Vermoedelijke opstelling Oranje: Louis van Gaal wijzigt wéér twee keer

Maandag, 11 oktober 2021 om 17:03Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 17:03

Het Nederlands elftal speelt vanavond (20.45 uur) in De Kuip tegen Gibraltar om de koppositie in Groep G van de WK-kwalificatie te behouden en zal vermoedelijk tegelijkertijd aan het doelsaldo werken. De eerste ontmoeting tussen de twee voetbalnaties eindigde op 30 maart van dit jaar in een 0-7 zege voor Oranje, dat toen nog onder leiding stond van Frank de Boer. Met Louis van Gaal aan het roer is koers gezet richting het WK in Qatar. De vermoedelijke opstelling is min of meer al in te vullen op basis van uitspraken van Van Gaal en de eerdere resultaten in de kwalificatiecyclus.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

83 reacties (laatste reactie door vernon)

Prima opstelling al had je tegen Gibraltar misschien wel een keer de 3 centrale verdedigers kunnen opstellen. Dunfries als RM doorschuiven en 343 spelen! Ik zeg 6-0 vanavond.

11 oktober 2021 om 10:29

Of Dumfries laten banken. Zijn kwaliteiten komen niet zo tot zijn recht tegen tegenstanders als Gibraltar. Dan iemand doorschuiven naar het middenveld met wat minder harde voeten.

11 oktober 2021 om 13:18

Weet niet of dat klopt. Hij kan koppen en is sterk. Dat is wel handig als je met 18 man in de 16 staat.

11 oktober 2021 om 19:23

Als er 18 in de 16 staan is een hoge voorzet wel het laatste wat je moet willen proberen.

11 oktober 2021 om 13:49

Aan Dumfries heb je tegen Gibraltar vrij weinig. Oranje zal vooral de bal hebben en dat vind ik nogsteeds het zwakke punt van Dumfries: hij kan vrij weinig met de bal in de voet. Ik zou ook gewoon lekker 4-3-3 blijven spelen, met een voetballende verdediger op de rechtsback. Kijkend naar de huidige selectie kom je dan snel uit op Timber. Die kan net als Blind mensen weg sturen.

Ik had De Ligt toch wel een basisplek gegeven en de Vrij of van Dijk een wedstrijdje rust gegeven. De rest prima, benieuwd naar Lang al is het maar tegen Gibraltar.

11 oktober 2021 om 09:46

Rust geven tegen Gibraltar?

Een training met Liverpool lijkt mij zwaarder dan een potje tegen Gibraltar.

11 oktober 2021 om 10:40

Of juist een nodeloze last voor iemand die net terug keert na een ernstige blessure terwijl je kwalitatief een uitstekende vervanger hebt.

11 oktober 2021 om 13:19

Zeg dat maar eens tegen Daley Blind dan!

11 oktober 2021 om 12:35

Misschien heeft van Gaal wel aan die jongens gevraagd of ze rust nodig hadden en hebben zij nee gezegd. Dan hoef je die jongens ook geen rust te geven natuurlijk.

11 oktober 2021 om 14:17

Er zijn weinig spelers die "nee" zeggen tegen interlands.

Zou misschien van Dijk wel sparen, heeft er toch uit gelegen. De Ligt kan daar prima.

Verder misschien een buitenspeler op de plek van blind. Ik weet dat van Gaal fan is van hem om zijn passing in dit soort wedstrijden, maar toch vind ik een buitenspeler daar neerzetten niet gek.

11 oktober 2021 om 07:50

Is malacia eigenlijk geblesseerd ofzo? Dit zou voor hem ook wel een lekker potje kunnen zijn om te spelen ipv blind en uit te blinken.

11 oktober 2021 om 07:56

Nou, inderdaad. Te meer omdat ik Blind wederom zwak vond. Al heeft Malacia bij Feyenoord ook zeker niet de sterren van de hemel gespeeld...

11 oktober 2021 om 08:20

Tegen Gibraltar heb je meer aan Blind, met zijn overzicht en passing.
Blind zal hoog staan een soort extra middenvelder worden waardoor Lang meer kan gaan zwerven over het veld.

Je argument om Malacia te laten spelen omdat dit een lekker potjes is om uit te kunnen blinken geld natuurlijk ook voor Blind, die is momenteel ook niet in de vorm van zijn leven

11 oktober 2021 om 08:21

Blind speelde juist als een van de weinigen (samen met De Vrij, Klaassen en Bijlow) fatsoenlijk tegen Letland.. Zijn passing tussen de linies kun je tegen een dubbele muur als Gibraltar prima gebruiken.

11 oktober 2021 om 10:15

Malacia heeft daarentegen een actie en snelheid waardoor hij er steeds overheen kan klappen. Blind zijn passing is inderdaad veel beter dus zolang hij weet uit te blinken vind ik het helemaal goed!

11 oktober 2021 om 10:17

Eens ja. Iemand moet Blind uiteindelijk gaan opvolgen en als je dan Malacia nu even een goed gevoel geeft dan kan dat zijn carriere ook weer een boost geven.

11 oktober 2021 om 11:32

Eens met Chelsea, te weinig diepgang vanaf de flanken met Lang en Berghuis. Dan moet je een back opstellen die er gewoon overheen dendert.

11 oktober 2021 om 11:58

Blind is zeker prima tegen Gibraltar, kan hij iets meer naar het middenveld. Zo krijgt Gini ook meer vrijheid. Tegen tegenstanders die compact staan heb je niet veel aan Malacia. Had alleen Timber op de rechtsback positie willen zien omdat ik vind dat Dumfries voor deze wedstrijd niet nodig is. Hopen op een swingend oranje vanavond!

11 oktober 2021 om 13:52

Tegen Gibraltar moet je toch juist geen back opstellen die er overheen dendert? Waar moet hij overheen denderen? De achterlijn? Gibraltar zal constant voor de 16 liggen. We zullen niet gaan counteren, dus aan snelheid heb je vrij weinig tegen dit soort teams. Nu moet je juist technisch vaardige spelers neerzetten die er doorheen kunnen passen en dribbelen. Dus daarom vind ik spelen met Lang en Berghuis juist een goede optie. Ik had ook eerder Timber neergezet dan Dumfries, want voetballend voegt 'ie gewoon niet veel toe.

11 oktober 2021 om 14:39

Dacht ook al waar wil je overheen denderen als je er al staat. Juist blind kan je nu gebruiken met passing tussen de linies. En dumfries misschien nodig om zijn kopkracht. Dat berghuis iets uitzakt

11 oktober 2021 om 16:02

Hahah precies Miccoli. Dit is een klassiek gevalletje van iemand die random met wat termen gooit die wel interessant klinken xD Er valt nergens overheen te denderen, je tegenstander speelt 5-4-1 en Nederland staat non stop op het laatste kwart van het veld met 9 a 10 man. Blind is veel logischer dan Malacia tegen zo'n tegenstander, zeker nu Malacia wel vrij matig speelt de laatste weken. Maar goed, Blind is een van de nieuwe vaste targets om continu te bekritiseren bij Oranje zo lijkt het. Speelde de laatste 4 interlands steeds prima (o.a. tegen Noorwegen en Turkije) maar blijkbaar voelt menigeen nog altijd de nood om hem te vervangen.

11 oktober 2021 om 16:09

@Miccoli ook tegen dit soort tegenstanders is het belangrijk dat je backs hebt die de achterlijn kunnen halen, anders wordt het allemaal wel heel voorspelbaar. Buitenspelers die naar binnenkomen en eigenlijk maar één optie hebben. Topploegen in de eredivisie spelen vaak ook tegen een blok, waarbij je al duidelijk jarenlang kan zien dat het belang van lopende backs echt heel groot is om het open te breken.

11 oktober 2021 om 08:33

Ik weet niet wat het strijdplan is van Gibraltar, maar ik hoop niet zoals de Letten het deden. Gaan ze met zijn allen voor het doel hangen, dan is een Blind namelijk wel bruikbaar. Het is niet de snelste speler (dat is hij in dat geval dan ook niet nodig), maar heeft wel een goed speloverzicht en een prima schot. Je zou je dan in ieder geval minder stuk lopen op een verdediging in een kleine ruimte. Durven ze wel te spelen en komen ze uit hun eigen verdediging, ja dan zou idd een buitenspeler kunnen opstellen

11 oktober 2021 om 10:34

Nou ik verwacht niet dat Gibraltar hoog druk gaat zetten en met flitsend spel het Nederlands elftal onder de voet wil lopen. Dus reken maar op een zwaar verdedigende tactiek. We zullen mensen moeten hebben die daar doorheen kunnen komen. Wat mij betreft wordt Frenkie wat dieper gezet, die wil nog wel eens een scherpe pass binnendoor geven.

11 oktober 2021 om 11:12

Vernon dat laatste zie ik de laatste weken eigenlijk te weinig bij hem, ben het wel met je eens dat je tegen deze spelers hem dieper zou moeten opstellen. Maar goed niks is onvoorspelbaarder dan de vorm van een speler, en zul je het net zien dat hij het vanavond wel doet en dat daar prompt uit gescoord word

Goed dat Lang het nu vanaf het begin mag laten zien, het zal geen leuke wedstrijd worden tegen een team dat zich gaat ingraven.

11 oktober 2021 om 12:37

Ik denk dat tegen Gibraltar lekkerder voetballen is dan Letland. Die Letten hadden nog iets van een verdedigende organisatie. Gibraltar speelt met de plaatselijke slager en bakker. Die speel je als Nederland zijnde zo uit elkaar al graven ze zichzelf in.

Had Van Dijk lekker wat rust gegeven. Is nog niet helemaal de oude en De Ligt kan daar prima spelen. Maar goed Lang dus op linksbuiten ben daar wel benieuwd naar.

11 oktober 2021 om 08:13

Omdat hij juist nog niet helemaal de oude is zou ik hem laten spelen. Virgil heeft nog heel wat wedstrijden nodig om weer in dat ritme te komen van voor zijn blessure.

Beste opstelling momenteel in mijn ogen (aangezien Wijndal niet mee is). Tegen Gibraltar hoeft het trouwens toch allemaal niet zo mysterieus? Het is echt niet dat die gasten hun speelwijze opeens zullen aanpassen of deze logische wissels niet verwachten.

11 oktober 2021 om 08:14

Misschien zouden ze nog een plaatselijke basketballer achterin kunnen opstellen als ze weten dat Luukinho speelt?

Maar gelijk heb je, van Gaal is constant bezig met interessant doen en ik vind het persoonlijk een walgelijk karakter. Het is dat hij Oranje coacht anders had hij keihard op zn bek mogen gaan van mij. Nee dat is niet aardig maar die beste man is gewoonweg niet goed wijs.
Opstelling vind ik redelijk al had ik tegen Gibraltar Blind centraal gezet met van Dijk en vervolgens Blind in balbezit constant laten schuiven naar het middenveld.

11 oktober 2021 om 10:36

Wow wat een afkeer. Een walgelijke persoonlijkheid zelfs, toe maar. En dat voor iemand die je alleen van TV kent.

Van Gaal doet hier, precies zoals je wil, al minder geheimzinnig. Hij geeft gewoon toe dat Gini en Lang gaan spelen. Dus wat wil je nou nog meer?

Logische opstelling, mooi om te zien dat Lang nu kan laten zien wat hij kan.
Blind kan prima tegen Gibraltar, die kan lekker gaan opbouwen aan die linker kant waardoor Lang kan gaan zwerven.

Dumfries er nog uit voor iemand die wel kan voetballen.

11 oktober 2021 om 09:09

Want? Je wilt een van de beste spelers van het EK dus slachtofferen omdat hij slecht speelde tegen Letland?

11 oktober 2021 om 09:22

Kun je nagaan hoe matig de rest was. Redelijke back die het voornamelijk moet hebben van zijn drive. Technisch en tactisch blijf ik hem namelijk ronduit matig vinden.

11 oktober 2021 om 09:26

Laten we niet overdrijven met een van de beste spelers van het EK. Hij deed het in de eerste ronde beter dan je van hem mag verwachten.

Echter tegen een tegenstander die met 11 man voor de goal gaat hangen, heb je niet zoveel aan hem. Dan heb je spelers nodig die de bal snel rond kunnen laten gaan en een goeie eindpass kunnen geven. Dat is niet de kracht van Dumfries.

11 oktober 2021 om 10:39

Ik vind het niet zo erg om een speler te hebben die het van zijn drive moet hebben. We hebben vaak genoeg elftallen gehad die allemaal prachtig konden ballen, maar die te weinig gif in hun donder hadden. Dus doe mij maar gewoon Dumfries, de Tagliafico van Oranje.

11 oktober 2021 om 10:53

@nelson01
Als je iemand weet die beter dan Dumfries is voor de rechtsbackpositie, dan hoor ik het graag?

11 oktober 2021 om 11:57

Karsdorp wellicht op het moment en hopelijk in de toekomst Rensch. Dumfries staat er simpelweg in bij gebrek aan beter naar mijn bescheiden mening.

11 oktober 2021 om 12:40

Dat geld ook al jaren voor de keeper (hopelijk dat Bijlow een "echte" wordt) en voorafgaand aan van Dijk en consorten stonden (centraal) Mathijssen (op rechts) van der Wiel en zelfs (centraal) de Heit daar. Dus niet om het een of ander, maar overal staan spelers bij gebrek aan beter.
Ik moet je natuurlijk gelijk geven dat de marge voor verbetering op die postitie aanwezig is, maar dat geldt voor veel meer posities.

11 oktober 2021 om 14:14

@Nelson01 Zowel op de linksback, rechtsback, rechtsbuiten en middenveld (uitzondering van Frenkie) staan er spelers puur uit gebrek aan beter, om je eenzijdige verhaal af te maken. En als er dan toch eentje is die tenminste een aantoonbare bijdrage heeft is het Dumfries wel, samen met Klaassen.

11 oktober 2021 om 14:17

Volgens mij zou je tegen Gibraltar data ook iemand als Toornstra weg kunnen zetten. Heeft het loopvermogen en een mooie trap.

11 oktober 2021 om 18:12

Jeffrey Frimpong komt eraan.Die is heel goed bezig in Leverkusen.

11 oktober 2021 om 18:18

Hij heet Jeremie.

11 oktober 2021 om 12:58

En als Dumfries een goal maakt tegen Gibraltar kruip je weer in z'n kont, zo typisch Nederlands dit, speelt een mindere wedstrijd en hij mag gelijk banken van sommige mensen. Wat ben ik blij dat Louis gewoon bondscoach is.

11 oktober 2021 om 18:01

Way onzin is onze beste rechtsback man.... Voegt met zijn drive vele toe en aan de bal wat ik bij Inter zeg wordt hij steeds beter.

Logische opstelling, tegen een dergelijke tegenstanders is het goed om met Blind te spelen voor zijn inzicht en passing als de ruimtes klein zijn. We hebben namelijk op het middenveld alleen maar postbodes lopen en een diepgaande tien. Er moet dus ergens voetbal van komen.

11 oktober 2021 om 09:48

Die mening deel ik dus ook, ik verwacht niet dat Gibraltar vol op de aanval gaat spelen, dus regelmatig voor hun eigen doel hangen. Je bent dan eigenlijk een soort van 'schaker' nodig in het veld, iemand die 1 of 2 zetten vooruit kan denken en die slagen dan ook maakt. Met oogkleppen op vol in de aanval gaan levert veel strijd op, maar in de kleine ruimtes is de kans op vastlopen groot en heeft dan ook maar weinig rendement geloof ik. Tegen aanvallende/grotere landen zou ik Blind misschien vervangen, maar ik geloof dat hij juist tegen ploegen die het best vinden om zich in te graven voor eigen doel een heel belangrijke speler is.

11 oktober 2021 om 09:53

Helemaal met je eens. Het mooie van de passing van Blind vind ik dat hij echt een fantastische bal strak tussen de linies door kan spelen en dat is eigenlijk een heel mooi wapen als je tegen een gesloten verdediging speelt en je een hoog tempo wil draaien. Bij Ajax zie ik hem soms ballen zo achteloos geven wat echt fantastisch is. Als je tegen een ploeg speelt die zelf ook dominant kan spelen of goed in de omschakeling dan zou je inderdaad moeten kijken naar een back die sneller en/of dynamischer is maar ook met wat meer loopvermogen denk ik.

Leuke opstelling, alleen graag een rechtsback die iets kan met een bal. Of helemaal vervangen en gewoon Danjuma hoog op het veld laten spelen.

11 oktober 2021 om 08:57

Frimpong als rechtsback dus. Als basisspeler van het goed presterende Bayer Leverkusen met meerdere assists al op zijn naam voor mij een logische keuze om hem een kans te geven. Ik zou Bakker op linksback ook wel willen zien. Die speelt daar ook basis en is helemaal opgeleefd. Dat is een hoger niveau dan de Eredivisie, waar Wijndal/Malacia in spelen. Je hebt gewoon twee jonge, talentvolle backs die basis staan bij een Duitse (sub)topper. Ik zou het wel weten.

11 oktober 2021 om 09:36

Bij jong Oranje was hij gewoon heel matig! Dan zijn heel wat betere rechtsbacken in nederland.

11 oktober 2021 om 12:50

Karsdorp, Frimpong en Dumfries zijn allemaal goede opties op rechtsback. Laten we Dumfries niet te snel afschrijven.

11 oktober 2021 om 12:56

@cojw Wat zeg jij nou, Frimpong speelde matig bij Jong Oranje? Dan heb je volgens mij de wedstrijd niet gezien want Frimpong was echt by far de beste speler aan de kant van Jong Oranje joh.

11 oktober 2021 om 10:19

Gast Dumfries is van onschatbare waarde, zonder hem spelen we als collectief heel veel minder. Op dat knollenveld in Letland kwam verder niemand goed uit de verf en moet je blij zijn dat je de 3 punten mee naar naar hus neemt.

11 oktober 2021 om 12:52

Dumfries heeft al 26 interlands gespeeld in 1 van de minste periodes van het NL-elftal ooit. Maar omdat ie twee keer scoort tegen mini-ploegen in de EK-groepsfase is ie ineens onmisbaar voor het collectief? Karsdorp verdient een nieuwe kans bij Nederland, die is goed in vorm en heeft meer technische kwaliteiten. Je hoeft Dumfries niet af te schrijven maar 'van onschatbare waarde', nou, laat dat maar zitten hoor.

12 oktober 2021 om 08:05

Hahahahahahaha dat is in elk geval met een lach wakker worden. Romano Denneboom is meer een onmisbare speler geweest in Oranje dan deze speler zonder techniek. Bij mijn amateurclub lopen tientallen spelers rond die meer techniek hebben dan Dumfries. Hij heeft alleen meer loopvermogen en conditie, maar daar is echt alles mee gezegd.

Waarom met vier verdedigers tegen zo’n ploeg. Zet op het middenveld een extra creatieve speler bijv Gravenberch die een mannetje kan uitspelen en snel de diepte zoekt en niet elke keer breed of terug speelt zoals de Jong. En een hoog tempo aanhouden.

11 oktober 2021 om 12:53

Gravenberch kan mannetjes uitspelen? Pijnlijk weinig van gezien dit seizoen hoor.

Logische wissels. Gewoon het sterkste team op elkaar laten inspelen. Wisselen kan wel na een uurtje als het 5-0 staat. Danjuma, Weghorst etc nog even op een goaltje laten jagen. Winnen doen ze toch wel. Iedereen blij en tevreden weer naar huis.

drie man achterin, Aké de Ligt Timber. Die doen het net zo goed en zo motiveer je hen ook. Als ze het al niet beter doen want de traditionele achterhoede komt niet echt vertrouwenwekkend over. Maar nee het zal wel niet. Wijnaldum er weer bij, nog weer een bekende, dan is het weer allemaal zoals het was......

12 oktober 2021 om 17:39

De resultaten zijn in elk geval een stuk beter. En met Lang en Danjuma doet Van Gaal nieuwe dingen, net als met Flekken. Klaassen stond eerst ook niet in de basis. Dus er wordt genoeg veranderd.

Overigens stond De Ligt er telkens in, en De Vrij niet. Dus De vrij is niet de oude hap, eerder De Ligt.

Dumfries eruit voor iemand met techniek (timber of Rensch). Van Dijk zou ik sparen en De Ligt opstellen. Ik vond Van Dijk sowieso erg slordig en onzeker spelen tegen Letland.

11 oktober 2021 om 12:12

Van Dijk moet ritme opbouwen. Volledig met jou eens over de rechtsback positie. Blind en Timber meer naar het middenveld in balbezit. Zo krijgt Frenkie alle ruimte om op te bouwen en kunnen Gini en Klaassen zo ook excelleren in het aanvallende aspect.

11 oktober 2021 om 12:34

Klopt ook helemaal dat Van Dijk ritme moet opdoen. Ik ben alleen bang dat hij misschien geblesseerd raakt tijdens een wedstrijd als deze (er staan belangen op het spel en de tegenstander is niet zo heel goed dus kan per ongeluk uit onkunde overtredingen maken). Dan zie ik Van Dijk liever een paar oefenwedstrijden spelen zoals ED-clubs weleens onderling oefenen met de spelers die niet zijn opgeroepen. Om maar een voorbeeldje te noemen.

11 oktober 2021 om 18:12

Rensch zit bij Jong. Timber is het enige alternatief. Die is inderdaad wel beter voetballend. Ik hoop dat Frimpong binnenkort ook een oproep krijgt voor het grote Oranje. Want die kan echt heel goed voetballen voor een back. Verdedigend alleen wel een tandje minder maar Oranje heeft al jaren niet meer tegen een topploeg gespeeld (buiten Italie dan)

Tegen zo'n ploeg als Gibraltar lekker 3-4-3 spelen, zie opstelling.

Bijlow
Timber
De Ligt
Blind
Wijnaldum
De Jong
Klaassen
Gravenberch
Berghuis
Depay
Lang

Niet te veel veranderen is prima, veel vastigheid is altijd goed, dan raakt iedereen wat beter op elkaar ingespeeld. Lang en Wijnaldum in de basis lijkt me logisch, Wijnaldum hoort altijd in de basis te staan en Lang uiteraard voor de geblesseerde Gakpo, Lang wie voor nu nog de voorkeur boven Danjuma krijgt om duidelijke redenen. Blij dat Louis niet a la Frank de Boer ineens heel z'n opstelling op de kop gooit en spelers als De Ligt en Gravenbergh er ineens in gaat zetten, dan krijg je never nooit vastigheid.

Edit: Snap niet zo goed waarom de opstelling ineens bij m'n reactie gaat maar het zal.

Bijlow
Dumfries
de Vrij
van Dijk
Blind
Wijnaldum
Frenkie
Klaassen
Berghuis
Memphis
Lang

Dit is het perfecte moment om van dijk eens wat rust te geven. Waarom moet hij na z’n blessure alles spelen? Het is Gibraltar verdorie. Dan zet je de ligt er in en niemand die wat merkt.

11 oktober 2021 om 13:01

Behalve dat de kans op fouten achterin dan word vergroot zoals we hebben gezien op het EK. Van Dijk moet juist ritme op doen en dus juist spelen tegen dit soort ploegen, weinig risico in zo'n pot dus perfect voor hem.

Ik ben pro ten alle tijden de best geschikte elf opstellen tijdens kwalificatiewedstrijden, ipv "anderen moeten ook een kans krijgen". Alleen zou ik in dit geval Matthijs de Ligt opstellen ten koste van Van Dijk, die misschien meer toe zal zijn aan rust. Aan de andere kant is het misschien juist goed voor hem om weer ritme op te doen, maar dat valt natuurlijk buiten mijn expertise

Ik ben razend benieuwd hoe Noa Lang het zal gaan doen! Ik hoop dat hij net zoals Depay op het WK 2014 door Van Gaal op de goede manier kan worden geprikkeld.

12 oktober 2021 om 17:41

Van Dijk wilde volgens mij graag, deze pot, lekker aanvallend spelen en de laatste stap naar terugkeer zetten met een goal. Hij zag er erg tevreden uit achteraf. Goed gemanaged door Van Gaal.

ik had Danjuma gelijk in de basis opgesteld, dat is de toekomst een speler die Oranje moet gaan dragen, depay vind ik maar ene alles of niets speler waar je niet echt op kan rekenen. depay denkt dat hij ontastbaar is, iedereen moet maar in dienst van deze meneertje spelen.

Veel te weinig wisselingen vind ik. Doelsaldo is al binnen, dan zou ik lekker een stuk of 5/6 nieuwe gasten erin brengen. De ligt is basiswaardig, mag gewoon spelen vind ik. Klopp zou ook blij zijn als je van Dijk een dagje niet gebruikt. Klaassen zal ook weer worden uitgeknepen denk ik, als dat maar niet leidt tot een nieuwe blessure.. had Malacia ook maar opgesteld ook al verdient ie die oproep niet eens. Voor de rest graag zsm Danjuma brengen.

Nou, dan kan "gini" vanavond eens laten zien dat hij ook eens een goede wedstrijd voor Oranje kan afleveren, in plaats van het spel op te houden. Bij mij zou hij niet eens worden opgeroepen voor de selectie. Maar er zijn coaches gek op hem...

11 oktober 2021 om 19:03

Coaches als Louis van Gaal en Jürgen Klopp zijn inderdaad gek op hem. Kan heel veel brengen en is inmiddels ook een zeer ervaren kracht. Ik zou Gini altijd opstellen.

11 oktober 2021 om 20:32

Er is een tijd van komen en van gaan. Er zijn op dit moment veel betere opties, dus hij mag in Parijs de bank warmhouden....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2225 fans
Selectie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

257 fans
Middenvelder, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Paris Saint-Germain 14 1 0 0
2020/2021 Liverpool 38 2 1 0
2019/2020 Liverpool 37 4 0 0
2018/2019 Liverpool 35 3 3 0
2017/2018 Liverpool 33 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Sky Sports: Verrassende overstap naar Londen is een optie voor Wijnaldum

Georginio Wijnaldum laat Paris Saint-Germain volgende maand wellicht achter zich. De middenvelder is pas bezig aan zijn eerste seizoen in Parijs, maar staat volgens Sky Sports open voor een terugkeer naar...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren