Van Hooijdonk ziet interview van Blind: ‘Wij nemen jullie niet serieus’

Maandag, 4 oktober 2021 om 08:12Dominic Mostert • Laatste update: 08:12

Daley Blind neemt de opmerkingen over Ajax in praatprogramma’s niet serieus. Een week geleden zei Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal dat Ajax in staat is om de Champions League-finale te halen, maar de 0-1 nederlaag tegen FC Utrecht van zondag drukte de stemming dit weekend in Amsterdam. Blind maakt in een interview na afloop duidelijk dat hij weinig waarde hecht aan wat er door analisten over zijn ploeg wordt gezegd.

Blind werd na de wedstrijd door de NOS gevraagd of het iets doet met Ajax dat de buitenwereld lovend is over het spel en de prestaties. "Wij nemen jullie niet zo serieus", reageerde hij daarop. "Na PSV (0-4 nederlaag in de Johan Cruijff Schaal, red.) konden we niks meer van; daarna waren we opeens de favoriet en waren we de beste. De trainer zei het laatst ook al: er zit niets tussenin. Het is het één of het ander. Volgens mij staan we sinds vorige week ook in de Champions League-finale, dus, zoals ik zei: we nemen het niet zo serieus."

Blind refereert aan uitspraken die Ten Hag maandag deed voorafgaand aan het Champions League-duel met Besiktas (2-0). De trainer noemde de voorspelling over een finaleplek voor Ajax in het miljardenbal 'zuiver opportunisme', zonder Van Hooijdonk bij naam te noemen. Ten Hag gebruikte nagenoeg dezelfde woorden als Blind zondag deed. "Tot een week of vier geleden, na de Johan Cruijff Schaal, konden we er niks van. Nu gaan we voor de Champions League-finale? Daar zit nog heel veel tussen”, zo gaf de oefenmeester aan.

Het lijkt erop dat Blind doelt op de media in het algemeen en niet specifiek op Studio Voetbal. "Ik geloof niet dat wij al begonnen waren met de uitzendingen toen de Supercup werd gespeeld", reageert Van Hooijdonk ietwat cynisch. "Dat gaat dan ergens anders over. Het is altijd makkelijker en leuker om de lat zelf niet te hoog te leggen, want dan is het snel goed. Maar als je zo’n selectie hebt, en zulk goed voetbal hebt laten zien dit seizoen, mag je de lat best iets hoger leggen. Dat vinden sommigen nogal lastig, want dan word je ook snel afgerekend."Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door ijsmuts)

(H)eerlijke reactie van Blind, goed ook dat hij het met een serieuze ondertoon zegt en er geen grapje van maakt. Slaat de spijker op z'n kop wat betreft het opportunisme in de voetbaljournalistiek. De analisten en verslaggevers hebben zichzelf veel te belangrijk gemaakt.

4 oktober 2021 om 00:54

Ik vind het maar een vreemd statement. Hij zegt hij neemt de pers niet serieus maar hij weet wel al hun uitspraken te benoemen. Dan is hij toch goed op de hoogte van wat deze mensen die volgens hem niet serieus zijn te nemen allemaal uitspreken op TV

4 oktober 2021 om 01:09

@Japie_Krekel, Die gasten hebben toch ook gewoon mobiele telefoons. Ze zijn niet wereldvreemd en lopen al een aantal jaar mee in de voetballerij, dus logisch dat ze zulke dingen meekrijgen. Het staat in elke krant en voetbalsite. Hebben ze het zelf niet gelezen, dan wordt het wel gezegd. En je kunt ook wel eens wat kijken of een discussie aan gaan, ookal ben je het niet eens met de strekking.

4 oktober 2021 om 01:09

jij en ik komen die uitspraken toch ook te weten zonder ze per se serieus te nemen ?

4 oktober 2021 om 01:12

Nounou, hier had hij geen olifantengeheugen voor nodig hoor.
1. Na het verlies van PSV konden we er niks van
2. Daarna waren we heel goed en stonden we volgens mij in de CL-finale.

En jij impliceert nu op basis van deze uitspraken alsof Blind de voetbalpraatprogramma's wel volgt. Wat een giller.

4 oktober 2021 om 01:26

Hij weet dus wel precies welke journalist of analist exact wat heeft gezegd. Erg knap als je het allemaal niet zo nauw volgt. Sowieso snap ik niet dat Blind zo verbolgen is over het opportunisme in de voetballerij want zonder datzelfde opportunisme had hij nooit bij United gespeeld na twee goede wedstrijden op het WK2014

4 oktober 2021 om 02:15

Dit is natuurlijk een kansloze reactie. Daley zegt dat hij (de uitspraken) niet zo serieus neemt. De conclusies die jij daaruit trekt, zijn nogal onnavolgbaar. Hoezo weet hij precies welke journalist wat heeft gezegd? Hij noemt hooguit drie uitspraken. En sinds wanneer staat kennisname van uitspraken gelijk aan het serieus nemen daarvan? Dat zou betekenen dat ik al jouw uitspraken ook serieus neem.

4 oktober 2021 om 03:06

@Japie ik zou Blind niet serieus nemen als hij deze uitspraak deed , zonder te weten wat die analisten zeggen. Je kan pas ergens een uitspraak over doen als je weet waar het over gaat. Of je ze nu serieus neemt of niet.

4 oktober 2021 om 06:28

Japie, je gaat aan het hele punt voorbij.

Als je iets gehoord heb en dit nog op kunt rakelen hoeft dat niet te betekenen dat je het serieus moet nemen..

Ik hoorde/las ook dat volgens de Maya’s de wereld zou vergaan in 2020.

Ik weet dus nog wie dit zeiden en ongeveer wanneer, maar nam ik dit serieus?
Nope

Dat is dus het punt wat iedereen hier boven probeert te maken ten opzichte van jouw reacties 😉

4 oktober 2021 om 06:45

Toch twee mooie seizoenen gehad als basisspeler in Manchester dus wel buitengewoon prettig voor Blind dan dat Van Gaal als trainer van United bij het maken van z'n opstellingen altijd puur en alleen nog aan die twee wedstrijden op dat WK kon denken. Een soort pavlovreactie van Van Gaal misschien? Zou ik niet snel zoeken achter zo'n onafhankelijke geest als Louis van Gaal maar het kan uiteraard. Is bovendien een stuk waarschijnlijker dan dat Blind op dat moment daadwerkelijk de kwaliteiten had om bij die club te mogen spelen.

4 oktober 2021 om 07:55

@Japie_Krekel ik ben het vaak met je eens maar soms kraam je echt onzin uit en vraag ik me af of je niet gewoon aan het trollen bent. Er zit toch een verschil tussen dingen lezen en dingen serieus nemen? Jij leest toch ook een groot deel van de topics en comments die op vz verschijnen? Wil dat meteen zeggen dat je ze serieus neemt? Ik vind het juist goed dat Blind niet ontkent dat hij op de hoogte is van wat er allemaal gezegd wordt, want die voetballers heb je ook, die doen alsof ze geen idee hebben wat de pers allemaal schrijft terwijl iedereen weet dat je er in dit internettijdperk niet aan ontkomt. Dan heb ik liever iemand zoals Blind die weet wat er speelt en kan filteren wat hij wel of niet serieus neemt, dat is veel geloofwaardiger.

4 oktober 2021 om 08:23

Ik neem je niet serieus burwatti.😉 Volgens de Maya kalender zou de wereld vergaan zijn op 31 Dec '12, we leven al in de extra tijd. 🤔

Ot; ik moest wel lachen om de opmerking van Blind en hij heeft gelijk ook. Je ziet het hier ook regelmatig in reacties voorbij komen, een goed vb is Haller natuurlijk. Sinds zijn komst werd hij afgekraakt tot aan zijn 4 doelpunten in de CL. Toen was hij plotsklaps koning, er zit klaarblijkelijk niets tussen in.

4 oktober 2021 om 08:56

Daley "ik neem die uitspraken niet serieus"
Japie Krekel: "en dan zeggen dat je het niet nauw volgt"

Volgens mij heeft Japie opstartproblemen op de maandagochtend en leest dingen die er niet zijn.

4 oktober 2021 om 08:59

Nu wil je te graag Japie, het waren headlines en die krijg je ook als speler gewoon mee. Dat wil dus niet zeggen dat je het allemaal nauw moet volgen of serieus neemt. Maar bij jou is het altijd zwart of wit, volgens Daley zou jij denk ik prima bij de NOS kunnen werken.

4 oktober 2021 om 09:21

@FiliusDeorum Blind kon idd mee leuk mee hobbelen daar tussen alle miskopen van Van Gaal maar hij is toch nooit United niveau geweest?

4 oktober 2021 om 09:24

@Moraat Ik vind twee dingen gewoon vreemd. Al sinds het voetbal bestaat wordt het voetbal geregeerd door opportunisme dus waarom Blind daar nou een punt van wil maken snap ik niet. Maar als we die analisten allemaal niet serieus moeten nemen omdat Van Hooijdonk toevallig een achterlijke opmerking maakt dan moeten we ze misschien ook maar niet meer serieus nemen op het moment dat Blind complimenten krijgt van ze of wanneer ze hem in bescherming nemen na een verdedigende fout. Ten tweede volgen spelers nooit wat er in de media gezegd wordt maar weten ze wel altijd te benoemen wat er gezegd is en er ook nog geïrriteerd op te reageren

4 oktober 2021 om 09:51

Je bent nu gewoon je eigen recht aan praten, omdat je weet dat je onzin uitkraamt. Stop toch gewoon. Je poging om Blind naar beneden te halen is mislukt.

4 oktober 2021 om 09:59

Ik haal Blind helemaal niet naar beneden. Ik constateer gewoon wat ik zie. Een speler die verbolgen is over het opportunisme in de voetballerij. Alsof dat ooit anders is geweest. Maar ik zal net als jou in Blind zijn statement meegaan. Als de volgende keer een analist positief is over Blind zal ik die uitspraken verder niet serieus nemen

4 oktober 2021 om 11:55


"maar als we die analisten allemaal niet serieus moeten nemen omdat Van Hooijdonk toevallig een achterlijke opmerking maakt dan moeten we ze misschien ook maar niet meer serieus nemen op het moment dat Blind complimenten krijgt van ze of wanneer ze hem in bescherming nemen na een verdedigende fout."

Hij geeft dan ook aan onder meer de complimenten en uitspraken over de CL-finale niet serieus te nemen.

"Ten tweede volgen spelers nooit wat er in de media gezegd wordt maar weten ze wel altijd te benoemen wat er gezegd is en er ook nog geã¯rriteerd op te reageren"

Blind heeft nergens gezegd dat hij niet weet wat in de media verschijnt, dus dat doet niet terzake.

4 oktober 2021 om 13:20

Je kan pas iemand níet serieus nemen als je weet wat hij/zij zegt, dus wat is het probleem precies nou weer Jaap? Blind zegt nergens dat hij het niet kijkt of achteraf meekrijgt, hij zegt alleen dat hij het niet serieus neemt.

4 oktober 2021 om 13:27

Ik neem aan dat jij zelf ook kunt bedenken dat links om of rechts om deze mensen wel iets te horen krijgen. Of het nu van familie is of iemand in de supermarkt die ze aanspreekt. Maar teams zitten in hun eigen process en weten zelf wat er allemaal in de groep speelt en hebben mogelijk verklaringen waar de pers totaal niet vanaf weet.

4 oktober 2021 om 15:56

Japie, je hoeft echt niet de vermoorde onschuld te spelen. Het is algemeen bekend dat jij elke reden zult aanpakken om te zaniken op Blind. Kritiek kan terecht zijn, maar het slaat nu nergens op. Ook jij krijgt allerlei nieuws mee, of je het nou wil of niet en je zult vast niet alles serieus nemen. Het slaat ook nergens op om nu te proberen te scoren door 'het niet serieus te nemen nadat hij goed speelt'. Ten eerste geeft hij dat zelf al aan (dat Ajax zogenaamd naar de CL finale werd gepraat) en ten tweede zul jij altijd wat vinden om te zeiken. Al scoort hij een hattrick in de finale.

4 oktober 2021 om 16:48

@Japie_Krekel Een discussie over iets subjectiefs als de kwaliteiten van een speler is lastig en kan snel verzanden in een welles-nietes over en weer. Met mijn eerdere reactie heb ik dan ook de hoop uit willen spreken dat de hele groep mensen bij United die betrokken was bij de komst van Blind èn zijn status als bassispeler meer verstand hebben van voetbal dan wij, dat kan uiteraard een veel te naïeve insteek zijn.

Toen ik de titel las dacht ik huh wat is dat voor arrogantie.. maar na het stukje geef ik Blind volledig gelijk er zitten in Nederland veel te veel analisten die elke week de grootste onzin uit kramen met deze Hooijdonk en Driessen voorop..

4 oktober 2021 om 08:26

Zet Derksen daar maar bij. Grappige gast maar voetbalinhoudelijk ook gewoon enorm slecht.

4 oktober 2021 om 12:11

Grappig vind ik hem ook allang niet meer eerder irritant.

4 oktober 2021 om 17:55

Misschien liet hij Derksen bewust weg omdat die de titel "analist" natuurlijk niet waard is! Ik geef Blind ook volledig gelijk en ik vind het een ontzettend gezonde houding van hem en Ten Hag.

Hahaha de lat niet hoog leggen Pierre? Laat me niet lachen man! Van Hooijdonk beweerde gortdroog dat Ajax de CL-finale kan gaan halen! Als je dan zelf de lat zo hoog wil leggen, kom dan ook niet meer met dat dagkoersen-argument, want zo kom je ook overal mee weg. Zeker als je zo vernietigend tekeer gaat elke week!

4 oktober 2021 om 11:31

Maar een aantal jaar geleden verwachtte de meeste mensen ook niet dat Ajax de halve finale zou halen. Het komt alleen niet geloofwaardig over, omdat ze elke week weer iets anders zeggen. Laten we hopen voor het Nederlands voetbal dat de uitspraken van Van Hooijdonk uit komen en Ajax in de finale komt!

4 oktober 2021 om 12:14

Zonder meer hoop ik dat Van Hooijdonk gelijk krijgt. Maar dat het toen een grote verrassing was, wil niet zeggen dat het nu een verwachting zou moeten zijn. Laat staan een realistische. Niet alleen omdat dat Ajax beter was, maar sowieso zijn er talloze teams die aanwijsbaar grotere kansen hebben. Dat Ajax in plaats van het doel spreekt van 'sterke wens' om in de CL te overwinteren vind ik slap, maar verwachten dat het de CL wint slaat werkelijk nergens op!

Mooi man voetballers die de media niet serieus nemen. Stel je voor dat de media er gewoon allemaal mee stoppen. Moet Daley opeens een krantenwijk nemen naast z'n hobby aangezien ie er dan geen hondermiljoenmuljard meer mee verdient.

3 oktober 2021 om 23:44

Wil je erover praten? Lijkt alsof je meer dwarszit dan het interview van blind.

Is een hele logische reactie op de onzin die er geroepen wordt.

4 oktober 2021 om 00:27

Altijd wel grappig idd. En als Blind binnenkort een hele goede wedstrijd speelt weet hij niet hoe snel hij de pers moet opzoeken om wat veren in zijn kont toebedeeld te krijgen

4 oktober 2021 om 01:16

Jij denkt dat de voetbaleconomie in zou storten als de analisten ermee op zouden houden?

4 oktober 2021 om 07:03

Migi, daar maak je denkfout. Als de media ermee stopt dan kan Daley ook geen krantenwijk nemen.

4 oktober 2021 om 11:14

Beetje bijdehand dit. Je snapt best dat met media met name de analisten en 'journalisten' worden bedoeld. Denk niet dat het wereldje instort als je die even wegdenkt. Met grote regelmaat schakel ik alleen in voor de wedstrijd en verder niets.

Je kan de lat best hoog leggen en dat doen ze ook bij Ajax, maar je moet wel realistisch blijven.

1 = blind is een simpele voetballer speelt alleen omdat ze pa daar veel te zeggen heeft bij Ajax vriendjes politiek
2= van hooijdonk is een onzin gast heeft niks bereikt en denk dat die heel slim is vind het een misbaksel

4 oktober 2021 om 00:14

1 en 2 zijn beide onzin, maar dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Blind is geen baltovenaar als Messi nee, hij is ook geen Sterling qua snelheid en ook geen Maldini in verdedigend opzicht inderdaad. Maar hij is solide, speelt in dienst van het elftal en is daardoor een stille kracht. Simpel? Misschien, maar dat is niks negatiefs. Speelt bij Ajax omdat zijn pa daar veel te zeggen heeft? Ehm, werd zijn pa niet ontslagen? Blind heeft zijn plekje dubbel en dwars zelf verkregen en heeft daar misschien nog wel meer moeite voor moeten doen juist vanwege zijn naam. Tuurlijk gaan er deuren open als je pa de almachtige grote godenzoon (kots) Danny Blind is, maar je moet het wel zelf laten zien. Als zijn achternaam Doof was geweest, had hij ook op het veld gestaan op basis van zijn eigen kwaliteiten.

En Van Hooijdonk is naar mijn mening altijd al een kwal geweest en is ook naar mijn mening geen goede analist. Maar niks bereikt? Die man heeft op het hoogste niveau gespeeld en zwemt nu in het geld. Daley (en Danny) Blind trouwens ook! Doen ze toch allemaal iets goeds als ze simpel zijn, niks bereikt hebben en misbaksels zijn. Wat doe jij doorgaans dat je zo over mensen kan denken?

4 oktober 2021 om 00:15

3= sjakvano solliciteert hard naar een ban.

4 oktober 2021 om 00:25

Kan je voor dit soort teksten al een ban krijgen? Hij mag dat toch gewoon denken of vinden? De discussie of Blind erin staat door vriendjespolitiek daar ga ik verder niet op in maar in het algemeen gesproken is vriendjespolitiek natuurlijk wel iets wat je veel vaker ziet in de voetballerij

5 oktober 2021 om 09:33

@japie: prima, laten we op deze site lekker toestaan elkaar met termen als misbaksel aan te spreken... dat zal de sfeer verbeteren.

4 oktober 2021 om 03:08

Ik denk toch dat je kwaliteiten moet hebben om in Ajax 1 en het Nederlands elftal te voetballen. Met een kruiwagen alleen red je het niet

4 oktober 2021 om 13:28

1. Als je dat werkelijk geloofd dan heb je er geen kijk op. 2. Ik ben niet eens fan van Pierre maar als wat hij bereikt heeft "niks" is dan ben ik HEEL benieuwd wat jij hebt bereikt in je leven.

4 oktober 2021 om 17:26

Sjakvano , het zal door je leeftijd komen denk ik . maar als je een eigen liedje hebt die in die tijd door iedereen meegzongen werd . Put your hands up for Pi-Air , put your hands up for Pi-Air

. meneer kon een aardig balletje koppen en een vrije trap inschieten . zonder Pierre had feyenoord geen Europa League gewonnen in 2002 .

Nou heeft Pierre een zoon Sidney , vreemd genoeg speelt die nu niet bij Feyenoord, dit komt omdat hij niet goed genoeg is ondanks dat zijn vader een ster was bij Feyenoord .

Niet alleen journalisten, wij en ik eerlijkheidshalve als supporters kunnen er ook wat van. Blind heeft wel een punt, niet gek laten maken door de media en supporters na 1 goede of slechte pot.

Blind heeft zichzelf verraden. Ze zijn er blijkbaar wel mee bezig. Hij geeft zelfs toe dat hij het met ten Hag hier over heeft.
Van Hooijdonk is niet goed bij zijn hoofd om te stellen dat Ajax de CL kan winnen.
Maar ik weet ook zeker dat Blind zijn team ook enorm overschat. Weliswaar niet dat ze kandidaat zijn voor de CL.

Ik denk dat er geen hond in Nederland meer te vinden is die "analisten" nog serieus neemt, wat een stelletje over het paard getilde verwende schreeuwerds zijn die Sneijder Vaart Kuyt Driessen Derksen en consorten. Nou vind ik de tafel van Studio Voetbal nog wel meevallen. En daarbuiten is Kieft is de enige normale.

Het zou wat zijn als iemand die analisten daar serieus zou nemen. Die gasten zijn niet vaak te betrappen op slimme of zinnige uitspraken: Hoojdonk, van de Gijp, Van de Vaart, Kieft, Genee, Sneider, De Vos, Gangelen, Driessen, De Boer, Derksen, etc. etc. een grote puinhoop bij elkaar.

Blind heeft gelijk maar toch snap ik Studio Voetbal en al die praatprogramma's ook wel. Je zou maar iedere week een uur aan TV moeten vullen met nuance en tactische analyses. Straks moeten ze nog analisten inhuren die echt iets te vertellen hebben. Denk dat er misschien ook wel minder mensen zouden kijken naar echt inhoudelijke programma's over voetbal. Dan wordt het een soort semi wetenschappelijke discussie.

Pierre is niet zo goed in incasseren. Hoe hoog hun de lat leggen weten we helemaal niet. Analisten moeten wedstrijden beoordelen waardoor het altijd korte termijn is terwijl de doelstellingen van spelers/clubs over een heel seizoen gaan. Dan lijkt het me ook irritant als je de ene week de hemel word ingeprezen en de andere week weer niks waard bent.

Haha ja die analisten, wanneer je 2x een mooie goal maakt ben je gelijk een wereldspeler en moet je opgeroepen worden voor het NEDERLANDS 11tal...⚽⚽

Geweldige reactie van Blind...wij nemen Pierre niet serieus..!!

Treurige reactie van Van Hooijdonk. Je gemakshalve even vrijpleiten van de kritiek op Ajax rond de zeperd tegen PSV – alsof ze bij Studio Voetbal nooit kritiek hebben gegeven op de Amsterdammers – en daarna impliceren dat Ajax de lat niet hoog genoeg legt als het er niet vanuit gaat dat het de Champions League kan winnen. Doe normaal man, ga alsjeblieft naar ESPN als je onzin wilt lullen. Maar laten we bij een door belastinggeld gesubsidieerd instituut als de NOS alsjeblieft iemand neerzetten die wel voor rede vatbaar is en gevoel voor nuance heeft om de waan van de dag in een bredere context te plaatsen.

Van Hooijdonk vindt het vooral zeer intressant om zichzelf te horen praten.
Eigenlijk kan je geen enkele analist serieus nemen, de lullen maar wat en krijgen er vorstelijk voor betaald. Maakt geen reet uit al zitten ze er tien keer naast ze blijven dezelfde onzin verkondigen.
De lat iest hoger leggen is volgens Pierre de CL finale halen?...
Pierre kijkt wenig internationaal voetbal blijkt welweer...

Maar weinig mensen nemen de media serieus. MAar we lezen (en kijken) het toch omdat het je soms een goed gevoel geeft en je je er soms over opwindt. En dat is het doel van de media, verkoopcijfers. Niet de waarheid of iets goeds voor de mensheid, maar gewoon geld verdienen en eigenwaarde creëren.

Als Pierre zegt dat Ajax de finale kan halen dan is dat fijn om te horen maar daar kan je net zoveel mee als de geluiden die er waren na de JC schaal. Je neemt het mee maar vaart verder je eigen koers. Volgende wedstrijd Heerenveen uit. Als Ajax daar punten laat liggen slaat de media om en klopt er niks van het beleid. Daley liet zien dat hij op de hoogte is van de babbels maar haalt er zijn schouders voor op. Goede reactie!

We moeten zowel voetbalanalisten als voetballers niet zo serieus nemen. Ik heb dit specifieke interview niet gezien, maar als dit het antwoord is op een vraag waarin wordt gevraagd hoe ver Ajax in een bepaalde competitie kan komen, dan wordt er wel een terecht punt aangehaald dat voetballers / trainers zich meer mogen uitspreken over wat hun realistische doelen zijn. Het is altijd dat "we bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd"-cliché

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3524
3.PSV3416
5.Vitesse26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder151
D. TadićAanvaller156
S. BerghuisAanvaller145
S. HallerAanvaller149
David NeresAanvaller143
D. KlaassenMiddenvelder123
R. PasveerKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

355 fans
Verdediger, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 15 0 0 0
2020/2021 Ajax 23 1 3 0
2019/2020 Ajax 20 0 2 0
2018/2019 Ajax 34 5 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren