AZ-trainer Pascal Jansen verklaart pijnlijke wissel Timo Letschert

Vrijdag, 24 september 2021 om 07:55Yanick Vos • Laatste update: 08:29

AZ-trainer Pascal Jansen heeft na afloop van de 3-1 nederlaag tegen FC Twente uitgelegd waarom hij Timo Letschert na 22 minuten spelen wisselde voor Pantelis Hatzidiakos. Bij een 2-0 achterstand greep de coach in en voerde hij de pijnlijke wissel door. Jansen vond Letschert geen goede indruk maken bij beide tegendoelpunten en spaarde de verdediger niet.

FC Twente kwam al na 32 seconden spelen op voorsprong via Ricky van Wolfswinkel. Hij scoorde op aangeven van Michel Vlap, die uit de rug van Letschert wegliep. Een kwartier later maakte Letschert een grote fout door de bal in te leveren bij Daan Rots, die de marge op twee bracht. “Ik vond dat hij er tweemaal slecht uitzag”, aldus Jansen tegenover ESPN. “Dat konden we ons verder niet permitteren. Dan moet je iemand inbrengen, in de vorm van Pantelis Hatzidiakos, zodat we het kunnen repareren met iemand die nog foutloos in de wedstrijd zit.”

“Ik kijk uiteraard ook in de spiegel. Vandaag was het centrale duo geen bron van rust. Ik vond dat ik de ploeg moest helpen door te wisselen. Hij (Hatzidiakos, red.) heeft zo goed als hij dat kon de boel proberen te repareren”, aldus Jansen, die met AZ pas een keer won dit seizoen en terug is te vinden op de zeventiende plaats. “Dit is uitermate vervelend. Dit was niet de revanche waar je naar op zoek was. We helpen onszelf totaal onnodig uit de wedstrijd en we creëren een situatie waarin we meteen in de achtervolging moeten.”

In de rust liet analist Kenneth Perez weten het niet eens te zijn met de wissel. "Ik heb daar wel moeite mee. Je hebt een keuze gemaakt vooraf om Letschert op te stellen", doelde hij bij ESPN op trainer Jansen. "Je kunt een fout maken. Aanvallers kunnen ook fouten maken. Pavlidis maakt geen kans af, maar die wisselt hij toch ook niet? Elke bal op goal gaat erin, maar de keeper wisselt hij toch ook niet? Ik houd er niet van. Het is ook niet zo dat je er veel beter van wordt. Nu heb je een andere kamikazepiloot erin."Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door diablo73)

“Hij heeft het zo goed als hij kom proberen te repareren”. Schandalige uitspraak, daar druk je de al voor lul gezette Letschert nog verder mee de grond in. Hij is degene die Letschert na een aantal dramatische potten bleef opstellen. Hij is degene die de creativiteit eruit haalde en hij is degene met een voorliefde voor blinde paarden.

24 september 2021 om 10:12

Helemaal mee eens. Moest stiekem wel glimlachen om die voorliefde voor blinde paarden.

24 september 2021 om 11:01

Wat moest ie dan doen? Die Letscher laten doorprutsen tot ie 6-0 achter stond? Dan zou iedereen vast geroepen hebben dat hij hem eerder moest wisselen. Topsport is wat mij betreft keihard, prima wissel in mijn optiek

24 september 2021 om 11:10

AZ kiest er vooral voor om te cashen.. en dit is het resultaat. Die gaan dit seizoen gewoon tussen plek 5-8 eindigen. Niets meer of minder..

Laat ze het jaar maar gebruiken om door te selecteren..

24 september 2021 om 11:34

Dat is op zich prima, maar selecteer dan ook door. Evjen en Beukema erin.

24 september 2021 om 11:50

en wees transparant er over zodat je niet onnodig druk op de trainer en selectie legt.. Vanuit het management bedoel ik dan.

Vorige week plaagde ik hier wat AZ supporters na de nederlaag maar ik merk dat ik het wel sneu vind. Met het beleid van de afgelopen jaren verdienen ze dit verval niet. Hopelijk krabbelen ze weer snel op, heb liever goede concurrentie bovenin. Verder vind ik dat de trainer hier op een bepaalde manier de druk bij hemzelf weg wil halen door Letschert te slachtofferen. Denk niet dat dit de juiste trainer is voor AZ ondanks dat ze hem opgezadeld hebben met een mindere selectie.

24 september 2021 om 08:14

Ach dan hoor je in ieder geval niet meer dat AZ verder is dan Feyenoord haha. AZ doet zichzelf echt de das om, blijkbaar kunnen ze niet de volgende stap zetten

24 september 2021 om 09:53

Die volgende stap kunnen ze nog altijd maken, maar dat is naar de KKD.

24 september 2021 om 10:06

Ze zijn tot de conclusie gekomen dat stappen achteruit doen veel sneller gaat dan stappen vooruit zetten.

24 september 2021 om 10:59

Het gezegde luidt toch ook 1 stap vooruit en 15 plaatsen terug?

24 september 2021 om 11:33

Dat is wel lullig voor Feyenoord, voor volgend seizoen, die zetten nu waarschijnlijk 2 of 3 stappen vooruit .

24 september 2021 om 08:18

Ik vind het juist wel goed dat dit gebeurd. Ze waanden zichzelf echt de 3e club van Nederland die heel weinig onderdeed voor de top 2. Iedereen buiten Noord Holland weet dat AZ geen grote club is, maar nu zien ze zelf mischien in dat ze toch niet zo ver zijn als ze dachten. Een paar spelers zijn voor veel geld vertrokken, en het stort gelijk in elkaar. Hartstikke leuk als ze mee kunnen doen bovenin, maar ze moeten er hard voor blijven werken om structureel aansluiting bij de bovenste plekken te houden.

24 september 2021 om 08:40

Richard. ‘Ze waanden zich de 3e topclub van NL’ dit is iets wat de directie uitgesproken heeft en wat door media wordt aangepraat. Dit is onder de supporters wel een ander verhaal denk ik. Veel van de uitspraken van de directie worden oa door een clubicoon als Barry van Galen en een groot deel van de fans niet gewaardeerd. Die hebben een meer realistische blik.

24 september 2021 om 09:03

Was het niet Barry van Galen die (in een podcast) zei dat Nederland een nieuwe top 3 had met Ajax, PSV en AZ?

24 september 2021 om 10:07

Ja klopt. Barry is alleen juist niet iemand waarvan je de mening over AZ heel serieus moet nemen haha. Ik kon echt lachen om die podcast en vond het leuk om zijn oude verhalen te horen, maar Barry heeft het hele jaar gezegd dat AZ kampioen zou worden en dat het de beste ploeg uit Nederland had. Slaat natuurlijk nergens op. De rest van de supporters zal je echt niet horen zeggen dat AZ de rol van Feyenoord in de top 3 overgenomen zou hebben.

24 september 2021 om 11:14

Aza67, laat mensen zoals Richardmas maar praten. Ze zijn alleen maar onwaarheden aan het verkondigen, aan het provoceren en zeggen dat AZ supporters 'zichzelf zo goed vinden'

24 september 2021 om 11:44

Nr.11, ik had het juist niet over de supporters.

24 september 2021 om 13:27

Ik zal eerlijk zijn. Ik mag AZ niet sinds dat ene, ja ene seizoen dat ze ooohh een keer mee deden voor de titel. En nee ik mag AZ niet omdat zij meededen. Op dat moment vond ik t prachtig, werkelijk prachtig dat wij een keer geen hete adem voelden van PSV. Ik begon hekel aan AZ te krijgen in de maanden erna. Hoe de directie van AZ keer op een keer belachelijke uitspraken deed. Sneaky actie. Zichzelf naast ajax en PSV profileren. En als ik dat aankaart, wat krijg ik te horen van sommigen hier, dat ik anti club met ambitie ben. Pff..

24 september 2021 om 15:56

Naja slot ging achteruit was een rare beslissing om voor feyenoord te kiezen stap achteruit is toch wat de mensen/fans hier triepen

24 september 2021 om 08:20

Maar aan de andere kant, dit wat nu gebeurd heeft AZ ook groot deels aan zichzelf te danken. Afgelopen jaren het geluk gehad dat er aardig wat talenten zijn opgestaan en daar hebben ze goed aan verdient. Maar uiteindelijk van dat geld niets geïnvesteerd in de huidige selectie. En continue hopen op een doorbraak van talenten werkt ook niet. Het lijkt alsof ze op dat laatste hebben gegokt, maar het is op dit moment gewoon zeer matig. Met de aanvullingen met de oudere allemaal net niet voetballers, krijg je dit. Het is vervelend voor AZ en dit gun je ze inderdaad niet, maar dit is ook echt eigen schuld door nauwelijks wat te investeren in de selectie, die nu voor een groot deel bestaat uit redelijk matige spelers.

24 september 2021 om 10:07

Vooral geen medelijden hebben met AZ. Ze willen als topclub behandelt worden. Als het goed gaat prijs je ze de lucht in en als het slecht gaat brand je ze af tot aan de grond.
Brand ze vooral maar af nu. Krijg je als je al je dragende spelers verkoopt en er spelers op de groei voor terughaalt

Matige trainer die maar blijft vasthouden aan dit slechter centrum. Waar is Beukema? Waar zijn de aankopen gebleven? AZ stond er goed voor maar heeft zichzelf gedegradeerd. Klasse TD

24 september 2021 om 08:45

Je zou denken dat AZ na al die verkopen ook iets binnen zou halen waar je wat aan hebt. Feyenoord deed dit bijvoorbeeld wel en hebben nu de zaken meer op orde. Een speler als Trauner maakt dan veel verschil achterin.

24 september 2021 om 08:56

Vorig jaar was het hosanna toen hij Slot over moest nemen. Het team presteerde goed eenmaal. Maar ja het enige wat hij moest doen is de lijn van Slot doorzetten.
Nu heeft hij een andere selectie met andere spelers en dan valt hij opeens door de mand.

Hij kies voor Lechert die al weken een mindere indruk maakt. En waarom aan een bepaalde stijl vast houden al je daar de spelers net voor heb.

Maar ja ik vind het wel prima zo

24 september 2021 om 19:01

@bliek ja en nee. Slot bakte er in de eerste vijf wedstrijden van vorig seizoen ook niets van met twee punten meer.

24 september 2021 om 09:45

Die Beukema zal geen goede indruk maken op de training, anders moet je toch weleens een kans krijgen. Letschert en Hatzidiakos al langere tijd zwakke schakels.

Door het matige beleid van Huiberts en co hebben ze nu gewoon een erg matige selectie staan. Kijken of ze Jansen wel de kans geven over langere termijn. Met het vele binnengekomen geld zul je voor volgend jaar toch wel de selectie moeten kunnen versterken. En dit jaar maar vergeten. Vorig jaar natuurlijk ook een slechte start, maar toen was er veel meer kwaliteit aanwezig.

Letschert moet ie wel hebben, die zou voorlopig niet meer spelen. Anders brand je hem niet zo erg af zou je zeggen

Dan moet je niet beginnen met hem, 22 minuten daarvoor was het plan nog anders.
Perez heeft helemaal gelijkSorry, het zal aan mij liggen, maar waarom begin je niet gelijk met Hatzidiakos? En waarom zit die Beukema nog steeds op de bank, zoveel slechter kan het toch niet zijn dan het huidige centrum van gisterenavond.

Hoe maak je zo'n jongen kapot, kan me zoiets ook nog herinneren van vorig seizoen toen Lam bij PEC gewisseld werd tegen Twente, ook vlak voor rust.

Tja dit is het beleid van AZ. Ze willen niet investeren. Ze hebben nu een matige ploeg en een matige trainer.

Letschert speelt inderdaad al een aantal wedstrijden niet best. Maar die Martens Indi is ook verschrikkelijk. Een enorme bron van onrust. Wild en opbouwend helemaal niet van toegevoegde waarde. Misschien eens tijd om te beginnen met beukema en hatzidiakos.

Voetballend zijn ze echt niet slecht. Missen een killer voorin en 1 voor de groep. Pascal Jansen is veels te lief. Tegenstanders moeten speciale goals scoren om van ons te winnen. Dat valt toch wel mee allemaal?

Az Ziet zich zelf als een club die de top kan gaan aanvallen, maar wat ik me afvraag als je zoveel geld ontvangt. Waarom kopen ze dan geen goeie vervangers? Ze hebben een goeie jeugd. Maar dat gaat echt niet voldoende zijn denk ik.

Az had de portemonnee moeten trekken voor 2 directe versterkingen. Veerman voor koopmeijers was een hele goede geweest voor az. En wat meer geld voor een goede spits ipv die trage pavlidis. Dan hadden ze nog geld genoeg over gehouden

24 september 2021 om 10:36

Az had zeker voor een middenvelder moeten gaan en naast Pavlidis nog voor een betere extra spits..vorig jaar was dit al een issue dat er geen concurrentie voor Boadu was, nu creëer je dezelfde situatie alleen heet Boadu nu Pavlidis.
Edit; Vincent Janssen begon in zijn jaar Az na de winterpauze pas te scoren(daarvoor slechts 1 a 2) en Bizot stond ook vliegen te vangen in zijn eerste wedstrijden bij Az.
Ik heb (nog) goede hoop

24 september 2021 om 12:18

Klopt, maar het is zo jammer. Tuurlijk is 6 a 7 miljoen voor Veerman een gok. Maar ik denk echt dat hij az een stuk beter had gemaakt. Er is toch geld zat binnengekomen. Als Veerman zich goed ontwikkeld bij az krijg je makkelijk 15 miljoen. Az kan best na zoveel inkomsten incidentieel een aankoop van 6 a 7 miljoen doen. Ook een goede spits was een must. Er is nu te weinig scorend vermogen. Die pavlidis benik geen fan van. Hij kan goed voetballen maar is veel te traag.

Er loopt simpelweg te kort kwaliteit en dat mag de directie zich aanrekenen,. AZ anticipeert veelal een jaar eerder in op de toekomstige transfers van het jaar er na maar er is vorig jaar te kort ingekocht. Alleen Karlsson is gehaald. Wellicht omdat iedereen door Corona en niet wetende wat er komen ging op z’n handen en geld bleef zitten. De spelers die deze transfer periode zijn gekocht hebben moeite met aanhaken en worden door de negatieve spiraal mee naar beneden getrokken. Die Griek gaat ze heus wel maken maar nu lukt even niets.

Verder bakt de trainer er ook weinig van. De eerste helft was voetballend niet eens zo slecht met 10 schoten op doel tegen 2 voor Twente. De aansluitingstreffer valt vlak voor de pauze maar toch haalt Jansen dan in de rust werkelijk onverklaarbaar Reijnders er uit voor Albouklal. Resultaat; AZ gaat de lange bal spelen en de wedstrijd is over en uit. AZ lost nog 1 schot op doel in de tweede helft. Verder houdt Jansen vast aan de continu dom om zich heen schoppende Dani De Wit die gewoon niet goed genoeg is en voor pure voetbal armoede staat terwijl de Noorse voetballer van het jaar al maanden op de bank zit.

Een soort van tussenjaar nadat je halve elftal is weggekocht is prima maar dit gaat nergens over. Vroeg of laat zal de omkeer gerust wel komen ze zijn in Alkmaar het voetballen natuurlijk niet verleerd. Maar dan is het wellicht te laat voor de prijzen als Europees voetbal.

24 september 2021 om 09:36

Hoe heb je die schoten op doel dan precies berekend? Volgens Livescore heeft Twente in de hele wedstrijd 7 schoten op doel gelost en AZ 4.

24 september 2021 om 18:59

@ajaxrosenberg Dat stond op moment van rust in beeld bij Espn.

24 september 2021 om 09:40

Wie is die Noors voetballer van het jaar? En is die dit jaar gehaald of vorig jaar? Moet een goede speler zijn als hij Aursners en Pedersen voor is gebleven

24 september 2021 om 10:15

Hakon Evjen. Op 19-jarige leeftijd uitgeroepen tot talent én speler van het jaar in Noorwegen. Is 2 jaar geleden gehaald, maar heb hem nog geen 1 keer het vertrouwen zien krijgen. Dat terwijl de wit en Aboukhlal bakken met vertrouwen krijgen. Zo zonde.

24 september 2021 om 10:16

@FR010FRDAM

Håkon Evjen

24 september 2021 om 10:20

Evjen was over het jaar 2019 talent en speler van het jaar in Noorwegen. Als je hem ook een paar minuten ziet spelen merk je ook dat er heel veel potentie in zit. Hij is lichtvoetig, heel behendig en heeft een vlijmscherpe pass. Ik zou hem wel op 10 willen zien in plaats van de lompe De Wit. Evjen lijkt er mentaal alleen niet 100 in te zitten en dat kan er ook door komen dat hij nooit een aantal wedstrijden achter elkaar het vertrouwen heeft gekregen. Toen het goed liep met het team vorig seizoen viel het wel te begrijpen (al had hij toen ook wel boven Stengs wat kansen mogen krijgen), maar dat Aboukhlal en De Wit de voorkeur hebben vind ik onuitlegbaar.

24 september 2021 om 11:00

Ik zou ook die Taabouni naar het eerste halen, die kan ook prima achter spits spelen toch? Wat ik van hem gezien heb lijkt mij dat het grootste talent wat je hebt

24 september 2021 om 11:46

Dank allemaal, maar klinkt goed. Je zou zeggen dat hij dan inderdaad een keer voor een lange tijd vertrouwen moet krijgen. Zeker als de concurrentie al weken slecht is.

Wissel Jansen maar dan! Die zag er bij elke verliespartij ook niet goed uit! Zo makkelijk om een speler de schuld te geven, dat hele az speelt als n natte krant, en die trainer kan er dus niks van

Hij had beter kunnen verklaren waarom hij hem überhaupt had opgesteld. Hand in eigen boezem Jansen..

Geen zorgen AZ fans, Pascal Jansen zal niet door Feyenoord worden weggekaapt.

24 september 2021 om 09:36

Ze hebben altijd nog ex-AZ spelers om te kopen

Ik vermoed dat Jansen de eerste trainer is die de kerstdagen niet haalt als trainer.
Heeft het nog een tijdje kunnen uitzingen omdat hij een sterk elftal had.
Maar je ziet nu dat hij erg slordig te werk gaat.

Want ook met dit elftal moet je meer punten pakken.

Allemaal leuk en aardig om te wijzen naar Letschert of naar de spelers, maar Jansen levert wanprestatie op wanprestatie met dit AZ. Hij is duidelijk niet in staat om de selectie naar zijn hand te zetten en simpelweg te presteren. Met het vertrek van een aantal bepalende spelers kunnen we natuurlijk niet verwachten dat ze bovenin mee doen, maar AZ hoort nog altijd in het linkerrijtje.

Ik zou liever dat hij 'pijnlijke wissel Reijnders verklaart' - Net terug in de wedstijd en haal je een creative middenvelder uit. Als hij een aanvaller wil bringen had he beter de Wit moeten wisselen. Hij zorgt allen voor gele kaarten en vrije trappen voor de tegenstander

24 september 2021 om 19:04

Helemaal mee eens, werkelijk onbegrijpelijke wissel om je creativiteit op te offeren voor een hardloper. Na deze wissel was de wedstrijd over en uit.

Pascal Jansen heeft blijkbaar daarvoor veel te veel vertrouwen in Letschert gehad. Letschert ziet er echt uit als een mannetjesputter maar is echt geen geweldenaar als je bovenin wil meedraaien. Dus je kan verwachten dat dit een keer kan gebeuren. AZ heeft overdreven veel vertrouwen in de jeugdopleiding, het lijkt alsof ze denken dat er elk jaar drie spelers zoals Koopmeiners, Wijndal en Boadu uit de jeugdopleiding komen. Dus misschien niet verkeerd dat ze op deze manier even op hun plek worden gezet.

Ik kan mij niet voorstellen dat Jansen nog lang trainer van AZ zal zijn. Hij maakt zelf de fout om Letschert op te stellen terwijl dat gewoon een hele matige speler is. Een prima back-up maar geen basismateriaal. Die Griek is veel beter.

Ik ben niet echt fan van deze trainer hoor, maar naar mijn mening heeft hij qua wissel (niet qua basisopstelling, maar enkel deze wissel) wel gewoon gelijk om hem naar de kant te halen. Als iemand zo kort in de wedstrijd op twee sleutelmomenten zo in de fout gaat, dan moet je wel ingrijpen. De discussie of Letschert uberhaupt moet starten is een ander verhaal..

Ik denk dat het aan het aankoopbeleid van AZ ligt. Maar dit jaar vallen ze er mee door de mand omdat ze te veel goede spelers hebben laten vertrekken. Niet dat het allemaal absolute top was, maar er is te veel kwaliteit vertrokken. Daarvoor is als gebruikelijk wel wat vervanging gehaald op zijn AZs, met Nederlandse talenten, spelers die net niet goed genoeg zijn voor de Nederlandse top, spelers die in Nederland goed genoegleken voor het buitenland maar het daar niet konden maken en Ajax-afval. Daarmee kun je gewoon niet jaar in jaar uit een goed team mee bouwen....

24 september 2021 om 10:30

Ik hou me (misschien tegen beter weten in) altijd maar vast aan het Vincent Janssen verhaal.
Die had er toen met de winter nog maar 1 a 2 in liggen en we weten wat hij na de winterbreak deed.
Helaas heb ik het idee dat alles nu minder is om hem heen.

az trapt steeds weer in dezelfde valkuil, elke keer als ze tegen de top 3 aan schuren is er weer een totale leegverkoop en willen ze lekker cashen en weer jaren nodig hebben om weer serieus genomen worden, tot over een jaar of 5 weer ofzo he AZ , om vervolgens weer hetzelfde ritueel te doen , is was iets maar uiteindelijk weer he-le- maal niets .

AZ vond zichzelf toch een topclub...een over het "blinde" paard getilde trainer..

24 september 2021 om 10:26Helaas voor je opmerking,....o.a. de media en overige supporters van andere clubs hebben dit geroepen.
Bij Az kwam enkel vandaan dat ze de top willen aanvallen en hopen op korte termijn iets van aansluiting te kunnen vinden.
Jammer is dat je dit moet blijven uitleggen, maar ja.....zo'n comment als de jouwe leest natuurlijk heerlijk weg momenteel en is een kik voor iedereen die op het puntje van zijn stoel zit om te gaan lopen bashen.

24 september 2021 om 11:12

tinus45, provocateurs zoals Jb0059 roepen altijd dat ''az supporters zichzelf een topclub vinden '' en ''beter dan de rest zijn''. Terwijl vrijwel elke AZ supporter dat niet doet

En hij denkt dat iemand deze "verklaring" nodig heeft om te zien dat Letschert gewoon te slecht is voor wat Az nastreeft.
Geef Beukema de kans.
Er is natuurlijk ook wel een verklaring voor het feit dat Az nu zo laag staat.
Er is natuurlijk een half elftal vertrokken en daar is weinig tot niets voor terug gekomen.
Een spits die vooralsnog niet aan de verwachting voldoet, een keeper die laat ik het zacht uitdrukken nog moet wennen en, dat moet gezegd worden, wel ongelofelijk mooie goals tegen krijgt.
In de voorronde van de Europa cup loot je gewoon een Celtic.....kon ook makkelijker natuurlijk en vervolgens speel je van je eerste 5 wedstrijden er 4 uit, waarvan je enigste thuiswedstrijd ook nog tegen Psv.
Het enige wat nu helpt is om de komende wedstrijden een goede reeks neer te zetten, Cambuur, Gae, Pec, Utrecht en je staat weer enigzinds op een aanvaardbare plek.
Ook Europees kan helpen, want die loting is nu niet al te moeilijk en kan een hoop begin van de competitie verbloemen.
Al met al is het nu zaak om de mindset om te gooien dat niet alles meer vanzelf goed komt en men gaat voetballen/knokken voor iedere meter en dat zeker Jansen de boel fris houd in het elftal.
Max en zijn mede directie leden zullen inmiddels wel wakker zijn en inzien dat je dit niet meer kunt laten gebeuren en je je elftal gewoon op orde moet hebben, want dit Az gaat gewoon een grijze middenmotor zijn dit seizoen, er is gewoon teveel kwaliteit ingeleverd voor middelmatige aankopen.

Zeer grote fout geweest om Arne Slot meteen de laan uit te sturen na gesprekken met Feyenoord. Hierdoor moesten ze noodgedwongen met een onervaren coach het seizoen afmaken in plaats van dat ze in alle rust naar een geschikte kandidaat hebben kunnen zoeken.

Heb je dit seizoen ook zown beetje al je eigen ruiten mee ingegooid want die verliespunten gaan ze met deze selectie niet snel meer goedmaken op de directe concurrentie.

24 september 2021 om 11:26

De fout was er eerder, niet te verlengen met Slot, toen die daar nog voor open stond. Dat hij vervolgens het gesprek met Feyenoord aan ging, snap ik en dat AZ hem direct op non-actief zette, kan ik op zich ook begrijpen.

Maar de keuze om Janssen aan te houden was geen hele slechte. Dat pakt nu wel slecht uit, omdat hij blijkbaar niet in staat is om het prima begin een vervolg te geven.

24 september 2021 om 16:30

Ligt het niet gewoon aan de kwaliteit. Ze raken 4 of 5 basis spelers kwijt die tegen het Nederlandselftal aanzitten en haalden daar niet veel voor terug. Doe bij om het even welke club in de eredivisie hetzelfde en die club eindigt ineens 5 of 6 plaatsen lager op de ranglijst (misschien met Ajax als uitzondering, maar ook PSV valt gewoon buiten de top 3 wanneer je daar 5 basis spelers weg haalt en daar geen vervangers voor laat komen). Zet Boadu, Stengs, Koopmeiners, Bizot en Svensson in om het even welk team buiten Ajax/psv en die club doet ineens mee om plek 3 of zo.

makkelijk een speler de schuld geven om zijn eigen hachje te redden. Mijn trainer niet. Straalt ook teveel gemaakte rust uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AZ

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.AZ126
10.SC Cambuur12-6
11.NEC11-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. KarlssonAanvaller84
V. PavlidisAanvaller82
E. PokuAanvaller30
M. BakkerKeeper00
H. VerhulstKeeper20
P. VindahlKeeper60
Voor de complete selectie: Clubpagina AZ.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AZ.

11 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren