‘Koeman stelde zich voor dat zijn kleinkinderen in de auto zaten’

Maandag, 25 oktober 2021 om 13:07Dominic Mostert • Laatste update: 13:10

Ronald Koeman is 'boos en bedroefd' thuisgekomen na de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid (1-2), schrijft Mundo Deportivo. De trainer van Barcelona was ontdaan door een incident dat zich voordeed na de wedstrijd. Toen hij het Camp Nou wilde verlaten, werd zijn auto omsingeld door tientallen supporters die verhaal kwamen halen. Sommige supporters sloegen en spuugden op zijn auto, voordat Koeman kon wegrijden.

Vanwege de veiligheid van de supporters kon Koeman geen gas geven, maar tegelijkertijd waren er supporters die zich agressief gedroegen. Andere fans maakten selfies voor de auto van de trainer. Beveiligers van Barcelona hadden na de wedstrijd al aangegeven dat de spelers en leden van de technische staf beter een andere uitgang konden nemen dan gebruikelijk, omdat grote supportersgroepen bij de normale uitgang stonden. De alternatieve uitgang is een stuk ruimer, maar ook daar stonden dus veel mensen. Bovendien kon Koeman vanwege een stoplicht niet meteen wegrijden.

Koeman kwam 'boos' thuis, mede omdat zijn vrouw Bartina naast hem zat in de auto en zij 'zulke situaties niet gewend is', aldus Mundo Deportivo. "Koeman stelde zich ook voor wat er gebeurd zou zijn als hij met bijvoorbeeld zijn kleinkinderen in de auto had gezeten." Uiteindelijk viel de schade aan zijn auto mee. Een van de buitenspiegels klapte niet meer goed in. Barcelona vaardigde een statement uit, waarin het gedrag van de supporters werd afgekeurd.

"Barcelona neemt publiekelijk afstand van de gewelddadige en verachtelijke acties jegens onze trainer bij het verlaten van het Camp Nou", schreef de club via sociale media. "De club zal maatregelen treffen om te voorkomen dat dit soort dingen in de toekomst nog zullen gebeuren."Gerelateerd

Meer sportnieuws

186 reacties (laatste reactie door janh)

Misschien beseft Koeman nu eindelijk dat die in belang van de club moet denken en de eer aan zichzelf moet houden ipv wachten tot die zijn volgende oprotpremie in ontvangst kan nemen…

Ik kan er geen medelijden mee hebben, hij roept het over zichzelf af

25 oktober 2021 om 13:15

ongelooflijk dat mensen doen alsof je dit soort achterlijk gedrag maar moet accepteren. Wat je ook van Koeman als trainer vind, dit is gewoon debiel voor wie dan ook. Whats next? zn ruiten ingooien? Zn vrouw beroven? Heeft ie toch allemaal betaald van zn salaris en of oprotpremies, dus dan moet dat gewoon kunnen.

25 oktober 2021 om 13:16

Het is niet normaal maar je zag het toch aankomen?
Iemand met gezond verstand voelt dit al mijlenver aankomen, als je dan toch blijf zitten dan vraag je er gewoon om

25 oktober 2021 om 13:22

Misschien moet je even naar de huisarts en een doorverwijzing vragen als je dit ervan weet te maken. Volgens mij ben je niet helemaal lekker.

25 oktober 2021 om 13:22

Nee man, dan vraag je nergens om. Dan doe je juist wat er van je gevraagd wordt! Hij heeft een contract met Barcelona, gaat een of andere randdebiel met een barcashirt dan voor hem moeten bepalen dat hij ontslag gaat nemen?

Ik ga ervanuit dat mensen behalve gezond verstand ook nog iets van fatsoen hebben naar een ander.

25 oktober 2021 om 13:23

Dus als een vrouw een kort rokje aan trekt dan vraagt ze ook om ongewenst gedrag van mannen??? Dat is dus eigenlijk wat je zegt. Hij vraagt er om. Hij vraagt helemaal nergens om. Dit gedrag os te schandalig voor woorden en moet zwaar bestraft worden maar als ik je reacties zo lees dan had jij er als je in de buurt had geweest er ook lekker tussen gestaan...

25 oktober 2021 om 13:24

Iemand met gezond verstand loopt dit niet te bagetalliseren. Hij vraagt helemaal nergens om. Hij voert zijn werk uit naar behoren want met dit materiaal mag je echt van geluk spreken mocht je top 4 halen.

25 oktober 2021 om 13:24

@raubaht Denk dat jij het inderdaad niet helemaal snapt.

25 oktober 2021 om 13:26

Ah ok..zo werkt het dus in de wereld? En ik maar denken dat het aan die andere mensen lag joh...stom van me zeg.

Maar even voor de zekerheid. Meisjes in korte rokjes die lastig worden gevallen vragen erom, mensen in een voetbalshirtje van een concurrerende club die ergens in elkaar worden geslagen vragen erom, etc.?

Bedankt voor deze verheldering, dan ga ik vanavond even naar m'n ouders toe toe om ze te confronteren met de wijze waarop ze mij op hebben gevoed.

25 oktober 2021 om 13:28

Wauw, dat jij jezelf ziet als iemand met gezond verstand vind ik toch wel een beetje verontrustend als je zulke uitspraken doet..

25 oktober 2021 om 13:30

Over gestond verstand beginnen en dan zo'n enorm domme opmerking maken. Ga zo door kerel!

25 oktober 2021 om 14:04

Stel, jij gaat zaterdag naar een feestje en je heb hem aardig hangen. De drank maakt je vervelend en de overige gasten zien je liever gaan dan blijven. Toch blijft je hangen maar de sfeer wordt grimmiger en grimmiger, wat doe je dan?
Ik ben zuinig op mijn mooie gezichtje en winnen doe ik het toch niet dus ik klim door het eerste het beste raampje naar buiten en leg een sprintje af.
Misschien dat jij liever de klappen opvangt omdat je vasthoudt aan het principe dat mensen een gezond en fatsoenlijk verstand hebben maar ik weet wel beter…

Dit is net zoiets. Koeman weet dat die al geruime tijd niet welkom is en de situatie grimmiger werd. Dan blijf je toch niet zitten in de naïeve hoop dat mensen je aardig gaan vinden?

Conclusie;
Door te blijven zitten terwijl je aanwezigheid niet op prijs wordt gesteld dan vraag je erom dat het vroeg of laat gaat escaleren. En dat heb niets met fatsoensnormen te maken, dat is het diereninstinct dat ieder mens met zich mee draagt.

25 oktober 2021 om 14:06

En wie heb dit team mede samengesteld? Juist…

25 oktober 2021 om 14:07

Vooral door blijven graven, man man man...

25 oktober 2021 om 14:10

Echter gaat jouw vergelijking op 1 punt mank. Koeman is niet zomaat op het feestje, hij werkt op het feestje. Hij krijgt betaald om hier te zijn, sterker nog, hij moet hier zijn van zijn werkgever

25 oktober 2021 om 14:11

Stel je gaat naar een feestje op uitnodiging, waar 20 gasten zijn die hem aardig hebben hangen en vinden dat jij daar niet thuishoort. Is het dan normaal dat zij je wegjagen of in elkaar slaan?

25 oktober 2021 om 14:27

Raubaht, dit is de slechtste rij reacties die ik hier van 1 iemand heb gelezen, verwijder je account

25 oktober 2021 om 14:28

Jongens Raubaht is van de World Animal Protection. Die zetten zich in om de BEESTEN van deze wereld te beschermen... Snapje?

25 oktober 2021 om 14:32

Het gaat er ff niet om of het normaal is, het gaat erom wat je doet als je merkt dat ze je weg willen hebben en de sfeer grimmiger wordt…

Jij laat je liever de cholera slaan ipv dat je de eer aan jezelf houdt.

Nogmaals, Koeman weet al geruime tijd dat die daar niet meer welkom is, zowel binnen als buiten de club, daar zijn we het allemaal over eens.
De roep om zijn ontslag wordt heviger en heviger.
Waarom dan blijven zitten? Voor het geld hoef die het niet te doen… wat wil die dan? Iedereen lopen treiteren?
Dus nogmaals de conclusie;
Dit is voor niemand een verrassing en hij vraagt er ook wel om.
En ik denk dat als hij nu nog blijf zitten er wel iets meer kapot gaat dan een buitenspiegel…

Dan kunnen we wel weer zeer verontwaardigd lopen doen en schreeuwen over fatsoen en respect maar alsnog blijf de conclusie dat iedereen het wel aan zag komen, ook Koeman.

25 oktober 2021 om 14:48

@Raubaht kom maar effkes wisselen. Tis wel goed zo..

25 oktober 2021 om 14:50

Je hebt helemaal gelijk. Dat het niet het juiste gedrag is, dat is een andere kwestie. Maar dat Koeman dit had kunnen verwachten is gewoon de waarheid. Kun je verontwaardigd gaan doen dat het niet hoort. Maar in de praktijk werkt het 9/10 x wel zo.

25 oktober 2021 om 14:54

''en ik denk dat als hij nu nog blijf zitten er wel iets meer kapot gaat dan een buitenspiegel… '' Dat zijn wel heftige uitspraken mag hopen van niet.

Los van dat betwijfel ik of het nut heeft om Koeman te ontslaan. Als ze weer een trainer aanstellen die weer kiest voor 5-3-2 (wat heeft dat systeem toch voor veel ellende gezorgd op een blauwe maandag met NL tegen Spanje na) dan is het van de regen in de drup. Toch mist Barca een echte rechsbuiten denk ik voordat ze weer verder kunnen bouwen ook in de vertrouwelijke 4-3-3. Daarnaast komen er een aantal talenten door op het middenveld, maar zit je ook met het probleem Frenkie Busquets die beiden toch te veel dezelfde rol nastreven. Frenkie speelt nu als een soort Iniesta en komt vaak in aanvallende posities waar niet zijn kracht ligt.

25 oktober 2021 om 15:03

Hij vraagt helemaal nergens om

25 oktober 2021 om 15:20

@Raubath, ik ben een groot tegenstander van Koeman bij Barcelona. Ik vond hem altijd al een redelijke trainer maar geen toptrainer. Zelfs niet toen hij bij Oranje was. Van mij zou hij ook zelf moeten opstappen.

Maar geweld, intimidatie en bedreiging zijn nooit een oplossing! Dat je dit goed probeert te praten, houd toch op.

25 oktober 2021 om 16:09

Goedpraten is het niet zo zeer, ik doel meer op het verwachtingspatroon.
Koeman, en met hem velen hier, doen politiek correct zeer verontwaardigd terwijl je al van mijlenver kon aan zien komen dat dit zou gaan escaleren

25 oktober 2021 om 16:23

Is heb niet met een p? Hep

25 oktober 2021 om 16:35

Jullie reageren wel allemaal een beetje met oogkleppen op. Als het ver genoeg van je vandaan is, is het maar allemaal onwerkelijk. Je gaat er vanuit dat iets onwerkelijks nooit gaat gebeuren. Maar mannen de wereld is helaas geen Disney story.

Supporters van Barca leven mee met hun club, ze zien het als een internationale vertegenwoordiging van het Catalaanse volk. Dit is voor hun zoveel meer dan voetbal. Ik ben het absoluut eens met jullie dat geweld niet kan. Maar als de emotie hoog oploopt loopt het wel eens uit de hand. Daarom zijn wij supporters die passie hebben voor het sport.

On topic : Maar Koeman is hier gewoon weer Koeman aan het zijn. Neem de eer aan je zelf voorkom dat je beland in dergelijke situaties. Want in mijn ogen komt de man zijn contract niet na. Hij is er niet als trainer gekomen om hun slechter te maken. Maar om hun beter te maken. Helaas is dat hem (en zeker door omstandigheden niet gelukt).

Barca Supporters zijn emotioneel als hij nr 1 stond zou hij als koning daar behandeld worden. Helaas sta je 9de en mag je weer terug gaan naar .. oh ja wacht Oranje doet het nu ook ineens veel beter zonder hem..

25 oktober 2021 om 17:04

Jezus wat een hoop onzin. Catalaans volk, zijn ze daar geestelijk beperkt ofzo dan dat normaal is?

25 oktober 2021 om 17:51

klopt met name de trainer is te zwak voor de top 4. Waardeloos materiaal.

26 oktober 2021 om 00:49

Op het filmpje is geen Catalaans woord te horen, vriend. Dit heeft niets te maken met het gevoel van vertegenwoordiging voor Catalonië. Dat stel ratten is enkel bezig met hun eigen trots en zichzelf de zilverrug voorstellen.

25 oktober 2021 om 13:15

Dus omdat Barca de financiële huishouding niet op orde heeft, hij een bagger selectie krijgt om mee te werken en hem een contract geeft wat ze niet kunnen afkopen moet hij maar in het belang van de club kijken? Rare reactie en gewoon belachelijk van die supporters. Wat hadden ze verwacht dan? Dat ze van Real zouden winnen?

25 oktober 2021 om 13:25

Tuurlijk allemaal de schuld van Barca…

25 oktober 2021 om 13:30Fr010frdam geeft toch niemand "de schuld". Hij geeft alleen de feiten weer. Nu kunnen die "supporters" wel de wereld verwachten, maar wat niet gaat dat gaat niet met deze selectie.
De selectie is gewoon doorsnee en niet van wereldniveau, zo simpel is het op het moment, wat daar ook de oorzaak van is.

En doet Koeman alles goed? Nee natuurlijk niet, maar om 'm dan maar te belagen gaat wellicht wat ver denk ik?

25 oktober 2021 om 13:31

Dat zeg ik niet, maar waarom zou hij zelf ontslag moeten nemen in het belang van de club en miljoenen mislopen?

25 oktober 2021 om 13:15

Dus als jij ergens werkt en je doet gewoon je best, maar mensen maken je er het leven zuur dmv het bespugen en vernielen van jou eigendom en het je buiten op te wachten en te intimideren, dan vind jij dus ook dat dat terecht is en dat je maar gewoon mag oprotten?

25 oktober 2021 om 13:19

Als ik ergens niet welkom ben en merk dat de kans zeer groot is dat het gaat escaleren als ik blijf, dan houdt ik de eer aan mezelf en ga ik op zoek naar de nooduitgang.
En dat had hij ook moeten doen…

25 oktober 2021 om 13:21

Je zit echt continu onzin te praten man.

25 oktober 2021 om 13:23

@raubaht: Ik denk dat veel werkgevers het heerlijk zouden vinden als meer werknemers waren zoals jij. Dan hoef je nooit meer iemand af te kopen, je pest 'm gewoon weg...

25 oktober 2021 om 13:24

Maar loopt jij dan ook miljoenen mis? Nee hé!!

25 oktober 2021 om 14:19

@soccer

"maar loopt jij dan ook miljoenen mis? Nee hé!!"

Maar hij loopt wel tienduizenden euro's mogelijk mis. Hoop geld voor gemiddelde persoon.

Hij heeft ook niet de luxe zoals Koeman met tientallen miljoenen op de rekening. Geschat vermogen van 50 miljoen, kan je natuurlijk makkelijker zo een beslissing nemen.

25 oktober 2021 om 14:20

@nalyd

"dus als jij ergens werkt en je doet gewoon je best,'

Ik ga de actie van de supporters goedpraten (al kan ik mij kleeeeeeeeeeeein beetje voorstellen als je iedere keer Luuk ziet spelen Geintje!), maar het is natuurlijk onzin, dat hij mag blijven omdat hij zijn best doet...

Ik kan ook ergens mijn best doen, maar als ik niet goed ben, dan volgt ontslag of zelf opstappen.

25 oktober 2021 om 17:06

Gast jij bent met je rare opmerkingen alles behalve welkom hier, echter ben je er nog steeds???

25 oktober 2021 om 13:17

Je zou denken dat iemand met World Animal Protection als profielfoto over redelijke fatsoensnormen beschikt.

25 oktober 2021 om 13:29Ben benieuwd of hij (raubaht) ook zo principieel is als zijn werkgever hem wilt wegwerken. Lekker in het belang van het bedrijf denken, de eer aan zichzelf houden en geen transactievergoeding aannemen.

Ik ben geen fan van Koeman maar hij heeft volledig gelijk dat hij blijft tot ze hem ontslaan.


25 oktober 2021 om 14:22

@kelvinho

"ik ben geen fan van Koeman maar hij heeft volledig gelijk dat hij blijft tot ze hem ontslaan."

Eens dat hij recht heeft, maar als dat zijn reden is, moet hij ook niet continue gaan janken in de pers of in zijn docu. Nu zijn kleinkinderen hier bij betrekken, alsof hij de grootste slachtoffer in de wereld is.

Met geschat vermogen van 50 miljoen, kan je makkelijk een keuze nemen. Of weggaan en kiezen voor rust of doorgaan voor de eer/poen. Maar ga dan niet steeds janken.

25 oktober 2021 om 14:28

@mrkrillin

Wat hij in de pers of in een docu roept is allemaal deel van het politieke spelletje wat wordt gespeeld waarbij iedereen wacht op de eerste die zwicht. Mensen binnen de club Barca doen namelijk ook een duit in het zakje om Koeman zwart te maken.

25 oktober 2021 om 16:00

@MrKrillin, al vanaf seconde 1 zit Koeman op de schopstoel en zit hij er eigenlijk nog omdat er geen andere opties zijn voor Barca. Ik snap heel goed dat hij zijn ontslagvergoeding afwacht, het is nu niet alsof Barca hem heel respectvol heeft behandeld in zijn huidige dienstverband.

25 oktober 2021 om 13:17

Behold.. Dit is dus zo'n tokkie die het voetbal verpest. Dit gedrag kun je toch op geen enkele manier relativeren?

25 oktober 2021 om 13:22

Ik doe anders aardig mijn best om te relativeren…
Ik ben zeker geen voorstander van dit soort praktijken maar als je erom vraagt dan gun ik het je

25 oktober 2021 om 13:25

Ga je mond spoelen aub.

25 oktober 2021 om 13:26

Ik heb wel een nummer voor een goede psycholoog voor je.

25 oktober 2021 om 13:30

Denk dat een psychiater meer helpt, al vraag ik me af, of mensen met een denkwijze als deze überhaupt te helpen zijn.

25 oktober 2021 om 13:47

Voor een psychiater moet je doorverwezen worden. Daar kan ik helaas geen nummer voor regelen .

Hangt overigens dik van zijn leeftijd af. Ik ga er naief even van uit dat Raubaht 16 is en nog wel te redden valt. Ik ben wel bang dat we met een 40er te maken hebben.

25 oktober 2021 om 13:53

Je gunt hem dus dat zijn auto belaagd wordt? Je gunt hem die stress op dat moment? Je gunt het hem dat zijn vrouw dat moet meemaken? Gelukkig ben jij niet een van de Moiren.

25 oktober 2021 om 14:01

Relativeren is iets anders dan bagatelliseren, om over de rest van je ronduit schandelijke comment nog maar te zwijgen.

25 oktober 2021 om 13:20

Zou overigens wel lachen zijn als je op die manier gewoon een trainer kunt wegpesten. Met een paar simpele zielen je trainer bedreigen en aan zijn spullen zitten.

En dan zijn er nog mensen die menen te kunnen vinden dat hij het toch echt aan zichzelf te danken heeft. Wat een wereld.

25 oktober 2021 om 13:21

Dus je wilt dit soort gedrag belonen Raubaht???? Hou toch op zeg. Waarom de eer aan jezelf houden. Je zit bij je droomclub en als ze van je af willen dan ontslaan ze je maar. Man wat een opmerking zeg.... Jij zit dit idiote gedrag van die zogenaamde supporters gewoon goed te praten. Hoe triest ben je dan.

25 oktober 2021 om 13:28

Als jij ergens ben waar je absoluut niet welkom ben, de sfeer grimmiger wordt, dan zoek je toch ook de veiligste oplossing door voortijdig weg te gaan?
Ik althans wel, ik laat me niet op me bek slaan, ik win het toch niet.

Hoelang weet Koeman nu al niet dat zijn aanwezigheid daar niet op prijs wordt gesteld? Zeker een half jaar.
Hij kan de boel niet meer omdraaien, het wordt enkel erger. Dat weet hij ook.
Toch blijf die zitten in de hoop dat ze hem ontslaan en hij weer een premie mee krijg.
Dan kan je verwachten dat de supporters het heft in eigen handen nemen.

Is het normaal? Nee.
Is het een verrassing? Nee.

25 oktober 2021 om 13:45

Raubaht, volgens mij is uit alle reacties op jouw bijdrage inmiddels wel duidelijk dat je hier niet welkom bent als je zulke meningen verkondigt, dus misschien moet je ook de eer aan jezelf houden. Sjongejonge, wat een niveau zeg.

25 oktober 2021 om 13:46

@Raubant.Ik begrijp wat je zegt. De moraalridders hier springen gelijk in het bres, maar dit is dus hoe sommige mensen zijn. Dan kan je wel roepen dat dit gedrag abnormaal is, maar dan leef je niet in de realiteit. Voor velen mensen wereldwijd is dit gedrag maar al te 'normaal' als het om iets gaat wat hun aan het hart ligt en dan heb je dus de keuze als Koeman of om voor je veiligheid te kiezen of erdoorheen te gaan voor je geld.

25 oktober 2021 om 13:50

Raubaht; tijd om je reactie nog eens te overdenken en erop terug te komen. Soms is het goed om iets van anderen (VZ-leden in dit geval) aan te nemen. Zou het mooi vinden als je zo dapper bent!

25 oktober 2021 om 14:17

Wat 'n domme vergelijking maak je steeds. Koeman zou ook ergens weggaan als hij bedreigt zou worden in 1 of ander café of bar waar t steeds grimmiger wordt. Mar we hebben het nu over 't leiden van n grote voetbalclub waar je gewoon fatsoenlijk je werk zou moeten kunnen doen, en waar je onder contract staat. Een miljoenen contract weliswaar. Ik snap dat jij je dat niet voor kunt stellen wat dat inhoudt een miljoenen contract, daarom is je opmerking ook zo dom.

25 oktober 2021 om 14:52

Voor het geld hoef die niet te blijven, doet die wel en dat is zijn goed recht.
Uiteraard.

Maar de achterban denk daar anders over, die zien hem de club kapot maken en door te wachten op zijn ontslagpremie stort die de club nog verder in de ellende. Niet zo fatsoenlijk van iemand die steevast zegt het beste voor te hebben voor de club… Maar daar hoor je niemand over.

Afijn, dan kan je verwachten dat de supporters het recht in eigen handen nemen.
Dan kan je wel verontwaardigd doen maar feit is dat jij, ik en iedereen hier dit wel zag aankomen, ook Koeman…

Hij had ook anders kunnen beslissen en de eer aan zichzelf houden. Had hem weliswaar geen premie opgeleverd maar wel het respect van de supporters en daarmee dreigende situaties voor hem en zijn vrouw/gezin voorkomen.

Van die 50 miljoen eigen vermogen kan die prima rentenieren tot dr een nieuwe club komt voor hem…

25 oktober 2021 om 14:56

Zodra ik merk dat de sfeer grimmiger wordt en jullie massaal naar me huis komen dan houdt ik de eer zeker aan mezelf ja

25 oktober 2021 om 15:03

Hee Raubaht, je bent hier niet welkom. De sfeer is grimmig hier zoals je leest. Als je niet stopt met posten dan dan kom ik virtueel je (zoals je het zelf omschrijft) mooie gezichtje waar je zuinig op bent verbouwen. Dus wegwezen nu zoals je continue zegt te zullen doen.

25 oktober 2021 om 15:24

Je zou verwachten dat er een punt komt dat er een lampje gaat branden bij Raubaht. Maar nee, helemaal wereldvreemd.

25 oktober 2021 om 16:26

Als je ergens ben? Wie is Ben?

25 oktober 2021 om 17:10

1 forumlid kan ik nog wel aan, wat hier zit zijn over het algemeen niet hele gevaarlijke figuren…

Wanneer jullie met zijn alle komen zal ik wellicht overwegen hier te vertrekken

25 oktober 2021 om 22:07

Raubaht, voor het geld moet hij wel blijven en dat is nog niet eens zijn ontslagpremie. Ronald heeft zelf nog een paar miljoen opgehoest om de KNVB te betalen voor zijn vertrek. Als hij zelf de handdoek in de ring gooit is hij dat dus ook kwijt.

25 oktober 2021 om 13:24

Koeman is een super zielige persoon, ipv iedere keer achter zijn vrouw en kinderen schuilen moet hij beseffen dat hij een ongeschikt en inmiddels ongewenst coach is.

25 oktober 2021 om 13:26

Pardon? iedere keer achter zijn vrouw en kinderen schuilen?? Waar heb je het over?

En aan wie is dat om te bepalen dat ie een ongewenste coach dan? aan jou? Echt???

25 oktober 2021 om 13:46

Jaa idd, volkomen terecht dat dit soort gekken heb belagen waar zijn vrouw bij is. Moet hij maar wedstrijden winnen...
Ot: zijn vrouw was er toch bij, hoe is dat verschuilen. Dus als iemand ontevreden is over jouw werk, mogen we blijkbaar jou lastigvallen waar dierbaren bij zijn. Daar kan je je immers niet achter verschuilen.

25 oktober 2021 om 14:24

Joecartoon

"en aan wie is dat om te bepalen dat ie een ongewenste coach dan? aan jou? Echt???"

Bahman heeft toch gelijk?
Door bestuur en veel fans is hij ongewenst.

Alleen in NL heeft hij veel support, maar in Spanje zijn ze allang klaar met de jankerd die in docus of media huilt.

25 oktober 2021 om 15:05

Volgens mij was het z’n vrouw die huilde en de echte jankerts zitten in het Camp Nou op de tribune, staan triest te doen na een wedstrijd en geven hun makkelijke en simplistische mening op fora zoals VZ……..

25 oktober 2021 om 15:49

Mrkrillin, dat mag best zo zijn maar het is niet aan hun (de fans) om die beslissing te nemen. Zoals je zegt zijn er misschien veel fans die hem liever zien vertrekken. Maar, ook al is het er maar 1, zijn er dus ook mensen die dat niet willen. Waarom zou het besluit dan door de ene groep genomen moeten worden?

Als het bestuur hem er niet wenst moeten ze zijn contract afkopen. Ik zie aan je reacties hierboven dat je de aanval zelf ook afkeurde, dat is eigenlijk waar het me over gaat. Dat het geen gelukkig huwelijk is, is maar wat duidelijk. En ook al is het je droomclub, ik kan zou het me goed kunnen voorstellen wanneer hij zelf de handdoek in de ring gooit. Ik wil niet nog meer onzinnige vergelijkingen gaan maken, maar ik vind het gewoon raar dat dit soort dingen toch een beetje goed gepraat worden onder het mom van "hij roept het over zichzelf af"

25 oktober 2021 om 13:26

Belang van de club? De club doet dit zichzelf aan en jij probeert het goed te praten op deze manier? ... wilt barca van hem af laat ze maar lekker betalen!
Van andermans spullen blijf je gewoon af ook al loopt de emotie nog zo op.

25 oktober 2021 om 15:06

Koeman heeft zelf nog 4 miljoen betaald omdat ze hem wilden aanstellen en dan nu gratis opstappen omdat ie een failliete selectie erft? Hahahahahahahaha

25 oktober 2021 om 13:28

Dan ben je net zo sneu als die andere figuren!!

Die man doet zijn werk, zijn kapitaal wordt verkocht en hij moet met de rest proberen te presteren wat de vorige schatjes verbrast hebben.

Echt 0 respect voor mensen die zo omgaan met een Koeman

25 oktober 2021 om 14:03

Dus omdat hij slecht presteert mag je iemand z'n auto slopen, iemand bespugen en uitschelden? Ik weet niet waar jij vandaan komt, zal er vast gezellig zijn

25 oktober 2021 om 18:33

De financiële situatie bij Feyenoord is ook niet bepaald rooskleurig.
Stel dat het sportief ook zeer matig is en de roep om Slot steeds luider wordt. Maar deze beschikt over een ontslagclausule van enkele miljoenen die hij koste wat kost binnen wil harken, ook al zou dat de genadeklap betekenen voor de club, dan wil ik je nog wel eens horen...

25 oktober 2021 om 14:05

Natuurlijk een hele trieste opmerking. Er is geen enkel excuus voor om je als supporter zo intimiderend naar de eigen coach op te stellen. Dit soort reacties zeggen wat over de persoon die ze maakt en niet in positieve zin. Ik mag toch hopen dat je over dergelijke fatsoensnormen wel beschikt...

25 oktober 2021 om 14:05

Dus Koeman moet opstappen omdat hij wordt belaagd door een groep idioten? Lijkt me eerder dat deze groep idioten aangepakt moeten worden. En hoezo roept hij het over zichzelf af. Wie gaat het beter doen met deze selectie. Als er geen geld is om nieuwe spelers te halen moet je er het beste van maken.

25 oktober 2021 om 14:10

Wat een onnozele ziel

25 oktober 2021 om 15:11

Ik denk dat jij dan ook de eer aan jezelf moet houden nu na deze kansloze opmerking. Je verwijderd je account nu neem ik aan net als je door het raampje klimt en wegsprint?

25 oktober 2021 om 15:41

Dat dit bericht mag blijven staan is belachelijk.

25 oktober 2021 om 15:42

Wat een debiel ben jij zeg. Net zo erg als die mensen die Koeman's auto belagen.

25 oktober 2021 om 15:59

@raubaht ik denk dat Barc fans even moeten wakker worden. Je hebt geen wereldklasse spelers meer, het geld is er ook niet om deze spelers nog te hebben of te kopen. Koeman heeft tot nu toe meer punten dan vorig seizoen na dit aantal wedstrijden.

Waarom zou hij ontslag nemen omdat er een aantal hersenloze zijn die zich niet kunnen gedragen en aan kunnen passen aan de huidige situatie van de club? Supporters als deze zijn onderdeel van de reden waarom Barca naar de klote gegaan is, dit is het type volk wat ze koste wat kost blij moesten zien te houden.

25 oktober 2021 om 17:14

Wie heb deze selectie grotendeels samengesteld? Toch echt Koeman.
Enkel het vertrek van Messi kan je hem niet aanrekenen.
Maar ook zonder Messi moet je veel beter presteren dan nu het geval is.

26 oktober 2021 om 16:45

@raubaht met welk geld had hij een betere selectie moeten samenstellen dan? elke speler die beter is dan wat ze nu hebben lopen kost teveel qua transfer of salaris.

Fans moeten gewoon realistisch zijn, schouders eronder en je team positief steunen ipv zorgen voor nog meer onrust.

25 oktober 2021 om 16:04

Raubaht, als jij vindt dat iemand moet vertrekken als zijn aanwezigheid niet echt gewaardeerd wordt, kan je aub dan alvast je account opheffen? Wel zo integer en dan hoeven wij dit soort onzin niet meer te lezen. Hoe kan je dit nou bagatelliseren?

25 oktober 2021 om 16:11

Hij heeft zijn eigen afkoopsom betaald aan de knvb dus gewoon terecht dat ie wacht tot ie er uit word getrapt

25 oktober 2021 om 18:29

Het is zijn goed recht om te wachten op zijn afkoopsom maar accepteer ook dat dit tegen het zere been is van de supporters. Die zien hun club sportief al de afgrond in storten, financieel is het ook al een puinhoop. Als deze meneer Koeman dan koste wat kost vasthoudt aan zijn miljoenenpremie waardoor hij de club nog verder in de ellende stort, kan ik begrijpen dat er een knopje om gaat bij bepaalde personen.

25 oktober 2021 om 16:36

Dwaas

25 oktober 2021 om 17:01

@Raubaht; vind velen hier ietwat hypocriet. Wellicht dat je het van 1 kant bekijkt en dat dat bij velen in verkeerde keelgaat terecht komt of dat je het wat beter had kunnen verantwoorden... maar aan de ene kant is het natuurlijk een zeer kwalijke zaak dat zoveel supporters op hem gaan 'duiken', maar aan de andere kant... tja beetje flauw gezegd... maar hij accepteert toch ook de situatie? Ik lees dat sommigen FCB vergelijken met een werkgever, maar dat zit natuurlijk totaal anders in elkaar. Kijk als ik in de favela zou lopen van Brazilië, met gouden ringen en allerlei andere gouden sieraden, dan weet je toch dondersgoed dat het publiek daar op je af kunnen komen stormen. En zo zie ik dit ook een beetje. Hij is duidelijk... ik wil een oprotpremie ten koste van de club en haar fans en ja dan heb je fans erbij zitten die als mongolen op je afkomen. Dat weet je. Dus als je dan toch doorgaat, om eigenlijk je premie te ontvangen, dan accepteer je ook ergens deze situatie want dit is immers een risico wat leeft in het voetbalcultuurtje. Overigens bij deze, ik keur het gedrag natuurlijk totaal niet goed vanuit supporters.

25 oktober 2021 om 18:26

Dat is het dus, die oprotpremie is de enige reden waarom hij nog bij Barcelona zit.
Die wil hij ten koste van alles hebben, ook al beschadigd dat de club nog verder.
Prima dat die er zo in staat maar dan moet die begrijpen dat supporters dit niet zullen accepteren en het recht in eigen handen nemen. Dat verontwaardigde kan ik heel slecht hebben.

Of het correct is, is een ander verhaal maar ik begrijp die supporters volledig.

25 oktober 2021 om 18:40

Volgens mij zei die in de docu ook zoiets over Laporta van: neem dan een beslissing! Gooi me er dan uit blabla.

Dan denk ik ook van... kerel neem dan zelf ook gewoon die beslissing om weg te gaan. Maarja dat doet ie dan weer niet. Maar wel janken over Laporta.

Maar een club is gewoon heel anders velen anderen bedrijven. Je hebt met zoveel belanghebbenden te maken, zoals de fans. Die bekijken FCB als hun club van hun hart. Dit is al zo vaak gebeurt bij verschillende clubs. Dit soort scenario's. Natuurlijk is dat kut en klote, maar dat is ook onder andere de reden waarom je zo dik betaald wordt. Ik wens Koeman iig succes.

25 oktober 2021 om 17:05

Misschien iets te zwart wit geformuleerd maar in weze heb je wel gelijk.

De voetbalwereld is niet alleen rozengeur en manenschijn. De keer zijde van het voetbalwereld is dat als het mis gaat je alles en iedereen over je heen krijgt. We kunnen een eeuwige discussie houden of dat normaal is of niet. In ieder geval het is er gewoon en het is een utopie dat je dit eruit gaat krijgen. Als het goed gaat heb je vrienden en als het fout gaat dan maak je vijanden.

Als dit je niet bevalt moet je niet in de voetbalwereld werken. Maar anderzijds er is een reden waarom je miljoenen betaald krijgt. Het omgaan met de hele shitshow is ook een van de taken.

25 oktober 2021 om 19:13

Precies! Bedoel betekent niet dat ik, en jij denk ik ook, geweld en vandalisme goedkeuren.... maar dit is al zo vaak in de wereld voorgekomen... je weet dat gewoon. Bovendien vind ik Koeman uitspraken maken waarbij je gewoon ziet dat hij geen verantwoordelijkheid wilt dragen en anderen de schuld geeft en gewoon oprotpremie wilt pakken. Een jaar geleden was het ook een matig team. Nu ook. Als je instapt dan accepteer je dit team en veranderingen binnen je selectie. Hij wist dondersgoed dat Barca financieel aan de grond zat, dat was toen ook al niet best. Deze man kan in de docu wel vingertje wijzen naar Laporta, maar zelf maakt ie ook een ongelooflijke klerezooi ervan. Nee Koeman kan beter helemaal niet meer in Barcelona komen als ie zijn premie krijgt. Lopen genoeg gekken op de wereld.

Misschien een idee voor een documentaire op bijvoorbeeld Videoland. Kun je ook je vrouw laten aanschuiven.
Sorry maar hoe vervelend dit is moet Koeman niet weer de zielige gast uithangen en begrijpen dat mensen zwaar teleurgesteld zijn in hem en het team

25 oktober 2021 om 13:28

Het is vervelend maar er wordt wel overdreven zeg. Die fans komen hun onvrede uiten. Kan het netter? Ja. Maar het is niet zo dat ze hem hebben lopen lynchen ofzo, hij wordt gewoon geconfronteerd met emotionele supporters. Hoort bij het vak ajmv.

25 oktober 2021 om 13:29

Dat mensen teleurgesteld zijn is te begrijpen, maar van mensen en spullen blijf je gewoon af.
Beetje triest om het op deze manier goed proberen te praten, net of hij en het team niet alles geven om een goed resultaat neer te zetten.

25 oktober 2021 om 14:08

Wat jij moet begrijpen, is dat het heel intimiderend overkomt als een groep mensen op een dergelijke manier je auto omsingelen. Het is echt lachwekkend hoe sommigen dit goed willen praten. De fatsoensnorm is bij sommigen wel erg laag.

25 oktober 2021 om 14:23

En er is nooit een gegronde reden om dit zo tot uiting te brengen. Dat jij dat blijkbaar wel vind en koeman dan een zielige gast noemt zegt genoeg over hoe triest het wel niet gesteld is in dat bolletje van jou.

Ja, en als er 28 clowns in de kofferbak hadden gezeten had hij zo bij het circus langs kunnen rijden. Maar die zaten er niet, net zoals er geen kinderen in de auto zaten. Waarom was zijn vrouw eigenlijk mee? De rest van Nederland neemt zijn partner toch ook niet mee naar kantoor...

25 oktober 2021 om 13:17

Dit is el Classico dus ja dan kun je je vrouw meenemen, altijd maar dat vergelijken met kantoorbanen man man man

25 oktober 2021 om 14:26

@laudecuma

"altijd maar dat vergelijken met kantoorbanen man man man"

Helemaal eens, maar veel doen het ook zo over de afkoopsom. Meeste van ons met kantoorbaan hebben geen geschat vermogen van 50 miljoen.

Daarom ook zinloos dat sommige hier zo de bal kaatsen.

25 oktober 2021 om 16:02

Hoezo, naar mijn gemiddelde kantoordag kijken ook een paar miljoen mensen... Via OnlyFans. Ik neem ook altijd mijn vrouw mee.

25 oktober 2021 om 13:17

Er zitten vaak genoeg spelers/stafvrouwen in het stadion. Is heel normaal. De reactie van de supporters is gewoon belachelijk. Als je dat goed probeert te praten is er echt iets mis gegaan in je opvoeding.

25 oktober 2021 om 13:19

@martijn r, jawel Martin van Geel neemt zijn vrouw ook
Mee naar kantoor

25 oktober 2021 om 13:27

De rest van Nederland heeft geen baan waarbij 100.000 man kan gaan zitten toekijken. Rare vergelijking dus.

25 oktober 2021 om 14:17

@ Martijn R...

Leuk geprobeerd om een vergelijking te maken maar je slaat de plank helemaal mis.

Ik stel me ook wel eens voor dat ik miljonair ben maar dat is ook niet aan de orde. Wat is niet is gebeurd is niet gebeurd. Neemt niet weg dat niet netjes is en dat dit niet mag gebeuren, wellicht nog een periode Feyenoord dan komt hij er misschien achter wat een echte hete adem van supporters kan betekenen.

De eer aan mezelf houden, de deur definitief achter me dichttrekken, nooit meer terug naar die gevallen bak ellende. Wist overigens niet dat dat socio klapvee zich hiermee bezig zou houden..

25 oktober 2021 om 13:24

En dan geef je ze dus precies wat ze willen. Nooit!

25 oktober 2021 om 13:31

Dat is precies waar de directie op hoopt zodat ze geen miljoenen ontslag vergoeding hoeven te betalen.
Ik zou aanblijven tot ze me ontslaan, hoe groot de liefde voor de club ook is .

25 oktober 2021 om 14:01

Koeman heeft zijn liefde richting Barca al lang en breed getoond door oa zijn afkoopsom van de knvb te betalen...
Koeman heeft en toont meer clubliefde dan menig supporter, voorzitter en/of spelers en hij heeft groot gelijk dat hij blijf zitten...

25 oktober 2021 om 14:19

@ Douwe Dabbert, sluit me volledig aan bij je reactie...Daarom zou ik ook blijven zitten als ik hem was, alleen geven vele aan als hij clubliefde had dat hij zelf weg moet gaan wat onzin is.Zoals je ook al aangaf heeft hij zelf zijn contract bij de knvb afgekocht.

25 oktober 2021 om 14:35

Ik kon uit jouw reactie halen dat wij op één lijn zitten maar ik dacht ik vul het ietwat aan 😉.

Schandalig hoe de supporters en voorzitter (in het verleden?) zo omgaan met een clubicoon. Koeman heeft Barça letterlijk naar de eerste Europacup 1 overwinning geschoten en dan dit....

25 oktober 2021 om 15:07

Dat was ook mijn idee hoor, tot dit akkefietje. Wat denken die mafklappers daar? Sowieso zou ik wegwezen bij en club die dit heeft ‘toegelaten’.. Beveiliging heeft dan dus gefaald.
Vandaar mijn ‘wegwezen en niet meer terugkomen’. Of fijn ziekmelden, omdat je je dusdanig bedreigd voelt dat je niet meer kunt functioneren.

Misschien geen Luuk de Jong halen en afbraakvoetbal spelen Ronald. Niemand zou zo boos zijn als je verliest met talenten en positief voetbal.

25 oktober 2021 om 13:21

En dus is het doodnormaal wat die fans doen? Gedraag je gewoon normaal zou ik zeggen, ook als het ff tegen zit met je cluppie. Tis maar voetbal.

25 oktober 2021 om 13:34

Wel heel simpel he...
Schiet dest die (onmisbare) bal erin heb je een andere wedstrijd.
Zo slecht speelde barca nou ook weer niet, wedstrijd ging aardig gelijk op.
De keuze om de Jong te halen is misschien niet de slimste, maar nog geen rede om andermans eigendom te vernielen/bedreigen.

25 oktober 2021 om 15:29

Een wijze les die ik heb geleerd is om eerst te kijken naar wat ik zelf beter kan doen. Dat er een paar achterlijke hooligans rondlopen is een vervelend feit dat bij het leven hoort zoals de dood. Ronald roept deze woede echter wel over zichzelf af en dat kan hij zelf veranderen in plaats van janken over het gedrag van wat primitieve fans.

25 oktober 2021 om 19:31

@A123; les 1: geef anderen niet de schuld Ronald. Uiteraard keur ik dit gedrag af dus even buiten dat om... maar wijzen naar anderen is naar mijn idee zo triest. Ronald heeft zelf gekozen voor deze job en wist met wat voor selectie en club hij te maken zou hebben dusja..

Koeman is totaal niet gemotiveerd. Hij is aan het wachten todat hij ontslagen wordt. Hij wordt ook niet meer serieus genomen sinds de voorzitter aan zijn stoelpoten gezaagd heeft. In elke media interview gedraagt hij zich zielig. Een man die aan het wachten is om ontslagen te worden.

25 oktober 2021 om 13:21

Koeman is een super zielige persoon, iedere keer achter zijn vrouw en kinderen schuilen

25 oktober 2021 om 19:34

Laporta de schuld schuiven dat hij een beslissing moet nemen en niet hem in de wacht moet houden. Vervolgens doet ie dit met de hele club en fanschare.

Ik lees de eerste vier reacties en besef me weer wat Barca-‘supporters’ vooral zijn, echte gloryhunters, kunnen veel clubs nog wat van leren

25 oktober 2021 om 13:22

Moah ik denk dat elke club die het in een periode goed heeft gedaan Gloryhunters heeft. Het aantal fans van AZ en Twente zijn (na het kampioenschap) ook enorm gekelderd. Alleen de echte supporters zijn daar nog over. Op zich ook niks mis mee. Als je fan bent van een speelstijl en winst, dat je daar dan graag naar kijkt. En als het nergens op lijkt, heb je er als (gloryhunter) successupporter ook niks te zoeken.

Die Barcafans van heden zijn overigens wel grappig. Ze zijn aan de ene kant allemaal vrij realistisch wat betreft de financiele situatie. Maar aan de andere kan kunnen ze niet accepteren dat dat natuurlijk ook een direct effect heeft op het veld.

25 oktober 2021 om 16:03

Ja en Westend kijk even naar die eerste 4 of 5 reacties. Allemaal praten ze het belagen van de trainer goed. Echt opvallend.

25 oktober 2021 om 16:44

Valt allemaal in het kader van 'ja prima dat we Depay moeten gebruiken, maar dan moet hij wel zo goed spelen als Messi'. En dan ga je Koeman belagen en vragen op opheldering. Wat wil je horen? Zonder Aguero moeten we met De Jong spelen, want we hebben niet anders. Achterin is het een gatenkaas, want Pique is eigenlijk op. Als ik alleen de jonkies opstel, gaan ze kapot door de druk die jullie erop leggen.

En al met al: ik vond Barca helemaal niet zo slecht spelen considering het tegen Real (titelkandidaat nummer 1) is. Ben het er wel mee eens dat je tegen en aantal laagvliegers wat meer had kunnen laten zien

Wat een ontzettend sneue reacties lees ik hier alweer. Wat je ook vindt van Koeman en zn prestaties, als supporter kan je je toch gewoon normaal gedragen?? Kansloze gasten.

Oprotten dan, de mensen betalen een ticket (waarmee o.a jou dik salaris word betaald). Boek dan resultaten of trap het af man!! De slechtste trainer ooit in de geschiedenis van deze grote club.. zeikerd!! Die mensen willen tekst en uitleg wees dan een man en ga het gesprek aan ipv respectloos doorrijden met ramen dicht..

25 oktober 2021 om 13:27

Want als je ergens geld voor betaald, koop je meteen je fatsoen af?

Slechtste trainer ooit en de mensen willen tekst en uitleg? Wat wil je horen? De sterren zijn weg, geblesseerd of op (zoals Pique). Geld voor vervanging is er niet (wat bekend is). Je speelt tegen een Real Madrid titel kandidaat (en ze speelden nog vrij aardig). Misschien moeten die fans eens tekst en uitleg geven op basis waarvan ze denken dat het beter kan? Waarom denk jij, Forcarm, dat een ander het met dit materiaal beter kan? Denk je dat Depay beter gaat spelen onder een andere trainer? Of Frenkie? Of Luuk de Jong? Want dat zijn de spelers waar je het mee moet doen

25 oktober 2021 om 13:47

Door hem speelt Suarez er niet meer. Dat heeft hem vorig seizoen de titel gekost!! Enkel Koeman zijn eigen schuld !! Bellen naar Suarez om te zeggen dat hij niet nodig is om een jaar later Luuk de jong te halen.. hij heeft gefaald op alle vlakken.. beter dat hij zijn koffers pakt anders word het nog erger

25 oktober 2021 om 14:06

"Door hem speelt Suarez er niet meer."

Vertel, ligt dat aan alleen aan Koeman..?

25 oktober 2021 om 14:13

@forcarm - En door die reactie is al duidelijk dat je gewoon de situatie faliekant fout inschat. Griezmann moesten ze verhuren, Messi kon niet betaald worden en ze moeten nog meer gaan bezuinigen, maar een Suarez die 23 miljoen euro per jaar verdiende was dan ineens wel binnenboord te houden? Lees je dan eens in...

25 oktober 2021 om 14:20

Door hem speelt Suarez niet meer? Volgens mij was dat aan het bestuur dat wilde verjongen en de salarissen wilde minimaliseren. Voor het salaris van Suarez kan je natuurlijk 10 Luuk de Jongs betalen. Natuurlijk heeft Suarez veel meer kwaliteit, maar Barca kan die kwaliteit simpelweg niet meer betalen. Daar kan Koeman vrij weinig aan veranderen. Op basis van alleen dat, kan je natuurlijk niet zeggen dat hij heeft gefaald. In mijn optiek falen de supporters.

25 oktober 2021 om 14:28@westebnd

"voor het salaris van Suarez kan je natuurlijk 10 Luuk de Jongs betalen. "

beter 1 Suarez op het veld, dan 10 Luuk de Jongs in de lucht25 oktober 2021 om 14:43

Hou toch op met die onzin ForcaRM. Je doet alsof berichten id media een waarheid als n koe zijn (door hem speelt Suarez er niet meer). Was je dr bij? Nee he?! Hou het svp bij de feiten. En die zijn: koeman heeft n uitgekleed team vol met geblesseerden en geen geld. Hoe had je dan verwacht dat ie het veel beter zou doen dan nu??

25 oktober 2021 om 14:46

Met al die hoofdjes in de lucht is het voor de fans ook wel belangrijk om met beide benen op de grond te staan. Het is bij Barca natuurlijk gewoon niet veel. Het zou arrogant zijn om te denken dat je nog steeds kan concerreren met Real en Atletico, terwijl die nog wel gewoon de (financiele) slagkracht hebben om spelers te houden en te halen.

25 oktober 2021 om 16:26Forcarm probeer anders eens om nog wat meer uitroeptekens in je teksten te verwerken dan krijg je misschien wel je boodschap over de bã¼hne en worden mensen het ineens wel met je eens.

25 oktober 2021 om 16:54

Suarez heeft meerdere keren bevestigd dat Koeman hem niet meer wou en dat hij door hem is weggestuurd.

25 oktober 2021 om 13:29

Als mensen zo doen dan verwacht je toch niet dat iemand die in gesprek gaat met ze. En boek ff resultaten? Die man heeft gewoon een middelmatig elftal door slecht beleid van de club. Daar moeten ze wat aan doen.

25 oktober 2021 om 13:36

"Die mensen willen tekst en uitleg wees dan een man en ga het gesprek aan ipv respectloos doorrijden met ramen dicht"...

Zeg je dit nu serieus? Respectloos doorrijden? ... lees aub je reactie nog over en denk er aub 2x over na voor dat je zo iets plaats.🙄

Geen enkele coach gaat het beter doen met wat hij ter zijn beschikking heeft.Mensen moeten begrijpen dat Spaanse dominatie van laatste paar jaar( tot 2019)voorbij is.Teams zoals Ajax en Bayern München kunnen nog mee met Engelse ploegen en PSG door goede beleid en de rest niet.

25 oktober 2021 om 13:28

Je laatste zin is natuurlijk een bron van reacties uitlokken

25 oktober 2021 om 13:37

PSG en goed beleid?😅

25 oktober 2021 om 13:52

PSG heeft uitstekend beleid en ik denk dat enkel Bayern en Real het beter doet. Ze hebben dan ook de beste beleidsmakers bij andere clubs weggehaald.

25 oktober 2021 om 14:16

Spelers zijn geen beleidsmakers. PSG is een bij elkaar gekochte ploeg vol individuen. Daar zit nauwelijks tot geen idee achter. Nee, PSG (of nou ja, de eigenaren) zwemt/zwemmen in het geld en dat is de reden dat ze zo relevant zijn.

25 oktober 2021 om 14:21

@ Herosennin, leg me dan eens uit wat het beleid erachter is?
Het ziet eruit als een bij elkaar gekocht vedette team.
Bayern dat het zeker goed, zou een club als ajax en leicester ook wel benoemen imo.

25 oktober 2021 om 16:22

Lezen met Engelse ploegen en PSG.

Heel triest dit! Ongeacht of hij ontslag zou moeten nemen ja of nee. Zo ga je niet om met mensen. Hij doet zijn werk, is bezig een team aan het bouwen. En het feit dat het niet altijd even goed uitkomt is ook niet heel raar. Met de selectie die ze hebben moet je geduld hebben.
Koeman heeft alleen maar liefde voor de club en snapt ook wel dat de resultaten niet top zijn maar is tenminste wel reëel.

"koeman kwam 'boos' thuis, mede omdat zijn vrouw Bartina naast hem zat in de auto en zij 'zulke situaties niet gewend is', aldus Mundo Deportivo. "koeman stelde zich ook voor wat er gebeurd zou zijn als hij met bijvoorbeeld zijn kleinkinderen in de auto had gezeten."

En dan denken aan de 12 miljoen en dan is de gedachte weer weg

Mensen, niet vergelijken met onze situaties. Wij hebben geen 40 of 50 miljoen op de bank liggen, waardoor we makkelijker dat kunnen afwijzen.

Als ik ongelukkig ben bij mijn werkgever, geen vertrouwen is en ik lever slecht werk, dan blijf ik echt niet plakken om een transitievergoeding te krijgen.
Je gezondheid is belangrijker.

25 oktober 2021 om 13:40

Ja precies. Hij speelt de zielige persoon terwijl hij dit allemaal achter zich kan laten. Maar nee hij perst de club af tot de laatste centen en is dan verontwaardigd dat de echte barcasupporters met clubliefde boos op hem zijn. De man is een schande voor voor barcelona. Helpt heel de filosofie naar de klote met zijn afbraakvoetbal, is tactisch zo slecht dat elke tegenstander die maar iets kan al punten pakt tegen ze en is record na record aan het pakken in negatieve zin als allerslechtste trainer bij barca.

25 oktober 2021 om 13:48

@real

Ik snap het ook niet. Dan genant een docu maken en huilen. Voor wat eigenlijk?
Maak een deal met de club, kijk of zij nog heldt of 3/4 kunnen betalen en ga iets leuks doen.

Een volwassen persoon die continue doet alsof hij meest zielige persoon is, waar meeste onrecht tegen is, begint sneu te worden.

25 oktober 2021 om 13:58

Het ergste vind ik als hij begint over zijn zogenaamde clubliefde. Gadverdamme man als hij echt clubliefde had was hij wel opgestapt. Zijn gedrag toont juist aan dat hij geen clubliefde heeft en die centjes belangrijker vindt dan barca. Die docu’s zijn echt gênant. Hij kwam op het idee om een docu te maken nadat hij die docu van michael jordan heeft gezien haha hoebedoel je grootheidswaanzin.

25 oktober 2021 om 14:20

@realxiiimadrid - Natuurlijk totaal de omgekeerde wereld. Hij heeft z'n eigen afkoopsom bij de KNVB betaald om naar Barcelona te kunnen. Los van het geld wat hij op de bank heeft, is hij Barcelona helemaal niets verplicht behalve gewoon zijn best doen en dat doet hij heus wel. Dat het dan tegenvalt bij supporters, dat kan. Echter is er geen enkel excuus voor dat supporters zich zo intimiderend opstellen. Jezelf het recht geven om mensen te intimideren omdat je een paar honderd euro naar de club brengt. Ik weet niet of jij ooit in je eentje tegenover een groep van 20 kwade mensen hebt gestaan, maar fijn is zoiets nooit. Je weet niet waartoe iemand in staat is tegenwoordig. Het feit dat mensen de centen aanhalen om dergelijk intimiderend gedrag goed te praten die voorbij gaan aan de fatsoensnormen, zegt alles over het niveau van sommigen...

25 oktober 2021 om 14:32

@sirius

"hij heeft z'n eigen afkoopsom bij de KNVB betaald om naar Barcelona te kunnen."

Slechte investering, want het was al duidelijk dat het geen match kan worden. Barca staat voor avontuur, aanvallend voetbal, 433 en dan komt een coach die liefts 532 speelt en puur op resultaat.

"behalve gewoon zijn best doen en dat doet hij heus wel."

Dat doet hij dus niet! Hij komt bij een club, waar de herkenbaarheid en merk duidelijk is. Zo willen zij onderscheiden, daar betalen sponsers ook voor.
En dan komt een passant die wil alles omgooien, andere opstelling.
Bij Apple of Nike zouden ze ook niet accepteren als iemand komt en alles omgooit waar die bedrijven voor staan.

Als Ajacied zou ik ook helemaal gek worden als iemand komt en zo speelt.

25 oktober 2021 om 13:46

Vreselijk irritant dat er leden zijn die gelijk over geld beginnen word je argument natuurlijk ontzettend sterk van en zullen vele duimpjes opleveren, of toch niet?

25 oktober 2021 om 13:50

@shev

Het gaat toch ook om een geld kwestie......

Barca wil van de laffe subtopcoach af, maar kan hem niet uitkopen.

Koeman weet er is geen vertrouwen in hem en blijft plakken om zijn centjes te pakken.

Hoe is dit geen geldkwestie?

Oke dus jij zit hier voor de duimpjes? interessant. Ik heb je vast 1 gegeven.

25 oktober 2021 om 13:57

Haha bedankt ik gun je er eentje terug, maar is dat dan niet vreselijk amateuristisch van Barca zelf dan? De hele club is naar de klote geholpen en alleen Koeman krijgt iedereen over zich heen, je beste spelers zijn weg en hebt Luuk En Depay gehaald als vervangers, dat doe je ook als club zijnde toch die leggen uiteindelijk hun salaris neer, het is gewoon een dramatische elftal buiten 4 spelers om, zijn verdediging is om te huilen en aanvallend creëren ze weinig, geen enkele andere coach gaat het beter doen hoor, je hebt niet meer dat speciale die Messi en Suarez hadden.

25 oktober 2021 om 14:08

@shevarnr

Dank u!

"maar is dat dan niet vreselijk amateuristisch van Barca zelf dan?'

ja maar dat was vorig bestuur. Die heeft echt een zooitje van gemaakt.

"de hele club is naar de klote geholpen en alleen Koeman krijgt iedereen over zich heen'

Eens, alleen het is wel duidelijk dat na 1,5 jaar Koeman er geen progressie inzit. Na iedere wanprestaties ligt het aan iedereen. Heeft meerdere keren de selectie onder de bus gegooid en vooral de talenten. Nooit slecht woord over de NL spelers, zijn schoonzonen (zoals hier vaker benoemd is).

Wil liefst tegen iedere club 532 spelen.

Barca is geen gewone club he. Net als bij Ajax is winnen niet alleen voldoende. Moet met mooi voetbal. Koeman is een pure subtop resultaat coach. Die past er niet. Geen lijn te ontdekken sinds hij er is. Geen topper gewonnen.

bestuur krijgt hier een kans want a) ze zitter er pas en b) zij hebben deze man niet aangetrokken.

" Luuk En Depay gehaald als vervangers"

Dat is natuurlijk omdat Koeman dat wilde.

" het is gewoon een dramatische elftal buiten 4 spelers om"

Maar nog steeds beter dan meeste clubs en hoef je geen genante voetbal te spelen tegen Cadiz en Granada etc.

"een enkele andere coach gaat het beter doen hoor'

Dit is jouw aanname.
Kijk Advocaat vd Slot.
Laatste laat het team herkenbaar voetbal spelen, veel enthousiasme, positiever in de media. vertegenwoordigd de club beter.

Er zijn heel veel die het zeker beter zouden doen dan Koeman. Denk zelfs Grim en Koster zouden Barca beter laten voetballen.

25 oktober 2021 om 14:24

@mrkrillin - Wanneer is progressie realistisch als je aldoor aan het bezuinigen bent? Dus als Barcelona tientallen miljoenen moet bezuinigen op het salarishuis met ook nog eens geen geld om transfersommen neer te tellen, zouden we wel progressie moeten zien? Verrek, dan had FC Twente dus allang weer Europees voetbal moeten spelen. Schande! Voor de rest is het allemaal gezeur in de ruimte. Je weet niet of een ander betere resultaten zou halen en het is niet aannemelijk dat er bij een ander progressie te zien zou zijn. Daarvoor moet de club veel te veel bezuinigen. Vreemd dat dat er maar niet ingaat bij sommigen.

25 oktober 2021 om 14:38

Sirius// Ach man je lult echt een eind weg. Met dit materiaal heb je alsnog de derde beste selectie van la liga en kan je gewoon de wedstrijden tegen cadiz overtuigend winnen. Daarnaast kan je ook op de barca filosofie je team herkenbaar laten voetballen. Resultaten zijn dan iets minder belangrijk (nu speelt hij afbraakvoetbal en haalt hij geen resultaten). En de schandalige vertoningen tegen clubs waar hij zich ingraaft alsof hij coach van levante is, kan je never goedpraten. Elke trainer zou het beter doen dan koeman. Ontsla koeman vandaag en zet ten hag daar neer en je zal zien wat een echte trainer uit dit materiaal haalt.

Ik zie heel veel reacties die zeggen dat koeman gewoon zelf ontslag wil nemen, dit verbaast mij enorm. Ik wist oprecht niet dat de mensen van voetbalzone zo rijk waren om een miljoenen bedrag af te slaan omdat er een paar barca fans op de ruiten van de auto slaan en een andere paar een foto willen nemen. Als Koeman zelf zijn ontslag gaat aanbieden nadat hij Oranje heeft verlaten en zelfs een x bedrag aan miljoenen heeft betaald om weg te kunnen gaan , verklaar ik Ronald voor gek.

25 oktober 2021 om 13:51

@nsuka

"ik wist oprecht niet dat de mensen van voetbalzone zo rijk waren om een miljoenen bedrag af te slaa"

Wij niet, maar hij wel. Dus wat is je punt?

Ook in het bedrijfsleven, heb je mensen die een transitiebedrag laten zitten, omdat zij weg gaan en kiezen voor zichzelf. En dit gaat dan niet om mensen die heel rijk zijn en geld niet nodig hebben.

25 oktober 2021 om 14:00

Hoe weet jij dat het om geld gaat? Heb je stiekem Laporta op de achtergrond gesproken? Koeman heeft het Nederlandse elftal dat goed draaide laten zitten om bij zijn droomclub te trainen, dan wil je toch niet zo een einde er aan maken?

25 oktober 2021 om 14:07

Tussen neus en lippen is het bevestigd dat hem om geld gaat door krabbedam (of hoe je ze naam uitspelt) bij vi. Daar hadden ze het erover dat hij natuurlijk niet weggaat uit zichzelf omdat hij anders ze oprotpremie niet krijgt.

25 oktober 2021 om 14:40

Je bedoelt die oprotpremie waar hij zelf geld in heeft zitten nl zijn betaalde afkoopsom aan de knvb?
Dan zal ik ook blijven zitten anders kun je er naar fluiten..

25 oktober 2021 om 14:46

Douwe

"je bedoelt die oprotpremie waar hij zelf geld in heeft zitten nl zijn betaalde afkoopsom aan de knvb?'

Precies een slechte investering was dat van hem.

25 oktober 2021 om 17:14

Dat hij zichzelf uitbetaalde bij de KNVB was ook een teken dat hij de Barca trein niet kon missen. Waarom? Omdat hij zelf ook weet dat hij geen gewilde top trainer is. Vandaar dat hij zichzelf uit de KNVB betaalde om Barca te coachen.

Een Guardiola, Klopp, Mourinho en zelf Allerdyce. hoeven dat niet te doen. Helaas heeft Koeman al bewezen geen top coach te kunnen zijn. Het was gewoon een slechte aanstelling van Bartomeu. Ik vind het gekker om te blijven bij een plek waar je ondermaats presteert en het zo te keer kan gaan. Voor wat in Koemans ogen een zakcenten is. Hij kan dat geld ook ergens anders verdienen, maar als je naar zijn gedrag kijkt zou je denken dat dit zijn laatste hoop op geld is.

Ik vind het allemaal te opportunistisch en niet kenmerkend van clubliefde

Het is heel simpel, supporters slaan door. Al het geweld, de spandoeken en nu dit hebben niks met voetbal nodig. Sinds supporters weer in het stadion mogen lijken ze, de goeden daar gelaten, gek geworden.

25 oktober 2021 om 14:02

Ergste is dat er leden zijn die dit goed keuren, het is vrij normaal dat er 100 man om je auto heen staan er op slaan en er op liggen.

25 oktober 2021 om 14:21

dat is echt geen geweld wat onzin zeg beetje selfies maken en zeggen fuera fuera
laast in rotterdam dat was pas geweld of bij nec toen er politie bussen gesloopt werden
catalanen zijn een eenmaal trots volk er is voor de derde keer achter elkaar verloren het is ook meer dan voetbal westrijd maar dat begrijpen de meeste mensen hier op vz niet het is catalonie tegen madrid

Al die quasi verontwaardigde reacties. Allemaal zogenaamde moraalridders! Wordt wakker mensen want we leven niet in een eenhoornswereldje! Nergens wordt dit gedrag goedgepraat! Feit is wel dat je dit kunt verwachten in de wereld waarin wij leven. Wie dat niet inziet is achteloos. Dus inderdaad Koeman kan dit voorkomen door zijn biezen te pakken( zijn keuze)I.p.v. wachten op zijn ontslagpremie!Hot en her vallen er slachtoffers omwille van zinloos geweld,maar wij moeten medelijden hebben met een Koeman die eigenwijs vanwege geld blijft zitten. KOM OP.

25 oktober 2021 om 14:29

Mensen snappen heel goed dat je dit kunt verwachten, maar dat wil niet zeggen dat je dit gedrag dan maar moet accepteren. Verder hoeven we met niemand medelijden te hebben. We hoeven ook niet te gaan oordelen over financiele perikelen rond zoiets, want we weten allemaal dat hypocrisie de boventoon voert in zo'n discussie. Je kunt iemand niet veroordelen op iets wat je zelf ook zou doen. Er is geen mens die zomaar een oprotpremie laat schieten en zeker niet als je zo naar de uitgang gedreven word. Maar goed, los daarvan is er geen excuus om met tientallen mensen de auto van een coach te omsingelen. Dat is gewoon intimiderend gedrag en je weet tegenwoordig niet waartoe mensen in staat zijn.

25 oktober 2021 om 14:41

Ik zou ten allen tijden voor de gezondheid en veiligheid van mijzelf en naasten kiezen.Dit is geen idealistische geleuter,maar common scense.Zeker als ik financieel onafhankelijk ben en zo weer elders aan de slag kan.

Zijn deze taferelen niet dagelijks...na de training en iedere wedstrijd . Alleen wordt het nu uitgelegd als hetze..!!

Laat we eerlijk zijn dit ga je krijgen als je Luuk de Jong aantrekt, Dest rechtsbuiten maakt, Umtiti blijf negeren, Frenkie niet in zijn kracht gebruikt. Dit barca doet pijn aan ieders ogen mede door Koeman ze eigen keuzes en aankoop beleid.

Koeman wees verstandig , laat die dertien miljoen zitten,en neem ontslag,ook voor je gezondheid.

Bij elke club heb je dezelfde soort clowns die opduiken als de resultaten tegenvallen.
Bij Barca, Real, PSV, Ajax, PSG, ManU...

Wat doe je dan met je leven als je je om een paar voetbalwedstrijden zo druk kan maken...
man man man

Tjah, het is kiezen voor Koeman. Of opstappen en afzien van je loon, of nog verdere reputatieschade oplopen. Koeman was toch een icoon voor Barca, maar langzamerhand wordt daar afbreuk aan gedaan.

25 oktober 2021 om 17:35

langzamerhand? Er is inmiddels terecht niks meer van over. Dat is toch geen clubicoon. Zet zijn eigen financiele belangen boven barca.

25 oktober 2021 om 17:54

Hij was een geweldige speler voor Barca, echt wel een icoon en heeft nog wel krediet. Maar het neemt wel af als hij zo doorgaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Osasuna21-4
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller158
GaviMiddenvelder130
Riqui PuigMiddenvelder80
L. de JongAanvaller71
M. ter StegenKeeper130
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

91 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020-2021 Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

Maandenlange absentie dreigt voor Barcelona door operatie in Finland

Barcelona kan de komende tijd niet beschikken over Sergi Roberto. De middenvelder moet onder het mes en dreigt daardoor lange tijd uit de roulatie te liggen, zo maakt de Catalaanse club...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren