‘Ander Herrera door prostituee beroofd van portemonnee’

Woensdag, 27 oktober 2021 om 14:41 • Laatste update: 14:42

Ander Herrera is de speler van Paris Saint-Germain die dinsdagavond beroofd is van zijn portemonnee, zo meldt 20 Minutes. De 32-jarige middenvelder moest in het Bois de Boulogne, een groot stadspark aan de westkant, stoppen voor een rood licht, waarna een prostituee van de gelegenheid gebruik maakte door in te stappen. Daarbij is de speler van PSG uiteindelijk van zijn portemonnee bestolen.

Aanvankelijk was niet bekend om wie het ging, maar 20 Minutes onthult dus dat het om Herrera gaat. De speler in kwestie moest op de Allée de la Reine-Marguerite - een weg die recht door het Bois de Boulogne loopt - stoppen voor een rood licht. Het grote park aan de westkant van Parijs staat bekend als een beruchte hotspot voor prostituees. De telefoon en de portemonnee van de speler zouden in het zicht op de bijrijdersstoel hebben gelegen en dat werd klaarblijkelijk gezien, want er werd van de gelegenheid gebruikgemaakt toen de auto halt moest houden voor rood licht.

De prostituee stapte in en pakte de telefoon en portemonnee van Herrera. Hij zou zijn telefoon terugkrijgen als hij zijn belager op een aangewezen plek zou afzetten. Le Parisien schrijft dat de PSG-speler geen andere keuze had dat te doen, waarna hij zijn telefoon terugkreeg en werd beroofd van zijn portemonnee. Rond acht uur ‘s avonds werd de politie gebeld en is er aangifte gedaan. De schade van de diefstal valt relatief mee, want die wordt geschat op tweehonderd euro.Gerelateerd

Meer sportnieuws

60 reacties (laatste reactie door psvmaikel)

Hahaha dus gewoon geript door zijn prostitueee..

27 oktober 2021 om 14:49

En jij gelooft dit: "geen andere keuze had dat te doen, waarna hij zijn telefoon terugkreeg en werd beroofd van zijn portemonnee."

Serieus? Een prostituee stapt de auto in, persoon kijkt en doet niets. Zij pakt de telefoon en portomonee. Zegt geef terug en zij zegt nee. Zet me daar af en je krijgt het terug. Dan ga je braaf die kant oprijden. Je krijgt dan alleen je telefoon terug.... En zij loopt de auto uit met portomonee.

Sure.....

27 oktober 2021 om 14:52

Jaaa dit is wel zo'n dom verhaal. Als ze ook maar in zou stappen en dat zou zeggen. Dan rijd je toch lekker richting het politiebureau en pleurt haar daar naar binnen. 😂

Wat een vreemde gebeurtenis. Zo zie je maar, altijd de deuren vergrendelen. Geen ongewenste personen in je auto. Gelukkig gaan de deuren automatisch opslot bij de meeste moderne auto’s

27 oktober 2021 om 11:15

Daarom vind ik dit verhaal niet waterdicht, want kan me niet voorstellen dat spelers van PSG niet in moderne auto's rijden. Of het was een jeugdspeler, dat kan ook.

27 oktober 2021 om 15:23

Echt super stom verhaal. De auto's waar de heren in rijden hebben echt wel portier vergrendeling

27 oktober 2021 om 19:05

Betekent niet dat hij er gebruik van gemaakt moet hebben.

27 oktober 2021 om 11:47

@maurootje: In elke nieuwe auto zit tegenwoordig een automatische vergrendeling zoals je zegt, dus die zal een PSG-speler ook wel hebben. Daarnaast, toen dat 'vroeger' nog niet standaard was, wist iedereen in Parijs dat je altijd handmatig de deur dicht moest houden om dit soort vergrijpen te voorkomen. Lijkt eerder op een mooie twist aan het verhaal om te verhullen dat een speler een prostituee had bezocht en toen geript was.

27 oktober 2021 om 19:40

Ja, jij hebt zeker nooit door bois de boulogne moeten rijden... met de zwervers, hoeren en pooiers die daar op iedere hoek staan of oversteken. Het eerste wat je doet is checken of je portieren dicht zitten, zeker als je daar alleen rijdt. Hij heeft er 1 zelf binnengelaten en zich vervolgens laten foppen

Lol...iets in de richting van think with your head not your dick. Welke rijke sukkel laat ook even een prostitué instappen. Zoveel red flags en toch erin trappen 😂😂

27 oktober 2021 om 11:14

@moyashi

" Welke rijke sukkel laat ook even een prostitué instappen."

Haalt het woord rijke maar weg.... Welke sukkel laat sws een prostituee instappen.

27 oktober 2021 om 11:20

Ofniet wat kansloos zeg. In je auto een of andere lavenloze prostitué meenemen en wie weet nog meer.

@moyashi, ga je met (bijv.) een dikke Audi RSQ8 de tippelzone binnen, geweldig!

27 oktober 2021 om 11:23

Ik…

27 oktober 2021 om 12:09

Of gewoon een op het oog hulpeloze vrouw proberen te helpen. Maargoed aangezien het een PSG speler betreft zal de buit wel aanzienlijk zijn.

27 oktober 2021 om 13:12

Een hulpeloze vrouw helpen. Zo gaat het meestal ook in bepaalde films. Dan hebben ze een kapotte wasmachine, kunnen ze een pizza niet betalen of kom je bij een stoplicht iemand tegen. En uiteindelijk escaleert het een en ander...

27 oktober 2021 om 14:46

@raubaht,
Dat je een sukkel bent, wil ik nog wel van je aannemen en geloof ik je op je woord (en vertrouw voor dat oordeel op je postings).
Ben jij ook nog eens rijk ?

27 oktober 2021 om 11:44

Jaa dat is het ook, hij heeft haar in laten stappen. Elke auto van de laatste 10/15 jaar doet de deuren automatisch op slot zodra je 1 keer harder rijdt dan 15 km per uur. Hij is dus bij het bois de boulogne gestopt en heeft haar in laten stappen. Vervolgens is zij gewoon weggerend met zijn portemonnee. Dom dom dom

27 oktober 2021 om 13:40

@ Moyashi... beetje respect voor het oudste beroep ter wereld 😇

27 oktober 2021 om 16:48

Klopt niet helemaal, als een prostituee het doet voor eten, is de visser een ouder beroep.

Als er een prostitué zomaar instapt en je portemonnee pakt en je probeert te beroven, trap je die lijkt me flink je auto uit. Dan ga je je niet laten gebruiken als taxi en haar even een lift geven.

Ik denk dat we binnenkort uit het roddelcircuit krijgen te horen dat er een voetballer van Paris graag naar de vrouwtjes van plezier gaat.

27 oktober 2021 om 11:25

Ik snap het ook niet helemaal, hoe kan je zomaar instappen? Deuren gaan automatisch op slot. Wat voor zicht heeft deze dame gehad dat ze de tijd heeft gekregen om A. het te zien liggen en B. ook nog eens de tijd moet hebben gehad om er naartoe te lopen en in te stappen. Klinkt supervaag en ongeloofwaardig. Sorry hoor maar een jongeman in de prime van zijn leven, topfit en bovengemiddeld sterk is dus niet in staat om zijn portemonnee en phone te beschermen tegen instappende prostituees? Oh wacht ze had ook nog de tijd om hem te chanteren, yeah right! Weet niet wat er gebeurd is, er zal zkr iets zijn weggenomen maar volgens mij was de speler in kwestie daar doelbewust opzoek naar wat fun...

27 oktober 2021 om 13:07

Daarnaast zijn er ook 2 politiebureaus in de directe nabijheid.. Verder kan die 200Eur ook niet kloppen als schade... Een simpele portemonnee kost al zoiets (van voetballers)

wat een lul smoes zeg, elke auto heeft tegenwoordig een automatsche vergrendeling als je harder dan 15km of zo rijdt. dat er iemand zomaar bij je in kan stappen is dus al onzin, als die gene dan ook nog rustig gaat zitten en zegt breng me daar en daar naar toe, nee, als het diegene alleen om de portemonnee te doen zou zijn geweest had ze/hij die deur open getrokken, de portemonnee gepakt en weggerend zijn.
dit verhaal rammelt aan alle kanten.

Goed verhaal, maar de bolides van de internationale voetbaltop zijn natuurlijk uitgerust met automatische vergrendeling. Het heeft er alle schijn van dat een bezoekje aan de dames van de nacht geleidt heeft tot een beroving.

Hij had mischien 200 euro cash bij zich om die prostitue te betalen haha.

Rijden de spelers van PSG in Volkswagen Kevers uit 1964? Zoals anderen hier al opmerken, gaan de deuren automatisch op slot op het punt dat je wegrijdt. Je kan in een beetje moderne auto helemaal niet zomaar de deur open trekken en gaan zitten. Deze speler heeft gewoon een ondeugend bezoekje gepleegd daar in het park. Maar houdt dat dan lekker stil in plaats van met zo'n ongeloofwaardig verhaal te komen alsof we allemaal gek geworden zijn.

Hahahaha, dit doet me denken aan hoe Randy van South Park zich uit bepaalde situaties denkt te lullen. Frans temeijertje gepakt, niks mis mee toch.

27 oktober 2021 om 15:23

“I’m not lying Sharon!!”
Hahaha zie z’n kop al gelijk voor me als die z’n vrouw moet uitleggen wat er is gebeurd.

Ik kan mij niet voorstellen dat hij in een oude auto rijdt en was de deur dus gewoon automatisch gelocked. Men andere woorden; hij zelf de deur voor de dame open gedaan, omdat hij gebruik wilde maken van haar diensten.

Dit soort verhalen krijg je als zo'n gast aan z'n vriendin uit moet gaan leggen hoe het kan dat een prostituee er met de portemonnee vandoor is. Onmogelijk is het niet, maar het is zeer onwaarschijnlijk. Die jongen rijdt vast niet rond in een Fiat Punto uit 2000, dus het is nogal vergezocht dat een vreemde gewoon even het portier los kan trekken. Zeker gezien het feit dat hij een bekend persoon is. Maar goed, nu ben ik ook maar aan het gissen...

Mijn eerste reactie was ook echt: Huh? Hoe is het überhaupt mogelijk dat iemand van een auto de deur van buiten opent, gaan toch automatisch dicht!?
Zo te zien ben ik niet de enige die het daardoor een vaag verhaal vind
Zal wel wat meer zijn gebeurd haha

Oei Herrera was dus niet van plan om thuis te eten die avond. Zal de laatste tijd wel veel met Icardi om zijn gegaan….

Dit is echt zo'n verhaal dat als een zeer slappe smoes overkomt. Het lullige is dat als dit verhaal wel waar is, nooit iemand Ander Herrera zal geloven, want iedereen heeft er al zijn eigen invulling aan gegeven.

Geloof er niks van, volgens mij liet hij haar zelf instappen. Een beetje nieuwe auto heeft een automatisch slot, als je wegrijdt gaan de deuren allemaal op slot van buiten, en dat voor de gemiddelde burger in een niet zo dure auto. Laat staan als voetballer van een mega club in een peperdure auto.

Hahaha Herrera ook echt. Nu geloof ik het verhaal opzich wel. Zie het zo gebeuren dat Ander Herrera zich laat afpersen

Als hij echt op zoek was naar wat vertier dan zou hij de politie niet hebben ingeschakeld
€200 stelt niets voor

27 oktober 2021 om 16:08

Jawel, op deze manier is hij de roddelpers voor

Bois-de-Boulogne is ook een bekende cruising area voor homoseksuelen. Misschien was de persoon in kwestie wel een prostitué en niet een prostituée?

Het zal mij never nooit gebeuren maar als ik in de auto wordt geslagen door een prostituee, omdat ik daar toevallig langs reed. Ga ik niet met mijn dizzy hoofd aangifte doen. Hell no! Zwijgen is goud vriend! Hoe ga ik thuis en in dit geval een bekend persoon geloofwaardig uitleggen. Herrera is alleen zijn portemonnee kwijt. Nou big deal, om hier een aangifte te doen pfff wat een softie tegenwoordig. Wees een kerel acepteer dat je materialistisch bent berooft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Paris Saint-Germain

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.OGC Nice2713
5.RC Lens267
Voor de complete stand: Ligue 1
SpelersPositieW
K. MbappéAanvaller157
L. MessiAanvaller81
S. YansaneAanvaller00
A. LetellierKeeper00
K. NavasKeeper90
Sergio RicoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina Paris Saint-Germain.

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren