Driessen: ‘Ook Besiktas geen graadmeter om te zien waar Ajax staat’

Woensdag, 29 september 2021 om 06:56Yanick Vos • Laatste update: 07:56

Valentijn Driessen vindt Ajax te veel kansen missen en verdedigend 'te broos' in de Champions League. De Amsterdammers staan er met zes punten uit twee wedstrijden uitstekend voor in de groepsfase, maar desondanks blijft de chef voetbal van De Telegraaf kritisch op het team van Erik ten Hag. Volgens Driessen zijn de zeges op Sporting Portugal (1-5) en Besiktas (2-0) geen graadmeter om te zien waar Ajax internationaal staat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door genieterr)
29 september 2021 om 07:12

Had zomaar 2-1 kunnen staan en dan had ik het nog moeten zien. Als dit in Istanbul gebeurt in die heksenketel dan ga je eraan. Dan win je de pot van zijn lang zal zijn leven niet!! Defensief is het te gemakzuchtig. Mis toch wel een bikkel zoals Sanchez destijds!

29 september 2021 om 07:19

De enige reden dat Besiktas weer enigszins in de wedstrijd zou kunnen komen was omdat ze bij Ajax weer gemakzuchtig werden. Als ze gewoon vol gas hadden gegeven was het 5 of 6-0 geworden. Zoals Sneijder aangaf: tegen Dortmund doen ze dat écht niet

29 september 2021 om 07:36

Wat had je dat wel willen zien? Al was het 2–1 geworden, besiktas had niks in te brengen. Ajax zou dan nog wat scherper worden waarschijnlijk. Nee, ook met 2-1 was er niks gebeurt.

29 september 2021 om 07:44

@mrboity

dat wil ik nog wel eens zien of ze dat niet tegen clubs als Dortmund etc gaan doen. Ook tegen Sporting was het eigenlijk een lange tijd billen knijpen want dachten ze dat het in de pocket was.

Denk dat het meer het niveau op dat moment is van Sporting en Besiktas om juist die momenten dat Ajax verzwakt niet uit te buiten. Dat Besiktas niet het niveau haalt van Ajax dat weten die gasten ook wel - maar je moet natuurlijk wel 90 minuten lang erbij zijn om niet in zo'n dooie flow te komen en de tegenstander die rust en tijd geeft om te hergroeperen, en dat laat Ajax toch redelijk vaak vallen, en dat is niet alleen dit jaar te zien maar ook de jaren ervoor.

Gewoon 10 a 15 minuten er even niet bij zijn of denken we gaan even rustig spelen, kracht besparen. En dat heeft Ajax (maar ook andere Nederlandse ploegen zoals PSV, Feyenoord, AZ) en in Europa toch ook vaak de das omgedraaid - momenten dat je eigenlijk al ziet als toeschouwer dat het fout gaat.

Ik snap ook die rust momenten wel en tegelijk niet, je komt uit een aanvallende en dominerende flow en die raak je op dat moment gewoon helemaal kwijt. Je zag het in de tweede helft bij Ajax ook. 15 minuten even een beetje de kluts kwijt en de rest van de wedstrijd, ondanks dat ze niet echt in gevaar komen is ook die aanvals flow weg.

jammer, maar wellicht dat dat ook een stukje niveau is waar de jonkies juist moeten leren en de veteranen juist de jonkies moeten oppakken. leer puntje voor alle Nederlandse ploegen.

29 september 2021 om 08:54

Tegen Sporting was het lange tijd billenknijpen? Vriend, na 50 minuten sta je 4-1 voor. Na 63 minuten zelfs 5-1. Is dat lang billenknijpen? De enige spanning vond je tussen de 33e minuut en de 39e minuut na de aansluitingstreffer van Paulinho en de vier minuten na rust. Want ook voor rust kom je tot die goal geen moment in de problemen en sta je na negen minuten 2-0 voor. Je hebt maximaal 10 spannende minuten gehad.

29 september 2021 om 08:59

Ik vind dat je bijhoorlijk overdrijft. Er zijn maar weinig ploegen die 90 minuten blijven gaan. Je moet af en toe ook even gas terug nemen. Ajax houdt dat helemaal niet vol 90 minuten vol erop. Ze hebben dit prima uitgespeeld. Besiktas heeft nauwelijks kansen gehad. Die bal op de paal was mogelijk buitenspel. Het enige wat je ze kon verwijten is dat de pure scherpte er niet was. Anders werd het gister 7-0. Billenknijpen tegen Sporting? Wat heb jij gekeken? Lachwekkende post!

29 september 2021 om 09:38

Het heeft niet zozeer met gas terug nemen te maken maar gewoon met zakelijk blijven. Je zag op een gegeven moment dat ze alleen maar hakjes gaan geven, gravenbergh die gewoon een bal kan spelen maar toch eerst 2 man gaat opzoeken en zelfs haller met zijn draaischijf van een vrachtwagen dacht op een gegeven moment ook dat hij maradona was.

29 september 2021 om 10:21

Doe ff serieus. defensief heeft Ajax in lange tijd niet zo goed gestaan en ja ze gaven een grote kans weg wat resulteerde in een doelpunt. Nou wauw zeg. Je kunt niet altijd niks weggeven. Zelfs de absolute top geeft kansen weg.
Ajax speelt met een opa op goal en heeft maar 1 CL goal tegen en 1 ED tegen. Geloof me dat is niet de verdiensten van de doelman. Puur de verdediging en hert middenveld.
Ipv focussen op wat minder gaat wees blij over hetgeen dat zeer goed gaat.

29 september 2021 om 11:17

@shelbygt500, welk punt? Die uit de duim gezogen flauwekul dat ze kwetsbaar zijn in de omschakeling? Ga toch weg man, Ajax geeft echt nauwelijks iets weg en zijn juist totaal niet kwetsbaar in de omschakeling. Juist doordat er met timber en martinez twee bewegelijke en snelle verdedigers staan. De enige die zwak is in de omschakeling is blind, maar dat lost de rest van het elftal netjes op.

Maakte me juist veel zorgen over fysieke kwetsbaarheid, vooral bij luchtduels en laten martinez en timber e nou net op dat vlak in de CL tot nu toe excelleren. Ook Alvarez en Haller helpen daar ontzettend bij. Zeker bij standaard situaties. Het oogt juist totaal niet wankel en het is zo goed dat ze nog geen tegengoal hebben opgelopen uit standaard situaties, terwijl de keeper op doel een grote farce is. Die bakt er echt niets van, grijpt totaal niet in, oogt hoogst onzeker en heeft al vaker dan eens een bal totaal verkeerd ingeschat waardoor de verdediging kostte wat kost de duels moest winnen.

Het enige punt dat hij een beetje heeft is het kansen afmaken, Dat begint zorgen te baren. Tegen Groningen werd er onzorgvuldig mee omgesprongen en gisteren weer. Dat moet echt beter. En zeker Haller mag zich dat aanrekenen. Wat vervolgens niemand opmerkt is dat onze houten klaar Haller voetballend een aantal waanzinnige acties had. Helemaal voor dat grote loge lijf van hem. Daar zit dus wel degelijk meer in dan afmaken. Weet niet of die ook aan de slag is met Vanenburg, maar hopelijk weet hij dit door te zetten. Als die ook nog eens gaat voetballen in de voorhoede dan wordt het helemaal smullen.


29 september 2021 om 12:18

Lee112

Kijk de blaadjes moeten weer vol en ze moeten kritisch blijven. Maar het is toch wel heel erg lekker als ze niet verder komen dan een beetje zeveren over een al dan niet geldig tegengoaltje terwijl je gewoon weer de volle buit binnensleept.

Ajax heeft zo vaak goed gespeeld op dit niveau maar te weinig gekregen. Nu domineren ze dit soort tegenstanders overduidelijk, wat een luxe.

Hier heeft Driessen weer een open deur ingetrapt. Besiktas miste zoveel spelers dit was niet een representatief CL team.

Een finale halen zie ik ons ook niet doen. Verdedigend is het gewoon niet top. We hadden in het jaar van de halve finale ook een stabiele kracht achterin met De Ligt, die dat seizoen zeer constant was en misschien wel het beste seizoen uit zijn carrière tot nu toe speelde. Daarbij PSG en Bayern zijn gewoon mijlen ver van de rest op het moment.

29 september 2021 om 07:21

Besiktas was inderdaad CL onwaardig. Sporting daarentegen miste hun 2 belangrijkste spelers, echter vind ik ondanks dat gemis Sporting wel gewoon CL waardig en is het een mooi resultaat van Ajax. Onderaan de streep winnen ze gewoon 2 x vrij eenvoudig.
Dat is gewoon klasse gedaan!

@johannetje je vergelijking met het seizoen waar ze de halve finale hebben bereikt was de verdediging juist instabiel. Ja ze bereikte de halve finale. Maar als je heel kritisch kijkt naar dat seizoen was het alsnog altijd net aan. Het waren altijd 2 wedstrijden met 2 gezichten. Ene wedstrijd winnen met 4-0 om de volgende wedstrijd 3-0 te verliezen. Het was altijd kantje boord enkel omdat de overwinningen steeds wonderschoon waren met top aanvallend voetbal werd er niet echt over gesproken.

Tot nu toe zijn ze dit seizoen simpelweg een stuk stabieler

29 september 2021 om 07:38

@Reqengi, je haalt het Europa Leauge seizoen door de war met het Champions Leauge seizoen. We verloren toen alleen 1-2 tegen Real en 2-3 tegen de Spurs.

29 september 2021 om 08:04

Dat is niet waar. Real was 1-2 thuis en 4-1 uit. Juventus was 1-1 thuis en 1-2 uit. En tottenham was 2-3 thuis en 0-1 uit. Er werden in 5 top wedstrijden 'slechts' 5 goals tegen gemaakt.

29 september 2021 om 07:38

Ach dit soort verhalen vertelde Driessen ook in het succes jaar van de CL. Tegen de echte top was Ajax niet opgewassen. Hij ging zelfs niet naar Madrid, omdat Aix daar kansloos was.

Wat Driessen alleen altijd vergeet is dat je wedstrijd tegen een gehavend Besiktas, niet kan vergelijken met een wedstrijd tegen een Bayern. Ook dat maakt wat extra’s los bij spelers.

29 september 2021 om 07:57

Dat is inderdaad zeker waar. Die extra impuls die een van de top teams je geeft kan je tot grote hoogtes tillen. Laten we hopen dat het weer een mooi seizoen word, tot nu toe is het iig genieten.

29 september 2021 om 08:44

Het is ook nooit genoeg. Jaren geleden had Ajax dit soort wedstrijden nooit gewonnen, tegen de Portugese en Turkse kampioen. En ja, ze waren beide verzwakt, maar Ajax doet het dan toch gewoon uitstekend met 6 punten en een doelsaldo van 7-1.. United verloor 2 weken geleden van Young Boys, de recordhouder en koploper van Spanje verloor gisteren thuis zelfs van een topclub uit Moldavië.. dit blijft wel de CL, en het draait gewoon om het resultaat. Daarnaast voetbalt Ajax ook nog eens prima, dus waarom die aanhoudende kritiek?

29 september 2021 om 09:01

@SilverFront: Ajax kan niks goed doen. Nee, we zijn geen Europese top zoals door sommige mensen gezegd wordt. Maar als Europese subtopper presteren we de afgelopen jaren toch gewoon erg sterk. Iedereen vindt altijd maar een manier om de prestaties te downplayen: de feiten spreken voor zich. Sinds Ten Hag kost qua UEFA-punten de tiende club van Europa achter alleen clubs die behoren tot de creme de la creme.

29 september 2021 om 09:10

Omdat we in een zeikland leven met veel zeikerds wat alleen maar negatief kan lullen. Het enige wat je Ajax kan verwijten is dat het wat slordig was en er niet een paar meer in wist te prikken. Nou nou erg hoor. Wat een ramp dat het geen 7-0 is geworden 😆 Vroeger laat je zulke tegenstanders gewoon terugkomen of werd het nog heel spannend. Dat heb ik nu totaal niet gehad. Ik heb heerlijk ontspannen gekeken. Ook wel is lekker! Ondertussen nog wat krachten gespaard voor de competitie. Ik vind het helemaal mooi!

Word Dortmunt dan de graadmeter Valentijn? Mooi, rollen we die ook op.

29 september 2021 om 07:22

Alleen als Haaland ook speelt. Anders gaat hij ook zeggen dat het niet zo is.

Maar die wordt zonder Haaland ook niet makkelijk opgerold hoor @koningmeester

29 september 2021 om 15:49

Stel Ajax wint op deze weg de CL, dan zou Driessen nog steeds iets verzinnen wat aangeeft dat het niet door het goede spel komt. Als dit het niveau is van de CL groepsfase dan is dat de graadmeter. En dan spelen ze straks in de kwartfinale tegen Bayern, dan wordt dat de graadmeter en moet je misschien uit een ander vaatje tappen. Win je die en verlies je daarna van Sherriff dan heb je de CL houder verslagen, maar gefaalt tegen een 'laagvlieger'. Dat is voetbal.

29 september 2021 om 07:25

Je wordt toch moe van die man (en dat soort mensen). In 2019 waren Bayern, Benfica, Real en Juve ook niet meer op hun best… Gewoon dik winnen vd kampioen van portugal en de kampioen van turkije 1 helft lang voetballes gegeven (die wisten ondanks die bal op de paal echt niet waar ze het miesten zoeken) maar nee het was geen graadmeter….

Hoezo geen graadmeter? Ajax is dus beter dan de kampioenen van Portugal en Turkije Valentijn

29 september 2021 om 07:21

Maar beide teams misten meerdere belangrijke spelers. Psv won met 5-1 van de ploeg die op doelsaldo (1 doelpunt) geen kampioen van Turkije werd) zegt dat veel over psv of misschien meer over de tegenstander?

29 september 2021 om 07:28

Dan had Ajax ze nog opgerold. Deze selectie daar zit gewoon. muziek in. Dus psv en ajax zijn beter dan hun tegenpolen uit turkije

29 september 2021 om 07:31

@Janssen, Daar gaat het niet om. Valentijn wacht gewoon tot Ajax verliest om dan vervolgens weer te kunnen gaan zeiken. Je hebt als Nederlandse club 6 uit 2, wint dus 2 keer van de kampioen van Portugal en Turkije, en nog is er gezeik.

29 september 2021 om 07:40

Ja en psv wist zich niet te plaatsen door benfica? Is de Portugese competitie dan sterker dan onze omdat de niet kampioen al met 10 man psv kan uitschakelen?

29 september 2021 om 09:15

Ja lekker simpel. Je moet eerst zelf goed presteren om een tegenstander op te rollen. Dus dat is dan de verdienste van Psv en Ajax inderdaad. Dat de tegenstanders slecht voor de dag komen doet er eigenlijk helemaal niet toe. Je moet het wel eerst doen!

29 september 2021 om 07:39

Ook realistisch zijn he want beide ploegen miste nogal wat vaste basis spelers dus het zat in dat opzicht mee.
Ajax was over beide potten weliswaar beter maar wat ik al eerder zei ze moeten zuiniger met de kansen omgaan want tegen een Dortmund is het andere koek

29 september 2021 om 07:45

Opzich is het heel knap om daar van te winnen, dat was 10 jaar geleden vermoedelijk niet zomaar gelukt. Echter is Portugal ook niet heel serieus meer te nemen op dit moment. Sporting verliest dik van Ajax, Porto net zo dik van Liverpool en Benfica heeft veel mazzel gehad tegen PSV. Ik denk dan ook dat Dortmund de eerste echte graadmeter gaat worden.

29 september 2021 om 09:20

Dortmund 1-0 tegen Sporting gewonnen vind ik ook niet echt geweldig qua uitslag, jij wel? Als Ajax daar goed tegen speelt wordt weer getzelfde geroepen. Was geen graadmeter etc. Jammer altijd! Mensen hebben echt moeite om is gewoon te zeggen. Goed gedaan! Er moet altijd wel wat bij gezeken worden. Het ging zeker niet allemaal goed. Genoeg punten voor verbetering maar als je dit topic doorloopt lijkt het wel dat Ajax kansloos verloren heeft

29 september 2021 om 10:16

Ik denk dat Ajax het zeer zeker goed gedaan heeft, maar de ploegen waar ze nu van gewonnen hebben (zelfs zonder alle blessure gevallen) zijn niet de echte europese topwedstrijden. Daar staat wel tegenover dat vooral bij ajax het beter voor elkaar lijkt te zijn dan bij veel andere ploegen. Waarom ik de hoop heb dat dit ook voor de andere nederlandse ploegen geldt. Hier lijkt het op, maar laten we hopen hier deze week weer een bevestiging van te ontvangen.

29 september 2021 om 10:48

Dat is inderdaad ook geen bijzondere uitslag. Toch vind ik Dortmund echt een Europese subtopper, wat ik van Sporting en Besiktas niet kan zeggen. Dus ik vind Dortmund de 1e tegenstander van formaat waar Ajax zich ook aan wil en kan meten. Ze zijn tot nu toe heel goed bezig in de CL

Ajax heeft teveel kansen en als je die mist op dit niveau gaat je dit je kop kosten.
Ja die 2-1 had gewoon geteld moeten worden.
1ste helft Ajax erg goed, 2de helft matig en dachten we zijn er al

29 september 2021 om 09:23

Had blijkbaar helemaal niet gemoeten. Was een forse duw. Het is maar net wat de scheidsrechter ervan vind en die floot en hij bepaalt. Dus nee die had niet geteld moeten worden.

29 september 2021 om 10:08

@schijntrap dat snap ik dat hij floot en bepaalt maar het was gewoon een flinke schouderduw menig andere scheids had hem goed gekeurd en was terecht geweest

Dat is natuurlijk niet de schuld van Ajax, maar van de tegenstanders. Wij kunnen ook niks aan die blessure golf bij Besiktas doen of dat Sporting zo zenuwachtig begint aan het toernooi. Zelfs als we wel scherp waren, dan ga je bij een 5-0 zege tegen Besiktas toch ook niet zeggen dat dit een geweldige graadmeter voor de rest van het toernooi is? Tot nu toe zetten we in ieder geval de stappen die nodig zijn om daadwerkelijk duels te krijgen die graadmeters zijn.

Het is gewoon knap om 6 punten na 2 wedstrijden te hebben. Hoe vaak is dat de laatste 20 jaar gebeurd? Natuurlijk zijn ploegen als MC, Bayern en PSG beter, maar geen enkele Ajaxsupporter gaat er van uit dat we wel even de finale gaan halen, dat is door de media de wereld in gestuurd. Als Ajax overwintert, hebben ze het prima gedaan en ook nog eens met leuk, aantrekkelijk voetbal. Valentijn is gewoon een stokertje…..als het goed gaat een bommetje leggen, zodat hij weer wat aandacht krijgt.

29 september 2021 om 08:41

Precies dit. Het lijkt echter tegenwoordig wel de tendens, onder andere door deze flapdrol van de Telegraaf, maar ook Derksen, dat het nooit goed genoeg is. Jaren geleden had je nooit op 6 punten na 2 wedstrijden gestaan in de CL, na wedstrijden tegen de Portugese en Turkse kampioen. Nu win je ze beide, sta je op een doelsaldo van 7-1, en nog is het niet goed genoeg!
Dit blijft wel de CL. Het schijnt dat de recordhouder en koploper van Spanje, gisteren thuis verloor van de debutant uit Moldavië..

En ja, Sporting miste zijn topscorer, en Besiktas miste er nog veel meer. Maar waarom dan nog die aanhoudende kritiek als je als Ajax zijnde gewoon je ding doet, en 6 punten pakt met 7 goals en 1 tegen? Had het dan 2x 7-0 moeten zijn, zonder ook maar 1 kans weg te geven? Kom op man.

29 september 2021 om 10:21

Of je het nou eens bent met hem of niet. Valentijn is waarschijnlijk geen suppoorter van een club en geeft dan ook een minder rooskleurige mening dan een supporter. tuurlijk is het netjes wat ajax gedaan heeft, maar als hij zegt dat besiktas niet op volle sterkte was en ajax veel gemist heeft dan is daar niks van gelogen. Haller mist wel vaker, toevallig tegen sporting ging alles erin maar dat is eerder uitzondering dan normaal. Als je alleen positief geluid over ajax of welke club wilt horen moet je naar een clubsite gaan. Hier komen ook mensen die op een andere manier naar de wedstrijd kijken. Zullen sites als deze niet blij mee zijn als iedereen positief nieuws van zijn club gaat lezen want dit zijn de artikelen waarmee zij hits scoren.

Zo bijzonder dat deze man zijn mening mag geven in een landelijke krant. Denk dat een willekeurige trainer van de onder 15-1 van welke club dan ook meer bestand heeft van voetbal dan Valentijntje. Zou hij zijn eigen mening nou relevant vinden als hij met een aantal open deuren zijn stukjes volschrijft.

29 september 2021 om 08:41

Beter de mening van Valentijn dan alle open deuren die op VZ worden ingetrapt. Net zoals je bij voorhand al weet dat er onder een bericht over Valentijn allemaal standaardopmerkingen over Valentijn Driessen worden geplaatst.

29 september 2021 om 09:12

Wat een vergelijking. Driessen wordt betaald en trollt op nationaal niveau. Hier zitten mensen op een forum te posten. Nou nou wat erg.

Ach het zal allemaal wel wat Valentijn roept. Voorlopig stromen de nodige punten voor Nederland op de UEFA coefficiëntenlijst weer binnen. Daarnaast rinkelt de kassa. Prima toch? Het maakt mij geen fluit uit hoe overwintering bewerkstelligd wordt.

Ajax was gisteravond gewoon heer en meester. Tegen een verdedigende ploeg zo veel ruimte en kansen creeren is gewoon absurd. Zo n tempo heb ik in tijden niet gezien.

Ik moet wel stellen dat er tegen Sporting wel degelijk slecht werd verdedigd. Alhoewel Ajax 3-1 voorstond kwam Sporting er heel gemakkelijk uit. Tot de 4e viel was het voor mij oprecht billenknijpen. Gisteravond was dit helemaal niet het geval. Ajax stond wel mega aanvallend, maar dat kwam ook omdat Besiktas nauwelijks iets kon inbrengen.

29 september 2021 om 09:28

Billenknijpen tegen Sporting heb ik echt niet gehad. Na 10 minuten op 2-0 voor en jij zit te billenknijpen thuis. Serieus dude?

29 september 2021 om 09:31

Als je weet hoe gemakzuchtig Ajax soms kan worden, yup. Verdedigden echt niet goed en dan krijg je nog zo’n goal tegen.

Feit is dat er een handvol wereldtopploegen in de CL zit en de rest hangt tussen Europese subtop en middenmoot in. Dan is het winnen tegen deze Europese middenmoot gewoon uitstekend en minstens zo belangrijk.

Hij heeft gewoon een punt. Ajax mist te vaak te veel honderd procent kansen. Haller had er 3 moeten maken ipv 1. Tadic voor een leeg doel etc.

29 september 2021 om 10:18

Maar geldt dat niet voor elke ploeg ? Ajax is in de Nederlandse competitie wel behoorlijk dodelijk. en natuurlijk is daar de tegenstand minder, maar neem de misser van Tadic, dat had niets met tegenstand te maken, dat was gewoon een misser van een behoorlijk hoog niveau. Waarbij gelukkig voor ajax achteraf de schade behoorlijk mee viel. PSV kwam afgelopen weekend de missers veel duurder te staan.

29 september 2021 om 11:00

Maar het punt is dus dat je dat tegen de betere teams duur kan komen te staan. Wil Ajax betere teams zoals Dortmund verslaan moeten de grote kansen er echt in.

Driessen: "na Sporting Portugal bleek ook Besiktas niet van kampioenenniveau en geen graadmeter om te zien waar Ajax internationaal staat". Jawel, dat is het wel: Ajax staat boven Sporting Portugal en Besiktas. Ook al heeft die tweede club kennelijk geen bank van voldoende niveau om in de CL te acteren. Deze stelling van Driessen is weer hetzelfde liedje als in 2018/2019, want het komt nooit omdat Ajax zo goed is, maar omdat de tegenstander faalt. Driessen kan alvast zijn agenda voor de knock-out-fase volplannen met andere activiteiten, want hij hoeft dan vast niet af te reizen naar Madrid, München of Parijs.

Wat een vreselijke man is dit toch. Alleen maar negativiteit wat een zeikerd is hij toch. Hij moet een moeilijk leven hebben, zou hij zijn vrouw ook zo afzeiken

Ach ben al lang blij dat Ajax goed mee doet in de cl.en niet zoals in het verleden een figuranten rol speelt. Tja en dat je het Nivo niet benaderd van een psg of een city is toch niet zo gek? Die hebben er beide afgelopen jaren al. Bijna een miljard in gepomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3646
2.Feyenoord3524
3.PSV3416
5.Vitesse26-2
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder151
D. TadićAanvaller156
S. BerghuisAanvaller145
S. HallerAanvaller149
David NeresAanvaller143
D. KlaassenMiddenvelder123
R. PasveerKeeper120
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

36 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 14 9 2 0
2020/2021 Ajax 19 11 2 0
2020/2021 West Ham United 16 3 0 0
2019/2020 Eintracht Frankfurt 0 0 0 0
2019/2020 West Ham United 32 7 1 0
Laatste voetbalnieuws

Buitenlandse pers onder de indruk van Ajax: ‘Hij beleeft een explosief seizoen’

Ajax heeft dinsdagavond indruk gemaakt op de internationale media. Door een 4-2 overwinning op Sporting Portugal besloot Ajax de groepsfase van de Champions League met een perfecte score: achttien punten uit...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 8 december
Franco Antonucci mag komende winter waarschijnlijk worden verhuurd. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren