Gerard Romero noemt zes kandidaten voor opvolging Koeman bij Barcelona

Dinsdag, 21 september 2021 om 07:24Yanick Vos

Ronald Koeman lijkt niet zeker meer van zijn baan als hoofdtrainer van Barcelona. De druk op zijn schouders is groeiende vanwege de tegenvallende resultaten. In Spanje wordt al gespeculeerd over zijn opvolging en een zeskoppige lijst gaat rond in de media. Erik ten Hag staat op het lijstje, maar de Ajax-trainer zou niet de favoriet zijn om Koeman op te volgen. Volgens de Spaanse journalist Gerard Romero is staat de naam van de clubloze Andrea Pirlo bovenaan het lijstje.

Romero, die vorige week zijn vertrek bekendmaakte als journalist van RAC1, noemde maandagavond op zijn eigen Twitch-kanaal meerdere kandidaten die door Barcelona gezien zouden worden als mogelijke opvolgers van Koeman. Behalve Pirlo en Ten Hag noemde hij ook de namen van Phillip Cocu, Marcelo Bielsa, Antonio Conte en Xavi. Voorzitter Joan Laporta zou Pirlo bovenaan zijn wensenlijstje hebben staan, aldus Romero, die op Twitter veelvuldig #koemanout schrijft.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Koeman, wiens contract bij Barcelona aan het einde van het seizoen afloopt, gaf maandagavond na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Granada tegenover Spaanse journalisten aan dat hij niet meer over zijn toekomst wil praten. Eerder liet de trainer aan de NOS nog weten dat hij met Laporta in gesprek is over een nieuw contract. Na de 0-3 nederlaag in de Champions League tegen Bayern München en het gelijkspel tegen Granada, is in de Spaanse media een eventueel ontslag van Koeman echter onderwerp van gesprek.

Pirlo wordt volgens Romero bij Barcelona gezien als favoriet om Koeman te vervangen. De Italiaan zit zonder werkgever na zijn ontslag bij Juventus eerder dit jaar. Volgens Sport kan Koeman rekenen op ontslag en staat ook Roberto Martínez op het lijstje van Laporta. De Spaanse trainer, sinds 2016 bondscoach van België, zou een van de kandidaten zijn om Koeman op te volgen.

Een eventueel vertrek van Koeman gaat Barcelona naar verluidt miljoenen kosten. De club moet de trainer een vergoeding van zes miljoen euro betalen als er besloten wordt om hem niet voor een derde seizoen in het zadel te houden, zo werd afgelopen weekend gemeld in het programma Club de la Mitjanit van Catalunya Radio. Koeman betaalde een jaar geleden zelf zijn afkoopsom van Barcelona aan de KNVB. Een clausule in het momenteel tot medio 2022 lopende contract van de oefenmeester zou er nu voor zorgen dat hij dit bedrag terugkrijgt als hij geen derde seizoen mag aanblijven in Catalonië.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door japser)

Waarom zou Ten Hag hieraan beginnen. Bij Ajax is de mogelijkheid groter om verder te komen Europees en je mag daar zo nu en dan spelers kopen omdat daar budget voor is. Bij Barcelona is het 1 en al ellende met schulden en kunnen ze niet accepteren dan het spelersmateriaal gewoon niet best is door wanbeleid. Een nieuwe trainer gaat echt geen wonderen verrichten.

21 september 2021 om 08:01

Ten Hag heeft ook al meerdere keren aangegeven niet midden in het seizoen weg te willen gaan. Mochten de verhalen van Koeman zijn ontslag clausule kloppen dan vraag ik mij af of hij überhaupt wel de laan uit word gestuurd. Vorig jaar was de start ook lastig en uiteindelijk deed hij tot bijna het einde mee om de titel. En inderdaad, Laporta heeft een bestuurlijke ruïne achter gelaten.

21 september 2021 om 11:49

Ging Erik ten Hag niet in de winter eens van Utrecht naar Ajax?

21 september 2021 om 08:03

Wellicht omdat Barcelona een veel grotere club is? Mocht hij het prompt toch aan de praat krijgen, dan ben je in 1 klap een grootheid in de trainerswissel. Bij Ajax valt er hoor hem niet veel meer te winnen. Een Europese prijs zie ik niet gebeuren met deze selectie en de nabije toekomst.

21 september 2021 om 08:18

@ducktaildo, omdat het misschien een enorme puinhoop is. Je hebt een voorzitter die alleen maar in de media gaat praten over je positie, je hebt supporters die onrealistische verwachtingen hebben en met Ten Hag heb je sowieso wel tijd nodig om zijn systeem erin te graven. Geen 1 trainer moet daar zijn handen aan verbranden. Die voorzitter moet maar is zorgen voor wat realistische verwachtingen.

21 september 2021 om 08:39

Supporters hebben helemaal geen onrealistische verwachtingen. Wat een flauwekul. Alleen Barca bashers proberen die verwachtingen op te kloppen tot iets dat er niet is. De enige verwachting die supporters nu hebben is eindigen bij de top 4 zodat je weer CL hebt. Dat geld heeft Barca gewoon nodig. En verder accepteert iedereen (buiten wellicht Laporta) dit als een tussenjaar/tussenfase.

21 september 2021 om 08:42

En ten hag heeft wel een jaar nodig om alles te laten lopen. Dat gaat hij never nooit ergens krijgen behalve bij Ajax. Dus nooit in die snelkookpan stappen

21 september 2021 om 08:43

Supporters ja, maar daar wordt niks aan gevraagd. Laporta en de media die willen niet inzien wat de supporters wel inzien. En dat zijn juist de mensen die aan de stoelpoten zagen en je kunnen laten vallen.

21 september 2021 om 09:43

In het stadion tegen Bayern Munchen gaan ze fluiten naar spelers zoals Roberto. Niet alle supporters maar wel die toeristen etc. Dat bedoelde ik meer.

21 september 2021 om 10:40

Ze hebben geen Iniesta Xavi Puyol Messi etc meer hé? Dat Barcelona tijdperk is geweest. Barcelona is nu gewoon een average team met enorm veel schulden

21 september 2021 om 11:04

Fluitconcerten in Camp Nou tegen Bayern tov sommige spelers was wel echt lachwekkend.. dachten zij serieus te gaan winnen? Kwamen er nog goed vanaf met 0-3..

21 september 2021 om 09:43

omdat Ten Hag daar in een normale situatie niet aan bod zou komen. niks ten nadele van Ten Hag hoor, prima trainer die ik graag als bondscoach zou zien na van Gaal. ik geloof ook niet dat Xavi hier in zou stappen, Xavi heeft heel veel krediet maar na een teleurstellend seizoen is dat ook zo op bij de supporters. zijn genoeg voorbeelden van. waaronder Koeman

21 september 2021 om 09:53

Barcelona, de club waar de afgelopen jaren alles draaide om Messi moet nu een systeem draaiend krijgen zonder hem. En dat is het probleem met wat er nu aan de hand is bij Barcelona. Je kan Koeman eruit gooien om vervolgens een carrière van Pirlo of Xavi stuk te maken. Maar je schiet er niks mee op. Als besef van realiteit te koop was moest Barcelona daar wat van kopen.

21 september 2021 om 10:44

Precies wat een domme actie zal dit zijn met zijn hashtag koemanout.

Het maakt niet uit wie er komt je gaat de race niet winnen met een fiat panda!

'mes que un club'. Uh ja een trainers kerkhof afgelopen periode en dat zal wel even zo blijven. Men is niet realistisch meer. Van Msn naar Luuk en Braithwaite, tjsa. Na Valverde, Setien staat Koeman nu onder enorme druk. Hem ontslaan zal weinig brengen en helemaal als een onervaren trainer hier straks voor de groep zal staan.

21 september 2021 om 08:39

Ik denk dat je het zonder trainer niet veel slechter kan doen dan als Getafe tegen Bayern en Stoke tegen Granada te spelen. Bob Martinez met Henry lijkt me de beste keuze.

21 september 2021 om 09:21

Visca hoe gaat t jongen. Zie al een tijdje geen knipoogjes meer

21 september 2021 om 09:49

Goed hoor. Dit begin was wel voorzien. Laporta had in de zomer de knoop door moeten hakken.

21 september 2021 om 10:03

Haha dat kan hij helemaal niet. 1 omdat de club er geen geld voor heeft. 2 omdat er binnen het technisch hart veel draagvlak voor Koeman is. Heeft het gewoon goed gedaan met een in crisis verkerend Barca. Dit jaar is het helemaal ingestort en er is geen betere kandidaat. Koeman is een clublegende en redelijk goede trainer die het belang van de club begrijpt.

21 september 2021 om 09:24

Van MSN naar BLM is wel een fikse doowngrade. Alleen Memphis is van die drie kwalitatief goed genoeg voor Barcelona.

Andrea Pirlo, want die heeft het ook zo lekker gedaan bij Juve???

Er is toch geen serieuze trainer die hier in gaat stappen. De trainers die dit gaan doen hebben of een overvloed aan clubliefde, of vinden het maar al te mooi om ooit een keer Barca op hun CV te hebben staan. Dat zijn dat trainers die bij normaal beleid nooit in beeld waren gekomen.

21 september 2021 om 10:04

Kranten schrijven maar wat joh. Zit totaal geen kern van waarheid in. Nul.

Hoe je bij Pirlo als top kanidaat komt vind ik echt een raadsel heeft als trainer nog niks laten zien en ook Cocu op de lijst?

21 september 2021 om 09:56

Cocu en Xavi vanwege de geschiedenis van en bij de club.

Als je Ten Hag kan krijgen zou je erop vooruit gaan, de rest is gewoon een stap achteruit. Die namen ook Pirlo, Cocu, Xavi.... Conte is nog wel een geweldige naam en trainer, maar maakt overal problemen en bij Barcelona zie ik dat ook niet goed gaan.

21 september 2021 om 13:56

Conte maakt overal problemen wanneer hij niet de transfers mag doen die hij wil. Laat er nu barca geen geld zijn voor transfers. Die man gaat never nooit bij dit Barca zitten. Ook Bielsa heeft hier in het verleden ruzie gehad over dit onderwerp. Dan hou je Pirlo, Cocu en Xavi over. Nou of daar de boel beter van wordt.

Op basis van wat staat Andrea Pirlo zo goed aangeschreven? Of willen ze bij Barca dat hij weer als speler op het veld komt?

21 september 2021 om 08:27

Snap ik ook niet, de duidelijke winnaar op deze lijst is natuurlijk Philip Cocu.

21 september 2021 om 08:36

Als Bielsa gaat komen gaan we echt lachen in Barcelona. Dat wordt me toch een chaos daar. Lijkt me heerlijk! Hoop dat er dan een docu van gemaakt wordt.

Pirlo, als hij dit doet, is carrieremoord. 2x op rij falen en die kans is groot hier. Martinez zit goed bij Belgie toch. Je kunt vrijwel niets doen bij dit Barca. Misschien een oudgediende trainer aanstellen ofzo, die het als tussenpaus wil doen. Zoals Antic en Robson ooit deden.

21 september 2021 om 12:11

Vergelijkbare situatie met Lampards Chelsea vorig seizoen. Tuchel komt binnen en ta da, CL gewonnen.

Tjah er is gewoon geen houden meer aan. Koeman heeft gewoon geen toekomst bij Barca. Bij bestuur is er geen vertrouwen, Koeman zit alleen maar te huilen. De spelers zelf hinken denk ik op twee gedachten. Spelers met nog veel belovende toekomst zullen overwegen te vertrekken en dit hele interne onrust zal een vertrek alleen maar makkelijker maken.

Er moet gewoon knopen doorgehakt worden en een nieuw trainer komen waar intern iedereen er achter staat om zo de rust weer terug te krijgen. Het gaat nu al week in week uit over Koeman tegen Laporta. En zodra Barca puntenverlies lijdt, wordt het brandje alleen maar verder gestoken. Dit gaat dan ook niet lang meer volgehouden worden.

De hoge heren van Barca snappen het ook echt niet he.. Niet omdat het Koeman is maar als je zo veel geblesseerde spelers hebt en constant moet rouleren dan snap je zelf toch ook wel dat de resultaten moeilijk gaan worden. Ook al zet je de beste trainer hier neer dan is het alsnog niks. Dit jaar moeten ze als verloren gaan zien en alvast kijken naar volgend jaar.

Wat een armoedige lijst zeg. De enige reden dat ze Ten Hag niet op favoriet hebben, is dat ze geen zin hebben om een afkoopsom te betalen voor zijn contract bij Ajax. En serieus Pirlo? Die was dramatisch bij Juventus met zijn 442, dat totaal niet werkte. Ook de naam Cocu? Voor wat? Die heeft ook helemaal niks gepresteerd. Conte zou leuk zijn maar die heeft altijd wel problemen met een club als die geen middelen heeft om verder te groeien. Daarom ging die ook weg bij Inter. Tja bij Barcelona heb je helemaal geen mogelijkheden.

Er is toch geen enkele trainer die zijn vingers hieraan brandt. Waarom zou een ten Hag weggaan bij Ajax om naar Barca te gaan. Daar is geen eer aan te behalen. Een 3e rangs selectie, onrealistisch verwachtingspatroon bij de supporters en een voorzitter die de hele tijd op zijn (Ten Hag's) stoel gaat zitten.

21 september 2021 om 08:19

Rochus die vraag stelde ze vorig jaar ook aan Slot waarom zou hij in vredesnaam naar Feyenoord gaan.

Stel ten Hag gaat gaat hij naar een veel grotere club. Als hij het aan de praat krijg is hij gelijk een wereldtrainer.
Er zijn idd genoeg redenen om het niet te doen maar alles is daar veel groter.

21 september 2021 om 08:51

Omdat 99 van de 100 trainers beseffen dat zo'n kans maar 1 keer voorbij komt, omdat zij denken dat zij wel het tij kunnen keren, omdat het een geweldige ervaring is en je er beter van wordt als trainer, omdat je daarna altijd stapjes naar beneden kan doen en dan hoger uitkomen dan ajax, omdat het geld oplevert, omdat hij bij Ajax met de halve finale champions league waarschijnlijk zijn beste prestatie al behaald heeft, omdat hij weer graag met Frenkie de Jong wil werken, omdat je zo goed bent als je laatste wedstrijd en alles zo weer over kan zijn. Nog meer redenen horen?

Pirlo zou wel perfect in de lijn passen. Die kon goed voetballen en is een grote naam. Tevens tot dusver een fluttrainer, maar daar selecteert Barcelona nooit op. Gaat Pirlo dan wel ook de afkoopsom van Koeman betalen?

Wie heeft er nu zin in deze puinhoop? Lekkere journalist ook, die actief pleit op Twitter voor Koemans ontslag. Is Driessen een vakman bij.

Oke en dan? Dan gaat het opeens heel lekker lopen ofso? Tot op heden heeft Koeman het naar behoren gedaan met de selecties. 3-0 verliezen van Bayern is doodnormaal dus ik snap alle heisa opeens niet.

Maakt niet uit wie er voor de groep komt, het is gewoon een matig team wat ik niks meer kan

21 september 2021 om 11:59

Vind jij dat dit team niet van granada kan winnen?

Kom op zeg, hier moet je toch helemaal niet in willen stappen? En waarom Pirlo, wat heeft die die nou als trainer allemaal bereikt, grote voetbalnaam, dat zeker, maar wat brengt dat voorn garantie ?

Ik geloof ook helemaal niet dat iemand anders ze ineens wel beter aan het spelen krijgt, en als ik Erik was, was ik lekker in Amsterdam/oldenzaal gebleven

Daar staan toch een paar aparte namen tussen.

Pirlo heeft nog niets laten zien als coach, en hetzelfde geld eigenlijk ook voor Xavi (alhoewel ik het sentiment voor Xavi kan begrijpen).

Cocu heeft al een tijdje niks meer gedaan en heeft ook niet echt laten zien een hele goede coach te zijn.

Dan houd je Ten Hag, Bielsa en Conte over. Uit dit rijtje vind ik Conte wel de vreemde eend. Ja het is een goede trainer, maar hij speelt totaal niet het soort voetbal waar Barcelona voor staat.

Ten Hag en Bielsa beheren dit meer. Nou vind ik Ten Hag ook geen logische optie omdat hij al vaak genoeg heeft gezegd niet in het midden van het seizoen te willen vertrekken. Wel zou ik hem een geschikte coach vinden, maar ik houd hem liever nog bij Ajax.

Bielsa zie ik ook wel als een coach die Barca weer mooi kan laten voetballen. Ze hebben echt wel genoeg goede spelers om beter te presteren dan dat ze nu doen. Ik ben alleen benieuwd of Barca het geld heeft om zijn contract af te kopen.

Koeman is aan het proberen een team en een selectie te bouwen voor de toekomst en dat gaat met vallen en opstaan. Alleen lijkt het alsof barca denkt dat ze nog leven in de tijd van Guardiola enzo. Ze moeten nu gewoon gaan accepteren dat er voorlopig even niet mee gedaan gaat worden in de CL en in de competitie. Maar dat als Koeman de tijd krijgt dadelijk vanzelf de prijzen weer komen. Want er zit toch best talent in de selectie.

De achterhoede is al verjongt met Dest, Araujo,Balde en Eric. Middrnveld met Frenkie,Pedri en Gavi in de toekomst is ook niet verkeerd. Voorhoede met Fati,Memphis en Dembele. Nou dan heb je een team staan voor de langere termijn.

Maar koeman mist veel spelers door blessures e.d

Want als je met de bovenste spelers speelt en je hebt Coutinho, aguero, Sergio,Alba,Pique,Sergi Roberto en nog paar meer op dr bank. Denk ik niet dat je team er minder van wordt.

Als je als trainer hieraan begint, dan draai je je carriere eigenhandig de nek om. Een groot wespennest is het; Hele smalle selectie, idioot bestuur, fans die buitenproportioneel hoge verwachtingen hebben. Wat een ongekende ellende is het daar zeg.

Als ze Koeman ontslaan met een premie en Pirlo er voor terughalen weet ik zeker dat die club als AC eindigt.

Wanbeleid van de bovenste plank op deze manier.

Koeman kan aan deze chaos helemaal niks doen, hij is het slachtoffer van het vorige en huidige bestuur. Een andere trainer kan hier ook helemaal niks aan verbeteren. Zo lang dit je spelersmateriaal is dan is het behelpen voor elke trainer. Koeman is een realistische trainer die altijd het maximale uit zijn spelers haalt en dit zal hij nu ook weer doen.

En Pirlo is favoriet op basis waarvan...? Zijn prestaties bij Juventus??

Ik weet niet of ik tranen in mijn ogen moet krijgen van het lachen of van verdriet. Wat een sneue shortlist van beoogde opvolgers. Dit is echt een aanwijzing dat de chaos nog regeert bij Barca. Ik snap ook niet goed waarom Koeman geslachtofferd moet worden. Hij presteert gewoon naar behoren als je ziet wat hij aan kwaliteit heeft moeten inleveren en wat voor bijeengeraapt zooitje het nu nog is. De filosofie die Barca ooit zo groot maakte is compleet verloren. Maar daar zijn andere mensen binnen de club verantwoordelijk voor. Koeman weg en dan?

21 september 2021 om 09:19

En dan Mercelo beailsa halen.

21 september 2021 om 09:21

Er zijn genoeg trainers die het misschien wel lukt om de spelers groep beter te maken en aan de praat te krijgen wat nu totaal niet lukt onder koeman.

21 september 2021 om 10:08

Het draait niet, dat ben ik met je eens. Maar dat kun je niet volledig ophangen aan Koeman. Kijk naar zijn selectie. Het is echt een verhaal van te weinig kwaliteit. Ik geef je het op een presenteerblaadje dat wie je nu ook haalt, het brengt geen verandering in de tent of in de resultaten. Wel overigens een aardige zak met geld voor Koeman. Geld dat Barcelona niet heeft.

Andrea Pirlo, nee dat is een goede optie zeg... Wat een fabeltje, dit artikel. Heeft bij Juve keihard gefaald met een club in een makkelijkere positie. Ook de andere namen lijken mij niet haalbaar, Ten Hag maakt weloverwogen keuzes en zit er nu goed in bij Ajax.

De enige coach uit dit lijstje die de moeite én het ontslag van Koeman waard is, op dit moment, is Bielsa. Met grote afstand.

Wat mij betreft blijft Koeman, omdat een club gebaat is bij continuïteit. Maar voor Bielsa zou ik een uitzondering maken. Alleen die komt niet, want hij is gekke henkie niet.

21 september 2021 om 09:50

Bielsa is wel el Loco natuurlijk.

Alsof ten Hag instapt in een wespennest...hier is geen eer te behalen...lekker bij Ajax blijven..daar wordt je op handen gedragen.

Denk dat Barca gewoon een Spaanse trainer moet aanstellen. Iemand die het land en de club goed kent. Buitenlanders als Ten Hag of Pirlo gaan Barcelona niet verder helpen. Voor Ten Hag is Ajax een veel leuker en mooi project dan nu instappen bij Barcelona. Pirlo heeft het vorig jaar niet laten zien in Italië, dus waarom zou hij bij Barca wel passen? Geef Koeman de tijd om aan de selectie te werken en met het budget de aankomende transfers goede zaken te doen, en je komt al heel ver.

Barcelona is een beetje uitgepierd. Ze kunnen nog wel 100 trainers op hun lijstje zetten, er zal niemand zijn die zijn reputatie op het spel wil zetten en hierin stappen. De club kan de spits van een vierdeklasser uit NL nog niet contracteren. Dit is de eerste club die instort in het megalomane voetbalwereldje. Nummer 2 is waarschijnlijk Juventus. Weet je wat ze moeten doen? Een soort Super League beginnen... Je lacht je broek aan flarden.

21 september 2021 om 11:22

Hoop dat dit soort clubs omvallen. Maar gaat nooit gebeuren. Wanneer Barcelona failliet gaat kunnen wij met onze West-Europese belastingcenten die Spaanse banken wéér redden. Daarom zijn zulke clubs geen echte topclubs. Torenhoge leningen waar o.a. wij als NL clubsupporters voor opdraaien. Bah. Zieke wereld dat voetbal. Laat de clubs die echt beleid voeren maar overeind en de rest mag instorten als het kaartenhuis dat ze zijn.

Je bent wel een ongelooflijke sneuneus of baantjesziek als je nu instapt bij Barcelona. Koeman verdiend een standbeeld ipv al die hoon.

21 september 2021 om 12:01

Of je wilt gewoon werken. Ik zou gewoon i stappen, ook al ontslaan ze mij na 1 jaar weer ofzo, dan doen ze dat maar, zou er weinig slaap over verliezen. Zou mijn best doen maar als het niet lukt dan lukt het niet 😅.

Hahahah ze doen toch ook maar wat he? Cocu, Pirlo, Xavi, Ten Hag... Hebben allemaal het niveau niet. Er is maar 1 coach in dit lijstje waarvan ik denk dat hij goed genoeg is: Bielsa maar die is ontiegelijk duur gok ik. Daarnaast ontslaan ze Koeman omdat hij niet de juiste stijl van voetbal op de mat legt maar in dit hele lijstje staan maar 2 namen die dat wel zouden doen: Xavi en Ten Hag, waar Ten Hag imo het niveau nog niet heeft en Xavi nog niet eens genoeg heeft getoond om assistent manager van Barca B te worden...

Een andere trainer is de oplossing niet.
Weinig trainers met zoveel clubliefde voor Barcelona als Koeman.

Geen geld, matige en vooral smalle selectie en dan toch torenhoge verwachtingen.
Bestuur is de realiteit verloren.

Barca is failliet. Iedere trainer doet er verstandig aan hier zijn vingers niet aan de verbranden. Je kan alleen maar falen.

Houd Koeman aan en werk aan een meerjaren herstelplan voor Barcelona.
Werken aan een gezondere financiele huishouding, gezonde doorstroom jeugd, maar voor accepteren dat het de komende jaren gewoon tegen gaat vallen.

Jogi Löw is de Spaanse taal aan het leren, zou volgens FT ook een kandidaat in Barcelona zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4940 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.Osasuna171
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
H. LarssonAanvaller
Sergio BusquetsMiddenvelder80
M. DepayAanvaller84
PiquéVerdediger71
Sergi RobertoVerdediger72
F. de JongMiddenvelder70
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

91 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020- Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
Laatste voetbalnieuws

De Boer en Van Halst verwachten ‘verbod voor Koeman’, maar dat lijkt onnodig

Jan van Halst en Ronald de Boer verwachten Philippe Coutinho de komende weken weinig in actie te zullen zien. De aanvallende middenvelder van Barcelona kwam zondag als invaller binnen de lijnen...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 18 oktober
Barcelona beschouwt Alexander Isak als alternatief voor Erling Braut Haaland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren