Donderdag, 23 September 2021

Noa Lang lijkt onhoudbaar voor Club Brugge

Scouts van Barcelona zaten onlangs op de tribune bij Walsall. Doel van het bezoek was Carl Rushworth, een door Brighton & Hove Albion verhuurde doelman. (Daily Mirror)
Het begint er sterk op te lijken dat Alexandre Lacazette Arsenal transfervrij gaat verlaten. De Franse spits is momenteel geenszins van plan om zijn aflopende contract bij the Gunners te verlengen. (Le10Sport)
/
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Arsenal en AC Milan hebben de vleugelaanvaller momenteel in het vizier. (Daily Express)
Anthony Martial kan Manchester United in januari mogelijk verlaten voor een binnenlandse overstap. Tottenham Hotspur is in de markt voor de Franse aanvaller. (Daily Express)
Andrea Pirlo heeft geen telefoontje ontvangen van Barcelona om Ronald Koeman te ontvangen. Antonio Conte wil eigenlijk pas volgend seizoen weer aan de slag, indien hij tussendoor geen aanbiedingen krijgt van grote clubs. (Fabrizio Romano)
Valencia heeft meer dan serieuze belangstelling voor Andrej Kramaric. De centrumspits, die al jarenlang de doelpunten aaneenrijgt voor Hoffenheim, beschikt over een aflopend contract en is dus een goedkope optie. (Sportske Novosti)
44 reacties (laatste reactie door arno_p)

Benieuwd wie er in Barcalona wil werken, mocht Koeman moeten vertrekken. Lang kan een geweldige transfer maken, wie is zijn zaakwaarnemer?

23 september 2021 om 16:16

"wie is zijn zaakwaarnemer?"

Een zekere Baradonna

23 september 2021 om 16:58

@mrkrillin

+ 1 Hahah

23 september 2021 om 18:08

Hahaha mijn like heb je ! Laat mij lekker enthousiast zijn over Lang , vooralsnog moeten een groot aantal mensen mij hier gelijk geven dat hij best lekker kan voetballen. Ben benieuwd of van Gaal hem in de definitieve selectie opneemt.

23 september 2021 om 16:31

De enige die het echt wilt is vast Xavi. Is ook beter voor de Barca fans, dan kunnen ze ook zien dan het niet aan de trainer ligt, maar gewoon aan de hele club zelf. De zaakwaarnemer van Lang is Gino Pietermaai.

23 september 2021 om 17:41

Gino Pietermaai? Dat is wel echt zwaar master.

Serieus snap dat de media elke dag voetbalnieuws moet schrijven, maar wat wordt hier gezegd:

"antonio Conte wil eigenlijk pas volgend seizoen weer aan de slag, indien hij tussendoor geen aanbiedingen krijgt van grote clubs"

23 september 2021 om 16:28

Barcelona is op dit moment ook geen grote club zal wel weer verwijderd worden :P

23 september 2021 om 17:42

Lees even de regel er boven....Dan wordt het helemaal onbegrijpelijk. Daar gaat het over Pirlo???

23 september 2021 om 18:37

@Nico50 Ja inderdaad, ik zit nu al 10 keer dat stukje opnieuw te lezen om te begrijpen wat er staat. Tot overmaat van ramp staat er ook nog eens: "...om Ronald Koeman te ontvangen." Te ontvangen? Op visite?

Lang heeft de hype nu natuurlijk mee en doet het heel erg goed, maar als hij deze vorm vast kan houden een seizoen lang (hihi) is hij wat mij betreft een goede optie voor bij ons op links.

23 september 2021 om 16:28

Mee eens. Als hij dit niveau kan blijven aantikken dan is hij een mogelijkse versterking. En voor +/- 30 miljoen niet eens overdreven duur (voor een PL club). Vraag is alleen of hij fysiek sterk genoeg op de benen staat voor de PL?

23 september 2021 om 18:24

Waarom zou hij naar arsenal gaan dan? Je carriere is helaas gewoon voorbij tegenwoordig als je naar arsenal gaat. Kijk auba, laca, xhaka, pepe en zo kan je nog doorgaan

23 september 2021 om 18:34

Ik kan me een Nederlander herinneren die Arsenal hielp van Boring Arsenal naar de invincibles, dat zou ik ook wel wat vinden voor een type Noa Lang. Die gast kan goed ballen en heeft echt een koppie om iedereen aan te sporen om te leveren.
Ik zeg niet dat het gaat werken, maar als Arsenal een kans wilt hebben om de trend naar beneden te breken zijn dit soort spelers wel goede mogelijkheden. Gasten die goed zijn en karakter hebben om andere beter te laten spelen.

23 september 2021 om 18:50

@magikhetwete: Dat werd mede mogelijk gemaakt door een Fransman met de juiste visie en ontzettend veel geduld. Met elke andere willekeurige engelse trainer van die tijd waren Bergkamp, Henry, Van Persie, etc allemaal gewoon mislukt. Of tenminste, lang niet zo veel impact gemaakt in de PL.

23 september 2021 om 16:29

Hij trekt zijn vorm van vorig seizoen gewoon door.

23 september 2021 om 16:32

Moet eerlijk zeggen dat ik hem niet op de voet volg, dus ik geloof jou als zuiderbuur. Denk jij dat hij de stap al kan maken?

23 september 2021 om 16:38

Nu zou het wat te vroeg zijn vind ik. Nog een jaar de grote man zijn, de gouden schoen winnen en dan een grote transfer maken. Arsenal tegenwoordig niet de makkelijkste club om als talent het echt te maken (door de hoge druk en de resultaten bedoel ik dan want jonge spelers krijgen er wel gewoon veel kansen) maar hij zou het wel aankunnen denk ik.

23 september 2021 om 16:40

Nog een jaar? Wanneer hij dit seizoen zijn vorm verder doortrekt is het toch een mooi moment om de stap te gaan maken? Of bedoel je met nog een jaar dit hele seizoen tot aan juni 2022.

23 september 2021 om 16:41

De Gouden Schoen? Met Oneachu heeft Lang alvast een stevige concurrent... Las deze week dat Oneachu sinds begin vorig seizoen gewoon al 37 keer gescoord heeft. En ook dit seizoen trapt hij ze er weer van alle kanten in... zijn goal tegen Sint-Truiden vond ik echt geweldig.

Wel eens met je dat Lang zich nog een jaartje moet bewijzen bij Brugge, vooraleer de stap te zetten.

23 september 2021 om 16:42

Lierse, ik denk dat het juist nu wel een wat makkelijkere stap is om te maken gezien de groep die er zit en de leeftijdscategorie. Ze kunnen elkaar helpen groeien, maar er zullen wellicht interessantere clubs voor hem komen. Een speler met zijn profiel zie ik voor links heel graag komen.

23 september 2021 om 16:50

@Consy, ik bedoel met dat jaar inderdaad dit seizoen. Als hij deze vorm dit seizoen ook doortrekt dan is hij onhoudbaar denk ik.

23 september 2021 om 16:52

@THenry, stevige concurrentie inderdaad. Maar persoonlijk vind ik lang iets unieks. Dat hebben we al lang niet meer gezien in België. Zo goed als Onuachu is ook zeldzaam maar er hebben de laatste jaren toch ook echt geweldige spitsen rondgelopen.

23 september 2021 om 16:54

@Samcro, qua speelminuten zou het zeker kunnen werken. Alleen is het wat onrustig natuurlijk momenteel bij de club. Maar ik zou het wel een heel mooie stap vinden.

23 september 2021 om 17:24

Ik zie die onrust niet zo, dat is vooral door de media opgestookt want het bestuur staat achter Arteta en er wordt met een duidelijk plan te werk gegaan. Natuurlijk zal er na een verliespartij weer wat reuring zijn, maar de contouren zijn heel duidelijk zichtbaar en ik heb er alle vertrouwen in. Dit seizoen zullen we vol voor een beker gaan, in de winter wat erbij indien mogelijk en in de zomer vol voor een cvm en een spits.

23 september 2021 om 18:15

@Samcro, maar die externe onrust zal ook wel effecten hebben op de spelers neem ik aan. Onvrede van de fans is nooit leuk en Arsenal is wel een makkelijke schietschijf geworden voor (luie) analisten. Intern ziet het er wel vrij goed uit qua onrust inderdaad. En jonge spelers als Saka en Smith-Rowe maken ook wel een mooie ontwikkeling door.

23 september 2021 om 20:00

Juist die onvrede onder fans wordt vooral groter geschreven. Gisteren zat het stadion bijna vol voor een wedstrijd in de league cup tegen Wimbledon. Het valt allemaal best mee wat die onrust betreft, maar er moet wel zichtbaar zijn en blijven dat we vooruit gaan, anders slaat het zo weer om natuurlijk.

23 september 2021 om 21:21

Mooi dat je dat kan inschatten vanaf hier. Je lijkt een echte insider. Dat supporters gewoon naar het stadion komen zegt niet automatisch dat ze tevreden zijn. Vorig jaar geen europees voetbal gehaald, dit jaar de slechtste seizoensstart ooit. Reken maar dat er onrust is, al lijkt het voor jou een vulkaan in ruste.

23 september 2021 om 21:40

Luister vriend, ik heb geen zin om telkens reacties te moeten krijgen als die van jou. Ik heb al genoeg vrienden hier die doen zoals jij. Ik geef mijn mening en kijk op de club en als dat voor jou overkomt alsof ik pretendeer alles te weten is dat echt jouw probleem.

24 september 2021 om 08:56

Het is ook niet zo dat het onrustig of chaotisch is binnen de club, maar optimisme is er ook niet echt. Het spel is om te huilen, de spelers presteren niet etc. Pluspunt is dan wel weer dat we deze zomer veel geïnvesteerd hebben, dus dat we wel nog de portemonnee kunnen en durven trekken.
En tja, duidelijk plan is er wel alleen de uitvoering is er niet.

23 september 2021 om 16:36

@samcro

"maar als hij deze vorm vast kan houden een seizoen lang (hihi) is hij wat mij betreft een goede optie voor bij ons op links."

Stap van Belgische kampioen met CL ervaring naar Arsenal wat subtop is in PL is niet meer groot tegenwoordig.

(te makkelijk?? Inkoppertjes over Arsenal kan ik niet laten )

23 september 2021 om 16:47

We hebben Saka en Martinelli al als prima spelers en talenten. Lang zou een leuke speler voor Leicester kunnen zijn, past daar erg goed in de speelwijze.

Martial werd vroeger bij Monaco nog getipt als de nieuwe Henry en zag hem graag naar Arsenal komen.
Wat is de reden waarom hij niet zoveel speelt bij Man Udt? mss dan toch iets voor Arsenal? nu dat Laca toch weg zal gaan en Auba na dit jaar nog maar een 1 jaar heeft op zijn contract

23 september 2021 om 16:28

Martial heeft het bij Utd helemaal niet zo goed gedaan en ik zie echt geen enkele reden om hem te halen.

23 september 2021 om 16:29

Hm, ik denk niet dat we nog aan Martial moeten beginnen. Ik vrees dat het potentieel dat er zeker inzat, er niet meer zal uitkomen. Maar als Laca vertrekt, moet er vooraan uiteraard wel iets bijkomen.

23 september 2021 om 16:33

Isak, DCL of Abraham?

23 september 2021 om 16:39

Dan kies ik voor Isak... ik heb zo het gevoel dat die jongen bij Arsenal past.

23 september 2021 om 16:47

Maar is Isak wel haalbaar? Kan me voorstellen dat hij graag liever naar een club wil gaan die in ieder geval in de CL speelt. Arsenal heeft wat dat betreft niet een streepje voor op andere topclubs (geen provocatie uiteraard).

23 september 2021 om 16:53

Nee, snap die opmerking wel hoor. We staan nu eenmaal niet (meer) bovenaa het lijstje bij spelers en dat maakt dat Isak niet makkelijk te halen zal zijn.

Een andere optie voor Arsenal vind ik Paul Oneachu van Genk. Nadeel is dat die ook 25 miljoen kost en je altijd moet afwachten of hij het wel waarmaakt in de PL.

Maar het is een boomlange speler,sterk, met uitstekend voetwerk die makkelijk scoort. Hij is de Belgische competitie totaal ontgroeid en volgens mij klaar voor een volgende stap.

24 september 2021 om 09:00

Wie is Dcl?
Isak lijkt me een droomaankoop, maar wss ook enorm duur en of die haalbaar is vraag ik me af..

24 september 2021 om 10:55

Dominic Calvert-Lewin van Everton.

Bij Barcelona werken is het zelfde als in een slangenkuil.

Lang speelt Leao er momenteel niet uit bij Milan, doe mij maar Charles, die eigenschappen kunnen we beter gebruiken

Noa Lang kan dan beter voor AC Milaan kiezen dan Arsenal, want dan komt ie achter Aubamayang te zitten in de pikorde. Bij Milaan heeft ie dan iets meer kans op speeltijd.

Liever zie ik hem naar een hele andere club gaan die er iets beter opstaat maar goed soms moet je het doen met de clubs die je krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren