Erik ten Hag vindt Remko Pasveer op een na beste keeper van de Eredivisie

Zaterdag, 25 september 2021 om 12:16Dominic Mostert • Laatste update: 12:26

Met Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer beschikt Ajax over de twee beste keepers van de Eredivisie, vindt Erik ten Hag. De trainer kan al enkele weken geen beroep doen op Stekelenburg, die ook zaterdagavond tegen FC Groningen ontbreekt vanwege een liesblessure. Zijn vervanger Remko Pasveer maakt vooralsnog een wisselvallige indruk onder de lat bij Ajax.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

122 reacties (laatste reactie door doejezo)

Vind dat Ten Hag vaak zinnige dingen zegt, maar Bijlow is natuurlijk de beste keeper.

24 september 2021 om 18:33

100% mee eens! Hoe hij zich staande hield in oranje was echt goed. Als Onana op doel stond zou ik zeggen ja maar Bijlow is vele malen beter dan die 2 opa's van ons. Vooral zijn rust in zn acties vind ik indrukwekkend.

24 september 2021 om 19:00

Maar je weet toch hoe dat werkt? Ten Hag kan moeilijk gaan roepen dat Pasveer en Stekelenburg matig zijn en dat je keeper van de aartsrivaal veruit de betere is, Ten Hag weet zelf van binnen ook wel dat Bijlow de beste NL keeper is op dit moment

24 september 2021 om 20:02

Niemand vroeg hem toch om op te noemen wie de beste keepers van de Eredivisie zijn? Hij kwam zelf met deze misplaatste superlatieven.

25 september 2021 om 01:04

Kokkie. Er zit wel een verschil tussen matig en keepers bombarderen tot beste keepers? Je kan toch gewoon zeggen dat zij in de top van de eredivisie zitten ipv dit soort onzin te verkondigen? Maar Ten Hag verkoopt wel vaker van dit soort onzin

25 september 2021 om 15:57

Gewoon een beetje “wij van WC-eens”. Toch weinig mis mee en het gros van de lezers prikt er zo doorheen. Zou me er vooral niet druk om maken.

25 september 2021 om 09:28

Vind dat ten hag toch ook juist vaak dit soort onzin roept. Ik hoor hem zo vaak zeggen dat ze de beste van alles hebben, dat het lachwekkend begint te worden

25 september 2021 om 13:05

Hij zei ‘vorig seizoen’. En toen stond marsman het grootste deel op doel.

25 september 2021 om 13:44

Onana is natuurlijk veruit de beste, met op gepaste afstand Bijlow en daar weer op gepaste afstand de rest achter.

25 september 2021 om 13:51

Ik weet niet, was Onana in het seizoen voor z'n blessure nog net zo sterk als daarvoor? Hangt me bij dat er toch ook wel wat kritiek kwam op zijn fouten.

25 september 2021 om 14:03

Onana heeft wel vaker wat lakse momentjes, dat klopt, maar zijn pieken zijn ongekend hoog en daar heeft ie er inmiddels al heel veel van gehad voor Ajax.

25 september 2021 om 14:38

Hij heeft zeker pieken gehad ja, spectaculair. Het is een big game player en ook wel een showman. Punt is, hoe degelijk en gefocust is hij, als het niet tegen Juve is voor de CL, maar Cambuur uit voor die drie puntjes die later in het seizoen belangrijk zijn. Ik chargeer een beetje, maar had al wel eerder het gevoel dat het een jongen is die vooral met zichzelf bezig is en zijn toekomst in een topcompetitie. Hij is an sich verder dan een Bijlow, maar zeker op het doel is het extra fijn om een toegewijde jongen van de club te hebben staan ipv een carrière boy die ook ineens z'n komt tegen de krib kan gooien. Ik zou dan ook niet ruilen. Die gepaste afstand vind ik eigenlijk wel meevallen, als ik naar de recentere jaren kijk.

25 september 2021 om 14:48

Ik snap niet dat zowel Ten Hag als Overmars nou niet proberen om te verzoenen met Onana. Onana staat op lichtafstand van deze 2 keepers.

25 september 2021 om 22:03

Recentere jaren kijkt? Onana speelt net een half jaar niet en daarvoor was ie top 10 Europa, dat is Bijlow nog nooit geweest. Ik kan dit echt heel moeilijk serieus nemen en zie vooral hele grote Feyenoord brillen. Ik vind bijlow goed hoor, daar niet van, maar heeft nog niet laten zien wat Onana al jaren laat zien.

25 september 2021 om 22:05

Je weet wel dat als je het over recentere jaren hebt bij Bijlow, dat je dan alsnog aan ongeveer anderhalf seizoen aan wedstrijden komt, verdeeld over 4/5 seizoenen? In die periode heeft Onana alleen al zoveel Europese wedstrijden gespeeld. Men doet net alsof Onana de laatste 2 jaar een bejaarde keeper is geweest haha

25 september 2021 om 15:22

Ja absoluut, ik ben Ajacied maar vind echt dat Ten Hag hier teveel een ajax-bril op heeft. Bijlow is gewoon beter.Edit: ik reken Onana niet meer mee. Die keept niet meer in de eredivisie.

Iedereen weet natuurlijk dat Bijlow de beste is en wie daarna komt valt nog over te discussieren. Maar goed Erik kan natuurlijk niet openlijk zijn eigen keepers gaan afvallen.

24 september 2021 om 17:45

Iedereen weet natuurlijk dat het Onana is en daarna komt met afstand tot de andere Bijlow inderdaad. Ten Hag had hier ook gewoon moeten zeggen dat ze twee van de beste keepers van de Eredivisie hebben, niet de beste.

24 september 2021 om 17:54

Ik wil het nog wel zien hoor.. Onana die een jaar stil heeft gestaan wat betreft wedstrijden en groepstrainingen vs. Bijlow die voorlopig al een tijd fit is, beter en beter wordt en voorlopig de eerste keeper van Oranje lijkt te zijn. Onana was zeker beter, maar je moet eerst maar eens afwachten hoe hij uit deze vervelende periode gaat komen.

24 september 2021 om 18:02

Met afstand zelfs?
Grote fouten van Onana worden met der mantel de liefde bedekt. Feitelijk gooide hij met zijn belachelijke "meevoetballen" de titel van 2017 weg in Groningen, waarna iedereen -om dit gebrek te bedekken- gilde om een vrije trap.
Ook in de Cl een paar leuke momenten gekend.

Ik vind het absoluut een goede keeper, maar om na een jaar stilstand even uit de losse pols te roepen dat hij "met afstand" de beste keeper is, is gedrag dat we wel kennen.

Verder maakt Erik zich met zijn (te) nvoorwaardelijke steun aan zijn spelers en blik op een wedstrijd wel vaker belachelijk.

24 september 2021 om 18:12

Vond Onana ook de beste ne zal dat zijn mits hij weer wat minuten heeft gemaakt. Echter met Afstand vind ik meevallen en keepers worden vaak hoe ouder hoe beter. Dus Bijlow kan nog steeds heel ver groeien en zit nu al op top niveau. Op Basis van wat we gezien hebben is Onana nu nog beter. Maar dat wil niet zeggen dat Bijlow niet net zo goed of zelfs beter gaat worden. Maar Bijlow is zeker beter dan Pasveer en beter dan Stekelenburg nu (want in zijn beste jaren, was de Steek ook echt een top keeper.

24 september 2021 om 18:13

Bijlow heeft heel veel talent, maar maakt ook nog wel regelmatig foutjes hoor. Tegen Turkije, Elfsborg en Drita alleen al dit seizoen en we zitten pas in september.

24 september 2021 om 18:13

@njfromvol,

Dat was overigens een overtreding. Onana is toch nauwelijks te betrappen op grote fouten en heeft onder de streep sowieso meer lastige ballen gepakt die andere keepers niet zouden pakken dan blunders. Daarnaast sowieso flauw om een titel op een iemand of 1 fout af te schuiven.

Hij is met afstand inderdaad de beste keeper, want hij is de enige die het op een hoog niveau voor een lange tijd heeft laten zien. Bijlow kan goed worden hoor, maar het feit is wel dat hij vaak geblesseerd is en maar de helft van de wedstrijden meedoet.

24 september 2021 om 18:32

@ klene: dat weet ik zonet niet of Onana beter is. Is een goede keeper, heeft genoeg goede wedstrijden gekeept, maar Bijlow heeft ook veel talent.

Daarentegen zijn de 2 lijzige Klaasen die Stekelenburg en Pasveer heten natuurlijk Ajax onwaardig. Deze mannen hebben hun beste jaren achter. De rug en zullen nooit meer beter worden. Snap ook niet dat Ajax voor een klasse goalie gegaan is afgelopen zomer. We hebben Stekelenburg zien falen in Oranje afgelopen EK, de man lijkt de zwaaartekracht te tarten door heel sloom naar de grond te gaan en Pasveer zag er ook zeer zwak uit tegen Sporting.

24 september 2021 om 18:59

Dan kom je met een voorbeeld van Onana waarbij er overduidelijk een overtreding werd gemaakt. Dat zegt denk ik wel voldoende.

24 september 2021 om 19:24

Goed lezen NJ, ik zeg dat Bijlow met afstand beter is dan de overige keepers in de Eredivisie. Ik zeg niks over de grootte van het verschil tussen Bijlow en Onana, alleen dat Onana beter is. Hij staat lang stil, maar ik weet zeker dat hij het niet verleerd is en dus ook beter is dan Bijlow. Geen idee of Bijlow het niveau van Onana aan kan tikken, ik hoop het wel.Edit: Mij betichten van ‘gedrag dat we wel kennen’ is heel apart. Ik reageer niet super vaak, maar dat is naar mijn weten altijd realistisch. Ik kijk misschien door een Ajax-bril op z’n tijd, maar zulk gedrag vertoon ik zeker niet.

24 september 2021 om 19:43

Het is niet zo dat Onana terug komt van een zware blessure en door die angst heen moet zoals bij een gescheurde kruisband bijvoorbeeld. Bijlow is een goede keeper en snap de hosanna die om hem heen hangt heel goed. Maar we moeten niet vergeten dat hij dit vooral op Eredivisie-niveau heeft laten zien. Onana heeft bewezen dat hij op het hoogste niveau belangrijk kan zijn voor zijn club, daarom is Onana in mijn ogen beter. Ik hoop overigens wel dat Bijlow dat niveau kan halen.

25 september 2021 om 13:45

Onana heeft al zo'n 5 goede seizoenen achter de rug, 2 uitzonderlijke seizoenen in Europa. Wat maakt dan dat Bijlow beter is?

25 september 2021 om 13:52

@njfromvol ja leuk dat Onana een jaar niet gespeeld heeft, maar dat argument deed er volgens Feyenoorders niet toe toen de rest zei dat Bijlow niet opgeroepen moest worden voor oranje vanwege blessures. Onana achteloos op de eerste plek zetten is gepraat wat je wel kent, neem aan dat je op Akax' arrogantie doelt, maar hoe arrogant is het om een keeper die werkelijk nog niks gepresteerd heeft even klakkeloos boven een EL finalist en CL halve finalist te zetten? Toernooien waarin Onana niet profiteerde van het goede team, maar met regelmaat doorslaggevend was in het resultaat?

25 september 2021 om 14:06

Laat ik dit nog even toevoegen: Bijlow heeft in 4 seizoenen tijd net zoveel wedstrijden gespeeld als Onana alleen al Europees heeft gespeeld en die zetten jullie dan even zonder blikken of blozen boven Onana. Ik vind het lachwekkend eerlijk gezegd, helemaal als je dan op die tour gaat van daar heb je de arrogante Ajacieden weer die alles ophemelen.

25 september 2021 om 14:11

Haller is de beste spits van Europa, 1 gespeeld 4 goals.Heeft ook meer ervaring dan Mbappé.

~E. ten Hag


24 september 2021 om 18:06

Hij zegt ook niet wie de beste keeper IS. Hij zegt wie hij de beste keeper VINDT. Ieder z’n mening toch?

24 september 2021 om 18:11

Het staat ook iedereen vrij om iets van die mening te vinden. Als je Bijlow achter Steek en Pasveer schaart, heb je ze niet allemaal op een rijtje.

24 september 2021 om 18:12

Hoe interpreteer jij dit dan?
"met Maarten Stekelenburg en Remko Pasveer beschikt Ajax over de twee beste keepers van de Eredivisie"

24 september 2021 om 18:20

Inderdaad mee eens.staat toch duidelijk in de tekst.en vindt bijlow echt niet minder als ie dat al is dan onana.

24 september 2021 om 18:28

Hij mag inderdaad zijn mening hebben. Alleen kun je je afvragen of hij verstand van voetbal heeft als hij echt vind dat Maarten en Remco beter zijn dan bijlow. Over veel dingen mijn je discussiëren maar ik denk dat deze discussie zinloos is. Bijlow is vele malen beter.

24 september 2021 om 19:45

@NJ Er staan nog 4 woorden achter: “vindt Erik ten Hag”…..

24 september 2021 om 19:48

@repuiztavVoor iemand die ze volgens jou niet allemaal op een rijtje heeft is hij toch aardig succesvol….

24 september 2021 om 21:30

blij dat Ten Hag op dit moment geen bondscoach is dan. dan waren onze eerste 2 keepers 40 jaar

24 september 2021 om 22:31

Mee eens 😂
Ik kan me niet voorstellen dat hij dit echt vindt. Bijlow is toch wel nummer 1 op dit moment. De rest ontloopt elkaar niet zo heel veel.

25 september 2021 om 13:54

De kans is heeeeel groot dat hij dat helemaal niet vindt maar dat hij het alleen zegt om zijn keepers vertrouwen te geven. Dat doet hij altijd. Al heeft iemand nog zo slecht gespeeld van Ajax hij zegt altijd dat het goed is. En dat werkt klaarblijkelijk want ze gaan er goed van spelen. Je ziet het bij veel spelers van Ajax en als ze dan van club veranderen valt het daar tegen omdat ze niet dat vertrouwen krijgen denk ik. Van al die spelers die de laatste jaren voor veel geld zijn verkocht zijn er niet veel die het hebben waargemaakt. Als jij dagelijks krijgt te horen dat je de beste bent ga je dat geloven en dat geeft je meer kracht. Er zijn er ook bij die bij zichzelf denken jij lult maar wat en die pikken dat dus niet op.

25 september 2021 om 15:26

Als Ten Hag bondscoach zou zijn, zou hij vermoedelijk wat anders vinden. Neem dit toch niet zo serieus allemaal, Ten Hag moet zijn keepers motiveren en dan zeg je dit soort dingen.

Gebaseerd op vorig jaar heeft hij gelijk, maar je moet altijd maar afwachten of dat zijn structurele niveau is bij een nieuwe stap. Het kan ook een seizoen zijn net als Bizot in 19/20, die steeg ook duidelijk boven zichzelf uit en begon het seizoen erna gelijk met een paar blunders. Pasveer is in staat om Stekelenburg eruit te spelen (afwachten wat er met Onana gebeurt), maar dan zal ie veel betrouwbaarder en minder onrustig moeten worden.

24 september 2021 om 17:49

Behalve dat Stekelenburg ook vorig jaar niet de beste keeper van de competitie was.... ook toen was Bijlow al beter, alleen niet altijd fit.

24 september 2021 om 17:54

Ik vond Stekelenburg vorig jaar wel goed hoor, dat stuk had ik trouwens niet gelezen. Ik dacht dat hij het over Onana had. Maar hij heeft dat halve jaartje heel veel rust gebracht en tegen Roma bleek hij wel een gemis. Misschien is Bijlow nu een betere keeper, maar puur gekeken naar vorig jaar was Stekelenburg wel beter hoor. Dat hij een 'matig' EK heeft gekeept zorgt ervoor dat men dat vergeet, maar er werd zelden over Onana gesproken toen hij erin stond, dat zegt ook wel wat.

24 september 2021 om 18:04

Je ziet dat door het kwaliteitsverschil met de rest - behalve in wedstrijden tegen PSV en Feyenoord (maybe AZ als ze zich herpakken) - dat het bij Ajax niet echt uitmaakt wie er in de goal staat. Alleen in de CL maakt het een flink verschil. Feit is wel dat Pasveer een stuk verder is dan Scherpen, dus dat had ook gescheeld. Ik vond Stekelenburg het verder overigens prima doen en bracht, zoals je zegt, vooral veel rust, maar echt uitblinken vond ik hem ook niet. Nou moet ik wel zeggen dat Ajax normaliter ook minder weggeeft dan Feyenoord, dus uitblinken is dan ook lastiger. Steek doet het vooral op ervaring, terwijl Bijlow zich volle bak aan het ontwikkelen is en dat heeft voorlopig geleid tot een, imo terechte, plaats onder de lat bij Oranje. Dit seizoen(!) vind ik Bijlow dan ook voorlopig met afstand de beste keeper van de Eredivisie.

24 september 2021 om 18:09

Hier ben ik het mee eens, in tegenstelling tot de meeste mensen die Stekelenburg afschilderen als een keeper van Barendrecht. Hulde daarvoor.

Maar gebaseerd op vorig seizoen vind ik dat ten Hag het onjuist heeft dat Stekelenburg de beste was (wel zeker top 3), maar was Bijlow dat vorig jaar wel dan? Dit jaar is hij inderdaad de beste, dat durf ik wel te stellen. Maar ik vond het seizoen van Pasveer indrukwekkend vorig jaar. Hij is ook een van de weinigen die gewoon 34 wedstrijden heeft gespeeld. En ik kan me enkel een blunder tegen PSV herinneren. Op basis van vorig jaar vind ik hem zelfs de beste. Maar in het algemeen, denk ik top 3 van de competitie. Dus ben het deels eens met ten Hag, deels ook niet.

24 september 2021 om 18:13

Onana keepte een groot deel van vorig seizoen ook nog he

24 september 2021 om 18:23

Vorig seizoen heeft Marsman ook best een paar geweldige wedstrijden gespeeld. Dus wie nou de beste is, doet het er echt toe (nou ja in Oranje wel natuurlijk). Ik hoop voor Oranje dat Bijlow stappen blijft zetten zodat we daar de komende jaren geen discussie meer over hoeven hebben. Ja ik hoop natuurlijk ook dat Gorter het geweldig gaat doen zodat we in de toekomst gewoon een luxe probleem gaan krijgen in het NL elftal. We zullen zien.

Haha - zit je haar voor je ogen Erik. Kom uit je bubbel, hier sla je de plank volledig mis.

24 september 2021 om 18:41

Welk haar?

24 september 2021 om 19:14

Dat is de grap...

Hahaha ik dacht echt dat ie Bijlow bedoelde 😂

Serieus?

Kom op zeg dit is een erg beperkte keeper en ook Stekelenburg.

Ik vind Bijlow wel een betere keeper en nee ben niet voor Feyenoord.'

24 september 2021 om 17:53

Haha, ik d8 serieus dat hij Bijlow zou noemen maar toen ik het artikel las d8 ik. …

24 september 2021 om 18:04

Ik snap dat het op dit forum helpt om even extra te vermelden "dat je niet voor Feyenoord bent", maar het zou echt niet hoeven om j punt kracht bij te zetten.

24 september 2021 om 18:45

Jawel want als je iets zegt dan gaan ze dat als argument gebruiken.

Ik snap dat je je eigen keepers niet kan gaan afvallen, maar om nou deze twee als de beste te bestempelen is gewoon onzin. Hij kan ook gewoon zeggen, we beschikken over 2 prima keepers, die ondanks hun leeftijd nog beter kan worden.

24 september 2021 om 19:03

Ik neem aan dat hij dit idd zegt om die keepers een beetje vertrouwen toe te spreken. Misschien ziet hij dat ze onzeker zijn oid, en dat is natuurlijk funest op zo’n positie. Bijlow is by far de nmr 1 keeper op het moment.

Hij kan ook helemaal niets zeggen, of vinden, dat Pasveer het naar omstandigheden heel goed doet, maar hij moet geen onzin uitkramen.

Natuurlijk zijn het de beste keepers.
1 Doelpunt tegen,dat zegt toch alles?

Populistje Erik weet wel hoe hij zieltjes moet winnen. Zou hij door hebben dat hij zichzelf alleen maar voor lul zet? Je kan ook complimenten uitdelen aan je keepers zonder direct wartaal uit te slaan.

Gorter gewoon voor de leeuwen gooien lijkt mij?

Hahahaha Pasveer heeft het natuurlijk goed gedaan bij Vitesse maar is verre van de beste of 2e beste in de Eredivisie. Stekelenburg haalt de top 10 nog niet eens man. Die man gaat naar de grond als een zak aardappelen maar “heeft zo’n sterke uitstraling”.

24 september 2021 om 17:57

Wie is buiten bijlow beter dan stekelenburg dan? De keepers in nl kunnen er echt geen klote van namelijk. Steek is gewoon rustig en staat vaak goed. Snelheid idd dramatisch maar nog steeds is hij gewoon na bijlow de beste hoor. Die drommel bakt er ook geen reet van bijvoorbeeld

24 september 2021 om 18:00

Alsof het verschil tussen de huidige Stekelenburg en Drommel zo groot is. Hou op hoor.

24 september 2021 om 18:04

Unnerstal en Drommel

24 september 2021 om 18:08

Hoezo bakt Drommel er geen reet van? Staat gewoon prima te keepen voor PSV. Vind het nogal overdreven deze uitspraak van ten Hag. De keepers van Ajax zijn niet aantoonbaar beter dan keepers als Bijlow, Unnerstall en Drommel bijvoorbeeld.

24 september 2021 om 18:08

Bijlow, Paes, van Osch, Drommel, Mvogo, Okoye, Unnerstall zijn allemaal beter (en dat zijn inderdaad lang niet allemaal topkeepers). Stekelenburg is een extreem matige keeper die 10 jaar lang nul betekenisvolle duels heeft gespeeld en door een paar potjes tegen Emmen en PEC uit werd geroepen tot de beste Nederlandse doelman. Hebben op het EK gezien hoe dramatisch slecht hij is geworden. Duiken kan die niet en een op een is ook een eitje tegen hem. Dat hij zo 'rustig' overkomt is ook een kulargument. Als je verder op elk facet een onvoldoende scoort kan je er toch niks van?

24 september 2021 om 18:44

Ja Stekelenburg was erg rustig bij het EK. Zo rustig dat hij niks deed bij die voorzet van Tsjechië. Heersen in en rond de eigen 5 is er niet meer bij.

24 september 2021 om 21:51

Stekelenburg gaat als een zak aardappelen naar de hoek op het schot van propper. Ajax komt nauwelijks in de problemen dan valt het niet zo op dat ze 2 bejaarde keepers die niet meer mee kunnen. Het is gewoon de enige zwakke plek in het elftal om eerlijk te zijn. Bijlow, Drommel, Unnerstall zijn alle drie betere keepers dan de huidige stekelenburg en pasveer.

25 september 2021 om 11:24

Vind drommel echt heel matig man. Komt nooit uit. Laatst tegen go ahead ook een erorme fout bij die goal ( ook al moet teze wel gewoon zijn driehoek houden dan is er niks aan het handje).

25 september 2021 om 11:29

Van osch, paas en drommel beter hahaha. Weet je wel hoe moeilijk het is om bij een topclub uit te blinken als keeper. Je moet daar de hele wedstrijd scherp zijn voor die paar ballen die je krijgt. Bij een kleinere club is het veel makkelijker uitblinken omdat je dan kan groeien in een wedstrijd. Die keepers dje jij opnoemt spelen niet coor niets bij mindere clubs

Relaxed jongens erik doet dit altijd. Gewoon beetje vertouwen in zijn spelers uitspreken doet ie vaker en is heel normaal. Tuurlijk is bijlow de beste. Ajax moet hem ook echt ophalen volgende zomer. Dan heb je echt een beestenploeg.

24 september 2021 om 18:05

Hij zal met plezier komen, ja. Hij heeft ze al eerder de deur gewezen.

25 september 2021 om 03:12

Heeft bijlow zelf ook nog wat te willen of ga je er gewoon al vanuit dat iedereen bij ajax wilt spelen?

25 september 2021 om 11:26

@joostv97

Joost je weet toch wel dat geld regeert in het voetbal. Als ajax genoeg geld biedt komt bijlow echt wel naar amsterdam hoor. Berghuis zou ook nooit komen..

25 september 2021 om 13:21

@Blaugrana Bijlow is een Feyenoord-supporter. Product van Varkenoord. Opgegroeid hier. Berghius is een jongen van Apeldoorn. Broodvoetballer. Nadert de 30 en er was geen interesse vanuit het buitenland. Ajax wilde hem voor een prikkie haken; dan gaat ie wel. Bij Bijlow is dat uitgesloten. Die heeft ook al geroepen nooit voor Ajax te zullen spelen.

Zeg dan gewoon niets, want zo maakt die zichzelf weer belachelijk. Stekelenburg is echt hartstikke slecht, dat zagen we bij Oranje waar zijn vriend Frank hem eerste keeper maakte. Kan niet eens meer duiken en naar de hoek toe en één op één situaties is die ook niet de baas.

Erik spreekt hier de waarheid, maar ik merk dat veel mensen er niet tegenkunnen. Stekelenburg heeft bij veel grote clubs in Europa gevoetbald en een WK finale gespeeld. Dat spreekt voor zich lijkt me. Pasveer keepte erg goed bij Vitesse en verdiende daarmee een transfer naar Ajax. Dan ben je ook gewoon een topper. Die feyenoord keeper is altijd geblesseerd, dus ik snap dat Erik hem niet meerekent.

24 september 2021 om 18:04

Hahaha ja hij heeft idd bij veel grote clubs in europa op de bank gezeten en oja een wk finale waar die nog op teert! Zeker na die wk finale is ze cariere de grond uit geschoten god wat was die goed daarna

24 september 2021 om 18:09Daar heb je gelijk in. Heitinga en Mathijsen hebben ook een WK finale gespeeld, die waren daarom beter dan De Ligt en Van Dijk.

24 september 2021 om 18:31

Ik kan echt niet geloven dat er mensen zijn die dit nog bevestigen ook. En daarbij ook nog zo slecht onderbouwen.

24 september 2021 om 20:09

Al vroeg aan de drank vandaag? En ook echt, die keeper van Feyenoord… je mag gewoon Bijlow zeggen hoor. Omdat je voor Ajax bent moet je haten naar Feyenoord?

Wat moet die man anders zeggen. Ik heb een keeper aangetrokken maar me neefje van 4 kan beter keepen.

24 september 2021 om 18:32

Nee maar er is nog wel verschil tussen je neefje van 4 dan de beste keeper

Met deze opmerking maakt hij zich behoorlijk belachelijk!! Bijlow is niet 1 maar meerdere klassen beter.

Normaal valt iedereen over elkaar heen als een speler wordt beoordeeld. Nu dat de twee bejaarde keepers worden beoordeeld en Ten Hag zegt ook nog eens dat hij hen de beste vindt is iedereen stil. Volgens mij bedoeld Erik dit als grap. Ik kan me niet voorstellen op basis waarvan hij dit heeft gezegd.

24 september 2021 om 18:13

O.b.v. een fles Jenever?

Misschien half gelijk, alleen is de nr 1 natuurlijk Stekelenburg. Na Bijlow zou Pasveer misschien 2 kunnen zijn, maar ik vind hem eerlijk gezegd gewoon een standaard middenmoot/subtop keeper die ook nog eens oud is.

Natuurlijk is Bijlow de beste keeper van Nederland, dat weten ze bij Ajax ook wel. Maar Ten Hag geeft wel duidelijk aan dat hij het over vorig seizoen had, toen speelde Bijlow niet veel (maar overtuigde Marsman wel)

Ten Hag wil Schmidt overtreffen met rare dingen zeggen.

Gelukkig worden er geen woorden verdraaid. Er staat: ''hij was vorig jaar na Stekelenburg de beste keeper in de Eredivisie''. Dit was dan ook een jaar dat Bijlow maar 16 wedstrijden heeft gekeept in de Eredivisie en Pasveer bij Vitesse meermaals een meer dan uitstekende indruk heeft achtergelaten.

Volgens mij is het alsnog Onana.

Dan liggen de meningen van Erik en die van de rest van NL redelijk ver uit elkaar. Degelijke eredivisie keeper, meer absoluut niet.

Tsjah je hebt idd de beste keeper maar in de vorm van Onana en niet die andere twee

Hij bedoelt natuurlijk de op één na beste keeper van Ajax want bijlow is toch echt een completere keeper maar ook meer n keeper van deze tijd gezien de ijshockey keeper acties die je ook mij Neuer zietMoet zeggen dat het een wereldprestatie is van ten Hag,om je in een klap nog belachelijker te maken dan Schmidt ...

Hulde!!

Altijd dat betweterige als een coach een mening heeft /geeft, als hij niets zegt is het niet goed, als hij zegt dat Steek de beste is is het niet goed, laat ten hag er dan maar geen verstand van hebben, ik hoop dat hij nog jaren coach van Ajax is 😎😎😎

Stekelenburg oke zou kunnen maar Pasveer? Kom op dat gaat nergens over, Bijlow lijkt mij minimaal beter dan Pasveer.

24 september 2021 om 19:47

Bijlow momenteel de beste en dan komt in mijn ogen unerstal die iedereen even vergeet.

Het zijn niets eens de twee beste van Ajax. Laat staan eredivisie

Ten Hag kijkt nooit naar Feyenoord of het is een arrogante engnek. Je kan niet om Bijlow heen en zeggen dat Pasveer de betere is tav Bijlow.

Leuk zo complimenten geven aan z'n keepers, Bijlow is beter. Als we het hebben over selecties trouwens is Onana natuurlijk de beste, maar ja.

Niet omdat ik voor twente ben maar maar unnerstal is de beste keeper van de ED

Komoptan pasveer komoptan!! Jarenlang Remco toegeschreeuwt bij zijn uittrappen vanaf vak 8. Er belande er wel eens 1 op de ijsseltribune. Mocht de pret niet drukken. Knap dat hij nog onder de lat staat. Zeer consistente keeper

Dat wil wat zeggen als die bij de beste hoort...dan is het toch echt zielig gesteld met de keepers in dit "Europese" land.

Wat een 🤡 is ten Hag. Sws zijn Bijlow, Okoye, Unnerstal, Paes en zelfs Drommel ( veel ) beter. Ik vind zelf Okoye de beste van allemaal.

Onana is by far de beste keeper op de Nederlandse velden. Maar ik vrees dat we hem niet meer in actie gaan zien. Dan komt natuurlijk Bijlow. En daarna is het wat mij betreft om het even. Steek, Drommel, Unnerstall. Lood om oud ijzer.

"maar hij moet wel op een hoger niveau gaan acteren. Die stap zal hij moeten zetten."

Je verwacht van een speler van bijna 38 dat hij nog stappen gaat zetten in zijn ontwikkeling?

Pasveer is zeker niet de tweede beste doelman van de Eredivisie. Ondanks het matige niveau van het keepersgilde in de Eredivisie. Bijlow is zeker beter. Unnerstall om nog iemand te noemen. Of zelfs Drommel. En Stekelenburg is zo'n beetje van hetzelfde niveau. En to the point: Pasveer is gewoonweg van middelmatig niveau.

Maarja als je bij Ajax komt te spelen ben je natuurlijk al heel snel te beste zoniet de allerbeste...das logisch

Ik had gehoopt dat ten Hag nagedacht had over zijn uitspraken van gisteren en dat hij toch moest concluderen dat er betere keepers zijn dan Pasveer. Of is dit weer een oud bericht wat weer bovenaan is gezet ?

Bijlow en Drommel beide beter dan die twee. Unnerstall misschien ook nog wel.

Tsja, oneens. Pasveer was de afgelopen jaren heel sterk bij Vitesse, maar is bij ons toch ongelukkig begonnen, die blunder in de CL was Ajax onwaardig.

Dit lijkt me ondanks alles Onana, gevolgd door Bijlow. Daarna Drommel en Unnerstall, en dán komt Pasveer misschien aan de beurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger104
R. GravenberchMiddenvelder101
S. BerghuisAanvaller103
S. HallerAanvaller107
D. TadićAanvaller105
J. TimberVerdediger91
E. ÁlvarezMiddenvelder92
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

10 fans
Keeper, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 7 0 0 0
2020/2021 Vitesse 33 0 0 0
2019/2020 Vitesse 26 0 0 0
2018/2019 Vitesse 11 0 1 0
2017/2018 Vitesse 26 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Pasveer niet onder de indruk: ‘Wat zijn dat voor statistieken?’

Remko Pasveer kende misschien wel een van zijn beste weken in dienst van Ajax. De doelman hield zowel tegen Borussia Dortmund (4-0) als PSV (5-0) zijn doel schoon en wist daarmee...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren