinig kaas gegeven van besturen, managen en coachen van mensen. Een Tv zal altijd uitzenden hoe slecht de content ook is, een mens zal niet altijd hetzelfde brengen als de omgeving zo negatief beinvloed wordt.

Ik durf mijn handen ervoor in het voor te steken dat als een Laporta zou hebben gezegd dat hij 100% achter Koeman zou blijven staan ook al zouden ze bij de onderste 5 eindigen dan brengt het je meer dan deze onzinnige trainer ontslag die alleen maar voor meer onvrede, onrust en frustratie gaat zorgen bij zowel spelers, supporters als technische staf.

Echter ben ik niet zo naief dat ik wel snap dat dit nooit zo zal werken. De president zit er immers niet voor de club, supporters en spelers maar vooral voor zichzelf. Net zoals een CEO dat bijna altijd ook is voor zichzelf.

28 oktober 2021 om 11:18

Ik ben benieuwd of deze zet van Barca gaat opleveren wat ze ervan verwachten. Ik zie niet zomaar in dat een ander het veel beter gaat doen met de huidige selectie en de heersende druk/ spanning/ stress. Voor een nieuwe coach misschien mooi dat Aguero er weer bij komt, dat scheelt sowieso een slok op een borrel. Maar voor een Xavi ook een enorm risico om nu in te stappen. Je moet dan relatief onervaren in deze omstandigheden presteren. Met een beetje pech word je dan ook binnen de korste keren gewipt, en is je carriere al zga voorbij.

De fans (en het bestuur) moeten ook gewoon de verwachtingen bijstellen naar een realistisch beeld. Je gaat geen kampioen worden. Je gaat de champions league niet winnen. Je gaat geen topspelers binnen halen. En je gaat geen sprankelend tiki taki voetbal spelen.

28 oktober 2021 om 13:13

Nou vorig jaar heeft Koeman Messi aan de praat gekregen. Die liep er echt niet goed bij, en het is de verdienste van Koeman dat die weer plezier kreeg in het spel.

Daarna was het wel klaar. Ze konden nog kampioen worden maar toen werd het spel al slechter. En dit jaar is prut. Dus ik snap wel dat hij weg moet, al denk ik ook dat de nieuwe trainer het niet veel beter zal doen.

Mooi gezegd van Ancelotti. Wat mij betreft had Koeman nog vele jaren bij Barcelona mogen blijven. Ik vind het oprecht jammer dat hij ontslagen is.

28 oktober 2021 om 11:47

1334 / Haha een hele donkere dag dit voor de Madridistas. Nee zonder dollen, hier gaat geen enkele trainer de komende jaren goed resultaat mee behalen. Dus good luck met wie er ook op die positie komt te staan want een top4 klassering is verder weg dan ooit

28 oktober 2021 om 12:45

Daar ben ik het niet mee eens. Busquets is mvp bij Spanje, maar bij Barca speelt hij compleet zonder vertrouwen. Dat kan maar aan een iemand liggen. En Suarez afzwaaien om vervolgens Luuk de Jong binnen te halen, en dan het excuus geven dat hij beter kan koppen dan Neymar. Ja sorry maar dan schiet je jezelf in de knieën. Ook het herhaaldelijk uitbranden van (jeugd)spelers heeft ook geen positief effect gehad op het vertrouwen in de groep (van beide kanten). Dan is het vanzelfsprekend dat je wordt ontslagen. Zelfs Valverde en Setien deden het stukken beter met een gehavende oudere ploeg dan Koeman..

28 oktober 2021 om 17:04

Suarez moest hoe dan ook weg, dat salaris was niet meer te betalen.

Ben benieuwd of het Barca gaat brengen wat ze ervan gaan verwachten.

Ontslagen worden is inherent aan t vak, echter zijn er wel wat clubs die koning zijn in t slijten van trainers. Nu leek er in dit geval niet echt meer een andere optie te zijn.

Carlo zorg er nou ff voor dat je goed spel op de mat legt en punten pakt voor je je zorgen maakt om anderen want tot nu toe gaat het ook echt slecht bij ons

28 oktober 2021 om 11:45

XI / Dat het slecht gaat is overdreven maar er is duidelijk werk aan de winkel. Daarnaast vroeg zo een journo hem gewoon een vraag over Koeman, wat moet Carlo dan doen? Niet reageren? Door op zo een manier te reageren als Carlo wint hij alleen maar nog meer fans. Er zit geen milimeter kwaad in onze coach en ik hou van zijn uitstraling

Koeman is blij dat hij ontslagen is. Hij loopt nu de polonaise.

Jouw energie is gewoon goud waard Carletto. Altijd een gentleman and a half. Dankjewel dat je terug bent gekomen baas. Ik kan niet wachten op nieuw succes onder jouw leiding. Misschien is Koeman blij met dit ontslag maar goed dat is een onderwerp voor een andere keer. Ze zullen zijn goodbye-premie wel in meerdere jaren uitbetalen ofzo.

"en ik ben hier nog steeds, springlevend en gelukkig”"

Haha met al die miljoenen aan afkoopsommen zou ik ook zeeeeeer gelukkig zijn

Tuurlijk hoort 'ontslagen worden' bij het trainersvak. Echter heeft Koeman wel laten zien totaal niet geschikt te zijn voor een stapje hogerop dan de net niet clubs/landen.
Valencia was toen nog een top-3 club in Spanje, wist ook daar niet te imponeren. Barcelona was het allesbehalve goed, en bij clubs waar de druk minder hoog is, kan hij prima presteren. NL elftal verwachte niemand iets, Feyenoord en Southampton idem. En daar ging het prima. Hij weet een bepaalde tactiek te kunnen toepassen als er weinig druk op de ploeg ligt die werkt. Bij ploegen waar iets verwacht wordt, gaat ie rare keuzes maken. Zowel qua opstelling, als wissels als transfers.

Desalniettemin wens ik hem het beste, maar niet meer bij Barcelona. Hij is een icoon als speler voor ons gebleken, laten we proberen hem daar om te herinneren en niet om deze deceptie.

28 oktober 2021 om 12:04

Da's heel erg zwart-wit. Bij Valencia moesten de oudgedienden eruit en ook daarna is Valencia maar heel sporadisch in de top 3 geeindigd. Bij Barcelona zijn de omstandigheden er niet eens naar om goed te presteren. Als ze zich plaatsen voor CL-voetbal, is dat al een klein wonder. Maar goed, je zou kunnen zeggen dat hij het daar beter had kunnen doen. Natuurlijk heeft hij fouten gemaakt. Echter sla je de plank volledig mis door z'n prestatie in Oranje enorm te bagatelliseren. De finale van de Nations League halen met de lastigste poule en heel Oranje opnieuw opbouwen is gewoon een prestatie van formaat. De druk op Oranje was enorm door de slechte jaren daarvoor. Daar is een Valencia niets bij. Hoe dan ook waren de omstandigheden bij Barcelona allesbehalve ideaal en ik denk dat er niet 1 trainer ter wereld is die er zoveel meer uit had kunnen halen. Niet omdat Koeman het nou zo fantastisch gedaan heeft, maar omdat de omstandigheden slechter dan slecht zijn. Suarez werd te duur, Messi werd te duur, Griezmann moest verhuurd worden om geld vrij te maken (al was die laatste niet eens zo goed). Het is een regelrechte puinhoop bij Barcelona. Een bij elkaar geraapt zooitje spelers, aangevuld met jonge talenten. Er moet toch wel een licht gaan branden als geen enkele aankoop van de afgelopen jaren rendeert? De Jong, Griezmann, Dembele, Coutinho, Pjanic, Arthur, Lenglet, Vidal, Malcom, Paulinho, Semedo, Andre Gomes, Alcacer, Digne, Arda Turan, Aleix Vidal. Het is werkelijk lachwekkend dat elke grote aankoop in de afgelopen 5 jaar niet rendeert. Het verval van Barcelona was al een windhoos en corona maakte er een tornado van. Daar heb ik nog geen supporter over gehoord. Ik kan geen club opnoemen waar het aankoopbeleid zo vreselijk is geweest. Een degradatiekandidaat degradeert 2 of 3 keer achter elkaar met een dergelijk beleid.

Los van het ontslag, vraag ik me nu vooral af wat nou precies het plan is bij Barcelona. Wat verwachten ze en waar denkt het bestuur waar de ploeg kwalitatief staat? Ik ben bang dat ze oprecht denken dat het allemaal nog wel meevalt. Dat ze zich blindstaren op de namen op papier, de aandacht voor de jongelingen en de gedesillusioneerde aanhang die nog steeds denken dat ze beter materiaal hebben dan de Europese subtop. Ik denk zelf namelijk dat de nieuwe coach het ook niet langer dan 15 maanden volhoudt.

Als persoon voor mij de mooiste trainer die ik bewust meemaak. 2002/heden.

Zegt hij netjes maar blijft een slangenkuil daar.
Hoe kan je als Barcelona zijnde nu met Luuk de Jong aan komen.
Ook Koeman is er debet aan maar zat hem ook niet mee, veel blessures en Barcelona flink in de financiële shit.
Komt bij dat ik de voorzitter een gluiperd eerste klas vindt want vd zomer zeggen als ik geen andere trainer vindt mag jij blijven Koeman en voor de aanstelling zeggen van Koeman dat zijn keuze het liefst Xavi is.
Nu leuk om te horen en mee te maken voor Koeman, ik hoop dat hij veel geld haalt uit zijn afkoopsom want zo ga je niet met mensen om

Die Ancelotti komt altijd zo beschaafd en kalm op mij over, lijkt mij voor elke club een prima uithangbord

Jongens….,hij krijgt 13 miljoen mee…. Beetje uithuilen bij het vrouwtje, beetje golven en weer door…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller148
GaviMiddenvelder120
Riqui PuigMiddenvelder70
L. de JongAanvaller61
M. ter StegenKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

91 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020-2021 Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

Barcelona en Koeman akkoord over afbetaling; Sport onthult bedrag

Barcelona heeft overeenstemming bereikt met de belangenbehartigers van Ronald Koeman over het uitbetalen van diens salaris, meldt Sport. De Catalaanse club heeft toegezegd dat de Nederlander voor het einde van het...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren