Edson Álvarez en Ajax zijn akkoord over contract tot medio 2025

Vrijdag, 22 oktober 2021 om 16:14Yanick Vos • Laatste update: 17:04

Ajax en Edson Álvarez hebben overeenstemming over een nieuw contract, zo bevestigt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. Op korte termijn zet Álvarez zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2025. De Mexicaans international wordt beloond voor zijn loyaliteit, nadat hij afgelopen zomer begeerd werd door Stade Rennes. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2024 af.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door primetime)

Absolute key player voor Ajax. Ik hoop dat ajax ook eens contracten langer gaat verlengen. Vaak hebben de dragende spelers van ajax nog maar contracten voor 2 jaar oid, terwijl als je echt als topclub wil fungeren moeten je key players gewoon 4/5 jaar vastliggen.

Ik bedoel nu niet specifiek alvares, gezien die nog tot 2024 vast ligt maar er zijn zat contracten die vrij snel aflopen (maz o.a.)

20 oktober 2021 om 06:54

Dat kan wel met jonge talenten, maar dragende spelers die al 2/3 jaar basis staan willen eens hogerop. Ajax zal in die zin nooit echt als topclub fungeren, simpelweg omdat ze in de eredivisie uitkomen. Helemaal niet erg overigens ze hebben een geweldige rol in Europa als club die veel gegund wordt door het attractieve spel en die op een goede dag iedereen kan pakken, en wellicht de beste opleiding uit de geschiedenis van het voetbal. Ze voeren (na 2 decennia ellende) weer een fantastisch beleid. Met dat beleid en het geld van een gemiddelde Engelse club zouden ze waarschijnlijk elk jaar heel Europa op een hoop spelen. Maar de eredivisie is nu eenmaal niet een eindstation, je kan er niet zoals een Bayern of Barcelona spelers eindeloos binden. Alvarez als die verlengt tot ‘25, zal komende zomer ook gewoon opnieuw overwegen te vertrekken, alleen heeft hij dan intussen een beter salaris en Ajax een betere onderhandelingspositie, daar gaan deze verlengingen over, idem Martinez. Mooi die loyaliteit van de latino’s, kijk je mee Mazraoui, Onana?

20 oktober 2021 om 07:34

Mazraoui kijk zeker mee hoe alvarez straks bij de grootverdieners hoort terwijl marc bij nous niet verder dan 2 mil bruto wilt gaan terwijl alvarez ook al 15 mil heeft gekost en nous niks , in dat geval snap ik hem wel dat hij ook zijn eisen heeft

20 oktober 2021 om 07:48

Mazraoui gaat niet verlengen. Die gaan 100% transfervrij weg.

20 oktober 2021 om 07:58

Ik weet de salariseisen van Nous niet en ik weet ook niet wat Overmars wil betalen maar ik denk dat als Nous de afgelopen 2 seizoenen (dit seizoen niet meegerekend) niet zoveel blessureleed had gekend, dat zijn contract vorig jaar al opgewaardeerd had geweest.

Het is nu kut omdat Nous is gewisseld van pizzakoerier maar ik begrijp de terughoudendheid van Overmars in dezen wel. Nous had in 2 seizoenen 47 wedstrijden met een gemiddelde van 64 min p/w en zijn niveau lag lager dan 3 jr geleden en dit seizoen.

20 oktober 2021 om 08:55

@Douwe, ik begrijp Overmars ook wel. Als hij vorig seizoen Mazroui een topsalaris had geboden, terwijl die zo vaak geblesseerd was, had de RvC hem waarschijnlijk gevraagd wat hij aan het doen was. En nu roept iedereen dat hij te laat is.

20 oktober 2021 om 09:11

Mwa, nivea lager gelst voor echt iedereen. Ook voor Alvarez, hij had in het begin van zijn succesjaar niet eens een contract. Alleen voor omkostenvergoeding.

20 oktober 2021 om 09:12

Je bedoelt, kijk je mee Nico? loyaliteit word niet altijd beloond dus ik snap nous en onana wel

20 oktober 2021 om 10:29

@rayvg dus als je bijtekend moet je gegarandeerd basis staan want anders is de club niet loyaal? Damn dat brengt een hoop problemen met zich mee...

20 oktober 2021 om 11:36

Nico? Die heeft z’n contract al eens verlengd en opgewaardeerd gehad. Ff opletten.

20 oktober 2021 om 14:48

Zit jij naast Raiola bij de onderhandelingen dat je de bedragen allemaal zo precies weet? Laat je niet voor de gek houden, zijn intenties zijn duidelijk. Als je wil verlengen, kies je niet voor Raiola.

22 oktober 2021 om 16:19

Ja het is zo duidelijk als wat. Die manipulator Raiola is niet altijd goed. Zie Simons, zie Brobbey, zie Kluivert e.d. tsja. En zie nu Maza en Gravenbergh. Laat ze een vb nemen van Alvarez en Martinez zou ik zeggen.

22 oktober 2021 om 17:20

Dat is dan zijn goed recht. Hij heeft nooit de waardering gekregen zoals andere spelers. Ja misschien een schouderklop.

22 oktober 2021 om 17:59

Jawel hoor, als je wil verlengen en je wilt de best mogelijke deal, dan is Raiola je man. Die doet echt meer dan alleen maar spelers wegloodsen.

20 oktober 2021 om 10:00

@mb76

"absolute key player voor Ajax. "

had paar keer gisteren ook gezegd, maar hoe lachwekkend zijn types als Valentijn, Derksen en vd Gijp....

Ajax had Alvarez moeten verkopen voor 18 miljoen. Is maar een simpele dravertje. Quinten Timber van Utrecht is vele malen beter...

Hoe kunnen deze mensen zichzelf serieus blijven nemen en onzin blijven verkopen.

20 oktober 2021 om 10:31

Dat is de waan van de dag. Alvarez heeft ook gewoon een mindere tijd gehad.

20 oktober 2021 om 14:51

Omdat ze veel te veel aandacht krijgen, ook nu van jou weer. Een keer gniffelen als een dergelijke opmerking voorbij komt en ze verder negeren. Al die aandacht verdienen ze absoluut niet.

22 oktober 2021 om 17:21

Toen alvarez bij ajax kwam vond ik het wel een mooie aankoop door zijn pit en inzet. Echter kreeg ik van elke ajax fan te horen dat die totaal geen ajax materiaal is en je het met inzet alleen niet red en hij nooit basisspeler zou worden/blijven. Haha paar jaar verder en alle ajax fans zitten vd gijp af te branden, omdat ajax 18 miljoen volgens hem had moeten pakken. Blijft leuk die waan van de dag..

22 oktober 2021 om 18:01

Ik zat er ook naast hoor, met Alvarez. Die was minder, miste zijn gezin, en kon naar een spaanstalig land. En nu is zijn gezin er, speelt hij de pannen van het dak en tekent hij bij. Het kan verkeren.

Wat een avond gister, ben nog aan t bijkomen en nagenieten. Zo'n sfeer ook, niet normaal om bij te zijn. On: als Alvarez zijnde, maar ook überhaupt vele anderen, kan je wel willen spelen bij Valencia, Juve, op de bank bij Chelsea of wat dan ook, maar als echte voetballer en liefhebber wil je dit toch: zulke wedstrijden neerleggen op de mat. En er zijn echt weinig, heel weinig teams/clubs die zo goed kunnen voetballen en waar je dus zo kan genieten als bij dit Ajax. Denk dat Frenkie, De Ligt, Vd Beek en Ziyech echt ook een beetje met weemoed hebben zitten kijken. Poeh. En Alvarez is een gevoelsmens, is gebleken. Nou, dan zit ie best goed op zijn plek denk ik. Zo waardevol ook weer gister. Echt zo'n belangrijke schakel bij een club als Ajax die dit voetbal wil spelen. Een echte krijger.

20 oktober 2021 om 07:17

Zelfs hier. Geen stem meer over ook. Loop vandaag hele dag met een grote smile op porem 😁

20 oktober 2021 om 07:22

Zie net dat die gele kaart van Timber echt geen hands was (kon t niet goed zien gister). Maar dan kan je toch echt spreken van een volledig onterechte kaart? Maar wordt nooit kwijtgescholden. Enige rare gister, dat Ajax een paar keer geel kreeg voor overtredingen, waar BVB overal mee weg kwam. Wat een idiote scheids wat dat betreft. Gokte gewoon wat en je leek op hem in te kunnen praten. Ajax kreeg echt vaak niks mee, zeker randje 16 met Haller waar aan gesleurd werd. Maar zelfs ondanks de scheids kon Ajax dit neerzetten.

20 oktober 2021 om 08:20

Die scheids gaf die gele kaart ook puur op appèl. Hij kon het niet eens zien en er was ook gewoon überhaupt niks te zien want het was geen hands.

Denk dat hij wat medelijden had met BVB.

20 oktober 2021 om 07:15

Ik weet wel zeker dat de jong, De ligt, Ziyech en vooral van de beek zich gister 3x achter de oren hebben gekrabd. Waarom zou je weg willen bij Ajax. Zo’n goed en sterk pad in geslagen en dan verlaten voor de bank voor United. Hoop dat Mazraoui er wat van leert en bijtekend!

20 oktober 2021 om 07:29

Omdat je dan wekelijks in de matige Eredivisie moet spelen, die uitdaging is er dan gewoon niet meer voor deze jongens. Daarnaast verdienen ze allemaal beter bij hun nieuwe club, ik denk dat ze het allemaal wel prima vinden zo (op Donny na misschien).

20 oktober 2021 om 10:02

@mw91

"k weet wel zeker dat de jong, De ligt, Ziyech en vooral van de beek zich gister 3x achter de oren hebben gekrabd. Waarom zou je weg willen bij Ajax. "

Dan kijken ze op hun bank app en zien hun saldo, o ja!!!! daarom ben ik weg

20 oktober 2021 om 10:07

Als je bij Ajax in de tooschaal valt, dan zijn er nog weinig clubs waar je meer kan verdienen. Zeker als ze je daar halen als oovulking van de selectie. Veel clubs zijn naar een nieuwe werkelijkheid terug aan het schakelen.

20 oktober 2021 om 10:35

Krillin, als Ziyech en van de Beek hun bank app openen zien ze op welke plek ze zitten komende wedstrijd....

20 oktober 2021 om 07:15

Ja, t beste voorbeeld daarvan is berghuis. Die zat dan niet bij een chelsra of zo, maar hij komt er opeens achter hoe super leuk voetbal kan zijn, helemaal na die vreselijke periode onder advocaat

20 oktober 2021 om 07:19

Zie net dat hoofd van hem bij zijn interview... Die lach spreekt boekdelen

20 oktober 2021 om 07:58

Meer om de wissel denk ik. Hij is dat niet gewend nog. Een andere reden kan ik echt niet bedenken nadat hij zo goed speelde. Klaassen viel ook goed in trouwens.

20 oktober 2021 om 10:37

@straatvoetbal, hij bedoeld de brede glimlach. Berghuis is duidelijk zeer tevreden waar hij zit.

20 oktober 2021 om 10:41

Straatvoetbal: ik bedoel idd wat Johannetje ook zegt: zo'n enorme glimlach, zo blij met hoe hij speelt in een team waar ie echt geniet.

20 oktober 2021 om 08:35

Helemaal mee eens Formus, Een voetballer zal graag veel willen verdienen maar daarnaast natuurlijk ook willen voetballen. De wedstrijd van gisteren was genieten in optima forma, zowel voor fans als voor de spelers. Dat wil je toch graag. Indien je nu kijkt naar een situatie van Donny, Ziyech of Brobbey, dan vraag je je af of ze niet liever nog gewoon bij Ajax hadden gespeeld. Wat dat betreft ben ik heel blij met een verlenging van Alvarez. Het zou fijn zijn als Ajax ook tot overeenstemming zou kunnen komen met Nous. Hopelijk gaat dat toch nog lukken en kijkt Nous ook naar de situaties bij Donny en Ziyech.

20 oktober 2021 om 08:58

@SPettersson, ik ben bang dat Mazroui nu volledig naar het geld kijkt. Daar komt hij ook eerlijk voor uit: dat het een geldkwestie is.

Ik hoop tegen beter weten in dat hij alsnog bijtekent voor een mooi salaris maar denk dat Raiola al met hem aan het leuren is. Simpel gezegd dan.

20 oktober 2021 om 10:05

@kyle66

"daar komt hij ook eerlijk voor uit: dat het een geldkwestie is."

Hij was natuurlijk een speler die erg laat een contract kreeg. Als een van de weinige geen contract in zijn teams.

Maar hij geeft idd aan is een geldkwestie. Wil bij de best betaalde horen, dus volgens mij niet ver boven wat Ajax kan bieden.

Ik zou als Ajax hem dit betalen en lang laten tekenen. Is gewoon echt een super back.
Als we weer een back moeten kopen, kost weer miljoenen. Kijk een Klaier die bijna 4 miljoen gekost heeft. Geef dit bedrag desnoods als tekengeld. Hou die gast en waardeer hem.

20 oktober 2021 om 10:11

Dat zal het probleem waarachijnlijk ook niet zijn. Maar er hangt op dit moment een zaakwaarnemer aan vast die waarschijnlijk net als bij kkuivert denkt aan 40% van de transfersom om te delen tussen zaakwaarnemer en speler. Enndat is gewoon wel een brug te ver.

20 oktober 2021 om 10:41

@krillin

"Als we weer een back moeten kopen..."

We hebben backs op de plank om het over te nemen. Rensch en Timber kunnen daar spelen. Centraal kan je dan Blind of Schuurs zetten en Nico weer linksback. Een nieuwe kopen is zeker niet nodig als Nous weggaat.

Dit is goed nieuws om wakker mee te worden! Alvarez is zo belangrijk voor het team. Verzaakt nooit, heeft duelkracht, is sterk in de lucht en heeft longen als een paard. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin wat sceptisch was over zijn kwaliteiten maar ik zou hem nu als eerste op het wedstrijdformulier invullen! Hij is misschien niet de meest technisch begaafde speler maar hij zorgt m.i. wel voor de zogenaamde balans op het middenveld. Snel handelen Marc!!!

20 oktober 2021 om 07:19

Ja, echt knap ook hoe alvarez alle critici de mond snoert. Echt een belangrijke speler geworden. Genieten met hem.

20 oktober 2021 om 08:48

Zo zie je maar weer dat goede beleidsbepalers zich niet laten beïnvloeden door buitenaf en media en algehele tendens. Die zien daar beter doorheen en krijgen dat terugbetaald. Alvarez is zo belangrijk net zoals Martinez en Nous en vele andere die vaak bekritiseerd zijn. Echte kwaliteit komt boven drijven, de een heeft
meer tijd nodig dan de ander.

20 oktober 2021 om 09:54

Hij is het cliche van "je weet pas wat je mist als hij er niet is". Iedere keer als hij er niet bij is, wordt het middenveld overlopen.

Goed nieuws. Maar ik hoop dat Mazraoui ook snel bijtekent, maar daar horen we niets over, dat lijkt al een gepasseerd station... Gravenberch loopt ook snel uit zijn contract. En laten we Timber ook alvast opwaarderen, wat een klasbak!

20 oktober 2021 om 07:36

Ligt volledig bij Ajax hoe ze zijn contract willen opwaarderen . Hij wil blijven

20 oktober 2021 om 09:00

Dat zei Brobbey ook. En Kluivert. Maar Mazroui zegt wel eerlijk dat het om het geld gaat. En het maakt niet uit wat Ajax hem gaat bieden, hij zal in het buitenland veel meer (tekengeld) ontvangen. Net als bij Brobbey is de kans reëel dat Ajax de financiële strijd zal verliezen.

20 oktober 2021 om 10:07

@kyle66

"maar Mazroui zegt wel eerlijk dat het om het geld gaat. En het maakt niet uit wat Ajax hem gaat bieden, "

Gaf ook aan stuk waardering (oa speeltijd, dat zit nu goed, dus niet snel wissel als hij een keer minder speelt) naast geld.

20 oktober 2021 om 14:59

Onzin, hij gaat niet voor niets met Raiola in zee. Keer op keer blijkt dat mooie woorden van zijn talenten helemaal niets waard zijn.

Ik hoop oprecht dat mijn tegendeel bewezen wordt, maar ik ga er absoluut niet van uit.

22 oktober 2021 om 16:41

Ja is toch zo opvallend. Allen bij Raiola, de manipulator. Erg jammer en wat is nu van gekomen van Kluivert of Brobbey die alweer terug wil tsja. Simons is ook ontevreden. En nu Maza en Gravenbergh die er opeens anders instaan door Raiola. Laat ze een vb. nemen aan Alvarez en Martinez zou ik zeggen.

22 oktober 2021 om 17:25

Het gaat altijd om geld! Vooral als je basisspeler bent. Hogerop is onzin. Ajax kan net zo goed weer kwart of halve finale halen.
Als je een speler 8 miljoen p jaar biedt, dan gaat de speler wel even denken.

22 oktober 2021 om 20:53

@mvbfan, alsof CL het enige is wat telt. Als voetballer zou ik ook wel graag kampioen worden van een andere competitie dan de gare Eredivisie

20 oktober 2021 om 10:26

Gravenberch zie ik niet bijtekenen. Dus die moet wel binnenkort weg om er wat voor te vangen. Omtrent Nous hoop ik dat hij blijft. Zie daar zeker nog kansen in. Een mooi CL seizoen kan ook veel betekenen in koppies van de spelers. Ps: goede smaak qua auto's heb je haha !

22 oktober 2021 om 16:35

Met die dikke als zaakwaarnemer zie ik een verlenging niet gebeuren. Gelukkig hebben we Rensch, die gaat het ook schoppen tot vaste waarde bij Ajax.

Dit is geweldig nieuws! Ben echt van Edson gaan houden, zoveel passie en gif in zijn spel. Die gozer haalt er zoveel uit daar wordt je bang van!

Dat is heerlijk wakker worden zeg, wat ben ik trots op deze strijder. Echt het cement tussen bakstenen, blij dat hij gebleven is. 🤸🏾‍♂️😁

20 oktober 2021 om 09:30

(sulejmanii)
Ja maar dat zag je afgelopen zaterdag al tegen Heerenveen hoeveel kansen die ploeg kreeg hij is zo belangrijk in dit team , ja nu hoor ik de critici ineens niet meer met termen als huis tuin en keuken voetballer

20 oktober 2021 om 12:45

Ik was één van de critici, maar de eerste wedstrijden met hem op 6 waren ook gewoon niet overtuigend. Ik weet niet wat hij deze zomer heeft gedaan, maar het is zo solide en zo belangrijk. Het blok centraal achterin met hem ervoor is gewoon waterdicht. En dan nog allemaal zo belangrijk in de opbouw en allemaal het vermogen om door te schuiven en hoger op het veld nog creatieve passes te geven. Dan snap ik dat het als tegenstander onmogelijk te dekken wordt.

20 oktober 2021 om 11:49

Ten Hag heeft 'm goed duidelijk gemaakt dat zijn taak is om het voetballend simpel te houden. Kreeg in het begin de indruk dat ie vooral lekker mooi mee wilde voetballen, maar spelen zoals gisteren is zijn kracht, in dienst van het team.

Ja! Edson, Edson. Zo zie je maar wat vertrouwen gecombineerd met de situatie privé (zijn gezin) kunnen doen met zijn voetballende kwaliteiten. Die gozer is zoals Frenkie was, ons aanspeelpunt, het verbindstuk tussen defensie en aanval. En wat werkt dat goed. Zo slecht is Edson dus niet he! Prachtig!

En dan te bedenken dat er aan het begin van dit seizoen mensen waren die zijden dat we hem beter konden verkopen, om dat we een voetballende middenvelder nodig hadden.

Het was even zoeken voor beide partijen, waar Alvarez nou precies het beste tot zijn recht kwam. Hier en daar wat teleurstellingen en twijfels, maar hij heeft zich gruwelijk in het elftal gewerkt. Mooi ook dat je bij Ten Hag altijd kansen krijgt, ook al gaat het even minder. Overigens zou elke speler na gisteravond bij moeten tekenen, zelfs Onana, Schuurs en Mazraoui. Je maakt allemaal onderdeel uit van dit succes en zelfs bankzitters moeten hebben genoten gister.

Heb er zelden zo naast gezeten. Ik was er van overtuigd dat ze hem in de zomer moesten verkopen. Maar ben blij dat ze dat niet gedaan hebben zeg. Hij liep gisteren wel even risico na zijn onnodige gele kaart, toen pakte hij weer een overtreding. Maar heerlijke speler om in je elftal te hebben.

20 oktober 2021 om 12:47

Eens! Ook ik mag die woorden inslikken, maar doe dat met plezier. Die kerel ruimt 80 procent van het gevaar op en was gisteren ook weer zo belangrijk. Kan me een moment in de laatste 15 minuten herinneren dat hij drie man van de bal af zette, toen lastig gevallen werd en ook daar gewoon nog uit kwam. Kreeg het idee dat het gewoon een eenmansleger was.

22 oktober 2021 om 16:24

Haha zit er net aan te denken. Wat heb ik deze man vervloekt zeg in het begin. Maar Ten Hag bleef maar vertrouwen houden... en zie hier... een speler die je echt niet kan/wil missen de komende tijd.

22 oktober 2021 om 16:55

Dat is toch gek dat je daarvan overtuigd was, terwijl hij de 2e seizoenshelft vorig jaar al 1 van de betere was.

Alvarez heeft echt een goede ontwikkeling doorgemaakt. Heeft ten hag toch goed gedaan. Nous gaat zeker niet meer verlengen. Hij wil gewoon beter worden beloond en komt daar gewoon eerlijk voor uit.

Netjes en nu doorzetten en Nous en Ryan ook verlengen!

heerlijk, topnieuws. Wat heeft hij zich ontwikkelt zeg. De uitwedstrijd bij Liverpool was de ommekeer. En ondanks het feit dat ie aan de bal geen Iniesta is is die vreselijk belangrijk voor dit elftal. Dat blijkt wel, elke keer als die niet meedoet.

Heel goed nieuws, zeer belangrijke speler die heel veel vuile meters maakt. Balance is key.

Geweldig nieuws en zeker nadat kortgeleden ook Martinez zijn contract heeft verlengd!

Álvarez heeft zich sinds begin dit kalenderjaar echt geweldig herpakt en is gewoon onmisbaar voor Ajax. Is degene die voor balans in het elftal zorgt en hij is dan voetballend niet zo verfijnd als pakweg Frenkie en Schöne waren, maar hij heeft juist weer als voordeel dat hij in verdedigend opzicht beter is maar ook voetballend laat Álvarez regelmatig ook wel mooie dingen zien zoals goede steekpasses.

Nu alleen Overmars zelf nog en hopelijk Mazraoui .

Niet gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik denk dat Alvarez op dit moment m'n favoriete speler is bij Ajax, die gozer heerst op het middenveld sinds vorig jaar Januari. Voetballend echt enorm verbeterd ook.

Heerlijk nieuws zo vlak voor het weekend. Nu nog Nous en Ryan!!

Edson had zich er bij neergelegd dat hij afgelopen zomer bij Ajax bleef en niet naar Rennes ging? En dat moet iedereen geloven? Die wilde helemaal niet weg. Zeker niet van een CL club naar Stade Rennes.

22 oktober 2021 om 16:45

Precies, die ziet Donny naar Manchester United gaan en Hakim naar Chelsea. Dan ga je echt geen stap terug doen lijkt mij.

Eerlijk toegegeven Alvarez heeft zich ontzettend ontwikkeld. Iets wat voorheen bijna ondenkbaar is. Het oogt allemaal zoveel meer comfortabel aan de bal, passing ontzettend verbeterd en komt vaak als winnaar uit de strijd in de duels. Achteraf gezien een geschenk geweest om hem te houden en heeft zich eigenlijk ontwikkeld tot een key player voor Ajax.

Belangrijke slag voor Ajax. Omdat hij ajax trouw is gebleven wordt hij gezien als een loyale speler. Op het moment dat een speler bij Ajax zijn aflopende contract niet wil verlengen dan wordt er vanaf dat moment toch een heel stuk slechter met die speler mee omgegaan door supporters en club. Ik verwacht dat Mazraoui binnenkort dan ook een stuk minder populair zal zijn. Als hij definitief niet bijtekent. Nous wordt dan voor de supporters het zoveelste gevalletje van publiekslieveling tot persona non grata.

Ik hoop dat de heren Mazraoui en Gravenbergh dit ook mee krijgen en hetzelfde doen.... Ajax is met héél iets moois bezig. Het lijkt mij dat je als sportman daat toch deel van uit wil maken?

Blij dat de Zuid Amerikanen geen enkel probleem hebben bij het verlengen van hun contract. In tegenstelling tot (sommige van) de zelf opgeleide spelers. Toch merkwaardig....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder141
D. TadićAanvaller146
S. BerghuisAanvaller135
S. HallerAanvaller139
David NeresAanvaller133
D. KlaassenMiddenvelder112
R. PasveerKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

1 fan
Verdediger, 24 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Scouts van Ajax, Manchester United, Borussia Dortmund, Internazionale, Southampton, Everton en Rangers waren zondag aanwezig bij Charleroi - Anderlecht. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren