De Telegraaf komt met nieuwe details over losbandig gedrag van Ihattaren

Vrijdag, 15 oktober 2021 om 17:27Jeroen van Poppel

Mohamed Ihattaren heeft er de afgelopen tijd geen levensstijl op nagehouden die past bij een profvoetballer, zo meldt De Telegraaf. In navolging van berichten van het Algemeen Dagblad voegt de krant toe dat Ihattaren niet alleen tripjes naar bekenden heeft gemaakt in Monte Carlo en Milaan, maar ook 'geregeld gesignaleerd is in het uitgaansleven' van die plaatsen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

200 reacties (laatste reactie door dasko)

Hoop echt dat deze jongen snel een goede begeleider kan vinden. Hij gooit zijn carrière straks weg.

15 oktober 2021 om 17:38

Een begeleider kan niet alles oplossen, bij PSV hebben ze alles uit de kast gehaald om hem te helpen/ondersteunen maar hij laat toch echt zelf iedere keer afweten.

15 oktober 2021 om 17:51

Juist. Erkennen dat je geholpen moet worden is stap 1. Pas dan kan een begeleider je ook echt helpen. Ik hoop dat deze jongen snel het licht gaat zien.

15 oktober 2021 om 18:29

Had in Eindhoven zat licht kunnen zien maar zo'n karakter kan je gewoon niet meer sturen, hij denkt dat dit het beste is voor em.
Sommige hebben een sportmentaliteit en andere een geldmentaliteit.
Heb lang de hoop gehad dat hij het weer zou gaan vinden maar helaas deze haalt de top nooit

15 oktober 2021 om 18:39

@Loekie, wat een oordelen en conclusies allemaal.

Deze jongen is 19, heeft zijn vader verloren die een belangrijke rol had in zijn begeleiding. En daarnaast alle schijnwerpers op zich, wat jij en ik niet gewend zijn. Ihattaren heeft gewoon een groot probleem. Dat is vooral heel erg klote en niet iets om hem op af te rekenen. Er zijn mensen om minder mentaal onderuit gegaan.

Zoals hierboven al gezegd werd: stap 1 is erkennen dat je hulp nodig hebt. Ik hoop dat Ihattaren tot dat inzicht gaat komen. En dan aan zichzelf kan gaan werken. Dan kan er nog van alles gebeuren.

15 oktober 2021 om 18:45

Ach wat is het zielig allemaal. Die jongen krijgt kansen waar iedereen van droomt man. Hij zou juist extra zijn best moeten doen voor zijn vader om hem trots te maken. Dat je met zoveel begeleiding van binnen en buiten psv nog je best niet kunt doen. Ik ben benieuwd wat raiola tegen hem zegt eigenlijk, met oa zlatan onder zich moet die mo toch ook wel aanpakken met dit gedrag? Enige optie is nog om terug naar een nederlandse middenmoter te gaan of je hele carriere in de zandbak.

15 oktober 2021 om 19:04

Nog 2 jaar aankloten en dan koopt Juventus wellicht zijn contract af en kan hij bij Vitesse opnieuw beginnen. Hopelijk voor hem dan de route van Bazoer en niet van Tannane

15 oktober 2021 om 19:42

Ik sluit het niet uit!

15 oktober 2021 om 19:51

@PsvFan Erkennen dat dit van de Telegraaf komt is een begin, waarom hebben jullie al jullie conclusies al klaar staan? Pure speculaties dit “Weet de Telegraaf te melden” staat er dan. Dat betekent niks, letterlijk niks.

15 oktober 2021 om 20:09

We moeten met ze alle stoppen met smoesjes voor Ihatteren gaan verzinnen. Die jongen heeft gewoon geen mentaliteit en die vind het allemaal wel best zo. Wanneer straks zijn geld op is en niemand hem meer wilt dan misschien beseft ie het. Hoeveel kansen gaan ze hem nog geven? Onder tussen is het wel duidelijk

15 oktober 2021 om 21:04

@ayCaramba. Ik baseer mijn mening niet op dit artikeltje van de telegraaf. Als PSV fan volg ik hem al sinds dat hij door is gebroken. Als je de laatste jaren van Ihataren op een rij zet dan zie je gewoon dat hij iemand nodig heeft die hem begeleid. Of wil jij zeggen dat hij met al dat talent van hem nu een carrière opbouwt die daar bij past?

15 oktober 2021 om 17:38

Heeft voldoende goede begeleiders gekregen maar hij komt niet opdagen tijdens de afspraken. Heeft gewoon een mentaliteit van niks.

15 oktober 2021 om 18:45

Dat kan. Een andere optie is dat hij mentaal in in de problemen zit, hij is jong en is zijn vader kwijt. Dat heeft niks met mentaliteit te maken.

15 oktober 2021 om 18:56

Maar wel met veerkracht en stabiliteit, of je het nou wilt of niet je hebt het gewoon nodig als prof. Scherpen verloor zijn broer en keepte diezelfde middag nog voor Emmen, hoor je hem en anderen nooit over. Daarnaast voelt hij zich blijkbaar zo rot dat hij liever een Bently voor de shishabar parkeert dan te gaan sporten, dat is pure mindset. Het is klaar voor Mo ookal gun ik het hem van harte.

15 oktober 2021 om 19:27

Het is pure mentaliteit en mindset. Het voorbeeld van tyuin zegt ook wat idd. Hij heeft niet de topsport mentaliteit dat zegt genoeg over alle acties die hij uitgevoerd had.

15 oktober 2021 om 20:01

Arsenal890 dit nieuws is enkel afkomstig uit Nederland en we moeten maar zien of het waar is. De Telegraaf was dezelfde krant dat zei dat Ihattaren te dik en niet fit op kwam dagen en daarom niet speelt bij Sampdoria terwijl hij gwn geblesseerd was. Sampdoria fans zien het wel zitten in Ihattaren. Ze zijn er zeker van dat Ihattaren nuttig voor ze zal zijn uiteindelijk, maar op dit moment is het beter voor hun om te concentreren op gevestigde en ervaren spelers.

16 oktober 2021 om 03:19

AyCaramba, je klinkt heerlijk naief. Als hij 'gewoon geblesseerd' is, waarom krijgen we dan dit nieuws en alle andere verhalen over zijn slechte mentaliteit? Zou dat allemaal onzin zijn?

16 oktober 2021 om 10:26

Ihattaren is helemaal niet geblesseerd. Is pure onzin. Waarom denk je dat ze willen dat de huurperiode stop wordt gezet? Omdat hij goed zijn best doet. Hou toch op zeg.

15 oktober 2021 om 17:42

@Charlie2011 uh, hij had juist bij Sampdoria al een begeleider maar zelfs hij zit met z’n handen in het haar, het is wel beetje klaar met het slachtofferrol voor Ihattaran; hij moet eens flink in de spiegel kijken. Hij wilt bij Sampdoria zijn carrière nieuw leven in blazen, ipv gaat hij veel uit en onnodig tripjes; ga eens 3 maanden keihard trainen, is niet altijd leuk, maar de meeste topvoetballer hebben dit allemaal moeten doen. Ik snap totaal niet waarom hij niet eens denkt; goh, bij PSV ging het niet, bij Sampdoria weten ze geen raad me met me, zou het niet misschien beetje aan mij liggen?” Zou ik niet eens beginnen met serieus worden en keihard werken?” Mits er iets is met z’n persoonlijke leven neem ik het terug maar als het gewoon dom naïef gedrag is; neem ik niets terug

15 oktober 2021 om 17:51

Ja klopt ook wel. Maar je hoopt toch dat er iemand is die hem weet te raken

15 oktober 2021 om 17:53

We moeten niet vergeten dat het een jongen van 19 is die zijn vader verloren is en die nog volop in (mentale/geestelijke) ontwikkeling is. Naar mijn idee is de voetbalwereld heel erg masculien en op winnen gericht en niet op het begeleiden van jongens die door een moeilijke tijd gaan en misschien even de tijd moeten krijgen, een arm om zich heen of gewoon even niet optimaal hoeven te presteren. Ihattaren was al op zijn 17e een enorm talent, de nieuwe 10 van het NL elftal, etc. Toen moest hij die keuze voor het nationale elftal maken en is er nog eens een enorme druk bijgekomen. Het is altijd makkelijk praten met "instelling van niks, dom naïef gedrag etc", maar ga eens in de schoenen van zo'n jongen steun. Ik denk dat we niet te hard moeten oordelen. Als hij van die vreselijke Raiola afkomt en in een goede omgeving terechtkomt (wellicht terug bij zijn familie in Nederland) dan zie ik het nog wel goedkomen met deze jongen

15 oktober 2021 om 18:39

Je hebt gelijk. Er staat veel druk op hem, hij heeft een moeilijke tijd gehad. Echter blijkt hij mentaal (nog) niet sterk genoeg om, met hulp, uit de negatieve spiraal te komen.

Clubs betalen hem goed en hebben terecht weinig geduld.

Ik ben bang dat ie t niet gaat redden, niet op talent, maar op een tekort aan mentaliteit.

15 oktober 2021 om 17:51

@charlie, het is ontzettend moeilijk om conclusies te trekken, maar gezien zijn gedrag neig ik er naar dat hij mogelijk een autistische stoornis heeft. Ik zie gedrag bij hem dat ik ook bij mijn autistische neefje (w.o. pdd nos) ook vertoont. Dit is geen normaal gedrag voor een professionele voetballer die alles uit zijn carrière wil halen. Toegegeven; het is een 'shot in the dark', maar het zou me niets verbazen.

15 oktober 2021 om 17:57

Met de stoornis waar ik op doel, ben je heel erg gefocust op acute bevrediging van behoeften en is niet rationeel.
Hoe kom jij tot jouw conclusie?

15 oktober 2021 om 18:18

Ik heb in de gehandicapten zorg en ggz gewerkt. We kennen veel te weinig van hem om iets te kunnen diagnostiseren natuurlijk. Maar zijn gedrag is zelf sabotage want hij kiest er bewust voor niet te komen opdagen, te liegen of niet te luisteren. Het is niet een kwestie van het niet begrijpen want ze hebben een begeleider die hem alle duidelijkheid en structuur kan bieden.

Hij zal best een vorm van autisme of iets anders kunnen hebben maar er zijn vele voorbeelden voetballers die iets hadden en zelfs uitzonderlijk goed functioneren. Hij kiest er bewust voor zich te verzetten. Het kan zo simpel als faalangst zijn of zo "ingewikkeld" als een complexe persoonlijkheidsstoornis.

15 oktober 2021 om 19:25

Autistische mensen hebben behoefte aan structuur en kunnen niet goed tegen prikkels. Heb jaren met een autistische jongen in huis gewoond tijdens m’n studie, dit lijkt daar totaal niet op. De behoefte aan structuur zou er eerder toe leiden dat ie elke dag traint en dat niet overslaat, dat hij niet steeds tripjes maakt en zeker niet steeds op stap gaat (veel te veel prikkels en onverwachtse gedragingen voor iemand met autisme). Een mentaal dingetje vast, maar autisme lijkt me hier totaal niet passen

15 oktober 2021 om 20:07

Zijn begeleiders kunnen elk moment van de dag voor hem uitstippelen en hem puur op voetbal laten richten, dus kleding wassen, koken, alles wordt dan geregeld voor zo iemand. maar als hij dan snachts gaat feesten...tja dat is totale zelf sabotage want hij weet ook wel dat mensen hem gaan herkennen en dat het uit gaat komen.

15 oktober 2021 om 22:08

@ajacxied
"....behoefte aan structuur en kunnen niet goed tegen prikkels"; dat is zeker waar, echter er zijn vele varianten op autisme. Ik noemde mijn autistische neefje; hij is juist zeer gevoelig voor die prikkels en koppelt dat aan een verslaving. Hij kan zeer goed onderscheiden wat wel en niet goed voor hem is en weet heel goed wenselijk gedrag te etaleren, maar onder de radar gaat hij juist op zoek naar die prikkels en de bevrediging van zijn verslaving, tegen beter weten in en ongevoelig voor de gevolgen.
Dat was de parallel die ik trok voor Ihattaren.

Edit: zoals ik aangaf: een shot in the dark en ik ben zeker geen expert, maar wel ervaringsdeskundige inmiddels.

16 oktober 2021 om 01:33

Kom op zeg, laten we medische diagnoses alsjeblieft aan de experts overlaten en dit niet op basis van wat krantenartikelen gaan doen.

15 oktober 2021 om 18:29

De bal ligt nu bij hem ik denk dat iedereen voor hem klaar staat op hem te helpen als hij zelf ook bereid is en er mentaal klaar voor is.

15 oktober 2021 om 20:40

Lol...laat me raden het is de schuld van Smith.🤦🏾‍♂️😂🤣😂🤣

Deze jongen is oud en wijs genoeg om te kunnen constateren dat hij fout bezig is. Maar hij zal wel denken, dat ie schijt heeft.
Dat las ik vaker genoeg van zijn gezicht...bij sommige jongens gebeurt dit al op 15 of 16 jarige leeftijd en worden ze pas wakker als ze bij de club weggaan en bij een amateur club terecht komen. Bij Ihaterren is het juist zo...hij ging weg bij PSV en werd beloond om bij Juventus te tekenen...ging ook nog eens goed op vooruit in salaris, dus jij...hij denkt ook van "he...lekker dit"!
Mensen moeten niet zo denken, dat dit is doordat hij zijn vader heeft verloren...geloof me maar die heeft echt wel tegen hem gezegd dat hij trots op hem is en alles moet geven. Er zijn genoeg mensen om hem heen, zoals zijn moeder die hem echt een top carrière gunnen, alleen hij pakt niet...hij pakt wel geld en heel veel plezier. Het geld pakken ze hem niet meer af...dus ja🤷🏾‍♂️

15 oktober 2021 om 21:21

Ihattaren heeft van zijn 8e tot zijn 19e bij PSV gezetten en is eigenlijk altijd een geliefde jongen geweest in de jeugdopleiding. Het wemelde bij PSV van de mensen die hem heel graag wilden helpen. Maar je hebt niets aan hulp als je er niet voor open staat.

15 oktober 2021 om 21:29

Ik had al 100x gezegd dat deze man overrated is. Wou hem nooit bij marokko zien. Deed zich erg verwaand voor. En nu is die bijwijze van amper goed genoeg voor een land als letland.

Geen verrassing iemand die in 3 maanden tijd niet op het juiste conditionele niveau kan komen om überhaupt bij de wedstrijdselectie te komen leeft natuurlijk niet als een prof. Zonde maar hij doet het toch echt zelf.

Toch erg zonde dat er niemand in zijn omgeving (trainers, zaakwaarnemer, familie, eventuele managers) hem weet te raken dat hij een tijdje gas gaat geven. Het lijkt mij geen onaardige jongen en hij is nog erg jong, er moeten echter wel drastische veranderingen gaan plaatsvinden wil hij ooit nog in de top gaan voetballen.

15 oktober 2021 om 17:58

Je zou zelfs kunnen zeggen dat Mino die bekend staat goed met moeilijke jongens om te kunnen gaan ook Mo niet zo ver krijgt. Dat is opzich ook opzienbarend.

15 oktober 2021 om 19:18

Massive hoezo kan Mino met moeilijke jongens omgaan? de man wil alleen verdienen verder boeit het hem niet. Ihattaren had veel beter bij een zaakwaarnemer kunnen zitten die met een plan werkt en ook menselijke oogpunt meetelt. Niet snel geld pakken en jongens als Ihattaren en Brobbey wegstoppen, terwijl deze jongens meer gebaat zijn dichtbij hun families. Beiden nog kinderlijke jongens. Kijk zaakwaarnemer van Ziyech. Stap voor stap gewerkt. Niet gelijk snel voor geld kiezen.

15 oktober 2021 om 20:04

Veel moeilijke jongens trekken naar hem toe en luisteren in meer of mindere maten naar hem. Als Mo werkelijk zo verstandig was om iemand te kiezen die hem als mens boven aan had staan en daar met hem aan wilde werken dan had bhij dit probleem niet gehad. Mo wil niet zulke begeleiding, hij heeft ook de begeleider van Sampdoria geweigerd/voor de gek gehouden. Ze kunnen met hem elk detail van de dag uitstippelen maar hij gaat savonds stappen en feesten en wil de handvatten die hij krijgt aangereikt niet aangrijpen.

Carrière over denk ik zo. Verpest het weer. Heel erg zonde voor een van de grootste talenten die we hadden. Japie zal binnenkort toch terug moeten komen op schmidt zoals hij belooft had.

15 oktober 2021 om 17:38

Krijg vaak het idee dat wanneer je eenmaal prof bent geworden, je altijd wel ergens een clubje kunt vinden. Zie een Balotelli of mindere mate Tannane (die zal nu ook vast een club vinden).
Er is altijd een coach of leiding die denken dat ze een speler kunnen veranderen.

15 oktober 2021 om 17:50

Alleen die hebben over een langere periode nog laten zien dat ze kunnen voetballen...
Wat heeft ihattaren tot nu laten zien.

Helemaal niets.

15 oktober 2021 om 21:23

Ja, zelfs Royston Drenthe weet tot op de dag van vandaag nog wel "een clubje te vinden" als hij geld nodig heeft. Maar of je dat traject nou af moet gaan willen leggen...

15 oktober 2021 om 20:01

Ijdele hoop...die is veel te eigenwijs en betweterig om een fout toe te geven.

Nou we kunnen wel eerlijk constateren dat dit niks meer met schmidt te maken heeft. Deze jongen heeft gewoon een waardeloze mentaliteit. Kan ik heel goed begrijpen als gozer van 19. Misschien gewoon niet gemaakt voor topvoetbal. Heeft met zijn talent natuurlijk nooit echt hoeven te werken in de jeugd, maar in de senioren red je het niet meer met 3 leuke balletjes. Dan moet je er elke dag staan. Ook op de training.

15 oktober 2021 om 20:55

Opvallend dat zoveel mensen het met je eens zijn en niemand er op reageert Zytto34. Het is al weer bijna 2 jaar geleden dat zijn transferwaarde werd ingeschat op 22 miljoen. Er zijn ook jongens van soortgelijke leeftijd (De Ligt, om een voorbeeld te noemen) die het wel hebben waargemaakt. Dus ik kan de zin "kan ik heel goed begrijpen als gozer van 19" niet zo goed plaatsen. Tenzij je zelf 19 bent en precies hetzelfde doormaakt. Overigens ben ik het vaak met je eens, dus zie dit svp niet als een aanval. Ben het bovendien volmondig met je eens dat dit aantoont dat Schmidt geen blaam treft (lees je mee Japie_krekel?). Concluderend: ik ben het met je eens, behalve het punt dat je snapt dat een gast van 19 die donders goed door heeft hoe goed hij is niet probeert het maximale eruit te halen. Salut!

Voor sommige jonge mensen trekt het uitgaansleven ook enorm. Toen ik 19 was, was ik ook drukker met tijd doorbrengen met vrienden, een biertje drinken, wat schaken en borspellen spelen, een computerspelletje hier en daar etc. Ik was geen enorme stapper, maar de universiteit boeide me ook niet enorm. Ik slaagde tussendoor wel voor mijn examens, maar veel tijd besteedde ik er niet aan. Dat is helemaal niet ongezond voor een tiener. Ik kan me dus wel voorstellen dat Mo ook gewoon lekker wil chillen met z'n buddies, de flappen die hij verdient lekker gebruikt om te feesten en het soms moeilijk vindt om zich puur en fulltime op de sport te focussen. Iedereen is anders, iedereen is een sneeuwvlokje, iedereen is mooi zoals hij is!

15 oktober 2021 om 17:38

Er zit dan wel wezenlijk verschil tussen student (wat geld kost..) zijn en betaald worden om een functie als prof uit te voeren….

15 oktober 2021 om 17:42

Daar ben ik het mee eens. Al wist jij toen ook al wel (al dan niet bewust) dat je die levensstijl een paar jaar kon aanhouden en dan wat gas bij moet geven. Net zoals een voetballer zou kunnen weten (diep van binnen) dat dit andersom is, knallen tot je 30/35e en daarna lekker freewheelen

15 oktober 2021 om 17:44

Ik was als student hetzelfde, maar op de Unversiteit kan het ze echt geen ruk schelen of je je bachelor in 3 of 4 jaar deed. Al doe je het in 25 jaar, dan alsnog boeit het ze niet. Het is je eigen tijd, jij moet betalen en je moet zelf maar kijken hoe je het haalt. Deze gozer krijgt waarschijnlijk gewoon 1 miljoen per jaar betaald. Dan mag je ook verwachten dat hij levert. In mijn studententijd kon je het vaak 2/3 maanden rustig aan doen, beetje stappen en chillen. Dan even 2 weken focussen op je tentamens en weer 2/3 maanden rustig aan doen. Deze jongen krijgt er gewoon voor betaald om elke 3 dagen een wedstrijd te kunnen spelen. Dat vind ik toch wel anders.

15 oktober 2021 om 17:47

Neemt niet weg dat ik heel goed kan begrijpen dat hij dezelfde instelling heeft als studenten van 18-24 jaar. Maar goed jij weet ook zodra je een baan krijgt je niet meer tot 5 uur 's ochtends in een cafe kan staan en je om de 2 weken kan ziek melden als je geen zin hebt.

Jeetje mina.. dacht ik het niet! Deze jongen zit gewoon veel te veel met zichzelf in de knoop. Hij krijgt het maar niet voor elkaar om zich als een échte prof te gedragen. Natuurlijk.. hij heeft zijn vader verloren, maar daarnaast bezit deze jongeman gewoon geen topsportmentaliteit.

15 oktober 2021 om 20:07

@joentje, waarom wordt mijn reactie aangepast? Wat voor foute dingen heb ik in mijn reactie gezegd? Heel apart dit.

Benieuwd wat hier allemaal van waar is. De Telegraaf komt vaker met onzin verhalen , Maar dat er iets niet goed zit is duidelijk.

15 oktober 2021 om 21:25

Komt wel grotendeels overeen met het verhaal waar Rik Elfrink en Sjoerd Mossou eerder vandaag mee kwamen. En die doen niet aan onzinverhalen.

Einde verhaal bij Sampdoria dus. Juventus zal hem ook niet nodig hebben, dus Mo heeft ook weinig tot geen perspectief door zijn gedrag en mentaliteit. Doodzonde voor die Mo'tje. Kan mij niet voorstellen dat hij geen begeleiding krijgt vanuit familie, vrienden, collega's en de club dus die jongen heeft het helemaal aan hemzelf te danken. Ben wel blij dat PSV hem van de hand heeft gedaan, want hij verziekte de hele sfeer.

Lekker stoppen met aandacht geven aan deze jongen. Hij verziekt z'n eigen carrière. Lekker laten doen en laten gaan. Heeft niks te zoeken in prof voetbal.

Die zogenaamde verhalen van dat het de schuld is van Schmidt kunnen ook de prullenbak in. Die jongen heeft gewoon een mentaliteit van niks.

Ihattaren heeft gewoon geen topsportmentaliteit, dat is nu wel duidelijk. Heb de video met Andy gezien en het lijkt me echt een hele lieve gozer en het verliezen van zijn vader is misschien nog steeds emotioneel moeilijk voor hem maar zijn carriere is ook mede door zichzelf in het slop geraakt. Heeeel zonde, ook met het oog op Oranje en voor hemzelf.

2 jaar terug werd hij nog gezien als het toptalent in Nederland en nu verpest hij langzaam zijn carrière echt jammer om te zien.

15 oktober 2021 om 18:01

Langzaam? Zelfs als je je best doet kun je het niet sneller verpesten. Hoe lang was dit? 2 a 3 maanden?

Z’n pa is 100% de oorzaak. Niet iedereen kan overal even goed op reageren. Niet in elk huis wordt er gesproken. Wij kijken niet mee in de keuken. Maar voor hem en z’n familie wens ik hem kracht toe. Ben 10000% Ajacied. Maar hou van voetbal, dus ook van mooie spelers. Hoop dat ie erop komt. Desnoods lekker bij RKC of nec ballen. Zelfs in kkd zitten echt mooie rasvoetballerz, geen vet pot wel plezier. Dat moet toch wel aanwezig zijn wil je kunnen presteren.

15 oktober 2021 om 18:03

In de jeugd was hij ook niet de makkelijkste. Maar mogelijk was zijn vader de enige die hem zo ver kreeg discipline te hebben. En nu die weg is trekt hij compleet zijn eigen plan. Zelfs iemand als Mino die bekend staat met moeilijke jongens over weg te kunnen krijgt geen grip op hem.

15 oktober 2021 om 18:11

Gebeurt ook in normale leven, jongens/meiden die de weg kwijtraken als ouders overlijden of vast komen te zitten. Het is zo dat je als kind daar geen invloed hebt, maar het raakt je wel.

15 oktober 2021 om 18:21

Maar zoals ik al aangaf, voor zijn vader was hij ook niet de makkelijkste. Het was een kwestie van tijd geweest voordat zijn gedrag niet meer geaccepteerd zou worden. Als je jong bent en weinig verdient en weinig verantwoording hebt maar veel talent geven ze ej kans naar kans. Maar als je miljoenen verdient, wordt verwacht een elftal toe te voegen dan verwachten ze alle inzet en professionaliteit.

15 oktober 2021 om 18:40

Kijk dat zou meer mee kunnen spelen idd, dan wat ik hier en daar soms lees over zijn afkomst en alle onzin. Denk dat dat ook meer meespeelt, zijn verlies en nu dat hij helemaal niet meer heeft die hem echt op zijn plek zet wanneer nodig, beide benen op de grond houdt etc. En niet alleen maar meelopen met hem omdat hij centjes in het laatje brengt. En dan kun je een externe begeleider aannemen maar als Iha zelf er geen zin in heeft wordt het een kansloze zaak. Heel jammer.

15 oktober 2021 om 20:01

Ik denk eerlijk gezegd dat Mo meer voetbal talent dan mentaliteit talent heeft. Niks mis mee waarschijnlijk 95% op het forum hier heeft niet het top sport mentaliteit talent. Ik zou Mo oprecht adviseren om bij zichzelf na te gaan of het niks voor hem is om in Qatar oid voor 5 miljoen per jaar de grote man voor jaaaaren te worden en op handen gedragen te worden enz. Daar verwachten ze niet dat jij de hele dag met een hartslag meter loopt zodat de trainer kan zien wanneer je slaapt en traint enz. Of daar hebben ze geen media die jou met de beste talenten ter wereld vergelijkt en zich afvragen waarom jij nog niet zo ver bent.

Ik denk op recht dat hij dan een veel gelukkiger leven heeft en zijn zakken meer dan vol kan krijgen en kan leven als een koning en ook zo behandeld wordt. Hij zal geen gouden ballen winnen oid maar laten we eerlijk zijn, daar mist hij zoveel mentaliteit voor (en mogelijk talent) dat hij alleen maar ongelukkig wordt als hij (en om zich heen) dat van hem eisen.

16 oktober 2021 om 02:59

Ik denk echt niet dat ze daar 5 miljoen per jaar betalen voor een talent dat nooit internationaal doorgebroken is. Dat soort bedragen betalen ze alleen voor spelers die wereldtop waren maar nu op hun retour zijn. Als marketinginvestering.

Ben bang dat dit een volgend geval is van heel veel talent maar niet het juiste karakter.
Zijn tig gevallen voor Ihattaren geweest, alleen hadden veel niet het talent wat Ihattaren heeft, juist daarom is het een item, anders had niemand er over gesproken hier nu.

Misschien is het verlies van zn vader toch mentaal zwaarder gebleken. Ik heb verschillende vrienden die rond diezelfde leeftijd hun vader verloor en ook zo op het leven reageerden of rouwden. Misschien dat Ziyech hem kan steunen. Die is ook zn pa op nog iets jongere leeftijd verloren.

15 oktober 2021 om 17:47

Ook in de jeugd bij psv, zijn er al regelmatig problemen en incidenten geweest met Mo. Nog ver voor het overlijden van zijn vader of de aanstelling van Schmidt.
Hopelijk gaat de knop snel om, maar ik verwacht er niet veel meer van. Erg zonde van zijn talent.

15 oktober 2021 om 18:03

Om 1 of andere reden schijnt iedereen dit te vergeten en denken ze dat alles bij zijn vader begon.

16 oktober 2021 om 03:01

Er zijn verzachtende omstandigheden maar topsport is hard. Op een gegeven moment moet je er 'gewoon' staan. Zo niet, ook goed en zelfs begrijpelijk vanuit menselijk oogpunt, maar dan geen topsport.

Dit soort jongens hebben een beetje vertrouwen nodig en gaan letterlijk door het vuur voor je. Hij gaat het echt maken! Ik weet dat hij vroeg of laat zijn comeback gaat maken, maar laat dat aub in De Kuip zijn!

16 oktober 2021 om 03:02

Sampdoria/Juve die hem na twee mislukte jaren overneemt. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Dat blijkt niet te werken

Ik kan hem nu wel keihard afserveren, maar dat zou enorm hypocriet van me zijn, want ik was zelf ook alles behalve volwassen op zijn leeftijd. Hield ook wel van een fuifje. En niet iedereen kent verantwoordelijkheidsgevoel op zijn leeftijd. Heeft natuurlijk ook een enorme knauw opgelopen met het verlies van zijn vader. Ik hoop alleen voor die jongen dat hij wel op tijd tot inkeer gaat komen en gaat beseffen hoe enorm bevoorrecht hij eigenlijk is als je gezegend bent met zoveel talent, want het ligt zo te lezen dus overduidelijk aan hemzelf.

15 oktober 2021 om 18:05

En jij bent ook een profvoetballer met miljoenen salaris? Hij heeft een van de zwaarste beroepen ter wereld. Mentaal en fysiek. Ik zou hem oprecht adviseren om in qatar oid bij een club de grote man te worden. Lekker 5 miljoen per jaar op handen gedragen worden in plaats van alle druk die in top competities zijn. Dan haalt hij misschien niet de fame en alles uit zijn carriere maar heeft hij wel een gelukkiger leven.

Wat jammer... hoopte er echt op dat hij het zou maken... als voorbeeld voor Nederlanders met een Marokkaanse achtergrond.... hopelijk vind hij goed begeleiding en het juiste pad.

Die jongen is helemaal de weg kwijt. Z'n vader verloren terwijl hij net doorgebroken was. De gebruikelijke terugval. Toen kwamen Schmidt en Raiola op z'n pad. Heeft hij niemand die hem beschermt en een zaakwaarnemer die een weg voor 'm uitstippelt?

16 oktober 2021 om 03:04

Hij kreeg een tweede kans bij Sampdoria (in de relatieve luwte) met Juve op de achtergrond als toekomstperspectief. Dat lijkt me toch een duidelijke weg.

Ook onder Schmidt kreeg hij genoeg kansen, maar op een gegeven moment houdt het op

Doodzonde van zo'n talentvolle jongen als de berichten allemaal waar zijn! Hoop dat ook bij hem de wijsheid met de jaren komen want tot nu is hij een beetje dom (bezig)!

Ik ben niet verbaasd dat het in Italië ook weer mis dreigt te gaan, als het je in Nederland al niet lukt met alle familie en vrienden om je heen, is er weinig reden om aan te nemen dat het dan in een andere omgeving opeens wel goed zou gaan.

Dit is einde carrière. Zo zonde van dit enorme talent. Maar met deze mentaliteit is topsport onmogelijk.

Ihattaren is exemplarisch voor al die verpeste jongens die toevallig goed kunnen voetballen maar overal mislukken. Ze worden thuis als prinsjes opgevoed. Op handen gedragen door hun "vrienden". Door de buitenwacht worden ze op een giga sokkel geplaatst. Door trainers worden ze vaak gespaard op discipline, uithoudingsvermogen en mentaliteit omdat ze veel beter zijn en anders naar een ander team gaan. Het geld wat ze op zeer jonge leeftijd verdienen, maakt dat ze zich ontrekken aan gezag en onuitstaanbare personen worden die hun gedrag niet aanpassen. Dit gedrag wordt vaak getolereerd totdat een principiële trainer langskomt. Of totdat het teren op hun talent niet meer voldoende is.

15 oktober 2021 om 18:08

En daarom moet hij lekker naar Qatar oid gaan en 5 miljoen per jaar opstrijken bij een club waar hij de grote man is en op handen gedragen wordt en het lievelingetje van de sjeik is. Hij zal zo veel meer genieten van het leven en er nog financieel op binnen lopen ook. Niet iedereen is gemaakt om voor de goat titel te gaan.

15 oktober 2021 om 18:33

“Ze worden thuis als prinsjes opgevoed” Goed om te weten dat je z’n hele opvoeding heb meegemaakt.Hij verdiende al veel geld toen ie al in de A selectie zat en dat was voor dat ie z’n debuut maakte dus die argument kan ook de prullenbak in

15 oktober 2021 om 18:53

Heeft wel degelijk gelijk. Als je van kinds af aan op een sokkel wordt gezet en gezegd wordt dat je het wel even gaat maken, krijg je dit soort taferelen. Laten we eerlijk zijn.. dit gebeurt voor 80% in een niet- westerse cultuur.

Het is eigenlijk best triest dat er vandaag een legertje "journalisten" de hele dag bezig geweest is om achter de privé omstandigheden van Ihattaren te komen. Het is een 19 jarige jongen die toevallig talent heeft voor een spelletje... Soms mogen voetballers best wat meer met rust gelaten worden wat mij betreft. Zeker als niet zo gek lang geleden zijn vader is overleden.

15 oktober 2021 om 18:02

Je niet professioneel opstellen is een privé aangelegenheid?

In de eredivisie heeft hij in een kleine 60 wedstrijden (over drie seizoenen) 6 doelpunten gemaakt en 6 assists gegeven.

In de EL staat zijn teller op drie goals in 12 wedstrijden

Dan heb je simpelweg nog helemaal geen ene f#ck gepresteerd. Dat er zoveel geschreven wordt over Ihattaren is echt verbazingwekkend.

Al die verhalen over het ongekende talent van Ihattaren, zijn keuze tussen Marokko en Nederland, het overlijden van zijn vader, Roger Schmidt, Raiola, zijn uitgaansleven, etc etc… zonde van de tijd en energie.

Hij verschijnt vanzelf op de voetbalradar als hij daar klaar voor is. Zo niet, helaas pindakaas

15 oktober 2021 om 18:07

Hij wordt de Al Bundy van het voetbal. Verteld later aan zijn familie en iedereen die het horen wil hoe hij een paar goede wedstrijden heeft gespeeld en daarna alles tegen zat.

Ik sluit mij aan bij Gaalmeester. Het is jammer, maar uiteindelijk komt het wel goed met hem, als hij van Raiola af komt, daar draait het toch alleen maar om geld en presteren. De toekomst zal her leren

Hmm, ik ben nog steeds van mening dat je uit zo'n jongen het meeste haalt als je hem belangrijk maakt. Als je hem kunt overtuigen dat hij de meest belangrijke speler van het team is, hij het team moet gaan dragen, dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat er een mentale switch gaat plaatsvinden.

15 oktober 2021 om 20:10

Dus het hele team vol volwassen profs moet zien hoe een tiener op handen gedragen wordt ook al toont hij geen professionaliteit? Dit werkt misschien op amateur niveau, misschien in de kkd maar qua groeps dynamica en wispelturigheid van Mo is dat niet iemand waar jej je hele team op wilt bouwen. Het is geen Robben of Kuyt die je terug haalt en speciale behandeling geeft en het team omheen bouwt en ontlast.

15 oktober 2021 om 19:31

Aissati heeft een mooie carrière gehad en was nooit een lastig persoon dus vreemd dat je zijn naam erbij zet.

15 oktober 2021 om 20:12

Ik geloof dat hij als jochie ooit bij jong oranje aan de stok kreeg met de Haan omdat hij zonder uitleg gepasserd werd. Maar dat zijn jonge jongens bij jong oranje dus dat moeten we niet te zwaar laten wegen.

Het is echt te laat voor een goede begeleider. Talent is niet alleen goed kunnen voetballen maar je verantwoordelijk voelen en je willen inzetten voor je team. Altijd belangrijk willen voor het teamproces. Dus niet alleen je eigen belang voorop stellen. Dus daar hoort een persoonlijkheid bij. Dat laat hij duidelijk niet en dat maakt hem een waardeloze teamspeler. Ik denk daarom dat zijn carrière voorbij is. Wel doodzonde als je zo goed kan voetballen.

Ontzettend jammer zeg. Ik baal hier echt van. Het lag toch wel bijzonder veel aan hemzelf blijkbaar. Een nieuwe zaakwaarnemer, vaderfiguur die hem kan overtuigen zich op een stapje lager te gaan bewijzen kan het gebeuren hopelijk nog uit het slop trekken.

Dat zijn vader overleden is is triest zat en snap dat je daar heel erg mee kan zitten. Maar deze jongen heeft geen metaliteit niks en om alles maar af te schuiven op zn overleden vader slaat nergens op. Er zijn er genoeg die hun vader eerder verloren of verloren hebben wil dat zeggen dat iedereen zich dan maar zo moet gedragen? Deze jonge man moet eens goed in de spiegel kijken en niet doen waar dat die zin in heeft en anders lekker stoppen met voetbal en gewoon normaal werk zoeken. Deze jongen functioneert nergens dus om alle trainers de schuld te geven bull shit. Hij moet gewoon eens een goede schop ondwr zn hol van zn familie krijgen en anders gewoon kappen met voetbal. Hij denkt dat ie een koning is maar wat heeft ie uberhaupt gepresteerd? Naar mijn mening zeer weinig

Dit moet ook een hard gelag zijn voor Raiola. Heeft hem dus totaal niet in de hand, Is ook funest voor zijn reputatie, want je verwacht wel meer van zo'n top agent.Dit is de jeugd van tegenwoordig helaas. Alleen maar klagen, huilen, alles in de schoot geworpen willen hebben, protesteren en bij de minste tegenstoot lekker huilen en het maar op psychische problemen gooien.
Je vader verliezen is niet makkelijk, daar ben je niet de komend dag overheen. Ik heb er ook maanden mee geworsteld totdat ik me er overheen heb gezet. Iedereen maakt het mee, ook op de leeftijd van Ihattaren. Er zijn mensen die hun hele familie in 1 klap kwijtraken, die het op 10-jarige leeftijd meemaken of zelfs nooit een vader of moeder gekend hebben. Die lopen ook niet alleen maar te janken.
Werk is in zulke situaties juist een escape route. Lekker je best doen en je hoofd leeghalen. Vooral als het tegelijkertijd je hobby is en je er tonnen per jaar mee verdient. Maar deze jongen is gewoon een verwend kutjoch met een kutmentaliteit. Als je het bij een nieuwe club binnen 2 maanden al verpest valt er niks meer te zeggen.
Snap ook maar niet dat mensen nog steeds empathie vragen etc. Zulke mensen staan nergens in het leven is mijn idee. Ga jij maar eens na een overleden familielied 2 jaar lang strugglen, een kutperformance tonen of je meerdere malen op vage manieren ziek melden. Kijken hoeveel empathie jij krijgt bij je gemiddelde kantoorbaantje en hoeveel mensen je gaan steunen. Ik zeg het voor de kindjes hier die aan het begin van hun levensfase zitten; niemand die een moer om je geeft mensen.
Als het op tonnen salaris per jaar ophalen aankomt ben je niet ziek, maar als het om presteren gaat foetsie. Ga toch weg man. Als je het zo moeilijk hebt stop je gewoon met voetballen en het stelen van geld van clubs en ga je lekker thuis in je uppie doen wat je wil. Niemand die er dan een moer om geeft.

In het begin vond ik het argument van overleden vader nog wel terecht. We zijn nu echter 1,5 jaar verder. Op een gegeven moment komt het gewoon aan op mentaliteit en doorzettingsvermogen. Lijkt erop dat bij deze jongen daar nog hard aan gewerkt moet worden.

Ja.. Het zegt ook wel veel dat mensen het aannemelijker vinden dat er iets prive is gebeurd dan dat Mo meer in de clubs te vinden is en er met de pet naar gooit. Hoeveel krediet heeft hij nog. Ik vind het ook een goede voetballer, kan echt wel ver komen als hij wil maar wij mogen toch echt wel wat kritischer zijn met elkaar. Zn keuze voor Sampdoria, misschien opgedrongen door Raiola, daarmee spreekt hij geen ambitie uit vind ik. Dat heb ik meteen gezegd, hij heeft z'n family nodig.

Ik ben een PSV fan in hart en nieren, maar ik moet constateren dat PSV steeds weer dezelfde fout maakt, door bepaalde talenten in de jeugd dood te knuffelen en geen accountability aan te leren. Daardoor zal dit een steeds terugkerend probleem blijven.
Romario Sabajo
Sherry Kindo Kamara
Ismail Aisati
Zakaria Bakali
Ousamma Tanane
Zakaria Layad

Ik ken Mo al vanaf de f-jes en sinds toen werd alles met de mantel der liefde bedenkt. Bij grote mannen-voetbal kan dat niet, maar wordt wel ineens ander gedrag van hem verwacht. Natuurlijk heeft hij ook zijn eigen verantwoordelijkheid, maar als een bepaald gedrag meer dan 10 jaar is getolereerd is het moeilijk af te leren

16 oktober 2021 om 00:50

Tannane zat er nog geen eens 2 jaar bij PSV en die hebben ze nota bene weggestuurd, hoezo doodknuffelen

Ok dit schetst wel weer een ander beeld. Wat ben je dan een oen. Zoveel talent, door de hele Nederlandse pers gebombardeerd als de toekomst van Oranje en dan er gewoon mee kappen. Natuurlijk is ie jong en heeft ie verlies meegemaakt, maar kom op man, keer dit om.

15 oktober 2021 om 19:08

En wat als dat hem niet lukt? En wat als hij niet de mensen om hem heen heeft die op de juiste knoppen drukken? Tuurlijk kunnen wij er alles van vinden maar 1 ding is zeker. Deze jonge heeft een traumatische ervaring meegemaakt en ons brein is aardig complex.

Ik hoop dat hij de juiste mensen om hem heen heeft die kunnen zorgen dat hij iig doet wat hij echt zelf zou doen met een gezond verstand.

15 oktober 2021 om 22:41

Zeker daarom noem ik dat ook, maar op een gegeven moment moet je je over zo'n verlies heenzetten en ik weet dat het anoniem op internet weinig waard is, maar ik weet hoe het is om op jonge leeftijd je vader te verliezen.

Logisch toch,Begrijp niet waarom Raiola hem helemaal daarnaartoe heeft gebracht….Natuurlijk begint het bij hemzelf maar dit is gewoon raiola aan te rekenen.Is een familiemens dus laat hem lekker dichtbij voetballen bij vrienden en familie waar die makkelijk te bereiken is zoals een ligue 1 met Nice bijv ipv hem helemaal af te zonderen van iedereen,Ook een Zlatan bij z’n Ajax tijd ging op en neer naar Zweden simpelweg omdat het saai is om altijd alleen te blijven.Is ook geen bal te doen daar in Genua…

Tja, rest our case…. Die jongen kan het niet opbrengen en das dus weer duidelijk. Hij had nu juist de kans om die stempel van zich af te werken.
Blij dat we van hem af zijn. Het hele elftal lijkt er baat bij te hebben dat ie weg is….

Al deze verhalen horen we pas sinds deze jongen zijn vader is overleden. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit een reden is van zijn (wan)gedrag.

Deze jongen zit echt op het foute spoor. Moet hard aan zichzelf werken anders is het einde carriere. Begrijpelijk dat Samp nu van hem af wil. En het lag dus ook niet aan Psv.

15 oktober 2021 om 21:12

Er zijn meer voorbeelden van dit soort zelf destructieve gedrag bij jonge voetballers. Het is een rare wereld van veel geld, veel eisen, en veel verleiding. Neem bijvoorbeeld Jonathan Reis, die zijn gips zelf te vroeg heeft verwijderd, en die uiteindelijk coke zat te snuiven in Brazil terwijl zijn vriend dood is geschoten. Toevallig of niet, vaak belanden deze soort jongens bij Vitesse.....

Gewoon uitlenen aan Lecce ofzo als die volgende jaar Serie A spelen. Zit hij zover van de populaire centra af, dat hij niet in de verleiding kan komen.

15 oktober 2021 om 22:35

Vind Lecce interessanter dan Turijn. Misschien maar hopen Cosenza promoveert, daar schijnt echt niks te beleven te zijn.

Ligt Japie zonder internet aan de Costa Del Sol?

15 oktober 2021 om 23:00

Ik had gereageerd maar die reacties zijn om voor mij onverklaarbare redenen verwijderd. Ik gaf aan dat ik dit niet meteen voor de waarheid aanneem omdat het de Telegraaf is maar dat ik het ook niet uitsluit. Verder vind ik het jammer dat hij niet bij PSV of anders een AZ of Feyenoord is geslaagd en snap ik niet waarom hij naar de Serie A is gegaan

16 oktober 2021 om 00:06

Is natuurlijk met een dikke knipoog. Ik respecteer jouw mening ook al vind ik die zwaar overwogen. Hoop dat je ook een klein beetje kan inzien dat je wat betreft Schmidt iets te snel (en met onderbuik gevoel) en te hard hebt geoordeeld.

Valt ook niet mee als je als kleine jongen , net zoals tanane altijd te kleine schoentjes hebt gekregen , beetje medelijden is wel op z'n plaats hoor

Die jongen zit 8n een hele moeilijke fase van zijn leven kennelijk. Geef hem de tijd, het komt wel goed maar hij moet het wel vooral zelf doen natuurlijk dus kan niet heel lang verder aan blijven modderen. Ik hoop dat hij snapt dat h8 geen tweede Bazoer of Tannane, Bakkali etc. moet worden. Succes en sterkte Ibrahim!!

Laten we dan hopen dat Ihattaren de nieuwe Bazoer wordt en niet Tannane. Al is het heel moeilijk om de nieuwe Tannane te zijn.

Ik hoop dat deze gerucht in het echt genuancerdeer zijn. Hij moet echt de knop omschakelen en volwassen worden. Wellicht dat hij dan ooit een vaste waarde kan worden bij een middenmoter of sub top in een top competitie. Maar met dit zie ik de nieuwe Bazoer voor me.

Persoonlijk denk ik toch dat het bij Ihattaren ligt. Voordat hij naar een ander gaat wijzen, zal hij toch eerst op zich zelf moeten reflecteren. Talent kan hij hebben, maar mentaliteit speelt tevens een fundamentele rol om te slagen in de voetbalwereld. Hij is weliswaar nog jong, dus ik hoop dat hij zo snel mogelijk zijn daadwerkelijke waarde laat zien op het veld voordat het een eendagsvlinder begint te worden.

Ik had er weinig van verwacht (onbekende jongen van buiten in een selectie die moet knokken voor elke punt) maar dit valt wel erg tegen. Ergens hoopte ik op tenminste een paar invalbeurtjes voor als de buit al binnen is en Quaglia moest rusten. Ik hoop dat zijn privé problemen niet te lang voortduren en dat zijn carrière niet in knop wordt gebroken.

Nou Ihattaren, als ik hem was zou ik de komende maanden/jaren ff zuinig aan doen en dat dikke salaris oppotten en misschien investeren. Voordat je het weet zit je bij de Jumbo achter de kassa en zal hij echt moeten werken voor z'n geld. Zo zonde. Die gast heeft echt een club nodig waar hij gewaardeerd wordt, waar hij zich thuis voelt, waar hij de man kan zijn. Hij moet vertrouwen van de mensen om hem heen hebben. Maar op deze manier gooit hij zijn eigen ruiten in.

Maar waar haal je het gorre lef vandaan om simple weg niet op te komen dagen bij trainingen. Je krijgt grof geld betaald en denkt mwa vandaag vind ik wel dat ik gratis geld verdiend heb?

Ik vind dit soort situaties altijd oprecht moeilijk om te bevatten. Er zijn letterlijk miljoenen na miljoenen mensen die in de schoenen zouden willen staan van deze jongen. Heeft hij dan niet door hoe ongelofelijk veel geluk hij heeft dat hij überhaupt ooit gescout is, goed is bevonden, door een absolute topclub als Juventus is aangeschaft, de kans krijgt om te groeien bij een club die ook al niet misselijk is (samp), en extreem veel geld verdient? Onvoorstelbaar de mentaliteit van sommigen...

Als je dit zo hoort kan je alleen maar boos worden op Schmidt. Alleen en enkel door zijn wijsneuzerigheid heeft Ihataren nu geen prof-mentaliteit meer. Echt jammer, had allang de dubbele cijfers in caps voor het Nederlands elftal moeten hebben, wat een speler.

Hopelijk betekent dit ook een einde aan de slachtoffer-geluiden als 'psv heeft hem niet goed begeleid', 'schmidt mocht hem gewoon niet'. Deze jongen zal zichzélf echt moeten herpakken.

Afschrijven!! Geen zin, zoek maar wat anders. Hij loopt inmiddels lang genoeg mee in de voetballerij om te weten dat je ervoor moet werken en niet alles op een gouden dienblad gepresenteerd hoeft te krijgen

Vraag het me af of het met mentaliteit heeft te maken. Zijn vader is overleden toen hij 17 was, denk eerder dat hij daar niet goed mee weet om te gaan wat vervolgens weer lijdt tot dit gedrag. Ik ben mijn ouders ook verloren binnen 5 jaar tijd ben 48, maar heb het daar ook erg moeilijk mee. Ieder rouwt om zijn eigen manier. Hoe denk je dat het voor een jongen van 17 is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sampdoria

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Torino193
14.Udinese16-6
15.Sampdoria15-10
16.Venezia15-14
17.Spezia12-19
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
M. ThorsbyMiddenvelder152
F. QuagliarellaAanvaller151
E. AuderoKeeper160
F. CaputoAanvaller143
M. GabbiadiniAanvaller102
V. VerreMiddenvelder90
T. AugelloVerdediger151
Voor de complete selectie: Clubpagina Sampdoria.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren