Hélène Hendriks krijgt nieuw voetbalprogramma na Veronica Inside

Dinsdag, 26 oktober 2021 om 09:45 • Laatste update: 09:52

Hélène Hendriks gaat vanaf volgende maand een nieuw wekelijks voetbalprogramma op Veronica presenteren. In de quiz The Bettle moeten twee teams onder leiding van Frank Lammers en Leo Alkemade zoveel mogelijk voetbalvragen beantwoorden, meldt Talpa aan het Algemeen Dagblad.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.46 reacties (laatste reactie door bongiorno)

Och nou ik kijk er al naar uit zeg. Als ik zoveel "bekende" namen zie welke standaard deel uit gaan maken van een programma, weet je bijna zeker dat deze nodig zijn om iets van kijkers die kant op te krijgen en het programma zelf niet zoveel voor zal stellen.

Tot zover mijn aannames, ik laat me graag verrassen...

26 oktober 2021 om 10:03

Hopelijk dat het een beter programma wordt als voetbalinsite

26 oktober 2021 om 10:11

Dat wordt lastig, want Veronica Inside is een erg goed programma.
Het kan zijn dat sommige meningen je niet bevallen, mij soms ook niet. Maar er worden tenminste meningen gegeven. Dat kun je van de meeste programma's niet zeggen.

26 oktober 2021 om 10:40

nu krijg je de voorspellingen en voetbalvisie van Lammers en Alkemade...dat heeft toch ook best toegevoegde waarde

26 oktober 2021 om 11:21

Is Frank Lammers ooit in de voetballerij actief geweest dan? Ik ken hem alleen van die schijtlollige Jumboreclames en wat Nederlandse zaadfilms

26 oktober 2021 om 11:35

Daarom willen geen een speler van het nederlandse elftal er wat mee te maken hebben/ of te woordt staan die vermijden dat programma

26 oktober 2021 om 12:45

Die zijn het blijkbaar niet eens met bepaalde meningen, maar dat maakt het geen slecht programma.
Ik verbaas me sowieso over het wekelijkse gezeik (op Twitter of op vz bijvoorbeeld) over Veronica Inside. Waarom kijken al die mensen als ze het een bloedirritant programma vinden.

26 oktober 2021 om 13:16

Japie Lammers is een c acteur, die weinig toevoegt. Over die vreselijke jumbo reclames nog maar te zwijgen.

26 oktober 2021 om 13:42

@japie,

Lammers en Alkemade hebben wel veel affiniteit met voetbal, zijn meer supporters dan analist.
Dus niet echt actief geweest in de voetballerij, wel fervent supporter van Psv.
Alkemade is supporter van Willem II trouwens, dat kan best wel leuke beelden opleveren

26 oktober 2021 om 22:09

Wie weet. Vroeger had je Figo Waas die voor dit soort dingen gevraagd werd maar ik vond het nooit veel toevoegen. Neem dan zo een Suli van VI ofzo. Die is goed geinformeerd en heeft ook humor

26 oktober 2021 om 12:00

Svenieman ik ben het met je eens. De enige naam die hier nog ontbreekt is Harry Vermeegen...

Kees Jansma had toch gezegd dat hij niet meer met zijn hoofd op TV wilde komen?

26 oktober 2021 om 16:03

Niet meer bij actualiteitenprogramma's waar hij actief naar z'n mening over voetbal zou worden gevraagd. Dit is gewoon nog een lekker boterhammetje voor hem zodat ie z'n pensioentje nog wat kan aanjengelen. Commercieel omroepje pakken. Deze show zelf zal wanhopig floppen, maar Keesje krijgt hopelijk wel de centjes.

Ze vult toch haar tijd mooi in die heeft altijd wat te doen en zit nooit stil lijkt het.

Lijkt me nu al een ten dode opgeschreven format. Niet nieuw,, niet verassend en niet boeiend. Zo zonde dat zij de kwaliteiten die ze heeft voor zoiets onzinnigs laat misbruiken. Ze kan meer dan dit.

26 oktober 2021 om 10:37

Precies mij gedachte; het zal wel weer de gebruikelijke kijkers trekken maar dit zou je als serieuze (en goede!) presentatrice eigenlijk niet moeten doen. Het voegt helemaal niets toe.

26 oktober 2021 om 11:33

Precies! Heb er niet tot nauwelijks verstand van.. maar dit heeft geen bestaansrecht en word op zeker een flop.. dat mensjes van de tv dit zelf niet inzien..

26 oktober 2021 om 13:24

Is toch gewoon vervolg van een kwis van vorig jaar, voor EK ofzo. Paar andere namen, maar Kees Jansma was toen ook iets van jurylid achtigs.

Vind alleen de naam niets;”The Bettle” serieus? Was er echt niets leukers te verzinnen?!

26 oktober 2021 om 10:42

Zal wel een wedkantoortje aan verbonden zijn.

26 oktober 2021 om 10:43

De rest van het programma-idee en de mensen waarmee het gemaakt wordt spreekt je wel aan?

26 oktober 2021 om 10:46

zal wel moeten met sponsor toto die erachter zit waarschijnlijk, ook moeten de heren een voorspelling geven dus dan weet je al genoeg.

Ben persoonlijk wel wat Frank Lammers moe. Leuk voor een serie of zo. Of jumbo. Maar die man is nu overal bij. Overacting knopje zet ie vast aan.

26 oktober 2021 om 13:39

Doodziek word ik van die vent

26 oktober 2021 om 14:50

Ja niet omdat hij psv fan is. Maar meer dat hij bij elk video item aanwezig is van wat relevant is. Zou als omgeving zo iemand echt een keer vertellen dat hij beter kan kiezen wat echt past ipv overal willen zijn. Hoe vaker te zien, hoe meer mensen genieten als iets mis gaat.

Ik had gedacht en gehoopt dat ze wel een goed en een echt programma zou kunnen maken. Maar weer een quiz op tv en dan ook nog met die Jumbo clown. Maar ja het is weer een Talpa programma en het gaat alleen om de verkoop van reclame.

Gadverdamme Frank Lammers

Dit zijn cliche programmas.
Geforceerd grappig proberen te doen bij het beantwoorden van quiz vragen.
Opvulling voor de tv.

ik ben een beetje Helene moe, overal duikt ze op. geforceerde presentatrice. als je dan Fresia ziet bij Espn, die weet waar ze over praat is een verademing. mensen naar de mond praten kan iedereen wel.

26 oktober 2021 om 11:22

Gelukkig ben je niet verplicht om te kijken ;-)

26 oktober 2021 om 11:31

verplicht tja.. het zijn wel programma's die ik graag kijk helaas. moet ik er mee dealen

26 oktober 2021 om 11:36

Het is een nieuw programma, dus hoe weet je dat het leuk is om naar te kijken. Misschien is het programma nog slechter dan dat jij Helene Hendriks vindt.

Als ik hoor dat er ook vooruit wordt geblikt naar het komende voetbalweekend, dan zit ik niet te wachten op de meningen van Frank Lammers en Leo Alkemade.

26 oktober 2021 om 11:52

ik heb het niet over dit programma, ik heb het over andere programma's waar Helene in zit. voetbalquiz wil ik wel een kans geven, ik ben de naam even kwijt van het programma een paar jaar geleden dat je ook kon meespelen via een app (jack van Gelder) dat was wel leuk

Ik snap dat je bij een quiz Frank Lammers en Leo Alkemade neerzet, maar wanneer je vooruit wilt blikken op het komende voetbalweekend denk ik dat het beter is om daar mensen met meer verstand van voetbal neer te zetten. Deze 2 zijn zo verbonden aan een club (PSV en Willem II) dat je nooit een objectief verhaal gaat krijgen. Maar mogelijk zijn deze 2 de teamcaptains en komen er objectievere gasten met meer inhoudelijke voetbalkennis.

26 oktober 2021 om 13:28

Is toch alleen een quiz? Na uitzending VI, niet een voetbal praat programma ipv VI.

26 oktober 2021 om 13:59

Dit staat letterlijk in het bericht:

De eerste aflevering van The Bettle wordt op 5 november om 22:00 uur na Veronica Inside uitgezonden. Naast de quiz, waarin Kees Jansma fungeert als scheidsrechter, is er ook tijd om vooruit te blikken op het komende voetbalweekeinde en doen Lammers en Alkemade iedere week een voorspelling over de uitslagen.

Pfffffffffff waarom leent met name Cees Jansma zich voor een dergelijk plat amusement. Dan ook nog die absoluut niet leuke Alkemade erbij, die om voor mij totaal onduidelijke redenen in eens overal op tv verschijnt in zgn lollige programma's. Hoezo bij voorbaat gedoemd om te mislukken. Zonde voor Hendriks, die verdient beter dan dit.

Op zich niks mis mee met Hendriks, vind alleen dat ze wel overdreven veel loftuitingen krijgt

26 oktober 2021 om 14:16

Komt omdat ze er goed uit ziet en mannen nu eenmaal graag slijmen.

26 oktober 2021 om 19:47

Smaken verschillen. Heel normaal uitziende vrouw

Jezus alweer die m*** Frank Lammers op tv. m*** mag niet. Oke correctie ZAADSNAAR

Een vrouw die een voetbalprogramma gaat presenteren. Nee dank je dan haak ik af.

Als ik het zo lees, lijkt dit programma echt ten dode opgeschreven. In de jaren dat ik VI kijk zijn er vaker programma’s geweest die om 22:00 direct erna beginnen en echt niemand kan die namen nu nog opnoemen. Vooral in combinatie met 2 schijtlollige semi-bekende Nederlanders zie ik er echt weinig in, maar ik laat me graag verassen!

Dit wordt gewoon een soort flop programma wat je ook wel eens zag bij vtbl en nog 1 waar ik de naam even niet van weet. Een quiz is al vaker gedaan en ik denk niet dat Helene dat gaat dragen. Vind haar verder een prima vrouw maar Wim Kieft zou zeggen dat ze teveel ik haarzelf begint te geloven. Als ze af en toe presenteert in die daily show van VI dan zou ik dat wel prima vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren