‘Wat Cody Gakpo zegt hoeven we niet serieus te nemen’

Dinsdag, 21 september 2021 om 10:25Jeroen van Poppel • Laatste update: 10:50

Valentijn Driessen neemt de woorden van Cody Gakpo na afloop van de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord (0-4) niet serieus. De aanvaller van PSV werd door Roger Schmidt na een uur naar de kant gehaald en reageerde achteraf erg begripvol op de keuze van zijn trainer. Driessen denkt dat Gakpo niet het achterste van zijn tong laat zien, zo stelt hij in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door sirius)

Wat Valentijn zegt hoeven we niet serieus te nemen.

20 september 2021 om 15:24

Toch heeft Driessen deze keer wel een punt. Van zijn gezichtsuitdrukking tot zijn lichaamstaal, tot aan zijn reactie op deze vraag, alles straalde uit dat Gakpo niet blij was met zijn wissel en er ook helemaal niks van snapte

20 september 2021 om 15:29

@japie

En voor de verandering eens beetje grappig met deze opmerking: "roger Schmidt kan beter trainer worden van een atletiekvereniging"

Verder heeft hij natuurlijk wel met dit een punt:

"je wisselt natuurlijk eigenlijk om je elftal een impuls te geven, of er moet iemand geblesseerd zijn. Anders wissel je om een beter elftal te krijgen. Hij wisselt en het elftal wordt alleen maar zwakker. Eerst waren er drie wissels toegestaan, nu heeft hij er vijf. Dan kan hij zijn hobby helemaal tot in extremis uitvoeren.""

20 september 2021 om 15:38

@japie. Tuurlijk heeft hij een punt. In zo'n opendeurenartikel kan zelfs Valentijntje niets fouts zeggen.

20 september 2021 om 15:46

Japie hij heeft zeker een punt die Driessen, Gapko en Gotze, de creativiteit haal je er uit.Deze 2 niet in vorm zijn nog beter dan wat er nu op de bank zit, een Doan een Thomassen jonge jonge

20 september 2021 om 15:53

Dit zag mijn moeder ook, dus ik vind het niet bepaald nieuwswaardig. Vind het vooral jammer dat Voetbalzone aan elke uitspraak van Driessen een artikel wijdt. Niveautje roddelkrant om elke uitspraak van die chagrijnige negatieveling uit te melken.

20 september 2021 om 15:55

Opmerking op mezelf: als ze nou eens elke opmerking van rasoptimist Nathan Rutjes zouden posten werd de wereld misschien nog een beetje leuker

20 september 2021 om 15:58

Mijn blinde broertje zag nog wat Valentijn heeft gezien… bovendien, als je vaak genoeg wat roept heb je af en toe wel eens gelijk.

20 september 2021 om 16:24

Klopt, maar moet hij daar voor de camera zijn trainer bekritiseren? Daar ben ik het niet mee eens. De trainer maakte een keuze en deze pakte verkeerd uit.

20 september 2021 om 16:25

Want je vind VZ wél erg journalistiek verantwoord? Dit soort knip en plaksites zijn toch met dezelfde doelen gemotiveerd als Driessen zelf? Diepgang en tegengeluid hoef je hier ook niet te verwachten hoor.

20 september 2021 om 17:59

Als er bij deze quote Driessen stond had ik er zeker niet op geklikt. Doet vz slim ze weten dat men klaar is met die man

20 september 2021 om 18:36

Om vz toch even van wat tegengeluid te voorzien, en wellicht denk ik iets te ver door nu, maar:

In principe doe je het als cooach in mijn ogen juist niet goed als je wisselt en je elftal wordt er sterker van. Dat zou namelijk betekenen dat je niet in je sterkste formatie begonnen bent?! In mijn optiek kun je het als coach daarin nooit goed doen na een verliespartij. Dat hij in een topper dan met 'in zijn ogen' de sterkste opstelling begint is alleen maar goed denk ik. Wissels zijn nu eenmaal bijna altijd van iets mindere kwaliteit, (zeker voor teams uit de ED) daarom zijn ze ook wissel.

Daarnaast laten jullie een belangrijk punt buiten beschouwing en dat is vorm van de dag. Hier kan m.i de coach/staf, die er nauw mee samenwerkt, het beste over oordelen. Wellicht had 1 van de invallers al een week als beste getraind, we weten het niet.

20 september 2021 om 19:14

Nee, maar dat is toch juist het probleem dat ik aankaart. Ik heb wel het idee dat het een jaar of 10 geleden minder erg was

21 september 2021 om 10:00

@gluubster, wel fijn dat er een reactie komt van iemand die niet alleen zo zwart wit naar spelers en besluiten van een coach kijkt. Ik wil het niet eens hebben over goed of fout maar idd begin je met je sterkste opstelling. Je wisselbeleid kan door vele factoren beinvloed worden waarbij de coach een andere gedachten kan hebben dan de speler voelt.

De coach kan zien dat je de afgelopen weken conditioneel, fysiek, mentaal wat minder bent geweest en kies ervoor om je te wisselen na x min. Dit ga je niet altijd in de media verkondigen maar je hebt altijd ongelijk als je verliest. Dit is maar een voorbeeld aangezien de heer Valentijn vaak denkt dat spelers poppetjes zijn met stats en skills die geprogrammeerd afnemen.

Lastige in deze is wel dat de heer Schmidt een patroon laat zien in zijn wisselbeleid maar deze tot nu toe ook vaak verkeerd uit lijkt te pakken.

20 september 2021 om 15:24

Cuco10- je zou het wel denken inmiddels ja..

Niettemin, een speler zal het niet gauw toegeven nee. Kans op basis kan dan weleens slinken. Maar had best mogen zeggen dat hij niet wilde en het er niet mee eens was. Zullen na afloop het er wel over hebben gehad denk ik. En Schmidt bewijst zichzelf geen dienst uiteindelijk gisteren. Dus staat Cody ook redelijk sterk dan. Zo'n speler kan altijd vanuit t niets scoren. Van afstand kan hij dat sowieso.

20 september 2021 om 15:56

Ik vind dat Valentijntje uitstekend op zijn plek zit. Zowel bij zijn 'krantje' als bij 'de kale en die snor'. Niets meer aan doen, alleen negeren.

20 september 2021 om 15:57

Kunnen we niet gewoon met z’n allen afspreken dat zodra de naam Valentijn Driessen valt we het artikel niet meer openen/lezen en erop reageren. Deze aandacht verdient hij niet

20 september 2021 om 16:16

Skes14 eens, maar toch kan ik het niet laten. Om deze vent uit te kafferen, hij haalt bij iedereen het slechtste naar boven.

20 september 2021 om 16:44

Natuurlijk hoefde hij dat niet, straks is die nog ze aanvoerdersband kwijt, het was weer een vreemde wisseling spelers

20 september 2021 om 16:57

Eens. Ik zou een petitie willen starten om alles wat met V.D. te maken heeft te weren van Voetbalzone. Dat hij nog serieus wordt genomen is een wonder.

20 september 2021 om 22:20

Het fascineert me toch wel, ieder artikel over Driessen lees je tal van comments waarin hij niet serieus te nemen is en het liefst willen ze dat VZ er niks over bericht. Dan vraag ik me af, wat doe je hier onder Valentijn's artikel? Niets beters te doen?

21 september 2021 om 12:18

Nou ja, het lijkt me vrij duidelijk dat spelers doorgaans niet blij zijn als ze gewisseld worden. Driessen heeft dus niet zozeer ongelijk, maar het is nogal een open deur.

Waarom krijgt die Driessen uberhaupt een podium. Zie tal van berichten van deze man voorbij komen hier. Maar die man kraamt zoveel onzin uit wat je niet voor mogelijk houdt.

Gakpo heeft zich prima verwoordt en zal allicht wel wat anders vinden.
Maar je kunt hem moeilijk woorden in de mond leggen.

20 september 2021 om 15:29

Omdat iedereen (ook jij ) blijft reageren op topics van Valentijn.

Ik ben het in dit geval ook wel eens met Valentijn. De lichaamstaal van Gakpo vertelde heel wat anders dan wat uit zijn mond kwam.

20 september 2021 om 15:42

Ik ben verrast dat iedereen daar blijkbaar door verrast is. Het zou niet slim van hem zijn om zijn trainer openlijk af te vallen en dit binnenkamers te bespreken.
Gakpo is blijkbaar een slimme jongen.

20 september 2021 om 16:27

@GoudseKaas idd niemand moet meer reageren of klikken op die driessen ze artikels dan houd het misschien een keer op.

20 september 2021 om 15:36

Omdat hij bij de Telegraaf als chef voetbal en columnist werkt en daarnaast door zijn 'werkzaamheden' bij voetbal inside veel in de spotlights staat.

Mag de beste man totaal niet. Heeft zichtzelf ook al zoveel keer belachelijk gemaakt met uitspraken. Ik vraag me dat echt af hoe dat je dan in zo'n positie werkzaam kan blijven...

Dat zal denk ik wel omdat hij dit bewust doet. Puur om aandacht te lokken en de spotlights te vinden. En dat lukt 'helaas' blijkbaar. Beste is gewoon heel de Telegraaf ook te vermijden..

Een totale boycot zal niet zo snel lukken want veel media nemen (juist door de controversie en de 'macht' zijn columns en uitspraken over.
Typische mediawereldje. Misselijkmakend soms.

20 september 2021 om 15:46

Omdat hij bij de Telegraaf werkt en dit hun podcast over voetbal is, logisch dat hij op dat podium verschijnt toch lijkt me?

20 september 2021 om 15:48

Heel simpel: C L I C K S. Prima verdienmodel, is nou eenmaal de trend van de laatste jaren dat iemands succes positief wordt beïnvloed door hoe irritant hij of zij is. Inhoud en talent zijn volledig passé

Nou we kunnen wel concluderen dat Valentijn scoort. Dit is al het honderdste bericht op vz de afgelopen tijd. Toch wel een prestatie dit

Ook Valentijn wil ff scoren.

Maar serieus sinds gisteren heel veel topics over de fouten van Schmidt. Absoluut waar, maar waarom zo weinig over Feyenoord?

Die hebben het erg goed gedaan. Slimme tactiek. Nu alsof het 100% aan PSV lag en 0% Feyenoord. Zeer onterecht.

20 september 2021 om 15:28

Dankjewel! Je haalt de woorden uit mijn mond was op een topic aan het wachten waarop ik dit kon reageren zonder dat het verwijderd zou worden. Ik wil ook meer positieve reacties over Feyenoord lezen, topics over de tactiek, interviews met spelers etc. PSV en Schmidt hadden idd een raar wisselbeleid etc. etc. maar Feyenoord en Slot hebben een prestatie van formaat neergezet.

20 september 2021 om 15:41

@mr idd.

Voor zulke wedstrijden zijn 2 ploegen nodig.

De eerste helft was echt een bagger pot tot de goal. Maar Feyenoord stond wel goed. Ook in dee eerste helft kreeg PSV nagenoeg geen kans.
Ik moet je wel eerlijk bekennen dat ik blij was dat Gakpo het veld verliet was de meest dreigende man aan jullie kant.

Gotze was niet scherp die liet op een gegeven moment een bal van zich afpakken omdat hij te veel tijd nam en niet op stond te letten.

Waar ik meer van zou willen horen hoe de kenners Trauner zien. Jullie nieuwe spits kwam het veld in en door Trauner leek het echt dat hij er geen reet van kon maar werd gewoon op duelkracht afgetroefd.

Ik had je een groen randje willen geven al denk ik dat hij niet werd geaccepteerd maar bedankt voor de lof.

20 september 2021 om 15:44

Feyenoord speelde dan ook al dinsdag omdat donderdag de Israëlische feestdag was. Niet geheel onlogisch dat Feyenoord fitter was, en als de wissels van Schmidt dan zó slecht zijn komt daar inderdaad de nadruk op terwijl Feyenoord het natuurlijk gewoon uitstekend gedaan heeft. De opstelling en wissels van Schmidt waren echter wel van grote invloed gezien alle media aandacht

20 september 2021 om 16:09

@bliek

Heb je het tegen mij? Ik ben geen PSV fan he....

Maar reageer wel op paar punten van je.

"maar Feyenoord stond wel goed. "

Absoluut en ook mooi te zien hoe ieder hard voor gewerkt heeft.

"gakpo het veld verliet was'

Dit begrijpt bijna heel de wereld niet, op paar Schmidt advocaten hier die blijven volhouden dat het terecht was, PSV zo zwaar heeft gehad en meer smoesjes.

"waar ik meer van zou willen horen hoe de kenners Trauner zien."

Ik dus ook.

Bijv ook wat gaat de rol worden van Geertruide nu? Op zijn 3 posities zijn er 3 spelers gekomen die gewoon goed doen. Concurrentie neemt hierdoor toe, maar zie hem geen basisspeler snel meer worden.

20 september 2021 om 16:12

Ja ik reageerde op jou.
Je hoeft geen psv supporter te zijn om een goede reactie te hebben .

Geertruida weet ik nog niet. Ik ben nog niet de grootste fan van Pedersen. Gisteren een super goede actie met voorzet alleen gebeurd dat niet veel. Hij heeft wel longen van 4 paarden denk ik.
Maar Geertruida zal zich terug moeten knokken komt er niet zomaar in.

20 september 2021 om 15:29

Feyenoord speelde echt uitstekend idd maar Schmidt moest weer perse de show stelen door allerlei onverklaarbare capriolen uit te halen

20 september 2021 om 15:42

Japie het draait om FC Schmid, hij heeft echt maling aan PSV, als hij maar aandacht krijgt is hij blij en tevreden, hoe POSV het doet zal hem echt roesten.

20 september 2021 om 15:48

Japie eerste helft speelde Feyenoord niet best.
Sini en jankabaks zat er er totaal niet in.
We konden de bal amper in de ploeg houden en daarbij liepen we elkaar nog een paar keer in de weg ook.

Wel stond e verdediging prima. Na de goal werd het wel makkelijker.

20 september 2021 om 16:11

@japie

"feyenoord speelde echt uitstekend idd maar Schmidt moest weer perse de show stelen door allerlei onverklaarbare capriolen uit te halen'

Jammer jij doet nu exact hetzelfde...verdiensten weghalen bij Feyenoord en focus vooral leggen op Schmidt.
Dit is niet fair naar Slot toe,.

Over hem gesproken, benieuwd wat AZ fans er nu van vinden. Die riepen zowat in koor, wat heeft hij daar te zoeken, AZ is beter.
AZ staat onder aanvoering van de NL Xavi op de 17e plek te worstelen met armoedig elftal en Feyenoord is stuk sterker dan vorig jaar. Leuke spelers en gewoon minimaal 3e worden zij.

20 september 2021 om 16:25

Heerlijk Japie,

Feyenoord maakte goed gebruik van de ruimte die PSV weggaf daar achterin.

20 september 2021 om 18:17

Mee eens. PSV kreeg voetballes in die tweede helft en werd volledig weggecounterd. Linssen viel ook uitstekend in imo

20 september 2021 om 15:31

Ik zeg jullie wel heel eerlijk. Het was verder wel gewoon een geflatteerde overwinning met een slimme tactische zet. PSV kon het spel echt niet maken, en einde van de eerste helft valt zo een bal net de kant op van Feyenoord. Feyenoord heeft het goed gedaan, maar het is echt niet zo dat ze PSV lesje voetballes heeft gegeven, maarja dat is wel hoe ik er naar heb gekeken.

20 september 2021 om 15:37

Het was niet sensationeel nee. Wel een lesje in tactiek en in effectief aanvallen. Plus paar mooie goals. Maar inderdaad, dat is ook het mooie voor Feyenoord, ze kunnen nog beter dan dit!

20 september 2021 om 15:46

Dat geldt voor elk team. Het scoreverloop moet een beetje meezitten maar 4-0 vind ik toch wel voetballes hoor. In die tweede helft werd PSV er helemaal uitgecounterd

20 september 2021 om 15:49

Dat denk ik niet. Zoals je zegt, het was de tactiek en ze waren zeer effectief. Dat is hoe Feyenoord zo'n wedstrijd kan winnen en niet anders. Op pure kwaliteit ga je er natuurlijk gewoon af. Feyenoord deed precies wat 'de mindere' moest doen. Dat in combinatie met een tegenstander die vrijwillig zijn beste team verzwakt met bizarre wisseltactieken en alles wat zo mooi op z'n plek viel, zorgt ervoor dat je uiteindelijk ietwat geflatteerd maar wel verdiend wint. Dit is de absolute max. voor Feyenoord geweest en ze kunnen niet beter.

20 september 2021 om 15:56

Sieb als je met 4-0 wint van een titelkandidaat en dan zegt ze kunnen niet beter is dat natuurlijk niet erg.
4-0 winnen is meer dan prima en het hoeft van mij niet beter 10-0 is net te gek he.

Daarnaast wint Feyenoord het op tacktiek en een betere teamprestatie. Leuk om "meer"kwaliteit te hebben maar je moet er wel wat mee doen.

De enige die je miste in de eerste helft was Madueke en ook toen creëerde je geen kans. Maar geeft niet....

20 september 2021 om 16:02

@Sieb nr. 15 het is maar hoe je het bekijkt. PSV heeft amper een echte kans gecreeerd

20 september 2021 om 16:27

Mee eens Mrkrillin, het is helemaal niet de schuld van Schmidt dat PSV verliest... Het is de verdienste van de effectiviteit van Feyenoord dat ze 3 punten hebben gepakt in Eindhoven.

Hij heeft in deze wel degelijk gelijk, wel raar dat Valentijn iemand niet serieus neemt, terwijl de rest Valentijn niet serieus neemt.

Prima toch dat Gakpo professioneel reageert. Hij zal vrijwel zeker een andere mening hebben, maar zolang hij deze binnenskamers kenbaar maakt bij Schmidt is er niks aan de hand. Niet alles hoeft via de media gespeeld te worden. Van Ginkel heeft wel zijn mening gegeven, maar kreeg nu geen speelminuten. Toeval!?

Heerlijk hoe snel de publieke opinie kan kantelen na 1 wedstrijdje. Zullen we gewoon aan het eind van dit jaar de balans opmaken? Ik heb er iig nog vertrouwen in.

Valentijn kan niks opmerken over z'n grote liefde Ajax, dan maar de concurrent opzoeken. Vind het wel dat hij een punt heeft, maar als Gakpo niet presteert in de wedstrijd dan de heeft coach het recht om het te wisselen en een ander te brengen. Gelukkig ziet Gakpo het zelf ook in

20 september 2021 om 15:48

Zijn grote liefde Ajax? Heb je die Hetze niet gemerkt toen met Ten Hag? En dat was wel dat ze de halve finale haalde van de CL. Verre van liefde.

20 september 2021 om 16:09

@Noldries Het was ook als grapje meer bedoeld, hij heeft het vaker over Ajax gehad de laatste jaren!

Gakpo heeft geen persoonlijkheid durft geen mening te hebben bang dat hij als hij zijn mening geeft op de bank moet plaats nemen. doe mij maar Messi die Poch ervan langs geeft.
\bang voor zijn eigen haggie, allemaal zijn ze bang voor Roger vind het getuigen van zwakte... Nieman d die hem tegenspreekt allemaal ja knikkers net kudde. er zit wel meer mis, ze hebben Roger de volledig macht over de club PSV gegeven en Jong en Gebrnads zijn loopjongens van Roger geworden, kreeg zijn aankopen die hij wilde heeft er Duitse enclave van gemaakt, slechte aankopen die PSV onwaardig zijn, doe mij maar Mexicanen die met de mes tussen de tanden spelen en het PSV over mijn lijk mentaliteit bezitten dat mis ik, ik mis de vuur en strijdlust.

20 september 2021 om 15:46

@aqua1

'gakpo heeft geen persoonlijkheid durft geen mening te hebben bang dat hij als hij zijn mening geeft op de bank moet plaats nemen. doe mij maar Messi die Poch ervan langs geeft.'

Dit slaat nergens op he.

Gakpo is geen gevestigde naam. Ook een rustige jongen, waarom zou hij zijn coach in het openbaar moeten afvallen?

Messi gedroeg zich als een verwende diva. Ik vind zijn gedrag zeer respectloos naar je leidinggevende toe.
Poch - of wissel terecht was of niet - heeft een beslissing genomen en hoort daar gewoon respect voor te krijgen. Niet in begin je wordt gewisseld gelijk verontwaardige prinsjes gedragen.

'allemaal zijn ze bang voor Roger vind het getuigen van zwakte.'

v Ginkel sprak hem al x tegen. Propper gaf aan dat hij niet moe was.

"ze hebben Roger de volledig macht over de club PSV gegeven en Jong en Gebrnads zijn loopjongens van Roger geworden'

Hier wel mee eens. Ze wilden hun eigen hachje redden en hebben hun lot volledig aan Schimidt gehangen.

"die hij wilde heeft er Duitse enclave van gemaakt"

Dit zal emotie zijn want er zijn maar 2 Duitse basisspelers...

"doe mij maar Mexicanen die met de mes tussen de tanden spelen'

Dus liever een Guti dan een Gotze??????????

Hahah je mag Gotze wel naar Amsterdam sturen hoor.

20 september 2021 om 15:49

Guti nee dat doel ik niet op, dat is slapste Mexicaan ooit in PSV dienst, types Lozano en Guardado Moreno dat bedoel ik meer strijders die 3000 procent gaven voor Psv... Gotze laat in mijn ogen het vaker afweten speelt zeldzaam goed, maar brengt met zijn kwaliteit te weinig en die Max is echt ene grap en Ramalho nou hij tegen betere tegenstander moet viel die door de mand. Gakpo is geen leider te lief win je de oorlog niet mee.

20 september 2021 om 16:14

@aqua1

"gotze laat in mijn ogen het vaker afweten speelt zeldzaam goed"

Ik denk dat emoties nu nog in de weg zitten.

Gotze is gewoon een zeer goede speler en beste bij PSV. Haal hem weg en het is gelijk stuk minder.

Tsjah Gakpo reageert politiek correct als een volgzame aanvoerder. Ik mag hopen dat er binnenskamers wel wat meer woorden hierover uitgesproken worden maar ik heb niet het idee dat dit in de aard van Gakpo zit. Een Tadic was waarschijnlijk ontploft, of dat de juiste keuze is laat ik in het midden maar het kwam wel wat tam over.

20 september 2021 om 15:52

Teveel woorden en Gakbo wordt de volgende Ihataren en mag lekker banken.. Volgens mij laat Schmidt zich totaal niet tegenspreken en is hij op dat gebied echt een alleenheerser. Dat is direct ook de grote zwakte van dit (kwalitatief sterk) PSV. Ik vind het als Ajax fan prima als ie dit blijft doen (vooral in de competitie). Hij verzwakt vrijwillig zijn team.

Tja, Gakpo is gewoon een nette, vriendelijk jongen. Ze kunnen niet allemaal als Zlatan voor de camera staan.

Wat deze trainer doet kan je gewoon niet goed praten, kan je je voorstellen dat Dick Advocaat vorig jaar Berghuis bijna wekelijks wisselt. Of Ten Hag een Tadic of Blind of Klaasen wisselt bijna wekelijks. Dat kan gewoon niet.

Ik kan zo niet begrijpe dat de leiding van PSV dit allemaal accepteert. Ze hebben geen visie, Schmidt komt en ze zullen ongetwijfeld lang mee doen voor het kampioenschap maar hij gaat niets toevoegen aan het grotere plan, want eigenlijk is die er ook niet. Ze doen maar wat, pure wanbeleid.

Dit is te vergelijken dat Ajax tegen PSV of Feyenoord niet start met Tadic en in de rust Klaasen en Gravenberg en vervolgens na een tegengoal besluit Haller eruit te halen. hahahahaha is toch het begin van een slechte mop dit.

Hier heeft ie wel gelijk, maar wat verwacht je van een jongen van 22. Die gaat echt niet zijn trainer fileren op de nationale tv. En die aanvoerdersband vind ik sowieso vreemd dat ie hem draagt, dat is puur om een hogere transfersom te vangen, ben ik zeker van. Die jongen zal vast wel een soort leider zijn, maar er lopen veel betere alternatieven rond. Puur om wat extra centjes te vangen later, net zoals de Ligt bij Ajax (die wel een echte captain was)

Ik dacht even dat Valentijn het over zichzelf had. Jammer. Heel jammer.

Was dit dan wel de juiste wedstrijd om je spelers rust te gunnen. Je zou denken dat je spelers graag tegen Feijenoord willen spelen en er vol voor gaan. Ik weet niet de rest van het programma van PSV, maar het lijkt me wel dat er betere wedstrijden aankomen om je beste spelers rust te gunnen .

Gakpo heeft zich gedragen zoals hij zich moet gedragen. En plein public commentaar leveren is onbehoorlijk, maar intern zal er zeker nog worden gepraat denk ik
Of hij is bang. Hij ziet wat er is gebeurd met Ihateren, Malen, Ginkel. Steek je je nek uit dan hang je bij Schmidt

Gakpo reageerde erg volwassen en verstandig. Wat mij opviel was dat dit interview op grote lijnen identiek was aan het interview met Gakpo na afloop van de wedstrijd tegen Sociedad. Hij gebruikte ook dezelfde woorden, te weten dat 'de trainer iets wilde forceren met nieuwe krachten en dat er nog veel wedstrijden aankomen en er dus gerouleerd moet worden'. Hopelijk voor de PSV fans is dit geen wekelijks terugkerend PR-praatje van Gakpo. Natuurlijk is deze jongen het niet met de trainer eens, maar hij wil hem ook niet publiekelijk afvallen. Nogmaals, gewoon een volwassen en verstandige reactie van Gakpo. Als Schmidt zijn tijd gekomen is, dan vertrekt hij linksom of rechtsom echt wel!

Hoe Gakpo reageert is de enige goede manier. Natuurlijk laat hij niet het achterste van zijn tong zien. Moet hij dan voor de camera zeggen dat hij er niks van begrijpt? Wie helpt hij daar mee, behalve Valentijn Driessen?

Waarom krijgt elke scheet van Driessen hier een artikel? Zodat de forumleden weer even kunnen raaskallen? Heb die man op nog geen verstandige opmerking kunnen betrappen, maar dat heb ik wel bij meer Telegraaf journalisten.

21 september 2021 om 11:04

Maar die hebben net zoals wij hier raaskallen ook gewoon het recht om dat te doen toch? Of mogen alleen wij onzin spuien.

Ik ben het nooit eens met Valentijn maar dit keer wel .. gakpo zat lekker in de wedstrijd. Was de enige die nog wat probeerde en het stond toen nog 0-1 .. kan mij ook niet voorstellen dat die jongen denkt van aah heerlijk ik word gewisseld. Net als die jongens die in de rust werden gewisseld. We weten allemaal zelf als voetballers of ex voetballers hoe het is als je een x in de rust word gewisseld… ik denk dat er een hoop jongens ontevreden zijn beginnend bij van ginkel. Je ziet het aan zijn lichaamstaal op de bank. Dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ZahaviAanvaller103
R. SchmidtUnknown
C. GakpoAanvaller93
J. DrommelKeeper90
M. van GinkelMiddenvelder81
BrumaAanvaller82
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

10 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 PSV 9 3 0 0
2020/2021 PSV 23 7 2 0
2019/2020 PSV 25 7 5 0
2018/2019 PSV 16 1 0 0
2017/2018 PSV 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Hans Kraay junior smult van PSV'er: 'Dat heb ik nog nooit gezien'

Hans Kraay jr. was donderdagavond onder de indruk van het spel van Cody Gakpo, zo vertelde hij zondagmorgen in Goedemorgen Eredivisie. De aanvaller van PSV, die het duel met de Monegasken...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren