Van Bommel hoorde speekkoren van eigen fans niet: ‘Dat is normaal’

Zaterdag, 23 oktober 2021 om 21:39

Mark van Bommel is door de thuisnederlaag tegen SC Freiburg (0-2) onder nog meer druk komen te staan. Na het laatste fluitsignaal riep een deel van het publiek in de Volkswagen Arena al om het vertrek van de Nederlandse oefenmeester: Van Bommel raus. Van Bommel zegt die spreekkoren niet gehoord te hebben, maar begrijpt de emoties van de fans naar eigen zeggen wel.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

20 reacties (laatste reactie door bundesligafan)

Freiburg is ook wel een lastige tegenstander vooral als je zelf in zo een fase zit. Hij moet wel echt snel een overwinning boeken anders frees ik dat die zijn baan gaat verliezen

23 oktober 2021 om 21:58

Maar wat is zo’n fase dan? Want het is gewoon al heel de competitie slecht. Het begin leek mooi 4 wedstrijden 12 punten maar daarbij speel je 2x tegen een promovendus waarbij je eentje zelfs minimaal wint terwijl Bochum 80 minuten met een man minder staat. Je wint dan wel knap van Leipzig. De CL poule is overigens ook een hele matige en toch hebben ze maar 2 punten. Plus ze liggen al uit de beker en ja vanwege een extra wissel, maar je had al een verlenging nodig tegen een 3e divisionist is niet best.

23 oktober 2021 om 23:40

Die fase gaat over de mindere periode, maar tegen hertha en leipzig winnen geeft wel hoop. Cl is idd niet goed, maar wel alle kansen (nr 2 heeft 1 punt meer). Sevilla is ook gewoon een goede tegenstander voor wolfsburg net als frankfurt. Die pot tegen red bull is dan wel zorgwekkend. Aankomende periode wordt cruciaal

Die is met Kerst thuis...

23 oktober 2021 om 23:59

Hij is pas een paar jaar trainer en vindt dit soort spreekkoren nu al normaal!

24 oktober 2021 om 08:37

Hij is wel consequent in z'n prestaties als coach. Ik gun het hem wel, net zoveel sympathie krijgen als hij altijd uitdeelt. Kan hij tenminste wel alle wedstrijden van PSV weer zien, en ze derde zien worden

24 oktober 2021 om 10:38

vtotheb, is het eruit ja? PSV 3e? Iedereen mag een 2e kans. Hopelijk krijgt van Bommel de boel weer op de rails. Een elftal zonder vertrouwen is zijn verantwoordelijkheid.

Om heel eerlijk te zijn vind ik het ook geen goede ploeg. Weinig spelers met individuele klasse en moeten het daarom echt hebben van strijdlust. De reden waarom Weghorst goed bij deze club past. Als de vorm dan weg is zakt het als een kaartenhuis in elkaar en kan deze ploeg niet terugvallen op een paar (ster)spelers die even het verschil maken. Hopelijk krijgt van Bommel langer de tijd.

23 oktober 2021 om 22:39

Wolfsburg mist dan ook Brekalo op het middenveld. Vooral de creativiteiit is datgene wat Wolfsburg nu zo erg mist. Nog niet echt iemand die dat over heeft genomen. Het moet vaak van Arnold komen, maar dat vind ik niet zo'n creatieve speler. Hoop niet op een herhaling van 16/17.

24 oktober 2021 om 01:00

Pongracic is toch geen belangrijke kracht? Verdediging bestond voornamelijk uit Brooks en Lacroix, waarvan de laatste echt de rots in de branding was. Alleen van Brekalo kan je zeggen dat hij in het aanvallend spel redelijk belangrijk was, maar de kern dat onder Glasner vierde werd, is nog intact gehouden. Waarbij Wolfsburg nog 50 miljoen heeft uigetrokken aan nieuwe spelers. Maar Van Bommel heeft vanaf mid september geen 1 pot meer gewonnen. Dan moet er echt iets gebeuren, want anders is het gewoon een deja vu van Bosz bij Dortmund.

24 oktober 2021 om 12:13

Nee je hebt gelijk, heb het aangepast. Wist niet dat ik na een half krat bier zoveel wartaal kon opschrijven. Creativiteit is wat Wolfsburg mist samen met scorend vermogen voorin. Zolang van Bommel Nmecha blijft opstellen, komen er niet veel doelpunten bij gok ik zo.
Glasner overtreffen is dan ook gewoon heel erg lastig. Ik had de hoge eindnotering zeker niet verwacht vorig jaar. Maar van Bommel moet met deze selectie toch minstens Europees voetbal kunnen halen. Dat moet niet de moeilijkste opgave zijn.

24 oktober 2021 om 09:16

Niet mee eens. Een minder elftal moet het hebben van een goed tactisch plan. Als je een duidelijke spelopvatting hebt en je spelers precies weten wat ze wanneer moeten doen, kan je veel meer uit een groep spelers halen.

Ben echt benieuwd wat Wolfsburg met Van Bommel gaat doen. Hij zou vast nog even de tijd krijgen maar dan moet die voor de kerst nog wel een keer of 4 winnen. Als dit nu ook mislukt dan denk ik dat het vrij snel klaar kan zijn met de carrière van Van Bommel. Wie gaat hem dan nog de kans geven?

Het is toch ook opportunisme ten top. Na de voorbereiding moest hij al ontslagen worden voor de eerste competitie wedstrijd ook maar gespeeld was. Na vier á vijf wedstrijden toen ze verrassend bovenaan stonden was het opeens de beste trainer van Duitsland. En nu een maand later kan hij er weer niks van... Laat die man nou gewoon even een paar maanden zitten. Je hebt betere en mindere periodes in een seizoen. Niks om je druk over te maken...

Heeft Van Bommel langere periodes overtuigend goed voetbal laten zien als hoofdtrainer? Bij PSV ook niet toch? Werden er wel punten gepakt maar niet met overtuigend goed voetbal meen ik.

24 oktober 2021 om 10:43

Eerste seizoen tot de winterstop alles gewonnen in de competitie op Feyenoord uit na. Die kunnen tegen PSV met alle respect gewoon het G elftal opstellen,dan winnen ze nog. Die nederlaag was de laatste wedstrijd voor de winterstop, daarvoor 17 overwinningen in competitieverband. Zaten mooie tussen zoals thuis tegenAjax. Ook lelijke zoals uit bij Fortuna.

Van Bommel past perfect in het rijtje De Boer, van Basten, Rijkaard.
Prima voetballers maar het trainersvak is niet aan hen besteed.

24 oktober 2021 om 03:46

Rijkaard heeft gewoon de CL gewonnen en wat titels. Past totaal niet in dat rijtje. De CL winnen is voor zeer weinig trainers weggelegd.

24 oktober 2021 om 09:58

Had iedere trainer kampioen kunnen worden...kijk eens ff naar de selectie

Als de technisch directeur zegt dat hij ziet dat er zelfvertrouwen ontbreekt bij de spelers is dat een regelrechte aanval op de trainer imo. Die is daar namelijk direct verantwoordelijk voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

VfL Wolfsburg

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
M. WidellAanvaller
L. NmechaAanvaller125
K. CasteelsKeeper120
W. WeghorstAanvaller115
D. LukébakioAanvaller100
Voor de complete selectie: Clubpagina VfL Wolfsburg.

272 fans
Coach, 44 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren