Huntelaar duikt op in kelderklasse: ‘Volgens mij heeft hij niet gescoord’

Maandag, 27 september 2021 om 11:25Yanick Vos • Laatste update: 12:42

Klaas-Jan Huntelaar heeft afgelopen weekend zijn rentree op het voetbalveld gemaakt bij amateurvereniging HC’03 uit Drempt. De 38-jarige spits, die zijn afscheid als profvoetballer nog altijd niet officieel heeft bekendgemaakt, speelde met het zesde zondagteam mee in de gewonnen wedstrijd tegen Concordia Wehl.

“Hij is de afgelopen tijd met opzet uit de publiciteit gebleven en heeft in stilte afscheid genomen van het profvoetbal”, geeft voorzitter en tevens ploeggenoot Mart de Kruif van HC’03 aan tegen Regio8. “Hij wil nu gewoon lekker voetballen. De club is daarbij een warm bad. Hij hoeft niks, hij mag alles.” De voorzitter bevestigt dat de 76-voudig international sinds vorige week staat ingeschreven bij zijn oude voetbalvereniging. Huntelaar maakte afgelopen zondag zijn debuut tijdens een 3-1 winstpartij tegen Concordia 10. “Volgens mij heeft hij niet gescoord, maar ik was er zelf niet bij”, aldus De Kruif.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Bij het zesde elftal van HC’03 speelt Huntelaar onder meer samen met zijn broer. Het is een team dat bestaat uit spelers tussen de 20 en 25 jaar oud, en oudgedienden. “Waaronder ikzelf, met mijn 63 jaar, ik ben de oudste”, aldus de voorzitter. “Het is een supergezellig team met een goede derde helft.” Volgens de voorzitter kijkt men bij de voetbalvereniging niet vreemd op van de aanwezigheid van Huntelaar. “Hij kwam hier wel vaker, het is voor ons niet zo opzienbarend.”

De inmiddels 38-jarige Huntelaar speelde tijdens zijn profcarrière onder andere voor topclubs als AC Milan en Real Madrid. In januari 2021 verliet hij Ajax om Schalke 04 te behoeden voor degradatie. Dit bleek een onmogelijke missie, waarna de voormalig profvoetballer besloot te vertrekken uit Gelsenkirchen. Onder meer De Graafschap probeerde Huntelaar nog tevergeefs te verleiden tot een terugkeer. Een rentree op de Achterhoekse velden kwam er echter alsnog, maar dan bij amateurvereniging HC’03.Gerelateerd

Meer sportnieuws

92 reacties (laatste reactie door vernon)

Dit is goud zeg. Wat een voetbaldier is het ook. Kan gemakkelijk hogerop, maar wil gewoon lekker ballen.

27 september 2021 om 12:45

Hoop niet voor hem dat hij in die klasse wat rancuneuze verdedigers tegenkomt die hem doormidden willen trappen. Dat weet je maar nooit met kelderklasse voetbal.

27 september 2021 om 13:09

Dat valt vaak nog wel mee toch? Als je je niet als grote exvoetballer gedraagt of constant panna's maakt wordt je echt niet zomaar doormidden getrapt.

27 september 2021 om 13:30

Toen Danny Koevermans rechtstreeks van het profvoetbal naar de kelderklasse ging, is hij als centrale verdediger gaan spelen omdat hij het geschop wel beu was. Wellicht verstandig idd.

27 september 2021 om 13:34

@gentiana:

Heb je zelf ooit in de kelderklasse gespeeld? Ik had een medespeler die redelijk snel en technisch was en die speelde altijd met twee paar scheenbeschermers (aan de voor- en achterkant), omdat hij voortdurend doodschoppen kreeg van trage verdedigers die gefrustreerd raakten omdat ze hem op de normale manier niet konden houden.

27 september 2021 om 13:53

Teams in het 6de zijn over het algemeen wel vriendenteams toch? Kan me best voorstellen dat je in het eerste van een 4de klasser moet oppassen. Teams in het 6de zullen over het algemeen wel respect hebben voor Klaas Jan lijkt mij.

27 september 2021 om 14:29

Er worden regelmatig doodschoppen gegeven kan ik je vertellen in de 7e klasse

27 september 2021 om 14:58

Uit ervaring kan ik je vertellen hoe lager hoe erger. Komt bij de teams uit de 6e / 7e klasse ook veel frustratie over de eigen onkunde bij kijken. Daarbij weet je in die klasse ook zeker dat je er uit 2 meer moet maken dan de tegenstander, anders gegarandeerd een penalty tegen in de laatste minuut. Ik was er mijn laatste jaar in de 6e klasse iig helemaal klaar mee, lucile werner liep rechter dan ik na een wedstrijd op zaterdagmiddag.

27 september 2021 om 15:28

"daarbij weet je in die klasse ook zeker dat je er uit 2 meer moet maken dan de tegenstander, anders gegarandeerd een penalty tegen in de laatste minuut."

...en dat je altijd minstens een meter of twee weg moet blijven van de buitenspel-zone om de vlag van de clubgrensrechter van het andere team omlaag te houden.

27 september 2021 om 15:55

@cabinessence

Heb al in veel verschillende (kelder)klasses gespeeld en herken me hier eigenlijk niet echt in. Bij lagere A klasse prestatieteams zie je het nog wel eens harder gaan, maar dat is vaak maar net hoe ver de scheids (van de KNVB) het laat gaan. De kelderklasse ervaar ik vaak als vriendschappelijk, als je je als gewoon je dingetje doet krijg je echt niet zo maar een schop. Heb verder zelf ook nooit verhalen over dubbele scheenbeschermers gehoord. In mijn beleving wordt je eerder vastgehouden dan echt geschopt.

27 september 2021 om 16:26

Ik heb lang in de allerlaagste elftallen gespeeld van meerdere clubs, voornamelijk in Brabantse boerendorpen. Wat je daar vooral zag was veel lompe en/of onbeholpen overtredingen, al dan niet uit frustratie over eigen onkunde. Al was in de derde helft meestal alles weer vergeten.

Maar je hebt kelderklasses en kelderklasses. Het zal zeker per club, per regio en per niveau schelen hoe "netjes" er gespeeld wordt. Ik heb bv. altijd het idee gehad dat er in de voorgenoemde dorpen vooral lomp gespeeld werd zonder echt heel vervelende bijbedoelingen, terwijl ze bv. bij Eindhovense clubs weer wat minder lomp waren, maar wel meer geniepige overtredingen maakten en wat meer van het klieren en intimideren waren.

27 september 2021 om 13:59

Je zal zondagochtend maar straight uit de kroeg komen rollen en bij de aftrap ineens tegen de voormalig spits van Real Madrid staan. Dan denk je toch dat er wat in je drankje gezeten heeft!

Haha dit is toch prachtig, de man gaat gewoon lekker naar z'n oude cluppie, niet eens om daar dan in het 1e te voetballen maar gewoon lekker in het 6e. Prachtige vent die Huntelaar

27 september 2021 om 12:05

Ja schitterend. Toch verbaast het me dat hij dan niet direct die tegenstander aan gort speelt. Ik heb ooit op laag niveau gezaalvoetbald en daar deed bij ons een keer een jongen mee die eredivisie zaalvoetbal speelde. Die gast was zoveel niveaus beter dat hij in zijn eentje die wedstrijd dik won.

27 september 2021 om 12:08

Zo een soort speler is het niet, zeer afhankelijk van andere spelers.

27 september 2021 om 12:08

In de zaal steek je in je eentje het ‘veld’ over wanneer je technisch beter en sneller bent dan de rest. Op een groot veld ben je veel meer afhankelijk van je 10 teamgenoten, zeker als je zoals Huntelaar geen pingelkoning bent maar afhankelijk van de combinaties en voorzetten.

27 september 2021 om 12:13

Huntelaar heeft natuurlijk wel aanvoer nodig, die zal op de 6e klasse een stuk minder goed zijn. De kwaliteit om ballen er in te schieten heeft hij zeker wel, maar dan moet je die wel krijgen.

27 september 2021 om 12:49

"aanvoer", "afhankelijk", "combinaties en voorzetten". Komop jongen, hebben jullie ooit kelderklasse gespeeld? Ik ben keeper in de reserve-eerste klasse en als ik meedoe bij de kelderklasse (als veldspeler) ben ik gemakkelijk de beste. Als Huntelaar wil, scoort hij 6 keer per wedstrijd.

27 september 2021 om 13:12

Ik heb ooit eens tegen een team gespeeld waar ineens John Feskens meedeed. Die gast had op zn oude dag zoveel meer klasses dat hij ons helemaal zoek speelde en met rust stonden we 6-1 achter. Hij en een paar vrienden van hem gingen er in de rust uit omdat ze zich moesten klaar maken voor een wedstrijd van het eerste (waar ze eigenlijk in speelde) en wij....wij hebben die wedstrijden uiteindelijk nog met 6-7 gewonnen.

27 september 2021 om 14:01

Mwa Huntelaar zal vast een tijdje niks gedaan hebben en door 5 man zijn afgestopt die pot. Vermoed ook niet dat hij even aangezet heeft en daarbij komt nog eens dat de aanvoer daar waarschijnlijk om te huilen is en Huntelaar echt een pure afmaker is.

27 september 2021 om 15:02

Bij ons in de 5e klasse speelde ook altijd een zaalvoetbalprof en international. Kon ook hele wedstrijden beslissen en geen meter er voor lopen.

27 september 2021 om 18:50

Ha, leuk al die reacties, is ook een leuk onderwerp. Grappig dat iemand als John Feskens, toch geen wereldvoetballer, zoveel beter was. Dat is precies wat ik ervoer met die zaalvoetballer. Onbekende gast verder, maar in alles zoveel beter. Lichaamscontrole, balbeheersing, snelheid van handelen, techniek, alles is een flink aantal stappen beter.

En ik snap dat een zaalvoetballer (kleiner team) in zijn eentje grotere invloed heeft. Maar kom op, we hebben het over Huntelaar, een echte topspeler, die tussen de stuntelaars komt te staan. Dat niveauverschil is echt enorm.

27 september 2021 om 12:10

Of iedereen daar even blij mee is.. Ik heb zo het gevoel dat er sinds vorige geen halve sprintjes meer zijn gedaan op de training!

Ik heb altijd nog het gevoel dat Oranje die finale gewonnen had als Huntelaar een kans had gekregen.

Van Persie was het hele toernooi slecht en van Marwijk heeft het niet aangedurfd om RvP te wisselen.
Ik begrijp dus ook dat Huntelaar 2 jaar later geen tevreden bankzitter zou zijn.

27 september 2021 om 11:54

Als Robben zijn kansen had afgemaakt had niemand het gehad over RvP of Huntelaar.

27 september 2021 om 11:56

Als als als. Als Robben die ene kans had benut hadden we hem misschien ook gewonnen. Of we hadden met 5-0 klop gekregen als Nigel de Jong gewoon rood had gekregen. Of misschien waren we de hele poulefase niet eens doorgekomen omdat Huntelaar makkelijker te verdedigen was en Oranje daardoor geen enkele fatsoenlijke aanval op kon zetten.

27 september 2021 om 13:59

Ja maar hoe dan ook speelde Persie als een drol. Totaal geen aandeel aan het spel of overwinning. 0 assists en 1 goal uit 6 wedstrijden.
De enige keer dat Huntelaar mocht spelen was in de 3e wedstrijd groepsfase, toen we wl door waren. En Huntelaar scoorde ook nog in die wedstrijd.
Drsondanks bleef Marwijk maar Persie opstellen.
Nederland was de eerste land dat zich plaatste en Huntelaar was op dreef. Hij was topscorer van de hele kwalificatie van alle landen.
Het toernooi begint, en hij moet banken voor Van Persie.
En als Van Persie dan ook nog eens niet presteert, is dat nagelbijten voor Huntelaar vanaf de bank.

27 september 2021 om 14:19

Was jij niet diegene die zei dat Huntelaar beter was dan Van Nistelrooy? 😂

27 september 2021 om 15:19

Tegen wie heb je het? Ik vind Huntelaar en Van Nistelrooij vergelijkbaar. Zelfde stijl. Allebei gedreven. Koppen beide goed, ik vind Huntelaar 2bening. Nistelrooij niet echt. Beide van waarde voor Nederland

27 september 2021 om 15:27

Whut, vergelijkbaar? Van Nistelrooy was een ster bij United en Real Madrid. Van Nistelrooy was sneller, technisch beter, had meer agressie in zijn spel

27 september 2021 om 16:17

@RyanGarcia heb ik nooit gezegd. Denk dat beiden gelijkwaardig zijn qua neusje voor de goal, maar RvN heeft het veel langer op een hoger niveau laten zien.

27 september 2021 om 16:25

Whahaha ja nu neem ik je niet meer serieus. 2 totaal verschillende types. Ruud had een fabelachtige techniek tov Hunter.

27 september 2021 om 19:52

@mvbfan. Zoals jij het zegt is precies hoe ik het bedoelde.

Jouw comment + de aanvulling dat v Marwijk en RvP al een voorgeschiedenis hadden. RvP heeft Feyenoord verlaten onder v Marwijk, dat boterde niet tussen die 2 omdat v Marwijk openlijk partij voor v Hooijdonk, iets met vrije trappen toen zoals menigeen nog weet. Voor mijn gevoel heeft dat een deken getrokken over dat wk. RvP lag ook niet goed in de groep doordat hij het aardig hoog in de bol had, hautain gedrag vertoonde hij.

27 september 2021 om 20:27

Oortap, ik heb toch niet gezegd dat KJH de gehele poulefase basisspeler had moeten zijn. Invallen heb ik het over.
Een spits word afgerekend op doelpunten, die niet geleverd zijn door RvP, dus dan moet je hem wisselen. 2 doelpunten 1 assist op een geheel toernooi waarbij de finale is gehaald, das nie best als spits 😴

27 september 2021 om 21:09

Dat is altijd nog beter dan Giroud in 2018. En het zal me echt worst wezen wie de doelpunten maakt. Misschien hadden Sneijder en Robben niet zo gefloreerd als KJH in de spits had gespeeld.

27 september 2021 om 23:07

Je verwijt mij als, als, als maar je eindigt zelf met misschien...👍

"Dat is altijd nog beter dan Giroud in 2018."

Maar v Persie is geen wereldkampioen geworden......

27 september 2021 om 11:57

Toch kon ik die keuze wel begrijpen. Huntelaar was een geweldige afmaker maar Van Persie wad een geweldige voetballer met een fluwelen techniek en creativiteit die in een topcompetitie nog veel productiever was dan Huntelaar. Een Bergkamp zou je ook niet snel passeren voor een afmaker als Van Hooijdonk

27 september 2021 om 12:10

Ik begrijp de vergelijkingen niet helemaal. Bergkamp vs v persie niet en huntelaar vs v Hooijdonk ook niet. De eerste kan ik nog enigzins begrijpen, maar v Hooijdonk was verre van een echte afmaker.

27 september 2021 om 12:14

Dat klopt Japie en normaal gesproken zou ik je gelijk geven maar van Persie was zo slecht dat toernooi. Die had toen een x moeten banken omdat duidelijk te maken. Van Persie stond dat toernooi boven v Marwijk.

De fluwelen techniek en creativiteit klopt ook maar vergeet daarbij niet dat Oranje daar ook andere spelers voor had, Sneijder en v/d Vaart. In mijn optiek heb je dan meer aan een echte killer als spits.

Ik wil er niet mee zeggen dat KJH een basisplaats verdiende tov RvP maar wel meer minuten, sowieso de finale waar RvP 60 min te lang op het veld heeft gestaan.

27 september 2021 om 12:26

Ben je serieus Japie bergkamp vs v Hooijdonk vergelijken met RvP vs Huntelaar. Vergelijk je Huntelaar nu echt met Pierre van Hooijdonk met droge ogen?😶 Huntelaar had trouwens toendertijd ook hele goede cijfers en had niet veel kansen nodig om te scoren en laat dat nou net zijn wat Nederland nodig had een doelpunt.. die geweldige techniek van van Persie heeft het vaak genoeg laten afweten op moment supreme!

27 september 2021 om 13:21

Huntelaar was toch ook geen wereldtop? 1 keer topscorer geweest in de Bundesliga bij Schalke. Het was Europese subtop net zoals Van Hooijdonk die Feyenoord toen een keer de EL II heeft bezorgd. Bergkamp en Van Persie waren wereldtop

27 september 2021 om 14:01

Msar deed er niets mee op het WK toen toch? Dan kun je mooie techniek hebben

27 september 2021 om 14:39

Ja want NL had volop kansen die wedstrijd. Kom op zeg je gaat toch niet met droge ogen beweren dat Huntelaar wel even als een Messi de verdediging van Spanje had opgerold. De aanvoer die wedstrijd was belabberd.

27 september 2021 om 16:27

Helemaal met je eens Japie

27 september 2021 om 19:58

Lees wat je wil lezen...😶

Edit; RyanGarcia

27 september 2021 om 12:13

Ja want Huntelaar had de wedstrijd waar we hele tijd teruggedrukt werden en alleen maar konden counteren waarschijnlijk beslist met een mooie solo.
Wat een onzin zeg, Huntelaar mocht blij zijn dat hij met RvP op het trainingsveld mocht staan.

27 september 2021 om 12:25

"Huntelaar mocht blij zijn dat hij met RvP op het trainingsveld mocht staan."

Dit vind ik altijd zo'n rare uitspraak. Je weet dat beide profvoetballers zijn met ieder hun eigen kwaliteiten, je wint geen prijzen met 11 Klaas-jannen, RvP of Sneijdertjes maar ze hebben elkaar nodig. Daarom staan ze bij elkaar op het trainingsveld.

Iemand als jij mag blij zijn dat je met RvP of zelfs KJH op een veld mag staan.

27 september 2021 om 12:33

Ik sluit eerlijk gezegd niet uit dat Sneijder in de vorm die hij had in 2010 die bal van Kaka zelfs klemvast had gehad. Dus 11 Sneijdertjes was ik wel voorstander van

27 september 2021 om 15:24

Iimaestro21, 11 Sneijdertjes? Ik weet het niet hoor, maar een Sneijder op het doel lijkt mij niet handig. Elke speler heeft zijn specifieke kwaliteiten en mindere kanten, daarom is het de kunst om er een team van te maken waarbij de 1 de ander aanvult.

27 september 2021 om 12:20

"ik begrijp dus ook dat Huntelaar 2 jaar later geen tevreden bankzitter zou zijn."

Dat had een andere oorzaak. Toen was hij topscorer van de kwalificatiereeks en werd hij op het eindtoernooi (weer) gepasseerd t.g.v. van Persie.


27 september 2021 om 12:20

2010 was opzich wel terecht dat Huntelaar wisselspeler was, want hij had gewoon geen goed seizoen gehad. 2012 heb ik wel mijn twijfels om Huntelaar zomaar opzij te doen. Ook al had Van Persie een enorm goed seizoen gedraaid bij Arsenal, vond ik niet dat Huntelaar zomaar random opzij werd neergezet na zijn topseizoen bij Schalke en dat hij Oranje door de kwalificatiereeks heeft geloodst. Toen had Van Marwijk best verkeerd gehandeld. Of je had beiden in de spits gegooid of je had Huntelaar gewoon eerste spits laten zijn. Huntelaar had met gemak de topscorerstitel van Oranje kunnen pakken, mits hij net zoveel interlands had gespeeld als Van Persie. Beiden waren fantastische spitsen, maar vond Huntelaar wel echt een betere spits. Van Persie was daarentegen de betere voetballer.

27 september 2021 om 12:48

Robben moest gewoon scoren. Van Persie is altijd een completere spirs geweest. Huntelaar een goede afmaker. Robben moest gewoon scoren. Denken dat je door Huntelaar wint is heel laag

27 september 2021 om 12:53

"Denken dat je door Huntelaar wint is heel laag."

Oh, alsof er nog nooit een finale is beslist door een invaller.., dit schijnt niet mogelijk te zijn.?

Prutser mee doen en dan niet scoren

Heerlijk dat hij gewoon lekker voor zijn plezier nog bij de amateurs mee speelt, echt een liefhebber van het spelletje!

Nou....lekker verrot!....Ga je lekker potje ballen in t weekend....sta je tegenover Klaas Jan Huntelaar! Hahahaha!!

27 september 2021 om 11:55

Hahaha ja, stel je voor zeg. Sta je met je kater op dat veld, moet je hem opeens man op man verdedigen.

27 september 2021 om 12:41

Zaterdagavond was er ook nog Oktoberfest in (Nieuw-)Wehl dus geloof maar wel dat ongeveer de helft van dat elftal brak op het veld stond haha

Wat mooi om nog lekker even een balletje te trappen in het bierteam van z'n broer. Dit is wat je wilt zien van oud-profs

Heerlijk. Kelderklasse voetballen is het mooiste wat er is

Haha, lekker hoor. Mooi om te bedenken dat je als tegenstander om 10 uur 's ochtends aan komt kakken, halve warming-up doet en dat je er dan ineens achter komt dat je Huntelaar af moet gaan stoppen.

27 september 2021 om 12:17

Ik kan me zo voorstellen dat in de lokale voetbalcompetitie wel eerder bekend wordt dat een club uit je poule Huntelaar als spits inschrijft.

Was al aan het wachten tot dit in het nieuws zou komen haha. Gister een appje van m'n broer in de rust gekregen "Ik sta verdomme tegen Huntelaar de voetballen!". Achteraf viel het nog wel mee met hoe goed hij was, maar wie wilt nou niet tegen Huntelaar spelen? Mooi man

27 september 2021 om 12:03

Je bent zo goed als je medespelers heh. Ik speelde 2 weken geleden in een 7vs7 tegen Ron Vlaar. Viel ook wel mee zo op het eerste gezicht. Maar als hij even een sprintje inzette zag je wel één bonk kracht.

Die man was natuurlijk super solide in de premier league en op het WK in 2014.

27 september 2021 om 12:08

Zekers! Uiteindelijk gaat het ook om de lol, hij speelt daar niet om even een serieus potje te spelen, dan was hij wel naar bijv de Graafschap gegaan. M'n broer heeft nog wel een mooie foto weten te bemachtigen haha. Trots dat hij was gister.

Hahahaha mooi man. Sta je opeens met je halfbrakke kop als speler van Concordia Wehl 10 tegenover Klaas-Jan Huntelaar. Dat is ook even schrikken hahahaha.

Lijkt me voor een (oud) profvoetballer ook heerlijk gewoon. Geen druk, geen camera's, rustige tempo en gewoon hetgene doen wat je als kind het liefst deed: gewoon lekker voetballen zonder alle poespas eromheen. Vervolgens gewoon lekker biertje drinken met de tegenstander na de wedstrijd in de kantine.

Geweldige verdedigers moet dat 10e team hebben. Huntelaar van het scoren gehouden. Kijkt Louis mee??

27 september 2021 om 12:05

In het 10e van Concordia spelen voornamelijk Polen, dus zal het voor Louitje lastig worden! Haha

27 september 2021 om 12:07

Klopt ook ja, Is een half Esbro team. Misschien zoeken ze bij Polen nog wat

27 september 2021 om 12:13

Zijn dat die Polen die eerst bij Kilder zaten?

Ik heb het even opgezocht. Het 6e elftal van Hc'03 speelt 7e klasse en daarin heeft Huntelaar niet weten te scoren. Laat maar weer zien hoe afhankelijk je als spits bent van goede voorzetten

Ik vind het nog steeds jammer dat hij ajax is vertrokken. Niet zo zeer om eventuele goals, maar ik had graag gezien dat hij in een volle arena met een staande ovatie afscheid had genomen. Iets wat hij echt had verdiend. Iets wat ajax nu alsnog moet regelen.

KJH verdient een mooie afscheidswedstrijd tussen Ajax en Schalke 04. Dan kunnen de Ajax supporters nog officieel van hem afscheid nemen na zo'n publiekloos coronaseizoen

27 september 2021 om 12:23

Dat zou wel echt geweldig zijn ja. Mooi affiche ook trouwens.

27 september 2021 om 12:49

Ik teken voor! Eerste helft 45 minuten met Schalke04 meedoen de tweede helft 45 minuten met Ajax. Wat een afscheid zou dat zijn zeg.

27 september 2021 om 15:27Ik zou zeggen, zet wat op touw Is natuurlijk geweldig, maar waar zou je moeten spelen dan?

Daarna gezellig met z'n allen een potje bier drinken, niks mis mee.

Hc 03 is ook gewoon een geweldig leuke en gezellige club! Groot gelijk.

ga je na een lange werkweek een wedstrijdje keepen bij je amateurclub duikt Huntelaar ineens voor je. Dan heb je toch een geweldige middag

Hahah heerlijk ...Een echte een voetballiefhebber de Hunter

Heb hem een paar jaar bij Heerenveen mogen zien. Een betere afmaker zelden gezien op de Nederlandse velden. Ook een man zonder kapsones. Gaat nu gewoon lekker voetballen met daarna een derde helft zoals alle liefhebbers op leeftijd.

Heerlijk bericht dit. Vroegâh nog wel tegen HC '03 gevoetbald achter de kerk in Drempt. Volgens mij nog tegen z'n broer want die leek als twee druppels water op Klaas Jan..

Kom tegenwoordig dagelijks door het dorpje op weg naar en van werk. Lekker kneuterig daar..

Lijkt mij heerlijk om als verdediger tegen hem te staan!
Speel je op niveau 0 en dan staat Huntelaar tegen over je.

Wie maakt dat nu mee!

Dan maar 10 om de oren!
Als ik maar die ene bal weet te onderscheppen!

27 september 2021 om 15:30

Dit dus, zo zou ik ook reageren en in de 3e helft vieren dat ik die ene bal had weten te pakken (die 10 andere doen er dan niet toe).

Ergens wel mooi maar toch klopt dit niet.....als het niveau verschil zo groot is is het niet echt leuk voor de ploeg aan de overkant.

Sta je met je vriendenteam ineens tegen een prof die in de top heeft gespeeld. Leuk voor het team minder leuk voor de cv 😂

Dat is toch heerlijk, gewoon afsluiten bij zijn eigen cluppie.
En dan een heerlijke 3de helft 🍺🍺na afloop, ik gun het gem

Speelde twee jaar geleden tegen dat team. Zijn broertje speelt daar ook in. Wel mooi voor ze. Zijn broertje schoot die penalty a la Jaap Stam over het vangnet heen nu hebben ze er dus wel een die hem erin kan schieten.

Hahah Held. Ik snapte zijn keuze om terug te keren naar Schalke, dat doe je natuurlijk uit liefde, maar hij heeft de problemen bij de club een beetje onderschat en zijn eigen vermogen een beetje overschat. Bij Ajax stoppen nu met volle stadions was beter geweest.

Een van de beste Nederlandse spitsen aller tijden, voor de Euopese top kwam hij tekort, maar desondanks een glansrijke carriere gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren