Sheriff-trainer haalt na stunt tegen Real Madrid uit naar Dirk Kuyt

Woensdag, 29 september 2021 om 12:45Chris Meijer

Sheriff Tiraspol haalde dinsdagavond een waanzinnige stunt uit door met 1-2 te winnen van Real Madrid. Yuriy Vernydub greep de overwinning het Santiago Bernabéu aan om het ongelijk van Dirk Kuyt te bewijzen. Kuyt zei enkele weken geleden in de studio van RTL7 dat clubs als Sheriff niks te zoeken hebben in de Champions League.

Kuyt zat op 17 augustus met Ron Vlaar in de studio van RTL7, waar de heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League tussen Sheriff en Dinamo Zagreb ter sprake kwam. De kampioen van Moldavië won dat duel in eigen stadion met 3-0 en lag daardoor op koers om het hoofdtoernooi van de Champions League te halen, wat gerealiseerd werd door in Kroatië met 0-0 gelijk te spelen. “Ik weet dat de Champions League een toernooi voor kampioenen is. Maar clubs als Sheriff hebben niks te zoeken in de Champions League”, gaf Kuyt te kennen.

Die uitspraak van Kuyt is bij Sheriff niet onopgemerkt gebleven. “De geweldige speler Dirk Kuyt heeft gezegd dat er in de Champions League geen plek is voor Sheriff”, zegt Vernydub na afloop van het duel met Real Madrid op de persconferentie. “Ik laat graag zijn wereld in duigen vallen. We werken van wedstrijd tot wedstrijd, stap voor stap. We hebben nog vier wedstrijden te gaan, dat is nog een lange weg. We zullen zien waar we staan na de laatste wedstrijd op 7 december tegen Shakhtar Donetsk.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

“We weten dat we verdedigend moeten spelen, maar hebben op een slimme manier gecounterd. Het is een sprookje dat we hier winnen. Ik ben erg trots op mijn jongens”, aldus de Oekraïense trainer van Sheriff, dat na zeges op Shakhtar Donetsk (2-0) en Real Madrid aan kop gaat in Groep D. Carlo Ancelotti, trainer van de Koninklijke, stelt dat de nederlaag voortkwam uit ‘details’.

“We zijn meer teleurgesteld dat bezorgd”, zo tekent Marca op uit de mond van Ancelotti. “We speelden met intensiteit en inzet, maar we hebben verloren door kleine details. Het team heeft goed gespeeld, alleen ontbrak het aan precisie voor het doel. Het is moeilijk uit te leggen. Sheriff verdedigde goed en wist hoe ze op de details beslissend moesten zijn.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

115 reacties (laatste reactie door tornado72)

Haha hopelijk dat ze op de Nederlandse tv nu ook wakker worden en afscheid van hem nemen als analist, is voor iedereen beter.

29 september 2021 om 13:06

Je zou denken dat het mogelijk is om ook maar één exvoetballer te vinden met een beetje intellect.. heren als Kuyt en Sneijder konden lekker ballen maar daar houdt het ook wel op

29 september 2021 om 13:58

Ik vind Sneijder anders een prima analist hoor. Kuyt daarentegen zegt weinig zinvols.

29 september 2021 om 14:08

Boskamp is een ex-voetballer/trainer die een prima analist is.

29 september 2021 om 14:23

En ik vind al de genoemde namen slechte analisten. Zo heeft iedereen zijn mening.

29 september 2021 om 14:41

Mwa Boskamp is een prima kerel en kan er wel om lachen als hij bij vi zit. Maar bij wedstrijden van Ajax vind ik het een beetje jammer omdat hij vaak de discussie zit te voeren met commentatoren dat zij voor Ajax zijn en dat soort onzin. Lekker belangrijk toch? We kijken Europees dan hoopt bijna iedereen dat de Nederlandse ploeg wint. Om dan Humberto een beetje neer te zetten als Ajacied vind ik een beetje sneu. Wat is hij trouwens slecht die Humberto!! Heeft echt niks meer te zoeken bij het voetbal! Ga lekker je showtje presenteren op rtl4

30 september 2021 om 09:26

De vraag was niet of het mogelijk was om een goede voetballer/trainer te vinden als analist maar een EX voetballer/trainer.

En ok, Boskamp was geen topvoetballer maar hij heeft als waterdrager bij Feyenoord toch 3x landskampioen, 1x wereldbeker, 1x eufacup gewonnen. Tevens zat hij bij de Nederlandse selectie tijdens het wk '78.

29 september 2021 om 13:07

Los van het feit dat Kuyt van de Nederlandse tv af moet, voor de wedstrijd zou iedereen het er toch gewoon mee eens zijn?

Maakt het wel alleen maar nog mooier natuurlijk.

29 september 2021 om 13:17

Helemaal niet. De 'Champions League' zou voor landskampioenen moeten zijn, niet een klein feestje voor de beste clubs uit Engeland en Spanje, plus Bayern München. Dat het totaal scheef is gegroeid, financieel gezien, is toch niet de schuld van godbetert Sherrif Tiraspol?

29 september 2021 om 13:17

@awosela nee natuurlijk niet. Ze hebben zich geplaatst via de voorrondes, dus horen ze thuis in de CL. Het is al moeilijk genoeg voor een kleine club om je te plaatsen, stel dat het onmogelijk was, dan haal je toch alle charme weg bij de sport (super league).

Van mij hoeft de CL echt niet alleen te bestaan uit de kampioenen van elk land, prima dat er van de toplanden meer ploegen zijn, dat is goed voor het niveau. Maar elke club moet ten alle tijden de kans hebben om zich te plaatsen. En als dat dan lukt, dan horen ze er ook thuis. Zo blijf je de kans houden op mooie verhalen als dit.

29 september 2021 om 13:22

Ben het ook met je eens, maar als je de loting kijkt dan zou je toch al de slingers ophangen als je in pot 4 dan tegen Sheriff treft. Zelfde als San Marino ineens op het WK staat, dan ben je toch ook blij als je dat loot.

Daarom vind ik het alleen maar een nog mooiere overwinning en hebben wij geluk dat de CL niet alleen maar bestaat uit teams uit Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Ajax.

29 september 2021 om 13:32

Nee zeker niet mee eens, wat mij betreft moet de CL gewoon weer voor de kampioen worden. De nummer 4 uit Engeland of Spanje hebben hier ook niets te zoeken toch

29 september 2021 om 13:53

De nummer 4 van engeland won afgelopen seizoen de Champions League

29 september 2021 om 14:46

Dan speel je direct de ko ronde heb je ook vrij weinig aan

29 september 2021 om 15:14

Dat heeft te maken met de financiele huishouding mede afkomstig uit jaarlijkse deelname aan de CL hè AL91. Laat Feyenoord jaarlijks mee doen als nr3 van de ED en ze doen binnen 10 jaar mee voor de halve finale. De CL is al jaren verrot. Hoop echt dat Cheriff als 1e doorgaat..

29 september 2021 om 17:12Als je Sheriff hebt zien spelen voor gisteren, dan heb je niet echt een reden om slingers op te hangen als ze bij jouw in de koker zitten, althans niet voor Real Madrid. Voor ons is dit een tegenstander a la Villareal, Valencia, Levante, in de zin van dat het op papier een mindere tegenstander is, maar in werkelijkheid een hele zware opgave voor ons. Ik had liever nog een Italiaanse tegenstander gehad (m.u.v. AC Milan) dan dit Sheriff. On topic: voor wat betreft Kuyt, sja, het is geen verrassing, hij heeft evenveel kennis van zaken als de doorsnee NL sportcommentatoren daar bij jullie. Niets meer of minder dan de orakels Genee, De Vos, Gijp, de snor, Gangelen, Sneijder, etc. etc, oh en dan vergeet ik natuurlijk Driessen.

29 september 2021 om 18:58

Ik ben van mening dat alle landskampioenen direct mee moeten doen in het hoofdtoernooi.
En de nummers 2 uit de sterkste landen mogen van mij ook meteen in het hoofdtoernooi meedoen samen met de winnaars van alle 3 Europese toernooien. En de nummers 2 van de mindere landen samen met de nummers 3 van de sterke landen in de voorrondes plaatsen.
Zoiets lijkt me eerlijker..

29 september 2021 om 21:45

Lijkt me erg sterk dat Feyenoord dat zou doen, genoeg andere teams die jaarlijks meedoen en niet de halve finales halen.

Chelsea is trouwens 3x buiten de top 4 geëindigd de afgelopen 10 jaar, dus dat plaatsen voor de CL is echt niet zo vanzelfsprekend

29 september 2021 om 21:51

Waar hebt gij het over? Volgt gij überhaupt voetbal? De nummer 4 van Engeland is de actuele champion League winnaar!

29 september 2021 om 13:15

Welnee, die man reageert als een millennial. Hij zou dit niet persoonlijk moeten opvatten, hij is potjandorie al 55 jaar oud.

Je bent toch niet goed dat je een mening van een ander als volwassen man maanden met je meedraagt en dat je hier je leven door laat beinvloeden?

Misschien moet hij een ' rap' uitbrengen.....

29 september 2021 om 13:19

misschien heeft het gewerkt als extrinsieke motivatie waardoor ze nu op 6 uit 2 staan, in dat geval is het dus goed geweest dat hij het mee gedragen heeft.

29 september 2021 om 14:24

Amateurpsychologie.

Als een profvoetballer zo' n uitspraak nodig heeft om te presteren, denk je dat die profvoetballer ooit op dit niveau had kunnen komen?

29 september 2021 om 15:50

Denk niet dat ze het "nodig" hebben. Ik denk wel dat het een extra motivator kan zijn om goed te presteren. Een gezamenlijke vijand schetsen is goed voor het team en groeps gevoel en dat is wat ze doen met "die ene analist in Nederland die denkt dat we het allemaal niet aan kunnen".

Is niet echt amateur psychologie.

29 september 2021 om 13:16

Juist niet. Kuijt heeft blijkbaar een bereik tot in Moldavie. Zulke mensen zijn goed voor de kijkcijfers.
Daarnaast is het een beetje flauw om Kuijt nu af te vallen op zo'n opmerking. Als je bij iedere uitzondering de analist eruit moet gooien, kom je niet verder dan paar standaard teksten dat de bal rond is en het gras groen

29 september 2021 om 13:22

ik ben nog nooit voorstander geweest van Kuijt op tv, dus dat is niet nieuws.

En prima dat je een pittige mening hebt en soms gewaagde uitspraken doet, maar ik vond dit gewoon een domme uitspraak.
Een ploeg die langs zoveel voorrondes is gegaan om zich te plaatsen voor het walhalla van het clubvoetbal heeft er alles te zoeken, heeft het volkomen verdiend, hoort er helemaal thuis, levert mooie verhalen op en zoals nu ook nog eens prachtige avonden met hele grote verrassingen. Dit was toch leuker om te zien dan PSG - Man city? Die 2 ploegen gaan toch wel door, was zeker prima potje om te kijken hoor, maar morgen ben je het weer vergeten. Deze stunt wordt nog veel langer besproken.

29 september 2021 om 13:23

Kuyt is imo een dwerg als analist die niets in een sportprogramma heeft te zoeken

29 september 2021 om 13:28

Het schijnt dat Kuyt buiten zijn werk als analist om ook dorpspastoor is.

29 september 2021 om 13:50

@Japie, ik ben ook niet zo blij met Humberto Tan als presentator. Hij heeft wel verstand van voetbal maar om nou te zeggen dat hij het programma beter maakt, nee.

29 september 2021 om 14:42

Humberto Tan vind ik idd ook niet veel. Hij krijgt de gesprekken/analyses niet op gang

29 september 2021 om 13:50

De taak van een voetbalanalist is slap lullen en een mening geven. Voetbalanalisten zijn eigenlijk nooit van toegevoegde waarde. Ze vertellen dingen die jezelf ook ziet, net al commentatoren ook volledig overbodig..

29 september 2021 om 13:53

nou ja, de goede analist laat me nog wel eens wat zien, wat je zelf niet gelijk opvalt, ook omdat je op tv kijkt en dan niet het overzicht hebt, wat je in het stadion wel hebt.

30 september 2021 om 08:36

90% Van de anaisten heeft dezelfde camera standpunten als de kijker thuis..

29 september 2021 om 14:27

Dan kan meteen Snijder, van de Vaart en van Basten ook mee want wordt zo moe van die betweters.

29 september 2021 om 14:31

Misschien gek,maar de enige die ik eigenlijk altijd pruimen kan is Arnold Bruggink. Manier van communiceren, visie etc staan mij wel aan bij hem. Imo komt er niemand bij m in de buurt,ieder ander heeft wel iets vervelends of irritants vind ik.

29 september 2021 om 14:55

Kieft vind ik ook niet heel irritant. Die is vrij objectief imo

29 september 2021 om 15:40

Dan heeft Dirk de voorronde van de CL niet gezien. Sheriff Tiraspol speelt attractief voetbal met hoge intensiteit. Een niet te onderschatte ploeg.

en analisten zoals Kuyt hebben ook niets te zoeken op Tv..

Knap resulaat, al baal ik er van.

Verbaas me dat die trainer Dirk Kuyt uberhaupt serieus neemt als analist. Misschien heeft dat te maken omdat die niet in Nederland woont maar Kuyt doet in mijn ogen niets minder dan open deuren intrappen…

29 september 2021 om 13:03

Wel ironisch eigenlijk dat juist de meest nietszeggende analist nu voor controverse in het buitenland zorgt.

29 september 2021 om 13:44

Wie zegt dat hij Kuyt serieus neemt als analist?

Kuyt is en blijft een bekende voetballer, zo'n uitspraak weet zich ook tot daar te vinden.

Volgens de logica van Kuyt hoor juist Sheriff in de CL, aangezien zij kampioen zijn geworden in eigen land.

29 september 2021 om 12:51

Hebben ze überhaupt wel een eigen land?

29 september 2021 om 13:09

Zijn vraag is beter dan je misschien zou verwachten...

29 september 2021 om 13:15

Sheriff Tiraspol komt uit het gebied Transnistrië in Moldavië. Transnistrië is een afvallig, separatisch gebied. In de praktijk hebben ze een onafhankelijk land, met eigen wetten, regering, munt, paspoorten, volkslied, enzovoorts. Maar op papier wordt het land door niemand erkend en is het dus ook niet te vinden op de kaarten die je misschien bij Aardrijkskunde onder ogen hebt gekregen. Dus een terechte vraag van Ajax34x

29 september 2021 om 13:15

Sherrif is het staatsbedrijf van Transnistrië. Een autonoom gebied in Moldavië. Erg Oostblok haha.

29 september 2021 om 13:18

Is geschiedenis in scholen afgeschaft? Transnistrië is alleen op papier geen onafhankelijke staat. Dat wil zeggen: alleen Rusland erkent het. Maar de Moldavische overheid heeft er werkelijk niets te vertellen.

29 september 2021 om 13:34

Juist ja, daarom mogen ze meedoen aan CL??!!, Ze zijn wel erkend door de UEFA, dus kwa cl zijn ze erkend

29 september 2021 om 14:07

Transnistrië is niet erkend door de UEFA, ze doen dan ook mee als Moldavisch elftal. Tiraspol is dan ook de tweede grootste stad van Moldavië.

29 september 2021 om 15:07

Vraag me oprecht af hoeveel van jullie dit wisten zonder het opgezocht te hebben haha. Of misschien ben ik wel gewoon dom, dat kan natuurlijk ook, ik had namelijk geen idee. Wel een leuk weetje, zelf nooit van Sheriff Tiraspol gehoord voor de CL en ook niet van het gebied ''transnistrië''. Zo leer je nog eens wat!

29 september 2021 om 15:43


@29er Wat Google jullie niet leert dat je ook nog zaken moet begrijpen en niet gewoon aflezen. Gebieden als Transnistrië, Abchazië, Zuid-Ossetië, Krim etc worden allen erkend door een beperkt aantaal landen. Internationaal horen zij gewoon nog altijd bij Moldavië, Georgië en Oekraïne. Sheriff speelt gewoon in Moldavische competitie en komt uit voor Moldavië. Die kan je terug vinden in de boeken

29 september 2021 om 17:23

@Aguerooo, kijken naar reizen Waes 😉.

Nederlandse analisten zijn wel erg vaak neerbuigend over buitenlandse clubs. Non stop zure opmerkingen van onze analisten.

29 september 2021 om 13:20

Het zijn niet alleen de analisten hoor. Het is een Nederlands dingetje wat ook veel onder supporters leeft. Als de tegenstander niet uit West Europa komt of niet bekend is, dan kan het niets zijn en dan onderschatten we de club per definitie. Tot de wedstrijd waar we de deksel weer op de neus krijgen. In het verleden is dit ook gebeurd met clubs als Qarabach, Krasnodar en als ik ga googlen legio anderen. 'wij' voelen ons snel verheven boven het onbekende

29 september 2021 om 14:47

Niet alleen over buitenlandse clubs in mijn beleving. Zelfs na de 1-5 overwinning van Ajax werd allen het negatieve benoemd daar waar buitenlandse media juist positiever waren. Het schijnt allemaal negatief te moeten zijn, scoort waarschijnlijk beter.

Heerlijk toch, die reactie van de trainer. Zowiezo moet je geen enkel team onderschatten. Zo wordt je mond gesnoerd. Net zoals met Driessen en mr. Snor met Haller toen.

Jemig, dan ga je in de pers erop terugkomen wat Dirk Kuyt op de Nederlandse TV heeft gezegd over een Moldavische club. Ze maken Dirk Kuyt hiermee wel echt een hele grote meneer, best kinderachtig geformuleerd zeg. Nu vind ik Dirk Kuyt een slechte analist, maar in deze uitspraak kan ik hem wel vinden als in dat Sheriff een kabouter in Europa is. Juist daarom is het natuurlijk razendknap dat ze van Real hebben gewonnen.

29 september 2021 om 12:57

Dat is juist de charme van de champions League toch? Dat er af en toe Davids in komen die de Goliaths verslaan

29 september 2021 om 13:00

Oh, ik vind ook niet dat Sheriff hier niet zou mogen spelen. Natuurlijk is dat ook mooi (zeker als ze dan ook in dit geval een grote club verslaan) dat ze in de CL komen.

Kuijt heeft niks te zoeken als analist maar dat is reeds bekend.

Wat mij opvalt is dat die clubs zo snel op de hoogte zijn van wat er gezegd wordt bij plaatselijke zenders. Van der Vaart kreeg Spanje over zich heen laatst en nu Dirkie de trainer van Sheriff.

Je verliest gewoon van een plaatselijk café elftal die dag ervoor gedronken hebben, echt genat, schaam mij echt kapot, Alaba die weer eens aan de basis staat van 2 tegendoelpunten ben ik liever kwijt dan rijk..

29 september 2021 om 13:03

Mag hopen dat je niet verbaasd bent gezien de figuren die de afgelopen paar seizoenen bij Real Madrid mogen aantreden. Enige wereldklasse spelers zijn Courtois, Alaba als back want verdedigend al matig vorig seizoen bij Bayern, Modric, Kroos, Casemiro, Benzema. Voor de rest is letterlijk niemand van wereldklasse bij het huidige "Real" Madrid. Gisteren kon je van mijlenver zien aankomen. In 96+ minuten hun spits: nul fatsoenlijke voorzetten gegeven. Als Perez die 200 miljoen voor Mbappe nou goed had besteed. Maar nee, deze vent denkt dat je met Jovic, Nacho, Vinicius, Rodrygo (wel veel potentie), Isco, Vasquez en een nog piepjonge Camavinga indruk maakt in de Champions League. Hahaha. Knetter. Gek.

29 september 2021 om 13:20

Je bent echt een triest persoon. Tegen Villareal was Alaba man of the match en ik heb je er niks over horen zeggen. Gisteren stond heel de verdediging slecht gepositioneerd en direct geef je Alaba de schuld. Maarja op het begin stond je ook Courtois telkens af te branden. Die heeft inmiddels ook jouw mond gesnoerd. Maar dat durf je niet toe te geven. Je moet de aanvallers de schuld geven dat je niet wint. Zoveel gemiste kansen gehad.

29 september 2021 om 14:32

Ik vind Courtois maar niks, maar we moeten ermee dealen, is niet mijn keeper als je het mij vraagt, is niet een keeper die je de CL finale in helpt om het zo te zeggen. wereldkeeper had zo ene bal gehad de tweede goal van sherriif zie hem nooit echt van die moeilijk onmogelijk reddingen maken, natuurlijk houd hij soms wat tegen als de ballen binnen bereikt worden schoten met zijn lenthe.

29 september 2021 om 15:20

Je bent gewoon te koppig om jouw mening bij te stellen. Als je Courtois geen wereldkeeper vindt, dan ben je blind of kijk je geen wedstrijden van Real en Belgie.

29 september 2021 om 15:36

Jij mag hem een topper vinden, en ik mag mijn mening erover hebben, daar is het forum voor, je hoeft het niet met elkaar eens te zijn, dat is alleen maar goed.

29 september 2021 om 15:09

Je schaamt je kapot en komt wel met termen als cafe elftal. Maar als jij daar een keer mee zou trainen wordt je helemaal zoek gespeeld hoor. Weet ik zeker

29 september 2021 om 15:16

Maak je niet zo druk, dit kan een keer gebeuren. Al kan ik er als supporter van de concurrent uiteraard hartelijk om lachen dat Real verliest van een nietig clubje uit Moldavië.

Real had eigenlijk hetzelfde probleem als Ajax gisteren. Op een normale dag maak je er zes tot acht met al die kansen, maar het vizier stond totaal niet op scherp. Bij Real hadden ze de pech dan ook nog eens dat Sheriff twee van de drie kansen erin schoot. Waar Ajax nog het geluk had dat het Besiktas van hun twee kansen er één op de paal schoot, en één goal werd afgekeurd. Zo veel pech als Real gisteren had, ga je dit seizoen niet meer hebben.

In de return rol je die gasten helemaal op. Het is een beetje een soort Cadiz dat met 17% balbezit en twee schoten op doel van je wint, zoals Barcelona afgelopen seizoen overkwam in La Liga.

Kuyt heeft toch gewoon een punt?
De UEFA is niet blij dat dit soort clubs winnen, straks komt de SuperLeague weer ter sprake aangezien de elite behoort te winnen

29 september 2021 om 13:01

UEFA is inderdaad niet blij maar dat maakt het nog niet onterecht dat Sheriff erbij is.

29 september 2021 om 13:06

Hij zei toch ook niet dat het onterecht is?

29 september 2021 om 13:11

(hvdh7)
Hoezo heeft hij een punt dit is de CL en daar kunnen wel een verrassingen ontstaan, weet je wat belachelijk is dat er landen met 4 clubs mee mogen doen verander eerst een de naam CL want dat staal toch voor Kampioen ? want dat klopt al niet want stel dat Real of Chelsea en zelfs Barcelona de CL winnen die zijn niet eens kampioen geworden die hele CL is een gedrocht dat alleen maar om geld draait maar is al zijn charme verloren door ploegen mee te laten doen die geen kampioen zijn geworden je kunt vooraf de laatste acht voorspellen met af en toe een uitzondering zoals Ajax een paar je geleden , en daar is de UEFA alles behalve blij mee . Dus nee Kuyt heeft helmaal geen punt .

29 september 2021 om 13:58

Je geeft zelf het antwoord al..

29 september 2021 om 13:48

Kuyt heeft helemaal geen punt. Allereerst heeft Sheriff zich gewoon geplaatst voor de CL, door een aantal voorrondes te overleven en daarbij Dinamo Zagreb overtuigend te verslaan. Sheriff heeft te meer recht op deelname nu zij landskampioen zijn. UEFA heeft een toernooi opgezet voor landskampioenen, maar heeft in de loop der jaren het aantal landen uitgebreid en tegelijkertijd van veel van die landen de kampioen op voorhand uitgesloten, met een escape via voorrondes. Ik vind dit soort sprookjes altijd mooi en die coach mag wat mij betreft lekker zijn gram halen.Haha, Kuit, wie neemt hem nou serieus.
Ik vind hem zelf een gevaarlijke slang. In deze zelfde aflevering volgens mij, Herhaalde hij dat hij nooit naar Ajax zou gaan. Niemand vroeg hem hier naar, maar meneertje wil
a) haat blijven aanwakkeren
b) blijven slijmen bij een aantal Feyenoord fans . (wel feyenoord bewijst dit jaar forse stappen te hebben gezet!)

Hij ging een stap verder en dit vond ik echt walgelijk, door te zeggen dat Snijder, die naast hem zat ook niet de overstap naar Feyenoord zou maken.
Hij wilde voor Snijder spreken
Maar dan kent hij Snijder niet
Die zei hoho, dat is helemaal niet waar. Als ik mijn positie kan verbeteren dan zal ik dat zeker doen enz

Kuit
Nooit wat geweest zal nooit wat worden

Ik hoop dat Sherif overwintert. Gisteren natuurlijk weinig gezien, maar wat ik zag beviel me wel. Ze kunnen wel wat. Hopelijk is het seizoen niet te lang voor ze

'Ik laat graag zijn wereld in duigen vallen'. Ten eerste denk ik niet dat Dirk Kuyt na de zege van Sheriff in zak en as zit. Ten tweede is het aandeel van deze trainer in de zege op Real echt niet zo groot als hij nu doet voorkomen. Sowieso spreekt hier een slechte winnaar.
Bijzonder dat hij zoveel waarde hecht aan wat de analisten overal ter wereld te melden hebben!

29 september 2021 om 13:06

Hij is gewoon superblij en geniet en geniet en wil de hele wereld laten weten dat ze hebben gewonnen, ondanks wat er over hen wordt geroepen. Ik kan dat wel begrijpen. Wij waren ook zo enthousiast toen Ajax in Madrid Real versloeg

30 september 2021 om 08:27

Klopt ook wel, maar ik heb geen enkele sneer naar wie dan ook vanuit ajax gehoord richting analisten die aan de andere kant van de wereld ajax terecht als underdog aanwezen

29 september 2021 om 13:20

Slechte winnaar??? Een clubje met een 12,4 mil tot hun beschikking mag zich zelf echt wel op de borst slaan. En even hun gram halen. Dus terecht dat je even terug slaat. Was Ajax ook niet ontzettend blij op die manier tegen real/Juventus

30 september 2021 om 08:25

Waarom zou je als trainer van een moldavische club op deze manier terug moeten slaan naar een analist van een of andere zender? En jezelf op de borst kloppen mag best, maar ik vind dat dat ook op een andere manier kan.

Het huidige opzet van de Cl is gwn prima. Het is toch leuk dat teams uit kleine landen tegen topclubs kunnen spelen. Soms kunnen ze verassen zoals gister

Ach
Eigenlijk had het 0-2 moeten zijn.
Die strafschop was echt niks walgelijk gedrag van real spelers. Ze zijn net bassie piede piede

29 september 2021 om 13:22

Eigenlijk had het 6-2 moeten zijn, maarja dat is eigenlijk. De strafschop vond ik te zwaar, maar daarvoor was er een moment dat Vinicius bewust werd gehaakt door de verdediger van Sheriff. Maar daar werd geen pingel voor gegeven.

29 september 2021 om 13:27

Waarom dan 6-2???
Omdat een keeper boven zich zelf uit stijgt. Kansen met je verzilveren. Wel netje dat je het ook geen pingel vond.

29 september 2021 om 13:33

Klopt dat is zeker zo, maar zulke wedstrijden heb je er tussen zitten. Mooi voor Sheriff en haar supporters. Maar vreselijk voor Real en haar fans.

Wat Dirk Kuyt zegt moet je met een korreltje zout nemen , die zeg wel meer onzin

Ik ben benieuwd wat ten Hag van sheriff zou vinden.
Hij had het in het verleden over Koiboys.

Iedereen die in de CL zit verdient om in de CL te spelen.

Prachtige prestatie van FC Sheriff. Maar Dirk Kuyt zei destijds toch niets geks met de kennis van toen? Wie van ons had zijn TOTO op Sheriff ingezet dan? Spreken is zilver...

29 september 2021 om 13:25

Het gaat er meer om dat Kuyt heeft gezegd dat er in de Champions League geen plek voor Sheriff is. Dat ze er niets te zoeken hebben. Dat die trainer daar nu even op terug komt snap ik wel. Zijn gewoon geen slimme uitspraken. Bescheidenheid siert de mens. Kuyt had best een pleidooi kunnen houden dat het voor ploegen als Sheriff moeilijk zal worden. Dat doorgaans het verschil in kwaliteit immens is. Maar Sheriff heeft zich op eigen kracht geplaatst en verdient het daarom in de CL te spelen. En kijk eens aan, ze hebben al 6 punten. Boven verwachting en erg knap.

29 september 2021 om 15:06

Jawel. Hij zei wel iets geks. Hoe kan je nou niks te zoeken hebben in een toernooi waar je je notabene zelf voor hebt geplaatst?!? Door al die voorrondes komen is voor een club als sheriff in verhouding net zo knap als een man united dat zich plaatst door in de top 4 te eindigen. Echt wat een arrogantie van die Kuyt.

29 september 2021 om 17:38

Alsof er ook maar iemand is die dit zach aankomen. Iedereen had voorspeld dat ze strak onderaan de groep zouden eindigen met hooguit een paar punten. Maar als Dirk Kuyt het zegt is hij arrogant? Ik bedoel verwacht ook niet dat als Sheriff door de groepsfase komt dat ze het erg ver zullen schoppen. Is ook niet erg want dat maakt de prestatie alleen maar bewonderingswaardiger

Hulde aan Sherrif , van 2 ploegen winnen die al jaren CL spelen , laat gelijk het ongelijk van de Super League zien. Andere clubs moeten ook een kans krijgen.

Dat ze bij Sherrif nog luisteren naar wat Dirk Kuyt zegt. Doen we hier al jaren niet meer.

Nou voel ik me allesbehalve geroepen om dominee Dirk te verdedigen, maar op zichzelf is er aan de stelling van hem door deze incidentele uitslag niets veranderd.
Het is voetbal eigen dat zelfs de zwakste club een keer van de sterkste kan winnen. Helaas is de CL een toernooi waarvan voor 80% op voorhand al bekend is wie er doorgaan naar de knock-out fase en het aantal titel kandidaten is helemaal beperkt.

Al met al is het naar mijn stellige overtuiging in de huidige opzet een toernooi waarvan de uiterste houdbaarheidsdatum ook zeer beperkt is. Op een bepaald moment zullen velen afhaken, omdat het te voorspelbaar is. Logisch gevolg zal een afname van sponsorbijdragen en advertenties zijn.
Kortom; op korte termijn is de huidige CL een goudmijn voor de allergrootste competities en Uefa. Op langere termijn super destructief......

Ach ja Dirk Kuyt, voor een harde werker is die toch aardig wereldvreemd.

Tijdens het EK lagen ze in Spanje al helemaal overhoop toen van der Vaart wat van ze vond en speelden ze plots stukken beter. Nu Kuyt en Sheriff... we kunnen in ieder geval stellen dat onze analisten internationaal nog wat betekenen .

Wel lachwekkende uitspraak van Kuyt natuurlijk. Als je je gewoon netjes plaatst heb je wel degelijk iets in de Champions League te zoeken. Dat is helemaal niet aan hem om te bepalen. Ook wel beetje hypocriet aangezien het feyenoord waar hij zich laatste jaar voor se cl mee plaatste kwalitatief zeker niet beter was dan deze sheriffs. Is tocht geweldig man. Zon kleine club tussen de grote miljoenen. En dan ook nog een resultaat halen tegen de grootste club van de wereld.

Op het allereerste gezicht zou iedereen hier denken dat Sheriff niks te zoeken heeft in de CL. We hebben nog nooit de kampioen van Moldavië in de groepsfase gehad wat al verrassend genoeg was. Echter als je als Sheriff zijnde in staat bent om 4(!) voorrondes te overleven dan ben je wel zeker in staat om je huid duur te verkopen tegen de grootmachten. Dit laten ze ook zien tegen Shaktar en Real. De kans is in ieder geval wel groot dat ze verder gaan in de Europa Leauge en zelfs dan hebben ze meer dan genoeg respect afgedwongen in de voetbalwereld.

Ik heb respect voor de speler Kuyt, maar deze jongen is in potentie een nog grotere catastrofe dan Frank de Boer voor het Nederlandse voetbal. Feyenoord heeft gewoon een kanonskogel ontweken door hem niet trainer van het eerste te maken. Dit soort jongens moet we niet in het voetbal hebben, ook niet op TV. Helaas lijkt Sneijder ook zo een type. Lijken totaal geen kijk te hebben op het spel en komen elke keer weer met idiote beweringen en constateringen.

als een analist zegt dat Spanje superslecht is of Haller niet thuis hoort in CL, dan weet je dat de kans reeel is dat ze hun braaksel zullen moeten inslikken. Maar in geval van Sherrif had volgens mij echt niemand incl hun trainer gedacht dat ze 6 punten uit 2 duels zouden halen.

Is juist leuk dat zulke teams meedoen en dan verrassend een grootmacht als Real een nederlaag toebrengen. Eerder een compliment maken ipv zo een club te kleineren…

Benieuwd op Kuyt dit ook zou zeggen over FC Utrecht, als ze op een of andere manier op plek 2 eindigen. En dat is tamelijk hypocriet.

Kuyt was een prima speler, maar voor de rest heeft die het allemaal wel hoog in zn bol zitten zeg. Hij kan beter reclame gaan maken voor een bueaty merk mey zn opgespoten kop

Toch lullig. Zegt die Kuyt voor het eerst in zijn leven iets pikants en trapt hij geen open deur in, krijgt hij gelijk de deksel op de neus. Onze dorpspastoor is niet meer te redden vrees ik.

29 september 2021 om 19:42

Hahaha inderdaad, wat is dat voor opmerking ook, als Cambuur de ED wint hebben zij ook recht op de champions league, zo is dat nou eenmaal afgesproken. Kuyt mag gaan klagen bij de UEFA als hij geen onbekendere clubs in de Champions league wil zien.

Zijn ze nou al naar zo een wedstrijd geweest ?
Had die in dat zelfde interview ook gezegd.

Die arme kuyt wordt ook van alle kanten gevuurd haha ik kan hier zo hard om lachen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sheriff


0 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
D. ArboledaVerdediger163
F. CastañedaAanvaller166
N. DagoAanvaller144
A. TraoréAanvaller135
A. KhalidAanvaller105
M. YansaneAanvaller76
Voor de complete selectie: Clubpagina Sheriff.

Nederland
304 fans
Coach, 41 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren