Tadic verklaart waarom hij Vlahovic de kans op een hattrick ontnam

Woensdag, 13 oktober 2021 om 11:32Yanick Vos

Dusan Tadic was dinsdagavond trefzeker bij zijn invalbeurt bij de nationale ploeg van Servie in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan (3-1 winst). Dusan Vlahovic tekende voor de eerste twee Servische treffers en kon en hattrick maken toen de bal op de stip ging. Tadic besloot echter dat hijzelf de strafschop nam en ontnam zijn ploeggenoot daarmee de kans op een hattrick. Na afloop van de wedstrijd legde de aanvoerder van Ajax uit waarom hij dit deed.

Servië had op eigen veld moeite om afstand te nemen van Azerbeidzjan. Na een halfuur spelen had Vlahovic de score geopend, maar door een doelpunt van Emin Makhmudov gingen beide ploegen rusten met een 1-1 stand. Na de thee scoorde Vlahovic opnieuw, waarna Tadic na 65 minuten spelen binnen de lijnen kwam. In de slotfase kreeg Servië een strafschop toegewezen en die wilde Tadic Vlahovic niet laten nemen.

Na afloop wilde Tadic niet al te diep ingaan op het voorval, maar legde hij wel uit waarom hij besloot de penalty te nemen. “Dusan moet weten wie er ouder is”, zei de Ajacied in gesprek met Informer. “Ik zei bij de penalty tegen Dusan dat hij nog wel een keer zou gaan scoren in deze wedstrijd, maar dat gebeurde helaas niet. Hij is nog jong en zal in de toekomst nog veel goals gaan maken”, aldus Tadic over de 21-jarige spits van Fiorentina.

Servië staat er goed voor in Groep A van de WK-kwalificatie. De ploeg van bondscoach Dragan Stojkovic gaat namelijk aan kop. Portugal volgt met een punt achterstand op de tweede plaats, al hebben de Portugezen wel een wedstrijd minder gespeeld. Op 14 november staat de ontmoeting tussen Servië en Portugal op het programma.Gerelateerd

Meer sportnieuws

224 reacties (laatste reactie door dabor)

Slechte actie van een routinier, behoorlijk arrogante reactie achteraf. Nee, geen goede beurt van Tadic dit.

13 oktober 2021 om 11:42

Dit is meer een beetje cultuurverschil. In Nederland zijn we te nuchter voor dit soort dingen. Geef die jonge gewoon de kans om z’n hattrick te maken denken wij. In andere landen gaat dit gewoon anders. Daar wordt het ook door de jongere spelers geaccepteerd, dat zie ik hier niet snel gebeuren. Jongens die net van de junioren komen denken vaak al dat ze er zijn

13 oktober 2021 om 11:58

@bderonde de wedstrijd is nog niet gespeeld. Wat is er dan belangijker: een hattrick of wk kwalificatie.

Zitten ze straks met zn allen thuis voor de tv het wk voetbal te kijken, maar die jongen heeft wel mooi een kans op een hattrick gehad, wat een feest.

13 oktober 2021 om 12:03

Gaat niet om de kans dat Tadic hem eerder binnen schiet dan Vlahovic (doet het geweldig in een betere competitie, dus sowieso de vraag), het gaat Tadic er letterlijk om dat hij ouder is.

13 oktober 2021 om 12:11

Je gaat er wel heel gemakkelijk van uit dat iemand die nog nooit een penalty gemist heeft (voor zover transfermarkt ervan op de hoogte is) een penalty gaat missen.

13 oktober 2021 om 12:14

Wie heb nog nooit gemist dan? Tadic heb er regelmatig 1 gemist bij servie namelijk

13 oktober 2021 om 12:17

Vlahovic.

13 oktober 2021 om 17:00

nederland79, de nummer 2 is Portugal met een punt minder, de nummer 3 is Zwitserland met 11(!) punten minder. Ik denk echt niet dat deze eventueel gemiste pingel het verschil had gemaakt.

13 oktober 2021 om 17:15

Misschien toch wel, wie zal het weten? Had Vlahovic deze penalty gemist en Azerbeidzjan er nog een hebben ingeschoten(en dus 2-2 was geëindigd), stond Servië op 1 punt achterstand met een wedstrijd minder. Servië wil natuurlijk nummer 1 worden in de poule, zodat het niet via play offs hoeft te plaatsen(wat natuurlijk goed mogelijk is). Het had natuurlijk ook heel anders kunnen lopen, maar toch begrijpelijk dat als Tadic de aangewezen persoon is hij de penalty’s neemt als hij op het veld staat.

13 oktober 2021 om 17:16

Ik had trouwens Vlahovic zijn hattrick gegund, maar begrijpelijke keuze.

13 oktober 2021 om 11:47

Ik kan mij oprecht weinig spelers, behalve Messi dan herinneren die penalties om deze reden aan anderen gunnen. Begint wel een discussie te worden om iets wat nooit een discussie was.

13 oktober 2021 om 11:47

Zelfs Ronaldo heeft meerdere penalties door andere spelers laten trappen.

13 oktober 2021 om 11:52

Uit nieuwsgierigheid, heb je een voorbeeld voor me? Ik had juist Ronaldo in mijn gedachten als iemand die het nooit afstaat. Gezien hij ook altijd vrije trappen neemt, zelfs als er betere specialisten op het veld staan.

13 oktober 2021 om 11:53

Koopmeiners vorig seizoen VS Willem II. Had de mogelijkheid op hattrick, gunde m aan Karlsson

13 oktober 2021 om 11:58

2 weken geleden nog. Liet hij fernandes de penalty nemen en die mist m...

13 oktober 2021 om 12:03

Xabi Alonso, Ramos, Kaka (twee keer en één van die penalties was de eerste goal voor Kaka bij Real) en de bekendste zal die van 2018 tegen Alaves zijn. Ronaldo had toen zelf al twee keer gescoord en was kapitein die avond, maar gaf de penalty aan Benzema.

Ook in zijn eerdere periode bij Man U viel het wel al een paar keer voor.

13 oktober 2021 om 12:04

Benzema werd in een wedstrijd uitgefloten door het publiek. Vervolgens kreeg Ronaldo een penalty en stond deze af aan de verraste Benzema. Hij heeft ook wel eens afgestaan aan ramos. Xabi Alonso zijn eerste goal laten maken door een pingel af te staan.

13 oktober 2021 om 12:05

@loco
Hij liet niets. Tis eerder hij die niet toegelaten werd.

13 oktober 2021 om 12:18

Thanks voor de informatie. Soms komt gevoel totaal niet over met de feiten. Geen hint naar Japie hoor.

13 oktober 2021 om 12:29

No pun intended....but yes tho

13 oktober 2021 om 12:39

Tegen Alaves in 2018. Ronaldo had hattrick kunnen scoren maar gaf de penalty aan Benzema.

13 oktober 2021 om 12:49

Heeft ie wel gedaan maar heb je Google nodig om te weten wanneer het was…

13 oktober 2021 om 11:47

Ach, ik kan het eigenlijk wel weer waarderen dat hij er ronduit voor uit komt. Maar heel sympathiek is het niet.
De meeste spelers zouden met een smoes komen dat er vaste afspraken zijn en dat het geen onbelangrijk moment was.

13 oktober 2021 om 11:51

gewoon domme reden. t staat 2-1, de wedstrijd is nog lang niet gespeeld, dus geen tijd voor cadeautjes. Tadic is de strafschoppennemer, dus die neemt hem gewoon. Dan heb je ook geen discussie toch.

13 oktober 2021 om 12:09

Is het een cadeautje als Vlahovic een betere conversion rate heeft dan Tadic als het aankomt op penalties?

13 oktober 2021 om 12:15

Cadeautje? Het is niet alsof het zijn eerste penalty is, hij neemt ze bij zijn club ook en dat doet hij geweldig. Dat geeft tadic eigenlijk ook gewoon aan, dat ze op kwaliteit elkaar niet ontlopen maar dat hij hem neemt komt dus omdat hij ouder is, terwijl die andere zijn hatrick kan maken en al lekker in de wedstrijd zit. Snap wel dat dat arrogant genoemd word

13 oktober 2021 om 13:26

Het is inderdaad een cadeautje omdat blijkbaar Tadic op dit moment hoger in de pikorde staat.

13 oktober 2021 om 14:33

Ja ja, waarom geeft Tadic dát dan niet aan? '...moet weten wie ouder is...' Wat een lul ben je dan zeg.'

13 oktober 2021 om 16:09

Of misschien wordt dat wel zo bedoeld als een gezegde die wij niet kennen en/of wordt het verkeerd vertaald.

13 oktober 2021 om 12:06

Met pek en veren het land uit sturen! Lekker overdrijven, hij is de penalty nemer en de stand laat geen cadeautjes toe.

13 oktober 2021 om 12:25

Ik zet er expres nog bij dat het geen goede beurt is, omdat ik al bang was dat er zulke reacties als die van jou zouden komen (al valt het me alleszins mee tot nu toe). Maar dan nog, het gaat mij vooral om het feit dat Tadic zegt dat ie zijn plaats moet kennen als jonkie in de selectie. Dat is nogal een aparte opmerking, dan kan je idd ook zeggen dat je de vaste penalty nemer bent. De stand liet het misschien niet direct toe, maar de wedstrijd wel want ze waren veel beter.

Ik begrijp ook best wel dat jij als Ajacied je aanvoerder wilt verdedigen, want als dit over Toornstra of Zahavi zou gaan zou jij denk ik best wel eens anders reageren dan dat je nu doet.

13 oktober 2021 om 12:33

Gooi er anders nog meer dooddoeners in wb clubvoorkeur. We doen het allemaal met een google translate vertaling vanuit het Servisch en zonder beeld maar iedereen heeft weer iets te piepen over Tadic. Mooi man, wat een speler van Ajax al niet met mensen kan doen.

13 oktober 2021 om 12:45

JK over dooddoeners gesproken natuurlijk

". Mooi man, wat een speler van Ajax al niet met mensen kan doen."

Moet ik er nog een paar ingooien.
Wat een paar fluitende supporters al niet met mensen kan doen.

Er wordt hier een topic aan gewijd toch dan is het logisch dat je discussie krijg.

Wat ik wel mooi vindt is dat veel ajacieden het punt missen en maar terug blijven komen op hij is de nr 1.

Daar gaat deze hele topic niet over....

13 oktober 2021 om 12:18

Het staat 2-1, wk kwalificatie, aanvoerder en beste penaltynemer, staat nummer 1 op het lijstje en staat achter de bal. Dan is deze vervolgens egoistisch om hem niet aan een ander te geven voor een hattrick? En nog zoveel likes? De meeste hier die sporen echt niet, topsportklimaat heet zoiets

13 oktober 2021 om 12:28

Valt iets voor te zeggen, maar heel erg beslissend was die pingel ook niet want ze waren echt veel beter en het leek er niet op alsof de tegenstander nog zou gaan scoren. Ik doel ook vooral op zijn reactie, Vlahovic moet zijn plaats kennen als jonkie, dat is niet echt een fijne opmerking om te horen, het is ook niet zo alsof hij de bal bij Vlahovic op moest gaan halen en er een heftige discussie was.

Dat je valt over likes en dat meteen koppelt aan 'het niet sporen' is dan weer ernstig overdreven en zegt een hoop over je vermogen om meningen van anderen te respecteren.

13 oktober 2021 om 12:34

Hoezo beste penalty nemer, wie zegt dat? Zoals tadic zelf aangeeft mag hij hem nemen omdat hij ouder is. Daar zit het verschil, niet in kwaliteit, anders had hij dat moeten aangeven. Vlahovic had ook al een penalty gescoord deze wedstrijd, hij staat daar dus ook heel hoog in de pikorde, denk dat in de meeste vergelijkbare situaties de penalty aan hem gegeven zou worden

13 oktober 2021 om 12:43

De coach blijkbaar die hem vaste penaltynemer heeft gemaakt.

13 oktober 2021 om 12:47

Dat denk je dus verkeerd, Tadic zat op de bank, dat is de enige reden dat Vlahovic de penalty mocht nemen

13 oktober 2021 om 13:09

Dan zeg je toch: 'de coach heeft mij vaste penaltynemer gemaakt, dus ik neem ze' maar tadic zegt: 'dusan moet weten wie ouder is'. Misschien bemoeit die trainer zich helemaal niet met bepalen wie de penalty neemt en vind hij dat ze dat onderling maar uit moeten zoeken, zolang die er maar ingaat.

13 oktober 2021 om 13:14

Nee Tadic gunde hem gewoon niet niks te maken met de trainer, alsof Tadic een paar wedstrijden schorsing krijgt als hij Vlahovic een hattrick gunt, hij heeft als reden “Dusan moet weten wie de oudere is” hoe triest is dat nou weer? Je boort een hattrick door zijn neus door te laten zien dst je ouder bent. Lachwekkend.

13 oktober 2021 om 14:00

Nee tuurlijk bepaalt de trainer niet wie de strafschop neemt.. bij fc bal op het dak misschien

13 oktober 2021 om 12:25

Tadic is een egoistische speler. Hij wilde graag zelf scoren en gebruikt 'ouder' als een excuus voor zijn egoisme.

13 oktober 2021 om 12:34

Gewoon gezonde hiërarchie. Zo moeilijk is het niet om te begrijpen.

13 oktober 2021 om 12:42

Als hij die jongen toestemming had gegeven dan was er niets veranderd aan de hierarchie.
Het is gewoon een smoes om zelf te willen scoren.

13 oktober 2021 om 13:09

Die Vlahovic wordt the next big thing in Servie, dat kan Tadic simpelweg niet hebben en probeert dat de kop in te drukken. Ik proef gewoon jaloezie.

13 oktober 2021 om 13:20

Denk ik eerlijk gezegd ook, Tadic wilt altijd de man zijn, lijkt me ook totaal niet fijn om met zo een type te voetballen dat zag ik ook met hoe hij tekeer ging tegen Dest, en nu kan hij het niet hebben dat Vlahovic een hattrick kan maken en dan komt hij met “Dusan moet weten wie de oudere is” 🤨

13 oktober 2021 om 13:28

Ja joh, die tirades tegen Dest en Lang. Nu dit, pff, duidelijk hoe Tadic in elkaar zit toch?

Alsof je als volwassen man je een leuterwedstrijd gaat doen met een baby.

13 oktober 2021 om 13:30

Wat een onzin Coco. Tadic laat al jaren bij Ajax zien een teamspeler te zijn en was niet altijd de grote man. Voorheen waren de Ligt, de Jong, Ziyech bijvoorbeeld de grote mannen. Zeker met die laatste had hij een goede klik. Tadic is ook de eerste die bij elk doelpunt het hele team bij elkaar roept om dit gezamenlijk te vieren. Dus stop de hetze maar weer want het is nergens op gebaseerd. Dat hij nu de penalty op eist is simpelweg omdat hij hoger in de pikorde staat. In Nederland heeft men zelden nog respect voor de man met ervaring, maar dat is daar nog heel normaal.En als aanvoerder is het juist jouw taak om ook eens je teamgenoten op hun plek te zetten. Je vergeet voor het gemak even dat Tadic en Dest even later met de armen om elkaar over het veld liepen en ze dan een gezonde discussie hadden, tijdens de wedstrijd heb je daar gewoon geen tijd voor.

13 oktober 2021 om 13:37

Lunny, hij zal vast goede dingen doen, maar neemt niet weg dat hij op momenten een absolute kwal kan zijn.

Ik weet niet meer bij wie, maar je gaat toch niet live op tv met als volwasen man met je kop tegen die van een jonkie aanstaan? Hoe goed je daarbuiten ook bent. Dit soort uitspattingen laten zien dat hij heel naar kan uitvallen en het geen incident is. Nu dit erbij, dan mag je best concluderen dat hij een absolute kwal kan zijn naar jonge spelers toe, niet?

13 oktober 2021 om 13:37

Tadic heeft sinds zijn komst bij Ajax jaarlijks meer dan 20 assists achter zijn naam staan, hoe kun je dan spreken van een egoist? Was dit jouw lievelingsspeler had je waarschijnlijk zijn professionaliteit geprezen.

13 oktober 2021 om 13:39

Coco, dus indirect geef je toe deze aanleiding te gebruiken om te spuien omdat je hem niet mag? Waarom is zo'n moment alles zeggend, maar dat er vanuit de spelers (en ex-spelers) nooit op hem gemopperd wordt niet relevant!? Jij hebt het over het voorval van Dest. Dat waar Dest volledig terecht op z'n plek wordt gezet. Dest heeft echter zelf een grote mond. Dat kun je niet tolereren. Benieuwd hoe je had gereageerd als; 'de ervaren, aanvoerder een grote mond accepteert van een broekie met 3 wedstrijden achter zijn naam'. Eigenlijk is het feit dat hij Dest aanspreekt (was bezig met een one-man-show) juist een teken van teamspirit, want hij wilde dat Dest in belang van het team ging spelen.

13 oktober 2021 om 13:47

Nee, ik zeg dat het het beeld versterkt, bij mij in ieder geval.

Maar goed. Jij mag het normaal vinden zoals hij reageerde op iemand met een grote mond.

13 oktober 2021 om 13:52

Als dat het gevoel is wat bij jou naar boven kruipt, waarom zeg je dan: "... duidelijk hoe Tadic in elkaar zit toch?" Alsof dat een feit is. Ik vind het inderdaad normaal als een broekie bezig is met zichzelf boven het team te plaatsen, dat deze daarop aangesproken wordt. Zeg maar wat jij liever hebt? Iemand die er 100 % voor gaat in belang van het team of een jochie dat enkel aan zichzelf denkt? Houd er rekening mee in je besluit dat het gaat om een teamsport. Ter illustratie stonden ze overigens niet kop tegen kop. Tadic kwam dichterbij om duidelijker te zijn. Tijdens een wedstrijd heb je nou eenmaal geen tijd om een theekransje te houden dus gaat het soms met kortere woorden. Dat ze daarna gewoon weer naast elkaar lopen en normaal met elkaar er nog eens over hebben, is voor mij veel meer zeggend. Als zoiets één keer gebeurd dan is het toch juist wel een incident?

13 oktober 2021 om 14:04

Voor mij was het allang al duidelijk hoe Tadic in elkaar steekt en hij bewijst hier mijn ongelijk niet. Wat is je punt precies?

Iemand aanspreken is anders dan op 1mm voluit in iemand ze gezicht te schreeuwen. Misschien dan niet kop tegen kop, maar het was wel Tadic die als een gek tekeer ging.

Ik vind zeker dat Dest aangesproken moet worden, maar vond jij dat normaal? Vind jij dat leiderschap en bemoedigend?

13 oktober 2021 om 16:12

Nogmaals negeer je het gevolg van dat akkefietje. Als Tadic daadwerkelijk zo'n klootzak en egoïst is zal hij niet later de moeite nemen om het uit te leggen aan in dit geval Dest. Het werkt dus blijkbaar wel. Mijn punt dus simpelweg dat je reageert op Tadic alsof het een rode vlag is. Had Tadic de bal afgegeven aan Vlahovic, hij had gemist en vervolgens Azerbeidzjan had de gelijkmaker gemaakt zouden velen dat weer aangrijpen om weer op Tadic te zeuren, dat hij geen leider is of onnodig de druk legt op een jonge knaap. En als ik mijn collega's in de steek laat, daar wat te horen van krijg en een grote muil op zet, mag ik inderdaad een nog grote muil terug verwachten. Logisch ja.

13 oktober 2021 om 13:06

Wat is hier arrogant aan? Dit is professioneel voetbal waar kwalificatie voor het grootste landentoernooi ter wereld op het spel staat. Zelfde geldt mist vlahovic en wordt het nog 2-2. Wil jou dan wel is horen. Is niet de 4e klasse reserve waar het geen reet uitmaakt wie de pingels neemt.

13 oktober 2021 om 13:24

Azerbeidjan heeft een doelsaldo van -11 en 1 punt. Komt overeen met de 4 de klasse

13 oktober 2021 om 13:47

Maar dan soort Azerbeidzjan in de daarop volgende counter de 2-2 en kost het je de kwalificatie. Was de leider dan maar opgestaan ipv liefdadigheid gedrag te tonen. Had men ook weer een reden gehad om te zeuren op Tadic. Ze hadden immers al een keer gescoord.

13 oktober 2021 om 14:16

Dat is allemaal
Koffiedik kijken toch? Als
Koop je helemaal niks voor. Nogmaals die gasten hebben een doelsaldo van -11 en 1 punt

13 oktober 2021 om 15:16

Komt helemaal niet overeen met de 4e klasse? Zijn gewoon profvoetballers dit die het in tegenstelling tot als je in de 4e klasse speelt wel gemaakt hebben. dus iets meer respect lijkt me wel op zijn plaats

13 oktober 2021 om 15:31

Mijn excuses als ik naar de marktwaarde kijk van ze komen ze redelijk overheem met een goede hoofdklasser als quick boys.

13 oktober 2021 om 14:25

Slechte actie? 2-1 stand dan laat je de beste hem nemen en "gun" je die penalty niet. Dan neemt degene hem die boven aan de lijst staat.

Kwestie van ego dus. Als zo'n gozer kans maakt om een hattrick te voltooien, lijkt het me niet dat je daar moeilijk om moet gaan doen omwille van de hiërarchie in een groep. Maar goed, wie ben ik.

13 oktober 2021 om 11:40

Ego... als iemand niet egoistisch is in het veld is het tadic wel, was ie maar wat egoistischer want zijn schot is zuiverder dan de meeste in de selectie.

13 oktober 2021 om 11:45

Blijkbaar wel, want je ontneemt hem de kans op een hattrick omdat je vindt dat je hoger in de hiërarchie staat.

13 oktober 2021 om 11:55

Dat is niet "vinden", je hebt een vaste strafschoppennemer, als die erin staat neemt hij de strafschoppen, logisch toch? Het stond bovendien 2-1, niet alsof de wedstrijd al gespeeld is

13 oktober 2021 om 11:56

@ajaxxxlove sinds wanneer is een hattrick maken belangrijker dan wk kwalificatie?

13 oktober 2021 om 12:03

Ajax1812 heb je de tekst wel gelezen?

Tadic geeft aan ik ben ouder dus ik mag hem nemen.
Beetje middelbare school ideeën tegen een brugwup.

Er staat nergens dat hij de vaste nemer is de nummer 1.

Daarnaast zat die andere spits er prima in met 2 goals. Dus is vast geen pannenkoek maar een jongen die een goal kan maken.

Snap nooit dat je iets wat krom is recht wil praten man.

13 oktober 2021 om 12:05

Als hij dat als reden had aangevoerd, had ik dat prima begrepen. Het ouder zijn-argument niet.

13 oktober 2021 om 12:07

Waarom doe je dat dan bliek?
Tadic is daar de nummer 1, punt.

13 oktober 2021 om 12:07

@bliek, Tadic is wel de vaste penalty nemer bij Servië, dit is al een tijdje zo. En wanneer hij er niet in staat is het Mitrovic.

13 oktober 2021 om 12:21

Hij vind niet dat ie hoger in de hierarchie staat, dat is zo.

13 oktober 2021 om 12:39

@glory en @silverfront

Het gaat toch helemaal niet om het punt vaste panel nemer of niet?

Prima dat hij dat is en als hij dat uitspreek.
Ik heb de panel genomen dat is een afspraak die we hebben geen speld tussen te krijgen.

Wat het zielig maakt is de opmerking.
Hij moet weten wie er ouder is.......

13 oktober 2021 om 12:46

Vergeet ook niet dat tot dit moment in deze interland periode Servië 3 doelpunten had gemaakt en ze alle 3 van de voet van vlahovic kwamen. Hij maakte de enige en dus de winnende tegen Luxemburg en had de enige 2 doelpunten van Servië deze wedstrijd ook al gemaakt. Dan is het niet meer dan logisch dat je de penalty aan hem gunt, als het nou zo was dat hij (bijna) nooit penalty's neemt oke, maar vlahovic scoort ze allemaal bij zijn club en deze wedstrijd trapte hij er ook al 1 penalty in. Zelf denk ik dat tadic gewoon niet zo blij was dat hij op de bank moest beginnen en wilde ook nog graag laten zien dat ze hem niet moeten vergeten, anders gun je deze jongen gewoon zijn hattrick na zo'n geweldige interland periode.

13 oktober 2021 om 12:46

Dat moet dan toch haast wel een grapje zijn?

13 oktober 2021 om 13:11

'Dat moet dan toch haast wel een grapje zijn?'

Pff, met man en macht Tadic verdedigen. Nu zijn je tegenargumenten op en dan kom je aan met ' moet dan toch haast wel een grapje zijn?'

Dat je dat met droge vingers kan neertyppen, man man man

13 oktober 2021 om 13:17

Haha wat zeg jij nou weer. Tadic is de nummer 1 en hij maakt een grapje tegen de interviewer. Dat is alles.

13 oktober 2021 om 13:19

Weet je wat het is Coco

Ze maken er allemaal een andere discussie van. Het gaat niet om wie de nummer 1 nemer is of niet.
Het gaat erom dat een speler de andere speler zijn hattrick op dat moment niet gunt omdat hij Ouder is.

Tis echt een middelbaar school niveau ik zit in klas 3 en jij ben een brugwup nanananana.

Maar ja het is de almighty Tadic de aanvoerder van Ajax en aub die mag niet slecht in het nieuws komen of over gesproken worden

13 oktober 2021 om 13:26

Glory, hoe kom je erbij dat het een grapje was. Dat maak jij ervan puur om je eigen standpunt kracht te geven.

Wat is het nou... een grapje? Cultuurverschil? Vaste penaltynemer? Angst om niet te kwalificeren? Allerlei kul redenen om deze actie te verdedigen. Gewoon toegeven dat hij eigenhandig een hattrick probeerde te voorkomen van Vlahovic. Wat zijn redenen daarachter zijn kunnen verschillen.

1 ding is zeker, hij wilde die jongen een penalty ontnemen en deed dat op een misselijke manier.

13 oktober 2021 om 13:29

Gelukkig bepaalt Cocoafc niet wat wel grapjes zijn en wat niet.

13 oktober 2021 om 13:38

Ow en jij denkt wel zomaar te bapelen wat wel of geen grapje is?

Nogmaals, hoe kom je erbij dat het een grapje is?

13 oktober 2021 om 14:28

Maar als Tadic de nummer 1 penalty nemer is dan ontneemt hij toch geen pentalty

13 oktober 2021 om 15:05

Misschien heb jij wel een slechte reden om het een misselijke manier te vinden. wij vinden het allemaal anders helemaal niet gek en jij wel, bepaal jij wat gek is? om het even om te draaien.

Hij heeft hem gescoord en dat was belangrijk daar gaat het om, wie weet had vlaho hem gemist en spelen ze gelijk.

13 oktober 2021 om 15:12

Wie weet is je vader een meisje.

Met wie weet en wat voor dingen heb je toch helemaal geen zak aan.
Dat zijn allemaal scenario's verzinnen die totaal niet aan de hand zijn.

Wel grappig dat je coco beschuldigd dat hij iets bepaal en jij daarna in de wij vorm gaat praten terwijl ik het niet met je eens ben en niet bij wij hoort.

13 oktober 2021 om 15:20

Rayvg, je spreekt jezelf tegen.

Ik spreek idd over wat ik persoonlijk misselijk vind en gek, ik spreek voor niemand anders. Vervolgens begin je zelf in de wij vorm, maar wie is wij?

Daarnaast spreek ik voor mezelf, waar Glory de intentie van Tadic probeert te bepalen terwijl niets wijst op een grapje.

13 oktober 2021 om 15:32

Dat doe ik toch juist expres, omdat hij dat doet.. zeg niet voor niets om het om te draaien.... Met wij bedoel ik weer iedereen hier die juist radic zijn kant kiest.

13 oktober 2021 om 15:45

Ray

Iedereen die Tadic zijn kant Kiest praat over dat hij de nr1 nemer is terwijl dat de discussie helemaal niet is.

Het gaat om de zin hij moet weten wie er ouder is en dat is verschrikkelijk kinderachtig.

Als hij na de wedstrijd zeg we hebben afspraken en de trainer zeg dat ik hem moet nemen.
Geen haan die er naar kraait...

Heeft niks met misgunnen van Tadic te maken maar alles met hetgeen wat hij zegt.

13 oktober 2021 om 16:25

Maar wat maakt het nou allemaal uit? je kan het ook zien als nu heeft tadic ook een goal, hij had er toch al 2? uiteindelijk is dat doelpunt voor elke aanvaller belangrijk want die nemen ze toch mooi weer mee bij hun statistieken tijdens het onderhandelen van hun contract.

13 oktober 2021 om 16:32

Tadic ligt nog 6 jaar vast.

Nogmaals en dat heb ik al een keer of 100 gezegd.
Het gaat er niet om dat hij die panel wel of niet neemt.
Het gaat niet om het misgunnen van Tadic waar een hoop mensen mee komen.
Het gaat om de zin Hij moet weten wie er ouder is.
En die zin zegt alles.

13 oktober 2021 om 11:52

@ajaxxxlove snap niet waarom hij dit zegt. Hij kan gewoon zeggen: t is 2-1, wedstrijd nog niet gespeeld, en ik ben eerste strafschoppennemer. Geen tijd dus voor cadeautjes

13 oktober 2021 om 11:56

Maar er wordt niet eens aangegeven dat hij nummer 1 op de lijst is.
Zou natuurlijk kunnen en had slimmer van hem geweest om dit te zeggen maar dit is niet zo.
Vind het echt een kinderachtige reactie. Die jongen had al 2 keer gescoord dus zat ook nog eens lekker in de wedstrijd.

13 oktober 2021 om 11:59

ik kan je bij deze vertellen dat hij dat is. Kijk maar naar de laatste 10 strafschoppen van servie, waarbij Tadic op het veld stond.
Er is niks kinderachtigs aan. Je speelt om wk kwalificatie, dat is veel belangrijker dan de individuele statistieken van die jongen.

13 oktober 2021 om 12:05

Ben je ervan op de hoogte dat Vlahovic al 11 penalties getrapt heeft in zijn profcarriã¨rre en daarvan nog geen enkele gemist heeft? Het is dus niet zo dat hij een of andere prutser is als het op penalties aankomt. Het wordt trouwens nog beter, de 1-0 was een penalty van Vlahovic gisteren.

13 oktober 2021 om 12:06

Nogmaals had hij lekker die reden aan moeten geven.

Door te zeggen hij moet weten wie er ouder is maakt hij zich gewoon belachelijk.

Daarnaast die jongen had inmiddels 2 keer gescoord zou dat een koekenbakker zijn?

13 oktober 2021 om 12:06

Maakt niet uit, als het 2-1 staat in 'n belangrijke westrijd, dan neemt de nummer 1 op de lijst de penalty, punt.

13 oktober 2021 om 12:13

Ik zou zo een penalty laten nemen door degene die het beste penalties kan trappen eerlijk gezegd.

13 oktober 2021 om 12:27

Ik zou het laten nemen door de vaste penalty nemer conform de gemaakte afspraken. Blijkbaar heeft de coach/team het idee dat Tadic daar de nummer 1 in is.

13 oktober 2021 om 12:39

@Nederland79 beetje nutteloos argument, want voor deze penalty mocht vlahovic elke penalty nemen die er was toen hij op het veld stond.

13 oktober 2021 om 12:40

Dat jij dat niet weet zegt meer over jou Bliek. Ik vind jou kinderachtig dat jij je hier druk om maakt. Als hij nr 1 is in de rij dan is hij nummer 1. Dan kun jij je nog zo druk maken hier maar nee dat gaat de situatie niet veranderen. Tadic heeft ook 2 x gescoord en zat ook prima in de wedstrijd

13 oktober 2021 om 12:40

Ja en daar gaat het dus om. Tadic is nummer 1 en wil dat ook gewoon blijven. Want er is geen sprake van een groot risico dat Vlahovic die penalty wel even zou missen. Dan is het dus toch een ego-dingetje. En dat mag wel benoemd worden lijkt me? En ik zeg trouwens niet dat dat per se slecht moet zijn zo een ego, het komt alleen soms een beetje kinderachtig over.

13 oktober 2021 om 12:40

JK nogmaals.

Prima dat de coach dat vind en als dat zo is nogmaals prima.

Hij maakt een zielige opmerking door te zeggen hij moet weten wie ouder is......

Zeg gewoon ik ben de nummer 1 en dat is de afspraak nooit iemand meer over gehoord

13 oktober 2021 om 12:42

Schijntrap,

Het heeft totaal geen zin een discussie te voeren als je een punt mist toch?

Gaat het hier om de nummer 1 of om een uitspraak?

13 oktober 2021 om 12:44

Nee dat heeft weinig zin maar jij hebt wel vaker moeite om je mening goed te verwoorden. Zal daar dus wel weer aan liggen.

13 oktober 2021 om 12:47Ja of het lig aan jou.

Maar voor jou kan ik het wel even uitleggen.

Het topic gaat niet over Tadic de nummer 1 nemer van de panels.

Het topic gaat over waarom een jongere speler hem niet mocht nemen volgens tadic en dat is omdat Tadic ouder is.


Zal het stukje samenvatten voor je misschien snap je nu dat zeggen dat hij de nr 1 nemer is helemaal niet relevant is.

n Tadic heeft 2 x gescoord het is 3-1 geworden man man hoe serieus wil je genomen worden over clown gesproken

13 oktober 2021 om 12:50

@bliek: het kan ook gewoon zo zijn dat zijn leeftijd een van de redenen was voor de bondscoach om hem op nummer 1 voor penaltys te zetten. En hij dat daarom in dat interview noemt.
En verder, vergeet niet dat er bij vertalingen ook van alles anders over kan komen.

13 oktober 2021 om 12:57

@ffljn

Zou idd kunnen maar ken maar weinig trainers die een lijst samenstellen voor panels op leeftijd hoor.
Idd vertalingen kunnen altijd een beetje scheef zijn

13 oktober 2021 om 13:13

Bliek, gewoon laten gaan.

Ze verschuiven steeds de doelpalen of negeren simpelweg zijn kinderachtige uitspraak over ouder zijn.

13 oktober 2021 om 13:19

Omdat het een grapje is coco dat moet je niet serieus nemen. Met man en macht probeer je er meer van te maken dan het is.

13 oktober 2021 om 13:21Glory dus omdat hij de nummer 1 is hoeft hij die panel die te gunnen aan een speler die een hattrick kan maken voor zijn land.
Een speler die nooit panels mist.
Nee ik ben de nummer 1 en daar blijft iedereen vanaf.
Ik ben groter dan de rest.
ikke ikke ikke

Het is gewoon kinderachtig of hij een grapje maakt of niet.

13 oktober 2021 om 13:29

@bliek wat een totale onzin. Stel dat mourinho de coach was en Tadic gaf die strafschop weg, dan zou hij helemaal wild worden. En zo zijn er nog een aantal coaches.
De coach maakt zo'n lijst met een reden. Als Tadic geen goede reden heeft om de strafschop af te staan (blessure, onzeker), dan moet hij hem dus gewoon nemen.
Daarvoor heb je toch een coach en daarvoor maak je toch teamafspraken.

lekker belangrijk zo'n hattrick, het gaat om wk kwalificatie

13 oktober 2021 om 13:31

Mwah jij vind het kinderachtig, met jou nog wat mensen en wat andere mensen vinden van niet. Leer ermee omgaan.

13 oktober 2021 om 13:32

Glory, nee, met man en macht probeer jij er iets anders van te maken.

Hoe kom je erbij dat het een grapje is?

13 oktober 2021 om 13:37@nederland,

Het gebeurd vaker dat een eerste strafschop nemer iemand anders die panel gunt daar zou Tadic echt niet de eerste in zijn.

Nogmaals het hele stuk gaat niet over de lijst en wie op 1 staat. Wordt geen woord over gesproken alleen door de mensen hier inde reacties.
Het stuk gaat om welke rede dat hij de panel nam en die is terug te lezen.

Hij zegt nergens ik ben de nr 1 en als ik hem niet neem wordt de trainer boos of iets dergelijks,

Nee ik ben ouder.

Nogmaals het zou me mijn reet roesten al neemt hij er 100 de opmerking die hij maakt is zeer triest en daaruit blijkt dat hij zijn teammaat de hattrick misgunt.

Ik had deze discussie graag gezien dat het om het Nederlandselftal zou gaan en dat gravenberch 2 goals had gemaakt en dat Wijnaldem de panel zou nemen.

Dus precies dezelfde sitiautie met Gravenberch en Wijnaldem en dan Wijnaldem in de rol van Tadic.
Ben zeer benieuwd hoe de discussie er dan uit zag.

13 oktober 2021 om 13:40

@bliek dat klopt..als de wedstrijd al gespeeld is, niet als het spek stinkt.

13 oktober 2021 om 15:47

Nederland,

Sorry man heb nog nooit van het spreekwoord gehoord als het Spek stinkt.
Heb het nog even nagekeken maar kon het online ook niet vinden.

13 oktober 2021 om 15:54

Wanneer Gravenberch 2 x scoort en Nederland krijgt een penalty, denk je dan werkelijkqaar dat Depay die bal aan Gravenberch gaat geven ? No way, en dat is ook prima want Memphis is onze penaltynemer.

13 oktober 2021 om 16:11Denk jij dan dat Memphis na de wedstrijd zeg.

Zo Gravenberch moet weten wie ouder is.......

Maar volgens mij noemde ik de namen Wijnaldem en Gravenberch toch ?
Beide Middenvelders..


13 oktober 2021 om 16:27

Wijnaldum is niet onze penaltynemer, dat weet je zelf toch ook wel hopelijk....

13 oktober 2021 om 16:34

Modric

Ook jij mist de hele discussie.............

Het gaat helemaal niet om de panel nemer 1 2 of 3...

Het gaat om de rede waarom hij hem nam.
En dat mag je uit het stuk halen.

13 oktober 2021 om 17:07

Bliek, ik zie je tegen iedereen zeggen dat ze de discussie missen. Maar als je het zo vaak moet zeggen denk je dan niet dat jij de verkeerde discussie voert?

13 oktober 2021 om 19:46

Dabor nope.
Het topic gaat over waarom hij die panel nam. En niet over wie er eerste keuze is.
Dus als de discussie over eerste keuze gaat is het simpelweg off topic

13 oktober 2021 om 13:27

Pff men snapt er echt niks van he. En maar het negatieve opzoeken, tsja. Agh, Tadic laat gewoon zien van hey jochie rustig aan he. Gaat ook om leiderschap en hierarchie in een team. Iets wat Tadic juist heeft gebracht bij Ajax. Als je jochies de baas gaat laten zijn, gaan ze zweven en denken ik ben het mannetje wel! Niet dus, gewoon goed gedaan van Tadic en verantwoordelijkheid nemen en tegelijk een signaal afgeven! En daarnaast, hoezo moet Vlahovic zijn 3e maken (heeft er al 2) en waarom niet Tadic zijn goaltje gunnen! Agh, zoeken naar iets wat er niet is.

13 oktober 2021 om 14:24

Helemaal met je eens! Ongelofelijk dat mensen dit niet snappen.

13 oktober 2021 om 17:53

Leiderschap is niet alleen nemen, maar ook vooral (vertrouwen) geven. Dit is meer egoïsme!!

Tadic is een trotse man, die gaat zo'n strafschop echt niet aan iemand anders geven. Het is een echte winnaar, met regelmatig hele vervelende trekjes. Maar per saldo echt een geweldenaar voor Ajax. Zou prettig zijn als hij aan het eind van het seizoen nog een nieuw avontuur aangaat.

13 oktober 2021 om 11:44

Same problem here ! Ik scrolde ook nog even terug. Maar ondanks dat ze dezelfde naam hebben, is er 1 Dusan toch wel behoorlijk kinderachtig en arrogant.

13 oktober 2021 om 12:08

1 Dusan is de strafschoppennemer, de andere niet. Dit is echt een non-verhaal.

13 oktober 2021 om 12:13

1. Vlahovic is geen jongeman met een beperking maar is/wordt naar alle waarschijnlijkheid een topspits. 2. Tadic begon op de bank en wil ff aan de rest van de wereld laten zien dat hij nog "het mannetje" is. 3. Als je een teamsport beoefend moet je ooit split second een gevoelsbeslissing maken.

13 oktober 2021 om 12:42

Heeft hij toch ook gewoon laten zien dan met 2 goals. Als je ooit een teamsport beoefend weet je dat er regels zijn voor wie er penalty's nemen. Jammer voor jou dat dat Dusan Tadic is.

13 oktober 2021 om 16:05Allemaal non-argumenten. Degelijke afspraken worden toch niet voor niets gemaakt? De coach heeft besloten dat Tadic, mits hij in het veld staat, de pingels neemt. Of moet alles maar wijken voor een hattrick? Het stond slecht 2-1. Kom op zeg, zo moeilijk is dit niet.

Goed van Tadic. Er staat nogal wat op het spel. Deze bal moet erin. Als Tadic bovenaan de lijst staat moet hij hem nemen.

13 oktober 2021 om 11:42

Exact, het ligt echt niet aan zn ego, we kennen tadic allemaal als speler en hij is absoluut niet gierig en egoã¯stisch. legt de simpelste balletjes altijd af

13 oktober 2021 om 13:28

Pff men snapt er echt niks van he. En maar het negatieve opzoeken, tsja. Agh, Tadic laat gewoon zien van hey jochie rustig aan he. Gaat ook om leiderschap en hierarchie in een team. Iets wat Tadic juist heeft gebracht bij Ajax. Als je jochies de baas gaat laten zijn, gaan ze zweven en denken ik ben het mannetje wel! Niet dus, gewoon goed gedaan van Tadic en verantwoordelijkheid nemen en tegelijk een signaal afgeven! En daarnaast, hoezo moet Vlahovic zijn 3e maken (heeft er al 2) en waarom niet Tadic zijn goaltje gunnen! Agh, zoeken naar iets wat er niet is.

13 oktober 2021 om 11:50

Het is niet alsof Vlahovic een koekenbakker is, dat is een topspits in spé die je ook echt wel zo'n klusje kan laten klaren. Uit de tekst blijkt ook niet dat Tadic bovenaan t lijstje staat, maar dat hij zichzelf ziet als belangrijker omdat hij ouder is. Dat vind ik een beetje egotripperij.

13 oktober 2021 om 12:03

Tadic staat wel bovenaan. Hij neemt ze altijd voor servie

13 oktober 2021 om 12:53

Maar nog nooit terwijl vlahovic er in stond (tot dit moment dan) dus dat zegt niet zoveel. Misschien zegt die trainer wel, zoek het onderling maar uit, als die maar gescoord word. Zo niet dan had hij moeten zeggen, ik sta gewoon nummer 1 simpel zat. Maar dat is niet zo, hij zegt gewoon dat hij vind dat hij hem mag nemen omdat hij ouder is

13 oktober 2021 om 14:34

Een coach zegt nooit zoek het maar uit. Tadic is number 1 daar klaar. Die Vlahovic moet dan begrijpen dat Tadic wat ouder is en nummer 1 staat. Klaar

13 oktober 2021 om 11:54

Pure onzin natuurlijk en totaal ook niet relevant te noemen na het commentaar van Tadic.
Tadic geeft aan dat hij hem neem omdat hij ouder is. Dit is natuurlijk gewoon kinderachtig.
Misschien frustratie omdat hij op de bank moest beginnen.
Dit is een kwestie van Gunnen en helaas kies Tadic ervoor om de eer op te strijken ipv een jonge jongen zijn hattrick te gunnen.

13 oktober 2021 om 12:00

Enige reden dat Tadic op de bank moest beginnen is omdat die op scherp staat.

13 oktober 2021 om 12:04

Dat hij ouder is zegt hij natuurlijk met een knipoog.

13 oktober 2021 om 13:17

Die jongen stond op het punt om een hattrick te maken en dan Tadic zocht gewoon een reden om daar tussen te komen. Absolute kwal is het.

13 oktober 2021 om 16:11

Je hebt het er maar druk mee zeg. Gewoon terecht dat Tadic die pingel opeist (conform afspraak). 2-1 tussenstand, wedstrijd nog niet beslist, WK-kwalificatie. Dat moet je toch gewoon kunnen begrijpen lijkt me?

13 oktober 2021 om 12:44

Wat staat er op het spel? Je speelt tegen een van de slechtste landen van Europa, als je 100x tegen ons speelt win je alle 100. Daarnaast is Vlahovic ook geen koekenbakker, gewoon een egoïstische actie va Tadic die zelf graag op het scorebord wil staan.

13 oktober 2021 om 12:47

Zo mag je als speler natuurlijk nooit denken.

13 oktober 2021 om 16:13

Het WK staat op het spel. Je staat slechts 2-1 voor. Ongelooflijk dat mensen dan denken dat je maar moet gaan lopen pielen (en nee Vlahovic is inderdaad geen koekenbakker, maar daar gaat het niet om).

13 oktober 2021 om 16:35

Waar gaat het dan om?

En nogmaals het gaat om de zin waarom hij hem zelf nam....

Niet of hij nemer nummer 1 is...

“dusan moet weten wie er ouder is”, zei de Ajacied in gesprek met Informer. “Ik zei bij de penalty tegen Dusan dat hij nog wel een keer zou gaan scoren in deze wedstrijd, maar dat gebeurde helaas niet. Hij is nog jong en zal in de toekomst nog veel goals gaan maken”, aldus Tadic over de 21-jarige spits van Fiorentina."

Dit is toch vooral een bijdehand en egoïstische actie?
"ja want ik ben ouder en jouw tijd om te scoren komt nog wel".
Daarom legt hij er deze wedstrijd ook twee in...

Had hem gewoon de penalty laten nemen, hij zit goed in de wedstrijd en kan daarmee een hattrick maken.

13 oktober 2021 om 11:49

Ja vind ik ook. Vlahovic draagt dat elftal ook echt aanvallend. Echt een geweldige spits.

13 oktober 2021 om 11:53

@dutchgio de wedstrijd is nog niet gespeeld en als Tadic dan bovenaan het lijstje staat moet hij hem gewoon nemen.
Ik snap alleen niet waarom hij met deze rare uitleg komt

13 oktober 2021 om 12:58

Misschien staat hij niet bovenaan het lijstje nu vlahovic er bij is? Misschien zegt die trainer wel, zoek maar zelf uit wie hem neemt, als die maar gescoord word

13 oktober 2021 om 15:49

Nouja Joost, ze hebben het samen uitgezocht en hij heeft hem gescoord. Wat lopen we dan allemaal te zeiken hier ?

Wat een pannenkoek, begon al met het opeisen met het nummer van Ziyech. Laat die gozer toch gewoon die penalty nemen joh

13 oktober 2021 om 11:55

Dat nummer heeft ie nooit opgeeist, dat was hem toegezegd omdat Ziyech zou vertrekken.

Daarnaast is deze wedstrijd nog lang niet gespeeld, als hij dan bovenaan het lijstje staat moet hij hem toch gewoon nemen.
Wat is nou belangrijker, wk kwalificatie, of statistieken als een hattrick??

13 oktober 2021 om 12:44

We hebben het over een penalty?! Kies gewoon een hoek uit en schiet dat ding erin. Dat zou die andere speler vast ook wel kunnen.

13 oktober 2021 om 12:52

haha gast, serieus?
Er zijn genoeg spelers die totaal geen strafschop kunnen nemen.
Deze jongen kan het dan wel gewoon prima, maar als de coach iemand aan wijst, waarom zou je er dan zonder goede reden vanaf stappen?
Daar heb je een coach voor toch?

13 oktober 2021 om 12:09

Zoiets doe je als je ruim voor staat. Niet als het 2-1 staat in 'n ontzettend belangrijke westrijd.

13 oktober 2021 om 12:09

Ach dat hele verhaal werd toch ook enorm aangdikt? Bij VI deden ze destijds bijkans alsof ze vechtend door de kleedkamer rolden. Bleek achteraf reuze mee te vallen. Tadic is een geweldige leider met af en toe inderdaad rare/nare trekjes. Maar wel iemand die een team op sleeptouw neemt. Had deze penalty best aan z'n teamgenoot kunnen laten, juist ook om te laten zien wie het bepaalt wellicht zelfs, maar we moeten er ook weer niet teveel van maken.

13 oktober 2021 om 13:30

Want? Hij heeft al 2x gescoord. Waarom Tadic niet zijn eerste gunnen. Men bekritiseerd Tadic wel doodleuk maar Vlaho moet ook denken ah ik heb er al 2, laat Tadic em maar nemen. Hij is tevens de aanvoerder. Agh, wat een onzin!

13 oktober 2021 om 15:15

Socio nogmaals je mist de discussie toch?

Het gaat toch niet om het misgunnen van de eerste.
Het gaat om de woorden die Tadic gebruikt en het zich daarmee belachelijk maakt in mijn optiek.

Als Tadic in het interview na de wedstrijd zeg dit zijn afspraken die de trainer met het team maakt eeeeej niemand die je erover hoort.
Nu maakt hij er een middelbare school ding van. Hij moet weten wie er ouder is.
Of ik heb de grootste.

13 oktober 2021 om 15:34

Nee hoor, ik ga hier enkel in op deze reactie. Maar betreft datgene wat je aangeeft heb ik hier boven ergens ook al uiteengezet. Dus mis helemaal niks.

13 oktober 2021 om 15:53

Dat stuk heb je idd 2 keer neergezet over als je jochies leider laat zijn.

Hij kan zijn punt ook de andere kant op maken.
Je kan ook een leider zijn die de jonge gasten wel die hattrick gunt. En dat wil niet gelijk zeggen dat hij een slechte leider is.

Omdat hij onschendbaar is door T.hag elk andere coach had hem allang een paar wedstrijden laten banken. Maakt alleen nog penaltys, tegen elke sterke / snelle back in nederland is hij kansloos, Je kont erin draaien werkt alleen in 4e klasse B

13 oktober 2021 om 11:56

noem een buitenspeler die Ajax kan kopen, die net zulke statistieken haalt als Tadic.

13 oktober 2021 om 12:37

Dat is precies het probleem, hij is geen buitenspeler, komt nog geen pion voorbij op snelheid. Daarbij overal mee bemoeien, corners vrije trappen kwaliteit 0, gebaartjes is hij wel goed in scoort daarmee punten bij T.hag. En is meestal de 1e speler die met zijn janksmoel bij de scheidsrechter gaat lopen mekkeren. Staat alleen nog basis omdat hij aanvoerdersbandje heeft. Hoop dat hij volgend seizoen gaat banken, ik gok 3 wedstrijden en je hebt een rel te pakken.

13 oktober 2021 om 12:42

@piker, wel duidelijk dat je er totaal geen kijk op hebt, echt niet serieus te nemen zo'n mening, weet je wel of er zand of lucht in een bal zit?

13 oktober 2021 om 12:53

@piker maar hoe komt hij dan aan al die assists en goals voor ajax?
allemaal strafschoppen en corners of zo?

Ik ben blij dat hij bij Ajax speelt en zo lang hij zoveel toevoegt hoop ik dat hij nog lang blijft.

13 oktober 2021 om 14:37

Laten ze Tadic maar lekker onderschatten. Ondertussen welk seizoen de onbetwiste beste speler van de Eredivisie qua statistieken

13 oktober 2021 om 15:58

Echt he, dan heb je echt een plaat voor je kop. Zelfs mn collegas die voor Psv en Feyenoord zijn geven aan dat het veruit de beste speler van de Eredivisie is. Mischien dat een Gotze erbij in de beurt komt en voorheen Ziyech, maar dan houdt het ook wel op.

13 oktober 2021 om 12:00

Hoop niet dat jij een Ajax supporter bent, wel erg weinig dank voor de beste speler die ajax nu al een paar jaar bij de hand neemt en ze ook nog niet eens heeft verlaten voor elke verbeterde aanbieding.

13 oktober 2021 om 12:12

Een trainer die Tadic op de bank zet moeten ze TBS met dwangverpleging geven haha. Je kunt toch niet ontkennen dat Tadic ontzettend belangrijk voor Ajax is? Niet alleen met goals en assists, maar ook als leider. Vind het altijd zo bijzonder hoe mensen over voetbal denken. Afgelopen maanden wilden mensen Memphis bij Oranje op de bank hebben. Nu wordt al een tijdje geroepen dat Tadic op de bank moet... Snap er echt helemaal niks van.

13 oktober 2021 om 12:31

8 wedstrijden, 4 goals en 5 assist. Wat een drama speler inderdaad. Daar zit overigens geen penalty tussen

Tja, hij is de penaltynemer. Cadeautjes bij een 2-1 stand worden niet gegeven. Maar vooral erg druk om maken. Nog een reden om af te geven op Dusan Tadic.

Iedereen die het hier niet mee eens is, kunnen die me uitleggen waarom het zo ontzettend belangrijk is dat Vlahovic een hattrick achter z'n naam krijgt? Dat de kranten voor een dag kunnen schrijven dat Vlahovic een hattrick heeft (en een week later weer door iedereen vergeten is). Vergeet niet dat het 2-1 stond, in een belangrijke wedstrijd. Dan moet toch gewoon de nummer 1 op de lijst 'm nemen?

Logisch met een tussenstand van 2-1. Als Tadic die jongen de penal laat nemen om zijn hattrick te voltooien, hij mist, en Azerbeidzjan maakt 2-2 in de resterende wedstrijd, dan is het weer niet goed van Tadic omdat hij de penal niet opgeëist heeft.

Ik zie alleen de penalty en niet het interview bij dit artikel. Bij Tadic kan ik me het zo voorstellen dat het nu wat anders lijkt over te komen dan wat hij daadwerkelijk wilde zeggen, doordat hij zich in een vreemde taal moest verwoorden. Voor hetzelfde geldt doelde hij gewoon op een stukje ervaring bij hemzelf t.o.v. Vlahovic bij het nemen van een belangrijke penalty.

Tadic is gewoon een egoist en wilde graag zelf scoren. Hij gebruikt het smoesje 'ouder' als excuus voor zijn egoisme.
Als die jongen de penalty had genomen met de toestemming van de oudere Tadic dan was er niets aan de hand met de hierarchie. De hierarchie zou exact hetzelfde zijn aangezien de speler toestemming krijgt van iemand hoger in de pikorde.
Tadic wil gewoon zijn eigen statistieken spekken. Dit is gewoon puur egoisme van Tadic.
Als Tadic echt een 'oudere wijze' speler zou zijn dan had hij zijn medespeler de penalty laten nemen. Dat zou zo'n jonge speler een enorme boost geven waar hij ook van kan profiteren.

Dit lijkt mij een schoolvoorbeeld van een storm in een glas water. De penalty ging erin, dus is toch prima zo?

Makkelijk achteraf praten natuurlijk...penalty is geen zekerheidje...gunfactor is ook een dingetje..!!

En als Tadic besluit om Vlahovic de penalty te laten nemen en vervolgens mist hij en verliest Servië punten dan is Tadic weer een slechte aanvoerder en is Vlahovic de gebeten hond terwijl hij de toekomstige topper voor Servië is.

13 oktober 2021 om 12:55

juist. Je hebt gewoon een coach voor deze situaties en blijkbaar staat Tadic op het moment nog bovenaan bij de strafschoppen. Einde discussie

Terecht. Bij 5-0 kan je best cadeautjes uitdelen. Maar bij 2-1? Dan heb ik liever dat degene die het eerst op het lijstje staat die bal er gewoon in schiet. Daarvoor ben je toch gekozen? Hij schiet de bal er inderdaad ook in waardoor de marge op twee kwam en de overwinning veilig werd gesteld. Prima toch...

Echt een cultuurding. Zullen wij als Nederlanders nooit kunnen begrijpen. Doet me denken aan Guus Hiddink in Korea 2002, die gaf aan dat vóór zijn komst, jonge Koreaanse spelers zelfs bij een kans voor open goal eerst om zich heen moesten kijken of er niet een oudere speler in de buurt was die de goal meer verdiende puur op basis van leeftijd/ervaring. Wij zouden zeggen van de zotte!

Wedstrijd was niet gespeeld en is kwestie van hierarchie binnen het team.. In Nederland zijn we ook niet gewend om keihard te zijn naar elkaar toe, anders gaat iemand weer in een hoekje staan janken.. feminine cultuur

Tadic is een eng mannetje dat was al bekend De grote tadic🤣 met noa lang toen die had er schijt aan.. nou vlahovic nog

Tja, Tadic is een kwal en dat hebben we nu wel vaker meegemaakt. Hij probeert teveel het mannetje te zijn, ten koste van alles en iedereen.

Het enige wat er wat mij betreft een beetje knullig aan is, is dat Tadic reserve stond en hij vanuit dat perspectief misschien een treetje lager stond. Ik weet alleen niet waarom hij op de bank zat. Als je als bankzitter ook je penalty laat afpakken loop je wel een blauwtje. Zeker in een wat meer macho-georiënteerd land als Servië. Psychologie van de koude grond, ik beken. En daarnaast geef je in mijn ogen ook geen cadeautjes als je pas 2-1 voorstaat.

13 oktober 2021 om 19:25

Hij stond op scherp en Servië speelt de allerlaatste dag een beslissende wedstrijd in en tegen Portugal. Daarom geen risico genomen op een kaart.

Geen goeie beurt van Tadic idd. Als hij andere redenen had aangedragen dan deze ego reden was het nog te accepteren geweest, nu is het alleen maar een wie heeft de grootste piemel ding.

13 oktober 2021 om 15:13

Amen

13 oktober 2021 om 17:13

Tadic heeft dan blijkbaar de grootste.... en door.

13 oktober 2021 om 19:49

Wel mooi als een discussie niet de kant op val die je wil. Of een medesupporter is het ook niet eens. Dan moeten we ineens door 🤣

14 oktober 2021 om 00:47

We moeten altijd door bliek. En op dit soort momenten iets sneller ja.

Hahahaha die Tadic is zo’n sukkeltje. Beseffen wie ouder is. Reden dat Noa Lang ook weg is gepest bij Ajax. Het gaat hem alleen maar om z’n eigen stats. Als hij nou zegt: “ik ben de vaste penalty nemer en we konden geen risico’s nemen mbt de overwinning” dan zou het al heel anders klinken. Maar nee, Tadic moet weer even laten zien dat hij het mannetje is..

gatver wat moet ik kotsen van die man. het zelfde gebeurde met het uitkafferen van Lang.

Wat een intens naar mannetje is en blijft het toch ook die Tadic! Bah....
Arrogantie ten top!

Arrogant mannetje, club waar ie speelt pas precies bij hem

Hahahahaha lach me kapot om die reacties, elke negatieve kruimel over Tadic wordt meteen opgepakt door de anti Ajax fans. Tadic heeft dit zelf ook meegemaakt met Kolarov. Dat was nog een linksback nota bene, met een geweldige trap. Tadic mocht nooit pingels van hem nemen omdat ie de baas was. Toen hoorde ik er niemand over. Maar nu moet Vlahovic opeens een hattrick hebben en Tadic hem gunnen. Tadic schiet hem fantastisch binnen dus er is helemaal geen gezeik mogelijk. Maar goed, als je zo goed bent als Tadic vang je nu eenmaal veel wind. Eerder jaloezie dus. Heerlijk om hem erbij te hebben, topper.

13 oktober 2021 om 19:16

Ik denk niet dat het daarover gaat. Bij mij in ieder geval niet. Ben geen Ajax hater.. Het gaat meer om zijn reactie dan om de penalty. Vrij logisch dat hij hem zelf neemt bij deze stand en als vaste penalty nemer. Maar zijn reactie is op z’n minst arrogant te noemen. “Hij moet weten wie ouder is”.. rare uitspraak.

13 oktober 2021 om 19:23

Ten eerste zou ik niet zo zeker zijn van die exacte woorden, ik denk dat niemand het echte interview heeft gezien. Misschien is het een spreekwoord/gezegde of zei hij het met een knipoog. Kan wel eens verkeerd vertaald zijn. Dat is m'n eerste twijfelpunt.

Ten tweede, als dat daadwerkelijk zijn woorden zijn geweest, dan heeft hij zelf dus ook in de schoenen van Vlahovic gestaan. Tadic heeft zat goede wedstrijden gespeeld voor Servie waarin ie een goal maakte, en bij een penalty nam Kolarov hem altijd. In Servië is er gewoon wat meer autoriteit dan in het speelse Nederland, waar ze wat meer cadeautjes geven. Tadic is gevormd door Kolarov denk ik, en die heeft een deel van het gedrag overgenomen. Vind ik niks mis mee. Maar men duikt er sowieso al op omdat het Tadic betreft. Daar kan ik slecht tegen.

13 oktober 2021 om 19:54

De discussie hou je sowieso en vandaar het forum.
Toen dat geval met kolorov was werd dat niet in een forum gezet waar je discussie kon voeren of nog anders ik heb hem nooit gezien.

Ten tweede als je de meeste discussies kijk op dit topic slaat sowieso nergens op. Men praat continue over dat hij eerste nemer is. Uiteraard is dat prima en geen speld tussen te krijgen.

Echter gaat dit topic over een speler die een bepaalde rede geef waarom een ander hem niet mag nemen.
Al had dit over jankabaks gegaan had ik precies dezelfde reactie gehad.

Trieste reactie van een grote speler……

Vlahovic is de nieuwe ster van het elftal, dat kan die Tadic natuurlijk niet hebben.

Tadic is een goede voetballer maar ook echt een enorme droeftoeters.vlahovic is nu al klasse beter als hem en dat steekt hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Servië

FIFA ranking: 30
54 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Servië178
2.Portugal1612
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Servië.

255 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 9 4 0 0
2020/2021 Ajax 34 14 1 0
2019/2020 Ajax 25 11 1 0
2018/2019 Ajax 34 28 4 0
2017/2018 Southampton 36 6 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Van Hooijdonk werd uitgelachen, maar zal nu stilaan zelf lachen'

Daags na de eclatante zege van Ajax in de Champions League tegen Borussia Dortmund (4-0) wordt er veel gezegd en geschreven over het spel van de Amsterdammers. Ook Youri Mulder was...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren