Dubbelslag Til en prachtige jubileumgoal Linssen helpen Feyenoord aan zege

Woensdag, 22 september 2021 om 22:52Jeroen van Poppel • Laatste update: 23:35

Feyenoord heeft zijn weg omhoog in de Eredivisie woensdag een vervolg gegeven. De ploeg van Arne Slot won in eigen huis door doelpunten van Guus Til (twee) en Bryan Linssen met 3-1 van sc Heerenveen. Linssen zette daarmee zijn honderdste Eredivisie-doelpunt op het scorebord en deed dat ook nog eens uiterst fraai met een hakje. Tussendoor deed Joey Veerman wat terug namens de Friezen. Feyenoord klimt naar de vierde plek en heeft nog een wedstrijd tegoed, terwijl Heereenveen afdaalt naar de zesde plek.

Bryan Linssen keerde bij Feyenoord terug in de basis, wat ten koste ging van Fredrik Aursnes. Marcus Pedersen, die tegen PSV nog per brancard van het veld moest, kon gewoon aan de aftrap verschijnen. De rechtsback van Feyenoord was vroeg in de wedstrijd belangrijk met een loopactie de diepte in, die op waarde werd geschat door Alireza Jahanbakhsh. De rechterspits bediende Pedersen, die de bal teruglegde naar Guus Til. De aanvallende middenvelder schoof de bal binnen en had geluk dat Erwin Mulder de bal liet glippen: 1-0.

Feyenoord drong aan in de hoop op meer, maar had moeite om er doorheen te komen. Aan de overzijde kreeg Heerenveen in de persoon van Siem de Jong twee goede mogelijkheden. De aanvallende middenvelder kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied gelukkig voor de voeten en schoot via de sliding van Jens Toornstra over. Even later werd De Jong op dezelfde plek aangespeeld door Lucas Woudenberg, maar maaide hij over de bal heen. Jahanbakhsh probeerde het nog vanaf de punt van het strafschopgebied en mikte een paar meter over.

Na rust werd Henk Veerman weggestuurd door Tibor Halilovic. De spits van Heerenveen liftte de bal over Justin Bijlow, maar ook rakelings over het doel. Aan de overzijde schoot Jahanbakhsh de uit de kluts voor zijn voeten belandde bal binnen, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel van Bryan Linssen. Laatstgenoemde zette nog geen twee minuten later een geldige treffer op het scorebord, door een lage voorzet van Jahanbakhsh prachtig binnen te hakken: 2-0.

Heerenveen vond in de 82e minuut aansluiting dankzij Joey Veerman, die zijn tegenstander achter zijn standbeen uitkapte en de bal vanaf de rand van het strafschopgebied met links in de kruising legde: 2-1. Het bracht Feyenoord uiteindelijk niet in de problemen, omdat Til uit een voorzet van Fredrik Aursnes de bevrijdende 3-1 binnenkopte. Vlak daarvoor had Marcos Senesi nog op de lat gekopt.Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door frizzz)

Wat een speler is die Aursnes, speelt nu weer maar kort maar doet echt alles goed. Draait altijd open naar de juiste kant en ontzettend secuur in zijn passing. Hoop dat hij snel basis mag spelen. Lekkere overwinning ook weer, met een prachtige goal van linssen. Op naar de volgende wedstrijd!

22 september 2021 om 23:00

Arne Slot is gewoon de man bij Feyenoord, vindt hem met Ten Hag de beste trainers van de eredivisie. Het is toch wel aan hem te danken dat Feyenoord het nu zo goed doet. Met alle respect maar Dick Advocaat had dus toch niet het maximum eruit gehaald bij Feyenoord want Arne Slot heeft toch wel bewezen dat dit Feyenoord veel beter kan en misschien wel gewoon om de kampioenschap kan meedoen dit seizoen.

22 september 2021 om 23:18

Advocaat speelde om niet te verliezen, slot speelt in te winnen. Die benadering is totaal anders en dat zie je terug in spelvreugde

22 september 2021 om 23:25

"Maar Dick haalde er het maximale uit" ...

23 september 2021 om 07:34

Echter had Dick niet de beste speler uit de Noorse- en Oostenrijkse competitie tot zijn beschikking...

23 september 2021 om 07:52

Maar Advocaat bleef wel met Botteghin centraal spelen, terwijl hij ook Geertruida daar had kunnen laten spelen. Zorg dat je centrum staat. Advocaat had verder geen tactisch plan en als je Disney docu kijkt zie je dat hij niet verder komt dan " Kom op, laat je niet verrassen", er werd amper op iets geen getraind, spelers werden niet beter, een negatieve spelopvatting en dan ook nog de spelers afzeiken in de media. Dan heb je er niet het maximale uitgehaald. Dat moet inmiddels wel duidelijk zijn.

23 september 2021 om 08:06

Overigens betwijfel ik of Dick Pedersen zelfs had opgesteld. Veel te druistig in het begin. Daarmee ging de defensieve zekerheid verloren.

22 september 2021 om 23:00

Niet normaal hè ? Ik wilde exact hetzelfde zeggen. Ik denk dat het misschien wel onze beste speler is. En dat klinkt raar!!!

Trauner trouwens ook echt belachelijk goed. Senesi en Bijlow ook weer goed.

We hebben nu ongeveer 14 spelers die het niveau hebben(Geertruida, Aursnes, Dessers/Nelson noem ze expres als 1.) Denk met nog 1 / 2 aankopen dat je echt weer mee kan doen om de bovenstste 2 plekken. Vooral nog 1 Spits erbij al doet Linssen het prima onder het spel van Slot.

Denk dat Bjorkan er nog bijkomt in de winter. En ben erg benieuwd of we Til kunnne vastleggen en een goede spits kunnen halen.

22 september 2021 om 23:11

Het nadeel van dat Til zo goed speelt is dat zijn prijskaartje ook omhoog gaat, en waarschijnlijk binnenkort al buiten bereik is voor Feyenoord... Erg jammer, want het voordeel is dat hij natuurlijk gewoon erg goed speelt.

22 september 2021 om 23:22

Advocaat had toch een veel minder team man. Daarbij kwakkelden de beste spelers zijn jaar ook met blessures

22 september 2021 om 23:29

Veel minder? Je had Berghuis die veel beter speelde dan Alireza. Verder alleen Trauner en Til. Geertruida was vorig jaar niet minder dan Pedersen nu. De spelopvatting onder Dick was gewoon veel negatiever.

23 september 2021 om 00:19

Als Til vertrekt, laat ze dan maar Vloet oppikken. Lijkt mij een prima speler voor Feyenoord die nog niet aan zijn plafond zit en tevens ééntje met goede mentaliteit.

23 september 2021 om 00:39

Ik zie liever Flemming. Zelfde type als Til. Bespeelt de ruimtes goed, scoort en is aanjager in het drukzetten

23 september 2021 om 00:54

(en Aursenes)

22 september 2021 om 23:21

Eigenlijk dus een soort nieuwe xavi hernandez als ik jou mag geloven?

22 september 2021 om 23:36

Nee want hij speelt bij Feyenoord en beoordeelt hem op zijn spel bij Feyenoord en in de Eredivisie.

22 september 2021 om 23:46

Dat mocht Xavi willen.

Weer een goede wedstrijd ! Iedereen speelde echt goed. Kocku die hier vaak word afgebrand speelde heerlijk hoop dat die mensen dat ook gezien hebben. Trauner was geweldig net als Pedersen heerlijke aankopen. Het had ook zo 5 of 6-0 kunnen worden maar goed dit is ook prima. Veerman mooie goal maar voor de rest echt slecht, niks bijzonders heeft die jongen. Vind die nummer 10 veel meer wat hebben.

Ben niet geheel ontevreden, maar Feyenoord was gewoon een maatje te groot. Heerlijke goals van Veerman en Linssen trouwens. Gefeliciteerd Feyenoorders.

Linssen en Til zijn echt wel aanwinsten gebleken voor Feyenoord! Pedersen en Trauner ook gewoon degelijke basisspelers. Helaas vandaag Toornstra vandaag onzichtbaar. En Siem de Jong is helaas ook niet meer wat het geweest is!!
Nog effe een complimentje voor JVeerman hoor, mooi doelpuntje!

22 september 2021 om 23:02

Mooie goal wel maar vind Linssen tot nu toe geen aanwinst.
Ja hij prikt er hier een daar een goaltje in maar veel te weinig ten opzichte van het aantal kansen dat hij krijgt. Bovendien is hij 0% bij het spel betrokken. Dat kan je je permitteren als je een killer bent of een counterspits , maar hij is geen van beiden.
Voor de rest een hele leuke kerel die altijd 100% geeft , maar als Feyenoord zijnde mag je meer verwachten.
Ik denk dat als Dessers de kans krijgt dat ie nog wel eens iedereen kan gaan verassen.

22 september 2021 om 23:04

Ik vond Dessers nu 2 x goed invallen. Veel meer een spits natuurlijk!!

Overigens wel met je oneens over Linssen, transfervrij en kan op alle posities voorin spelen. Daarnaast jaagt hij, maakt die z’n goals. Echt hele degelijke aankoop!

22 september 2021 om 23:07

Vegitosan.. Hij is topscorer momenteel. 100e goal. Jaren stabiel. Gaat dit seizoen gewoon 15 goals "prikken". Blijft jagen en zorgt voor druk. Wat mij betreft laten staan.

22 september 2021 om 23:12

100 goals in 10 jaar Eredivisie. Nuance.

22 september 2021 om 23:26

Jackyan, erg goede statistieken he, als je ziet bij welke clubs hij hiervoor speelde. Waar hij niet in de spits stond.

22 september 2021 om 23:31

Ja voornamelijk als buitenspeler in de middenmoot/subtop.

23 september 2021 om 00:26

@Jackyan gemiddeld 10 doelpunten per jaar bij clubs als VVV Venlo, Heracles en Vitesse. Echt niet zo heel slecht, zeker omdat ie eigenlijk overal linksbuiten was. Prima statistieken hoor!

23 september 2021 om 00:58

Jackyan, leuke nuance, maar noem eens wat buitenspelers met zoveel goals. Structureel 10+

23 september 2021 om 07:54

Wat hij nu brengt is gewoon knap en hjj scoort iedere wedstrijd.

23 september 2021 om 08:43

Tja.. dat was toen. Met de spelopvatting van Slot zie je dat Linsen toch aardig effectief is. Dit seizoen 5 goals in 5 wedstrijden. Dat is toch best aardig, voor een spits van Feyenoord.

22 september 2021 om 23:08

Toornstra niet gezien? Sorry maar dan heb je niet gekeken

22 september 2021 om 23:11

Toornstra was wel de minste middenvelder die vandaag op het veld stond. Maar dat is hem vergeven na z'n wedstrijd van afgelopen zondag, haha. ;-)

22 september 2021 om 23:23

Moet me toch wel aansluiten bij het gegeven dat Toornstra (wederom) slecht was. Ja, tegen PSV natuurlijk erg sterk, maar verder zeer wisselvallig of zelfs echt de mindere. Ook vandaag weer.

23 september 2021 om 01:00

Toornstra was inderdaad héél slordig, waar het Aursnes zelfs in slechts vijf minuten lukt om indruk te maken. Toch geloof ik niet dat Toornstra snel uit het elftal zal verdwijnen

23 september 2021 om 06:13

Ik wou net zeggen. Als je ziet hoeveel ballen Toornstra afpakt en hoeveel energie hij er in legt, dan kan je niet zeggen dat hij slecht was. Til scoort twee keer maar is veruit de minste middenvelder. Jahanbakhsh was wederom dramatisch slecht. Linssen idem. En Malacia te slordig.

23 september 2021 om 00:21

Toornstra speelde niet op z’n beste positie.
Beter spelen met Aursnes, Kokcu en dan Til of Toornstra.

Terechte overwinning, goed dat Heerenveen niet aan het eind nog meer krijgt dan het verdient. Mooie goal ook van Linssen, begint de laatste tijd beter te renderen op de spitspositie.

22 september 2021 om 23:06

Ja, toch knap hoe hij aangehaakt is, zit ook heerlijk in z'n vel nu, vol vertrouwen. Als Dessers en die jongen uit Engeland ook nog goed uitpakken en de groep redelijk fit blijft, gaan we het Psv nog moeilijk maken dit seizoen.

Wat ben ik klaar met Heerenveen. Wat ben ik klaar met de club waar ik jaren kwam. Al jaren met de inzet van een stel gebruikte vaatdoeken. Al jaren gedonder. Vandaag ook weer naar een stroperige KKD-niveau gekeken. Ooit zo'n mooie club is nu niets meer dan een anonieme degradatiekandidaat. Kwestie van tijd voor we ook op de vrijdagen in Dordrecht spelen. En dat is maar goed ook. Dit is niet meer leuk. Ben langzaam murw geslagen. Het is gewoon ruk. Alles in Heerenveen.....

22 september 2021 om 23:05

??

Ik vond Heerenveen bij vlagen goed onder de druk vandaan spelen. Nog weinig gezien dit jaar! Dus ik vond dit niet tekenend voor een degradatie kandidaat.

22 september 2021 om 23:11

Het was om te janken. Geen strijd. Geen inzet. Lekker laten combineren. Zoals altijd natuurlijk, dus het zal morten wennen, maar het went nog niet heel lekker. Natuurlijk verwacht ik geen drie punten, maar ik verwacht wel een ploeg dat de punten wil en geen ploeg die na de wedstrijd de shirtjes ongewassen en opgevouwen weer in de tas kunnen stoppen.

22 september 2021 om 23:13

Eerste helft ging nog maar de tweede helft was niks meer. Maar 5 schoten, 1 op doel. Veel te matig want er lagen echt wel mogelijkheden. Maar met zo'n spits die geen bal kan vasthouden of passen wordt het niks natuurlijk

22 september 2021 om 23:15

Tenzij je Ajax heet, heb je statistisch gezien een behoorlijk grote kans dat je verliest in de Kuip. verder staan jullie 1 overwinning af van plek 3 qua punten en heb je Feyenoord en az al gehad. zo slecht is het toch allemaal niet?

22 september 2021 om 23:37

Heerenveen staat toch vooral bekend om het voetbal, niet om het perse mouwen opstropen en gaan? Ik zag een elftal dat wel wilde maar niet altijd kon en bij vlagen ook wel.

Ik vind je erg negatief

22 september 2021 om 23:07

Gaat alles wel oke met jou ? Wat had je verwacht dat Heerenveen even van Feyenoord zou winnen ? Heerenveen speelde naar hen mogelijkheid en kwamen nog enkele keren gevaarlijk uit.

Als Heerenveen play offs halen dan hebben ze het toch gewoon goed gedaan. Ik zie geen reden waarom ze dat niet kunnen halen

22 september 2021 om 23:12

Als we de PO halen, dan hebben we het geweldig gedaan. Alleen PO voor KKD ligt natuurlijk vele malen dichterbij. Natuurlijk gaan we geen PO voor Europees voetbal halen. We komen niet eens in de buurt. Had bij de Toto aan het begin ons op 12 gezet. Dat blijkt erg optimistisch achteraf.

22 september 2021 om 23:34

Maar jullie staan nu 6e?

22 september 2021 om 23:36

Ja, lucky puntjes tegen RKC en Fortuna. Onterechte ook. Het zat ons mee. Dat houdt ook eens op

22 september 2021 om 23:50

Volgens mij houdt Lanjouwer ons een beetje voor de gek. Anders weet ik het echt niet

22 september 2021 om 23:54

Waarom? Het enige hypocriete is dat ik altijd reageer op negatieve mensen, want ik hekel een negatieve houding. Echter ben ik dat nu zelf. Vandaag was de nekslag. De bevestiging dat we zelfs tegen prima clubs geen strijd willen leveren. Het maakt de spelers niet uit. Lekker cashen de 21e en dan weer een maand overleven. Want we zijn te goed voor plek 16. Maar geloof me, daar in de buurt eindigen we

23 september 2021 om 00:31

Lanjouwer, juist die wedstrijdjes tegen RKC en Fortuna zijn zo belangrijk. Dat is waar de meeste clubs in het linkerrijtje punten laten liggen. Dat je van Feyenoord, PSV en Ajax verliest is niet zo'n probleem toch? Volgend weekend weer nieuwe kansen. In mijn optiek heeft Heerenveen een prima elftal. Ben alleen nooit zo'n fan van Siem de Jong maar verder heb je ook wel wat jonge aanwas (en dus kapitaal) op het veld staan. Niets mis mee.

23 september 2021 om 00:48

Ik snap je eerlijk gezegd wel Lanjouwer. Heerenveen heeft nu al jaren een elftal dat op lusteloze wijze in de middenmoot eindigt. Als ik Heerenveen zie, bekruipt me keer op keer dat gevoel dat ik zelf vorig jaar had als ik naar Feyenoord keek: geen overtuiging, geen spelvreugde, niks. Heerenveen was jarenlang een team dat leuk voetbalde, dat mooie spelers op het veld had staan. Nu heb je Joey Veerman en een hoop eenheidsworsten. Het laatste Heerenveen waar ik met plezier naar keek, was met Djuricic, Assaidi, Narsingh en Dost. Dat is inmiddels tien jaar geleden

22 september 2021 om 23:13

Alles goed verder? Bij Feyenoord kun je verliezen en heb Heerenveen een stuk kanslozer zien verliezen bij Feyenoord in de afgelopen jaren.

22 september 2021 om 23:27

Hoewel het statistisch wel meevalt, snap ik je wel. Nog niets eens zo heel lang geleden deden ploegen het in de broek als ze naar Heerenveen moesten. Pittig elftal met een enorme neus voor talent. Of ze nou Talan, Ziyech, van Nistelrooij, Huntelaar, Alves heetten, of er was weer een enorm Scandinavisch talent aan boord, er zat enorm voor voetbal in. Het is inderdaad al een tijdje middelmaat en als het tandem Veerman & Veerman even niet z’n dag heeft, dan is er niemand die op kan staan.

22 september 2021 om 23:35

Dit dus. Vind ik Halilovic, JVeerman en Van Ewijk nog leuke speler trouwens. En Bochniewicz vind ik fantastisch. De rest is drama. Ook de Veerman die je noemt trouwens. En niemand representeert waarde, dus omhoog kijken zit er niet in.

23 september 2021 om 01:18

Nou doe eens niet zo overdreven negatief. Heerenveen is een ploeg die strijd voor plek 10-12. Daar horen dit soort verliespartijen bij. Ik vond de inzet vandaag prima, op joey veerman na.

Absoluut geen degradatiekandidaat de komende 3 jaar. In de toekomst is het moeilijk te voorspellen door onze magere winst. Maar een Halilovic, 2* Veerman, van Ewijk, van Beek kan ik echt wel van genieten. En deze spelers zijn allen goed genoeg voor subtop eredivisie. Jammer dat het vandaag niet lukt en het er vaak niet goed uitziet door onze matige coach, maar alsnog zijn er 7-8 teams die slechter zijn elk jaar.

23 september 2021 om 08:27

Ja, maar waarom hebben wij sinds Lodeweges enkel coaches die Heerenveen zonder inzet laten spelen? Dan zit het toch dieper? Dat we kunnen voetballen, dat zeg ik. Het zijn geen slechte spelers. Woudenberg, Kongolo, De Jong zijn om te janken, maar dat komt ook door de idiote spelopvatting van onze incapabele coach. Het is nooit goed. Echt nooit. Nooit een keer voor een attractieve spelopvatting kiezen. Streppel niet. Ikweetnieteensmeerwiedaarnakwamniet, Jansen niet. Hangen. Midjes op linksbuiten. Zonder een 10. Iedereen kiest voor veiligheid. Zou hij al eens kiezen voor Mulder, Van Ewijk, Van Beek, Dresevic (bij gebrek aan Boch), Kaib (is er tegen Twente weer), Madsen, Veerman, Nygren (op 10, of Al Hajj), Musaba, Veerman, Stevanovic, DAN kies je voor voetbal. Dán kan je strijdend ten onder gaan. Dit laffe kutspel laat ons degraderen. Ben ik van overtuigd

23 september 2021 om 07:00

Als jij dit al slecht vond raad ik je aan eens een wedstrijd van PEC te gaan kijken. Ik vraag me nu toch echt af hoe ik wel niet op PEC moet reageren als ik dit zo lees.

23 september 2021 om 08:15

Daar noem je ook de enige club op in de Eredivisie die dit seizoen nóg slechter dan Heerenveen lijkt. PEC Zwolle lijkt gewoon 18e te worden. Daarboven gaan wij strijden denk ik inderdaad

Mooii gefeliciteerd feyenoorders het is jullie gegund na deze donkere periode voor de club heerlijke spelers en lekker energiek voetbal,want vorig jaar was de sfeer wel anders door het afbraakvoetbal van dickie ik zou zeggen neemt een pilsie en geniet ervan en pak de 2e plek de eerste blijft natuurlijk voor mijn ajax😘

22 september 2021 om 23:00

Haha thanks Jair! Ik zeg eerlijk: heb echt zin in de klassieker! Ik denk dat het 70-30 kans voor jullie is dat jullie hem winnen, alleen geloof dat het dit jaar wel eens weer een echt spannende wedstrijd kan worden !!

22 september 2021 om 23:03

Ik denk dat het 45/55 voor jullie is door alleen de kuip al en wat natuurlijk ook zo kan zijn is dat als nico erin staat dat ie een speler terugpakt die berghuis neertrapt denk dat dit nog wel eens een probleem kan worden want het is een hecht team en je ziet meestal word martinez neergehaald pakken alvarez en nico diegene wel later terug en dat baart me zorgen in combinatie met de kuip.

22 september 2021 om 23:11

Dat heb ik hier op VZ ook een tijdje geleden gezegd: de klassieker kan best flink rood gaan kleuren! Ben bang dat Bijlow ook wel een beetje fanatiek wordt! En Berghuis-Malacia wordt een flinke clash als hij RB speelt, en anders pakt Kokcu hem wel aan. De zuid Amerikanen bij jullie kunnen ook wel eens hun zelfbeheersing gaan verliezen. Ik verwacht genoeg vuurwerk!

22 september 2021 om 23:17

Ja heb er i.i.g. een hard hoofd in succes met je volgende wedstrijden want de volgende die ik ga kijken is pas de 19e weer want dit was een uitzondering door de mooie tijd die ik bij de sc heb gehad.

Zonde van het tegendoelpunt. Slot had eerder met Aursnes moeten komen denk ik.Maar verder gewoon degelijke wedstrijd en een paar maatjes te groot voor Heerenveen.Mooi om weer die pressie te zien bijna 90 minuten lang. Als ze in balbezit nou nog zorgvuldiger worden scoor je vandaag makkelijk 5/6 goals.Bijlow echt geweldig vandaag net als Pedersen, Sensesi, Trauner en de invalbeurt van Aursnes. Kokcu ook weer een goede wedstrijd.

23 september 2021 om 06:17

Aursnes hoort in de basis. Geweldige speler.

lekker hoor! weer een vrij overtuigende overwinning in de pocket. we zitten in een goede flow

23 september 2021 om 06:28

En wie had dat verwacht voorafgaand aan het seizoen? Niemand toch? Zo smaakt het nog beter lijkt mij.

Ik kan er met de pet niet bij dat Trauner gewoon tot zijn 29e in de Oostenrijkse competitie heeft gespeeld. Die kale bats had toch makkelijk een hoger niveau aangekund zou je zeggen. Wint niet alleen al zijn duels maar heeft daarnaast de pass naar voren in huis.

22 september 2021 om 23:03

Inderdaad, begrijp er ook helemaal niks van. Net als die Aursnes(de is echt belachelijk goed!! ) die moeten we echt koesteren en dit seizoen veel minuten geven. Kokcu voor een groot bedrag verkopen omdat hij jong is, international en er goed op staat zal hij misschien wel tegen de 10 kunnen gaan opleveren. Dan Kitolano(?)en Til halen en Aursnes op plek Kokcu. Dan ga je er gewoon op vooruit.

22 september 2021 om 23:03

Ja, vooral dat. Hij ziet eruit als een beuker (is ie ook), maar hij speelt vrijwel alles naar voren. Goed tussen de linies. Ik ben echt groot fan.

23 september 2021 om 01:21

Maar voor de premier league wordt wel wat anders gevraagd. Enorm goeie verdediger, maar met ruimte in de rug en snelle aanvallers is hij kwetsbaar. Een sterling/salah/mane/zaha zie ik hem totaal niet bijhouden. Voor de Eredivisie desondanks een topspelers die domineert.

Degelijke overwinning, prachtige goal, op naar NEC thuis. Tis nog vroeg in het seizoen, maar je zou bijna denken dat we meedoen voor plek 2. En wie had dat verwacht. Ik niet in ieder geval.

Die Aursnes gaat zich heeeel snel in de basis werken. heerlijke speler. Pedersen ook echt weer bizar goed, is nu makkelijk de Karsdorp uit 2017. Trauner ook weer zo solide en dan te bedenken dat we voor Pedersen, Aursnes en Trauner bij elkaar 2,4 mil hebben betaald. en dat linssen zo belangrijk zou worden in dit elftal had ik ook nooit gedacht. prima avondje al was het vaak toch best slordig.

22 september 2021 om 23:56

Hoe denk je dat Slot het met Geertruida gaat oplossen? Zowel Pedersen als Trauner lijken me namelijk redelijk zeker van hun plek op dit moment.

23 september 2021 om 00:14

heerlijke speler om achter de hand te hebben. Pedersen gaat 70 minuten lang vol op de brommer en kan daarna gewisseld worden. tevens heb je mocht Trauner uitvallen ook daar een uitstekende vervanger. maar zie beide inderdaad geen plaatsmaken, zelfs niet voor geertruida. denk dat het eigenlijk zo blijft als nu.

Wel leuk om Feyenoord te kijken nu, positief voetbal en volle druk naar voren. Ook wel interessant om te zien hoe weinig Eredivisie spelers echt onder druk kunnen voetballen, Joey Veerman kunnen we ook afschrijven want ook voor hem gaat het 3 tempo's te hoog. Die kale klets is echt fenomeen die kan gewoon echt alles. Aursnes speelde nu maar kort maar dat vind ik wel een goede speler die heeft echt wat extra klasse. Hopelijk spelen ze met net zoveel energie tegen Praag.

Prima wedstrijd van Feyenoord. Begon heerlijk, daarna werd het wat minder. Aan het einde van de wedstrijd werd het nog uiterst vermakelijk. Genoten van de invalbeurt van Aursnes. Die moet gewoon in de basis! Mooie goal ook van Joey Veerman! Ik kijk gewoon elke week weer met veel plezier naar Feyenoord. En dat na zo’n jaar met Advocaat, waar het chagrijn overheerste, wie had dat gedacht! Op naar de volgende!

Na zaterdag weer met beide beentjes op de grond, dan komt mijn cluppie op bezoek.🤣

Als we het niveau van vandaag tegen FC Utrecht halen dan ga ik het telraam vast opzoeken….

Wel knap feyenoord heeft nr 2,3 5 en 6 al gehad na 5 wedstrijden. Dus op papier de zwaarste begin.

23 september 2021 om 00:55

Haha, zo had ik het nog niet eens bekeken. Dat belooft wat 😉. Feyenoord kennende zal het echter nog wel misgaan. Uit bij Eagles, PEC, Sparta, Cambuur, RKC

23 september 2021 om 06:19

Ja onze zwakste tegenstander was Eagles tot nu toe en dat is de beste ploeg van de Eredivisie hoorde ik.

Heerlijke avond in de Kuip! Goeie sfeer. Zuid-zijde wordt met de week luidruchtiger,mooi om te zien. Wel 2x mazzel gehad met die lob van Veerman en die mispeer van de Jong.

Zouden er dan toch sneller dan verwacht mooie tijden aanbreken voor Feyenoord? Ik gun het ze van harte. Alleen niet in 2 wedstrijden natuurlijk

23 september 2021 om 11:46

Alleen die in De Kuip dan? Allebei thuis winnen, daar kan ik prima mee leven. En beide clubs ver in Europa.

Ik moet het nog maar zien of feyenoord dit vol houd. Zo'n brede selectie hebben ze ook weer niet en Europees spelen ze ook weer een keer mee. Vanwege het energieke spel wat ze spelen lijkt mij het logisch dat er op den duur blessures gaan ontstaan. En als je dan naar de bank kijkt is dat toch wel een stap terug. Neemt niet weg dat ze leuk begonnen zijn

23 september 2021 om 11:49

Antonucci moet nog fitter worden en Reiss Nelson komt er ook aan. Geertruida is terug en na de 4 basiswaardige middenvelders zitten er een paar heel talentvolle jonkies (Hartjes en Milambo) aan te komen die we ook wel in actie willen zien in officiële wedstrijden. Dessers is ook geen slechte back up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren