Miralem Pjanic geeft nieuwe trap na aan Ronald Koeman

Dinsdag, 5 oktober 2021 om 11:22Jeroen van Poppel

Miralem Pjanic maakt van de gelegenheid gebruik om opnieuw uit te halen naar Ronald Koeman. De middenvelder, die zich bij Barcelona ongewenst voelde en afgelopen zomer werd uitgeleend aan Besiktas, vindt Koeman niet de juiste man is om Barça er weer bovenop te helpen.

"Barcelona maakt een moeilijke periode door", stelt ook Pjanic vast in gesprek met beIN Sports. "De resultaten zijn minder goed dan de fans verwachten, en dat zorgt voor druk bij de spelers. Misschien heeft dit elftal een goede leider nodig, om het weer op de rit te krijgen", zo sneert de middenvelder uit Bosnië-Herzegovina duidelijk naar Koeman.

Pjanic vindt het nog altijd moeilijk te verkroppen dat hij genegeerd werd door Koeman. "Ik weet nog steeds niet precies wat hij wilde, hij heeft nooit geprobeerd om het aan me uit te leggen en dacht niet mee over een oplossing." Toch ziet Pjanic licht aan het eind van de tunnel voor Barça. "Barcelona zal terugkeren op het oude niveau, ze zijn nu eenmaal altijd een van de grootste vier of vijf clubs ter wereld, maar dat heeft wat tijd nodig."

Het is niet voor het eerst dat Pjanic uithaalt naar Koeman. Begin september verweet de routinier Koeman in een uitgebreid interview met Marca dat hij nooit een fatsoenlijk gesprek met hem heeft gevoerd. "Ik arriveerde twee weken later dan de rest", zei Pjanic over zijn beginperiode bij Barcelona vorig jaar zomer. "Ik begon langzaam maar zeker de trainingsintensiteit op te voeren om me voor te bereiden op het fysieke spel dat de trainer wilde spelen. Twee, drie, vier, zeven, tien dagen gingen voorbij en de coach kwam nooit praten over wat hij van het seizoen en van mij verwachtte, of om gewoon te kletsen en me voor te stellen aan de selectie. Zoals de rest van de trainers wel doet. Heel vreemd, maar oké."Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door fcbinsider1899)

Ik vind volwassenen meer kinderachtig dan kinderen... misschien moet het volwassenachtig genoemd worden.. serieus.. merk het heel vaak.. praten nooit met elkaar, trappen alleen na via andere of media. Doen hele zielige dingen. Dit is een voorbeeld van hoe het niet moet. Dit geld trouwens ook voor koeman. Eigen spelers afbranden in de media

5 oktober 2021 om 12:01

Altijd makkelijk praten over kinderachtig etc. Ik zie het meer als zelfverdediging, zo een Pjanic is publiekelijk voor schut gezet en wilt zich ook publiekelijk verweren. Daar is nou eenmaal een podium voor voor bekende personen.

Het heeft puur te maken met mensen willen bereiken, of je het nou met de boodschap eens bent of niet.

Mensen doen alsof ze nooit napraten als ze een probleem met iemand hebben (gehad). Heb jij na elke confontatie of situatie je mond gehouden overover, met geen enkel persoon erover gehad? Ik denk het niet.

5 oktober 2021 om 12:38

Het maakt je niks beter, door hetzelfde te doen als de ander.

Je praat met de persoon in kwestie ivp publiek op te zoeken.

Maar dit is natuurlijk mijn mening en hoe ik het doe. Natuurlijk we praten altijd over onze problemen met vrienden of iets, maar dit is anders dan iemand belachelijk maken/zwart maken ect. Heb je een probleem. Lost het op zonder alles en iedereen proberen te overtuigen hoe slecht iemand is

5 oktober 2021 om 12:44

Mooi en aardig, maar dit soort mensen zoeken het publiek niet op, het zoekt hen. En als de ene partij iets roept in de media, zal de tegenpartij daar publiekelijk op willen reageren.

Maar daar weet jij niets van, want het grote publiek heeft geen interesse in jou en je vetes. Dus ja, voor jou is het makkelijk om te roepen alles prive te houden, want er is geen publiek voor jou.

5 oktober 2021 om 13:01

Je kunt er natuurlijk ook boven staan en je voeten laten spreken

5 oktober 2021 om 15:15

Het is altijd een beetje goedkoop. Als een speler onder zo een coach werkt je mond dicht houden maar zodra je niet meer met die coach werkt een trap nageven

5 oktober 2021 om 17:06

Beetje zielig om niet met je spelers te praten

Mourinho krijgt vaak kritiek dat hij spelers kapot maakt, maar Koeman kan er ook wat van. Natuurlijk is Pjanic niet meer de voetballer die hij ooit was, maar dat zijn Busquets en Pique ook niet en toch staan zij wekelijks in de basis, Pjanic is beter dan een Gavi of weet ik veel wat voor jongelingen daar lopen.

5 oktober 2021 om 11:38

@cmg

Alleen ga je met een Gavi de toekomst in, terwijl Pjanic volgend jaar alweer 32 is.. Ik zou met de huidige situatie die Barça meemaakt altijd kiezen voor Gavi ipv Pjanic.

5 oktober 2021 om 11:46

Tja.. in hoeverre denkt Barcelona aan haar toekomst dan? Ik bedoel hebben ze net niet Aguero gehaald? Luuk De Jong? Pique en Busquets moet je dan ook eruit halen. Ik snap dat Pjanic niet meer het oude was; maar het leek erop dat Koeman eerder wat tegen die jongen had, net zoals met Puig. Dan iets anders.

5 oktober 2021 om 12:32Piquã© en Busquets zijn oud-gedienden van de club, maar ik zie ze ook inderdaad vanaf volgend jaar liefst minder spelen. Alleen moet je wel op dit moment met hun spelen om niet met een te jong elftal op te draven, daarnaast zijn zij monumenten van de club.

Luuk de Jong is gehaald als stormram en Aguã«ro was de enige goedkope optie met kwaliteit voorin.

Edit : Pjanic verdient ook een tienvoud van wat Gavi verdient denk ik..

5 oktober 2021 om 16:28

@CMG, hoezo "in hoeverre denkt Barca aan haar toekomst", meen je dit? De meeste Barcafans vinden idd dat het tijd is om (eervol) afscheid te nemen van Pique en Busquets, maar dit zijn met Alba en Aguero nog de enigste "oudjes' in de selectie.
Het is toch duidelijk dat een nieuwe opbouwfase reeds is begonnen waarbij jonge (jeugd)spelers centraal staan zoals Araujo, Eric Garcia, Dest, Balde, Nico Gonzales, Gavi, Puig, Demir en natuurlijk Pedri en Fati.
En dan zijn er met De Jong en Dembele nog steeds 2 jonge spelers onder de 25 jaar.
Als dit niet toekomstgericht is dan weet ik het ook niet.

5 oktober 2021 om 18:36

Dan moeten ze bij Barca niet zo janken met deze resultaten want Gavi is nog steeds 3x minder dan Pjanic omdat Gavi nog steeds een talent is wat zich nog uberhaupt moet bewijzen. Daarbij komt er uit La Masia bijna geen wereldtop (op Pedri en Fati na).

6 oktober 2021 om 10:10

@bouhout

Je moet het anders zien.. Ging je met Pjanic betere resultaten halen op dit moment? Nee. Het middenveld is het probleem niet, voorin ligt het probleem.

5 oktober 2021 om 11:44

CMG- ik denk dat Pique en Busquets iets meer in een Barca shirt hebben laten zien dan Pjanic, wat hun opstelling dus ook wel kan verklaren. Pjanic moet niet zo zielig doen, dit is de tweede keer, als je een echte vent bent zeg je het eenmalig en de keren dat je er daarna naar gevraagd wordt zeg je dat je al gezegd hebt wat je wilde zeggen. Dit is treurig van Pjanic.

5 oktober 2021 om 11:53

Ha! het verleden bied garantie tot speeltijd? Lekker makkelijk dan. Ik snap dat Pjanic zijn huidig niveau niet werelds is, maar is toch imo beter dan een Gavi of een Nico bv. Maar zoals deze hele verhaal met Pjanic begon, hij moest pas 2 weken aansluiten, hij had nog niet getraind en Koeman moest hem toen al niet hebben, er was totaal geen communicatie tussen beiden. Dat bevestigd alleen maar wat voor triestig geval Koeman is. Hoezo is dit eigenlijk treurig van Pjanic? Hoevaak hebben de spelers van Valencia wel hun verhaal niet gedaan over Koeman? Zelf tientallen jaren later.

5 oktober 2021 om 12:02

CMG-, waarom ben je zo zeker van dat het niveau van Pjanic hoger is dan Gavi of Nico? Pjanic bakt er namelijk helemaal niks van bij barca. Gewoon terecht voorbij gestreefd. Daarnaast worden Gavi en Nico alleen maar beter en zitten ze nu al op een vergelijkbaar niveau als Pjanic. Als het al niet beter is.

5 oktober 2021 om 12:04

Daar gaat het niet om. Hou zou jij het vinden als jij ergens gaat werken en je baas je volledig negeert en nooit met je in gesprek wilt over wat je precies fout doet? Koeman haalt gewoon zelden het beste uit zijn spelers en is gewoon een mislukte trainer. Zeker in de (sub)top. Eigenlijk alleen southampton en feyenoord heeft ie het goed gedaan

5 oktober 2021 om 12:17

CMG- van die spelers van Valencia is het net zo treurig. Bij elke club zijn er wel spelers die niet door de trainer van dat moment gehaald zijn en dus geen toekomst bij de club hebben. Dat jij de woorden van Pjanic voor waarheid aanneemt is leuk, maar wil nog niet zeggen dat het ook de volledige waarheid is. Het is wel een extra stok om Koeman mee te slaan, die ik overigens ook niet wil verdedigen want die heeft zijn eigen ruiten allang ingegooid.

5 oktober 2021 om 12:18

blaugrana11, waar gaat het niet om? Dat Pjanic slecht presteert? Dat moet maar genegeerd worden omdat Koeman er ook niets van bakt? Ook voor jou geldt, dat je Pjanic' woorden voor waarheid aanneemt maakt het nog niet de hele waarheid.

5 oktober 2021 om 12:26

Blaugrana11, hoezo gaat het daar niet om? Je geeft nu een mening terwijl je 1 kant van het verhaal weet. Pjanic presteerde slecht en speelde weinig. Dan is het makkelijk alles op de trainer te gooien als Pjanic zijnde.

5 oktober 2021 om 12:49

@samcro @arsenal890

Waarom zou pjanic liegen over het feit dat koeman hem nooit serieus heeft genomen of een normaal gesprek met hem heeft gevoerd. Is ook niet de eerste die zo naar buiten treed mbt Koeman. Dat hij het niveau bij lange na niet heeft zijn we het overigens wel eens denk ik maar zeg dat dan gewoon netjes. Je behandeld toch niet iedereen die je niet mag als vuilnis)

5 oktober 2021 om 11:57

Pjanic valt gewoon in de categorie die zwaar op de begroting drukt en niks laat zien. Daar moeten ze gewoon zsm vanaf en had ze wellicht messi kunnen laten behouden. Pjanic staat er zelfs bij een dramatisch Besiktas niet altijd in, die is gewoon klaar.

6 oktober 2021 om 01:58

Get you’re facts right..tot hij geblesseerd was speelde hij basis elke wedstrijd. Dramatisch met een C-elftal waarvan Ajax “maar” met 2-0 wint. In Istanbul gaat het er geheel anders aan toe met een volledig fitte selectie..

5 oktober 2021 om 12:31

Voor Koeman bestaat er ook een aardig lijstje van spelers die hij kapot heeft gemaakt hè? Je kan dan spreken van een moeilijke jongen als het 1 of 2 man betreft, maar die lijst van Koeman is zó lang, dat kan geen toeval meer zijn.

5 oktober 2021 om 12:44

Ligt aan de visie van de club. Wil je dit jaar presteren en (hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt) prijzen pakken. Of richt je je op de toekomst en geef je de jeugd de kans om zich te ontwikkelen. Als de clubleiding het 2e als visie heeft en dit jaar als een "tussenjaar" ziet is het wegdoen van Pjanic een goede keuze. Ook gezien de huidige financiële problemen. Dan is de vraag ook nog in hoeverre pjanic zou kunnen helpen met het presteren.

5 oktober 2021 om 14:31

Gavi is de toekomst en Pjanic niet. En Barca moet alleen maar denken aan de toekomst

5 oktober 2021 om 16:58

@CMG-: Sta jij elke dag op het veld bij Barca om de training te bekijken? Denk je echt dat Koeman iemand op de bank zet die wedstrijden voor hem kan winnen?

Voetballers zijn echt net verwende kleuters. Als ze ergens niet aan de bak komen, dan ligt het altijd maar aan de trainer. En de grootste kleuters zullen geen mogelijkheid ongebruikt laten om die trainer, tot in lengte van jaren af te zeiken.

5 oktober 2021 om 16:59

Helemaal met je eens. Mourinho tho… brrr, heb een trauma aan deze man overgehouden. Mourinho verwoestte legendes en had in zijn laatste jaar in Madrid echt totale schijt aan de club en spelers. Er zijn maar weinig trainers die ik niet mag, maar Mourinho staat bij mij met afstand op de nummer 1. Bah wat was dat een vies mannetje zeg.

Koeman kots ik uit om meerdere dingen maar dit van Pjanic heeft hij goed gezien. Die heb ik nog nooit iets goeds zien doen in een Barca shirt. Jammer dat hij er niet bij was tegen Ajax, want door BJK fans werd hij neergezet als de verlosser in hun team, dus hopelijk kan ik dat in de return maar aanschouwen.

5 oktober 2021 om 11:41

Als het waar is wat Pjanic zegt en dat Koeman nooit heeft uitgelegd wat hij van hem verwachtte (lijkt me wel sterk) dan is dat mogelijk wel een reden waarom Pjanic zo slecht was.

5 oktober 2021 om 11:47

Lierse, ik vind het sowieso onbegrijpelijk dat veel coaches zo slecht communiceren. Allereerst vanuit een menselijk perspectief, maar ook omdat vele voetballers een bepaald kapitaal vertegenwoordigen.
Het zijn slechte leiders (of beter: managers) die een gebrek aan communicatie etaleren. Kijk in je eigen omgeving en je haalt de goede en slechte comunicators er zo tussenuit, maar in het voetbal lijkt de slechte comunicator oververtegenwoordigd.

5 oktober 2021 om 11:52

Onbegrijpelijk inderdaad. Oké het zijn grote groepen maar als je er echt in slaagt om in een heel seizoen met een speler totaal niet te spreken dan ben je echt onbekwaam.

5 oktober 2021 om 12:33

Als je Luis Suarez en Joaquin en Delofeu mag geloven dan mag je inderdaad grote vraagtekens stellen bij zijn communicatie, evenzo waar het Pjanic betreft.

Ik vind dat Koeman op bepaalde momenten grote inschattingsfouten gemaakt heeft maar het wegdoen van Pjanic moet toch wel zijn beste beslissing zijn. Die man heeft geen enkel goed duel gespeeld en is nu alleen maar gefrustreerd aan het natrappen. Heel erg triest gedrag en een beetje zelfreflectie zou hem goed doen

5 oktober 2021 om 11:48

@rikkiee

"heel erg triest gedrag en een beetje zelfreflectie zou hem goed doen"

Eens dat Pjanic niveau niet aankan, maar het gaat wel om mensen he. Ieder mens heeft gevoel. Ik begrijp het niet van trainers die dan komen en zeer bot zijn, personen negeren of uitsluiten van de groep.

Als trainer kan je op zijn minst respect en fatsoen hebben om rustig gesprek in te plannen, je visie delen en persoonlijk aangeven dat de speler weg mag.

De lijst met spelers die Koeman uitkotsen is inmiddels een paar a4 tjes dik.
Koeman lijkt een zeer slechte manager te zijn met een gigantisch ego.

5 oktober 2021 om 11:40

Ga er maar vanuit dat iedereen die in de basis staat het een fantastische trainer vindt en iedereen die is gepasseerd het een drama vindt. En bij grote clubs zijn nu eenmaal meer spelers die afvallen. Uiteindelijk kunnen er maar 11 spelen. En er lopen er 30 rond die vinden dat ze aanspraak maken op een van die posities.

5 oktober 2021 om 11:59

Joaquin speelde bijna alles onder Koeman en is van alle haters misschien nog wel de grootste. Het is te makkelijk om te denken dat het altijd alleen maar gepasseerde spelers zijn die een bloedhekel krijgen aan een coach.

5 oktober 2021 om 12:31

Ik heb nog nooit iemand slecht horen spreken over Ancelotti of Zidane bv. Of in eigenland bv over Hiddink of Ten Hag.
Over Koeman is het niet gewoon een op- of aanmerking over tactische keuzes, maar hij wordt echt gewoon uitgekotst door een enorm aantal spelers.

5 oktober 2021 om 13:11

Nou noem je dan ook wel trainers die echte peoplemanagers zijn. Dat is Koeman duidelijk niet. Maar spelers die Van Gaal en Mourinho bijv uit kotsen zijn er ook zat te vinden en zijn vaak ook gepasseerde spelers. Heb wel het idee dat Koeman bij Valencia en nu bij Barca voor het karretje is gespannen door het bestuur om door te selecteren en spelers te passeren waardoor hij nu alles op zijn bord krijgt terwijl hij gewoon de opdracht hard en zakelijk uitvoert.

5 oktober 2021 om 11:43

Pjanic, Suarez..? Van Pjanic z'n constante gehuil en genatrap in de media word ik ondertussen ook al er moe van moet ik zeggen. Over gigantische ego's gesproken.

5 oktober 2021 om 12:06

Gehuil? Ze worden er gewoon naar gevraagd. Ljjkt erop dat je niet tegen kritiek op Koeman kan omdat hij feyenoord uit de put heeft geholpen…

Ik kan me herinneren dat we anno 2014-2015 ook nadrukkelijk geïnteresseerd waren in Pjanic. Terecht ook, want hij was toen een topper op het middenveld. Nu lijkt hij fysiek te zijn opgebrand en is zijn kwaliteit echt omlaag gegaan.

5 oktober 2021 om 12:16

Toen was het ook een Barcelona speler, alleen werd Rakitic gehaald als een toekomstige opvolger voor een Xavi of Iniesta. Geen slechte aankoop, gezien zijn transfersom van 18 miljoen, vaak bepalend was en hij bracht iets anders aan Barca door middel van zijn goed schot. Echter kon hij zijn prestaties bij Sevilla niet evenaren. En zijn laatste paar seizoenen bij Barcelona werd hij wel heel magertjes.

5 oktober 2021 om 12:33

Eigenlijk hadden we met Fabregas al de perfecte opvolger van Xavi. Dan had je Rakitic nooit hoeven halen.

5 oktober 2021 om 12:35

@fcgrun050

Klopt helemaal wat je zegt! Rakitic is ondanks dat hij zijn niveau bij Sevilla nooit heeft geëvenaard toch een topaankoop geweest. 20 miljoen euro en een uitstekend trio met Busquets en Iniesta.

5 oktober 2021 om 12:36

@garrincha

Alleen haalde Fabregas niet zijn niveau meer in de laatste jaren. Speelde vaker slecht dan goed..

5 oktober 2021 om 12:38

@garrincha - Thiago idem. Maar die ging juist weg omdat de speelkansen minder werden door de komst van Fabregas, en omdat Guardiola hem overhaalde om naar Munchen te gaan. Daar hebben Rosell en Zubizarreta echt veels te weinig voor gedaan om beiden spelers tevreden te stellen. Want Fabregas was nog steeds top bij Barcelona, ondanks dat er zo vaak werd gepuzzeld met zijn positie (werd volgens mij ook een aantal keren in de spits gezet).

5 oktober 2021 om 13:51

Ja Fabregas speelde vaak als valse spits in een 3-4-3 systeem. Dus samen met Messi was hij eigenlijk de diepste man in de punt (afwisselend). Maar de plek waar hij het best tot zijn recht kwam was rechtshalf en daar stond prime Xavi. Maar alsnog had ik liever Cesc gehad dan Rakitic. Zit gewoon meer voetbal in.

Hoe nou eens een keer op man. Ik vond Pjanic altijd een geweldige voetballen bij Juve maar nu begint het echt vervelend te worden, die trappen na in de media.

Wel fijn dat iedere individuele speler wordt gevraagd naar zijn mening. Natuurlijk zullen spelers die noodgedwongen moesten vertrekken ontevreden zijn over Koeman. Puur kwestie van Sensatie zoeken. Moet je eens aan Suarez vragen wat hij van Koeman vindt. Je kan het ook bij de huidige selectie vragen (als die nog antwoord geven). Net als die persco van Van Gaal over Depay 'hij is tevreden weg gegaan de laatste keer en komt tevreden terug'. Conclusie: Depay was dus ontevreden bij Barca en is blij dat hij daar nu weer even weg kan. Zoveel aannames en speculaties.

5 oktober 2021 om 11:43

Ik denk dat er meer verhalen gaan komen als Koeman weg is. Een Zlatan zou het wel zeggen in Koeman face, maar niet iedereen is zo.

Elke dag als ik wakker word en ik open Voetbalzone app, wil ik lezen dat Koeman ontslagen is. Betaal die 19 miljoen.

5 oktober 2021 om 12:43

Die hebben ze niet.

5 oktober 2021 om 23:23

Afgezien van het feit dat ze het geld niet hebben, is het aanstellen van een andere trainer ook zelden een oplossing (in clubvoetbal). Laporta ziet hem het liefst wel verdwijnen, maar zou hem (nog) geen ontslag geven. Afgezien van het feit dat het de club geld gaat kosten zou hij dan ook zijn handen in onschuld kunnen wassen mocht de nieuwe trainer het niet veel beter doen dan Koeman. Wanneer hij Koeman zou ontslaan en de volgende trainer doet het niet beter, dan krijgt hij het op zijn brood dat die wissel overbodig was en bovenal een dure.

Poeh wat een klein kind is Miralem eigenlijk. Ga door met je leven man. Koeman valt Pjanic ook niet wekelijks af omdat hij niet best speelde in een Barça-shirt.

Je mag zeggen wat je wilt over Pjanic, maar dit is een terugkerend probleem bij Koeman, man management. Overal waar hij is gekomen, met name in het buitenland, heeft hij vijanden gemaakt bij binnenkomst.

In mijn beleving was Koeman zichzelf naar een nieuw niveau aan het werken als bondscoach. Nu is hij terug bij af, terug op de plek waar die geliefde trein hem steeds weer brengt.

Gelukkig was Pjanic wel de juiste man om Barcelona er weer bovenop te helpen.

Daarom vond ik het ook zo terecht hoe laporta koeman als een hond behandelde.
Koeman behandelt zijn spelers net zo. Het maakt niks uit of pjanic het juiste niveau heeft maar het begint met dat je aangeeft wat je van hem verwacht en je legt uit hoezo bepaalde situaties zijn (dat hij wissel is). Koeman daarentegen negeert hem volkomen. Koeman zijn carriere zit vol met zulke mismanagementen.

Koeman heeft heel veel vijanden. Bij bijna elke club waar hij is weggegaan, was dat voortijdig. Of door ontslag of er kwam een trein langs. Als speler heeft hij veel betekend voor Psv; als mens kan ik hem niet luchten of zien. Hele vervelende en zelfingenomen kwal.

Ik vraag me toch af of Koeman spijt heeft dat ie naar Barcelona is gegaan. Het geld was op en de ploeg verouderd of juist veel te jong, met zowel een bestuur als selectie vol ego's waar hij ineens harde conclusies moest gaan trekken. Hij had ook de rit bij het Nederlands elftal kunnen uitzitten tot na Qatar en dan de zomer daarna weer bij een mooie club kunnen aanschuiven- zo oud is ie nou ook weer niet.

Hahaha, Pjanic met zijn praatjes. Hij heeft voor Besiktas nog geen hele wedstrijd gespeeld. Of hij start in de basis en wordt dan gewisseld, of hij valt in ergens halverwege de 2e helft. Zelfs bij Besiktas zijn ze niet overtuigd van zijn kunnen. Schijnt nu weer geblesseerd te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4943 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
M. DepayAanvaller158
GaviMiddenvelder130
Riqui PuigMiddenvelder80
L. de JongAanvaller71
M. ter StegenKeeper130
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

82 fans
Middenvelder, 31 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren