Frustratie neemt toe bij Feyenoord na veiligheidsincident Mark Koevermans

Maandag, 20 september 2021 om 17:47 • Laatste update: 22:13

Mark Koevermans is in de nacht van zaterdag op zondag wederom thuis belaagd, zo meldt RTV Rijnmond. Het huis van de algemeen directeur van Feyenoord is beklad met graffiti en er zijn stenen door de ruiten van de voordeur gegooid. In dezelfde nacht werd ook een woning van een van de Vrienden aan de Maas, die betrokken zijn bij Feyenoord City, beklad. De regionale omroep schrijft dat de frustratie binnen de club 'hoog' is opgelopen.

Op de woning van Koevermans werd de tag RJK (Rotterdamse Jongeren Kern) achtergelaten, waarmee duidelijk lijkt uit welke hoek de actie komt. De directeur van Feyenoord heeft aangifte gedaan, zo bevestigt de Rotterdamse politie. Het is niet voor het eerst dat Koevermans thuis lastig wordt gevallen. In juni kreeg hij ook al 'bezoek' van ontevreden supporters van de club. De incidenten lijken gerelateerd aan de woede over de plannen voor de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord.

Diezelfde maand kreeg ook Ard Buijsen, die als architect betrokken is bij Feyenoord City, boze fans aan de deur. Alexander van der Lely legde zijn taken als voorzitter van het platform Vrienden aan de Maas neer nadat supporters verhaal kwamen halen bij zijn bedrijf. De Rotterdamse Jongeren Kern is een supportersgroep van Feyenoord. Vijftien fans uit die groepering die in juni de woning van architect Buijsen bezochten, hebben een stadionverbod opgelegd gekregen.

Feyenoord dringt al een half jaar aan op een gesprek met de burgemeester, de politie en het openbaar ministerie, maar daar is het tot nu toe nog steeds niet van gekomen. Na het nieuwe veiligheidsincident is de maat voor Feyenoord 'echt vol', hoewel niemand van de club officieel wil reageren. Het Openbaar Ministerie in Rotterdam zegt in een reactie dat er aandacht is voor de veiligheid van de betrokkenen bij Feyenoord City.

"Maar om wat voor maatregelen dat gaat, houden we voor ons", zegt een woordvoerder van het OM. "Daar communiceren we nooit over. Er is regulier overleg tussen de club en de driehoek, de zogenoemde vierhoek, maar vanwege de vakantieperiode is die de laatste keer verschoven naar een later tijdstip. De 'vierhoek' komt twee keer per jaar bij elkaar."Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door spijkenisser)

Ik snap dat mensen het niet eens zijn met het beleid van hem, maar dit zijn de momenten dat ik me schaam om Feyenoorder te zijn. Zoiets doe je niet

20 september 2021 om 15:13

Ben het volledig met je eens! Er zijn echt verschrikkelijk veel domme imbecielen in ons land. Ben het ook niet eens met het 2/3 vullen van het stadion. Maar dit gaat echt weer veel te ver. Zoek werk en maak jezelf nuttig voor de maatschappij. Het ergste van alles is nog dat deze daders waarschijnlijk apetrots zijn op op hun daden!

20 september 2021 om 15:13

Dit zijn mensen van het laagste allooi.

20 september 2021 om 15:43

Dan roepen ze dat hij "ongeschikt" is...en waar is dat op gebaseerd? Helemaal niks, ze weten amper wat er in zijn takenpakket zit. Dat stadionverhaal is al gaan lopen voor zijn tijd en hij grijpt terecht in mbt de trappen. Verder heb je eindelijk een AD die samen met de TD de gehele organisatie doorlicht.
Hij mist wat charisma, maar goed, inhoudelijk doet hij naar mijn idee niet zoveel verkeerd. Liever dat, dan andersom.

21 september 2021 om 09:17

Fr010

Hij is nu wel Algemeen directeur. Hij vond zich niet geschikt als Algemeen directeur heeft hij ooit eens in een boek laten zetten.
Daarnaast is hij eindverantwoordelijke op dit moment en gaan de beslissingen langs hem zoals het leeghouden van vakken.
Daarnaast is de groep veel groter dan alleen Koevermans waar ze het op gemunt hebben en dat is de groep die elkaar de handjes boven het hoofd houden.
Van Well,blokland, Salamon Opatelten , van Merwijk en ga zo maar door.
Supporters en bestuur hebben nog nooit zover van elkaar gestaan waar bij onze concurrent met de supporters wordt gepraat.
Het stadionplan kost inmiddels 30 mil en we zijn nog steeds nergens.

Aan de technische kant wordt er redelijk schoon schip gemaakt door Arnessen nu moet je aan de andere kant ook doorpakken anders zit je over 3 jaar nog steeds op het zelfde niveau.

20 september 2021 om 15:55

Kunnen we geen satellietclub nemen waar supporters klaargestoomd worden voor het grote Feyenoord? Excelsior zal ze wel niet willen, maar het zou zo fijn zijn om al die stumpers die te kort komen voor Feyenoord er al uit te kunnen filteren vooraf.

20 september 2021 om 16:40

Tja regels aanpassen en zorgen dat deze mensen indient gepakt ook niet meer een voetbalstadion of amateurvelden betreden als ze dit soort dingen buiten een stadion flikken. Eigenlijk moet je ze gewoon allemaal gezamelijk berechten en het gooien onder een terroristische organisatie. Kunnen dit soort inbred ook eens aangepakt worden. Ook als het misdrijf wordt ondernomen om de economische, politieke of sociale structuren van een land of internationale organisatie ernstig te ontwrichten of vernietigen is sprake van een terroristisch oogmerk. Zou je zo'n groep randdebielen wel op moeten kunnen pakken.

20 september 2021 om 17:59

Misschien kunnen ze beginnen als supporters van PI de Schie in Rotterdam? Die bieden ze zelfs kost en inwoning, waardoor ze snel klaargestoomd kunnen worden.

20 september 2021 om 18:14

@ivdk010

Mooi gezegd, maar in mijn ogen is het niet nodig om je te schamen om Feyenoorder te zijn. Feyenoorder zijn betekent niet ruiten in gooien en huizen bekladden. Dus jij hoeft je in mijn ogen niet aangesproken te voelen. Volgens mij gaat het er vooral om dat deze idioten zo vaak mogelijk en van zoveel mogelijk Feyenoorders te horen krijgen dat zij met hun acties hun club niet vertegenwoordigen maar juist beschadigen. Zij horen er niet bij, jij wel.

20 september 2021 om 19:33

Mooi gezegd Vernon. Al zijn ze misschien wel fan, ze supporten niet de club waar ze fan van zijn. Zelfde geld voor die tienduizenden euro’s als het al geen miljoenen zijn, aan boetes bij de uefa en knvb!

20 september 2021 om 21:44

De spijker op zijn kop. Sowieso gaat het laatste weken vaak fout met "supporters"....

O Jee, onze amoeben laten wer van zich horen. Stel je voor dat je (bijna) meer dan 24 uur positief in het nieuws bent. Dat ken ech nie ....om het even op zijn Rotterdams te stellen ...

20 september 2021 om 15:13

@njfromvol

Nog steeds staan zij niet achter nieuwe stadion? Met geweld gaan zij toch niets oplossen.

20 september 2021 om 15:20

Dit grenst aan terroristisch gedrag (als het het al niet is) en daar ga je inderdaad niets mee oplossen. Sterker je zet je zelf alleen maar buitenspel.

20 september 2021 om 15:24

@njfrom

Zou Feyenoord durven om deze personen stadionverbod te geven?

Ik weet dat veel clubs het niet durven en veel accepteren van hooligans.

20 september 2021 om 15:26

Dat durf ik niet te zeggen. "normale" mensen zijn in het algemeen niet ongevoelig voor (de dreiging met) geweld, ook al laten ze dat niet vaak blijken. Voorbeelden te over, ook in de voetballerij.
Feit is dat voetbal de meest primitieve gevoelens en reactie kan opwekken.

20 september 2021 om 15:32

@MrKrillin

Ik denk dat een stadion verbod meer of minder voor dit soort niet veel zou uitmaken. Stadionverbod is een wasse neus .
Als duidelijk is wie er achter zit strafrechtelijk vervolgen , een voorbeeld stellen

20 september 2021 om 16:08

@Mr dit heeft niet alleen met nieuwe stadion te maken.
Koevermans maakt meer beslissingen waar ze het niet mee eens zijn.
Van de week dat bepaalde vakken niet werden uitverkocht in Europa.
Ook daar is hij verantwoordelijk voor.
Heel beslissingen zijn een druppel op een gloeiende plaat en ik denk dat de relatie Koevermans en gedeelte Feyenoord supporters en gedeelte ramdebielen niet meer goed komt.

20 september 2021 om 17:24

Ha, ja je zou zeggen dat jongeren het wel zien zitten en de oudere conservatieve fans minder, maar het tegenovergestelde lijkt de waarheid.

De gedachte achter de Kuip is leuk maar het is gewoon een oude stalen constructie, niet mee van deze tijd. Je moet wel een beetje risico durven lopen en er stiekem ook een beetje vanuit gaan dat de gemeente een reddende hand toesteekt mocht het echt misgaan. Want dan zou er een stadion zonder bespeler zijn, Rotterdam een marketing tool krijtzijn etc. Kijk eens hoe vaan de gemeente Eindhoven PSV wel niet heeft geholpen. Die hebben de parkeerplaats zowat al tien keer gekocht van PSV alvorens het weer terug te geven.

20 september 2021 om 19:33

@MrKrillin, Koevermans is al eerder opgezocht door een groep, en aan die mensen (15 man) is een stadionverbod uitgedeeld.

Ik kan volledig begrijpen dat je het vaak niet eens bent met Koevermans, maar dit is wel heel schandalig en triest. Van iemand z'n eigendom blijf je af. Ergste is ook nog dat dit vaak gedaan wordt door volwassen kerels waarbij sommigen nog kinderen hebben ook. Diep triest.

Maar, maar, maar, wie in godsnaam zijn deze mensen en wat denken zij ermee te bereiken? Wat een kinderen zeg, jezus! Aanpakken dit tuig, elke link met de club doorbreken en meldplicht in het weekend. Het is genoeg geweest, deze mensen proberen de club te leiden en terug te brengen naar waar het hoort. Als je het er niet mee eens bent kan je op een normale manier je stem laten horen i.p.v. persoonlijk.

20 september 2021 om 15:49

Punt is dat mensen in de liefde voor hun club blind zijn. Ik weet van een Feyenoord vriend van mij die zijn (zakelijke) auto altijd na weer een nederlaag tegen Ajax vol met Ajax sjawls etc terug vond. Toen Feyenoord met 4-2 won ( guidetti 3x) en hij die collega’ s auto versierd had met Feyenoord sjawls werd mijn vriends zijnauto zwaar beschadigd. Gelukkig is diecollega op staande voet ontslagen. Verder, zie die dikke vetvlek PSV idioot die gisteren Dessers wilde aanvallen na de 0-4 en door die vrouw van de stewards moest worden tegen gehouden. Dit soort mensen zeggen dat ze het uit liefde voor hun club doen. Vaak krijgen ze alle lof van hun medesupporters.

Om over de schandalen van de zogenaamde supporters van mijn club maar te zwijgen.

20 september 2021 om 18:29

@FR Ronnie, triest als een relatief onschuldige onderlinge grap in een keer zo escaleert. Zo jammer dat er geen gezonde rivaliteit mogelijk is. Ik ben zelf Ajacied en een vriend van me is feyenoorder, en daar merken we ook weleens dat het toch schuurt. Feyenoord is voor hem toch wat belangrijker dan Ajax voor mij is. Zonde.

Maar alles met geweld gaat gewoon te ver, punt. Gelukkig zijn veel fans van beide clubs dat met elkaar eens.

20 september 2021 om 18:00

"wat denken zij ermee te bereiken?" Alexander van der Lely legde zijn taken als voorzitter van het platform Vrienden aan de Maas neer, dus het kan helaas nog lonen ook. Dus ik mag hopen dat justitie er nu werk van gaat maken.

20 september 2021 om 18:39

Ja dat is het nadeel, soms bereiken ze hun doel nog ook. Heel triest als dat zo is, maar voor de betreffende persoon wel begrijpelijk.

De wekelijkse huisbezoekjes van het feyenoord tuig, ze staan er inmiddels aardig om bekend.

Ik snap dit ook niet hoor.
Ben ook niet eens met zijn beleid maar laat hem wel met rust.
Ongekend dat er mensen zijn die je thuis gaan opzoeken en dan ramen in gaan gooien stelletje lafbekken.
Kinderen die bang worden niet normaal joh.
Slapjanussen

Wat een droeftoeters!! Het oude stadion niet meer in en straks het nieuwe ook.... geen stadion meer in is nog beter....

Koevermans zal binnen notime ook wel opstappen. Wellicht wel beter ook want deze nobody zonder enige knowhow heb je weinig aan.
Afijn, dit gaat natuurlijk wel een lijn te ver.
Dat je gefrustreerd ben en niet eens ben met het te voeren beleid, dat mag maar iemand thuis terroriseren is niet de manier om het te uiten.

Kijk papa Dylano en mama Melissa hoe stoer jullie zoon Jevano is geworden! In plaats van meisjes te versieren, zit ik op zaterdagavond met mijn boys ruiten te vernielen. Binnenkort de gevangenis en daarna maar een uitkering aanvragen. Stoer.

20 september 2021 om 15:21

Deja vu ?

20 september 2021 om 15:25

Tokkies gonna tokkie.

20 september 2021 om 15:27

Damn right

20 september 2021 om 16:32

Regulator, als was dat de enige groep maar. Er is ook een bepaald percentage van zogenaamde 'sleutelkinderen' die ontspoort. Geen thuiskomst, verkeerde vrienden en dan een hoop ellende, helaas.

20 september 2021 om 18:04

Haha RJK daar stel ik me meer Mitchel Patrick Kevin Gijs Jeffrey Michiel en Dylan bij voor. Niet haten nu mensen, een van deze is mijn eigen naam.

20 september 2021 om 18:48

Ik moet even een poging wagen: Michiel?

20 september 2021 om 21:29

Was 't te makkelijk?

Oppakken en direct een Ajax tatoeage op hun voorhoofd laten zetten. Dat gaat denk ik beter werken dan een taakstrafje, stadionverbod of geldboete.

20 september 2021 om 15:26

Zo'n mooie tattoo is helemaal geen straf!

20 september 2021 om 19:19

Op het voorhoofd is elke tattoo een straf😛 Zelfs een van mijn grote wisselheld Roger Schmidt

20 september 2021 om 15:26

Sorry hoor maar dan worden wij straks geassocieerd met dat tuig. Wij hebben onze eigen hersenloze om ons zorgen over te maken.

Wat ik me altijd afvraag bij dit soort dingen is: je gaat je bed uit of blijft speciaal op ,gaat naar buiten,gaat naar het adres, neemt spullen,rukt een steen uit de grond, is er nou geen moment in je hoofd dat zegt,nee dit moet ik niet doen.
en je bereikt hier helemaal niks mee, dit zijn beslissingen die zo veel invloed hebben dat het wel of niet gaat gebeuren wat suppoters ook doen.

20 september 2021 om 19:07

Je gaat je bed uit en neemt een snuifje, je blijft op en neemt een snuifje, je gaat naar buiten en neemt een snuifje enz enz dan ga je rare dingen doen

Als je dit weer lees bah dan kots ik weer even op sommige supporters van mijn club. Ongekende verdeeldheid onder de fans over zoveel dingen/zaken. Vooral het dossier nieuw stadion, zeker als je in t stadion bent, begin er vooral niet over want sonmige zitten loeivast in nostalgie en spuiten gelijk vuur. Ben je net voetballend weer wat aan de betere hand en dan komen deze krotenkokers weer hun acties.Ik kan er met mijn hoofd niet bij dat er mensen zijn die dit normaal gedrag vinden en niet bij zichzelf denken: "misschien moeten we ons ongenoegen op een volwassen manier kenbaar maken".

OT: waarom kan ik hier wel op reageren? (bij een soortgelijk bericht 'de Herdgang besmeurd met graffiti richting Jong PSV - ADO Den Haag' heb je niveau 3 nodig)

20 september 2021 om 15:57

@db15 Daar ben ik ook wel benieuwd naar. Twee soortgelijke berichten. Ben benieuwd naar het antwoord hierop.

20 september 2021 om 16:39

Ik denk dat het meer is omdat dit zogenaamde aanhangers van de club zijn, en geen ding van een voetbalclub tegen een andere voetbalclub. Ik kan het mis hebben, maar dat vermoed ik.

en daar zijn ze weer hoor pfff. ik zie koevermans ook het liefst vertrekken maar verdomme jongens het blijft gewoon een spelletje. ga werken, ga uit met t vrouwtje, ga klussen in je woning doe iets nuttigs dit is zo zinloos.

Stel dat mensen hun handen aftrekken van Feyenoord, stoppen met investeringen, stoppen met de bouw van het nieuw stadion.

Willen deze 'fans' dat liever dan? Een oud stadion, geen progressie boeken, nu niet, in de toekomst niet zodat je aftakelt?

20 september 2021 om 15:45

Deze jochies menen de waarheid in pacht te hebben. Ze zijn er heilig van overtuigd dat een nieuw stadion de doodsteek voor de club betekent. Geen idee waar ze het vandaan halen, gezien hun daden, zullen hun argumenten niet van bijster hoog niveau zijn.

20 september 2021 om 15:50

ben het zeker niet eens met de bedreigingen maar een nieuw stadion is niet de stap de we moeten zetten. tis al duidelijk gebleken dat Feyenoord er niet direct op vooruit gaat (al die garanties zijn inmiddels verdwenen namelijk). een oud stadion is het, maar het staat nog steeds trost en indrukwekkend op der frame. een flinke opknapbeurt en je kan decenia door het is niet alsof de kuip op instorten staat. alles staat of valt door goed beleid. iets wat gewoonweg afwezig was bij Feyenoord. nu met arnesen en slot en de lagen in de jeugd lijkt er echt een andere wind te waaien, maar we zijn er echt nog niet. zo als het er nu voor staat is de garantie die we als Feyenoord hebben met het nieuwe stadion dat we er ''in ieder geval niet op achteruit gaan''. even ter vergelijking 2 jaar geleden was het nog dat we jaarlijks op 30 mil konden gaan begroten (tov 17,5). daarij gaan de bouwkosten alsmaar omhoog en wordt het steeds maar weer uitgesteld. verkoop 1 senesi, 1 sinisterra of 1 bijlow per seizoen en je hebt net zoveel winst als dat project van 400 miljoen. kijk naar arsenal met hun etihad. beleid is alles.

20 september 2021 om 16:00

Sorry leuk verhaal maar daar gaat het hier even nu niet om

20 september 2021 om 16:04

dat bepalen we zelf wel. waarom neem je eigenlijk de moeite te reageren pff zeg dan gewoon niks...

20 september 2021 om 17:37

Odesza, het is natuurlijk onzin dat het nog decennia door kan. Ze hebben ook al aangegeven dat he meer kost om te blijven renoveren dan nieuwbouw, daarnaast is er meer nodig dan alleen het stadion. Denk aan parkeergeledenheid en bereikbaar van het stadion. Is nu al een drama, laat staan met nog een ring erop. De Kuip is gewoon ten einde en daar is logischerwijs geen discussie over mogelijk.

20 september 2021 om 17:57

Probleem is dat de Kuip niet 'flink op te knappen' is zonder aan het staalframe te komen. Wil je echt de Kuip upgraden naar een modern stadion moet je de staalconstructie die de eerste en tweede ring draagt eruit halen, en daarmee haal je net de unieke ovale vorm eruit. Daarom zag die verbouwing van BAM er ook zo tantoe slecht uit, je ontkomt simpelweg er niet aan om zeer ingrijpend te werk te gaan en dat maakt het ook duur en ineffectief.

Je kan beter een nieuw stadion bouwen dan wederom een renovatie aangaan.

20 september 2021 om 18:43

''de Kuip is gewoon ten einde en daar is logischerwijs geen discussie over mogelijk.'' wat een complete onzin. het is een gebouw gemaakt door professionals, geen Papier-maché project van een paar kleuters. kijk even rond hoeveel gebouwen er hier in nederland ouder zijn en dagelijks gebruikt worden. de helft van de huizen in amsterdam staan er sinds 1600 en wij doen moeilijk over een staalconstructie uit 1937 die in 1994 nog zwaar gerenoveerd is? was niet zo lang geleden in het legendarische Fenway Park. dat staat er sinds 1912 en na wat renovaties 20 jaar geleden in ieder geval in gebruik is tot 2062. er vallen hier geen brokstukken naar beneden en het verzakt niet de grond in. even een flinke poetsbeurt, eeetkraampjes en toiletten richting de 21ste eeuw krijgen en je kan 20/30 jaar door. parkeergeledenheid is meer dan prima haha komop zeg heel de berm op de olympia weg is gratis parkeren en 10 minuten lopen, derest komt met de Ret. en een ring erop slaat ook nergens op want behalve europees en tegen ajax en psv krijg je dat stadion niet vol als er 60.000 man zitten.

20 september 2021 om 19:24

@odesza. Je kunt een pubilek evenementen gebouw als een stadion qua houdbaarheidsdatum niet vergelijken met een woning of kantoor. Woningen in de jaren 1700 kunnen nog steeds in trek zijn, als ze ruimtelijk aan onze wensen voldoen. Stadions is veel lastiger, omdat je te maken hebt met eisen als brandveiligheid, hellingsgraad van tribunes, regelgeving rondom aantal mensen in het vak voor verdrukking, en een veranderende vraag qua horecapunten, business units etc. Dat argument gaat dan ook niet helemaal op. Zelfs stadions die al jaren op dezelfde plek staan, als Lords cricket ground of Old Trafford, hebben hun hele geraamte vervangen sindsdien. Je kunt als stadion niet 90 jaar lang dezelfde kernconstructie behouden.

20 september 2021 om 19:38

@Odesza, jij hebt het over de technische levensduur. Dat is de periode dat een product kam functioneren. De Kuip kan zeker nog jaren functioneren, zeker met enkele renovaties. Echter wil men een nieuw stadion, omdat de economische levensduur is bereikt. Het is vanuit financieel opzicht niet meer interessant/rendabel/toekomstbestendig om met dit stadion door te gaan. Als jij een auto van 25 jaar hebt waar je jaarlijks 1500 tot 2000 euro aan onderhoudskosten aan kwijt bent, de onderhoudskosten logischerwijs jaarlijks verder oplopen, er ook nog kleine gebreken zijn die je "maar voor lief neemt, niet meer de moeite vindt om ze te repareren" en de brandstofkosten 2x zo hoog zijn als bij nieuwe auto's, ga je toch ook een rekensommetje maken? Deze Kuip is in financieel opzicht onhoudbaar. De kosten voor het stadion gaan steeds meer oplopen en de inkomsten uit het stadion gaan niet meer stijgen.

20 september 2021 om 21:00

ik snap heus dat het niet zwart of wit is, er zit enige nuance in tuurlijk. maar om jouw voorbeeld even te gebruiken. je hebt niet veel geld en je hebt een auto op leeftijd die inderdaad af en toe een beurt moet krijgen, vaker dan een nieuwe in iedergeval, maar hij doet het nog prima. is het dan verstandig om een nieuwe peperdure bentley aan te schaffen of is het toch niet verstandiger om je auto even een grote beurt te geven en nog even door te sparen tot je een volgende auto kan nemen? het hele project staat inmiddels boven de half miljard (door bijvoorbeeld fikse prijsstijgingen in productiematerieel). en nee ik weet dat dit niet allemaal voor Feyenoord's rekening is maar dat stadion waar Feyenoord in gaat spelen staat centraal voor dat megalomane project. zullen we gewoon ff normaal doen? Ja de kuip staat er niet voor eeuwig maar waarom zo duur? we zijn de 3de club van nederland verdomme. Juventus deed het voor 155 mil, Besiktas voor 110 mil, Atletico 240. waarom moeten wij dan zo nodig bijzonder doen en richting die 500 mil? en dat verhaal over de helingsgraad, brandveiligheid enzo: de Kuip is volgens de Uefa een categorie 4 stadion. daarmee voldoet en overtreft het aan de eisen waar ook ieder modern stadion aan moet voldoen.

20 september 2021 om 21:43

Het is dan verstandig om een nieuwe auto te kopen. Je doet net of die grote opknapbeurt eenmalig is, maar dat is een terugkerende uitgaven. Je bent water in de sloot aan het gooien. Je koopt dan een nieuwe, functionerende auto waarmee je weer 15 a 20 jaar redelijk goed vooruit kan. Dat hoeft geen dure Bentley te zijn.

20 september 2021 om 22:24

maar jij ziet het op 3 na duurste voetbal stadion van Europa niet als ''dure Bentley''?

21 september 2021 om 07:15

Het is helemaal niet het op 3 na duurste stadion van Europa. Het staat niet eens in de top 5. Als je inflatie mee rekent niet eens in de top-10.

21 september 2021 om 12:29

1. Emirates 689 mil - 2. Etihad 567 mil - 3. Old trafford 460 mil 4. Alianz Arena 425 mil. de nieuwe kuip staat begroot op 441 en dat wordt zoals eerder gezegd nog een flink stuk duurder. dan kom je volgens mij op het 3 na duurste voetbal stadion.

God God, wat leuke artikels over de wedstrijd vanuit Feyenoord-perspectief kunnen er nauwelijks af maar dit soort berichten zijn natuurlijk weer cruciaal om hele discussies over op te starten, zucht.

Omdat er RJK als afzender staat wilt nog niet zeggen dat die gasten er ook daadwerkelijk achter zitten. Misschien willen de gene die dit deden dat men dit wel denkt. Zo lang niet duidelijk is wie er echt achter zit , blijft het gissen. Hopelijk kunnen ze snel deze personen oppakken

Als Feyenoorder schaam ik me dood. Dit doe je gewoon niet. Je mag je mening hebben, maar je gaat niet bij mensen thuis die ook nog een vriuw en kind hebben evt. Gadverredamme

Wat zijn dit voor ontspoorde mafketels.
Hele zware boetes opleggen en naar een opvoedingsinstantie.
Echt stelletje gekken met weinig niveau sorry moet zijn zonder niveau.

Ah daar is mijn wekelijkse momentje van plaatsvervangende schaamte als Feyenoord supporter weer.

Het zal niet makkelijk zijn in de functie van algemeen directeur van Feyenoord, maar ik zie zelden een algemeen directeur zulke fratsen uithalen met dit als uitkomst. Het blijft ook bizar dat het de RvC al jaar in jaar uit lukt om personen in het bestuur te zetten die volledig niet bij de club passen. En wat te zeggen van deze debielen die dit flikken; 'het zal je kind maar wezen'. Blijkbaar hersenloze figuren want dit soort acties gaan niet leiden dat hij zijn koffers pakt. Nee, wordt je opgepikt door een camera kan je fluiten naar je entree tot De Kuip. Nou, ben ze liever kwijt dan rijk. Fanatiek ben je in het stadion, 90 minuten achter je ploeg. Man man man, zoek een hobby en doe wat met je leven dat zin heeft.

20 september 2021 om 19:38

Beetje onzin Spijkenisser de rest van het bestuur doet zeer goed werkbaar dat schijn je niethelemaal te weten. En een nieuwe goede algemeen directeur? Wie wil deze plaats innemen met het risico dat vrouwen kinderen iets aan gedaan worden?

21 september 2021 om 17:41

Dus? Het overgrote deel van de Feyenoord aanhang is net volk maar dat is niet gelijk zo voor alles. Leuk dat je weer een compleet random vraag gooit als tegen argument waarmee je dus aangeeft voor niks te reageren. Trouwens, bekijk de feiten over het bestuur de afgelopen 10 jaar en dan zie je mijn punt. En wie de nieuwe algemeen directeur moet zijn? Iemand met ervaring in sport, de Rotterdamse cultuur kent maar vooral ervaring heeft in de positie. Vergeet niet dat mensen die hiervoor in aanmerking komen of ervaring in hebben juist deze problemen accepteren omdat ze bij elke club spelen. Perikelen bij De Graafschap vergeten? Of een paar jaar terug bij Roda? Doe niet alsof het alleen speelt bij Feyenoord, dit ziet er voor mij moedwillig uit dat je tegen Feyenoord bent en extra zwart daglicht erover te werpen.

Jammer dat zulke criminelen, indien zij gepakt worden alsnog anoniem het leven in mogen gaan zonder dat men weet wie het zijn geweest. Laten we de wetten maar aanpassen en criminelen met voor, achternaam en foto zichtbaar zijn voor de wereld. Dan weet je tenminste met wie je te maken hebt in plaats van dat dit soort tuig de volgende dag gewoon weer verder gaan met de waan van de dag en Koeverans een streep dichterbij een depressie.

Je hoopt alleen maar meer en meer dat dit stadion er komt, is het niet vanwege vernieuwing, dan is het wel tegen dit soort tokkies.

Gaan we ook iets positiefs posten Voetbalzone? Over een geweldig Feyenoord dat gisteren PsV totaal overklast heeft? Of gaan we lekker bij het negatieve blijven over randzaken of de dramatische Schmidt?

Als deze koters ook maar de helft van hun energie die ze steken in mensen bedreigen steken in het verzinnen in nieuwe liedjes hebben we een erg leuke sfeer iedere wedstrijd in de Kuip. Mag trouwens ook wel iets meer positief nieuws over Feyenoord heir verschijnen, heb weinig gelezen over de tactische masterclass van Slot gisteren.

Tokkies gewoon. Gelukkig komt Feyenoord City er wel en krijgen we een Feyenoord dat zich in de 21ste eeuw verplaatst.

Dit zijn gewoon tekenen van een club die gedoemd is om stil te staan en dus achteruit te gaan. Zo komt er nooit een nieuw stadion en met dit stadion zit Feyenoord al aan haar plafond. Dat kan nog jarenlang goed gaan hoor, maar uiteindelijk is in de Kuip blijven spelen niet meer houdbaar. Op den duur gaan clubs Feyenoord dan voorbij. Waarschijnlijk eerst AZ, maar daarna een volgende en weer een volgende. Feyenoord moet verder en daar is een nieuw stadion voor nodig, maar met zulke supporters ben je gewoon kansloos. Enorm triest.

Hoezo stadion verbod. Ze plegen deze misdaden buiten de kuip dus voor de rechter met dat tuig. En dit keer geen rechter die ze over het bolletje aait en 2 weken laat schoffelen. Als ze zo nodig grote mensen misdaden willen plegen dan ook grote mensen straffen . Deze figuren maken de boel totaal kapot. Zet ze een poosje extra in een drilkamp van Amerikaans model door mariniers dan garandeer ik dat ze jankend naar huis willen.

Waarom plan je twee keer per jaar een overleg en dan is een van twee keer in de vakantieperiode waardoor je het moet verzetten... euhh.. oke. Die vakantie kwam ook onverwacht.

On: deze idioten doen de club zo veel kwaad. En x-aantal heeft ook al een stadionverbod,maar dat boeit ze niet. Het zijn meer terroristen die de club lastigvallen dan supporters. Gewoon met naam en fotos in de media brengen. De maat is vol. Nu mogen zij kapotgemaakt worden.

Vervelend als je niet weet wie het zijn die dit soort acties uitvoeren. Laf Voor de mensen en de geziinnen die het betreft narigheid als je zo bedreigd wordt. Mag hopen dat ze gepakt worden.

Stelletje sneuneuzen.. Je zo opwinden over een wedstrijd, nieuw stadion of wat dan ook dat met voetbal te maken heeft. Ongelooflijk..

Dit is toch niet normaal. De RJK staat er weer slecht op hoor. Kansloos gedrag. De FIIIR had tenminste nog respect voor medefeyenoorders ongeacht het hebben van een andere visie. RJK komt alleen maar slecht in het nieuws (of dit weet mij alleen te bereiken).

Overigens ben ik absoluut voor Feyenoord City dus misschien wat gekleurd. Ik mis de oude tijden en generaties. Toen er nog wel ontzag was voor elkaar en aan bepaalde normen en waarden werd vastgehouden. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg om maar in beeld te komen. Schaamteloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder87
J. ToornstraMiddenvelder83
J. BijlowKeeper80
B. LinssenAanvaller85
A. JahanbakhshAanvaller71
L. SinisterraAanvaller73
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren