Nagelsmann test tijdens Europese trip met Bayern München positief op corona

Donderdag, 21 oktober 2021 om 12:48Chris Meijer

Bayern München is donderdag met een verklaring gekomen over de afwezigheid van Julian Nagelsmann. De club meldde woensdagavond al dat de coach het gewonnen Champions Leagueduel in Lissabon tegen Benfica (0-4) vanwege ‘griepklachten’ aan zich voorbij moest laten gaan. Een dag later is echter bekend geworden dat Nagelsmann getroffen is door het coronavirus.

“Nagelsmann testte positief op het coronavirus, ondanks dat hij volledig gevaccineerd is”, laat der Rekordmeister weten via de website van de club. De 34-jarige oefenmeester zal volgens Bayern ‘afzonderlijk van het team in een medisch vliegtuig terugkeren naar München’ en ‘in thuisisolatie gaan’.

De voormalige trainer van TSG Hoffenheim en RB Leipzig begon zich voor aanvang van het treffen met de Portugezen onwel te voelen in het spelershotel en reisde uit voorzorg niet mee met de spelersgroep naar het Estádio da Luz. Op de bank namen assistenten Dino Toppmöller en Xaver Zembrod de taken van Nagelsmann over, samen met analist Benjamin Glück.

Tijdens het duel stond het coachingsteam van Bayern constant in contact met Nagelsmann. "De coach heeft ons heel goed voorbereid op de wedstrijd, zoals hij altijd doet", aldus Toppmöller na de wedstrijd. "Het was erg leuk in deze onbekende rol. De jongens deden het sensationeel goed." Het is nog onbekend hoe lang de koploper van de Bundesliga Nagelsmann moet missen. De wedstrijd tegen zijn oude werkgever Hoffenheim van aanstaande zaterdag komt in ieder geval nog te vroeg.Gerelateerd

Meer sportnieuws

81 reacties (laatste reactie door el fenomeno)
21 oktober 2021 om 14:08

@lucasandersen Over je punt valt te discussiëren. Zo valt op dat in een aantal ziekenhuizen, op de IC, de verhouding gevaccineerde / niet-gevaccineerde verschuift. In het CWZ ziekenhuis (nijmegen) was het aantal volledig gevaccineerden bij Covid opnames in augustus en september rond de 30%. Echter is dat in Oktober al verschoven naar 78% (bron: Professor Theo Schetters). Daarnaast heb je het over het aantal ongevaccineerden patienten in Zwolle. Op dit moment liggen er 5 patienten in Zwolle op de IC. (bron: De Stentor). Over welk 'groot deel' ongevaccineerden patienten uit Staphorst heb je het dan als ik vragen mag?

Dat is toch wel netjes dat wanneer je helemaal gevaccineerd bent je toch een test laat doen als je klachten hebt. Ik denk dat er velen zijn die dan denken ach ik ben gevaccineerd ik kom toch wel binnen wat kan mij het boeien. En daarna iedereen aansteken. Dan ben ik liever in de buurt van ongevaccineerden die wel een negatieve test bij zich dragen.

21 oktober 2021 om 13:05

Daarom is het ook te zot voor worden dat iemand die gevaccineerd is zonder gedoe bijna ieder land, cafe, bioscoop etc in komt met, zij het bewust of onbewust het met zich meedraagt

21 oktober 2021 om 16:00

Het is te zot voor woorden dat ze 'ons' zo ver hebben gekregen dat er mensen zijn die het normaal vinden dat we, zelfs in onze westerse wereld, niet zomaar naar een ander land of uitgaansgelegenheid mogen gaan.

21 oktober 2021 om 17:58

'Zelfs in onze westerse wereld'? Je bedoelt de wereld waar nazisme, fascisme en communisme geboren is? Naar een ander land gaan of zomaar overal naar op reis gaan is NIET iets dat een volstrekte vanzelfsprekendheid is. Je doet nu alsof dit al een eeuwenoude traditie is.

21 oktober 2021 om 13:12

Wij zijn ook volledig gevaccineerd en nu grieperig, dus ook weer laten testen, lijkt mij eerlijk gezegd vanzelfsprekend dat als je griep/corona klachten hebt je jezelf laat testen, gevaccineerd of niet. Er is namelijk geen enkel vaccin dat 100% effectief is.

21 oktober 2021 om 14:45

Moet je even die mensen kijken op Hart van Nederland als ik me niet vergis positief getest, maar gaan nog steeds overal naar toe en zelfs vakantie. Want ze hebben eenmaal een QR code die werkt.

21 oktober 2021 om 15:26

Als je op een testlocatie getest wordt dan staat de uitslag binnen 24 uur op je corona qr. Ook al ben je gevaccineerd. Dit kan dus alleen bij een papieren QR maar er staan best wel strenge straffen op, is namelijk valsheid in geschrifte. Nederlands meisje had dit ook in Zwitserland gedaan om met het vliegtuig naar Nederland te gaan en kreeg 9000 euro boete. Dus is het niet al te slim van die mensen om op de TV te verkondigen dat ze de boel besodemieteren

21 oktober 2021 om 13:18

Nouja, het brengt ook wel grote gevolgen met zich mee als hij zich niet laat testen en vervolgens de gehele selectie van Bayern besmet. Dus al is het maatschappelijk gewoon ‘netjes’ dat hij dit doet, het is vooral ook gewoon logisch vanuit Bayern oogpunt

21 oktober 2021 om 17:08

Ik vind dit niet netjes, maar eigenlijk heel normaal. We moeten zogenaamd samen uit de crisis komen en je ziet toch dat ongevaccineerden de schuld krijgen dat we straks weer in lockdown komen. Dat terwijl we nu toch heel vaak zien dat besmette gevaccineerden (waar zij zelf van op de hoogte zijn) gewoon naar festivals, feesten en het café gaan. Iedereen moet gewoon zijn gezonde verstand gebruiken, gevaccineerd en ongevaccineerd. Als mensen daar mee beginnen zou dat heel erg veel schelen. Net zoals voor Corona, als je ziek bent dan blijf je thuis. Nagelsmann laat eigenlijk zien hoe we ons moeten gedragen, eigenlijk vreemd dat we dit bijzonder vinden terwijl het eigenlijk heel erg gewoon zou moeten zijn.

Je miste Nagelsmann gisteren op de bank ook wel hoor, ook al won Bayern uiteindelijk toch vrij gemakkelijk (en enigszins geflatteerd) met 0-4.

Nagelsmann is echt een absolute toptrainer en al helemaal als je je bedenkt dat hij pas 34 is en wat hij tot dusver allemaal heeft gepresteerd. Het is dan nog niet zo dat hij een volle prijzenkast heeft, maar dat is niet nodig bij 1899 Hoffenheim en ook bij Leipzig winnen ze nu nog geen prijzen.

Tactisch is Nagelsmann echt geweldig, aangezien hij een wedstrijd kan laten kantelen door iets aan de formatie en spelers te doen maar hij kan spelers ook echt beter maken. Lees regelmatig artikelen over Nagelsmann en kijk geregeld naar analyses over het spel dat Nagelsmann speelt en dat is toch echt wel bijzonder om te lezen en om naar te kijken.

21 oktober 2021 om 13:03

Het had ook gewoon 7-2 voor Bayern kunnen staan hoor! Dat er pas na de 70e minuut volop gescoord werd betekent niet dat het een geflatteerde uitslag was. Ze hadden moeite dat klopt, maar zodra Gnabry erin kwam werd Benfica overlopen en stond er uitiendelijk terecht een 0-4 uitslag.

21 oktober 2021 om 13:32

Wat had Bayern met Nagerslmann aan de zijlijn gisteren dan beter kunnen doen?

21 oktober 2021 om 13:52

Nou niks, aangezien Nagelsmann precies hetzelfde gedaan zou hebben als wat nu gedaan is. Bayern gaat de return ook met 3/4-0 winnen.

21 oktober 2021 om 14:22

Niet dat Bayern met Nagelsmann op de bank in 1x 8-0 had gewonnen, maar bedoel meer dat het toch apart is dat je trainer er niet bij is.

21 oktober 2021 om 15:45Er zijn toch supporters die geloven dat het met Nagelsmann op de bank beter zou zijn gelopen .Ik geloof daar ook niet in.

21 oktober 2021 om 15:56

Is natuurlijk ook niet zo. Je spelers moeten het nog altijd uit kunnen/willen voeren. Als ze dat niet doen lijk jij als trainer dus een tactisch onbenul als er eentje denkt ‘mwah laat maar even lopen, ik zit tegen kramp aan’.

Door griepkrachten afwezig, een dag later is bekend geworden dat die getroffen is door het Corona virus haha. Yikes, Is dit echt artikel waardig?

Ik voel weer een Corona/vaccinatie discussie aan komen..

21 oktober 2021 om 13:13

Ik vind het over het algemeen er hier prima aan toe gaan (los van wat extreme niet onderbouwde onzin van beide kanten). Als je dat vergelijkt met die bagger op social media. Opzich is een gezonde discussie hierover prima lijkt me

21 oktober 2021 om 13:17

Een goede discussie is geen probleem, alleen het is tegenwoordig bijna dagelijikse kost.

En het enige wat het toevoegt is dat het verdeeldheid zaait.

21 oktober 2021 om 13:25

Valt tot dusver wel mee! Ik vindt trouwens dat dat Corona gepraat gewoon verbannen moeten worden op deze site! Heeft niks met voetbal te maken en na 2 jaar van niks anders horen en lezen mag er wel eens wat anders komen.

21 oktober 2021 om 13:33

Het heeft niets met voetbal te maken, maar het heeft wel degelijk een effect op de gehele voetbalwereld. Dus wat mij betreft mag er gewoon over Corona gepraat worden op deze site.

21 oktober 2021 om 13:34

Hier kan ik volledig mee instemmen

21 oktober 2021 om 13:36

Ik voel weer maatregelen en uiteindelijk een lockdown aan komen.

21 oktober 2021 om 13:39

Laten we a.u.b. hopen van niet zeg..

21 oktober 2021 om 14:01

Ik hoop het met je mee, maar alles wijst erop dat we die kant weer op gaan. En zoals gewoonlijk zullen onze leiders weer veel te laat ingrijpen en zo lang mogelijk wachten onder de noemer 'we willen geen nieuwe maatregelen' terwijl het moment dat die toegepast moesten worden allang voorbij is. Let maar op, stelletje incapabele dropsleutels.

21 oktober 2021 om 14:15

De vraag is wel, wat moeten ze op dit moment gaan invoeren als maatregelen?
Horeca weer dicht? Stadions weer voor 2/3e gevuld? Mondkapjes verplichten? 1,5 meter weer invoeren? Laat ze wat doen aan de zorg, daar moet in geïnvesteerd worden. Die mensen daar lopen al op hun tenen en er dreigt weer een golf aan te komen.

21 oktober 2021 om 14:25

Ben het helemaal met je eens over de zorg en dat we daar iets aan moeten doen. Mijn gevoel zegt dat de ongevaccineerden de schuld zullen krijgen van de oplopende cijfers en alleen voor hun extra maatregelen zullen gaan gelden.

21 oktober 2021 om 14:25

Investeringen in de zorg sta ik volledig achter, maar dat haalt op korte termijn weinig tot niets uit. Sinds de 1,5m eraf gegaan is, zijn de besmettingen gestegen, dus dat lijkt me een goed begin om die weer in te voeren. Mondkapjes binnen ook. Maar begrijp me niet verkeerd, ik vind dat we alle maatregelen los moeten laten en de anti-vaxxers het lekker uit moeten laten zoeken. Dus ook geen zorg verlenen, lekker achteraan aansluiten. Horeca om 12u dicht is sws complete waanzin en heeft niets met Corona te maken maar met het terugdringen van criminaliteit in al haar facetten.

21 oktober 2021 om 14:26

Groot gelijk. Bizar dat, ondanks de coronacrisis, de IC bedden zijn afgeschaald. Daarnaast volop bezuinigd in de zorg; te weinig zorgpersoneel, zorgpersoneel die kampen met burn-outs, structureel te weinig salaris voor het zorgpersoneel. Gek dat er de afgelopen tijd bijna niks naar de zorg is gegaan maar wel 1,1 miljard naar de testsamenleving.

21 oktober 2021 om 14:28

Realmadridsta, ze zijn niet de schuld van de oplopende cijfers want iedereen kan Corona krijgen, ook als je 1 of 2 prikken gehad hebt. Ze vormen wel het grootste deel van de patiënten op de IC en zijn dus schuldig aan de druk op de zorg of in ieder geval het niet afnemen van die druk.

21 oktober 2021 om 14:30

@realmadridsta Zo ver zal het niet gaan denk ik. Ongevaccineerden zijn namelijk juist degene wie zich voor toegang moeten laten testen en negatief moeten zijn, die kunnen dus niemand besmetten. Het zijn de gevaccineerde wie bij bijvoorbeeld klachten denken van ach, ik ben toch gevaccineerd, en vervolgens dankzij een QR code toegang krijgen en de hele zooi besmetten. Het blijft in mijn ogen erg krom maar goed, het beleid in Nederland is al wel wat langer krom.

21 oktober 2021 om 14:36

Heftig zeg Samcro! dus mensen die heel hun leven roken, ongezond eten en niet sporten moeten geholpen worden omdat ze het vaccin hebben genomen. en gezonde (jonge) mensen die het vaccin niet hebben genomen hebben hun recht op zorg verloren? Iedereen heeft toch gewoon recht op zorg? Snap dat je na zo een lange tijd van coronagedoe wat pittiger in de hele discussie kan staan, maar dit is wel een heel eng standpunt.

21 oktober 2021 om 14:39

Wat kortzichtig Samcro. Als de niet gevaccineerde negatief getest is en in het restaurant is aangestoken door een gevaccineerde die zich niet hoeft te laten testen. Mag degene die zich dan netjes aan de regels houdt geen zorg krijgen? Hoe zit het eigenlijk met zwangere vrouwen die huiverig zijn om tijdens de zwangerschap het vaccin te nemen, mogen zij ook geen zorg krijgen? k*** patiënten die roken of gerookt hebben ook maar achteraan? Mensen met een hobby of sport waarbij ze gewond kunnen raken ook maar achteraan omdat ze bewust het risico nemen? Waar ligt de grens dan?

21 oktober 2021 om 14:40

Aguerooo, Ja ben het zelf ook met jouw redenatie eens, maar als ik zie en hoor hoe ongevaccineerden in het publieke debat worden besproken zijn zij de grote schuldigen.

21 oktober 2021 om 14:43

Volgens mij waren de cijfers in Maastricht en Nijmegen anders. In Maastricht is 9 van de 10 corona patiënten gevaccineerd en in Nijmegen is het aantal covid opnames van volledig gevaccineerde bijna 80%.

21 oktober 2021 om 14:45

JK en Realmadridsta, ik heb het wel over anti-vaxxers nu, dus mensen die tegen het vaccin zijn. Dat is prima, hun eigen keuze en ik respecteer hun keuze, maar ik ben er idd wel klaar mee dat ik nu nog steeds de gevolgen moet ondervinden van maatregelen terwijl ik me daar al lang netjes aan gehouden heb. Dus zeg ik alle maatregelen weg en is het op de zorg eerst komt eerst maalt, niemand voorrang. Ik zie dat ik eerder had gezet 'geen zorg verlenen' maar dat bedoel ik niet.

21 oktober 2021 om 14:48

Ik voel dat Freeza ons gaat brengen naar een andere planeet zonder corona.

21 oktober 2021 om 14:52

Wat mij betreft kijken we naar de landelijke cijfers. Dit zegt het Rivm:
'tussen 1 september en 3 oktober waren 4 op de 5 COVID-19-patiënten op de intensive care ongevaccineerd. Van alle in het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten waren 3 op de 4 COVID-19 opgenomen patiënten ongevaccineerd. In Nederland is op dit moment minder dan 20% van de bevolking niet volledig gevaccineerd'.

21 oktober 2021 om 14:55

Leuk dat de RIVM dat vermeldt, maar het RIVM heeft er al vaker naast gezeten. Wat me vooral zorgen maakt is dat het RIVM die data niet openbaar maakt. Nergens is er een link te vinden naar die dataset. En toch weten ze de ''exacte cijfers'' te vermelden.

21 oktober 2021 om 14:57

Teesboer, precies dus zeg ik dat we de keuze van die 1.2mio(?) mensen om geen prik te halen moeten respecteren maar dat zij dus geen voorrang krijgen op anderen die al op de ic liggen. Maatregelen weg, alles weer open, terug naar wat eerder als normaal gezien werd....met behoud van thuiswerken

21 oktober 2021 om 15:02

Ik kan mij voorstellen dat je er zo in staat, vermoedelijk geloof jij dan veel meer zaken niet die in de media worden gemeld. Echter zie ik zo ongeveer alle media nagenoeg dezelfde cijfers publiceren. Heb jij een tegengeluid met data waaruit blijkt dat de verhouding anders ligt op de Ic's?

21 oktober 2021 om 15:11

Teesboer, dus op basis van deze cijfers is dus aangetoond dat een supergroot deel van de bevolking, door vaccinatie, nu veel minder kans heeft om op de IC terecht te komen. Dan kunnen we er toch vanuit gaan dat de zorg het nu wel gaat houden?

21 oktober 2021 om 15:17Als je zoekt op ''ziekenhuizen schrikken van stijging coronapatienten'' dan kom je op een artikel die op Nu.nl staat waarin duidelijk vermeld staat dat 9 van de 10 in Maastricht gevaccineerd zijn, staat overigens een van de onderste alinea's onder het kopje gevaccineerd. Dat in Nijmegen (Canisius-Wilhelmina ziekenhuis) ligt het percentage van gevaccineerden op 77,8 bevestigd door arts-microbioloog Bert Mulder. Ook dat kan je gewoon vinden als je dat intypt in de zoekmachine. Maar goed het blijft natuurlijk gissen, want in hoeverre wordt het openbaar gemaakt en is het zichtbaar in databases? Want het RIVM kan wel dingen roepen, er staat niks openbaars. Als je vraagt om de link van de databases, antwoorden ze met ''de data is nog niet openbaar, we werken aan het openbaar maken op het VWS coronadashboard. Daarbij moeten we stevig rekening houden met de privacygevoeligheid van de kleine aantallen patiã«nten''. Dat geloof ik allemaal best, maar als je dan doodleuk gaat beweren dat 80 ongevaccineerd is, moet je wel met exacte bronnen komen. Dat geldt overigens ook voor de artsen als Bert Mulder die een andere mening verkondigen. Op die manier krijg je dus een wellus vs nietus spelletje.

21 oktober 2021 om 15:27

Derkaiser123, en zo blijven we dus in cirkeltjes rond gaan, waar niemand iets aan heeft....ja er zullen vast mensen zijn die er wel wat aan hebben, maar dat hoor of lees je nergens.

21 oktober 2021 om 15:30

Ik heb het stuk even doorgelezen en je hebt in deze gelijk. Wat wel weer opvalt is dat het puur gaat om de ziekenhuisbezetting, deze mensen komen niet op de IC terecht. Dus het vaccin helpt wel degelijk, ook volgens dit bericht. Verder gaat het hier om bijna allemaal 80+ lees ik, die zijn over het algemeen natuurlijk veel vatbaarder voor dit virus.

21 oktober 2021 om 15:36

We hebben er inderdaad niks aan. Maar ongevaccineerden zijn wel de dupe van de maatregelen (moeten continue testen voor veel openbare plekken), gevaccineerden hoeven dat niet en kunnen misbruik maken van die QR code (stel ze hebben klachten, kunnen ze als nog naar bioscoop of de kroeg bij wijze van spreken). Het is zo krom als maar kan.

21 oktober 2021 om 15:39

Klopt, maar wat ook te lezen valt is dat vaccins voornamelijk op korte termijn werken en dat de effectiviteit na een tijdje ook weer uitgewerkt is (voornamelijk bij ouderen, wat toch de kwetsbare doelgroep is). Wat is de oplossing? Iedereen weer een 3de en 4de prik geven? Extra maatregelen, terwijl we economisch al flink in een crisis verkeren? Of gaan we gewoon eens de zorg opschalen, de samenleving open houden (zelfs versoepelen mag wel van mij, in mijn optiek, horeca om 0:00 dicht is lachwekkend bijvoorbeeld) en iedereen die een 3de en 4de prik wil moet dat ook gewoon doen. Maar gaan we de QR dan op rood gooien als mensen die 3de en 4de prik weigeren? Want dat is in Israel nu al het geval. Ik vind het allemaal een bijzondere situatie.

21 oktober 2021 om 15:45

9 van de 10 op de ic in Limburg zijn wel gevaccineerd dus die vlieger gaat niet meer op.. schijnt dat het vaccin je immuunsysteem blijvend aantast aldus een medewerker van het ziekenhuis..

21 oktober 2021 om 16:06

Het is wel apart dat we achter hele hordes van geleerden en het RIVM niet aan mogen lopen, maar als dan ‘een medewerker van het ziekenhuis’ iets roept dan is het ineens de waarheid…

21 oktober 2021 om 16:13

Dat is heel makkelijk te verklaren. Het RIVM heeft een groot invloed op het hedendaagse corona beleid wat gevoerd wordt. Er is niet voor niks in de samenleving al heel veel kritiek op De Jonge en Rutte en laten die 2 mensen nou net enorm veel samenwerken met het Rivm. Datzelfde RIVM heeft 1,5 jaar angstpropaganda verspreidt en ons gewaarschuwd voor allerlei varianten. Ik denk dat mensen dat wel een beetje beu zijn. Helemaal als je bekijkt dat Van Dissel gewoon toegegeven heeft dat mondkapjes niet werken en toch moesten we die dingen op hebben (geloof me is geen pretje om die dingen 8 uur op te hebben).

21 oktober 2021 om 17:24

Dit systeem werkt gewoon niet en dat ligt puur aan een vaccin wat je niet volledig beschermt. Hierdoor kunnen gevaccineerde mensen overal naar binnen en zonder het te weten covid meedragen en verspreiden. Ze hadden gewoon nog steeds snel testen moeten doen voor iedereen, gevaccineerd of niet. Ik geloof liever een arts dan het RIVM in deze, in Duitsland is ook al bekend dat ze bewust een overdreven angstpropaganda vanaf het begin hadden gevoerd. De vrouw van een vriend van mij is hart cardioloog in het ziekenhuis, zij maakt zich zorgen omdat sinds het begin van het vaccineren meer jongere mannen in de leeftijd van twintig tot dertig daar nu rondlopen. Niet ieder lichaam kan een vaccin aan dat rommelt met je eiwitten.

Vaccin is toch om ziekenhuisopnames tegen te gaan, nu je gevaccineerd bent moet je nogsteeds in quarantaine om andere gevaccineerden niet te besmetten?

21 oktober 2021 om 13:59

Nee het is juist om niet-gevaccineerden te beschermen omdat die een grotere kans hebben op de ic terecht te komen als ze besmet raken. Ik zeg overigens dat ze het lekker uit moeten zoeken, alles gewoon open gooien en niet-gevaccineerden hebben pech als ze ernstig ziek worden, eigen keuze om geen prik te halen.

21 oktober 2021 om 14:11

Nou dat is wel heel kort door de bocht. Er zijn namelijk mensen die vanwege ziekte niet kunnen vaccineren. Maar ik ben wel van mening dat zoveel mogelijk open moet blijven

21 oktober 2021 om 14:15

Ergi, dat komt idd wel zo over ja. Ik had beter anti-vaxxers kunnen gebruiken. Daar heb ik geen medelijden mee.

21 oktober 2021 om 14:53

Wat een aparte gedachte. Het vaccin neem je voor je eigen veiligheid en is daarmee je eigen verantwoordelijkheid of je het wel of niet neemt. Ten tweede is het raar om te zeggen dat die mensen geen recht hebben op de zorg. Als je keurig betaald voor de zorg, dan verdien je ook gewoon zorg. Of gaan we mensen met overgewicht of een drank/drugs verslaving nu ook weigeren? Ze hebben al 2 jaar lang de tijd gehad om de zorg op te schalen. Maar in plaats daarvan gaat er ruim 1 miljard naar een testsamenleving. Houd toch op.

21 oktober 2021 om 15:29

Ik zeg ook niet dat ze geen recht hebben op zorg, althans ik rectificeer mezelf, want ik vind dat ze geen voorrang moeten krijgen op de ic tov mensen die daar met andere aandoeningen liggen. De reguliere zorg wordt afgeschaald om mensen met covid te helpen, maar dat zijn dan grotendeels mensen die tegen het vaccin zijn. Dan heb je imo pech en mag je op je beurt wachten.

21 oktober 2021 om 17:06

Wat ik lees zijn het juist mensen die wel gevaccineerd zijn die op de IC liggen en dat is ook niet zo verassend, want hoeveel mensen zijn gevaccineerd? 75? Terwijl het vaccin je voor wat, 30 beschermt? Bovendien hebben juist mensen met overgewicht en ziektes onder de leden zich laten vaccineren vanwege hun gezondheid en die groep ligt op grote schaal op de IC omdat het vaccin je gewoon niet goed beschermt en ze alsnog covid krijgen. Ik heb niet gevaccineerd, maar ik vind als je een zorgverzekering betaalt je er recht op hebt. Mensen met longk*** die dertig jaar gerookt hebben of mensen die alcoholist zijn krijgen ook een nieuwe lever. Vanavond laat ik mij testen zodat ik morgen naar de dierentuin kan. Gek genoeg wellicht verantwoorder dan met een QR code pas en te on pas overal naar binnen gaan terwijl je zonder het te weten wellicht de hele boel gaat besmetten. Het is gewoon zonde dat een vaccin je niet helemaal beschermt, dan was er niets aan de hand geweest.

Nou, prima toch. Voelde zich een beetje ziekjes. Wellicht als hij geen vaccin had gehad, had hij zich slechter gevoelt. Prima.

Heeft zich nu netjes aan de regels gehouden en blijft uit de buurt van iedereen. Opgelost!

Spoedig herstel Julian!

Gewoon stoppen met dat testen. Als je ziek bent blijf je thuis. Dat is altijd zo geweest en ook zo blijven doen. Vind het echt jammer om te zien hoe mensen gestopt zijn met het logisch nadenken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Bayern München

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: 1. Bundesliga
SpelersPositieW
B. GlückUnknown
M. NeuerKeeper130
S. GnabryMiddenvelder136
R. LewandowskiAanvaller1314
Voor de complete selectie: Clubpagina Bayern München.

7 fans
Coach, 34 jaar
SeizoenClub
2019-2021 RB Leipzig
2016-2019 TSG Hoffenheim
2013-2016 Hoffenheim U19
Laatste voetbalnieuws

Schitterende omhaal Lewandowski leidt vijfde CL-zege Bayern in

Bayern München blijft ongenaakbaar in de Champions League. Het team van Julian Nagelsmann was dinsdagavond met 1-2 te sterk voor Dynamo Kiev dankzij treffers van Robert Lewandowski en Kingsley Coman. Het...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren