Maradona filmde relatie met 16-jarig meisje: ‘Hij bracht me aan de drugs’

Woensdag, 13 oktober 2021 om 19:25Jeroen van Poppel • Laatste update: 19:43

Argentijnse media hebben videomateriaal uit 2000 in handen waarop Diego Maradona te zien is met de op dat moment zestienjarige Mavys Álvarez. De Cubaanse vrouw beweert dat Maradona haar in die periode aan de drugs heeft gebracht, haar drie maanden opgesloten heeft in een hotel en haar heeft gedwongen een borstvergrotende operatie te ondergaan.

Álvarez was pas zestien jaar toen ze in 2000 op Cuba werd voorgesteld aan Maradona. De legendarische oud-voetballer, die een jaar geleden op zestigjarige leeftijd overleed, was op dat moment op het eiland om af te kicken van zijn cocaïneverslaving. "Het was de grootste fout van mijn leven", vertelde Álvarez onlangs aan het Spaanstalige tv-station América TeVe, dat gevestigd is in Miami. Video's uit die periode, in handen van het Argentijnse Infobae, bevestigen dat Maradona samen was met Álvarez, die bijvoorbeeld te zien is terwijl ze met de Argentijn op bed ligt. De vrouw zweeg meer dan twintig jaar over de affaire uit angst voor represailles vanuit de Cubaanse overheid, die bevriend was met Maradona.

"Ik was nog maar een meisje", zei Álvarez over haar relatie met Maradona. "Ik was puur. Hij was een vreemdeling, hij was rijk en hij schonk aandacht aan mij. Ik kon geen nee zeggen. Het leven met Maradona bestond uit feestjes in disco's. Hij nam me ook vaak mee uit eten." Het was al bekend dat Maradona in die periode verslaafd was aan cocaïne en ook Álvarez werd daar in die periode mee geconfronteerd. "Ik had nooit gedacht dat hij me aan de drugs zou brengen."

"Diego nodigde me uit om drugs te gebruiken toen ik nog geen zeventien jaar oud was", memoreerde Álvarez. "Hij probeerde het bij verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld als we samen in de hotelkamer waren. Eerst wilde ik niet, maar hij voelde zich een beetje eenzaam en vond het niet leuk om het alleen te doen. Dus hij drong elke dag erg, heel erg aan." Uiteindelijk ging Álvarez meedoen en raakte ook zij verslaafd. "Het heeft me heel veel moeite gekost om van de drugs af te komen. Ik heb ook in het ziekenhuis gelegen met uitdrogingsverschijnselen. Ik kon niet eens uit bed komen om naar het toilet te gaan."

In 2001 werd Álvarez zonder toestemming van haar ouders door Maradona meegenomen naar Buenos Aires, de hoofdstad van zijn vaderland. Het Cubaanse meisje werd daar naar eigen zeggen drie maanden vastgehouden in een hotelkamer en onderging onder druk een borstvergroting. "Ik mocht nooit alleen naar buiten. Ik mocht in Argentinië alleen winkelen en naar de dierentuin, en altijd onder begeleiding van iemand."

De relatie tussen Álvarez en Maradona heeft volgens de vrouw ongeveer drie jaar geduurd. "Na al die jaren schaam ik me voor mezelf, maar het was een ervaring uit mijn leven. We kiezen er niet altijd voor wat er met ons gebeurt." Naar aanleiding van de uitspraken van Álvarez hebben de Argentijnse autoriteiten een onderzoek ingesteld naar de entourage van Maradona, die verdacht wordt van mensenhandel en het uitbuiten van personen in Argentinië.Gerelateerd

Meer sportnieuws

101 reacties (laatste reactie door theroscoe)

Een bijzonder gek verhaal wat precies past bij een man als Diego Maradona. Een geweldige voetballer, maar een heel naar mens. Het moet nog maar blijken wat hiervan waar is, maar ik trek mijn conclusies alvast.

12 oktober 2021 om 13:44

Zoals hij haar vasthoudt op die foto, ziet er best fout uit. Ja ik weet er zijn golddiggers die een slaatje uit legendes/top voetballers proberen te slaan met valse verhalen, maar in deze ben ik geneigd het meisje te geloven. (Qua seksuele relatie dan, dat gedwongen borstvergroting kan ze er gewoon aangeplakt hebben) De manier waarop hij *bezitterig* een 16 jarig meisje zo vasthoudt lijkt alsof ze in ieder geval een seksuele relatie hadden.

12 oktober 2021 om 13:51

Ja precies, dat denk ik ook. Ziet er heel gek uit hoe hij haar daar vasthoudt, net alsof het z'n dochter is.

12 oktober 2021 om 14:03

Met z'n hand letterlijk op haar (onvolgroeide!!!) borst/tepel. Als ik een 40 jarige dat zie doen bij een 16 jarig kind, wat niet z'n dochter is, weet ik al genoeg. Dan hoef ik geen enkel verhaal of bewijs meer te lezen. 1 foto zegt meer dan 1000 woorden. Maradona of niet, absolute smeerlap.

12 oktober 2021 om 14:15

Dubbel verhaal. Ik twijfel niet aan de waarheid van dit meisje en een volwassene hoort zich natuurlijk te gedragen. Toch is het zinnetje "haar ouders lieten haar meegaan naar Buenos Aires" hetgeen wat mij triggert. Net als bij Michael Jackson worden dit soort kids door ouders ook wel weggegeven als een oude sok met kerst in de hoop "vrienden" te worden van een legende. Dit praat het niet goed, maar zo'n verhaal heeft altijd 2 kanten en ze is door haar eigen omgeving dus ook totaal niet in bescherming genomen.

12 oktober 2021 om 15:32

Beter lezen….er staat toch echt ‘zonder toestemming’ van haar ouders’

12 oktober 2021 om 15:37

In dit artikel staat juist 'zonder toestemming.

12 oktober 2021 om 20:22

Waar zijn haar ouders denk ik in de eerste instantie. Ook dat deze volwassen mannen geen geweten hebben of niets tegen hem zeggen.

3 maanden opgesloten in een hotel...zonder dat iemand het weet of iets heeft gezien, dat ze samen naar binnen zijn gegaan....ik bedoel je bent 16 en je ouders weten niet waar je bent....of hopen ze dat hun dochter met een grote smak geld thuis komt....

Vind het verhaal dus vooral heel vaag, als dat ook zo was...dan had ze daarna rustig binnen een politie bureau kunnen binnen wandelen. Maar goed, we zullen zien...wat ze met dit verhaal zal doen...🤷🏾‍♂️

12 oktober 2021 om 23:35

Haar ouders? Twintig jaar geleden, op Cuba? Die hadden niet veel te zeggen denk ik. Maradona was vriendje van de Castros.

13 oktober 2021 om 20:56

@fairplay

Ben jij uberhaupt bekend met Cuba of hoe het er vroeger aan toe ging? Denk je dat echt dat je als arme burger eventjes naar het politiekantoor kon gaan en dit kon aankaarten?

Eigenlijk erg dat jij zo denkt. Heel naïef ook.

12 oktober 2021 om 23:06

Ik ook. Eigen schuld dikke bult zou ik zeggen. "Ik kon geen nee zeggen" zegt ze nog. Tsjah, dan moet je niet verbaasd opkijken van de gevolgen.

En de grootste schuld ligt nog bij de ouders van dat meisje. Goede opvoeding, daar begint het mee.

13 oktober 2021 om 21:25

Ja hoor een minderjarig meisje misbruikt door machtsmisbruik is eigen schuld

13 oktober 2021 om 23:11

Inderdaad. De grootste schuld, mocht dit in zijn geheel kloppen, ligt niet bij Maradona.

Komt op mij een beetje over als mosterd na de maaltijd, daarbij kan de man zich niet meer verdedigen. Anderzijds misschien goed dat ze het aankaart als waarschuwing voor toekomstige situaties met jonge meisjes, mocht dit überhaupt waar zijn.

12 oktober 2021 om 13:44

Dat pleit toch juist voor haar? Dat ze dit kenbaar maakt nadat hij dood is, het lijkt hierdoor geen geldkwestie. Bovendien, okselfris is Maradona nooit geweest. Geen bagetalisserende woorden omdat hij toevallig goed kon voetballen, een beest blijft een beest...

12 oktober 2021 om 14:31

@harecles
Zo had ik er nog niet naar gekeken, ik moet zeggen dat ik t eigenlijk volledig eens ben met je betoog.

12 oktober 2021 om 13:45

Daar geeft ze natuurlijk wel een (imo) plausibele verklaring voor. Hoop dat ze zich opgelucht voelt het verhaal te hebben verteld.

12 oktober 2021 om 14:20

Ik geloof dat je geld kan ruiken. Jammer dat ik die functie niet unlocked heb.

12 oktober 2021 om 15:23

Ach, het is redelijk algemeen bekend dat Maradona gewoon een heel naar mens was. Dat hij toevallig geweldig kon voetballen, doet daar werkelijk niets aan af. Bovendien had ze dit ook bekend kunnen maken toen hij nog leefde. Van dit soort interviews wordt ze echt niet rijk hoor.

12 oktober 2021 om 17:20

@raaijkeweske Noem mij eens een situatie waarin het normaal is dat Maradona als 40+ maanden met een meisje van 16 op een hotel kamer zit zonder toestemming van haar ouders? Inclusief fotos/video van beide in bed. Dat noemen ze in veel landen een pedofiel.

12 oktober 2021 om 19:05

@Massive, -Nee.. dat noemen ze in veel landen pedoseksueel. Had had klaarblijkelijk fysiek contact met dat meisje.

12 oktober 2021 om 19:15

In Nederland noemen ze het gewoon legaal. Daar is iemand seksueel volwassen op 16-jarige leeftijd.

12 oktober 2021 om 23:08

Ik geloof tegenwoordig niks meer online.
Heeft niet perce met dit bericht te maken, als dit waar is is het gewoon niet goed te keuren/praten wie het ook is.
Hierover discuseren heeft heel weinig zin.
Ik had het bericht niet helemaal gelezen en dacht dat het weer zo'n 13 in een dozijn aanklacht naar een (overleden) beroemdheid was.

14 oktober 2021 om 03:31

Maar dat is in Nederland dus dat clubs hier volstaan met 15 en 16 jarige meisjes, is dan weer gewoon normaal.

Voor zover 'over de doden niets anders dan goeds'. Heel het verhaal lees ik geen enkele keer een vorm van zelfreflectie of verantwoordelijkheid. Het is altijd de schuld van een ander. Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat, zo'n borstvergrotende operatie tegen je zin in. Het zal vast een hel zijn geweest in de wachtkamer totdat de arts er was.

12 oktober 2021 om 13:48

Dus je gelooft haar verhaal wel, dat ze op haar 16e door een 40+er als Maradonna aan de drugs is geholpen en is misbruikt, maar dan leg je alsnog de verantwoordelijkheid bij haar? Het is bovendien een totale farce om een leus als 'over de doden niets dan goeds' hierbij aan te halen. Dit is niet iets als 'ik kreeg nog honderd euro van 'm' of 'hij gaf in de kroeg te weinig rondjes'.

De mentaliteit van sommige mensen. Echt ongekend dit.

12 oktober 2021 om 13:49

Walgelijk dit soort reacties. Het gaat om uitbuiting en misbruik van een minderjarige. Er is sprake van een totaal onevenredige machtsverhouding, begrijp jij dat niet? Rijke en bekende mensen gebruiken hun positie om hun wil op te leggen aan mensen met minder capaciteiten en middelen. En vaak gaat het om jonge meisjes. Dat jij en anderen in deze comment sectie maar blijven wijzen op "eigen verantwoordelijkheid" of "reflectie" als het gaat om misbruik zaken als deze, zegt genoeg over onze samenleving.

12 oktober 2021 om 16:46

Maar de definitie van een minderjarige/meerderjarige, is per land anders. In Argentinie is de zogenaamde "age of consent" 13 jaar! Dit is wel gebonden aan strikte regels, tot aan de leeftijd van 16 jaar.

In Portugal mag je met een 14 jarige doen en laten wat je wil op seksueel gebied.

Ikzelf vind sommige 21 jarige (in deze tijd en plaats) momenteel niet volwassen genoeg voor dit soort keuzes. Laat staan het hele verhaal rond Maradonna hier boven. Maar goed, dit soort toestanden krijg je met subjectief moraal.

Voor het jaar 1000 haalden de meeste mensen gemiddeld een leeftijd van max 30 jaar. Toen was een 13 jarige al heel vroeg volwassen (ook lichamelijk) had je tegen je 13e al een gezin.14 oktober 2021 om 03:47

@KeyserJammer dat amper mensen reageren op wat je zegt. Ik vind dat in Nederland je seks met 16-jarigen mag hebben al walgelijk en vind 18 ook jong, want in werkelijkheid kan geen van ons het verschil zien tussen 16 en 18, maar hebben we grootschalig besloten dat het oké is om sex met een tiener te hebben. Mensen reageren ook subjectief hierop. Ik wil zelfs erboven op devils advocate spelen en zeggen dat meiden, vrouwen die achter rijke bekende mannen aanrennen tot ik kleine schaal in clubs met compleet onbekende mannen meegaan totaal geen leeftijds probleem is.Dat doen vrouwen van 30 ook met volle verstand. Dit is dus een veel groter probleem dan enkel de leeftijd en mannen die vrouwen zogezegd 'groomen' en alles wat Maradonna bijvoorbeeld potentieel heeft gedaan.

15 oktober 2021 om 15:08

Vrouwen die achter rijke bekende mannen aangaan is een groter probleem dan grooming, omdat vrouwen van alle leeftijden achter mannen aangaan. Ongelooflijk dat bij zo'n artikel men het voor elkaar krijgt om dingen om te draaien in een situatie waarin mannen ipv vrouwen het slachtoffer zijn.

12 oktober 2021 om 13:49

Psychologische druk? Verslaafd aan drugs? Angst? Zijn heel veel mogelijke verklaringen.. En over doden niets dan goeds ben ik het niet mee eens ;-)

Zelfreflectie zie ik in dit artikel ook niet terug, maar zal vast wel iets hebben?

12 oktober 2021 om 13:51

Welke zelfreflectie verwacht je dan van iemand die op 16 jarige leeftijd onder hevige dwang allerlei narigheid mee hebben gemaakt? Vertel jij 5 jarige Indische meisje anders even dat ze niet met die vreemde man mee moeten gaan, ook al krijgen haar ouders 1000 dollar voor hun kind?

12 oktober 2021 om 13:55

Een man van VEERTIG.
Een meisje van ZESTIEN.

Ga je doodschamen.

12 oktober 2021 om 13:56

Kom op man. Een 16-jarig kind. Jij zou goed advocaat kunnen worden van misdadigers. Mocht dit verhaal waar zijn (waar jij overigens van uit lijkt te gaan), dan kun je niet zeggen over een 16jarig kind: ze zal het zelf wel gewild hebben. Dit is weerzinwekkend!

12 oktober 2021 om 14:00

Ga hulp zoeken aub

12 oktober 2021 om 14:08

Er is hier sprake van kei-harde machtsmisbruik, en jij maakt je zorgen om de doden. Ik heb net ff wat onderzoek gedaan naar de filmpjes, maar het is echt vreselijk om te zien hoe hij elke keer over haar grenzen probeert te gaan door te filmen wanneer zij het niet wil, etc. (zij is 16 en hij 41, ze heeft in die tijd geen poot om op te staan).

12 oktober 2021 om 14:12

"heel het verhaal lees ik geen enkele keer een vorm van zelfreflectie of verantwoordelijkheid."

We hebben het over een kind van 16 dat (als haar verhaal klopt) ontvoerd en gedrogeerd werd door een 40-jarige wereldster, die door iedereen zo ongeveer als een god aanbeden werd, die een legertje aan bodyguards om zich heen had en die bovendien dikke maatjes was met de dictator van haar land...

...maar ze kreeg ongetwijfeld alle ruimte om haar eigen beslissingen te maken. Uh huh.

12 oktober 2021 om 14:31

Themagistrate je denkt toch niet dat Maradona in de wachtkamer bij een arts hoeft te wachten ? Ik denk dat zij de waarheid spreekt, Hij was een geweldige voetballer maar ook eeng estoorde gek wat ook te zien is in zijn docu op espn. Hij was ook in Napoli een soort van bezit van de mafia.

12 oktober 2021 om 14:56

@themagistrate: Walgelijke reactie, ik weet dat er genoeg mis is in de wereld, zowel qua vrouwen die ten koste van anderen er beter van willen worden maar ook zeker mannen die misbruik van vrouwen maken. We hebben het hier wel over een volwassen man en een meisje van 16 die schijnbaar ook niet door haar ouders werd geholpen (geen idee of ze dat wel konden natuurlijk). Het pleit juist voor haar dat ze nu pas met dit verhaal komt (alhoewel dat blijkbaar ook is uit angst voor represailles van de Cubaanse overheid). En nee, daarmee weet ik natuurlijk niet wat er allemaal echt gebeurd is, maar het zomaar als 'haar probleem' kwalificeren gaat me echt veel en veel te ver.

12 oktober 2021 om 15:03

Nou ben ik niet vies van een domme opmerking af en toe maar jij spant echt de kroon met deze reactie.

12 oktober 2021 om 15:14

empathie -2000. Sterk man

12 oktober 2021 om 15:27

Ik vind dat sowieso een misplaatst gezegde in dit soort gevallen. Ik sluit me dan ook aan bij de woorden van olesmit. Verder: Waarom zou je alleen maar goeds over een overleden persoon moeten praten als zo'n persoon genoeg op z'n kerfstok heeft? Mensen moeten goed over jouw persoon praten als je leeft, niet als je dood bent.

12 oktober 2021 om 19:01

Humor, die neiging van het gewone volk om beroemde, rijke mensen te verdedigen voor andere normale mensen zonder daar een cent voor te krijgen. Vooral bij verkrachtingszaken of andere kwesties rondom seksueel misbruik. Vraag me af waarom.

Je bent 16/17 dan kan je toch beetje nadenken? Je kan ook gewoon nee zeggen natuurlijk.
Verder, wat Maradona deed (mocht dit kloppen) is natuurlijk onacceptabel.
Maargoed laat dit maar een wijze les zijn voor de andere tieners.

12 oktober 2021 om 13:50

Ik denk dat je onderschat hoe moeilijk het is voor iemand van 16 om nee te zeggen, tegen een wereld bekend (rijk) persoon.

12 oktober 2021 om 14:02

Terwijl ze aan de drugs is geholpen...

12 oktober 2021 om 14:06

Is zeker moeilijk ja, dat geloof ik oprecht en wat Maradona deed (mocht dit kloppen) moet zeker aangepakt worden, zoals ik ook zei. En de 16 jarigen moeten beschermd worden ja maar ook beter opgevoed worden.
De vraag is, hoe oud is 16 eigenlijk. In sommige situaties worden 16 jarigen als volwassene behandeld en in sommige situaties: zij/hij is maar 16.

12 oktober 2021 om 16:05

Blink, daarom is een 16 jarige voor de wet dus niet volwassen. 16-jarigen hebben gewoon nog niet het vermogen dat een volwassene heeft om alles op een juiste manier te overwegen en daaruit gegronde conclusies te trekken (met bijbehorende stappen). Al zijn er natuurlijk ook zat volwassenen die dit niet kunnen, maar dat terzijde 😉

12 oktober 2021 om 17:27

Maradona was in die tijd letterlijk een god. Bedenk daarbij dat dit niet om een nederlands meisje van 16 is met alle scholing en kennis waarvan we allemaal zeggen; wat zijn ze volwassen tegenwoordig. Dit was een meisje uit cuba dat mogelijk de bekendste persoon ter wereld had die haar uitkoos. Ga na hoeveel mensen zouden zeggen hoeveel geluk ze heeft enz enz. Kijk de video en fotos en zie ook hoe hij telkens schijt heeft aan haar grens en er elke keer overheen gaat terwijjl ze in bed liggen. In sommige landen zouden ze hem pedofiel noemen, ik vind hem in elk geval een eng persoon.

12 oktober 2021 om 13:51

Zelf kun je blijkbaar ook niet verder denken. Kun je het moeilijk van een meisje van 16 verwachten.

12 oktober 2021 om 13:51

Onder het regime van Castro is het inderdaad makkelijk nee te zeggen en zelf na te denken... Ik denk dat dit jonge meisje heeft nagedacht en besloten om er maar in mee te gaan om Castro niet tegen haar te krijgen

12 oktober 2021 om 13:55

Wat makkelijk weer, ´je kan gewoon nee zeggen´. Wat is dit nou voor gedachtegang? Zeg maar als 16-jarig meisje tegen iemand die steenrijk en wereldberoemd is 'nee'. Het is al snel te ver gegaan hoor, hij hoeft haar alleen maar in zijn huis te krijgen voordat het al heel lastig wordt om 'gewoon nee' te zeggen.

12 oktober 2021 om 13:57

Ik ben hier niet om te (ver)oordelen, dus dat zal ik niet doen. Maar voor jonge meisjes/vrouwen zou iets meer bescherming op zijn plaats zijn. Genoeg me2 verhalen en dergelijke die echt afschuwelijk waren en waar bleken te zijn, die meiden/vrouwen leven hun leven in wantrouwen voor alles en iedereen. Als jonge onwetende dame (of jongen, dat heb je ook) ben je makkelijk een slachtoffer. We moeten wereldwijd die slachtoffers wat meer beschermen ipv afvallen denk ik.

12 oktober 2021 om 14:02

Oh nee hoor, ik ben het met je eens. Maar er zijn genoeg 16 jarige die ook gewoon nee zeggen. In mijn familie iig en daar ben ik God dankbaar voor.
We moeten 16 jarigen zeker beschermen, maar ook beter opvoeden. Klaarstomen voor de echte wereld, hoe moeilijk het ook is.

12 oktober 2021 om 14:10

Tuurlijk moeten we dat doen. Maar ergens is het uberkrom dat jij daar de nadruk op legt. We moeten die oude mannetjes die oog hebben op onze jonge dochters, zussen, nichtjes, ook eens minder mogelijkheden geven. Want dit is niet het eerste of het laatste voorbeeld van machtsmisbruik.

12 oktober 2021 om 14:20

Als er iets is wat ik haat zijn pedofielen. Ik heb zelfs anonieme insta acc met vrienden aangemaakt om die mensen te exposen.
Laat dat maar duidelijk zijn!
En we weten allemaal hoe het in Nederland is wat dat betreft.
Maar ik herhaal wel, zowel jongens als meisjes moeten beter opgevoed worden.

12 oktober 2021 om 14:42

Op welke manier moeten ze beter opgevoed worden? Hoe jij het nu brengt moeten kinderen hardheid meekrijgen in de opvoeding. Is dat per se goed? Iemand harder maken om de wereld aan te kunnen in plaats van gevoeliger maken zodat de wereld in de toekomst hopelijk mooier wordt? Ik zou toch voor het laatste kiezen. Het probleem in deze is namelijk juist de ongevoeligheid bij Maradona ten opzichte van een ander persoon. Als hij beter opgevoed was had hij het misschien niet gedaan en had dat meisje nooit harder moeten worden...

12 oktober 2021 om 13:58

Ik ben blij dat de andere gasten hier ook al kritiek op hebben. Hoe hoog schat jij een 16-jarige in? Dit is puur misbruik: een 40jarige rijke machtige gast, die zo'n jong meisje verplicht om haar borsten te vergroten, en drugs te nemen.
Een 40jarige met een 16jarige is al misdadig, laat staan alle andere gebeurtenissen die zich hebben plaatsgevonden rondom hun contact.

12 oktober 2021 om 13:58

Dat deze veertigjarige man überhaupt contact zoekt met een meisje van zestien is absoluut walgelijk.

Dat jij de verantwoordelijkheid voor wat daarna gebeurt bij het zestienjarige meisje legt is absurd.

12 oktober 2021 om 14:39

Verantwoordelijkheid….Hoofdverantwoordelijk is Maradona natuurlijk, en Maradona is/was gewoon een vieze pedofiel (mocht dit kloppen).
Ik had anders gereageerd als zij tegen haar zin ontvoerd of gedrogeerd was.
Mijn fout is, wat MSN hier beneden ook aankaartte: 16 jaar van toen is geen 16 jaar van nu.

12 oktober 2021 om 14:02

& bliek Ik heb perongeluk je reactie geliked, hoe krijg ik dat weg. Wat een kortzichtige reactie zeg. Jij was een moreelkompas op je 16e zeker

12 oktober 2021 om 14:04

Volgens de wet kan iemand pas vanaf zijn of haar 18e leeftijd als volwassene gezien worden. Neurologische wetenschap legt de lat op ongeveer 26 jaar. Dus nee. Als je 16 jaar bent, ben je hier nog niet tegen opgewassen. En dan laat ik nog achterwege dat er een groot machtsverschil is tussen die 2: Een eenzaam meisje is niet opgewassen tegen de beroemste voetballer op aarde met een hele entourage.

12 oktober 2021 om 14:14

16 jaar van toen is geen 16 jaar van nu. Tegenwoordig zijn ze snel volwassen en weten ze precies wat gaande is maar die tijd kom op. Je kan wel zeggen ze moet nadenken maar wat als hij gebruik maakt van zijn bekendheid wat een soort van macht is plus je bent Maradona niet zomaar iemand. Ik vind het heel kort door de bocht hoe je dat zo zegt van ze kan toch nadenken.

12 oktober 2021 om 14:22

Daar heb je een goed punt. Vroeger was het wat lastiger idd.

12 oktober 2021 om 16:50

Msn10: 16 van toen verschilt geen ruk met 16 van nu. Tegenwoordig zijn ze helemaal niet snel volwassen, misschien nog wel minder dan toen. Een grotere bek hebben ze misschien wel, maar een meisje dat in 1985 16 was is net zo kwetsbaar als een meisje dat in 2021 16 is.

12 oktober 2021 om 14:41

Of laten we pedo's die dit doen 30 jaar in de cel zetten. Zou ook helpen misschien.

12 oktober 2021 om 14:45

Ook wel met je eens. Al klinkt levenslang nog beter.

12 oktober 2021 om 16:52

Opsluiten is de aller slechtste straf die de mensheid ooit heeft uitgevonden. Je bereikt er helemaal niets mee, behalve dat iemand even van de straat is. Om vervolgens helemaal wereldvreemd en buiten de realiteit te belanden en wellicht nog zwaarder de mist in te gaan.
Maar ja, het gros van de meute vind het wel best, opgeruimd staat netjes. Doet het dus ook maar het lost niks op.

12 oktober 2021 om 19:41

Ik ben het wel met je eens dat preventie beter is dan preventie hoor, het was meer een reactie op de suggestie dat het meisje hopelijk heeft geleerd van aangerand worden. Overigens zijn sommige mensen wat mij betreft wel echt ongeschikt voor de samenleving en ik ben niet voor de doodstraf dus wat is dan het werkbare alternatief.

12 oktober 2021 om 16:16

Een meisje van 16 moet brutaal nee zeggen tegen iemand met een status van een heilige?
Man man man wat een kansloze reactie, zie je dat smoeltje van een meisje. Dit is gewoon een kind en het verbaast me niks. Maradona heeft de wereld veel genot gebracht met zijn voetbal, maar was een naar mens die verschrikkelijke dingen heeft gedaan en heeft bij meerdere mensen het leven moeilijk gemaakt.

12 oktober 2021 om 18:26

Ze was letterlijk een kind en hij was een van de grootste voetballers ter wereld. De schuld ligt altijd bij volwassenen. Reacties zoals die van jou zijn echt te ziek voor woorden. De gemiddelde 16-jarige is echt mentaal niet weerbaar genoeg voor dit soort situaties. Maarja laten we meisjes lekker de schuld geven.

12 oktober 2021 om 19:07

Je bent mentaal volgroeid rond je 25e. Een 16-jarige kan makkelijk, makkelijk gemanipuleerd worden door een 40-jarige en als je ook nog in Cuba zit, een meisje bent, en de persoon die jou paait heeft banden met de Cubaanse regering, bedenk even wat de Cubaanse regering is, dan is "nee" zeggen allesbehalve makkelijk. Hoe denk je dat die Epstein zoveel kinderen kon fixen voor zijn maten? Door die kinderen het heel lief te vragen om op alle manieren gebruikt te worden? Nee, de wereld is niet zwart/wit, zet iemand onder druk en de vrije wil waar wij hier allemaal vanuit gaan is niet zo sterk aanwezig als je zou willen geloven. Geldt waarschijnlijk ook voor jou en de vrouwelijke leden van jouw familie. Ook voor mij en mijn familie. Niemand is compleet vatbaar. Niemand. En daarom moet je dit soort meisjes, ook als ze 16e zijn, altijd in bescherming nemen tegen de buitenwereld.

13 oktober 2021 om 21:34

wat een naïeve reactie zeg, 100 schuld bij de volwassene en niks goed praten.

Heel zielig als het waar blijkt, maar zolang het niet bewezen is, is het het 1000ste voorbeeld van 100 jaar later nog ermee komen. Ze kon het niet 5 jaar geleden zeggen bijvoorbeeld. Daarnaast zie ik ook niemand hier zich afvragen hoe zij in aanraking komt met een Diego Maradonna als 16 jarig meisje. Ze zullen allebei hun eigen fouten hebben gemaakt.

Echt vies dat hij haar als zijn bezit beschouwde en ook aan de drugs hielp. Ze lijkt ook ontzettend jong, kon z'n dochter zijn. Hoop dat het er nu beter aan toegaat op Cuba dan in 2000. Of staat de tijd daar stil.

Ach...iedere keer jaren later jammeren dat je gedwongen werd....of drugs, sex of in dit geval borstvergroting....jeetje je kon ook weglopen en nee zeggen...NEE je was liever in de grote mensen wereld met Maradona....waar waren je ouders...die profiteerden ook mee zeker...

12 oktober 2021 om 15:56

Lees anders het artikel nog eens na, misschien dat je dan met een andere reactie komt.

12 oktober 2021 om 16:20

Als jouw dochter tegen haar zin wordt meegenomen doe je als ouders niets om haar terug te krijgen...

12 oktober 2021 om 16:38

Oh ja zekers, op z'n Liam Neeson's als dat nodig mocht zijn maar ja ik woon niet in een land waar de ontvoerder van mijn kind innige vriendschap onderhoud met de president/dictator.
Daarbij hebben wij het over Cuba dus het is maar net de vraag of de ouders überhaupt de middelen hebben om zo'n zoektocht op te zetten.

12 oktober 2021 om 18:59

Als Maradona uit de dood zou herrijzen en jou zou zeggen een borstvergroting te nemen zou je als volwassen man al stotterend ja knikken. Laat staan een 16 (!) jarig meisje. Dat is een kind. Te ziek voor woorden hoe jullie aan victim blaming doen. Schaamteloos.

Geloof dit verhaal 100% vooral wanneer er beeldmateriaal opduikt van de vermeende affaire. Daarnaast pleit het publiceren van dit verhaal nadat Maradona overleden is ook voor de legitimiteit van dit hele gebeuren. Wat een vies vuil mannetje is Maradona ook. En voor degene die dit verhaal recht proberen te praten, ik wil wel eens zien hoe je zou reageren als dit je dochter was, met een vreemde 40-jarige vent.

Diego Maradona was een geweldige voetballer. Maar na zijn voetbalcarrière begon hij steeds meer op een cartel leider te lijken. Dat vrouwtje lijkt ook een beetje op tata Escobar in haar jongere jaren. Op die foto krijg kijk ik ook flashback van mijn favoriete serie Patron del mal.

En hopen dat haar leven bespaard blijft. Als ze selfie makers vermoorden en dumpen als oud vuil, laat staan een pedo beschuldiging naar de voetbal God van de Argentijnen

Is dit verhaal al niet eens voor tien of vijftien jaar onderwerp geweest van een rechtzaak? De rechter was destijds niet ontvankelijk voor het verhaal. De dame in kwestie zou een dubieuze rol hebben gespeeld..........

Voor iedereen die twijfelt aan dit verhaal en denken dat zij wat verzint om er geld uit te kloppen ....google haar naam en bekijk de hoeveelheid walgelijke foto's van een ouwe viezerik met een onzeker tienermeisje 🤮🤮🤮

Deze Maradona is altijd al een raar, vies mannetje geweest. Maarja...hij kwam overal mee weg dus...
Hij kon aardig tegen een balletje trappen (of met de hand slaan) maar als mens was het toch 1 grote mislukking. Vraag me af of hij wel tot drie kon tellen.

Ik ben persoonlijk een enorme flapuit dus kan mij altijd moeilijk vinden in dit soort situaties waarin na echt heel veel jaar pas wat wordt gezegd, en in dit geval zelfs ma de dood van een persoon. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik het niet geloof (wat anders weer een eigen leven gaat leiden) maar ik denk wel van: waarom dan niet eerder?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Argentinië

FIFA ranking: 7
123 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Brazilië3122
3.Ecuador177
5.Uruguay16-3
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Zuid-Ame...
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller74
R. De PaulMiddenvelder61
E. MartínezKeeper60
Á. Di MaríaMiddenvelder61
G. Lo CelsoMiddenvelder60
L. ParedesMiddenvelder60
Voor de complete selectie: Clubpagina Argentinië.

Argentinië
194 fans
Coach, 60 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren