Valentijn Driessen ziet opvallend tweetal het snelst vertrekken bij Ajax

Maandag, 25 oktober 2021 om 15:10Dominic Mostert

Niet talenten als Ryan Gravenberch of Jurriën Timber, maar ervaren spelers als Daley Blind en Dusan Tadic zouden volgens Valentijn Driessen 'als eersten' kunnen vertrekken bij Ajax. Door het uitstekende seizoen tot dusver staan de spelers van Erik ten Hag volop in de schijnwerpers. Driessen zou er niet van opkijken als Blind (31) en Tadic (32) nog een buitenlands avontuur willen aangaan.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door ajaxxxlove)

Neejoh, sluiten gewoon hun carrière bij Ajax af. Valentijn moet zo snel mogelijk met pensioen, beter vandaag dab morgen.

25 oktober 2021 om 15:19

Haha zeker moet die man stoppen, kijk hoe hij daar ook zit..als een of ander kenner.

Ook dit:

'atlético is een club die vaker op zoek gaat naar oudere spelers. Bij Juventus spelen die ook vaak."'

Bij AM willen ze liever slagers achterin en Juve kan hij niet eens spelen met zijn apparaat.

Zoekt die man wel info op of roept hij gewoon willekeurig wat?

25 oktober 2021 om 16:04

Echt waarom krijg Valentijn zoveel gelegenheid om maar lukraak wat te roepen? Ik snap daar echt niks van, je moet die vent toch absoluut niet willen hebben in de programma's?

25 oktober 2021 om 18:44

Valentijn is als Chef Voetbal van de Telegraaf natuurlijk bepalend wie daar gaat zitten. Net als Voetbalzone is Telegraaf ook vooral uit op click bait.

25 oktober 2021 om 15:32

Ik acht de kans groter dat er op 5 december een bejaarde gemijterde man door de schoorsteen kruipt om een wortel om te ruilen voor een PS5, dan dat de verhalen van Valentijn uitkomen.

25 oktober 2021 om 15:55

Dat denk ik ook die blijven gewoon bij ajax tadic net nieuw contract getekend en blind hartritme kastje die sluit gewoon af bij ajax en het zou Valentijn Driessen weer niet zijn die het de wereld in stuurt.

25 oktober 2021 om 18:24

Moet zeggen dat ik Driesen vroeger wel ok vond maar komt niks zinnigs meer uit. Beetje in zichzelf gaan geloven. Z'n podcast ook maar ontvolgd. Snap niet dat ze niet eens proberen zich als journalisten te gedragen het is alleen maar speculatie en soms ronduit onjuist wat ze daar zeggen. Die gaan gewoon nog ff lekker door bij Ajax waarom zouden ze nog ergens anders heen willen.

Tadic wil zo graag een buitenlands avontuur aangaan dat hij in de zomer nog Milan afsloeg en op 16 juli een nieuw contract ondertekende. Die is wel heel nadrukkelijk op zoek naar een laatste transfer.

25 oktober 2021 om 15:27

Ja, echt serieus die Driessen lijkt wel heel de dag aan de paddo's te zitten ofzo.. Die verzint echt zijn eigen werkelijkheid en schrijft het nog in een nationale krant ook, die gek! Tadic gaat absoluut niet vertrekken bij Ajax, no way. Die sluit zijn voetbalcarriere hier af en heeft dan nog een doorlopend contract voor jaren in een andere functie. Ook Daley zie ik op zijn leeftijd niet meer verkassen naar een topcompetitie. Als je volgend jaar gewoon weer CL speelt en je hoort bij de sterkhouders en grootverdieners van de club, waarom zou je dan vertrekken? Als Daley dit huidige seizoen en volgend seizoen nog blijft (en vrijwel alles speelt zoals gewoonlijk) gaat hij richting de top-10 meest gespeelde wedstrijden voor Ajax. Dat lijkt me -als Amsterdammer en zoon van all-time nummer 3 Danny Blind (493 - dat gaat ie nooit inhalen haha)- veel mooier dan nog een jaartje bij een subtopper in Italie of Spanje hoor..

25 oktober 2021 om 15:35

Sander91

"die verzint echt zijn eigen werkelijkheid en schrijft het nog in een nationale krant ook, "

Hahah die man moet toch de beste baan ooit hebben

Je hoeft nooit in te lezen, voor te bereiden, bronnen checken of echt onderzoek doen.

Gewoon opstaan en dan bedenken wat te zeggen. Gewoon wat uit je duim zuigen en hoppa weer geld verdiend.

Man wel jaloersmakend

25 oktober 2021 om 15:55

Het ergste is dat Daley met dat kastje volgens mij in geen enkele topcompetitie mag spelen. Behalve de eredivisie natuurlijk😜.

25 oktober 2021 om 15:41

Dat contract was natuurlijk ook een beetje voor ze salaris of denk jij dat tadic had geaccepteerd dat berghuis net zoveel of meer als hem ging verdienen?

25 oktober 2021 om 15:49

Als hij meer salaris had gewild had hij lachend naar Milan kunnen gaan toch?

25 oktober 2021 om 16:30

Maar jij denkt dus dat tafic had geaccepteerd net zoveel of minder te verdienen dan berghuis?

25 oktober 2021 om 18:16

Ik heb geen idee hoeveel Tadic voor zijn verlenging verdiende, of hoeveel Berghuis nu verdient. Ik neem aan dat Tadic ook voor zijn verlenging al meer verdiende dan Berghuis nu, omdat Tadic vanaf de Premier League kwam en Ajax dus op basis daarvan zijn salaris bepaalde.

Maar jij denkt dus dat de primaire oorzaak van zijn verlenging Berghuis was?

25 oktober 2021 om 18:43Tadic heeft openlijk aangegeven nog een laatste transfer te willen maken als een mooie kans zich aandient.
AC Milan is een club in verval, daar valt geen eer aan te behalen maar als straks de club uit de Europese top zich meld, en dat gaat gebeuren, dan is die gewoon weg van de zomer.

Dat geouwehoer om Valentijn slaat zo nergens op, hij zegt meer zinnige dan onzinnige dingen en ik zie inderdaad ook eerder Tadic een transfer maken dan éã©n van die talentjes. Die talentjes hebben geen haast, Tadic wel gezien zijn leeftijd.

25 oktober 2021 om 18:56

Als Tadic "haast" had dan was hij allang weg geweest. Er zijn zat aanbiedingen geweest de afgelopen seizoen(ik meen ook Barca, 2 seizoenen geleden). Als Tadic openlijk heeft aangegeven nog een transfer te willen maken verlengd hij zijn contract niet lijkt me? Dit terwijl deze nog dik een jaar liep? Grappig dat je zegt dat Driessen vaker zinnige dan onzinnige dingen zegt! Dat zie ik juist andersom, en hij praat naar zijn eigen werkelijkheid. En die "talentjes" (hoe oneerbiedig) hebben soms juist haast, die denken dat de trein maar 1 keer voorbij komt.

25 oktober 2021 om 19:21

AC Milan een club in verval? Die club is juist aan een dal van meer dan een decennium lang aan het komen en is momenteel gedeeld koploper van de Serie A met een aardig gaatje naar o.a. Inter en Juve..

25 oktober 2021 om 19:56

Tadic heeft dat helemaal nooit aangegeven. Waarom zou hij anders een extra jaar aan zijn contract plakken? Dan kan hij alleen voor de absolute hoofdprijs weg.

25 oktober 2021 om 20:33

Weet je hoeveel salaris die erbij kreeg voor dat ene jaartje....?? Logisch dat die bijtekent.
Dat is een deal geweest tussen Ajax en Tadic met het oog op een transfer.

Van de zomer gaat Tadic een transfer maken, ga daar maar vanuit.
Het moet heel raar lopen als dat niet gebeurd.
Hij heb wel degelijk aangegeven nog een transfer te willen maken, dat kan je makkelijk terugvinden, dus ga er maar vanuit dat dit ook zal gebeuren.

25 oktober 2021 om 21:37

@Raubaht, nee ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel salaris hij erbij kreeg voor dat ene jaartje, weet jij het wel want ben erg benieuwd?

Ik ga kijken of je gelijk krijgt deze zomer. Ik denk namelijk dat Tadic lekker bij Ajax blijft deze zomer 😉

25 oktober 2021 om 21:49

Link er maar naar dan als het zo makkelijk terug te vinden is.

25 oktober 2021 om 21:57

Ja Raubaht, link eens een artikel naar zo'n uitspraak van Tadic? Een simpele zoekopdracht levert al op dat hij hier zijn trainerscarrière wil starten en dat hij dolgelukkig is omdat hij bij de club van zijn dromen zit.

Typische uitspraken van een speler die graag weg wil toch?

25 oktober 2021 om 23:40

"Van de zomer gaat Tadic een transfer maken, ga daar maar vanuit."

Kijk, ik snap dat je dit hoopt als je niet voor Ajax bent, die man is al enkele jaren op rij de MVP van de Eredivisie, zo ook dit lopende seizoen weer. Maar er vanuit gaan zou ik niet doen als ik jou was. Dat gaat je lelijk tegenvallen man. Tadic gaat helemaal nergens heen. Sterker nog, de kans is groter dat ie in 22/23 weer MVP wordt in de Eredivisie haha.

26 oktober 2021 om 00:10

Ik hoop juist dat die blijft, uiteraard. Het is immers een absolute aanwinst voor het Nederlands voetbal.
Evenals ik hoop dat heel Ajax intact blijft, inclusief Overmars.

Maar we moeten ook realistisch blijven.
Tadic heeft wel degelijk aangegeven open te staan voor een transfer en gezien zijn leeftijd zal dat aankomende zomer moeten gebeuren.

Wellicht blijft die maar laten we van het negatieve uitgaan, dan kan het altijd meevallen.

Driessen en Verweij komen weer met een bullshit verhaal. Wat is er nog nieuw vandaag?

25 oktober 2021 om 15:35

Ook "hoe" Valentijn op de bank zit; dat viel me bij zijn vorige lulverhaal (toen over Feyenoord) ook al op. Hij zit heel relaxed achterover alsof de twee kneuzen die bij hem op de bank mogen zitten hem alles mogen vragen en hij ze wel verlicht in zijn oneindige wijsheid.
.... Flapdrol ...

25 oktober 2021 om 15:52

Het enige wat me meer irriteert dan zijn bullshit verhalen is de zelfingenomenheid waarmee hij ze vertelt.

25 oktober 2021 om 17:02

En die zelfingenomenheid straalt hij uit in al zijn vezels zo op de bank ...

Het feit dat beide spelers niet meer sneller worden, lijkt me een gegeven maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, zelfs als het spel wel (nog) sneller wordt. Met goede positionering, techniek en inzicht hoef je namelijk niet zo enorm veel snelheid te hebben. Laten beide spelers daar nou juist erg goed in zijn.

Driessen zou er niet van opkijken als Blind (31) en Tadic (32) nog een buitenlands avontuur willen aangaan.

Daarom heeft Tadic Ac Milan afgewezen afgelopen zomer -_-
Blind en Tadic wonen prachtig in Amsterdam Zuid, de vrouw van Tadic heeft aangegeven dat dit de plek is waar ze hun kinderen willen laten opgroeien, Blind kan in meerdere competities niet eens worden ingeschreven vanwegen zijn hart problemen..
Daarnaast izijn beide super geliefd bij de supporters en is Blind een echte mister Ajax aan het worden!
Voor het salaris hoeven beide ook al zeker niet weg.

Grote onzin weer van meneer Driessen.

25 oktober 2021 om 15:37

@burwatti

Haha en eind van het seizoen:

Blind naar Barca en Tadic naar Juve

Hahah ik ga dan wel even paar keer op mijn hoofd krabben en misschien, heeeeeel misschien maar eens zijn columns lezen en podcast beluisteren... Mogelijk een miskend genie is hij

25 oktober 2021 om 15:41

Blind naar Barca

Zou me niks verbazen, Barca heeft L. de Jong ook gehaald.

Wanneer vertrekt Valentijn naar een heel ver land, waar hij zijn onzin kwijt kan

25 oktober 2021 om 15:29

Dat land moet nog gevonden worden.

25 oktober 2021 om 15:41

Misschien dat Raiola nog een adresje weet..

25 oktober 2021 om 20:25

Anders verzint Valentijn gewoon een land waar hij zijn eigen verzinsels in een sprookjesboek kan plaatsen. Dan heeft hij altijd gelijk!

Tadic gaat nu toch al een buitenlandse avontuur aan?

Tjonge jonge...lekker speculeren over helemaal niks. Ja, t is voetbal en Ajax is meestal een tussenstation, dus vandaag of morgen zullen alle spelers die er nu zitten weg zijn.

Maar ik zou zeggen laat ze eerst een bellen met Donny, Frenkie, Zyech en Brobbey en bedenk heel goed wat je hebt.

Vervolgens begint hij over de looparbeid die meer en meer wordt en zegt ie dat Blind wel naar Liverpool kan... Ja, daar staan ze de hele wedstrijd uit hun neus te vreten. Ik ben fan van Blind, maar wat heeft hij in vredesnaam te zoeken bij Liverpool?

Juventus is niet eens mogelijk, want met een kastje bij je hart mag je niet eens spelen in Italië

25 oktober 2021 om 15:29

Dat zegt alles al over deze verzonnen onzin

25 oktober 2021 om 15:37

eerlijk is eerlijk. Dat hadden deze dwaallampjes wel in de gaten, getuige:

"clubwatcher Mike Verweij van Ajax stipt aan dat Blind vanwege zijn onderhuidse defibrillator waarschijnlijk niet in de Serie A mag spelen, net als Christian Eriksen."

Oh ja. Mooi argument, als je dit soort dingen wilt roepen.

Het spel gaat te snel voor ze bij Ajax, of in ieder geval binnenkort.
Maar Liverpool en/of Atletico zouden ze wel kunnen gebruiken? Alsof ze daar geen kleurentelevisie hebben en kunnen zien dat ze andere spelers worden naar mate ze worden.

Soms heb ik het idee dat dergelijke ‘journalisten’ 100 extreem verschillende dingen roepen, en als er dan 1 van ze uitkomt zeggen ze ‘ja dat wist ik al’.
Het lijkt me sterk dat Mark, Daley of Dusan Valentijn gaat bellen voor nieuws.
Zeer waarschijnlijk een medewerker die elke zaterdagavond bij de Toekomst friet loopt te bakken of bij de F3 flagger is belt met deze man.
Maar de rest lijkt me sterk en dus ook deze geloofwaardigheid.

"zij hebben aangegeven open te staan voor een buitenlands avontuur": Laat ons zien wanneer Tadic dit gezegd heeft Valentijn. Dat kan je niet, want Tadic heeft herhaaldelijk aangegeven bij Ajax te willen blijven. Of het woord van een voetballer wat waard is kan je betwisten, maar zeg dan niet dat hij aangeeft naar het buitenland te willen.

Bovendien denk ik dat in de positie van Blind en Tadic, op hun leeftijd en bij dit Ajax, zij gewoon hun carrière afsluiten, mits zij in de basis blijven staan.

25 oktober 2021 om 15:25

Ze verzinnen het gewoon en presenteren het als waarheid. Tadic is duidelijk genoeg geweest idd. Maar nee Valentijn weet altijd wat spelers zeggen aan de eettafel.

Ajax fans geen stress, als Valentijntje zoiets zegt dan is het niet serieus te nemen. Wat heeft die man toch tegen Ajax en Ten Hag joh. Hij mag blij zijn dat t zo goed gaat. Irritant mannetje zeg bah bab

25 oktober 2021 om 15:25

Geen idee, volgens mij wil hij graag De Boer terug ofzo. Waarschijnlijk omdat hij dan meer info krijgt. Nu is het allemaal gis werk en dan krijgt hij alle inside informatie van bepaalde figuren die non stop lekken

25 oktober 2021 om 15:44

Echt hoor, hij is gewoon irritant, snap niet dat de telegraaf nog doorgaat met zo iemand. Vies mannetje is het met ze praatjes en vuurtjes opstoken.

Het zou mooi zijn als ze blijven, iconen bij Ajax inmiddels en op dit moment bijna onmisbaar. Maar er gaat natuurlijk een moment komen dat er een geduchte concurrent bij komt en dat ze een pas op de plaats moeten gaan maken.. willen ze daar op wachten en hun carrière afsluiten bij Ajax? Of gaan ze alsnog voor een buitenlands avontuur en stoppen ze op hun hoogtepunt (bij Ajax). Tadic heeft al wat dingen laten schieten en een nieuwe linksbuiten zie ik nog niet klaarstaan..

Lekker belangrijk wat Valentijn weer allemaal loopt te stoken! Mooi verhaal, doen we helemaal niks mee!

Tadic gaat nooit meer weg.
Na zijn carrière als speler wil hij trainer worden. Dat kan en zal ook hier plaatsvinden
Daarna zal iemand met zoooooveeeel liefde voor de club vast en zeker in het bestuur plaats gaan nemen.
Btw
Gisteren kreeg ik wel het gevoel. O jee de bal gaat naar links. Psv oppassen het gaat weer gebeuren
Die kant van Psv was onthutsend zwak en die van Ajax steengoed

Valentijn Driessen heeft echt een chille baan. Hij verzint zonder enige bron een gerucht, en dat is nieuws en komt op TV en in de krant. Eerder al met Overmars naar Newcastle, en nu dit. Het is letterlijk van hetzelfde niveau als een willekeurige supporter in de kroeg die zegt dat Messi misschien wel af wil bouwen bij Volendam, maar Valentijn krijgt het voor mekaar om er voor betaald te worden. Respect.

Echt serieus. Hoe vaak moet Tadic nog roepen dat Ajax zijn droomclub is. Hoe vaak moeten ze nog zeggen dat hij niet voor niets een 7 jarig contract heeft getekend met oog op zn carriere na het voetbal. Hij sluit bij Ajax af om daarna zn trainers carriere op te starten bij Ajax. Is het nou nog niet duidelijk? Waarom willen die Mike en Valentijn steeds mensen bij Ajax weg praten. Het lijkt wel alsof ze het er om doen zodat ze de aandacht voor hun programmatje weer krijgen. Wat een onzin zeg. En er zijn altijd mensen die er weer in trappen natuurlijk.

Beiden zullen banken in het buitenland.
Tadic heeft niet de status om zo te spelen bij andere clubs.
Blind is te traag om in het buitenland te voetballen.
Ik zie Tadic alleen weggaan als er een Chinese club komt. Tadic vertrekt meteen als hij ergens anders veel meer kan verdienen.

25 oktober 2021 om 15:32

Je weet dat Tadic een paar maanden geleden nog AC Milan (incl. naar verluid fikse salarisverhoging) heeft afgewezen, toch? En je weet ook dat hij een contract heeft tot 2027 bij Ajax he..? Je lijkt Valentijn Driessen wel hahah!

25 oktober 2021 om 15:45

@Sander, ik heb Pressing12 nog nooit op een positief bericht over Ajax kunnen betrappen. Alles bij de Amsterdamse club is slecht. :-))

On topic: ik heb niet het idee dat Tadic erom staat te springen om weg te gaan. Hij lijkt heel gelukkig in Amsterdam en zijn gezin ook. Blind heeft in het verleden wel eens gezegd dat hij die mogelijkheid niet uitsloot maar zei tegelijkertijd dat hij ook openstond voor verlenging bij Ajax. Dus ik ben niet zo bang dat ze weggaan.

25 oktober 2021 om 16:03

Bovendien zit Blind met die ingebouwde defibrilator natuurlijk, daarmee mag je in de helft van de competities niet eens spelen (de Serie A sowieso al niet van de topcompetitie). Bundesliga en PL lijken me sowieso te intensief voor Blind op die leeftijd. Blijft wellicht La Liga nog over. Denk Driessen nou echt dat Blind nog bij een Villarreal of een Valencia o.i.d. zou willen spelen? De absolute topclubs in top-5 competities gaan natuurlijk nooit voor een 32-jarige Blind kiezen - hoe goed hij ook speelt dit seizoen.

25 oktober 2021 om 16:40

@Sanderk91
Ik betwijfel het of hij meer kan verdienen bij Milaan. Hoeveel jaar kon hij tekenen?
als Tadic ergens anders meer kan verdienen dan zijn volledige salaris tot 2027 dan is hij weg.
daarom heeft Ajax hem meer geboden anders was hij weg. Ze hebben een constructie voor hem bedacht op de lange termijn om hem binnenboord te houden.

25 oktober 2021 om 19:23

"Ze hebben een constructie voor hem bedacht op de lange termijn om hem binnenboord te houden". Precies, waarom zeg je dan dat hij weggaat? 😂

25 oktober 2021 om 15:49

Tadic heeft juist meerdere voorstellen om meer te verdienen bij andere clubs naast zich neer gelegd..
Daarnaast is Tadic een familie man en is hij bezig met de toekomst van zijn kinderen die hij in Amsterdam wilt laten opgroeien.

lijkt me niet dat je dan naar China vertrekt waar je kinderen niet kunnen communiceren met leeftijds genootjes.

25 oktober 2021 om 16:43

@Burwatti
Ajax heeft hem niet voor niets een langdurig contract gegeven. Als hij in het buitenland meer kan verdienen dan zijn volledige salaris to 2027 dan is hij weg.
Waarom denk je dat Ajax met deze oplossing kwam? omdat hij anders zou vertrekken.
hij wilde ook in het verleden naar Barcelona. Ajax hield dat tegen. Die mooie praatjes zijn leuk en aardig voor de camera.

25 oktober 2021 om 19:44

burwatti, voordat bekend werd dat Tadic naar Ajax ging had hij het al laten weten om heel graag naar Nederland terug te willen gaan omdat zijn vrouw dit graag wilde vanwege de kinderen. Dit is allemaal wel terug te vinden op het internet. Dus toen hij naar Ajax kon vertrekken was dat natuurlijk helemaal perfect.

25 oktober 2021 om 16:34

Geen status om bij andere clubs te spelen?

Want hij heeft de afgelopen jaren zeker alleen maar dramatische wedstrijden gespeeld in de Cl...

25 oktober 2021 om 16:44

@Strandbal14
Hij staat bij andere clubs laag in de pikorde. Daar moet hij in dienst van anderen spelen in plaats van dat men in zijn dienst speelt. Hij zal harder moeten gaan werken en omschakelen waar hij niet zoveel zin in heeft.

Dat zijn beide spelers die waarschijnlijk niet eens zullen vertrekken als ze de laatste 2 contractspelers van Ajax zijn.

Beide zitten echt geweldig op hun plek bij Ajax. Tadic kan ik mij nog wel voorstellen dat hij ondanks zijn leeftijd, hier en daar in de picture staat bij bepaalde clubs. Maar ik heb bij Tadic ook wel echt het gevoel dat hij zelf ook het idee heeft dat hij echt heel goed zit bij Ajax en dus niet gauw zal vertrekken en Blind zit ook goed bij Ajax en ik denk ook niet dat hij gauw weg zal willen bij Ajax, want zodra hij vertrekt bij Ajax zal hij waarschijnlijk bij een club komen waar hij denk ik een soort 12de man zal worden terwijl hij bij Ajax gewoon basisspeler is.

Maar vooral Tadic is echt gewoon een legendarische aankoop geweest. Is al vanaf zijn eerste seizoen bij Ajax echt heel goed en misschien is Tadic wel minder goed dan in zijn eerste seizoen toen hij vooral tegen Real Madrid echt bizar goed was, maar dan nog haalt Tadic een heel hoog niveau en is hij ontzettend belangrijk.

Heeft na gisteren 163 wedstrijden voor Ajax gespeeld, alle competities bij elkaar. Daarin heeft hij 81 goals en 81 assists achter zijn naam staan en dat betekend dat hij dus bij 162 goals in 163 wedstrijden is betrokken en dat zijn echt bizarre cijfers, want hij laat het in de Eredivisie zien maar ook zeker in Europees verband.

Voor mij persoonlijk wel echt de beste aankoop en beste speler van Ajax sinds ik voetbal kijk (sinds 2002 ongeveer), al staat Luis Suárez ook wel erg hoog op mijn lijstje. Heb ook spelers als Sneijder, Zlatan, van der Vaart, Huntelaar, Maxwell, Frenkie, de Ligt, Ziyech, etc. etc. allemaal zien spelen bij Ajax en dat waren bij Ajax ook allemaal fantastische spelers, maar Tadic en Suárez zijn voor mij toch wel de 2 beste aankopen.

Suárez had bij Ajax ook echt krankzinnige statistieken, met 159 wedstrijden, 111 goals en 68 assists wat dus betekend dat Suárez bij 179 goals in 159 wedstrijden was betrokken. Tadic heeft qua goals en assists dan betere statistieken en is meer in balans in dat opzicht, maar Suárez is dan natuurlijk een diepe spits en Tadic natuurlijk vooral een vleugelaanvaller en Tadic heeft dan met Ajax betere prestaties neergezet, maar in de tijd dat Suárez bij Ajax speelde was het vooral alle ballen op Suárez.

Maar beide staan gewoon op plek 1 wat betreft topaankopen bij Ajax sinds ik voetbal kijk, kan niet echt kiezen tussen hun .

25 oktober 2021 om 16:04

Ik ben al wat ouder en ben van mening dat Rijkaard de beste aankoop van Ajax is geweest. Door hem viel alles op zijn plek waardoor Ajax mid jaren '90 Europa kon domineren.
Rijkaard zijn invloed was nog merkbaar een jaar nadat hij gestopt is o.a door telefoontjes naar de selectie in aanloop naar belangrijke wedstrijden waaronder de finale die Ajax spijtig genoeg verloor van een dopingploeg.

Als Ajax met Tadic in de ploeg de CL wint dan zal ik deze reactie rectificeren..😉

Dus op 1 Rijkaard en vlak daarachter Tadic, wat een aankoop is dit gebleken.

Ah, goed om te lezen dat Blind en Tadic dus sowieso bij Ajax zullen blijven! Thanks Valentijn.

Denk het niet. Blind heeft natuurlijk zijn blessure gehad. Tadic voelt zich hier helemaal thuis. Ik heb ook zo’n vermoeden dat we Tadic straks a la Perez aan de tafels zien op tv. Ik zie eigenlijk alleen Nico, Neres, Mazraoui en Onana vertrekken. Wellicht dat Schuurs meer speeltijd wil en verkocht wil worden, Klaassen zie ik ook nog wel gaan mits hij het hele seizoen tweede keus blijft. Gravenberch zie ik wel gaan mits er een goed bod komt. De meeste spelers liggen nog erg lang vast, mooie basis voor de komende jaren!

Geen enkele club die interessant genoeg is gaat dat toch doen. Als City of Bayern zou aankloppen zouden ze vast gaan, maar dat niveau heeft echt geen interesse. De clubs een trede lager; waarom zou je dan gaan, dan zitten ze prima bij Ajax

25 oktober 2021 om 15:39

"... een club als Liverpool, Juventus of Atlético Madrid ..."

Je verzint het niet ...

Driessen is nu al zoveel onzin aan het uitslaan, stel je voor wanneer hij straks tegen de 70 aanloopt en seniel wordt. Hopelijk heeft hij tzt een transfer gemaakt naar een oost Europees land, kan niemand hem iig verstaan - begrijpen kunnen zelfs Nederlanders al niet.

Zowel Blind als Tadic zijn hard op weg misters Ajax te worden en staan nu al diep in de geschiedenis van de club, en dit zal alleen maar meer en groter worden.

Misschien is het voor Valentijn ook tijd voor een buitenlands avontuur The sun heeft misschien nog wel een leuk baantje voor hem. Anders wordt het in ieder geval tijd om iets anders te gaan doen.

Blind en Tadic zijn zijn alle twee niet de snelste spelers van Ajax , daar moet je je als medespeler op instellen. Bij Ajax is dit het geval , bij een nieuwe club is dat niet zo. Daar moeten ze dan weer krediet opbouwen.

Die vent die roept ook maar wat...het begint echt een beetje irritant te worden.

Geen idee of het waar is maar heel gek is de gedachte natuurlijk ook niet.

vanuit de spelers gezien kan ik me ook voortsellen dat ze nog een laatste avontuur in een top competitie aan willen gaan. Ze eindigen straks voor de 4e keer bovenaan in de eredivisie, maken dit jaar mogelijk weer een mooi CL seizoen door, dan kun je je ook afvragen welke sportieve doelen je nog hebt bij Ajax.

Ajax staat er financieel prima voor, maar en hoeft niet te verkopen, maar Corona heeft er ook in Amsterdam flink in gehakt en een aantal van de spelers voor wie ze leuke bedragen hoopten te vangen zullen uiteindelijk voor niets of bijna niets vertrekken (mazraoui, Tagliafico, Onana e.d.) dat gemis zouden ze langs deze kant kunnen compenseren.
Toen de interesse van Milan afgelopen zomer naar buiten kwam had Overmars een gesprek met o.a. Verweij en Freek Jansen van VI (samen in een gesprek) waarin hij zij dat Ajax niet "nu" zijn aanvoerder ging verkopen en impliceerde daarmee dat het in de toekomst wel zou kunnen en met het verzoek of ze dat zo op konden schrijven.

Als alleen Verweij dit had geroepen kun je daar je vraagtekens bij plaatsen, (wat veel mensen toen ook deden), maar op het moment dat een tweede journalist met exact hetzelfde verhaal komt over het zelfde gesprek zal er toch ook een kern van waarheid in zitten.

Valentijn Driessen is net als de politiek op het moment geen touw aan te knopen

Wat een onzin! Die gaan echt nergens naar toe. Tadic heeft al aangegeven dat hij de mooiste club van de wereld speelt.

Is er een buitenlands bedrijf dat Valentijn dolgraag wilt inlijven? Ik kan het me niet voorstellen, maar wat fijn is het als hij een keer zelf een transfer maakt naar het buitenland. Geloof me, dan zijn er alleen maar winnaars.

Dat betekent dus dat ze beiden hun carrière af zullen sluiten bij Ajax aangezien zo ongeveer alles wat Valentijn voorspeld, niet uitkomt. Dat die vent zichzelf zo schaamteloos voor schut blijft zetten. Tadic heeft nota bene net een nieuw contract getekend.

Kijk ns aan, daar hebben we onze onruststoker Falenfijn weer. En van Gaal? Gaat-ie soms nog ff China coachen voor hij kassiewijle gaat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3524
3.PSV3416
5.Vitesse26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder151
D. TadićAanvaller156
S. BerghuisAanvaller145
S. HallerAanvaller149
David NeresAanvaller143
D. KlaassenMiddenvelder123
R. PasveerKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

262 fans
Aanvaller, 33 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 15 6 0 0
2020/2021 Ajax 34 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
2017/2018 Southampton 36 6 4 0

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren