Union Berlin-clubleiding aangevallen bij horecabezoek in Rotterdam

Donderdag, 21 oktober 2021 om 07:04Yanick Vos • Laatste update: 07:22

Onder meer 1. FC Union Berlin-voorzitter Dirk Zingler, algemeen directeur Oskar Kosche en persvoorlichter Christian Arbeit zijn woensdagavond in Rotterdam aangevallen door een groep aanhangers van Feyenoord, zo bericht Berliner Kurier. De clubleiding had zich in De Huismeester gemengd in een groep Union Berlin-supporters, toen een groep van ongeveer twintig personen de horecagelegenheid bekogelde met stoelen en andere voorwerpen. Feyenoord neemt het vanavond in de Conference League om 18.45 uur op tegen de nummer vijf van de Bundesliga.

De bezoekers van de horecagelegenheid werden woensdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur aangevallen. Een slachtoffer is met verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd, zo laat de politie weten op Twitter. Een persoon is aangehouden, andere verdachten zijn op de vlucht geslagen. De bezoekers van De Huismeester zijn opgevangen en de politie zoekt naar getuigen die meer weten over het incident.

Volgens de Berliner Kurier waren aanhangers van Feyenoord gericht op zoek naar bezoekende supporters. De Duitse krant meldt dat ook aanwezige vrouwen werden aangevallen. “Het was geenszins een groep fans die erop uit was om geweld uit te wisselen. Zij zaten gewoon vredig bij elkaar met een drankje na het werk”, zo klinkt het over de fans van Union Berlin. “De aanvallers ontsnapten snel. Onder politiebegeleiding is de groep teruggekeerd naar het hotel.”

“Er ligt heel veel glas en er vlogen stoelen door de lucht’’, vertelt eigenaar Thijmen van den Ende aan Dagblad 010. ''We houden toch allemaal zo van die club hè? Maar een terras slopen in jullie eigen bloedmooie stadje is niet zo netjes toch?! Er zou in groepsapps rondgaan dat hier supporters van Union Berlin zouden zitten. In werkelijkheid bleek het om de staf en de boardroom te gaan.’’Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door markovv)

Ah kijk, ben ik weer ff trots. Lekker bezig mijn beste medesupporters. Ik hoop dat jullie je kleine teen stoten. Kneuzen.

21 oktober 2021 om 07:35

Om dan vervolgens van ellende vol op een Lego blokje te stappen.

21 oktober 2021 om 08:10

En dan hopelijk niet het Bitcoin teken in het licht zien, ik gun die gasten geen groeiend vermogen

21 oktober 2021 om 08:46

Bitcoinboys worden wel vermoeiend hoor

21 oktober 2021 om 08:47

Maar wat is dit van VZ om telkens weer deze berichten over mensen te delen die zeggen met Feyenoord betrokken te zijn?

PSV heeft een boete gehad van de UEFA geen bericht over gezien (of ik heb hem gemist)
Berghuis word uitgefloten mag men massaal op reageren.
Van der Gijp en Genee hebben daar begrip voor (geen bericht over gezien) Wel over de negatieve reacties.
Feyenoord krijgt een boete weer 1000 berichten.
Pas was er een negatiuef bericht over supporeters van een andere club dan staan opeens de reacties uit.

Let wel ik ben niet trots op wat er gebeurd en veroordeel echt een hoop van deze dingen.
Ik wordt wel moe van de berichtgevingen op VZ om telkens wel de negatieve berichten te verzenden over Feyenoord en een hoop dingen achterwegen laten.

21 oktober 2021 om 08:57

'Toon Gerbrands boos na boete van de UEFA: 'Voor ons is de maat vol'

Dat heb je dan gemist want bovenstaande is een kop van gisteren op VZ en daar kon ook onder gereageerd worden.

21 oktober 2021 om 08:57

Was van de week al met hetzelfde bericht voor Ajax en Feyenoord maar dan in een ander jasje. Feyenoord krijgt wéér boete van Uefa na wangedrag van fans. Ajax wacht onvermijdelijke boete van de uefa na memorabele avond. Dan denk je misschien nog dat het bij Ajax nooit voorkomt maar ook die mogen genoeg boetes betalen.

21 oktober 2021 om 08:57

Er is wel degelijk een artikel geweest over de boete van PSV

21 oktober 2021 om 09:13

Burwatti die heb ik dus gemist gaf ik ook aan.

Het gaat uiteraard niet omdat ene bericht.
Wel om de vele selectieve negatieve berichten naar Feyenoord toe waaronder gereageerd kan worden.

Wat ik al eerder aangaf Berghuis werd uitgefloten en van der vaart en nog 1 vonden dat belachelijk daar zijn 3 berichten over geweest.
van der gijp en genee begrepen het wel waar was dat bericht?

Daarnaast gebeurde er iets met een andere club wat negatief was en opeens konden we niet reageren terwijl het niet eens zo'n schokkend bericht was.

Nogmaals laten we wel wezen je mag best negatief zijn en ik veroordeel echt een hoop dingen.
Ik vind de selectieve negatieve berichtgeving wel triest.
En het valt me de laatste tijd helaas steeds meer op.

21 oktober 2021 om 09:25

bliek of zou het komen omdat er met Feyenoorders meer dan regelmatig iets negatiefs te melden is vergeleken met supporters van andere clubs?

21 oktober 2021 om 09:41

Twentov,

Zou je denken Twentov?
Zou uiteraard kunnen hoor, maar ik den dat dit wel los loop hoor.
We lopen iig niet achteraan maar geloof me we lopen niet alleen voorop.
Alleen je kan idd selectief je berichten maken toch ?
Als je wil en je volgt enkele kanalen zie je dat er genoeg groepen zijn waar dingen gebeuren....

21 oktober 2021 om 09:45

@pablonino: Maar Feyenoord kreeg ook haar 4e boete van het seizoen bij de 4e Europese wedstrijd (dan kun je wel spreken van "weer" toch haha?). Ajax wacht ook een onvermijdelijke boete vanwege die gasten op de F-Side die het hele stadion vulden met rook, maar dat is de eerste. Als het bij Ajax 4 duels op rij gebeurt en de boete loopt alsmaar op dan wordt er ook gesproken van "wangedrag van de fans" hoor, zonder twijfel. Zoals er bijvoorbeeld ook werd gesproken van wangedrag van de Ajax fans toen zij in de CL voorronde in Luik paar jaar geleden met vuurwerk gooiden, of toen die mafkees in het Ajax publiek een aansteker naar die Deyverson (wat overigens wel een lul van een vent was, maar dat terzijde ) van Getafe gooide. Misschien valt het negatieve meer op als het over je eigen club gaat, maar het is echt niet zo dat Ajax (of een andere club) er altijd met zalvende woorden vanaf komt ofzo hoor. Ook daar wordt zat schande van gesproken als zij zich weer eens misdragen. Bij Feyenoord is het dit jaar gewoon al relatief vaak prijs geweest.

21 oktober 2021 om 09:51

Ik denk dat Feyenoord gewoon gedeeld eerste plek voetbaltokkies heeft samen met mijn clubje. Maar godzijdank word er bij Ajax na twee decennia wanbeleid alweer een poosje goed beleid gevoerd. En dus hebben die neanderthalers misschien net iets minder "incidenten" momenteel.

Het is echt de hoogste tijd voor een strenge voetbalwet met meldplicht voor deze debielen die onze clubs al jarenlang met grote regelmaat voor schut zetten.

PS: Volgens mij zou het wel helpen als wij deze berichten ons focussen op het veroordelen van dit gedrag ipv in de slachtofferrol te kruipen.

21 oktober 2021 om 10:01

bliek misschien heb je gelijk wat betreft berichtgeving en mede doordat er regelmatig dergelijk berichtgeving over Feyenoorders is maakt het dat mijn beeld van Feyenoorders niet erg positief is. Begrijp me niet verkeerd, ook mijn club heeft denk ik in verhouding vrij veel half gare gehaktballen (dat zie ik tweewekelijks), maar mijn gevoel + mijn ervaring als Feyenoord op bezoek komt bij ons en met groepjes bij het thuispubliek gaat zitten om te irriteren dat dat percentage idioten op de gehele Feyenoord aanhang wel wat groter is dan bij andere clubs. Maar toegegeven: dat percentage/verhouding kunnen we nooit meten dus mijn gevoel is eigenlijk onderbuikgevoel en misschien wel op beeldvorming vanuit de media gebaseerd, zo werkt het wel inderdaad.

21 oktober 2021 om 10:07

@sanderk91 Ik kijk liever ook niet naar andere clubs maar dit waren eigenlijk dezelfde berichten in 2 dagen tijd dat het opviel. Dat ze bij ons het woordje 'weer' gebruiken is terecht, maar om het bij het ene bericht wangedrag te noemen en bij het andere bericht memorabele avond, komt toch heel anders over.

21 oktober 2021 om 10:16

Man man wat een huilbericht is dit zeg. 'hullie en zullie doen het ook maar alleen op ons worden ze boos, het is allemaal zo oneerlijk'. Hou toch op, je weet zelf ook dat Feyenoord op dit gebied gewoon meer extreem is dan de andere clubs in Nederland. En met Feyenoord bedoel ik eigenlijk een kleine groep mafklappers die die in de Kuip naar Feyenoord komt kijken. Jij ziet de berichtgeving als 'selectief' en je ziet geen berichten over de andere clubs. Die berichten worden vervolgens hier netjes door iedereen opgesomd voor je. Geef gewoon toe dat Feyenoord gewoon een probleem heeft met een deel van de aanhang, die zich telkens weer misdraagt. Dat is waarom je meer van die berichten over je club ziet. Het verschuilen achter 'zij doen het ook', slaat nergens op.

21 oktober 2021 om 10:18

Twentov,

Ik veroordeel het he.
En ik ben me zeker van bewust dat er echt een hoop debielen zijn.

Ik kan je nu al zeggen dat er vanavond gewoon pyro wordt afgestoken wat bloed irritant is.
Ik vind het super gaaf vindt ook echt bedroevend dat het verboden is maar het mag niet.
Twente en Feyenoord zijn natuurlijk nooit vrienden geweest en dat zal de komende jaren niet veranderen.
Ik vind echt wel dat je als uit supporter tussen de thuis supporters kan zitten maar gedraag je dan wel.

@orgineel,

Eens beleidsvoering is bij ons niet opperbest en dit zal echt wel een rede hebben dat de debielen voer hebben ofzo.
Nogmaals ik ga de slachtoffer rol totaal niet in en veroordeel het ook.
Ten eerste vind ik dat er te veel van deze berichten gedeeld worden ze krijgen mijn inziens teveel aandacht.

Daarnaast vind ik het wel vervelend van VZ dat ze structureel Feyenoord pakken en als er een keer een bericht van een ander is de comments uit zetten.
Vroeger kon je nog reageren als je een x aantal punten had.
Of gooi van elke club de negatieve berichten erop en comments aan of doe het bij allen niet.
En ga niet 4 berichten over een 30 fluitende supporters erop gooien.

21 oktober 2021 om 10:22

Sieb,

Opgesomd?
Oh ja dat ene bericht Gerbrand die ik idd gemist had.

Over selectief lezen gesproken.

Ik verschuil me nergens achter lees de berichten maar even goed...

21 oktober 2021 om 10:47

Opgesomd ja. Pablonino gaf je er ook nog eentje met betrekking tot het vuurwerk als voorbeeld dat ze gewoon netjes worden gemeld hier. Je verschuilt je wel degelijk door te focussen op selectieve berichtgeving, ipv op het probleem zelf. Dat terwijl Feyenoord jammer genoeg gewoon een groepje 'supporters' heeft wat enkel uit is op chaos maken. Andere clubs hebben die ook, maar bij Feyenoord is die groep jammer genoeg groter (of agressiever) dan bij de rest.

21 oktober 2021 om 11:24
Nogmaals dan lees je toch echt niet goed.

Opsomming van 2 is wel heel groot inderdaad thanks.

Ik verschuil me nergens achter de berichtgeving waar ik deze gebeurtenissen ook overal veroordeeld.
Mijn punt in deze was idd de selectieve berichtgeving.
Mijn afschuw spreek ik er elke keer wel over uit maak je totaal geen zorgen daarom


Maar ik kan kracht bij mijn statement maken hoor.
Het 2 de bericht is inmiddels geplaats.

Waar is het bericht dat Sinistera waarschijnlijk speelt en Dessers weer naar de bank mag. Een bericht die over de wedstrijd gaat? Waar zijn de berichten over persconferentie van gisteren?

Bij Feyenoord is hij groter zou idd kunnen maar wel leuk dat jij het ook kracht bij zet.
Nogmaals volg op twitter diverse kanalen en zie wat er gebeurd bij clubs ik weet niet of de groep dan groter is of vaker gebeurd. Echter word het wel vaker door VZ aangegrepen.

21 oktober 2021 om 10:19

En daarna eeuwige jeuk krijgen op een plek waar ze niet bij kunnen. De boefjes!
Tering, wat een verschrikkelijk tuig. Daar word je als Rotterdamse fan toch niet blij van.

Kansloos volk. Even voor mijn beeld: dan ga je dus van huis en voordat je deur uitgaat wordt er aan je gevraagd: 'Zoon/schat wat ga je doen?' Met als antwoord: 'Ow ik ga effe met een aantal opzoek naar wat mensen die de aankomende tegenstander supporteren om ze te slaan, want je kunt de tegenstander helemaal niet supporteren.' En wat zegt zo iemand bij thuiskomst dan? Man man man. En het probleem is: ze kennen nog geen schaamte ook.

En straks weer janken dat de toegang naar Berlijn of in het stadion alsnog ontzegd wordt. God, wat schaam ik me met helaas grote regelmaat toch dood (en da's nog zacht uitgedrukt) voor een godzijdank maar vaak klein deel van m'n zogenaamde mede-'supporters'.

21 oktober 2021 om 07:40

Het grote nadeel is dat zo een klein deel van de supporters die alleen maar op ellende uit is, de naam van de hele club aantast..

Feyenoord heeft fantastische supporters die altijd achter de ploeg staan, maar als je in het buitenland vraagt naar Feyenoord supporters dan zullen ze het alleen maar hebben over de ongeregeld heden..
Ook lijkt me dit een behoorlijke negatief daglicht te brengen bij de Uefa, die zullen eerder en zwaarder straffen omdat het zo vaak naar voren komt./.

21 oktober 2021 om 08:08

Ik heb het idee dat die groep bij Feyenoord wat groter is, als je kijkt naar het aantal incidenten en betrokkenen. En ben benieuwd of Slot zich nu wel kritischer uitspreekt tegen die debielen.

21 oktober 2021 om 08:21

Met een grotere supportersschare is de kans ook groot dat de groep groter is. Echter hoeven we niet te gaan vergelijken, daar een hoop clubs met regelmaat ook in het nieuws komen dankzij hetzelfde soort 'supporters'.

21 oktober 2021 om 08:23

Groter dan wat? Als 2e club in Nederland (qua supporters) zullen ze inderdaad ook wel in de top staan met meeste debielen. Daar hoef je geen geleerde voor te zijn. En laat Slot lekker trainer zijn. De enige die hier moet tegen optreden is Aboutaleb als burgemeester en politie. Dit gebeurd in openbare ruimte, wellicht door supporters die ook al een stadion verbod hebben. Laat Slot zich lekker bezighouden met het 1e elftal.

21 oktober 2021 om 08:10

Het is ook maar de vraag of dit mede supporters zijn. Meerdere documentaires gezien over hooligans en er zitten er genoeg bij die voor het knokken gaan. Die zeggen letterlijk dat voetbal ze niets boeit maar ze lekker willen knokken.

21 oktober 2021 om 08:19

Absoluut, dat denk ik vaak ook. Heb inderdaad ook een hoop van dat soort beelden en ook gesprekken van dat soorten figuren gezien. Maar ja.. Ze lopen uiteindelijk toch met Feyenoord kleding o.i.d. je club ten schande te maken.

21 oktober 2021 om 10:26

Tja, is ook zo. Maar uiteindelijk hebben ze wel gewoon je shirtje aan. In dat groepje mafklappers zal ook wel verdeeldheid zijn. Sommigen zullen voetbal wel leuk vinden, anderen willen alleen bij de groep horen om te knokken. Maar uiteindelijk heb je als club wel gewoon een probleem.

21 oktober 2021 om 09:08

@mgmv het is toch ook om te janken dat zulke mensen niet fatsoenlijk aangepakt (kunnen) worden. Dan kunnen andere mensen op deze site wel roepen dat harder straffen niet helpt, maar simpel gezegd: elke dag dat dat tuig achter de tralies zit, hebben wij er op straat geen last van.

Ach ja, wat een malloten die je geen supporters mag noemen. Je moet oppassen dat je niet iedereen over één kam scheert, maar de sympathie voor de Feyenoord supporters word wel aangetast zo.

21 oktober 2021 om 07:35

Tja weet je wat het jammer is. Dit zijn wel Feyenoord supporters. Er zijn helaas gewoon een hoop achterlijke voetbalsupporters, maar doen alsof ze geen supporter zijn vind ik lastig. Als iemand Feyenoord Rotterdam op z'n voorhoofd heeft getatoeëerd en elke week in het stadion zit, kan ik em toch moeilijk vanaf de bank een nepsupporter noemen

Men leert het nooit. Zielige eencelligen die gewone supporters weer moeten aanvallen en verwonden. Ik zeg: kom op met die voetbalwet. Stop met die sociale straffen als boetes, maar sluit ze op. Naming and shaming. De heren willen toch zo graag in de anonimiteit opereren? Zet die rotkoppen op internet, laat zien wie de tokkies van ons land zijn. Dan maar je baan kwijt, maar dat zullen ze wel voelen

21 oktober 2021 om 08:12

En als het bestuur er dan wat van zegt of ingrijpt moet het bestuur weg of worden ze bedreigd. Dit soort gasten kosten de club gewoon geld. Niet alleen de boetes, maar ook sponsors, investeerders en kandidaat bestuurders blijven weg.

21 oktober 2021 om 09:11

tja de clubs kunnen hier natuurlijk heel weinig mee, aangezien de ellende al in het openbaar begint.

Ik weet dat er hier op de site een hoop mensen zijn die vinden dat zwaarder straffen niet helpt, maar elke dag dat dit tuig achter de tralies zit en niet deel kan nemen aan de samenleving ziet de wereld er een dag beter uit.

Deporteren naar strafkampen in Siberië lijkt wel de enige optie. Na een paar maanden terug halen en kijken of ze er wat van geleerd hebben en anders voorgoed die kant op.

T kan toch niet zo zijn dat de enkeling het blijft verpesten voor de massa?

Ik begin steeds meer de mensen te begrijpen die niks met voetbal hebben..
Mijn schoonmoeder zegt altijd: Lekker af schaffen dat voetbal, 11 man die achter een bal an rennen en het geeft alleen maar problemen..

Vervolgens loop ik weer volhardend te verdedigen hoe mooi voetbal kan zijn, en proberen uit te leggen hoe veel je van een club kunt houden.

Dan zie je deze beelden weer voorbij komen..

21 oktober 2021 om 07:38

Dit heeft toch ook niks met voetbal te maken? Waarschijnlijk komt 90% van die gasten niet eens in het stadion. Laatst die docu van Utrecht gezien waar alleen maar van die leeghoofden in voorkomen die aangeven niks met voetbal te hebben en de meeste spelers niet eens kennen.. doen het puur voor het geweld, sukkeltjes..

21 oktober 2021 om 07:44

Mensen zoals mijn schoonmoeder die niks met voetbal hebben die lezen in de krant/op het nieuws: Feyenoord supporters (in dit geval) vallen uit supporters aan.

Over die documenteren gesproken, je bent sowieso een leeg hoofd als je aan zo een documenteren mee doet.
De jongens die het doen die willen juist geen aandacht maar zoals je zegt "gewoon vechten"

Laat ze elkaar lekker afmatten in zo een bos, ipv een halve stad te vernielen zoals nu zo een beetje dagelijkse kost lijkt te zijn.

21 oktober 2021 om 08:06

Voetbal is dan ook een vreselijke corrupte rotsport. Ik merk zelf dat ik steeds meer afkeer ervan krijg.

21 oktober 2021 om 09:13

@burwatti nu doen ze het onder de naam van voetbalsupporter. Als je het voetbal afschaft noemen ze zichzelf hockey supporter, dansmarieke, boerenprotest of wat dan ook.

Dit soort idioten wil gewoon rotzooi schoppen en het maakt niet uit onder welke noemer ze dat doen.
enkeltje Siberië lijkt het enigste dat helpt, dat maakt de wereld een veel mooiere plek.

Nu al vrouwen en voorzitters? Het wordt elke week erger in de voetbalwereld.

21 oktober 2021 om 08:04

Alsof die Tokkies ook maar enig benul hebben wie er in dat publiek zitten. Suggestieve titel weer, maar man man man. Op deze manier verneuk je een mooie awayday naar Berlijn...

Laten we supporters van de clubs eens straffen.. rest van het seizoen nergens meer supporters oid. Sneu dat 98% dan de dupe worden.

21 oktober 2021 om 07:39

Ja met voetbalsupporters mag je dus wel iedereen uitsluiten en discrimineren maar als het om andere groepen in de samenleving gaat dan moeten we duizend keer horen hoe we niet iedereen over 1 kam moeten scheren? Afschuwelijk hoe hypocriet sommige mensen zijn..

21 oktober 2021 om 07:45

In dit geval gewoon iedereen oppakken en zwaarder straffen..
Zolang iets buiten het stadion gebeurd kan je moeilijk mensen in het stadion straffen.

Als een vak zich misdraagt dan is het makkelijker om de wedstrijden erna het vak leeg te laten, maar in dit geval kunnen het zoals Tilburg013 zegt ook mensen zijn die normaal niet eens in het stadion komen.Iets met zachte heelmeesters en stinkende wonden. Zolang we in Nederland geen betere voetbalwet hebben zal dit niet stoppen. Ik kan me het gevoel van echte Feyenoord supporters goed voorstellen. En niet alleen Feyenoord staat voor schut maar ook het Nederlandse voetbal.

Het is nog maar de vraag of deze debielen straks in het stadion zitten, dus of ze een kaartje hebben voor de wedstrijd. Hier kun je vrij weinig tegen doen. Of je moet de stad vol camera's hangen en hoofd bedekende kleding verbieden, zodat hun hoofd altijd op de camera staat.

De normale voetbalsupporter heeft geen eens meer zin om naar uitwedstrijden te gaan..
Lekker met 2 vrienden naar een Europese wedstrijd gaan om vervolgens het risico te lopen dat je nooit meer thuis komt..

Mijn tijd is geweest, hoe jammer ook want de sfeer is toch altijd van een ander niveau in Europese uit wedstrijden.

Ik zei het hiervoor op een eerder artikel ook al. De tijd van waarschuwen is echt voorbij, het heeft geen zin. Dit soort gasten, die menen zich te associëren met een voetbalclub hebben alleen maar een negatieve waarde voor de maatschappij. Wie niet horen wilt moet voelen. Dus waarschuwing, waarschuwingsschot en als je dan nog door gaat gewoon gericht schieten. Na al die jaren voetbalgerelateerd geweld mag het weleens klaar zijn. De politie verdient dat vertrouwen en respect ook dat ze dit zouden moeten mogen uitvoeren wat mij betreft. Twijfelachtig? jazeker. Maar wat we nu al jaren doen werkt ook niet.

Tering, gaat echt niet goed in NL. Twee jaar opgekropte haat van deze eencellige komt er nu massaal uit.

Zonder pardon celstraffen geven van 5 jaar en een levenslang stadionverbod.

Ben zo intens klaar met dit deel van mijn mede-supporters. Dit is ook de groep die altijd de grootste bek heeft over het wanbeleid van Koevermans, de UEFA die niets toelaat, en dat zij als supporters nooit naar wordt geluisted. Nee vind je het gek, stelletje amoebes?

Waarschuwing geven en bij volgend wangedrag club uit het toernooi gooien en voor 5 jaar uitsluiten van Europees voetbal. Wat een dom volk is het ook.

21 oktober 2021 om 09:41

Dat kan met wangedrag in een stadion, wat daar buiten gebeurd daar heeft de Uefa geen invloed op lijkt mij?

21 oktober 2021 om 17:03

Maar als de veiligheid van spelers of bestuurders niet meer te garanderen is, dan is het toch ook wel een zaak voor de uefa. De club Feyenoord kan er zelf heel weinig aan doen. Behalve als de daders bekend worden ze een levenslang stadionverbod geven. Maar alle normen zijn hier overschreden.

Het loopt langzaam de spuigaten uit.
Dit heeft niets met voetbal te maken.

Ben je toch als Nederlands voetbal met een aardige opmars bezig in Europa en haak je weer een beetje aan bij de subtop. Bent goed met goodwill kweken ook en dan gebeurd er zo iets.

Het is te hopen dat enige club affiliatie hierbij achterwege is gebleven door deze zwakbegaafden.

Dat er ook gewoon niemand in zo een groepje op de weg er naar toe op een gegeven moment zegt: "joh, zullen we het gewoon niet doen en een potje fifa doen?" Meestal is de rest het er dan instant mee eens en alleen de opperm*** slaat dan thuis een paar keer door een tussenmuurtje om zijn agressie kwijt te raken...

21 oktober 2021 om 19:22

Eigenlijk is het sneu dat dit afstraalt op Feyenoord. Dit zijn op geen enkele manier supporters te noemen. En zo zou Feyenoord het ook moeten verwoorden en veroordelen. ‘Dit zijn criminelen die onze club misbruiken om geweld te plegen. Wij willen er alles aan die om elke associatie tussen Feyenoord en deze bende uit de wereld te helpen.’

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3219
3.PSV3113
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder148
J. ToornstraMiddenvelder143
B. LinssenAanvaller148
L. SinisterraAanvaller136
J. BijlowKeeper120
A. JahanbakhshAanvaller121
C. DessersAanvaller104
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Vrijdag 3 december
Barcelona heeft Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho, Samuel Umititi en Clément Lenglet aangeboden aan Manchester City om de prijs van Ferran Torres te drukken. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren