Van der Gijp: ‘Hij is weer 25 kilo te zwaar, het is echt geen gezicht’

Zaterdag, 25 september 2021 om 21:12Dominic Mostert • Laatste update: 21:38

René van der Gijp vindt niet dat Ronald Koeman er goed aan heeft gedaan om zijn leven als trainer van Barcelona te laten vastleggen voor een documentaire. Momenteel wordt het tweede seizoen van Força Koeman uitgezonden door Videoland. Van der Gijp vindt niet dat de familie Koeman sympathiek overkomt in de documentaire, terwijl Johan Derksen niet snapt waarom het management van de trainer het plan in werking heeft gezet.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

93 reacties (laatste reactie door cas1)

Druk en leed zijn relatief. Zo kan je alle problemen wegrelativeren. Ik heb de docu overigens niet gezien hoor, maar dit is zo'n kulargument.

24 september 2021 om 23:02

Vind je? Ik vind dat ze echt wel een (aantal) punt(en) hebben.
Die gepercipieerde zieligheid inderdaad, maar ook de hautaine persco waarin hij om geduld voor Barca vraagt, maar eigenlijk gewoon voor zichzelf. Ook het gejank bij wedstrijden (tijdens en achteraf); je moet gewoon zorgen dat je niet in die situatie komt. Ook een gemankeerd Barca moet van dergelijke ploegjes winnen.

24 september 2021 om 23:28

Koeman lijkt me ook best een lul hoor en tevens een middelmatige trainer, maar aankomen met ja de toeslagenaffaire is veel erger dus zij mag daar niet om zeuren, slaat nergens op.

25 september 2021 om 02:49

Migi, je moet wel toegeven dat zo'n docu behoorlijke zelfpijperij is. De drama lijkt mij ook wel gemaakt (of aangedikt) om nog even de kijkers te vermaken. Het is echt jezelf belachelijk maken voor die extra paar euro's. Denk best wel dat ze hier wat zieligheidsgrenzen overheen zijn gegaan.

25 september 2021 om 08:38

Ik zal er een aflevering van aanzetten. Misschien kom ik erna terug om mijn post volledig te veranderen

25 september 2021 om 09:35

En is je mening veranderd Migi ?

25 september 2021 om 10:23

Moet nog kijken

24 september 2021 om 23:06

De manier hoe ze andere mensen weg zetten is echt vreselijk.”die trut”. Altijd zo en mensen vinden het geweldig, ik kan het niet begrijpen maar leedvermaak en negativiteit scoren altijd. Daarnaast haalt hij salaris naar voren terwijl zij nu zelf weer ruzie hebben over salaris. Ik hoor vaak dat voetballers te veel verdienen maar deze heren vragen gewoon dood leuk bedragen tussen de 800k en 1,5mio om mensen af te zeiken op tv. Echt waanzin dit, we zijn als maatschappij de realiteit en daarbij onze normen en waarden totaal uit het oog verloren en dat is ook weer precies wat je terug ziet in Corona discussies. Ik heb meerdere kinderen maar hun gun ik echt een betere wereld en toekomst dan wat ik nu allemaal zie en mee maak.

25 september 2021 om 01:43

Helemaal mee eens. En dat onderlinge drama, zo van ze hebben ruzie en gaan niet samen door en blabla, breed uitgemeten en maar uitspraken erover blijven doen, dat was de laatste keer volgens mij ook toen er veel belangrijkere dingen in de wereld speelden. Maar als het de heren zelf aangaat, doet de rest er even niet toe. En maar cashen ondertussen.

25 september 2021 om 08:39

Een betere wereld heeft vrij weinig met VI te maken. Als je al niemand meer mag afzeiken op tv dan wordt het behoorlijk saai in de tv-wereld. Heel vreemd dat je dit probeert te koppelen aan VI. De normen en waarden krijg je mee als kind, daar gaat het veel te vaak mis in de opvoeding. Ouders worden steeds verwender en hebben geen slechte tijden meegemaakt. Ouders komen bij leraren klagen als hun kinderen een keer op het matje worden geroepen door de leraar. Omgekeerde wereld in mijn ogen, die ouders moeten allemaal eens goed in de spiegel kijken.

25 september 2021 om 08:52

Uiteindelijk lult iedereen zo wel eens off the record, althans ik wel. Het verschil is dat er bij hun een camera op staat en iedereen het kan zien, daar kan je iets van vinden. Maar ga niet hypocriet doen alsof wij hier allemaal altijd zo respectvol zijn over de medemens.

25 september 2021 om 12:14

Daar heb je wel zeker een punt hoor Duifmeneer. Als arts weet ik ook dat ik altijd deftig en beschaafd moet spreken als ik met werk bezig ben. Maar in priveomstandigheden loop ik ook gewoon lekker te zeiken op alles en iedereen.

25 september 2021 om 22:37

Maar jij hebt geen publiek van honderdduizenden of miljoen

25 september 2021 om 09:36

Koeman schijnt ook al contact te hebben opgenomen met de beatcreator van Babel. Binnenkort heeft hij een 101Barz sessie waarin hij Laporta disst

25 september 2021 om 09:50

En met Babel’s kapper. Tijd om zichzelf opnieuw uit te vinden.

25 september 2021 om 10:24

Bijnaam rapper cowspiracy?

25 september 2021 om 13:20

Puig in samenwerking met boef tegen koeman en lil kleine. Kan jij die lines van kinderlichaam erin gooien 😜

25 september 2021 om 10:12

Ben het helemaal met je eens migi. Natuurlijk zijn er veel grotere problemen in de wereld. Maar dat betekent niet dat de rest niet meer telt.

Koeman verdient goed, maar die druk is echt wel groot. En de messen in je rug ook. Dat is gewoon echt niet fijn om zo te moeten presteren. Dat je vrouw dan huilt, hoe erg is dat? Ook echt geen ramp. Het geeft inzicht in hoe het daar is, maar het betekent niet dat we ze grootste zielepoten van de wereld hoeven te vinden. En dat vind ik dus ook niet. Verschillend leed kan naast elkaar bestaan.

Compleet stuitend inderdaad. Ik vind het ook heel onprofessioneel overkomen, zo'n docu tijdens een crisisperiode binnen de club. Zend dit lekker uit over een paar jaar of iets als je het dan toch per se wilt doen. Al vanaf zijn binnenkomst hangt er gewoon iets raars over heel zijn trainerschap. Alsof hij een soort van prijsvraag heeft gewonnen en tijdelijk trainer mag zijn. Ik vond Koeman altijd wel een sympathieke man, maar dat is de laatste maanden compleet verdwenen. Dit lijkt ook te komen omdat de stres en zenuwen hem ook teveel worden en daardoor als een gefrustreerde boeman langs de zijlaan staat. Dit is helaas gewoon niet de trainer die Barca nodig heeft. Vooral omdat zo iemand nu voor de rust moet zorgen binnen de ploeg.

24 september 2021 om 23:06

Een Docu midden tijdens zwaar is inderdaad stuitend naar Barcelona toe en behoorlijk egocentrisch en onprofessioneel; wacht lekker tot je klaar bent bij Barcelona of in rustig vaarwater zit; dit is zo onprofessioneel, op deze manier. Net zo onprofessioneel als dat, hoorde ik bij voetbal inside, dat hij in vrije tijd gaat shoppen met Frenkie. Dat is totaal niet de bedoeling. De Nederlandse enclave die Koeman heeft meegebracht met Luuk,Depay en volgens sommige is Dest nog steeds een Nederlander, dat is totaal niet goed gevallen en daarbij kan alleen Depay, mits hij op z’n tenenloopt, het niveau aan.

24 september 2021 om 23:09

Niemand heeft problemen met "de Nederlandse enclave". Wel met een compleet gebrek aan kwaliteit. Maar men is nog steeds dol op Frenkie en gaat met liefde op in de hype rondom Depay.

24 september 2021 om 23:12

Dus de gebrekkige Nederlandse enclave. En dat er zoveel matige Nederlanders rondloopt, en een Nederlandse trainer aan het roer staat, geeft gewoon gefronste wenkbrauwen. Zeker als je ze ook nog eens basisplaats geeft, wat alleen bij Depay te rechtvaardigen is

24 september 2021 om 23:52

Niet zo lullen. Jij legt de link met de nationaliteiten en dat staat er gewoon los van. De supporters zijn gewoon niet blij met het gebrek aan kwaliteit. De culers hebben meer moeite met bv Coutinho dan met Dest. Van Luuk weet iedereen dat ie gehuurd is, wat ook al flink wat scheelt.

Idioot ook als je beweert dat Frenkie geen basisplaats verdient.

24 september 2021 om 23:59

Ik had het overduidelijk over Koeman aankopen, Frenkie zat eral, wel blijven opletten. Benoem hem niet zomaar niet in mijn betoog…waar beweer ik dat Frenkie geen basisplaats verdiend?

25 september 2021 om 00:31

Depay gister in de laatste seconden gezien? Die bal moet hangen. Geen excuses. Als je zo een bal mist houdt het gewoon op.

25 september 2021 om 10:14

@garrincha. Depay mistte 3 grote kansen en lioe als een boyscout over het veld een beetje moeilijke gezichten te trekken. 1 a 2 van die kansen moeten er in, dan help je je team over een dood punt heen. Het erge is nog dat door zijn uitstraling iedereen eigenlijk al weet dat hij gaat missen. Wat doet dat met een team als een spits als een zak zout erbij loopt. Wat denk je dat Piqué nu denkt. Komt het hele veld over om die bal op een presenteer blaadje bij Depay af te leveren. De volgende keer schiet hij gegarandeerd zelf.

25 september 2021 om 11:15

"nederlandse enclave", "matige Nederlanders", "dest is een Nederlander", "nederlandse trainer". Gast , je hebt nationaliteit belangrijk gemaakt in je argument en deed alsof men dat meeneemt.

Daarnaast had je het in je tweede reactie púúr over Nederlanders en niet de nieuwe aankopen. Ik zal opletten, leer jij het dan om op een fatsoenlijke manier je punt te maken? Maakt het wat makkelijker voor de rest van ons.

Ik vond het ook niks de documentaire. Daar moet ik van der Gijp gelijk in geven. Je moet een documentaire doen als je gestopt bent. Klopp, Tuchel hebben ook geen documentaire. Koeman is te veel in zich zelf gaan geloven.

24 september 2021 om 23:31

Het is toch leuk om te zien hoe het eraan toegaat achter de schermen? Als hij gestopt is kan je dat niet meer zien. Spurs had er ook een en bij pep en leeds is er ook al eens in de kleedkamer gefilmd. Niets mis mee en leuk voor de fans.

25 september 2021 om 00:34

Ik vond dit meer achter de schermen bij Koeman zijn woning. Die andere documentaires krijg je een kijkje binnen de club en dat is hier bijna niet het geval, dat vind ik een behoorlijk verschil. Ik vind dit eerder een poging tot zelfverheerlijking van Koeman

25 september 2021 om 13:09

Ja oke maar je ziet wel hoe hij als trainer wedstrijden beleeft en bv zo'n clasico met de druk erbij, voor mij was het wel vernieuwend om zoiets te zien.

Ik vind het zo laag om hem op zijn uiterlijk te beoordelen dit was ook weer zo onnodig. Die beste man is al opa en bijna 60+ mag ie effe genieten buiten de trainingen. niet iedereen is seedorf die nog topfit is.

24 september 2021 om 23:33

Maar hij is trainer van een professioneel profclub. Op zijn minst mag de belangrijkste persoon er wel wat fitter uitzien. Hij vraagt en verwacht discipline van zijn team, maar zelf geen goed voorbeeld geven. Hij mag genieten van zijn leven, maar stop dan ook even als coach.

24 september 2021 om 23:41

Boeiend hoeveel hij weegt. Al weegt iemand 200 kg en hij wint alles, daar gaat het om.

24 september 2021 om 23:41

Genoeg trainers die overgewicht hebben. Gaat om dat je wat kan overbrengen

24 september 2021 om 23:47

Moet Sarri dan ook maar stoppen aangezien hij een verstokt roker is..? Geeft ook niet het "goede" voorbeeld.

Kijk ik vind het ook echt een onzin docu maar moet je zo praten over je mede mens..? “Die trut die zit te janken” “staat ie daar met z’n dikke pens” man man man echt behandel elkaar gewoon normaal. Je kan toch ook zeggen dat je de docu slecht vindt en uitleggen waarom. Hoezo moet je zo respectloos praten over iemand?

24 september 2021 om 23:39

T is misschien niet leuk zeggen maar t is toch zo. Gewoon een dikke pens. Als het al met respect te maken heeft, dan wel dat koeman geen respect voor zichzelf heeft

25 september 2021 om 08:08

@Nederland79 dat is natuurlijk een kul argument. Als de mannen die altijd overal commentaar hebben nou ingaan op de inhoud van de documentaire... Nee ze moeten het over zijn dikke buik hebben...

25 september 2021 om 10:18

@nederland79 ik zou het ook zelf ook niks vinden, zo'n dikke buik, daarvan wil ik mijn lichaam liever beter behandelen. Maar iedereen zijn eigen keuze. Koeman verzorgt zijn geest misschien weer beter door in deze fase van zijn leven er voor te kiezen dat hij lichamelijk wat minder is, maar daardoor wel voldoende afleiding heeft van de druk waaronder hij leeft. Ieder zijn ding en zijn eigen keuzes.

25 september 2021 om 12:15

Zegt van der Gijp die zelf een dikke pens heeft.

25 september 2021 om 13:22

Het voegt niks toe aan waarom de docu slecht is. “Het is zo” vind ik zo een don argument als het aankomt op een onderdeel waardoor de waarde van de docu niet veranderd. Was de docu beter geweest als hij een sixpack had? Nee

24 september 2021 om 23:54

Precies wat ik ook dacht toen ik het artikel las. Heel Dat programma interesseert mij niet. Ze mogen zeggen wat ze willen maar wie ben jij om te oordelen over een gevoel van een ander en dan ook nog eens trut noemen. Pfff, deze mensen blijven maar zinken.

24 september 2021 om 23:55

Ja maar het is zo'n fatsoenlijke programma, waar ze elkaar ook echt met respect behandelen. Ze zijn zo sociaal en geloofwaardig. Het is echt een geschenk voor de maatschappij. Echt geweldig.

24 september 2021 om 23:55

VI is helemaal geen programma op de inhoud, ze brullen maar wat. Voor inhoud moet je kijken naar ''het Rondje Langs De Buitenlandse Velden'' van Suleyman bij Voetbal International. Dat is een hele degelijke, inhoudelijke voetbalanalist met uitstekende analyses. Veronica moet je niet serieus nemen want dat doen ze zelf allang niet meer...

25 september 2021 om 10:15

De docu was een slecht idee maar Koeman is een prima persoon. En welke vrouw beschermt haar man niet? Die afzeikcultuur is zo vermoeiend.

25 september 2021 om 16:09

Welkom in 2021. Waar vrijheid van meningsuiting wordt verward met vrijheid om je als een klootzak te gedragen.

25 september 2021 om 20:21Opvoeding?
Of gewoon geld, geld en nog eens geld verdienen. Er zijn namelijk merkwaardig genoeg een hoop stumperds die dit wel waarderen

Aangepast
Gebrek aan opvoeding

Ik snap het sowieso niet, want na een hartkwaal zou je toch denken dat je wat meer aan je gezondheid denkt.

Vanuit je roddelprogramma waar je bakken met geld verdient, tijdens de pandemie, zeveren over iemand die daadwerkelijk druk ervaart, maar dat niet zou mogen vanwege de pandemie.

Da's knap hoor.
Net als dat het knap is om te praten over zelfoverschatting als je jezelf de moeite waard vindt om week in, week uit op TV te donderen zonder iets toe te voegen. Dikke prima om te doen, maar ga dan niet zeveren over zelfoverschatting bij anderen.

Docuutje was leuk. Vind het nog steeds leuk en hoop dat er een derde seizoen van komt. De pest is alleen dat je weinig materiaal hebt om mee te werken. Maar je krijgt wel véél meer een inkijk tot hun ervaringen dan wanneer je alleen de absolute hoogte- en dieptepunten pakt. Het maakt het menselijk.

25 september 2021 om 09:00

Dat is knap hoor, praten over zelf overschatting maar jezelf wel de moeite waard vinden om week in, week uit je eigen mening op dit forum te donderen. Dikke prima om te doen maar ga dan niet zeuren dat anderen over zelfoverschatting bij anderen.

25 september 2021 om 11:18

Matige poging. Hier pleur je je mening voor jezelf, ik ga er niet mee voor een publiek staan.

25 september 2021 om 09:29

Weinig materiaal om mee te werken? Volgens mij valt dat reuze mee. Ze hebben war blessures inderdaad. Maar de oudere garde presteert onder de maat, de voetbal opvatting is weggeëbd, Barca filosofie te grabbel. Er komt weer talent aan wat tijd nodig heeft.

25 september 2021 om 11:16

Lees mijn reactie nog eens. Ik heb het geen moment over het voetbal van Barça gehad.

Koeman ziet er beter uit dan van der gijp,hij is de laatste die mensen op hun uiterlijk moet beoordelen...

24 september 2021 om 23:14

Gijp ziet er een stuk fitter uit. Koeman heeft daarentegen altijd al tegen overgewicht gestreden en dat is in Spanje zeker niet makkelijker.
Ze moeten het helemaal niet over uiterlijk, gewixht etc. hebben

24 september 2021 om 23:21

Uiterlijk is flauw, maar ze zeiken elkaar daar ook op af, dus soit. Gewicht vind ik eigenlijk wel een puntje als trainer van een topclub. Hoewel... Bij bijvoorbeeld Del Bosque kon ik het dan wel weer hebben.

24 september 2021 om 23:23

Dat is dan toch meten met twee maten? Del Bosque wel, koeman niet.
Uiterlijk is niet echt een beoordelingscriterium in het kader van kwaliteit als trainer

24 september 2021 om 23:30

Klopt hoor, dat gaf ik juist aan. Het zou uberhaupt nooit een punt van discussie zijn als alles op rolletjes liep natuurlijk.

24 september 2021 om 23:33

Als je in de topsport actief bent mag het idd wel wat minder. Hij kan toch rustig wat meetrainen en op z'n eten letten? Dat zou ook nog eens stressverlagend zijn. Niet zoveel als de spelers natuurlijk maar iig beheersbaar lijkt me toch redelijk.

25 september 2021 om 09:52

Wordt z’n auto weer te groot voor hem, gaan al die dure horloges lossen rond de pols zitten.. doe hem dat niet aan jongens…

25 september 2021 om 10:23

Uiterlijk vind ik toch wel van belang als hoofdcoach. Het ziet er een stuk professioneler uit wanneer je dunner bent en ook naar de spelers een signaal dat je zelf op de kilo’s let.

25 september 2021 om 12:17

Vind jij het een probleem dat Ancelotti wat teveel kilo’s meezeult?

Koeman heeft tenminste nog haar op z'n hoofd, is (nog) coach van 1 van de grootste clubs van de wereld, is geen alcoholist en heeft niet zulke lelijke tanden als Gijp. Giechelt niet als een clown en geniet in Spanje van het heerlijke leven. En jij Gijpie? Jij zit tussen leugenaars, meelopers en Johan Derksen.

Tja dan moet je niet gaan zeuren over zijn gewicht, hij moet coachen geen doelpunten maken.

Maar ieder z'n eigen mening natuurlijk.

25 september 2021 om 08:43

Toch luister ik liever naar Gijpie dan naar Koeman. Wat een kwal is dat geworden zeg , altijd zeiken op de scheids en het ligt echt nooit aan hemzelf. Maar ieder z'n eigen mening natuurlijk.

25 september 2021 om 10:18

Koeman de coach is anders dan Koeman in zijn normale leven. Dat zie je bij veel sporters. Die kunnen vaak niet goed omgaan met verlies. Dan verandert hun gedrag.

25 september 2021 om 11:19

Ja ik houd ook wel van dat domme gelul hoor, en Koeman lijkt me geen leuke man om mee te werken, maar dat heeft toch niks met z'n gewicht te maken? Hij is een coach, en daar moet hij op beoordeelt worden.

25 september 2021 om 09:54

Haha Koeman is geen alcholist? Die bourgondiër lust hem ook wel hoor…

25 september 2021 om 10:25

Bij Koeman is geen alcoholist moest ik toch even goed lachen. Als er iemand van een wijntje houdt, dan is het Koeman wel.

Het lijkt me niet vreemd dat je in de huidige situatie bij Barca achter elke boom een vijand verwacht. Wat een slangenkuil is dit zeg.

Wat heerst er een kleinzerigheid bij sommigen hier! Ik vind haar inderdaad ook een trut van jewelste. De wijze hoe zij het zich zogenaamd aantrekt alsof hen al het onrecht van de wereld is aangedaan.Zij doet het voorkomen alsof het gezin alles kwijt is.Sinds Koeman daar zit is,is het enkel mekkeren geblazen. Vol op de aanval gaan bij alles en iedereen om vervolgens weer in de slachtofferrol te kruipen.

24 september 2021 om 23:42

Makkelijk zo'n uitspraak van je maar waarschijnlijk is ze bang dat er weer wat met hem gebeurt, net door die stress. Dan kan dat inderdaad.

24 september 2021 om 23:56

Dan alsnog is het zijn keuze om te blijven of om weg te lopen. Het is niet zo dat het gezin om komt van de honger!

25 september 2021 om 00:19

Klopt, hij heeft geld genoeg, ga dan lekker op (semi) pensioen en klaar maar ik begrijp het wel dat hij bezig wil blijven.

Nog meer geld verdienen, relevant blijven + de status, hopelijk succes hebben, Messi kunnen trainen. Probeer er maar nee tegen te zeggen.

Zelfde geldt voor een Frank de Boer. Is gigantisch hard verouderd door al die stress. Ga lekker niks doen en genieten van je leven ipv dit op te zoeken wanneer het toch niet lukt of je gezond het niet echt toelaat (koeman bv.).

Hold on Gijpie en Derksen die anderen afzeiken om hun salaris en uiterlijk? moet niet gekker worden en dan ook nog is woorden als ''die trut'' komop zeg soms denk ik weleens van ben ik nou te lief of is dit echt zwaar disrespect om zo over een ander te praten?

Daarnaast, Koeman heeft dingen niet handig gedaan en onderaan de streep is dat ook niet zo gek als je zijn trackrecord bekijkt met clubs die die gehad heeft. En ik vind dat hij het naar omstandigheden nog best prima gedaan heeft bij Barca zeker in het 1e jaar.

Gelijk of niet.. nog altijd zijn de vaste tafelheren hufters in het door het slijk halen van mensen, ipv op een normale manier de mening geven

Zo'n docu bewijst dat de Koemannetjes zichzelf belangrijker vinden dan de club. Gijpie verwoordt het goed: 't vrouwtje maar janken omdat het zo stressvol is allemaal. Nou nou. Daar kies je toch voor, if you can't stand the heat, get the fuck out of the kitchen.

Derksen en van der Gijp zijn al wat langer de weg kwijt. De afgunst en het chagrijn krijgen de overhand........niet meer serieus te nemen en altijd dezelfde op de hak nemen Koeman,Advocaat,van Gaal,die ned elftal speler van Atalanta en 'n die keeper van Freiburg

Nee, van der Gijp en Derksen moeten eens stoppen met maar af te zeiken, zeker als het om geld gaat. Zij zijn nu zelf de grote graaiers. Ze maken onderling ruzie over dikke salarissen! Schandalig, ze moeten zich doodschamen.

Ieder zijn eigen mening, ik vind het een topprogramma.. En met mij velen want ze hebben kijkcijfers tot en met.
Je hoeft er niet naar te kijken. Er gebeuren wel ergere dingen dan drie narcistische alfa mannetjes die hun kijk op de wereld geven.

Heb gehuild van het lachen na het lezen van dit stuk, had het niet gezien gisteren maar zag het helemaal voor me, Derksen en van der Gijp. Snap ook nooit dat mensen zich daarvoor laten lenen om met je hoofd zonodig op tv te moeten verschijnen.

Heeft Gijp er wel eens over nagedacht dat Koeman hartpatiënt is en dat het kan zijn dat hij vocht vasthoudt, waardoor je zomaar een paar kilo zwaarder bent ....⚽⚽

25 september 2021 om 10:26

En dat is in 1,5j Spanje 25 kilo erbij terwijl hij dat als bondscoach niet had? Bijzonder.

Gelukkig heb ik de uitzending niet gezien. Ik kijk nooit omdat ik dat de asociale Gijp en Derksen dat niet gun. Het zijn een stelletje onbetrouwbare individuen die alleen als hun zelf iets overkomt krokodillen tranen janken en een zogenaamde burn-out hebben. Dat kan misschien wel waardijn maar waarvoor moet heel Nederland dat weten. Het respect voor een ander is bij hen ver te zoeken. Wat gaat hem dat aan als er eland gemeend in tranen schiet. Ik zeg toch ook niet dat Gijp het niet meende toen hij persoonlijk werd geraakt en zat te janken. En vergeet niet Derksen dat een dikke buik weg te erken is maar een verlopen kop moet je verder leven. Stelletje minkukels.

Alsof de drie heren aan tafel zo perfect zijn. Ze vertrouwen elkaar niet eens en dan op tv zo nep doen. “Die trut” kan wel miljoenen verdienen, maar dat staat er los van. Druk kan een mens kapot maken en dat heeft een grote invloed op je naasten. Wat je op dat moment ook verdient is niet belangrijk. Met geld kan je echt niet alles verbloemen.

Koeman zal wel zijn redenen hebben voor de docu, en je kan je mening er over hebben, maar respect vol zijn tegen elkaar is het minste wat je kan doen.

Vd Gijp doet ook echt totaal niet aan zelfreflectie he ?! De man;- zou zelf best n paar kilootjes kunnen missen- vindt zichzelf belangrijk genoeg om constant (inmiddels dagelijks) op tv te willen zijn- is multimiljonair maar maakte recent nog ruzie om of zn salaris nou 30x modaal of 40x modaal zou worden. - had een burn-out, terwijl alles wat ie destijds deed was... voetbal kijken en daarover lullen op tv. Daar had iedereen begrip voor. En terecht, want mentale gezondheid is belangrijk ongeacht je financiele of maatschappelijke positie. Maar andersom mag Bertina Koeman niks voelen omdat ze rijk is & is ze n trut omdat ze wel emotie toont.. ? Zoals hij zelf regelmatig zegt; die is teveel in zichzelf gaan geloven.

Koeman is misschien wel de saaiste man van Europa, dus voor de docu moesten ze gewoon hem wat gekke dingen laten zeggen. Geen porum om hem dan nu zo hard aan te pakken.

Echt respectloos dat je zijn vrouw een trut noemt op landelijk tv. Koemand moet ze eens een uppercut geven als die weer in NL is, kijken of ze dat nog een keer kunnen herhalen

Ik vind het echt respectloos om zo te moeten reageren als Renee vooral om mensen aan het lachen te moeten krijgen. Ook al heeft ie gelijk, het kan ook anders. En Koeman moet eens stoppen met Calimero spelen.

Het zijn 3 grote dwazen die alleen maar bullshit zitten te roepen zodat we kunnen “genieten. Ik ben die 3 al jaren spuugzat en ze verdienen bakken vol geld terwijl ze elkaar niet eens het licht in de ogen gunnen. Een goed persoon als Koeman zo proberen te vernietigen.….nee dit gaat echt te ver en moeten verbannen worden

Volslagen onbehoorlijk om het uiterlijk van iemand erbij te halen. Als ik commentaar heb op Gip zeg ik toch ook niet dat hij gelukkig een joekel van een neus heeft om zijn bril te ondersteunen.
Neen, dat doe ik niet ik hou het op zijn analyse. gewoon een kwestie van opvoeding denk ik.
Mevrouw Koeman toont haar emotie, daar kan je inderdaad over discussiëren, al vind ik de vergelijking volslagen idioot. Dat de heren bakken met geld verdienen voor kletspraat, terwijl
(ern nu kan ik tal van groeperingen erbij halen, maar ik hou het op slechts een.enkele
Terwijl er verschrikkelijk veel mensen nauwelijks de eindjes aan elkaar kunnen knopen, als gevolg van een onder andere een stijging van de gasprijs.
Terwijl de een een zwembad in huis heeft en de ander een heel zwembad koopt, terwijl er tal van mensen niet eens een huis kunnen huren of kopen.
Ja, kijk zulke onzinnige vergelijkingen maken kan iedereen

De heren hebben enigszins gelijk over het taalgebruik kun je twisten zoals die trut en dikke pens maar ze hebben wel een punt als trainer van Barcelona vind ik dat je er zelf ook fit en enigszins getraind uit moet zien tenzij je de 60 gepasseerd bent dus in dat opzicht geeft hij geen goed voorbeeld daarnaast is het niet slim om zo'n docu nu al uit te zenden terwijl je daar nog trainer bent, doe dat dan wanneer je daar weg bent. Derksen en van de Gijp praten op deze manier al 15 jaar en dat was altijd prima dat hoorde erbij ga dan nu niet lopen janken als ze het hebben over die trut!!! Familie Koeman krijgt er dik voor betaald en je weet dat je zulke dingen kunt verwachten als je daar trainer bent ze stoppen straks dikke miljoenen op zak dus dan moet je ook ergens tegen kunnen ga niet lopen janken op tv!!! Koeman had dit kunnen weten en die trein voor een 3e keer moeten laten lopen hij is op de meest slechte tijd ingestapt!! Barcelona hoef je de eerste 4 jr niet veel van te verwachten gaat niet gebeuren

Gijp vindt zich zelf wel heel belangrijk. Anderen afzeiken en tokkie grappen maken waar hij zelf het hardste om lacht. Heb hem nog nooit op een verstandige opmerking kunnen betrappen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

91 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020- Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

Real Madrid zet Barcelona op vijf punten achterstand in el Clásico

Real Madrid heeft de 183ste editie van el Clásico in competitieverband op zijn naam geschreven. In het Camp Nou won de ploeg van Carlo Ancelotti zondag met 1-2 van Barcelona, na...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren