Marco van Basten ziet ‘Beckenbauer’ bij Ajax: ‘Echt een verademing’

Maandag, 20 september 2021 om 14:10Mart van Mourik • Laatste update: 14:19

Jurriën Timber heeft afgelopen week veel indruk gemaakt op de tafelheren van Rondo. Met name Marco van Basten is lyrisch over de verdediger van Ajax, die in de ogen van de analist zowel tegen sc Cambuur (9-0 winst) als tegen Sporting Portugal (1-5 winst) een uitstekende indruk achterliet. Vooral de snelheid waarmee Timber de oplossing naar voren zoekt kan de analyticus bekoren.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

69 reacties (laatste reactie door london calling)

Timber is idd een groot talent, maar 'Beckenbauer' vind ik wat overdreven hahaha

19 september 2021 om 22:36

Hij maakt dan ook niet de vergelijking met de kwaliteiten van Beckenbauer, maar met het nonchalante wat beide hebben in hun spel. Waarbij sommige dat als nonchalant zien en andere als zelfvertrouwen. Staat ook gewoon in de tekst...

19 september 2021 om 22:41

Sommige mensen lezen de tekst niet maar alleen de titel. Ben wel echt fan van Timber is echt een geweldig talent hopelijk kan hij de lijn door trekken.

20 september 2021 om 07:30

Ja maar, daarvoor moet je heel die tekst lezen en dan kun je niet bovenaan staan met je reactie van 1 regel... OT: Beckenbauer zelf niet live aan het werk gezien, wel wat beelden van gezien uiteraard. Die nonchalante flair die er overheen hangt zie je wel een beetje terug bij Timber inderdaad. Hoe makkelijk hij draait of een aanvaller uitkapt ook, vrij bijzonder op zo'n jonge leeftijd!

20 september 2021 om 09:07

Datzelfde zag je bij de spreker zelf ook Sander, Van Basten had diezelfde quasi-nonchalance waarmee hij tegenstanders aftroefde. Ik heb Timber nooit zien spelen, maar als dat zijn stijl is kan ik daar wel intens van genieten.

20 september 2021 om 10:27

Was zelf nooit super fan van de Ligt omdat hij veel achteruit verdedigd zelfde geld voor de Vrij (hoewel ik de Vrij de laatste wedstrijd geweldig vond door zn aanpassing in zn spel) Maar ik zie in deze Timber echt veel meer potentie dan de ligt. Timber past echt bij elke hoogdrukkende ploeg waar ze verdegingsproblemen hebben. Heb hem ook nog nooit op fouten betrapt sinds zijn debut dus heb echt zoveel vertrouwen in deze man. Waar je ziet dat gravenberch toch zn mindere wedstrijden heeft speelt deze man altijd minimaal een 7 met vaak zelfs een 8/9. Maar goed hopen dat hij geen terugval krijgt wat je soms ziet bij talenten.

20 september 2021 om 16:15

Wat bedoel je met achteruit verdedigen?

19 september 2021 om 22:37

Hij zegt ook nergens dat Timber even goed is, alleen dat hij net als Beckenbauer ook nonchalant kan zijn

20 september 2021 om 07:26

Wellicht het gehele artikel even lezen, niemand vergelijkt zijn talent met Beckenbauer maar het nonchalant ogende stukje.

20 september 2021 om 12:03

@daniliperreira

"timber is idd een groot talent, maar 'beckenbauer' vind ik wat overdreven hahaha"

Oprechte vraag -behalve dat v Basten niet aangaf dat Timer even goed is of wat dan ook - maar heb jij bneckenbauer echt (wekelijks) zien spelen?

Hij doet het echt geweldig. Zo jong nog maar hij heeft zoveel rust aan de bal en kijkt inderdaad vaak naar de oplossing voor hem. Dat voetbalt zoveel makkelijker als de bal snel naar voren gespeeld wordt. Echt een verademing om hem te zien spelen. Het zal vast ook wel eens mis gaan, maar dat hoort bij het risico. Ajax gaat nog enorm veel plezier aan hem beleven.

19 september 2021 om 22:32

Dat zag je al in het begin van de wedstrijd tegen Sporting: hij kreeg een lastige bal maar speelde die niet naar de keeper toe maar draaide en speelde die naar voren.

19 september 2021 om 23:55

Doet die dekselse ten Hag eigenlijk heel goed. Gewoon een bagger keeper op doel zodat ze niet terug durven te spelen. Constant mega alert moeten zijn want de kleinste fout is zo goed als kassa en dan gooien we er na de winterstop een fatsoenlijke keeper bij (of onana, of Gorter of aankoop).

20 september 2021 om 10:09

Haha Ninjakai, wat een geestige reactie dank daarvoor. Gewoon een bagger keeper op goal, zodat niet terug durft te spelen. Geen woord aan gelogen. 😂

20 september 2021 om 08:03

Hij staat er ook alsof hij er al jaren speelt. Zo solide, zelfverzekerd en foutloos. Als Timber in actie moet komen zit ik rustig op de bank, want dan komt het goed.

20 september 2021 om 08:27

Ik hoop wel als Timber in de welbekende talentendip komt de steun nog net zo groot is.
Je ziet het weer gebeuren dat alles hosanna is totdat hij in de dip komt en dan kan hij er opeens geen ene reet meer van en is het super slecht.
Ik hoop dat deze jongen dan steun krijgt en dan gaat Ajax en later het Nederlands elftal veel plezier aan deze jongen beleven.

20 september 2021 om 09:27

Ik vind toch dat talenten in ieder geval van Ten Hag het vertrouwen krijgen om zich door die dip heen te spelen. Dat fans daar af en toe ontevreden over zijn moet je als speler en club toch maar gewoon op de koop toe nemen? We zien allemaal dat deze gozer nuchter is, er vanaf minuut 1 heeft gestaan en volgens mij ook best een persoonlijkheid heeft. Die kan wat foutjes wel relativeren en daarna gewoon doen waar hij goed in is. De Ligt liet verdedigend meer steekjes vallen dan Timber in het begin. En nee, ik zeg niet dat Timber een groter talent is, hij maakt gewoon minder fouten.

20 september 2021 om 10:10

Bliek dat kan zeker gebeuren, wellicht heeft Madueke dat nu ook een beetje. Van mij zal hij in ieder geval altijd steun krijgen.

20 september 2021 om 14:44

De Ligt werd na Bulgarije en een paar Frank de boertjes anders prima gesteund door de Ajacieden, enkele misgunners daargelaten. Blind werd bijvoorbeeld weer met de grond gelijkgemaakt, maar dat is al weer heel wat jaartjes geleden in een ander/onrustiger Ajax. Ik denk dat de steun voor Timber groot zal blijven omdat hij al zoveel klasse heeft laten zien, in tegenstelling tot talenten die nog niet die extreme potentie hadden laten zien.

Ik ben ook zo’n enorme fan van deze gozer, echt een verademing na die wandelende jump scare genaamd Perr Schuurs, die uiteraard ook nog een jonge vent met genoeg potentie is. Maar Timber is echt next level, vond hem in de jeugd al goed maar had niet verwacht dat hij zo snel al zulke stappen kon zetten. Voor mij echt de onbetwiste nummer 1 achterin op dit moment

19 september 2021 om 22:36

Martinez is toch nog een paar klasse beter ? Het is geen Nederlander, dus die mag dan denk ik niet gehyped worden, maar Martinez speelt al anderhalf jaar foutloos. Ook daarvoor op het middenveld was ie geweldig. Een beetje de linksbenige Mascherano van Ajax, alleen dan met een een wat betere traptechniek. Maargoed Timber doet her ook hartstikke goed, maar is natuurlijk wel lekker voor hem om een verdediging te vormen met Mazraoui (veruit beste rechtsback van de Eredivisie), Martinez (Argentijns International en alleskunner en Nico of Blind.

19 september 2021 om 22:57

Veruit beste rechtsback van de eredivisie? Aanvallend erg sterk maar Geertruida heeft laten zien verdedigend echt veel beter te zijn.

19 september 2021 om 23:02

Komop man. Ik vind Geertruida echt veel talent hebben, maar Mazraoui is wel andere level hoor. Standaard een van de uitblinkers in de Champions League.

19 september 2021 om 23:29

@NL Modric, vond Martinez niet foutloos bij de goal van Sporting laatst. Wel een goede speler verder. Heeft zich prima ontwikkeld. En over Mazraoui, laat hem eerst maar eens 15 wedstrijden achter elkaar fit blijven, dat moest Bijlow ook voordat we hem beter mochten vinden dan Stekelenburg

19 september 2021 om 23:31

Bijlow is altijd beter geweest dan Stekelenburg.
Maar denk dat Maz en Geertruida elkaar niet veel ontlopen.

19 september 2021 om 23:40

Hoe is Bijlow altijd beter geweest dan Stekelenburg. Ze schelen 16 jaar ofzo.

19 september 2021 om 23:46

NL_Modric nee ik vind Timber beter, heeft tot nu toe juist veel minder fouten gemaakt dan Martinez, die was met name de eerste helft van vorig seizoen vaak onzorgvuldig en wild. Timber daarentegen kan ik me eigenlijk maar 1 fout van heugen in de voorbereiding tegen Bayern, voor de rest soeverein en dat op die leeftijd. Ik kijk elke wedstrijd van Ajax en als het om mijn club gaat, draag ik mijn Ajax-bril en dus niet mijn oranje-bril😉

19 september 2021 om 23:47

@ flynn Welke spelers in de feyenoordselectie zijn dan extreem slecht? Want veel spelers zijn ongeveer van hetzelfde niveau volgens de nodige supporters, en toch eindigden ze op een straatlengte van ajax afgelopen seizoen. En ook dit seizoen zullen ze niet in de buurt komen.

19 september 2021 om 23:55

En @feyenoordfans, hoe is het feestje in Rotterdam vanavond? Ik zie hier oprechte vergelijkingen tussen Mazraoui en Geetruida voorbij komen dus ik neem aan dat jullie al op een kratje de neus zitten😛

20 september 2021 om 07:50

Lol Martinez was tegen PSV nog verantwoordelijk voor 3 tegengoals. "al anderhalf jaar foutloos"..

20 september 2021 om 07:55

Omdat Ajax nog 5 tot 6 andere spelers hebben rondlopen. Zo wie zo voorin is Ajax op alle posities sterker (inclusief de 10 positie). Achterin is Feyenoord gelijkwaardig zo niet beter. Middenveld hooguit 1 positie gelijkwaardig. Daarbij is de selectie van Feyenoord veels te smal om een heel seizoen 2-wekelijks te presteren. Het gat zal ook dit seizoen weer +/- 20 punten zijn.

20 september 2021 om 09:02

Maz heeft zichzelf echter al meerdere malen bewezen tegen de Europese top, dus hij heeft bij mij wel een paar streepjes voor. Potentie heeft Geertruida in ieder geval wel.

20 september 2021 om 10:44

Ik vind maz sowieso echt al heel lang een geweldige rechtback. Als ik het van iemand jammer vind dat hij niet voor Nederland uitkomt.. Die mis je echt als hij er niet is bij ajax. Maar goed nu blijft die dumvries me ook verbazen nu ook bij inter weer. Mazraoui is met blind (vorig seizoen) en gravenberch een van belangrijkste schakels in de opbouw van ajax. Vorig jaar zag je zijn gemis toen hij er niet was. Zelfs de rechtsbuiten leek er slechter door dat hij er niet was.

20 september 2021 om 11:46

Benzema, kijk de goals eens terug en let is op Timber. Die doet precies niks bij alle 4 de goals. Staat gewoon 4 keer lucht te dekken. Omgekeerd is Martinez er wel elke keer als de kippen bij om ondersteuning te bieden. Dat is dan een keer voorbij wordt gelopen door een ontketende Maduekeop snelheid kan je hem imo niet kwalijk nemen.

20 september 2021 om 00:20

Schuurs is wmb een groot talent die het een periode moeilijk heeft gehad. In die periode heeft Timber z’n kans gegrepen en die doet het nu uitstekend. In de wisselbeurten/basisplaatsen die Schuurs heeft gekregen na de winterstop doet hij het echter ook goed.

Timber is nu wel echt in bloedvorm en voetbalt zo gemakkelijk, echte klasbak!

Ongelofelijk stabiele verdediger die ik eigenlijk sinds zijn debuut nog op geen enkele grove fout heb betrapt eigenlijk. Blijft altijd rustig onder druk, comfortabel aan de bal en nooit fouten tijdens de opbouw. Ook een aardige dribbel in huis. Nog een pareltje voor bij de Oranje topverdedigers.

19 september 2021 om 23:07

Verdedigend veel steken laten vallen. Meer een middenvelder.

Deze jongen mag van mij direct in de basis staatn bij Barca . Hoop echt dat hij binnen 2 a 3 jaar naar Barca gaat.

19 september 2021 om 22:37

Hoop het niet, dat is over een paar jaar een stap achteruit ten opzichte van Ajax als het zo door gaat. Persoonlijk hoop ik hem te kunnen bewonderen in de premier league over een aantal jaar.

19 september 2021 om 22:46

Zegt ook wel iets over Barca dat je hem daar nu al in de basis wilt zien. Als hij zo doorgaat kan hij zeker die stap gaan maken over 2 seizoenen.

20 september 2021 om 00:05

Wat valt er bij Barca te halen 🥲 een pak slaag in de CL?

20 september 2021 om 10:50

Barca zal in de toekomst wel weer sterk worden, de Club is zo groot dat ze dmv televisie gelden en sponsor gelden etc wel weer een van de rijkere clubs zal worden na dat ze een tijdje zuinig hebben gedaan. Mocht dit niet het geval zijn hoop ik wel dat de type city's bayern hun kans pakken want deze man hoort bij een hoogstaand team. Je ziet bij zo een de Ligt dat hij vooral leert achteruit te verdedigen en wij Nederlanders zijn daar geen fan van in het Nederlands elftal. Ook leer je veel meer door hoog te verdedigen gezien dit veel moeilijker is.

20 september 2021 om 11:44

rayvg, ik denk dat jij iets te optimistisch bent, de club is groot van naam, maar het zit wel in een diepe dal. Eerst puinruimen voordat je ook maar denkt aan buitenlandse aankopen en heel eerlijk denk ik dat men zich meer moet focussen op talent uit eigen opleiding.

Als Timber in de lucht sterker was dan zou het echt de perfecte CV zijn, over de grond en opbouwend is hij ijzersterk maar ik blijf vinden dat een CV in de lucht ook sterk moet zijn, voor Ajax echt een prima verdediger maar ik zie hem helaas de top niet halen.

19 september 2021 om 22:49

Fabio Cannavaro

20 september 2021 om 00:55

Wist niet dat Fabio Cannavaro niet kon koppen? Die kon zich koppend prima redden in de top hoor. Kon verschrikkelijk hoog springen. Zoals ik hieronder ook al aangaf, ik heb nergens het woord ''lengte'' benoemd. Lengte zegt niks, de timing van je sprong, dat is alles wat telt bij koppen. Onderschatte speler wie een geweldige timing heeft in de lucht: Michael de Leeuw, 1.78 m.

20 september 2021 om 14:19

Zoals Fabio zich kon redden in de top, zo redt Timber zich ook vaak genoeg bij Ajax. Die gast is pas 19 en kan zich nog doorontwikkelen daarin, waar hebben we het over..

19 september 2021 om 23:20

Hoe kom je erop dat hij in de lucht niet sterk is? Men heeft ten onrechte de illusie dat alleen lengte belangrijk is bij een kopsterke verdediger. Dat is onjuist. Ivan Cordoba 173 en Roberto Ayala 177 waren hele goede koppers, ze verloren zelden een kopduel, terwijl ze niet zo groot waren. Je moet goede sprongkracht en timing hebben.

Ik zie nu ook de reactie voor mij: Cannavaro: 175...

19 september 2021 om 23:31

En toch helpt het als je dan 10-15 cm groter bent, jullie noemen uitzonderingen die de regel bevestigen
dat is wat Aguerooo bedoelt.

19 september 2021 om 23:32

En toch is het niet nodig, dat bedoeld Diego en daar sluit ik me bij aan!

20 september 2021 om 00:50

@diegopeladona Dan begrijp je mij helemaal verkeerd. Ik doel niet specifiek op lengte, ik doel erop dat Timber niet kan koppen. Ake is ook niet de langste maar kan wel geweldig koppen. Koppen als CV is verschrikkelijk belangrijk in de top, dat weet je toch wel? Ik heb overigens ook nergens het woord ''lengte'' benoemd, dus weet niet zo goed waar je die vandaan haalt.

20 september 2021 om 01:26

@Aguero
Ik ken Timber niet goed genoeg om te beoordelen of die een goede kopper is. In het stuk wordt koppen en lengte aan elkaar gerelateerd. Maar Timber heeft wel sprongkracht lees ik. Dan blijft bij hem alleen de Timing over. En Timing kun je zeker verbeteren/leren.

Specifiek in mijn reactie naar jou toe stel ik je de vraag hoe je erop komt dat hij niet sterk in de lucht is. Daarna pel ik af dat lengte niet een probleem hoeft te zijn mits sprongkracht goed is. Ik weet niet van zijn timing, maar vind het te vroeg om te stellen dat dat bij hem de weg naar de top zou belemmeren.

20 september 2021 om 02:01

@diegopeladona Ik let vrij goed op Timber bij wedstrijden van Ajax net als ik dat bij Gravenbergh doe, Timber is natuurlijk niet per definitie drama in koppen, echter is koppen allesbehalve zijn sterkste punt. Dat hij echt sprongkracht heeft valt enigzins mee, timing kan hij uiteraard leren op die leeftijd maar alsnog zie ik Timber nooit echt een held worden in koppen om een of andere reden. Zou wel fantastisch zijn als hij zich daarop kan focusen want hij heeft naast dat, zoals ik al aangaf, eigenlijk alles om een goeie CV te worden.

Misschien moet hij de volgende keer wanneer hij bij Oranje komt eens met Ake gaan trainen, dat vind ik nou echt een geweldige kopper, verliest zelden duels in de lucht dankzij zijn sprongkracht en timing terwijl hij dezelfde lengte heeft als Timber.

20 september 2021 om 07:39

Timber zit in grijze middenmoot van Eredivisie met koppen, valt niet positief of negatief op. Maar je hebt ook verschil tussen hoe je hem doet verliezen. Hij wint ze lang niet allemaal maar slechts zelden kan speler na duel met Timber, ook door lucht, bal goed verwerken. Zolang tegenstander niets kan doen met gewonnen kopduel ben ik meer dan tevreden. Hij heeft ook geluk dat bij Ajax amper kopduels zijn om uit te vechten, iets wat je doorheen meeste competities steeds meer ziet. PL is nog uitzondering maar voorzetten en kopballen zijn niet zo prominent aanwezig meer als 25 jaar geleden. Denk zelf dat gewenste lengte voor CV binnen paar jaar veel lager ligt dan hij nu is. Dat je heel atletische en wendbare spelers daar gaat hebben van rond de 1.80.

20 september 2021 om 10:56

Je hebt verdedigend koppen en aanvallend koppen. aanvallend koppen is een hele andere kunst, daar is Timber inderdaad niet goed in en een tagliafico weer een held. Nu is dat alleen iets ''extra's wat timber niet heeft. Verdedigend koppen kan timber echter bijna niet betrappen dat hij daar fouten maakt. Wint altijd zn duel en schakelt op zn minst zn kopper uit. Zo een schuurs is veel groter en zie je veel vaker zn man vrij laten/ laten koppen. Martinez idem dito, die verliest hem ook net iets te vaak. Moet dus wel goedkopen met timber

20 september 2021 om 18:31

Het hoeft geen probleem te zijn, maar het is wel lekker als er achterin in ieder geval een iemand staat die wel behoorlijk lang is. Dat mis ik in het huidige Ajax wel een beetje. In dat opzicht zijn de verdedigers die nu in de basis staan niet heel complementair aan elkaar.

20 september 2021 om 01:49

Zet er een gozer van 1.90 meter naast en dat probleem is redelijk opgelost

20 september 2021 om 17:00

Te kort komt voor de top omdat hij op zijn 19e nog niet goed is met koppen en het timen ervan? Bijzondere beredenering. Koppen en het timen daarin is prima te trainen. Timber haalt sowieso de top. Het is alleen de vraag wat jij als top ziet. Real madrid en City? Wellicht te hoog. Tottenham en Co is ook top en daar is hij nu al goed genoeg voor.

Marco verwijst bij het gebrek aan koopkracht naar de wedstrijd tegen ManUtd voor de EL finale....

Dat is inmiddels 5 jaar terug.... 3 trainers geleden..... met een centraal duo dat toen bestond uit de Ligt en Sanchez (aardige koppers toch wel).... timber, martinez en mazrouai speelden toen nog bij de junioren....

De ontwikkeling van Timber is stormachtig. Het is lastig in de schatten waar zijn top ligt. Maar sinds zijn debuut zie ik hem wel beter worden. Weinig balverlies, veel gewonnen duels. En die kopduels, ik moet eerlijk bekennen dat het mij nog niet was opgevallen dat dit een achilleshiel zou kunnen zijn. Vooralsnog houdt Timber zich gewoon goed staande. Dit zijn jongens die Ajax uiteindelijk veel centjes opleveren.

Tegen Man Utd in die finale speelden ze nota bene met Sanchez en De Ligt. Wat is de link met het te klein zijn van Timber en Martinez?

De arrogantie van Beckenbauer , ok. De kwaliteiten nog niet. Misschien ooit , maar nog niet.

Eens, Timber is echt een genot om naar te kijken. En wat mij betreft de grootste aanwinst ten opzichte van vorig seizoen."de tevens aanwezige Jan van Halst merkt op ‘van iemand binnen Ajax gehoord te hebben’ dat Timber ‘nonchalante trekjes’ "

Die v halst vind ik zo een kwal van een persoon. probeert zo vaak interessant over te komen, al is het over de rug van een jonge speler. Vertel dan duidelijk wie is je bron(nen). Je weet niet of die persoon een agenda heeft. Voor het zelfde geldt, was het Schuurs
Zonder dollen, te goedkoop. of vertel bron of hou gewoon je mond.

"an Halst twijfelt er, met name vanwege de lengte van Timber, die 1,82 meter lang is, aan of hij goed genoeg is voor de Europese top."

Japie is that you "p ?
Maar ook dit weer zo negatief en interessant doen. Doet alsof we nog voetballen in jaren '90. 2 snelle buitenspelers, achterlijn halen en voorzet. Kopsterke spits.

Heb programma niet gezien, maar heeft v Halst ook iets positiefs gezegd?

En wéér is het van Halst, doe bij Ajax door hrlemaal niemand serieus werd genomen, die het nodig vond om een Ajacied de grond in te boren. Bloedirritant.

Franz Beckenbauer is een authentiek persoon, helaas door een gebrekkige gezondheid nog weinig in beeld. We hebben een verkeerd beeld van Kaiser Franz, vermoed ik. Als voetballer was Beckenbauer de souplesse en elegantie in één persoon, geen loopwonder (daarvoor stond "Katsche Schwarzenbeck" naast hem) , maar wel een perfect positiespel, een magnifiek overzicht en een perfecte traptechniek. Der Kaiser was de "Koning van de wreeftrap. Franz Beckenbauer won als speler alles wat er te winnen viel, werd ook als trainer wereldkampioen. Hij was ook club bestuurder. Beckenbauer staat daarmee op eenzame hoogte in alle facetten van het voetbal. Nu komt Jan van Halst even vertellen dat Jurrien Timber op Kaiser Franz lijkt. Franz ist einmalig. Wer ist Jan van Halst? Als je de ultieme klasse van Beckenbauer bezit, mag je flair en nonchalance uitstralen. Er is nog veel werk aan de winkel voor Timber.

Leuk altijd, dat vergelijken van voetballers met legendes. Jurrien is een eigen legende aan het maken op deze manier. Zo stoicijns, nuchter, relaxed en vol zelfvertrouwen doet hij zijn werk. En over zijn lengte, tja... Was voormalig Ballon d'or winnaar Fabio Cannavaro een reus? Hij was een dwerg voor een verdediger. Ik vind Cannavaro dus een exemplarisch voorbeeld van een wereldverdediger van formaat waarbij lengte geen reet uitmaakt. Jurrien gaat de absolute top wel halen.

20 september 2021 om 15:34

Zeker, Puyol zie ik ook als een voorbeeld daarvan. Die had dan ook een geweldige snelheid voor een CV

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger104
R. GravenberchMiddenvelder101
S. BerghuisAanvaller103
S. HallerAanvaller107
D. TadićAanvaller105
J. TimberVerdediger91
E. ÁlvarezMiddenvelder92
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

4 fans
Verdediger, 20 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 27 oktober
Manchester City wil met Barcelona de strijd om de handtekening van Antony aangaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren