De Herdgang besmeurd met graffiti richting Jong PSV - ADO Den Haag

Maandag, 20 september 2021 om 12:02Yanick Vos • Laatste update: 12:17

Het sportpark van PSV is in aanloop naar de wedstrijd Jong PSV – ADO Den Haag besmeurd met geel en groene graffiti, zo blijkt uit foto’s die Rik Elfrink op Twitter deelt. De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad schrijft dat De Herdgang inmiddels weer is schoongemaakt.

“Vanavond Jong PSV – ADO”, schrijft Elfrink op Twitter. “Iemand of een paar iemanden vond/vonden het nodig om De Herdgang en omgeving ongevraagd van wat extra groen en geel te voorzien.” Een dugout en de tegels naast het veld zijn besmeurd met graffiti. Ook een ruimte naast het veld zit onder de graffiti. Er staat onder meer ‘FCDH’, een afkorting voor FC Den Haag, zoals ADO Den Haag in het verleden heette. De afkorting 'BHK' is mogelijk gebruikt als variant op 'JHK', een afkorting die in supporterskringen bekendstaat als 'Joden Hebben Kanker'. De wedstrijd tussen Jong PSV en ADO begint vanavond om 20.00 uur.Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door fr_ronnie)

Ik neem aan dat BHK dezelfde treurige betekenis heeft als JHK? Wat een droevigheid dit zeg..

Zal wel 1 van de laatste keren zijn, ADO gaat gewoon failliet denk ik. Treurig dat je voor een voetbalpot dingen moet vernielen, helemaal Jong(!) PSV away….

20 september 2021 om 12:19

Wat een zege voor het voetbal zou dat zijn zeg, ado failliet

20 september 2021 om 12:37

@blaugrana: dat zou het ook zijn als die oplichtersbende uit Barcelona failliet verklaard zou worden. De club die jaren groot gemaakt is door ons belastinggeld door lening op lening te vragen bij failliete banken in Spanje die gedwongen werden door de sicios die anders actie zoudeen ondernemen.

On topic: wat triest dat je als volwassen vent even naar Eindhoven gast om daar te laten zien dat je voor ADO bent. Gaat er dan vanavond heen. Ben als kind groot geworden ADO, mijn neef speelde er eind jaren 60, begin 70 jaren. Wat is deze club weer afgegleden nadat zo’n 10 jaar geleden men zelfs voorronde el mocht spelen.

20 september 2021 om 13:40

Verschil is dat Barcelona op papier nog gewoon aan hun vaste lasten, zoals rentebetalingen en de huidige salarissen, nog kunnen voldoen ondanks die gigantische schuld. De salarisverlagingen en gedwongen verkopen moet je vooral zien in de context van de nieuwe regels voor Laliga qua budgetoverschotten. Bij ADO kan men praktisch de materiaalman niet meer uitbetalen. Even ander niveautje hoor.

20 september 2021 om 14:30

Dan nog, er is gesjoemeld, bedrogen, etc etc bij Barca. En men heeft zo moeten vogelen met de salarissen van spelers, gedwongen verkopen enz om maar binnen de salarisgrenzen van Laliga te komen. Net zo ongezond als je ziel van een club te verkopen aan Chinese kwakzalvers. Dus wat mij betert mogen ze net zo dood vallen als ADO.

Classy hoor. BHK staat voor 'boeren hebben kk' neem ik aan? Deze lui verdienen nog wel een paar degradaties.

Trieste gang van zaken weer. Daar sta je dan als ADO-supporter op een maandagochtend graffiti te spuiten op een jeugdcomplex. Zouden dit soort idioten zich realiseren dat ook het overgrote deel van hun medesupporters ze absoluut kansloos vindt?

20 september 2021 om 13:37

Punt is dat dit soort gasten ( ik ga ervan uit dat het kerels zijn, sorry vrouwen) vaak niet meer hersencellen hebben dan dat ze weten dat ze moeten eten en poepen en daar tussendoor moeten ze hun club in diskrediet brengen. Primitief volk.

Treurige "fans". Hoe volwassen ben je dan als je hiermee komt. Tegen Jong PSV op een trainingsveld.. Dit soort mensen zouden zich eens na moeten laten kijken.

Nou, Dylano en Melissa zullen wel trots zijn op hun papa. Heeft jong PSV toch even laten zien wat voor vent hij is. Stoer.

Eigen frustraties richten op goederen van andere, ahaa... dan weet je vaak met wat voor hersenloze voetbal"supporters" je te maken hebt. ADO hoort wat dat betreft in de Champions League.

De vrijwilligers bij Harkemase Boys en HSV Hoek mogen zich al gaan voorbereiden als ADO volgend jaar op bezoek komt... trieste bedoeling

Haha, dit is wel ultiem treurig. Rij je helemaal van Den Haag naar Eindhoven om wat graffiti te spuiten. En voor wat? Voor een wedstrijd die in Eindhoven totaal niet leeft, ik gok dat 99% van de PSV-supporters niet eens wist dat ADO vandaag op bezoek komt om op het trainingscomplex tegen de beloften te spelen...

20 september 2021 om 12:56

Misschien waren het wel de hanggroepjongeren uit Woensel, wie zal het zeggen?

Toch mooi dat ze er wat van proberen te maken in de KKD. Jong PSV uit blijven toch bijzondere wedstrijden.

Een en al frustratie van deze supportersgroep... Het zit ze niet mee met wat er gaande is in het bestuur, maar dit is door en door triest...

Lekker op afgelegen plekjes in Eindhoven waar geen mens rondloopt.. De stoere supporters...

Ik bedenk mij altijd hoe iemand dat dan thuis aangeeft. Dat iemands vrouw zegt: Schat, wat ga je zo laat nog doen? En dat zo een man dan zegt: Ik ga samen met de mannen naar Eindhoven. We gaan hun gebouwen onderkliederen. Dat zal ze leren! Leg jij de kinderen zo op bed?

Dan ben je dus, neem ik even voor het gemak aan, een volwassen kerel. Dan ga je als groepje afspreken om helemala naar Eindhoven te gaan om graffiti met lowlife uitspraken te gaan spuiten bij een jong elftal. Dan is er dus niemand in dat groepje die vooraf of tijdens de autorit kan bedenken dat dit echt te zielig voor woorden is? Wat moet je dan echt een simpele idioot zijn zeg en vooral heeeeeel erg zielig. Paupers.

Zoals ik laatst iemand sprak die ADO supporter was, en extreem trots was dat ze van Jong Ajax wonnen.
De club is afgezakt naar een diep dal. Ik zou het ook niet echt erg vinden als het failliet word verklaard. Heb helemaal niets met de club, de supporters daargelaten.

haha hoe triest moet je dan zijn om uberhaupt grafitti te gaan spuiten bij een tegenstander, maar dan ook nog bij een jong elftal wat in principe dus helemaal geen concurrentie is, want die vallen er tusssen uit op het einde, maar ik denk dat ze dachten nu kan het nog, we maken er wat van, die laatste paar wedstrijden voor het faillisement.

Een paar gastjes van 16/18 jaar die wat tekenen, een puber actie.
Niet overdrijven hè

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
5.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller93
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller81
J. DrommelKeeper80
N. MaduekeAanvaller72
BrumaAanvaller72
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren