Erik ten Hag kan naar eigen zeggen nog steeds om Steven Berghuis heen

Maandag, 27 september 2021 om 15:43Dominic Mostert • Laatste update: 16:33

Erik ten Hag lijkt af te stevenen op een keuze tussen Steven Berghuis en Davy Klaassen voorafgaand aan de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Besiktas. Na de interlandperiode keerde Klaassen met liesklachten terug, waardoor Berghuis als aanvallende middenvelder aantrad tegen PEC Zwolle, SC Cambuur, Fortuna Sittard, FC Groningen en Sporting Portugal. Hoewel Ajax al die wedstrijden won, kan Ten Hag naar eigen zeggen wel om Berghuis heen.

Journalist Mike Verweij confronteert de trainer van Ajax op de persconferentie met de doelcijfers in de wedstrijden met Berghuis als basisklant: 24 goals voor, 1 tegen. Zelf was Berghuis in die vijf duels goed voor drie doelpunten en vijf assists. Verweij vraagt of Ten Hag 'met goed fatsoen' om Berghuis heen kan. "Dat zou wel kunnen, ja. Ik kan om iedereen heen. Je kiest het team waarmee je de meeste kans hebt om te winnen. Dat moet bovenaan staan. Het team is altijd belangrijker dan het individu", maakt de oefenmeester duidelijk.

Klaassen kwam tegen Groningen een kwartier voor tijd binnen de lijnen en maakte daarmee zijn rentree. Hij is inmiddels fit genoeg voor een basisplaats. "Davy is er een paar weken uit geweest. Maar niet zo lang dat het alarmerend is. Hij heeft een week of drie geleden bij het Nederlands elftal nog drie wedstrijden in één week gespeeld. Dat kan dus niet helemaal weg zijn. Ik denk zeker dat hij kan starten", geeft Ten Hag aan. Komt het dan neer op een keuze tussen Berghuis en Klaassen? "Ja, uiteindelijk zullen we keuzes moeten maken, dat klopt. Daar ben ik wel vrij goed in."

"De principes veranderen niet, maar ze brengen andere kwaliteiten", reageert Ten Hag op de vraag of er iets verandert met Berghuis of Klaassen als nummer 10. "Een heel grote kwaliteit van Davy is dat hij gevoel heeft voor ruimtes, om die te belopen. Hij heeft een heel goede timing daarin en een fantastische defensieve omschakeling. Steven maakt goede positiekeuzes en het overzicht en de techniek om de laatste bal te geven. Hij heeft me verbaasd in de progressie die hij boekt in het belopen en de timing om ruimtes te bespelen en de samenwerking daarin met de spits, maar zeker ook in de defensieve omschakeling. Op die positie is het voor ons ongelooflijk belangrijk dat dat op een heel efficiënte manier gebeurt, anders worden we kwetsbaar."


Poll

Wie moet volgens jou de voorkeur krijgen tegen Besiktas?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

61 reacties (laatste reactie door 4ever4ajax)

Beter inzicht, Berghuis. Werkpaard, Klaassen

27 september 2021 om 16:00

Dus kan Berghuis beter spelen toch? Zeker tegen een zwakkere ploeg dan Ajax.

27 september 2021 om 16:16

Ligt aan de tegenstander natuurlijk

27 september 2021 om 16:39

Grootste pluspunt aan deze discussie vind ik dat je bij een wissel er niet veel op achteruit gaat. Iets wat de afgelopen jaren wel het geval is geweest.

27 september 2021 om 17:05

Nou dat dus. Je kan nu heerlijk rouleren zonder (heel veel) in kwaliteit in te leveren. In dit geval zou ik toch Berghuis opstellen ipv Klaassen. Net iets meer combi voetbal. Sneller iig. Klaassen kan het ook maar gaat een tandje langzamer.

28 september 2021 om 09:55

Waarom zo negatief over Klaassen? Hij zeikt nooit, geen negatief woord of actie naar welke andere club, speler of fans dan ook, werkt keihard, scoort heel veel belangrijke goals, maar heeft in Berghuis een speler die zijn plek - vind ik - mogelijk beter invult voor het team. Maar dat werkpaard altijd... Alsof hij niet bij ieder ander Eredivisieteam altijd zou spelen en alsof we in Nederland meerdere gasten hebben die beter zijn op die plek. Donny en Wijnaldum spelen bij grotere clubs (af en toe), maar geven praktisch nooit thuis als het erom gaat. Werkpaard...

Ik hoop dat hij dat zegt om davy toch enigzins gerust te stellen. Niet dat t een voorteken is dat berghuis wr naast ligt morgen. Dat zou echt, denk ik, een tactische blunder zijn aangezien besiktas naat verwachting de dubbeldecker gaat parkeren, gezien hun personele probelemen.

27 september 2021 om 16:11

Hele discussie gaat nergens over. Berghuis gaat gewoon spelen. Puur om de reden dat Klaassen er 3 weken uit heeft gelegen en Berghuis het gewoon heel goed heeft gedaan. Wat dat betreft kan Ten Hag gewoon beter zeggen dat hij met Berghuis gaat spelen, want dat staat allang vast. Zijn we van die hele discussie af.

27 september 2021 om 17:07

Ja Verweij stelt ook een "domme" vraag. Dit antwoord van Ten Hag had iedereen wel in kunnen vullen. Ik verwacht ook dat Berghuis gaat spelen, vooral tegen een verzwakt Besiktas. Veel beweging en creativiteit. Wel prettig om Klaassen te hebben. Tegen een sterkere tegenstander kun je prima wisselen of Berghuis weer eens op de flank. Toch lekker dit soort wisselspelers.

27 september 2021 om 16:13Aangezien er, op Lang na, bijna geen gezeik is geweest is op Ten Hag qua people management denk ik dat door de bank Ajax heel ver kan komen dit seizoen. De concurrentie is moordend en (wissel)spelers moeten een hattrick aan assists of goals maken willen ze een basisplek verdienen. Dat zorgt ervoor dat Ajax consequent een hoog niveau kan halen dit seizoen. Ben heel benieuwd!

28 september 2021 om 09:57

Precies. Met Berghuis heb je nog meer creativiteit. Als het loopt zijn die combinaties op het moment echt niet te verdedigen

Had Davy nooit zo hoog zitten. Wat me meevalt is het aantal belangrijke goals dat ie scoort maar buiten dat om is Berghuis natuurlijk een paar klassen beter

27 september 2021 om 15:56

Ben ik het mee eens. Klaassen werkt hard en scoort best vaak belangrijke goals maar komt voetballend echt te kort tov Berghuis. Ik denk zeker tegen een Besiktas dat zich gaat ingraven je er veel makkelijker doorheen voetbalt met Berghuis op 10.

27 september 2021 om 16:08

Maar laat het scoren van belangrijke/eerste goals nou net 1 van de belangrijkste dingen in het voetbal zijn.
Ik vind ook dat Berghuis zou moeten starten tegen Besiktas, maar hij komt voorlopig nog niet in de buurt van de belangrijke momenten die Klaassen Ajax heeft gebracht.

27 september 2021 om 16:16

Ik denk dat Klaassen ook prima als 8 kan spelen, alleen Gravenberch haal je er niet uit, evenals Alvarez die je gewoon altijd nodig hebt in jouw team. Van mij mag Berghuis tegen ploegen waar je naar hartelust kan combineren spelen, maar tegen ploegen die wat dominanter zijn is een werker als Klaassen wat meer geschikt.

Ja hehe, hij is de trainer, die kan in principe om iedereen heen. OF het verstandig is op dit moment is een tweede. Ik zou Berghuis op dit moment niet vervangen , maakt op 10 een zeer sterke indruk, bemoeit zich heel nadrukkelijk met het spel, en is bij zeer veel goals (indirect) betrokken.

27 september 2021 om 15:51

Zeker weten! Daarnaast heb je met Alvarez al de harde werken in het team die extra vuile meters maakt. Klaassen heeft het altijd goed gedaan en heeft Ajax zovaak geholpen met zijn goals en ook tegen Turkije zag je zijn voetballende kwaliteiten. Maar Berghuis op de bank zetten die toch beter is en steeds beter in het spel past zou toch ook zo zonde zijn.

27 september 2021 om 16:39

Ik zou het middenveld wel eens willen zien met Klaassen, Berghuis en Alvarez. En nee, niet structureel, daar is Gravenberch te goed voor. Maar ik vind Gravenberch niet elke wedstrijd goed spelen. Dan is het niet erg om af en toe Gravenberch er een keer uit te halen.

27 september 2021 om 19:02

@4ever4 waarom dat? Als Gravenberch gewisseld moet worden, doe je dat toch voor Kudus. Zou het sowieso niet voor Klaassen doen. Niet creatief genoeg, niet snel genoeg en echt verdedigend eigenlijk ook mwa, mwa.

27 september 2021 om 23:26

Creativiteit heb je dan toch al met Berghuis en de diepgang dan van Klaasen met als extra slot Alvarez op 6. Ik zou het weleens willen zien zo.

Ik zou het gewoon zo laten staan momenteel. Berghuis is simpelweg de betere en creatievere voetballer en doet het goed op 10.

27 september 2021 om 16:09

Geen slecht idee. Berghuis is nu ook in goede doen. En dan 2e helft Klaassen erin gooien.

27 september 2021 om 17:04

Ik vind het wel zuur, want Klaassen is echt goed dit jaar en tegen Turkije fenomenaal, maar Antony laat dit seizoen echt zien wat hij kan. Die ga je niet banken. En tja Berghuis doet het de laatste weken ook erg goed. Ik denk dat het geen toeval is dat Ajax nu nog makkelijker voetbalt dan de 2de seizoenshelft vorig jaar. Berghuis is toch veel beter met de bal dan Klaassen. Berghuis staat al op 6 assists na 7 duels terwijl Klaassen er op 5 stond na 34 duels en beide scoren ze er wel 10-15 mits fit, dus in principe ga je met Klaassen er gewoon op achteruit.

27 september 2021 om 17:32

Toch mooi om te zien dat onze oud sterspeler bij jullie ook gewoon een van de sterspelers is Daar werd vooraf wel eens anders over gedacht.

27 september 2021 om 17:44

Nouja vind hem nog lang niet een sterspeler, want onbetwist is hij nog niet. Van Antony verliest hij de strijd momenteel bijvoorbeeld op zijn eigen positie en Klaassen is 50/50 denk ik. De beperktheid van de nummer 10 aan de bal (Klaassen en Van de Beek) was altijd al 1 van de storingsfactors bij Ajax, dus wat dat betreft ben ik zeker blij met Berghuis op 10. Dat zag je ook in 19/20 (corona seizoen) toen Ten Hag met Van de Beek op 6 ging spelen en met Ziyech op 10. Na de blessure van Neres en later Ziyech kwam het verval pas dat seizoen, maar die wedstrijden tegen Valencia en Chelsea uit en ik geloof utrecht en feyenoord thuis waren echt smullen.

27 september 2021 om 18:06

@fr010rdam

Berghuis is ook een hele intelligente en creatieve voetballer dus het is eigenlijk niet zo bijzonder dat we hem bewonderen. Hij is echt een topaankoop geweest en heeft bij Feyenoord laten zien wat zijn waarde kan zijn. Hij is sowieso beter dan Klaassen.

Tegen tegenstanders waar je in principe favoriet ben zou ik altijd kiezen voor Berghuis. Berghuis bezit meer creativiteit en doet het steeds beter. Klaassen is meer een werker maar is ook heel belangrijk geweest voor Ajax. Lastige keuzes want beide horen op basis van hun prestaties in de basis. Berghuis is zeker een betere voetballer maar Klaassen is niet iemand die je zomaar op de bank kan zetten, dan doe je hem echt tekort. Succes met kiezen Erik

27 september 2021 om 15:53

Ik zie Berghuis tot nu toe ook hard werken. Dat is het niet. En Klaassen is meer dan een harde werker (niet dat jij dat zegt trouwens). Hij geeft ook advies aan Gravenbergh bijvoorbeeld. Ook laat hij niet snel zijn kop hangen.

27 september 2021 om 15:56

Volledig eens. Zo had ik het ook niet bedoeld. Klaassen is ook creatief (maar minder als Berghuis) en Berghuis maakt ook vuile meters... het is echt een lastige keuze.

Al met al moet je gewoon (kunnen) winnen morgen met beide. Zie het liefst zelf Berghuis in de basis en Klaassen kan dan mooi na 60min invallen en zodoende ook wat minuten pakken.

27 september 2021 om 16:12

Vandaar ook mijn opmerking dat jij dat niet zegt. Ik heb namelijk soms het gevoel dat sommige supporters denken dat Klaassen geen techniek heeft of alleen maar hard werkt. Ik zou zelf ook met Berghuis beginnen en dan Klaassen in laten vallen.

27 september 2021 om 19:10

@kyle66 dat valt toch wel mee. Verwijt bij Davy is onvoldoende creativiteit, niet onvoldoende techniek. Het gros vindt wel dat hij een uitstekende functionele techniek heeft. Wel ben ik bang dat Klaassen het heel zwaar gaat krijgen. Niet alleen Berghuis, maar ook Kudus kan op die plek ballen. En die was echt goed voor zijn eerste blessure. En was naast creatief en voetballend goed ook fysiek imponerend.

27 september 2021 om 20:30

@ninjakai, misschien vergis ik me dan. Ik heb soms echt het idee dat mensen dat zeggen. Wel is het zo dat Berghuis en Kudus creatiever zijn maar Klaassen scoort ook. Bovendien is zijn werklust belangrijk. Daarom zeg ik ook dat Berghuis wat mij betreft mag beginnen. Maar ik heb vertrouwen in Ten Hag dat hij de juiste keuze zal maken.

‘Klaassen viel tegen Groningen een kwartier voor tijd binnen de lijnen.’
Meteen weer geblesseerd zeker 😂.

On: De creativiteit van Berghuis lijkt net dat beetje extra te zijn wat je nodig hebt tegen de teams die de bus parkeren. Die ga je natuurlijk gewoon opstellen dinsdag..Een luxeprobleem: Klaassen of Berghuis, maar ook Nico of Blind.
Ik denk dat hij voor Blind en Berghuis gaat.

27 september 2021 om 15:54

Ik hoop het niet! Berghuis en Blind vermoed ik omdat Klaassen nog niet 100 procent fit is.
Tagliafico is ook een betere optie als back t.o.v. Blind maar Blind is net als Klaassen niet iemand die je zomaar op de bank zet.

Zo zijn er keuzes zat voor Ten Hag. Zeker als straks Kudus hard op de deur zal kloppen...
Luxe positie en hopelijk komt Ajax in Europa een heel eind waardoor je makkelijker kan rouleren door het grote aantal wedstrijden en zodoende ook de wissels aan veel minuten kan laten komen. Anders hou je never iedereen happy

27 september 2021 om 15:58
Sorry, wilde schrijven (typen) Berghuis. Precies om de reden die jij zegt. Klaassen 1 pot een kwartier ingevallen. Denk dat hij ook tegen Besiktas in mag vallen voor Steven.
Denk dat Blind wel speelt vanwege het feit dat het centrum staat en Nico ook niet overtuigend speelt (net als Blind vind ik) tot dusver. Dan kies je altijd voor het voetbal en dan kom je uit bij Blind.27 september 2021 om 16:00

Gelukkig kan Kudus goed op de plek van Gravenberch spelen en Klaassen op de plek van Alvarez. Zou ze ook beide op die posities minuten laten maken, zodat we Alvarez en Gravenberch makkelijk kunnen vervangen. We hebben eigenlijk een enorme goede bezetting in elke linie, behalve op goal. Zou geweldig zijn als we er met Onana nog uit komen en hij vanaf de winterstop nog minimaal een half jaar op goal staat. Dan kunnen we het heel ver schoppen met deze selectie denk ik.

27 september 2021 om 16:04

Zet je Blind op linksback heb je normaliter meer voetbal van achteruit, met Tagliafico heb je meer snelheid en een speler die aanvallend meer aanwezig is. Met Klaassen meer doelpunten vanaf de 10 positie, met Berghuis meer creativiteit en assist.

Jij benoemt dit als een luxeprobleem, ik denk zelf dat je deze verschillende smaken in je elftal moet hebben om Europees ver te kunnen komen.

27 september 2021 om 16:14

Mooie avatar. Wereldgoal!! Ik hoor van Gelder nog uit zijn dak gaan.

OT: Zeker, ik wil alleen zeggen dat er gewoon op meerdere posities spelers zijn die basiswaardig zijn. Dat is in voorgaande jaren wel eens anders geweest. Je hebt wel 16 man die basis kunnen staan qua kwaliteit. Alleen de keeper vind ik nog altijd een punt van kritiek.

27 september 2021 om 16:43

Ik viel over het woord 'luxeprobleem', terwijl je dus eigenlijk luxepositie bedoelt. Ajax heeft inderdaad wel 16 basiswaardige spelers en ik ben blij dat deze luxe er is. De keeper is nog wel een punt van kritiek, tenzij ze er ondanks alles toch voor kiezen om Onana weer in genade aan te nemen.

Natuurlijk zegt hij dat. Sowieso omdat hij zijn keuze niet laat bepalen door de buitenwereld maar ook omdat hij geen van beide spelers af wil vallen. Bovendien hebben ze allebei hun kwaliteiten.

Ik zou morgen 100 procent voor Berghuis kiezen. Met 2 belangrijke redenen. 1 Klaassen heeft er toch een aantal werken buiten gestaan door de blessure. En morgen speel je thuis tegen een ploeg die zich gaat ingraven. En berghuis is in goede vorm.

Berghuis was bij Feyenoord te beroerd om te verdedigen, bij Ajax doet hij dat wel ook op de positie als middenvelder, moeilijke keuze voor ten Hag , want Klaassen deed het ook gewoon erg goed met belangrijke goals en veel loopvermogen, van iedere keuze is wat te zeggen, Ik denk dat het Berghuis wordt

27 september 2021 om 16:16

Ook het vertrouwen dat het niet voor niks is. Bij Feyenoord liep het niet en gooide iedereen er een beetje met de pet naar, berghuis voorop.

27 september 2021 om 17:09

Dat was ie helemaal niet. Dit is nou juist waarom hij toen uitviel tegen Hans Kraay. Ook bij Feyenoord werkte hij hard.

Berghuis zou ook echt een optie voor Oranje kunnen worden op 10. Zou graag een rappere rechtsbuiten willen zien namelijk. Wellicht Lang een kans geven daar. Gakpo - Depay - Lang met Berghuis erachter lijkt me wel wat. Moet er allicht wel een sterk defensief blok achter staan.

Ik zou met berghuis en klaassen begin en Gravenberch op de bank

Never change a winning team... je speelt sporting met 5-1 van de mat, laat Berghuis maar lekker staan.

Je moet er afentoe zelfs omheen Erik, Steven gaat niet 55 wedstrijden kunnen spelen in een seizoen

Besiktas zal naar verwachting ver inzakken en moet je op zoek gaan naar creatieve oplossingen en/of komen met een goed afstandschot. In mijn optiek heeft Berghuis daar toch echt een streepje voor. En daarnaast: hij is in bloedvorm na de interlandperiode, dus lijkt mij een voor de hand liggende keuze dit keer. Tegen Dortmund zal het anders zijn, zul je meer verdedigende taken krijgen en dan lijkt mij Klaassen een betere optie.

Maar even: waar hebben we het over. Een jaar of 5-6 geleden was het de vraag of Siem de Jong of Sigthorsson in de spits moest spelen. We've come a long way since then! Wat een luxe!

Ik zou voor Berghuis gaan. Never change a winning team nogmaals. Steven heeft een hele goede steekpass in huis, meer dan Klaassen. En aangezien we ook veel lopende mensen in de diepte hebben, heb je meer aan Berghuis. Daarnaast vind ik dat Berghuis ook een schot heeft dat rondom en net buiten de 16 levensgevaarlijk kan zijn. Ik denk dat Haller beter rendeert met Berghuis als 10 dan Klaassen. Klaassen komt toch veel meer in zijn speelveld terecht.

Berghuis is de koning niet. Het is wat Advocaat zei: " hij kan mee bij Ajax"
Tadic is onomstreden, de rest niet! Maar ja je moet als schrijver wel wat kunnen schrijven

27 september 2021 om 17:00

Tadic is onomstreden geworden door bizarre statistieken te behalen. Mocht Berghuis zo doorgaan dan word hij vanzelf net zo onomstreden.

Een groot pluspunt aan zijn transformatie tot 10 is overigens dat hij daar een stuk langer op topniveau kan blijven presteren.

27 september 2021 om 17:10

Hij speelt begin volgend jaar of begin competitie 2021 -2022 weer op rechts.
Anthony gaat voor heel veel geld weg aan het eind van het jaar en Neres misschien al eerder

Het grote verschil tussen de 2, voetballend vermogen. Berghuis is op de vlak een klasse beter. Dat niet alleen. Zonder klaassen speelt Haller ook beter. Klaassen liep iedere keer te ver door waardoor hij Haller in de weg liep, maar dan ook wel geregeld een belangrijk doelpunt maakte. Ik hoop op Berghuis daar je waarschijnlijk een muur moet beslechten. Ik verwacht niet dat Besiktas op de aanval gaat spelen.

Als ik zo de reacties lees is de meerderheid voor berghuis ipv klaassen. Ik niet. Berghuis en klaassen zijn totaal verschillende types natuurlijk, maar klaassen heeft wat mij betreft veel meer gevoel voor de nummer 10 positie. Vooral het moment van diepte kiezen is bij hem veel beter, daarnaast ook het druk zetten op de tegenstander. Berghuis wordt dan weer gevaarlijker als hij naar de zijkanten uitwijkt.

27 september 2021 om 17:11

Het is bij Berghuis natuurlijk ook wel zo dat ie itt Klaassen nooit een 10 is geweest. Dus dat gevoel heeftie nu nog wat minder, maar als je het verschil tussen z'n eerste en laatste pot op 10 ziet, komt dat gevoel er wel snel. Ik hoop echt dat ie daar blijft en we hem op Oranje daar ook neer gaan zetten. Daar missen we al helemaal de creativiteit op het middenveld.

27 september 2021 om 18:08

Klaassen is enkel in defensief opzicht beter dan Berguhis. Hij heeft iets meer body en durft meer het (lucht) duels aan te gaan dan Berghuis. Maar that's it, verder is Berghuis in alle opzichten beter. Of het nou scoren, assists geven, uitdribbelen, passen etc is, Berghuis is veel intelligenter en technischer dan Klaassen.

Om welke speler kan Ten Hag niet heen? Iedere positie is zowat dubbel bezet. Je kan Timber/blind/martinez alleen gebruiken in het centrum. Tagliafico en Blind beiden als linksback. Rensch en Mazroui als rechtsback. Op de vleugels kan je kiezen uit Tadic/anthony/neres/daramy/berghuis waar je op het middenveld kan kiezen uit Kudus/gravenberch/klaassen/berghuis/alvares en in de spits zijn zowel Haller als Tadic bruikbaar. Volgens mij kan Ten Hag als hij het wil om iedere speler heen. Goed, mischien Anthony niet momenteel. Maar dat is het dan ook wel.

3 goals en 5 assists in 5 potjes is niet mis zeg. Benieuwd waar die eindigt, mits ie basis blijft staan. Ik denk zomaar op 20-25 of iets dergelijks.

Mijn voorkeur gaat uit naar Berghuis op 10. Klaassen komt ook net terug van een blessure. Als de wedstrijd erom vraagt kan je altijd, om wat te forceren, nog Klaassen erin. Daarnaast vind ik het voetbal frisser ogen met Berghuis op 10.. Veel meer flitsende combinaties en snel positieafwisselingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3040
2.PSV3013
3.Feyenoord2818
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
R. GravenberchMiddenvelder131
S. HallerAanvaller139
D. TadićAanvaller135
S. BerghuisAanvaller125
David NeresAanvaller123
D. KlaassenMiddenvelder102
R. PasveerKeeper100
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

62 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 12 5 0 0
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 33 19 3 1
2019/2020 Feyenoord 24 15 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
Laatste voetbalnieuws

Erik ten Hag: ‘Hij is een voorbeeld voor de rest van de selectie’

Erik ten Hag heeft zijn bewondering uitgesproken richting Sébastien Haller. De aanvaller van Ajax kwam in de Champions League-wedstrijd tegen Besiktas (1-2) halverwege het duel binnen de lijnen en boog met...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 26 november
Chelsea heeft Nicolás Tagliafico op het oog als vervanger van de langdurig geblesseerde Ben Chilwell. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren