Özyakup: ‘We hebben het vermogen om Ajax thuis te verslaan’

Dinsdag, 28 september 2021 om 22:01Chris Meijer

Oguzhan Özyakup denkt dat Besiktas het vermogen heeft om Ajax in de return te verslaan. De in Nederland geboren middenvelder kwam tijdens de ontmoeting tussen Ajax en Besiktas als invaller binnen de lijnen en kon geen verandering brengen in de 2-0 stand, die al bij rust op het scorebord stond in de Johan Cruijff ArenA. “We hebben onze best gedaan en zullen er alles aan doen om beter te worden”, zo tekenen Turkse media op uit de mond van Özyakup.

“We kwamen hier gehavend, dat wisten we. We wisten ook hoe sterk Ajax was en dat ze ons onder druk zouden zetten, daardoor was het begin lastig. De tweede helft speelden we wat meer vooruit en kwamen tot een doelpunt, die werd afgekeurd. Dat was controversieel”, geeft Özyakup te kennen. De afgekeurde goal - na een vermeende duw van Kenan Karaman jegens Jurriën Timber - zorgt ook voor woede bij de Turkse kranten. Fanatik spreekt van een ‘schandalige fout’, terwijl Fotomaç en Hürriyet het besluit van scheidsrechter Benoît Bastien eveneens afdoen als ‘schandalig’.

“We moeten realistisch zijn. We hebben het vermogen om Ajax thuis te verslaan”, vervolgt Özyakup. “We moeten eerst naar Lissabon en spelen twee wedstrijden op rij tegen Sporting Portugal. Daar moeten we zes punten pakken. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken en zoveel mogelijk punten pakken, dan zien we wel hoe ver we komen. We gaan door een moeilijke periode met veel wedstrijden, dus we moeten onszelf ook zien te beschermen.”

“Het was een lastige wedstrijd”, zo oordeelt Besiktas-trainer Sergen Yalçin. “Op dit niveau zijn die dingen nu eenmaal niet gemakkelijk. Ons plan werkte en de eerste kans was voor ons (toen Michy Batshuayi de paal raakte, red.), daar hadden we kunnen scoren. Ik moet zeggen dat de jongens ervoor gevochten hebben. Het wordt niet makkelijk om de achterstand nog goed te maken, de wedstrijden tegen Sporting zullen onze positie in de groep bepalen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

90 reacties (laatste reactie door ml_dragon)

Je mag blij zijn dat het 'maar' 2-0 was. Had 8-1 moeten zijn. Wat een kansen weer zeg voor Ajax

29 september 2021 om 08:49

Vergeet het maar rhuis gaan ze ook verliezen van ajax

29 september 2021 om 01:59

Vind het nog steeds jammer dat zijn periode bij Feyenoord zo abrupt eindigde. Hij drukte direct zijn stempel en ik zie deze jongen graag het niveau van de ED omhoog komen helpen. Evenals Turuc, Denswil, Donk en van Aanholt overigens.

Wat een positivisme nadat je net kansloos hebt verloren, maar goed in voetbal kan alles.

28 september 2021 om 22:15

Als ik besiktas supporter was geweest, had ik zulke uitspraken niet kunnen waarderen. Je vraagt je af of ze überhaupt wel meededen en dan zoiets na afloop zeggen.

28 september 2021 om 22:20

Wat moet je dan zeggen? Dat je dan toch verliest? Volgende keer speel je thuis met een hele andere opstelling. Tuurlijk blijf je strijdbaar. Of het realistisch is zien we dan wel. Als supporter zou ik dat iig wel willen zien.

28 september 2021 om 22:24

Excuses aan de supporters voor de wanprestatie. Ik vind zeggen dat het realistisch is om te winnen na zo’n pot echt waanzinnig. Had wel kunnen zeggen dat ze volgende keer beter voor de dag gaan komen met terugkerende spelers.

28 september 2021 om 22:29

Vind dat niet heel gek om te zeggen dat ze het kunnen doen als de selectie fit is. Anders kan je net zo goed niet op komen dagen. Hij zegt niet dat ze gaan winnen maar dat ze het vermogen hebben met een fitte selectie, zeker thuis. Zou het als supporter juist niet kunnen waarderen als je geen hoop hebt op een winst.

28 september 2021 om 22:54

Hij had kunnen zeggen dat ze thuis met publiek én met minder geblesseerden meer kans maken. Vandaag hebben ze werkelijk niks laten zien wat in potentie kan leiden naar een overwinning op Ajax

29 september 2021 om 01:42je moet het eigenlijk zo zien, besiktas heeft met 8,5 man gespeeld. Zoveel spelers geblesseerd niet normaal en jonkies van 18 noodzakelijk opstellen en laten invallen, terwijl ze nog niet hun debuut hebben gemaakt in de Turkse competitie...hetzelfde was ook bij sporting zo, dus ajax heeft daarin ook wel geluk mee...in Turkije kunnen ze Ajax verslaan... en wie daarom moet lachen...just wait...

by the way ik ben geen bjk fan, maar een fanatieke Gala supporter...

29 september 2021 om 01:59

Sporting en besiktas was een wereld van verschil qua blessures. Bij sporting wel de topscorer, maar niet bijna het gehele elftal. we zullen zien maar is niet te vergelijken.

We zullen zien hoe ze voor de dag komen in istanbul. Ik hoop dat zij op volle oorlogsterkte zullen zijn. Maar vandaag had ajax toch echt wel iets meer mogen scoren. T valt mij op dat haller niet echt een goede kopper is. Van t weekend ook al een enorme kopkans gemist.

Op basis van wat? Ajax had totale controle, nauwelijks wat laten zien die turken..

28 september 2021 om 22:22

Was natuurlijk ook verre van het basiselftal van besiktas, Ze hebben wel veel meer kans dan, zeker thuis.

Heel makkelijk om te denken dat je thuis opeens meer kans maakt als je minder geblesseerden hebt. Besiktas kwam hier niet om aan te vallen. Als ze dat wel gaan doen in de terugwedstrijd krijgt Ajax ook meer ruimte net als tegen Sporting. En dan zijn ze het gevaarlijkst. Tegen muren lukt het ook makkelijk maar met ruimte is het nog makkelijker. Maar hopelijk is overwintering al binnen voor die wedstrijd.

28 september 2021 om 22:41

Tja, dit zijn woorden van een subjectieve supporter. Nu vind ik Ajax wel beter dan Besiktas, ook met hun sterkste opstelling, maar jij doet voorkomen alsof Ajax onverslaanbaar is. Echt sterke ploegen hebben ze niet gehad vooralsnog.

28 september 2021 om 23:22

Grappig, die ploegen zijn allemaal opeens een stuk sterker nadat ze tegen Ajax hebben gespeeld. Zelfs Sporting daar moest Dortmund het opeens doen met een krappe overwinning in eigen huis, terwijl sporting 2 weken geleden nog werd weggezet als veredelde amateurs na de oorwassing in eigen huis. Groningen zou het Ajax wel lastig maken, Cambuur was naïef. NEC kan er geen hout van. Ajax speelt al 9 wedstrijden tegen koekebakkers als je de opinie hier op voetbalzone moet geloven. Waarschijnlijk is Utrecht na komend weekend een ploeg in onbelans en PSV over twee weken een ploeg in extreme crisis. Zolang het maar koekebakkers blijven.

28 september 2021 om 23:23

Idd, ik zie hier en daar toch ajacieden die iets te hard op de borst aan het kloppen zijn. Jammer vind ik dat, beetje relativeren kan geen kwaad denk ik. Besiktas miste zoveel spelers, maar dat wordt nu door sommige ajacieden heel licht over gedaan alsof t geen factor is. Ajax is nog niet echt getest vind ik zelf, al wil ik absoluut niet hun prestatie bagetalliseren. Want t blijft knap wat ze vooralsnog hebben gedaan. Ik ben alleen iets voorzichtiger met mijn oordeel. Ik wacht nog ff af tot wij dortmund hebben gehad en psv(angstgegner)over een paar weken.

28 september 2021 om 23:41

Ik vind inderdaad dat we niet echt getest zijn door Besiktas, maar Sporting was toch wel een redelijk eerlijke test. Dortmund wint daar slechts met 1-0 van, dus dan is ons aanvalsspel toch wel aanzienlijk beter.

28 september 2021 om 23:42

Ridirkulous enerzijds mag er realisme zijn betreffende de tegenstand, maar het moge duidelijk zijn dat Ajax in blakende vorm en daar wordt van genoten. Ik persoonlijk denk dat Ajax ongeacht welke fitheid dan ook, op papier, altijd de favoriet is. Je kunt altijd wel weer wachten op de volgende tegenstander die wat moet gaan bewijzen, maar wat dan als Ajax Dortmund van de mat speelt? Dan wacht je tot ze PSG tegenkomen? Met andere woorden: je wacht tot ze verliezen. Dat moment dat Ajax weer een keer een tik krijgt komt heus nog wel, ben ik ook realist genoeg voor, maar het is toch ook lekker om een beetje in het moment te leven en je te laten meenemen in euforie?

28 september 2021 om 23:49

Peerberwers. Sporting mistte tegen ons ook keyplayers. De leider achterin en de topschutter. Alsnog, die wedstrijd was idd super aan ons kant. Maar alsnog ben ik wat voorzichtiger. Ik ben al bijna 30jaar ajacied. Uiteraard hoop ik dat wij deze lijn kunnen door trekken.

28 september 2021 om 23:53

Shorty. Nee man, ik heb t ook aangegeven dat ik de prestatie van ajax super vind. En ik geniet met volle teugen. Echter, wat betreft echte test. Ja ik vind dat wij gewoon nog niet echt echt getest zijn. Persoonlijk is mijn graadmeter de komende weken. Dortmund en PSV. Als wij ook in die 2 wedstrijden kunnen domineren en vooral niet te veel kansen weggeven, dan ben ik geneigd om ook iets harder op mn borst te kloppen.

29 september 2021 om 01:09

Beetje relativeren kan geen kwaad.
De hoogstgeplaatste tegenstander in de eredivisie waar Ajax tegen heeft gespeeld is Twente, dat was puntverlies. De rest staat allemaal lager, met oa. de nummer 15,17 en 18.
Verder verlies je de supercup met 4-0 en speel je vanavond tegen een ploeg met 11 geblesseerden.
Dus ja…..

29 september 2021 om 01:12

Denk je dat PSV dan zoveel meer een graadmeter is dan Sporting? Niet dat Ajax die wedstrijd niet kan verliezen, maar die zijn op papier toch aardig gelijkwaardig? Ook met 2 spelers minder is dat toch alsnog een prima graadmeter om te concluderen dat het met de vorm wel snor zit lijkt me, of wat wil je anders precies concluderen na PSV of Dortmund? Ik wil ook niet zover gaan dat Ajax heel erg ver gaat komen in Europa, maar je moet nu wel kunnen overwinteren ongeacht de uitslagen tegen Dortmund en PSV. Daar wordt het nu wel tijd voor en dit Ajax lijkt mentaal volwassen genoeg om het nu wel over de streep te trekken. Goed alles kan gebeuren, maar ik heb er wel een goed gevoel bij.

29 september 2021 om 01:15

@gt77 ja leuk allemaal, maar het gaat natuurlijk ook wel om de manier waarop Ajax zelf speelt. Alsof Ajax elk jaar zo goed speelt tegen soortgelijke tegenstanders.. Bij Ajax loopt het nu gewoon heel goed.

29 september 2021 om 01:42

Shorty. Psv is traditioneel sws een angstgegner. Ze spelen een soort voetbal(reactie) wat ons totaal niet ligt. Als er een club is op deze aardbol die ongeacht hun eigen vorm en kwaliteit, het ajax moeilijk kan maken is PSV t wel. Ja en daarom Persoonlijk, beschouw ik de wedstrijden tegen psv als een soort indicator. En dortmund behoeft verder denk ik geen toelichting, ok paar woorden dan, t wordt over t algemeen geaccepteerd dat zij echt dicht tegen absolute top zitten. Maar goed, zoals jij zegt..ik ben ook zeker aan het genieten van mn cluppie. En ben,ondanks dat t miss niet zo overkomt, optimistisch.

29 september 2021 om 06:27

Dat is het sentiment. Als Ajax wint ligt het aan de tegenstander en als Ajax verliest is het naïef en zijn ze overklast.

29 september 2021 om 09:27

Maar traditioneel gezien zijn Turkse ploegen ook lastig. Ik vind het maar onzin om altijd maar elke prestatie te downplayen. Ajax doet het goed, speelt erg leuk voetbal en daar maakt een eventueel verlies tegen PSV geen verschil in. Zo kan je alles wel proberen te relativeren, wordt je Europees kampioen, "ja maar Brazilië en Argentinië deden niet mee" etc etc. Praatjes als finale is haalbaar enzo gaan natuurlijk veel te ver, maar ik vind het echt belachelijk dat je niet mag zeggen dat Ajax momenteel heel goed is omdat ze niet alleen maar tegen topclubs hebben gespeeld de afgelopen weken.

Besiktas speelde heel slecht. Ik zie eigenlijk niet echt aanknopingspunten. Probeerde het spel van Ajax vanaf minuut 1 te ontregelen en met snelle counters wat te forceren. Daarmee red je het niet in deze poule.

28 september 2021 om 23:48

Je bent volgensmij vergeten dat dit onze c elftal is he

29 september 2021 om 00:25

@kartal38 ze lijken het moeilijk te kunnen beseffen joh..het is echt waar ongelofelijk wat ik allemaal lees..sommigen hebben voor het eerst met elkaar gespeeld bij Besiktas en 5 jongens die 20 of jonger waren..Berkay Vardar heb ik voor het eerst zien spelen vandaag..laat ze maar genieten van hun avond..wij moeten sporting pakken en Dortmund pakt Ajax 2x en dan zien we wel hoe de heren over Besiktas thuis “walsen” koekebakkers die het maar niet beseffen

Laat Sporting en Besiktas maar twee keer gelijkspelen.

Besiktasfans, hoe lezen jullie dit? Sorry maar hebben ze gezopen ofzo, natuurlijk wil je er de volgende keer meer van maken maar ze doen daar echt alsof ze meededen. PEC Zwolle had laatst nog meer kansen

28 september 2021 om 22:16

Nouja ze hadden toch een bal op de paal en een onterecht afgekeurde goal.

28 september 2021 om 22:41

@d.pranjic, noem dan meteen ook even de kansen die Ajax had. Dat maakt je vergelijking wat realistischer.

28 september 2021 om 23:30

@d.pranjic: de scheids floot al voordat Karaman scoorde. Er is dus helemaal geen sprake van een afgekeurde goal. Dat de scheids voor de duw floot was zeer discutabel, maar het is in feite geen afgekeurde goal (omdat het spel dus al stil lag).

29 september 2021 om 00:51

De bal op de paal was buitenspel zover als ik dit kon beoordelen. Was die erin gegaan, dan was deze afgekeurd.

28 september 2021 om 22:23

Een terechte reactie van een realist. Als je acht basisspelers mist, dan kan je zo voor de dag komen. Niks mis mee. Maar met het thuispubliek en volle kracht acht ik de kans groter voor een winst voor Besiktas. Stel ajax mist, Timber, Blind, Alvarez, Tadic, Tony, Berghuis En Mazoui, Klaassen, Schuurs (aangezien Besiktas met een LB en iemand die normaliter vierde keuze is als CV speelde), denk je dan dat ajax nog zo goed zou zijn?

28 september 2021 om 22:35

Fit zijn is ook een kwaliteit. Zou me niks verbazen als de vele blessures te maken hebben met de vele oude spelers die er rondlopen daar. Wel mooi, je klinkt als een supporter die zojuist nipt heeft verloren door details. Blijkbaar niet gezien hoe Ajax alleen de 1e helft gewoon al 4-0 voor moest staan.

28 september 2021 om 22:56

Ik denk dat Ajax een hele sterke bank heeft en de kracht zit in de speelstijl die iedereen kan hanteren. Iets wat bij vele clubs mist want als ze een aantal spelers missen het gelijk niets meer voorstelt. En daarnaast lijkt het mij niet gezond zoveel geblesseerden te hebben en zouden ze intern eens moeten kijken waar het misgaat bij trainingen of spelersdata verzamelen waarom zoveel mensen geblesseerd raken.

28 september 2021 om 23:29

Oké je maakt er gelijk 9 van ipv 8 maar goed. Dan zou Ajax nog altijd een gruwelijk elftal op kunnen stellen met een echt zwakke plek. Keeper blijft gelijk. Rensch - jeugdspeler (kunnen er een aantal zijn) - Martinez en Tagliafico in de achterhouden. Gravenberch, Taylor en Kudus op het middenveld. Neres, Haller en Daramy voorhoede. Dan heb je nog spelers als Labyad en Danilo achter de hand om nog iets te kunnen wisselen. Bovenstaand elftal zou nog altijd de favoriet zijn tegen dit Besiktas.

28 september 2021 om 23:44

Ik maak er negen van terwijl ik er ook twaalf van kan maken. Zelfs bankspelers waren geblesseerd. Daarom be noemde ik er 9, en Schuurs erbij. Anders had ik idd, Rensch, Tagliafico en Kudus kunnen noemen.

28 september 2021 om 22:33

Nou ik ben blij dat jullie er nog positief over kunnen zijn, maar ik heb vanavond ook geen geweldig Ajax gezien. Ik denk dat wij echt een stuk verder zijn, zelfs onze wisselspelers zijn in principe basismateriaal dus zelfs dan schat ik ons hoger in. Succes nog in de competitie en de rest van de groepswedstrijden (behalve tegen Ajax natuurlijk😉)

En dit zeggen na helemaal afgedroogd te zijn. Puur voor de bühne.

"We moeten realistisch zijn". En dan deze opmerking maken. Ja je miste redelijk wat spelers. Ajax miste redelijke wat kansen. 5/6/7-0/1 had niemand raar van staan te kijken. Zelfs met hun sterkste opstelling moet je gewoon vol aan de bak voor elk punt en hopen op het beste.

Hoppa! Lekker hoor dat geagiteerd reageren. Ik volg NL voetbal en Turks voetbal. Besiktas heeft zeker de mogelijkheid om van Ajax te winnen . Met Thuis publiek en alle spelers erbij acht ik persoonlijk de kansen 60% voor Besiktas. Laten we nou niet doen alsof ajax nu een wereldtopper is. Als ik de reacties zo lees, dan ga je nog denken alsof we het over Bayern, PSG of Man C. hebben. Lachwekkend, sommige reacties hier.

28 september 2021 om 22:27

Ik vind de reacties over Ajax ook best overdreven maar dat vind ik van jou 60% net zo. Niks wijst er op uit dat Besiktas favoriet is tegen Ajax.

28 september 2021 om 22:27

Met alle respect, maar heb je de wedstrijd gezien? Besiktas mag Ajax bedanken dat het met rust niet 5-0 staat. Kopbal Haller, Intikker Tadic, schot vanaf 11 meter berghuis. 2de helft krijgt Haller nog 2 kopkansen. Ajax wordt erna laconiek, gaat spelen met hakjes geven en op 50 procent spelen en Besiktas wordt precies 1 keer gevaarlijk. Dit had gewoon 7-1 kunnen worden als beide teams hun kansen afmaken. Dus nee Besiktas gaat er thuis met de basis 11 ook gewoon af

28 september 2021 om 22:30

Ajax kan inderdaad van elke tegenstander in de CL verliezen. Maar vraag me toch echt af hoe je hier zo zelfverzekerd bij die 60% komt? Je weet dat ajax uit de laatste jaren eigenlijk sterker is dan thuis, en daarnaast vraag ik me af of je de 1e helft wel gezien hebt. Ajax combineerde vrolijk door Besiktas heen alleen vergat om de 4/5/6 -0 te maken, totaal geen gelijk opgaande wedstrijd.

28 september 2021 om 22:50

Nou zelfs de bookmakers hadden een winst voor Ajax voorspelt. Op unibet waren de odds 1,15 dat Ajax zou winnen en 21 dat Besiktas zou winnen. Ajax heeft wel voor hetere vuren gestaan dan een uitwedstrijd bij Besiktas dus ik denk niet dat zij zich er heel erg druk over zullen maken ook kijkende naar het puntverschil in de groep.

28 september 2021 om 23:50

Dit Ajax is inderdaad totaal niet het team dat onder de indruk raakt van wat fanatiek publiek, dat was anders in de tijd van de Boer bijvoorbeeld. Gaan ze Tadic uitschelden? Die lacht ze gewoon keihard uit! Alsof een Martinez, Alvarez, Gravenberch en Blind zich door de Besiktas aanhang laten beïnvloeden.. onwijs veel karakter en mentaliteit in dit team, meer nog dan het Ajax van de halve finale in mijn ogen.

Grote praatjes wel na zo'n kansloze nederlaag. Natuurlijk misten ze onwijs veel spelers, maar wat ze vandaag lieten zien was gewoon ronduit slecht

Sierd de vos zei het treffend : ajax speelt niet tegen besiktas maar ajax speelt met besiktas

In Turkije spelen zal zeker lastig zijn in die heksenketels daar, zeker als Besiktas dan een fitte selectie heeft. Ken de basisploeg verder niet zo goed. Gaat ook weer een hele andere wedstrijd worden als die Turken dan gaan aanvallen. Dat is dan ook zeker niet nadelig voor Ajax, denk dat bv een Anthony dan met meer ruimte ook veel meer los komt dan vandaag.

28 september 2021 om 22:58

Denk niet dat er ook maar één Ajax speler onder de indruk zal zijn van het publiek daar.
Die hebben de afgelopen jaren wel voor hetere vuren gestaan. Denk aan Real Madrid, Juventus uit. En op die wedstrijden stond ook nog veel meer druk dan op dit potje.

28 september 2021 om 23:07

Nee Ajax niet zo zeer, misschien dat de thuisclub zelf wat meer opgezweept wordt en dan feller in de wedstrijd zit. Sporting wonnen we ook uit met 1-5 en die zijn zeker niet minder dan besiktas, dus ik maak me ook niet druk.

Heeft Ajax verdient gewonnen? 100%!
Had het ook 6/7-0 kunnen worden? 100%

Maar als Besiktas fan moet ik het volgende toch echt even zeggen!

Van de 11 spelers die vandaag op het veld stonden, spelen er maar 4 basis! De keeper, rechtsachter, verdedigende middenvelder(Josef), Spits (Batshuayi). Ook ridvan speelt basis maar die moest noodgedwongen als linksbuiten spelen.

Rechtercentrale verdediger-> is nog maar 17/18 en oorspronkelijk onze 5/6e verdediger.
Linkercentrale verdediger -> is van oorsprong onze 2e keus als linksback
Middenvelders Can & Salih-> zijn onze wisselspelers
Rechtsbuiten -> is van oorsprong onze 3e keus als linksbuiten
Linksbuiten -> zoals gezegd is dat onze linksback!

Spelers die we missen: Pjanic, Ghezzal, Vida , Welinton, Ghezzal, Nkoudou, Larin, Montero, Necip.

Ik hoop dan ook echr van harte dat iedereen bij de return fit is zodat we kunnen zien wat het krachtsverschil daadwerkelijk is. Vanavond telt op papier wel maar eerlijk is het niet.

28 september 2021 om 23:01

Indrukwekkend rijtje geblesseerden hoor! Wat een grootheden, we komen met bibberende knieën naar Istanbul!

28 september 2021 om 23:24

Lekker goed onderbouwd ook.
Hij zegt helemaal niets verkeerds arrogante kwal.
Als Ajax: Tadic, blind, martinez, Antony, Alvarez, Maz, Haller mist dan benoem je dat toch ook, en is de kans ook groot dat je op je bek gaat!
En nee ben geen Bjk supporter

29 september 2021 om 01:00

Zou niet best zijn als je een nikname met GSS hebt en dan Beşiktaş fan bent 😂. Natuurlijk moet je dat benoemen, want het zijn gewoon feiten, maar eerlijk gezegd verwacht ik ook gewoon een overwinning van ajax in istanbul. Of wij moeten al geplaatst zijn (iets wat ik hoop, maar niet verwacht). Kwalitatief heeft ajax gewoon een veel beter team. Zelfs met blessures, maar zoals ik eerder al aangaf. De bal is rond.

29 september 2021 om 07:06

Ik ben zelf ook Ajax en idd GS supporter, maar kan me ergeren aan dit soort types. Iemand anders legt het boven ook uit dat ze 80% van het team missen.
Ik zou bjk wel op oorlogs sterkte tegen ajax willen zien.

Nou ik denk dit helemaal niet want ze zijn echt een klasse minder.

Nogal een opzienbarende reactie, nadat je net weggespeeld bent door Ajax en bij 6-0 ook niet had mogen klagen. Besiktas is veruit de mindere en ik denk dat ze thuis ook gewoon afgaan, ook al hebben ze dan misschien wat spelers terug.

Waarom is er zoveel haat naar besiktas? Hij heeft gewoon gelijk we missen zowat heel onze elftal en spelen met onze c elftal, 5 spelers onder de 20 hebben gespeeld. Ik zie ons met teixeira pjanist nkodou met zn snelheid tegen ajax gewoon winnen.We hadden vandaag gewoon kunnen gelijk spelen met onze c elftal als die scheids de goal van kenan karaman door liet gaan.

29 september 2021 om 08:22

Ja en als ajax haar kansen afmaakte was het 8-1 geworden. Zo ken ik er nog wel een paar...

Ik word hier enorm gehaat door mijn realisme, maar vind het serieus zo triest voor Besiktas. De Ajax supporters lachen jullie gewoon letterlijk uit. Stop eens met dat gehuil dat jullie een elftal missen en neem dit als een man. Denken jullie nou echt dat Ten Hag vanavond wakker ligt omdat Vida en Larin er de volgende keer bij zijn?

Het ligt echt aan de Turkse ploegen, op de 1 of andere manier zijn ze nooit compleet. Gs tegen PSV? ‘Hadden nog transfers nodig’. Fener is al jaren bezig met een zogenaamde revolutie. En nu dit van Besiktas die klagen dat al hun 30+ spelers geblesseerd zijn. Is doorselecteren naar jongere spelers misschien een idee?

Snap niet alle haat richting mij, als Turkse clubs nou eens de schuld hij henzelf zouden zoeken in plaats van altijd bij iemand anders zouden ze zoveel verder zijn.

29 september 2021 om 00:37

Aaa jij bent weer hier zo te zien met je 30+ reactie. Je hebt vandaag gezien toch met een jongere selectie? Zou jij dit team boven de team met pjanic, alex, vida, ghezzal kiezen? Turkse jeugd opleiding is niets vergeleken met nederlandse. Kijk naar Gs ze hebben jonge spelers maar weten niet hoe ze met hun moeten omgaan. Zelfde geldt voor Bjk en Fb. Je mag zeuren over je 30 plus maar Turkije kan dat gewoon niet aan. Wij hebben onze europese “succesen” altijd geboekt met ervaren spelers. Dus de enige wat jij doet hier is kleinzielig reageren en dan vraag jij jezelf af waarom je haat krijgt…..

29 september 2021 om 01:03

Toch moet men het daar gaan zoeken. Ja dit zal betekenen dat er eerst achteruitgang zal plaatsvinden, maar op langer termijn gewoon beter. Zeg nou zelf; een voetbal gek land met 80+ miljoen inwoners, maar niets laat zien kan roch gewoon niet. Men zou gewoon bij de beste van europa moeten behoren.

29 september 2021 om 13:53

Je hebt helemaal gelijk. Maar niet het bestuur maar onze aanhang is het probleem. Ze willen graag een grote naam hebben ipv kans te geven voor de jeugd. Laatst zat een zogenaamde GS journalist zijn eigen team neer te halen. Hij zei: Met een jonge team win je complimenten, maar met sterren win je bekers. We zijn maar 6 weken verder en de visie van GS wordt door hun eigen aanhang kapot gemaakt.

We geven liever miljoenen uit aan "ster-spelers" ipv te investeren in ons jeugd. Als Soyuncu in turkije had gebleven ipv naar buitenland te gaan had hij nu bij Altay gespeeld omdat wij graag Vida of marcao willen zien. Ik hoop dat GS en FB een punt kunnen maken met hun selectie dit jaar.

Ja... Joh ik denk als Ajax al zijn kansen van de eerste helft had benut was het zeker 5-0 of meer geworden.. En Ajax speelde nog niet eens op 100%

Stel Ajax verliest 2 x van Dortmund dan word het potje tegen de turken als zij 2x winnen toch wel heel spannend met maar 2 goals verschil. Ajax had dit met minimaal 4-0 moeten afmaken. Leermomentje weer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Besiktas


317 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
K. KaramanAanvaller120
C. LarinAanvaller104
G. YalçınAanvaller93
M. GünokKeeper30
M. ŞahinKeeper
U. MeraşVerdediger60
Voor de complete selectie: Clubpagina Besiktas.

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren