Feyenoord vernedert PSV met 0-4 overwinning in Eindhoven

Zondag, 19 september 2021 om 16:22Dominic Mostert • Laatste update: 16:25

Voor het eerst dit seizoen heeft PSV punten gemorst in de Eredivisie. Na vier opeenvolgende overwinningen werd de ploeg van Roger Schmidt voor eigen publiek afgedroogd door Feyenoord: 0-4. Jens Toornstra scoorde tweemaal, terwijl ook Bryan Linssen en Cyriel Dessers tot scoren kwamen voor de bezoekers. Feyenoord neemt daardoor de vijfde plaats in en heeft een wedstrijd minder gespeeld dan alle ploegen die hoger staan. PSV verliest de koppositie aan Ajax.

Na iets meer dan een kwartier zette PSV een goede aanval op: Cody Gakpo trok vanaf de middenlijn over de helft van Feyenoord, ging een één-twee aan met Mario Götze, was niet van de bal te krijgen en schoot vanbinnen het strafschopgebied net naast. Het was de grootste kans van de wedstrijd tot dat moment. Aan de overzijde kreeg Guus Til zijn voet niet goed tegen de bal, toen hij een serieuze schietkans had in het strafschopgebied. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd in de openingsfase, mede omdat ze allebei slordig opereerden. PSV trad aan zonder Noni Madueke en Marco van Ginkel, die allebei op de bank zaten, terwijl clubtopscorer Bryan Linssen bij Feyenoord op de bank begon.

Halverwege de eerste helft meldde Gakpo zich opnieuw met een schot, ditmaal net buiten het zestienmeterbied. De bal belandde in het zijnet. Niet veel later plukte Justin Bijlow de bal van de grond na een lage voorzet van Philipp Max. PSV had in die fase een overwicht, maar wist te weinig te creëren. Feyenoord hield de rijen achterin goed gesloten en blokkeerde veel voorzetten. In de laatste fase van de eerste helft meldden de bezoekers zich wat meer en op het allerlaatste moment kwamen ze zelfs op voorsprong. Na een voorzet van de opgestoomde Marcus Pedersen vanaf de rechterflank nam Jens Toornstra de bal vanaf de zestienmeterlijn overtuigend op de slof. Hij vond op fraaie wijze de rechterhoek.

Aan het begin van de tweede helft greep Schmidt in, door Götze, Pröpper en Eran Zahavi te vervangen door Ryan Thomas, Ritsu Doan en Yorbe Vertessen. Hij achtte het moment dus nog niet rijp om Madueke te laten invallen. In de fase na de pauze bleef PSV tandeloos. Schmidt oogstte na een uur onbegrip door Gakpo, misschien wel de gevaarlijkste man bij PSV, te vervangen door Carlos Vinícius. Het kwam de trainer op een fluitconcert te staan, terwijl Gakpo werd toegezongen. Arne Slot wisselde ook, door Linssen in te brengen, en de invaller scoorde binnen twee minuten. Hij combineerde in een counteraanval met Luis Sinisterra en vond vanuit het strafschopgebied de linkerhoek: 0-2.

Een smet op de overwinning volgde even later, toen Pedersen per brancard van het veld werd gedragen na een ongelukkige botsing met Gernot Trauner. Toch vond Feyenoord nog de energie om de schade nog groter te maken voor PSV. Invaller Cyriel Dessers bediende Toornstra, die met een droge knal in de linkerhoek de 0-3 maakte; doelman Joël Drommel stond als aan de grond genageld. In de blessuretijd volgde zelfs de 0-4. Dessers deed een duit in het zakje, toen hij vlak voor het doel werd bereikt door Sinisterra en afrondde. De van KRC Genk gehuurde aanvaller maakte daarmee zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club. Het 'schaam je kapot' daalde neer vanaf de tribunes van het Philips Stadion.


Poll

Zie je Feyenoord dit seizoen als titelkandidaat?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

395 reacties (laatste reactie door j3ro3ntj33__)

Gênante vertoning van PSV vandaag. Schimdt mag zijn wisselbeleid na vandaag wel gaan herevalueren, want dat is de wedstrijd niet ten goede gekomen (japie Krekel heeft weer troll-voer voor de komende 3 maanden). Zelden zoveel onvrede gehoord richting een trainer vanaf te Eindhovense tribunes tijdens een westrijd. Procifiat Feyenoorders! Hebben ze het toch weer geflikt, en hoe. Ik voorzie een 8-0 voor Feyenoord tegen Ajax in mijn iets te simpele model

19 september 2021 om 16:26

Geen moment met de beste 11 gespeeld tegen een Feyenoord wat het counter spelletje beter beheerst dan PSV. Ben benieuwd of er conclusies kunnen worden getrokken uit deze wedstrijd.

19 september 2021 om 16:29

Emilio, dat terwijl dat PSV zijn tactiek is. Afgetroefd met je eigen spel

19 september 2021 om 16:31

Psv kan wel wat meer dan alleen counteren toch? Ben als Ajacied wel erg blij met dit weekend! 3 punten en 13 goals gepakt op PSV. Goud!

19 september 2021 om 16:31

Gewoon enorm sterk verdedigd. Psv kon niks creëeren. Trauner is zo gigantisch goed en je ziet dat Senesi naast hem ook weer een stuk beter is. Pedersen is ook een goede aankoop. Snel en lekker fel. Malacia begon matig, maar daarna ook sterk gespeeld. Met Bijllw erachter en de mogelijkheid om Geetruida in te brengen is het verdedigend echt een stap vooruit. Verder is Sinisterra ook lekker bezig, weer 2 assists. Zijn rendement schiet omhoog. Verder ook fijn als je Linssen in kan laten vallen. Prima 12e man en heel vervelend als je als verdediger dan nog zo'n gast tegen krijgt.En natuurlijk enorm blij met Slot. Eindelijk een trainer met tactische intelligentie.

19 september 2021 om 16:32

Dat maakt het dus extra pijnlijk.

19 september 2021 om 16:32

Ongelooflijk die Schmidt. Je bent gewoon vernederd door Feyenoord in je eigen stadion. Die Drommel houdt ook letterlijk geen bal tegen. Weet niet waarom er zoveel moeite voor hem is gedaan, maar eigenlijk kan je toch geen keeper halen die op latere leeftijd pas keeper is geworden. En dan heb je Teze die helemaal niets toevoegt.

19 september 2021 om 16:33

Tuurlijk kunnen er conclusies getrokken worden, je verliest met 4-0.

19 september 2021 om 16:34

Schmidt zal wel tevreden zijn. Spelers gespaard voor een lang seizoen. Alleen even vergeten dat juist dit de wedstrijden moeten zijn waarin je met je beste 11 anderhalf uur moet knallen

19 september 2021 om 16:34

Dessers de man die in Belgie totaal niets voor elkaar kreeg , scoort en geeft hier een assist in een topper. Tot zover de discussie dat de Eredivisie superieur is. Wat betreft Gakpo die speelde gewoon een hele matige pot , zowel aanvallend als verdedigend leek het nergens op.

19 september 2021 om 16:36

Zal het anders verwoorden. Benieuwd of er conclusies worden getrokken na deze afslachting.

19 september 2021 om 16:38

Baradona: laten we de balans na een seizoen opmaken. We leven weer lekker in de waan van de dag

19 september 2021 om 16:42

Wat erg duidelijk is voor mij is dat PSV niet zonder Sangare kan. Het aantal tegen doelpunten zonder Sangare is schokkend.

Verder snap ik de wissels net als vele totaal niet. Woensdag tegen GAE, dan mag je starten met Bruma, Doan, Thomas en Vertesse. Nu tegen Feyenoord moeten alle hands aan dek!

Nu tijdens de wedstrijd, alle creativiteit en vastigheid eruit! Je speelt letterlijk met een B-team op het moment dat je 110% moet spelen. 2de helft Geen speler op het veld die goed is in de kleine ruimte.

En als de energie en scherpe er ook niet is… dan ben je klaar

19 september 2021 om 16:42

De conclusie dat Schmidt zichzelf mag afvragen of zijn wisselbeleid nog wel geloofwaardig is, aangezien ondanks alle wissels er alsnog nul komma nul energie afstraalde. En ohja, de conclusie dat Feyenoord een wereldaankoop in de vorm van Trauner heeft gedaan. Twee klasses beter dan Ramalho.

19 september 2021 om 16:43

Lekker makkelijk om die discussie aan de hand van deze pot te trekken. De afvallers van onze topclubs (Lang, Vormer) zijn in België toch ook de beste spelers. Kan aan de hand daarvan ook de conclusie trekken dat de Eredivisie superieur is.

19 september 2021 om 16:44

Je ziet dat PSV niet het spel kan of wil maken. Terwijl je op papier daar de speler wel voor lijkt te hebben. En dan heb ik het niet alleen over vandaag. Bij PSV moet alles snel. Geen rust aan de bal, combinaties, tempo wisselingen etc. Het is lange bal of dribbelen.

Er zit geen discipline in het spel. Iedereen lijkt te mogen doen wat ze willen. Het enige wat je terugziet van de trainer zijn de rare wissels.

19 september 2021 om 16:46

Ben maar niet bang, woensdag tegen Go ahead start de complete bank. Gakpo etc moeten toch uitrusten van hun 60 min

19 september 2021 om 16:46

Lang kon 4 jaar bijtekenen , was geen afvaller. Is vertrokken omdat Ajax hem alleen wou verkopen en niet verhuren. Dan val je dus niet af….

19 september 2021 om 16:50

@Emilio, geen moment de beste 11 gespeeld is anders wel bewust van Schmidt. Het is niet dat ze blessures hadden. Gewoon slechte opstelling en slechte wissels.

19 september 2021 om 16:50

Je gaat serieus je conclusie trekken op basis van 1 goal en 1 assist?😂 wauw.. je weet dat de beste speler uit je competitie een soort van weg is gestuurd uit Nederland?

19 september 2021 om 16:50

Heftige conclusies op basis van 1 wedstrijd, assist en goals vielen toen psv er al geen geloof meer in had.

19 september 2021 om 16:53

@baradona, je overdrijft ontzettend over de prestaties van Dessers in België. Hij had een prima moyenne. De eredivisie is vooral anders dan de Belgische competitie en Ajax is superieur aan alle ploegen van beide competities.

19 september 2021 om 16:57

Blamage 1 wedstrijd ja? kom toch op man heb je vorig jaar niet opgelet? Schmidt doet dit constant, onnavolgbare opstellingen en wissels. Het werkt gewoon niet.

19 september 2021 om 17:02

Helemaal mee eens, vandaar dus ook de frustratie.

19 september 2021 om 17:18

Hahahahah lekker makkelijk praten en hoe komt het dat ze er geen zin meer in hadden door het voortreffelijke spel dat ze speelde zeker?

19 september 2021 om 17:48

Noa Lang was bankzitter bij Ajax maar de ster van Club Brugge....
Het is raar om zo te kijken naar de sterkte van de competitie.

19 september 2021 om 17:52

Ja Baradona? Het niveau verschil tussen de Nederlandse en Belgische competitie hang compleet af van de prestaties van Dessers?

Man man man, wat een onzin.

19 september 2021 om 17:53

@baradona iedereen die een beetje realistisch is weet dat België en NL elkaar niet veel veel ontlopen. Nederland is misschien iets beter maar dat we superieur zijn is nonsens.

19 september 2021 om 17:54

Noa Lang is in principe ook goed genoeg voor een basisplek maar had geen geduld en hevige concurrentie. Nu is hij de man bij een club met minder concurrentie

19 september 2021 om 19:05

Ik begrijp de euforie, maar goed laten we Feyenoord nou niet de hemel in prijzen want eerlijk is eerlijk het was wel een vrij armoedige topper. Ben benieuwd tot welke hoogte Feyenoord kan stijgen. Denk uiteindelijk wel dat PSV wat verder is en het Ajax nog moeilijk gaat maken met Feyenoord als uitstekende derde!

20 september 2021 om 07:55

@baradona ach ja de beste speler in belgie is een nederlander wat is je punt?

20 september 2021 om 09:20

@makallelele Precies dat. Je begint je steeds vaker af te vragen waar hij zijn spelers voor spaart. Voor Go Ahead Eagles komende woensdag..?

19 september 2021 om 16:27

Wie zegt dat de eredivisie niks aan is?!

19 september 2021 om 16:41

Dat zegt volgens mij niemand. Het niveau is gewoon laag soms, maar het is wel vaak heel leuk.

19 september 2021 om 16:58

Enige wat vooraf duidelijk is, dat is de kampioen. Daaronder kan alles gebeuren.

19 september 2021 om 17:55

Heb je zo snel de strijd op gegeven man man man maar inderdaad Feijenoord wordt kampioen

19 september 2021 om 16:27

Waarom zou ie nu opeens gaan evalueren? Schmidt doet toch altijd waar hij zelf zin in heeft? Ik vind het bijzonder dat nog niet alle PSV fans compleet klaar zijn met die man. Zelden zo'n prutser meegemaakt. Gefeliciteerd Feyenoord, geweldige wedstrijd. Mooi dat Dessers zich ook direct laat zien, die gaat ook een aantal mondjes snoeren denk ik!

19 september 2021 om 16:52

Precies, ik verbaas me dat ze nu pas beginnen met kritiek te leveren. Ik als Ajacied die gewoon voetballiefhebber is die zich irriteert aan het feit dat een madueke of Gakpo er na een uur af worden gehaald zowat elke wedstrijd, hoe kan een psv fan zich daar dan al niet een heel seizoen aan irriteren? Ongekend, en het is ook niet alsof er spelers van een gelijkwaardig niveau inkomen zoals schmidt wil laten overkomen, op propper voor het middenveld na zijn al de wissels minimaal 1 tot 2 klasse minder…

19 september 2021 om 17:46

@afcaajaxxx ik vind het ook bijzonder. Maar ook als speler word je daar niet vrolijk van. Je komt nooit lekker in een ritme, ook omdat je zelden met dezelfde spelers om je heen speelt.

19 september 2021 om 16:28

Hahahah, Schmidt mag na vandaag zijn wisselbeleid gaan evalueren? Hij had het al na vorige seizoen moeten evalueren. Worden jullie nu pas daar in Eindhoven wakker? Psv heeft een geweldige selectie met heerlijke spelers, maar Schmidt weet toch op een of ander manier ene zooitje van te maken.

19 september 2021 om 16:33

Zet dan af en toe op 1 of 2 posities een andere speler om "rust" te geven zoals bij Ajax. Vertrouwen komt nooit zo en automatismen ook niet.
Heel vreemd beleid van deze trainer

19 september 2021 om 16:39

Dat deed hij toch? Enkel madueke en van ginkel zaten op de bank. Het is dat de rest er in de basis niks van bakte voorin.

19 september 2021 om 16:51

@Hazardinho Dat doe je niet tegen Feyenoord. Was het tegen Cambuur, dan had ik daar begrip voor.

19 september 2021 om 16:56

rust geven ja? zou je dat dan niet lekker woensdag doen tegen Willem II? vandaag met je sterkste opstelling beginnen en bij een veilige voorsprong eens kijken wie je kunt rust geven? of heeft Schmidt Feyenoord dermate onderschat? Kom toch op man wat een amateur.

19 september 2021 om 17:00

Ze hebben tegen az en sociedad al met die spelers gespeeld en ze leken gewoon vermoeid al de eerste helft. Wanneer had je ze dan willen wisselen?

19 september 2021 om 17:01

@ Hazardinho ik bedoel dan ook die spelers eens 90 minuten laten staan en niet na 45 of 60 min eraf halen.

19 september 2021 om 17:38

@Hazardinho77 de taak van een trainer is toch om de spelers scherp en gemotiveerd te krijgen voor een wedstrijd?

19 september 2021 om 16:28

Schmidt ik weet niet wat je aan het doen bent. Je hebt jezelf echt voor gek gezet. Psv meer overwicht in de match maar daar heb je niks aan als je geen kansen creëert. Verdiend gewonnen. Gefeliciteerd Feyenoord met de wedstrijd en Ajax met de schaal. Het is weer om te janken wat voor selectie er staat. Niks in de breedte en zelfs in de basis staan er spelers te slapen, ongelofelijk

19 september 2021 om 16:29

Maar waar was dan precies het overwicht? Ik zag een typisch voorbeeld van een team dat de tegenstander de bal geeft en hoopt dan snel eruit komt om te counteren. Dit was een evenwichtige pot tot de 2-0.

19 september 2021 om 16:34

Ik weet het ook niet. Psv had feyenoord een tijd tegen de muur maar kwam er niet door.

19 september 2021 om 16:34

@DR.Mario als PSV-er riepen we allemaal dat Ajax toen de bal had zonder kansen te creëren. Ook nu als PSV-er moet je inderdaad toegeven dat we geen enkel moment gevaarlijk zijn geweest, Feyenoord absoluut in alles de betere vandaag.

19 september 2021 om 16:35

Ik zei vorige week nog dat dit Ajax dit Psv zou opeten en sommige leden lachten mij uit en waren het oneens, maar als Feyenoord je thuis zo vernederd met alle respect dan is het sprookje al voorbij. Met Schmidt is Psv afentoe gewoon een eendagsvlieg die heel even goed presteert en daarna weer gaat zoeken naar vorm. Psv heeft een hele goede selectie maar zolang die clown van een Schmidt zo blijft wisselen elke keer dan zie ik de Psv fans dit seizoen weer teleurgesteld en ongelukkig worden.

19 september 2021 om 16:38

Omdat Feyenoord een heel ander spel speelt dan Ajax. PSV is op zijn best wanneer het het spel niet hoeft te maken. Tegen Ajax is dat altijd het geval. Vandaag werd PSV geconfronteerd met het spel waar ze zelf juist in uitblinken. Je ziet hoe moeilijk voetballen dan wordt

19 september 2021 om 16:50

@Tazaboy welk PSV? PSV-B? Tuurlijk als Schmidt deze spelers opstelt worden ze weggetikt door Ajax, lijkt me geen wonder.. Conclusie is net zoals het begin van het seizoen, alle 11 toppers bij PSV moeten spelen want anders is het gewoon mager.

19 september 2021 om 17:02

Lijkt me ook lekker voor spelers om een beetje ritme en vertrouwen te krijgen. Als het eenmaal draait is het vast lekker om eens wat eerder te mogen douchen. Maar op deze manier weet echt niemand meer waar die aan toe is. Van Ginkel liet zich er al over uit, Propper probeert net een beetje hakkelend nog de trainer een hand boven het hoofd te houden, maar deze bom gaat ploffen natuurlijk. Arne Slot was in elk geval dolgelukkig met de wissels.

19 september 2021 om 17:06

Jij slaat de spijker op zn kop

19 september 2021 om 17:07

Mee eens ja. De spelers lijken ontevreden en de media gaat er ook lekker mee vandoor. Japie heeft een field day nu dus dit topic blijft wel even hangen. Ik vind ook dat het wisselbeleid faalt. Ga tegen Go ahead lekker aankloten maar tegen Feyenoord is dat not done. Hij verliest hier veel crediet.

19 september 2021 om 17:11

Blijft toch opvallend hoe sommige Ajacieden hun Ajax tot elk onderwerp willen betrekken.

19 september 2021 om 17:35

@vijfmeterlijn ik wilde het over Feyenoord hebben maar @est-1913 viel me aan over Schmidt en dat ik een troll was omdat ik vind dat hij matig presteert bij PSV

19 september 2021 om 17:37

@Molsson en wat gebeurt er in de allereerste reactie? Juist.

19 september 2021 om 17:44

Snap wel dat je het gevoel hebt dat je het overwicht had hoor. Maar dit leek inderdaad Ajax tegen PSV of elke Nederlandse ploeg in Europa. Balletje aan de tegenstander geven, die wordt niet gevaarlijk, en er vervolgens snel uitkomen bij balverlies. PSV deed dat perfect tegen Ajax en Feyenoord deed dat nu perfect tegen PSV.

19 september 2021 om 17:57

Schmidt is ook een matige trainer op het gebied van wissels. Je hebt gewoon gelijk.

19 september 2021 om 18:23

@psvlld gaan al die 11 toppers 50 wedstrijden aankunnen is dan de vraag?

19 september 2021 om 20:35

Molsson, volgens mij zijn ze in Eindhoven enkel met Ajax bezig.. niet andersom.

19 september 2021 om 16:29

Dessers de man die in België helemaal tot niks in staat bleek, scoort en pakt een assist in een topper. Kan dat verhaal van dat de Eredivisie superieur is ook weer de prullenbak in. En niet zo huilen om die wissel van Gakpo, die speelde zowel met als zonder bal gewoon een hele matige pot.

19 september 2021 om 16:30

Maar echt. Gakpo was zeer slecht. Terecht eruit, maar Bruma ook slecht. Niemand bij psv was goed of redelijk

19 september 2021 om 16:31

@baradona, doe maar gelijk Gakpo en Madueke komende 5 wedstrijden banken. Top mentaliteit daar!

19 september 2021 om 16:33

Baradona. Mooie conclusie op basis van een paar minuten...

19 september 2021 om 16:36

Precies. Een en al drama.

19 september 2021 om 18:12

Niet happen op die troll. Hij zegt meerdere keren hetzelfde in een topic en hier boven trappen er al genoeg in.

20 september 2021 om 11:28

Lang maakte het bij Ajax niet waar, is nu de beste in de Belgische competitie.
Kun je zien dat de ED superieur is aan de Belgische competitie.

Ibrahimovic maakte het bij Milan, maar Barca werd hij niet goed genoeg bevonden, kun je zien dat de Italiaanse competitie niets voorstelt.

El Ghazi was niet goed genoeg voor Ajax, maar is belangrijk voor Aston Villa, Kun je zien dat de BPL veel slechter is dan de Eredivisie.

Wat maak jij een domme opmerking.

19 september 2021 om 16:29

@est-1913 wie is hier nou de troll? deze wedstrijd bevestigd weer eens het gelijk van mijn kritiek. Schmidt verliest alle belangrijke wedstrijden tegen een tegenstander van niveau. Imo is deze coach nog steeds zwaar overschat en hij heeft me nog niet het tegendeel kunnen bewijzen


19 september 2021 om 16:34

Volgens mij vinden alleen Psv supporters jou trollen in deze kwestie. Ik weet niet wat het is , maar er is daar echt een blinde vlek aanwezig voor deze coach. Zogenaamd een 'wereldcoach' waarbij Psv blij mag zijn dat hij aanbiedingen heeft afgeslagen (Gebrandts) , maar ondertussen weet ie weer eens vakkundig een topper zelf om zeep te helpen.

19 september 2021 om 16:35

@japie, en krijg ik ook gelijk van jou wat betreft Senesi? Gewoon een hele goede cv als hij niet naast een Botteghin staat maar naast een Trauner

19 september 2021 om 16:35

Hahaha eerste verliespartij in de Eredivisie en je staat vooraan om je gelijk te halen. Wat een treurig bestaan. Wissels waren drama vandaag maar een slechte trainer, dat denk ik niet.

19 september 2021 om 16:36

Japie ze zijn dan wel vernederd vandaag en spelen geen CL dit jaar, maar je vergeet voor het gemak wel even dat ze de Cruyffschaal hebben gewonnen 😌 daar kunnen ze nog lang op teren en lijkt mij een uitstekende reden om snel met onze freund aan tafel te gaan over een mooie opwaardering van zijn contract.

19 september 2021 om 16:36

@fr010frdam wanneer heb ik gezegd dat Senesi een slechte speler is dan?

19 september 2021 om 16:37

Precies Japie, wat is Schmidt een enorme dwaas. Elke keer maar dat wisselen om te wisselen. Of spelers die eerst belangrijk voor je waren, nu laten banken. Deze man zorgt er wederom voor dat PSV punten verspeeld, IMO door een zeer verkeerde strategie.

19 september 2021 om 16:37

FR010FRDAM van harte gefeliciteerd met deze knappe overwinning. We zijn het misschien niet altijd eens, maar het is me wel duidelijk dat je een van de meest hartstochtelijke Feyenoorders bent op dit forum.

19 september 2021 om 16:38

@Japie_Krekel tuurlijk heb je zo nu en dan gelijk. Ook afgelopen jaar was het niet best. We mogen inderdaad meer van Schmidt verwachten en deze wedstrijd was zijn wisselbeleid zeker dramatisch. Ik ben best mans genoeg om dat toe te geven. Maar jij hebt er een handje van om 5-6 goede wedstrijden achter elkaar niks van je te laten horen en dan 1x in de zoveel tijd je gelijk te halen. Trouwens wie bepaalt de definitie van een belangrijke wedstrijd? Jij blijkbaar, want ze hebben tot nu toe niet verloren van Ajax, Real Sociedad en AZ, dat bedoel ik met selectief dingen roepen..

19 september 2021 om 16:39

@vijfmeterlijn je wint een veredeld oefenpotje wat de JC schaal is en verder win je van PEC Zwolle en dat soort teams wat niet meer dan logisch is met het materiaal en de uitgaven van PSV. tegen Benfica en Feyenoord waar het om de knikkers gaat verlies je gewoon wederom alle belangrijke wedstrijden

19 september 2021 om 16:41

Dankje Sulejmanii! Het spel was niet geweldig, maar verdedigend zijn we erg sterk. Mooie wedstrijd...voor ons allebei denk ik

19 september 2021 om 16:41

@psvlld de JC schaal is geen belangrijke wedstrijd maar een veredeld oefenpotje. Sociedad wel maar die heeft PSV wederom niet gewonnen. idd niet verloren dus op dat punt heb je gelijk. AZ is helemaal leeg gekocht en alleen al een Sangare en Max hebben bij elkaar meer gekost als heel de AZ basis 11 bij elkaar. natuurlijk moet je die winnen

19 september 2021 om 16:42

@vijfmeterlijn, Een goede trainer maakt geen drama wissels.. en als het nou de eerste keer was; prima, maar rare keuzes maakt hij wel vaker.. dat betekent niet dat hij gelijk drama is, maar ook geen goede trainer in mijn ogen, niet als je zulke cruciale fouten maakt

19 september 2021 om 16:48

Je hebt gewoon gelijk Japie, ik zie al anderhalf jaar alleen maar ren je rot als een kip zonder kop voetbal op een paar uitzonderingen na

19 september 2021 om 16:52

@inkemontana ik ben het helemaal met je eens. Schmidt had duizenden aanbiedingen uit de top maar PSV was de uitverkoren club die gezegend werd met de komst van deze topcoach wiens enige prijs het kampioenschap in B-competitie Oostenrijk is

19 september 2021 om 16:54

@Japie_Krekel als je 4 jaar geen prijs hebt gepakt, tel ik het zeker als een belangrijke wedstrijd. Hoe sneu het ook klinkt, maar het verklaart waarom beide ploegen met hun beste spelers (op dat moment) zijn gestart. Dat we die wedstrijden niet winnen baart mij ook zorgen, zeker omdat we tegen Sociedad en Benfica zeker meer eruit hadden kunnen slepen. Er is nog werk aan de winkel, de vorm van de eerste 7 wedstrijden lijkt verdwenen. En nu haal je opeens de waarde van de selectie erbij, typisch.

19 september 2021 om 16:55

Jullie kunnen Japie wel met z’n allen aanvallen maar hij had gewoon vanaf dag 1, dat hij kritiek had op Schmidt gewoon gelijk. Schmidt is gewoon een naar en raar mannetje, die alleen zijn eigen gelijk wil halen.

19 september 2021 om 16:59

@psvlld natuurlijk is de vorm van de eerste wedstrijden verdwenen. als een speler een helft niet goed presteert dan sta je wissel onder Schmidt. zo kom je als speler nooit in een flow. tegen 10 man van Benfica is er gefaald, zowel tactisch als qua wisselbeleid. tegen Sociedad win je wederom niet en dat wordt ondertussen een never ending story in de belangrijke wedstrijden onder Schmidt. dat betekend dat er een patroon is en dat het dus niet alleen pech is

19 september 2021 om 16:59

Dit soort wedstrijden geld wat mij betreft alleen de winst! Haha ja zeker, voor mij een super weekend. Ik kan me voorstellen dat het als Feyenoorder, alleen een klein nadeeltje is dat wij ook geholpen zijn. 😉

19 september 2021 om 17:04

@Sulejmani. Oh nee hoor. We pakken jullie ook nog wel haha

19 september 2021 om 17:04

Het is inmiddels toch structureel geworden dat kapot wisselen van zijn selectie. Ik wed dat veel spelers hiervan balen en dus niet hun top halen. Dat is nou net een primaire taak van een trainer, beste uit zijn spelers halen en dat doet Roger niet. Dus imo geen goede trainer.

19 september 2021 om 17:25

@japie welk patroon? Voordat Schmidt kwam won PSV geen enkel belangrijk duel / Om te overwinteren moet je toch belangrijke duels winnen of niet? AZ en Ajax zijn wederom toppers die gewonnen zijn (en daarmee belangrijke duels). Real Sociedad winnen was wel mooi geweest, maar ook geen absolute schade om die gelijk te spelen. Net zoals jij weigert toe te geven dat niet alles misgaat bij Schmidt, zal ik ook niet beweren dat alles goed gaat. Vandaag zag iedereen hoe belachelijk het was. Net zoals Derkssen zeg je vaak zinnige dingen, maar wacht je elke keer op je kans om een specifiek persoon af te maken. Wanneer het wel goed gaat verzin je wel weer genoeg dogredenen.

19 september 2021 om 17:31

@psvlld dit doe ik niet om Schmidt te bashen maar ik zie die grote vooruitgang t.o.v. Van Bommel echt niet. vorig jaar eindigde PSV op 16 punten achterstand van Ajax. volgens mij heeft Van Bommel dat niet eens voor elkaar kunnen krijgen. dit seizoen verlies je van Benfica en Feyenoord wat twee enorm belangrijke wedstrijden zijn. de JC schaal is toch totaal niet vergelijkbaar qua belang dan een CL plaatsing of het landskampioenschap? ik heb nog nooit een club horen zeggen de JC schaal is echt van enorm belang, dus die moeten we winnen. de JC schaal is nog minder prestigieus in de ogen van Ajax en PSV dan de KNVb beker waarin ze vaak tweede elftallen opstellen. AZ is helemaal leeg gekocht en beleefd een uiterst moeizame seizoensstart. die moet je toch ook gewoon winnen? AZ is echt alles behalve top op dit moment

19 september 2021 om 17:51

@Japie, het feit dat hij overwintert in de EL is toch gewoon al beter dan v. Bommel? Dat ze beide geen kampioen zijn geworden dat is een feit. En nogmaals, je hebt gelijk dat hij vorig jaar het niet super heeft gedaan, maar sommige dingen hebben tijd nodig. De eerste 14 wedstrijden van dit seizoen zijn beter dan ik de afgelopen jaren heb gezien. Hij heeft een heel seizoen om zich te bewijzen en zolang hij mee blijft doen voor het kampioenschap en de EL, verdiend hij die tijd. En nogmaals, vandaag was het absoluut belachelijk. Als Schmidt dit seizoen faalt ben ik de eerste die hem eruit schreeuwt, want je snapt toch wel dat elke PSV fan het beste voor heeft met PSV en niet per se met Schmidt? Waarom zouden ze dan zo erg in zijn hoek staan als het allemaal dramatisch is? Er zit geen logica achter.

19 september 2021 om 18:14

Aan het eind van het seizoen kunnen we idd pas de balans opmaken en in de EL doet Schmidt het idd beter maar in competitieverband is het niet veel beter dan onder Van Bommel vooralsnog

19 september 2021 om 18:16

Het trollen zit niet in mening zelf, maar in het eindeloos dezelfde paar regels tekst neer blijven ploppen, soms zelfs als de topics niets met Schmidt te maken hebben.

Overigens ben ik een Ajacied en vind ik Schmidt ook helemaal niks. Van mij mag hij nog lang in Eindhoven blijven. Dat ik dan nog een aantal jaar hetzelfde gelul van Japie lees neem ik dan graag voor lief.

19 september 2021 om 18:20

Daar kunnen we het dan over eens zijn Japie. Ik hoop uiteraard dat ik me gelijk kan halen .

19 september 2021 om 18:22

@japie, dacht dat jij het was die Senesi rond februari maart een matige verdediger noemde, terwijl ik vond dat het meer lag aan Botteghin naast hem. Maar kan me vergissen, excuses.

19 september 2021 om 19:31

@FR010FRDAM Nee dat heb ik nooit gezegd. Ik heb wel een keer gezegd eind vorig seizoen dat hij toen teveel cruciale fouten maakte naar heel het team draaide toen niet

19 september 2021 om 20:35

Ik ben Feyenoorder maar word ook ziek van Japie

19 september 2021 om 21:13

Haha we zullen zien ik ben er klaar voor.😉

20 september 2021 om 11:56

Dream On, Dream On, Dream On, Dream until the dream come true

19 september 2021 om 16:31

Vergeet de wissels, “ de beste nederlandse verdediger van de eredivisie” krijgt er 4 om de horen, haal die titel maar weg

19 september 2021 om 16:34

3 van de beste spelen voor Feyenoord, niemand in Eindhoven komt ervoor in aanmerking.

19 september 2021 om 16:3219 september 2021 om 16:36

Volgens mij werden Ajax en AZ kort geleden nog met grote cijfers weggespeeld. Schmidt heeft het daarom gewoon in zijn mars. Vandaag was gewoon een off-day

19 september 2021 om 16:36

Je mag hier nooit je gelijk komen halen, dat weet je toch 😄

19 september 2021 om 16:38

Ajax van de JC schaal en Ajax van nu lijken wel 2 verschillende ploegen. Als PSV nu zou winnen met 0-4 zou het op mij een stuk meer indruk maken.

19 september 2021 om 16:43

AZ nog als topploeg zien vind ik ook een beetje treurig. Die hebben hun 30 beste spelers verkocht.

19 september 2021 om 16:43

sinds wanneer is de JC schaal een belangrijke wedstrijd en sinds wanneer ben je niet verplicht te winnen van een team wat minder heeft gekost dan alleen al een een Sangare en Max bij elkaar opgeteld en bovendien helemaal is leeg gekocht19 september 2021 om 16:46

Wat vindt jij dan wel een topwedstrijd Japie? Alleen PSV tegen PSG of Real Madrid?

19 september 2021 om 16:47

wedstrijden waarin er iets op het spel staat. of belangrijke punten tegen een concurrent van niveau, of kwalificatie of een belangrijke prijs. dat noem ik topwedstrijden

19 september 2021 om 16:50

Ah zoals Galatasaray, Ajax, Midtylland en Sociedad dus? Volgens mij ging dat naar behoren. Dat het vandaag een offday was van de spelers kan wel eens gebeuren. Die zijn wat mij betreft verantwoordelijk voor deze wanprestatie

19 september 2021 om 16:55

wat staat er op het spel in de JC schaal dan? Midtjylland en Galatasaray waren veredelde campingelftallen en tegen Sociedad speel je gelijk. nou, wat een topprestatie. als we dat al topwedstrijden gaan noemen weet ik het ook niet. Benfica was een topwedstrijd want dat was een tegenstander van niveau en daarin kon je je kwalificeren voor de CL en die werd verloren

19 september 2021 om 17:00

Tegen Benfica was gewoon ongelukkig met het afwerken van de kansen. In drie van de vier helften was PSV beter, maar omdat Zahavi op de lat schiet en Vertessen een grote kans mist vlieg je er uit inderdaad. Schmidt kan moeilijk zichzelf gaan opstellen in het veld.

19 september 2021 om 17:04

Japie ben je niet toevallig psv supporter? Ik zie je dagenlang bezig zijn met onze club. Gefeliciteerd met je gelijk en de overwinning. Fijn weekend nog

19 september 2021 om 17:14

PSV won in Amsterdam omdat Ajax vroeg een rode kaart heeft en daarnaast totaal nog niet ingespeeld is. Ajax onder Ten Hag is altijd een diesel die rustig op gang moet komen, terwijl PSV al een groot deel van de kwalificatie achter zich had.

Inmiddels is Ajax behoorlijk op dreef, dus zou niet teveel conclusies trekken uit de 0-4 in een veredelde oefenwedstrijd.

19 september 2021 om 17:16

@andres13 dat hoor ik na elke topwedstrijd die PSV verliest onder Schmidt. het was ongelukkig. hoe vaak kan je ongelukkig zijn? er is imo sprake van een patroon en een patroon kan je niet constant op pech blijven afschuiven. misschien moet Schmidt eens gaan stoppen met dat onnodige gewissel, want je zorgt ervoor dat je spelers steeds verder uit vorm raken en nooit in een flow terecht komen

19 september 2021 om 17:17

@vijfmeterlijn thanks, jij ook een fijn weekend. alle PSv supporters gaan weer op me los over Schmidt en ik vind het wel altijd zo netjes om zoveel mogelijk te reageren op reacties van mede forumleden

19 september 2021 om 17:30

Precies, zo slecht gaat het helemaal niet met PSV dit seizoen, want ze doen het verder prima in competitie en Europees. Je moet je wel afvragen of Schmidt niet een verkeerde weg inslaat met zijn keuzes... Die waren in het begin logisch maar nu toch echt niet meer.

19 september 2021 om 19:48

Te veel Japie,pfffff

20 september 2021 om 12:08

@andres,

Dus tegen Benfica verlies je, en speel je gelijk met 60 minuten een man meer, en tegen Feyenoord ga je er kansloos vanaf. Maar is allebei pech of offday. En tegen Ajax win je met 0-4 , maar daar tel je niet mee dat Ajax nog niet compleet was en dat Ajax nog geen wedstrijd gespeeld had. Waar psv er al 4 had gespeeld.

Grappig ben je, je gaat aan het einde van het seizoen merken dat Ajax gewoon een veel bredere selectie heeft en dat ze gewoon de betere spelers hebben.

Ik zeg 10 punten verschil.

19 september 2021 om 16:33

Ik zou de uitslag van de JC schaal niet als maatstaf nemen, Ajax is inmiddels weer een stap verder. Snapte de hosanna stemming rondom het winnen daarvan dan ook niet. De winnaar van de JC schaal wordt ZELDEN kampioen. Feyenoord stond vandaag als een team, ben zeer onder de indruk. Snap iverigens wel dat de supporters van PSV kritisch naar de trainer kijken. Lijkt geregeld vreemde keuzes te maken.

19 september 2021 om 16:42

Feyenoord liep met 10 man te verdedigen. Die zullen volgende week wel weer van t rechterrijtje verliezen, zo gaat het elk jaar. Tegen psv valt altijd alles goed ook al spelen ze matig. Groot deel waren ze nergens te bekennen, alleen speelde psv meer tegen zichzelf.

19 september 2021 om 17:01

Dat is wel weer erg makkelijk. Iets meer credits voor de prestatie. Volgens mij stond de defensie als een huis. Toornstra speelde ijzersterk. Ook

19 september 2021 om 16:34

De meeste wissels van Schmidt kan ik nog wel begrijpen. Vandaag was een off-day, dat gebeurt nog wel eens. Volgens mij stond iedereen een maandje geleden nog op de banken voor PSV en Schmidt, dus er is een middenweg hierin. Aan deze nederlaag kan Schmidt niets doen. Veel te veel spelers hadden hun dag niet met Max in mijn ogen als de slechtste. We missen Sangaré met zijn verdedigende werk, dat blijkt ook weer eens vandaag. Te makkelijk om daarom alles op Schmidt af te schuiven. Is wat mij betreft een toptrainer en alles wordt veel te makkelijk naar hem geschoven.

19 september 2021 om 16:37

Waar kan ik tekenen voor die 8-0? Ik ben het eens moet jouw model

19 september 2021 om 16:39

Zijn er serieus nog mensen die Schmidt zullen verdedigen. Vorige keer kreeg ik volle lading over me heen toen ik kritiek uitte. Deze joker is de grootste grappenmaker ever…

19 september 2021 om 16:40

Japie krekel heeft geen troll voer, hij heeft gewoon gelijk over Schmidt en zijn gewissel. Alleen in Eindhoven denken jullie een voetbal professor binnen te hebben gehaald. De Duitse voetbal Einstein, iets met wissel kwadraat.

19 september 2021 om 16:44

Exact wat ik wilde typen. Het is geen troll voer, gewoon de waarheid. Het is, denk ik, een prima coach maar doe niet zo interessant met die wissels.
Stel gewoon je beste 11 op en wissel alleen noodzakelijk.

19 september 2021 om 16:53

Vorige week ook, alleen waren de rollen omgedraaid. Nu krijgen jullie les in efficiëntie. Volgende week weer opnieuw beginnen.

19 september 2021 om 17:00

een 8-0 voor ajax bedoel je😅 staan nu boven aan en dat blijft zo

19 september 2021 om 17:53

Sssttttt niets zeggen. Wij werken rustig onze wedstrijdjes af en zijn Feyenoord zeer erkentelijk, met een beetje geluk hebben ze een crisis in Eindhoven veroorzaakt. Zogenaamd dichter bij Ajax na de JC schaal. Vooral niet over voetbal en vastzetten zeggen 0 - 4 was het tegen argument. Sporting stelde geen zak voor kunnen namelijk niet verdedigen. Sociedad dat was pas een tegenstander (dat de PSVverdediging zomaar bij de tegenstander in de voeten schoof en diezelfde tegenstander de cadeaus niet wist uiytepakken, nemen we maar niet mee bij devergelijking over niveau) en vervolgens komen onze Rotterdamse vrienden die de afgelopen weken ff in het juiste perspectief plaatsen. Een nederlaag met een nog grotere uitslag dan vorig jaar. Maar ssttttt niets zeggen.

19 september 2021 om 17:06

Is het troll voer als dit al sinds zijn aanstelling bekend is dat hij matige wissels doorvoert? Japie heeft volkomen gelijk dat Schmidt maar wat doet, blijkbaar maakt een overwinning in de JC schaal hem een coach waar psv mee wil verlengen maar beslissende momenten faalt hij. Eerst Benfica en nu in de eerste eredivisie topper.

19 september 2021 om 17:10

Het is meer troll in de zin dat hij het overal spamt, ihattaren de hemel in prijst en zo ongelofelijk vaak onzin roept. Schmidt is echt geen topcoach en wisselt vaak heel vreemd, maar zo slecht is hij nou ook weer niet als hij beweerd.

19 september 2021 om 17:25

Schmidt heeft toch eigenlijk alleen nog maar gefaald? Wat heeft hij gepresteerd dat hij niet slecht is? Europees is het gefaald met slechte wissels, vorig seizoen een straatlengte achter en de eerste topper verlies je direct.

19 september 2021 om 17:41

Wat verwacht je dan ook? Het verschil met Ajax is gewoon te groot. Het is wat mij betreft prima dat ze tweede werden en nu hopelijk een beetje mee kunnen doen in de EL. Meer zit er echt niet in bij PSV hoor.

19 september 2021 om 17:47

Tweede worden an sich is geen schande, maar met zoveel achterstand en het verliezen van zga alle topwedstrijden en het belabberde voetbal is wel een schande. Psv heeft een basisselectie met een flink salarishuis met topspelers die tot het einde zou moeten meestrijden. Wat maakt Schmidt precies een goede coach?

19 september 2021 om 18:51

Ik vind het een goede coach omdat hij een hecht team heeft weten te smeden aan het begin van het seizoen. Hij heeft het vandaag helaas helemaal teniet gedaan met zijn rare wissels (of eigenlijk tegen benfica al). Dat rare gewissel heeft echt de eenheid uit het team gehaald waar ik zo van genoot dit seizoensbegin.

19 september 2021 om 21:56

Maar kijk eens wat Schmidt heeft mogen uitgeven tov Van Bommel. Doet hij het dan echt beter dan Van Bommel? Als je dan afgelopen seizoen op 16 punten van ons eindigt, is dat gewoon slecht. Benfica kan je verliezen natuurlijk, maar daar had Schmidt zich echt kunnen onderscheiden, net als tegen Sociedad. Als ik PSV-supporter zou zijn, zou ik willen dat Schmidt heel snel weg is (eigenlijk al vorig jaar).

19 september 2021 om 17:34

Beetje overdreven om dit meteen te wijten aan het wisselbeleid. Tot nu toe had het prima uitgepakt, zelfs tegen een beter AZ. Feyenoord was niet perse de betere vandaag, maar hebben het gewoon goed gedaan. Ajax heeft een keer hard verloren van PSV, Feyenoord wint nu dik van PSV, ik voorzie een 8-0 voor Ajax in een tevens iets te simpel model

20 september 2021 om 11:21

@est-1913, beter reken je dat SCP vorig jaar eerste werd in de competitie en Benfica 3e, dat Ajax met 5-1 wint en psv gelijkspeelt en verliest, dan zou het tussen beiden ongeveer 12-2 gaan worden tegen psv. Vind ik een mooier model.

Wat een enorme afgang. Schmidt mag eens heel goed in de spiegel kijken.

19 september 2021 om 16:29

Tja, geen team wat Ajax gaat aanvallen voor de titel iig. Dat is zo wel duidelijk zeg. Weer idiote wissels en vermoeidheid. Weet niet wat Smidt allemaal doet met die jongens…

19 september 2021 om 16:29

Krijgt hij De kans daarvoor?

19 september 2021 om 16:30

De beste man is echt onnavolgbaar. De club heeft zwaar op hem ingezet en ik las laatst ergens dat ze snel om tafel gaan over contractverlenging. Dat zou ik echt fantastisch vinden!

19 september 2021 om 16:55

Nou ik kan niet wachten totdat Schmidt die handtekening zet. Wat een eigengereide coach met zijn wisselbeleid en zijn zogenaamde vollgasfussball.

Psv supporters kunnen Schmidt weer danken voor de grote Roger Schmidt show. Wat een clown zeg. Je topwedstrijd beginnen met een verzwakt elftal, om vervolgens wissels door te voeren die ervoor zorgen dat er daadwerkelijk een B-elftal op het veld komt te staan.

19 september 2021 om 16:30

Een topper eindigen zonder Gakpo, Gotze, Van Ginkel, Zahavi en Propper. Dan ook nog Madueke maar 15 minuten geven. Dan ben je echt niet helemaal lekker. Gefelicteerd Rotterdammers, jullie trainer lijkt het veel beter op de rit te hebben en perfect uitgespeeld!

19 september 2021 om 16:32

Wie van hen speelde goed dan ? Psv bakte er niks van. Geen serieuze kans gecreëerd ook

19 september 2021 om 16:37

Eerste helft gaat gelijk op en je krijgt de goal dan tegen net voor rust. Je wisselt dan Gotze, Zahavi en Propper voor Vertessen, Doan en Thomas. Dan ga je er met 0-4 af. Misschien had Feyenoord de wedstrijd sowieso gewonnen maar ik ben er van overtuigd dat we zonder wissels en met Madueke in de basis veel meer kansen hadden gecreeerd.

19 september 2021 om 17:07

Bruma Ed speler vd maand. Madueke heeft het zwaarder op dit moment. Psv leek op. Gotze wissel vond ik als enige onbegrijpelijk

19 september 2021 om 16:37

In de eerste helft ook geen kans gecreeërd hoor. Zat erin na zo'n zware europese pot. Dan mis je de breedte in de selectie en dat is vandaag pijnlijk duidelijk geworden.

19 september 2021 om 16:58

De breedte stond in de basisopstelling of mochten in de 2e helft invallen.

Gefeliciteerd Feyenoorders en gelegenheid sympathisanten

19 september 2021 om 16:28

Ik ben er zo een, van harte en klasse Feyenoord, paste allemaal precies maar wow Schmidtje als je zo een kampioenswaardige selectie krijgt voorgeschoteld, en dan zulke opstellingen verzint en zo wisselt heb je echt een paar draadjes los.

19 september 2021 om 16:30

Waarom wordt er steeds kampioenwaardige selectie gezegd? In de breedte is het gewoon echt niet genoeg. Voeg er zulke drama wissels aan toe en het is klaar.

19 september 2021 om 16:33

Als je het vergelijkt met Feyenoord zouden zij alleen de posities van Max, Senesi en Bijlow niet willen ruilen. Op de andere posities hebben we betere spelers op papier. Dan ligt het gewoon aan de trainers.

19 september 2021 om 16:35

PSV heeft echt een heel goede en brede selectie hoor. Zet dat eens af tegen andere clubs (Ajax uitgezonderd) en dan moet je toch echt inzien dat je een brede en goede bank hebt. Ajax steekt er met kop en schouders bovenuit, dus kampioenswaardig wil ik niet zeggen maar je moet de selectie van PSV niet onderschatten.

19 september 2021 om 16:38

@psv-er! Je vergeet dat we ook Trauner, Pedersen, Sinisterra en Aursnes (tot nu toe echt een hele goede kracht) niet willen ruilen. Beide elftallen hebben voor en tegens. Denk dat Slot iets slimmer en doordachter is dan Schmidt. Soms snap ik echt niets van zijn (wissel)beleid.

19 september 2021 om 16:39

Oké vijfmeterlijn, laten we het houden op een selectie die lang mee moet kunnen doen. Maar je ziet toch ook dat jij, ik en tante Bep allemaal in staat zouden zijn om 11 betere spelers op te stellen dan die prutser van een Schmidt?

19 september 2021 om 16:47

PSV heeft zeker een betere selectie, maar ik denk dat Feyenoord helemaal niet zoveel basis spelers zou willen wisselen.

Achterin (inclusief keeper) zeker niet. Voorin de spits positie wel maar ook de vleugels vind ik niet heel veel beter bij PSV. Talentvoller dat wel, maar niet perse beter nu.

Het middenveld is PSV wel beter, daar zou ik Aursnes samen met van Ginkel & Gotze neerzetten als trio.

19 september 2021 om 16:52

Natuurlijk Manodedios. Ik begrijp zijn wisselbeleid ook echt niet. Als je nou goede spelers op de bank had kon je wisselen. Maar Thomas en Doan....man man man wat een armoede.

19 september 2021 om 17:03

@psv-er!, Sinisterra is beter dan alle aanvallers van PSV. Pedersen en Geertruid beiden beter dan alle rechtsbacks van PSV.

19 september 2021 om 18:39

Trauner zou ik niet wisselen, aursnes ook niet en zowel pedersen als geertruida is beter dan jullie Rechtsbacks. Ohja en sinisterra zou basis staan

20 september 2021 om 12:14

@m1ch43ll,

Ik denk juist de spits niet en de buitenspelers wel.
Til is gewoon betere dan de zwaar overschatte Zahavi.
Madueke en Jahanbaks zul je over kunnen discusseren, maar Gakpo is ook wel beter dan Sinisstera.

19 september 2021 om 16:55

Veel dank van deze gelegenheidsympathisant. Prachtig woord overigens. Waarvoor hulde.

Voor deze afslachting en nederlaag is maar één man verantwoordelijk, en dat is niemand minder dan meneer Roger Schmidt.

Ten eerste is het een regelrechte schande dat hij Gakpo wisselt, in zijn 100e wedstrijd voor de club wat een knappe verdiensten op zijn leeftijd trouwens!

Ten tweede laat je een speler als Madueke gewoon staan, en het vertrouwen geven.

Bijlow was wederom een oase van rust, en erg zeker op de momenten dat hij moest optreden.

Gefeliciteerd maar vooral bedankt Rotterdammers voor jullie hulp in de ranglijst, blijf het knap vinden dat Feyenoord bijna altijd de baas is tegen Psv! 😱

19 september 2021 om 16:29

Eens,Schmidt is gek geworden. Vraag me af wat beter is. Grofweg 2 samenstellingen creëren, 1 voor de eredivisie en 1 voor de EL . Of continu doorwisselen en zodoende niet aan vastigheden toekomen. Een sterkste 11tal en een schaduwelftal lijkt me beter en daar vastigheden in slijpen ,want PSV lijkt wederom niet in staat om op 2 fronten actief te zijn net dezelfde basiself.

19 september 2021 om 16:35

Sir Paul ik begrijp het gewoon niet, als je al weet dat Psv het vaak moeilijk heeft tegen Feyenoord. Dan is toch het minste wat je doet, is zorgen voor vastigheid en vast strijdplan tegen Feyenoord. En dan ook nog je beste spelers eruit halen, waardoor je niets meer kan uithalen. En blijf het belachelijk vinden hoe hij met een kind van Eindhoven en de club omgaat. Maargoed no worries hoor, de titel is nog lang niet beslist! Er zijn nog zat wedstrijden te spelen.

19 september 2021 om 16:40

Denk het wel. Wij zijn nog niet over Benfica heen en jullie krijgen door de CL meer en meer energie.
De 0-4 in Amsterdam was nog leuk om te zien. Niveau van van vandaag was om te huilen. En speelde Feyenoord goed? Nee, ook verre van.

19 september 2021 om 16:44

Denk het wel. Wij zijn nog niet over Benfica heen en jullie krijgen door de CL meer en meer energie.
De 0-4 in Amsterdam was nog leuk om te zien. Niveau van van vandaag was om te huilen. En speelde Feyenoord goed? Nee, ook verre van.

19 september 2021 om 16:48

Sulejmani idd ,Toornstra en Feyenoord vormen inmiddels een syndroom. Alles valt goed tegen PSV. En nogmaals, de 1e keer dat ik uit volle borst moet toegeven dat Schmidt niet vlak in z'n dak is met die gekke wissels. Soms pakt t goed uit maar tegen angstgegner Feyenoord duidelijk niet. Beetje dom. Fijne zondag!!!

19 september 2021 om 17:21

Er ging ook heel veel fout hoor de 1e helft. Met een zuivere laatste pass hadden we in de 1e helft al 4x alleen voor de keeper gestaan. Feyenoord gewoon heer en meester vandaag door als team te opereren. Verdedigend staat het als een huis.

19 september 2021 om 18:42

Hoe kan je nou zeggen dat Feyenoord niet goed speelde als ze niks weggeven en 4-0 winnen. Heerlijke wedstrijd

19 september 2021 om 16:33

Slot is niet verantwoordelijk voor de perfecte tactiek? Of de verdediging die vrijwel niets weggegeven heeft? Ik denk dat Feyenoord dit heel slim gespeeld heeft. Heel makkelijk om alleen met het vingertje naar Schmidt te wijzen

19 september 2021 om 16:39

Slot is weinig genoemd inderdaad, maar zijn strijdplan heeft wel perfect uitgepakt zeg! Van harte gefeliciteerd Repuiztav, en geniet van deze grootste overwinning. 👍🏾

19 september 2021 om 16:40

Precies dat repuiztav. Krijg nu de indruk dat iedereen denk dat alles aan PSV/Schmidt ligt. Volgens mij kwamen we perfect voor de dag en hebben we een trainer die zich perfect heeft ingelezen in een tactiek die werkte.

19 september 2021 om 16:46

Nouja perfect plan, dat er tussen minuut 20 en 60 geen psv goal viel is best een wonder te noemen.

19 september 2021 om 16:47

Ja Wazza dat klopt. Maar ik vond als neutrale kijker de opstelling van Schmidt dommer dan dat ik die van Slot slim vond. Slot deed het goed, Schmidt deed het heel slecht. Dus dat valt dan meer op. Psv heeft geen seconde met z'n beste team gespeeld... Ik vond jullie niet goed spelen aan de bal grote delen van de wedstrijd, maar wel heel scherp, zowel achterin als voorin. Echt met hele mooie momenten eruit gekomen en die momenten perfect benut.

19 september 2021 om 16:51

Een wonder? Welke kansen hadden moeten zitten dan? Feyenoord heeft vrijwel niks weggegeven, omdat de verdediging als een huis staat.

19 september 2021 om 16:54

Hoe is dat een wonder zonder dat PSV ook maar één grote kans had?

19 september 2021 om 17:22

0 kansen gecreëerd, letterlijk 0. 3 afstandsschoten en een halve voor Gakpo. Verder niets, nada.

19 september 2021 om 16:33

Oneens. Madueke zit in een dip. Gakpo was sowieso niks vandaag. Gotze had ik wel laten staan mits fits

19 september 2021 om 16:36

Vind dat arne ook zeker complimenten verdient. Hij heeft zijn ploeg prima neergezet tegen PSV.

Dit had ik zeker niet verwacht. Vond de eerste helft zelfs tegenvallen. Uiteindelijk toch nog vermaakt maar man dit is toch wel een afgang.

Bedankt hé Schmidt, prima wissels haha.

Groot deel te wijten aan de wissels, maar het was ook echt te zwak en te afwachtend.

19 september 2021 om 16:45

En het tactische plan van Schmidt was al niet heel sterk. Feyenoord had de tactiek iets aangepast om te kunnen profiteren van de zwaktes bij PSV en ze leverde meer energie. Toch was Feyenoord zelf ook niet overtuigend aan de bal. Had een overwinning van Feyenoord wel verwacht, maar PSV heeft echt zichzelf gesaboteerd vandaag en daarom is dit de uitslag geworden.

19 september 2021 om 16:50

Zeker de eerste helft waren beide teams zo zwak aan de bal. Door het geklooi van Schmidt en doordat Feyenoord alle kansen afmaakte gaat het daar nu niet meer over. Maar de eerste helft was echt heel matig, met spelers als Boscagli, Kokcu, Propper, Teze, Pedersen (tot die goal) etc die aan de bal echt matig waren. Daardoor amper mooi voetbal.

19 september 2021 om 17:01

Nou sommige Feyenoorders vielen me echt tegen (til, Kokcu, Sinisterra). Daarentegen hebben met name Trauner, Bijlow en Aursnes een dijk van een pot gespeeld !

19 september 2021 om 17:23

Sinisterra was beest gek.

19 september 2021 om 17:38

Nee eerste helft was hij aan de bal drama. Tweede helft was hij daarentegen heel goed inderdaad, mooie assistjes en had die bal nog moeten krijgen van Dessers.

19 september 2021 om 17:44

Ik snap niet hoe Sinisterra jou tegen kon vallen. Dat was de beste aanvaller op het veld. Daarnaast twee assist gegeven. Kokcu was de eerste helft ook hartstikke goed (een van de weinige op dat moment).

Wat een malloot die Schmidt. Heeft echt belachelijke wissels doorgevoerd. Feyenoord uitstekend verdedigend en goed gecounterd op sommige momenten. Toornstra staat altijd wel op tegen PSV haha. Heerlijk weekend hoor. Ajax bovenaan dus!

Heerlijke overwinning! In balbezit was het bij vlagen erg slordig, maar de verdediging stond echt als een huis. Wat een verschrikkelijk smerige actie van Vertessen overigens, verdiende naar mijn mening donkerrood.

19 september 2021 om 16:51

Ja verdedigend waren jullie heel scherp. Aanvallend qua kansen afmaken ook trouwens. Wat deed Vertessen?

19 september 2021 om 16:55

Gaf Pedersen echt op het allerlaatste moment (toen Trauner al kwam invliegen voor de kopbal) een heel smerig duwtje waarmee die een hele gevaarlijke botsing creëerde.

Ik zal het maar zeggen: ben jaloers op een coach als Slot. Wij waren de papier tijger die AZ tegen ons was.

Is Schmidt zijn positie nog houdbaar? Psv zal wel nog lang aan hem vast willen houden… Persoonlijk helemaal klaar met Schmidt. Veel valt nog enigszins te verdedigen of te begrijpen maar dit was echt waanzin. Neem een voorbeeld aan Slot. Vastigheid is belangrijk. Die spelers weten van gekheid niet meer wat ze moeten doen. Madueke speelt 2x 55 minuten en moet er dus snel na rust direct af, om dan niet te mogen starten. Pröpper eruit die je beste voetballer is na Götze. En dan krijgen we 1) spelers die niks hebben bewezen en 2) een formatie met spelers die nog nooit zo hebben samen gespeeld. Echt helemaal klaar mee, ongelooflijk. En die Gakpo wissel is echt belachelijk. En Zahavi die voetballend het hele seizoen weinig toevoegt mag lekker veel spelen en Max die al een tijd ondermaats is ook. En dan hebben we geen linksback op de bank? Ohja, Boscagli is geen CVM. Wil interessante balletjes geven maar niemand begrijpt hem. En op de een of andere manier zag ik Pröpper veel meer ballen afpakken verdedigend, Boscagli is totaal geen stofzuiger. Blijft alleen maar staan. Obispo en Ramalho ook weer shaky, die staan er met iets minder zelfvertrouwen dan eerst.

Ook dat Schmidt zegt dat hij hetzelfde speelt als vorig seizoen. Dat is echt gewoon totale onzin. Heeft een jaar nodig gehad om te zien dat Götze op 10 moet en Gakpo op linksbuiten, en Madueke op rechtsbuiten.

Beetje een warrig verhaal, maar wat een kl*te zondag zo joh, haha.

19 september 2021 om 16:43

Ik snap je teleurstelling Justin, maar ik denk dat Schmidt zijn positie niet nu al ter discussie zal staan. Wel moet hij snel bijdraaien hoor voor jullie als supporters. Want op deze manier jaagt hij iedereen in vijandschap die Psv lief is, al die onnavolgbare wissels. En wat ik al eerder zei, zo schandalig omgaan met Gakpo kind van de club en Eindhoven met 100 gespeelde wedstrijden voor je cluppie.

19 september 2021 om 16:45

Nee maar hij is echt onnavolgbaar. Er is geen coach die zo wisselt als hij in de hele wereld. Dan denkt hij blijkbaar dat hij slimmer is dan iedereen. Maar soms het is zo lastig niet. Beste 11, met zoveel kwaliteit wennen die wel aan elkaar. Vorig jaar was het als je het nu bekijkt eigenlijk ook gewoon niet goed. Terwijl er met Gakpo, Malen, Dumfries, Teze, Madueke echt wel genoeg fitte toppers waren. En gewoon hoe Schmidt zich gedraagt, ik vind het heel apart allemaal. Maar hij gaat dus niet bijdraaien. Hij heeft nog nooit een fout toegegeven, hij lijkt te volharden.

19 september 2021 om 16:48

PSV gaat hem echt niet ontslaan. Enkele weken geleden hebben ze zichzelf nog op de borst geklopt over het aanblijven van Schmidt en het spreken over een contractverlenging...

19 september 2021 om 17:02

Ik kan dat niet terugvinden dat PSV zichzelf op de borst geklopt heeft. Misschien kun jij me helpen? Ze hebben gezegd (Schmidt): ,,We hebben geen haast en het is denk ik goed om nog even de komende weken te kijken hoe het gaat”

Ik vraag me oprecht af wie er deze wedstrijd gekker was, de wissels van Schmidt of de waanzinnige agressie vanaf de tribunes. Ongekende taferelen.

19 september 2021 om 16:32

Onbegrip leidt tot agressie bij een bepaald type mens en ik denk dat ik namens alle PSV supporters spreek als ik zeg dat er echt heel veel onbegrip ten opzichte van Schmidt was deze wedstrijd.

19 september 2021 om 16:36

Onbegrip wat leidt tot frustratie. Datzelfde onbegrip heb ik vorig jaar meermaals gehad met Advocaat, dus ik snap het enigzins.

19 september 2021 om 16:38

Achja het had erger gekunt, ijselderby, lille. Een beetje opgefokte boze supporters valt nog wel mee dan als je ziet wat supporters dit weekend allemaal hebben uitgevreten.

Weet Schmidt trouwens dat je belangrijke spelers ook gewoon kunt laten staan of is hem geleerd om je beste speler eraf te halen na een uur ongeacht de stand?

Het was voor mij als "neutrale kijker" een leuke wedstrijd om te zien en de uitkomst is voor mij als ajacied alleen maar mooi meegenomen.

Psv liet blij vlagen het betere spel zien maar Feyenoord wint hier toch meer dan terecht denk ik. Psv heeft nauwelijks kansen gecreëerd, laat staan 100% kansen. Prachtig om te zien hoe iedereen strijdt voor de ploeg onder aanvoering van Toornstra. Was is hij belangrijk in grote wedstrijden. Bijlow en Sinestera ook weer top! Feyenoord blijft me toch altijd verbazen haha

Dat je jezelf zo onnodig laat vernederen in eigen huis.. Als PSV supporter zou ik echt woedend zijn dat je zo een debiel als trainer hebt.

Sangare kom alsjeblieft snel terug

Ik wens alle Psvers succes met Roger Schmidt. Ik zie velen met man en macht hem verdedigen maar gebaseerd op wat? Zijn wissels zijn en blijven uiterst merkwaardig. Psv heeft een geweldige selectie, maar Schmidt weet er op een of ander manier het mentaal kapot te maken daar met zijn rare wissels

Mooie slachting van PSV thuis tegen Feyenoord! Geheel verdiend...want PSV riep dit over zichzelf af!

Alle Feyenoord fans gefeliciteerd met deze mooie en dikke overwinning! Een paar prachtige goals zaten er bij zeg met de 1e wel de mooiste van de week!

Ging wel heel gemakkelijk dit. Psv leek wel een middenmoter.

Zou Obispo nog steeds de beste Nederlandse verdediger zijn in de Eredivisie?

19 september 2021 om 16:51

En Ramalho de beste verdediger in 10 jaar?

19 september 2021 om 16:53

Wat een onnodige provocatie zeg. Mooi even trap nageven en niks toevoegen.

19 september 2021 om 16:56

Ramalho speelde vandaag uitstekend tot zijn gele kaart. Daarna durfde hij niet meer slachtvaardig te verdedigen. En obispo is echt enorm overschat in mijn ogen. Begrijp ook niet wat de meeste PSV-supporters in hem zien. Veel te wild en slordig in balbezit.

19 september 2021 om 20:19

Ramalho leek wel op een verdediger van Pec Zwolle, was elke x te laat. Bijna bij elke tegengoal betrokken omdat hij als een slapjanus ingrijpt. Je kunt wel geel hebben maar dat betekent niet dat je als een slapjanus moet verdedigen.

19 september 2021 om 21:30

Dat is zwaar overdreven. Probleem met Ramalho is nu eenmaal dat hij extreem traag is. Op het moment dat hij geel op zak heeft en de tegenstander op de omschakeling loert, kan hij het zich niet meer permitteren om aan de noodrem te trekken en blijft er dus een al onzekerheid over. Dat is iets wat je bij heel veel trage verdedigers ziet.

19 september 2021 om 17:12

Even los van deze wedstrijd, dat is hij nooit geweest en zal hij ook nooit worden. Hij blijft een beperkte verdediger.

Feyenoord heeft niet per se PSV vernederd. PSV is vooral vernederd door de eigen coach.

19 september 2021 om 16:44

Tuurlijk, het lag weer eens niet aan de kwaliteit van Feyenoord!!

19 september 2021 om 16:50

Sorry maar heb je de wedstrijd gezien? Feyenoord speelde een draak van een wedstrijd en was vooral heel effectief.

19 september 2021 om 17:08

Ligt er maar net aan waar je op wil focussen. Defensief was het erg goed. Aanvallend kon het zeker beter.

19 september 2021 om 18:04

Een draak van een wedstrijd en dan 4x scoren noem ik knap en mag je best credits voor geven. Ook als je achteraf moet twijfelen of Bijlow eigenlijk heeft gedoken geeft aan dat het verdedigend ijzersterk was. Enige duik was om tijd te rekken denk ik?

19 september 2021 om 18:59

Credits geven =/= zeggen dat feyenoord psv heeft vernederd.

20 september 2021 om 08:34

Feyenoord heeft een draak van een wedstrijd gespeeld....maarja die hebben dan ook totaal geen kwaliteit op het veld staan om top te zijn.....PSV natuurlijk wel..het druipt er gewoon van af..toch?

Als PSV evenveel vuur in zich had als de supporter die uit zijn plaat ging tegen Dessers was het misschien wat geworden. Maarja, de wissels van Schmidt zijn ook niet best.

Gefeliciteerd Ajax-fans met het kampioenschap. Feyenoord gefeliciteerd met deze terechte overwinning. Wordt nog een pittige strijd om de 2-3e plek met ons.

19 september 2021 om 16:35

Er zijn 5 wedstrijden gespeeld…

19 september 2021 om 16:55

We moeten er nog 29 spelen hoor…

20 september 2021 om 09:37

Hahaha hou op man. Dit was inderdaad een blamage maar er zijn 5 wedstrijden gespeeld waarvan we er 4 overtuigend hebben gewonnen.

Feyenoord maakt hier even gehakt van PSV en meestertacticus Schmidt had er geen antwoord op. Slot heeft de zaken goed op orde bij Feyenoord momenteel.

19 september 2021 om 16:32

Kom op, Japie, we verwachten nog wel een uitgebreidere analyse over Schmidt van je.

19 september 2021 om 16:50

Hier is geen uitgebreide analyse voor nodig volgens mij. Zichzelf te kijk gezet en afgetroefd door Slot z'n slimme tactiek tegen dit tamme PSV.

Wauw, wat heerlijk is dit zeg! Het spel was niet al te best, maar 0-4 winnen van PSV, geweldig! Tot die 0-2 was ik echt als de dood voor een tegendoelpunt, maar daarna zat ik uiterst comfortabel en wordt je gewoon nog getrakteerd op twee extra goals, heerlijk. Leuk voor Dessers ook dat hij scoort en een assist geeft! Ben geen fan van hem maar gun hem wel een goal! Slot, mocht je dit lezen: Wat doe je met onze club, jij baas!

19 september 2021 om 16:53

Ik had aan het einde nog wel verwacht dat Dessers hem zou afleggen aan Sinistera, aangezien laatstgenoemde dit daarvoor wel deed. Het had zelfs, weliswaar geflatteerd, 0-5 kunnen zijn. Gewoon tussen de verdediger en Sinistera inlopen en afgeven.

Heeft iemand dit ooit gehad? Ik houd van mijn clubbie, maar ik walg van de trainer ( ja walgen). Gefeliciteerd Feyenoorders met deze makkelijke overwinning!

19 september 2021 om 17:45

Ik had dat in mindere mate met Bosz bij Ajax. Omdat hij jeugd niet opstelde, Traore bleef opstellen en ik hem wat vervelend voor de camera vond. Uiteindelijk ging het team toen pas voetballen in de tweede seizoenshelft. Maar als PSVer zou ik inderdaad ook helemaal schijtlijp worden van Schmidt. Ook geen sympathieke man voor de camera, maar nog belangrijker: wat een onzinnige beslissingen.

19 september 2021 om 18:03

Ik denk dat heel veel Feyenoorders hetzelfde hebben ervaren met Advocaat

Sinisterra heeft geen overzicht zeggen ze dan. Wat een goeie wedstrijd van Feyenoord zeg. Arne we love you!

19 september 2021 om 17:02

En Jens!

19 september 2021 om 18:47

Deze wedstrijd inderdaad. Maar sorry ik ben een van de voorstanders van Jens naar de bank verplaatsen. In grote wedstrijden altijd goed, tegen mindere tegenstanders nul creativiteit.

Sangare kom alsjeblieft snel terug

Het betonblok Trauner Senesi Bijlow nog steeds geen doelpunt tegen gekregen dit seizoen. PSV veel balbezit maar totaal geen gevaar.

Nou, thuis zo met 0-3 tegen Feyenoord afgedroogd te worden, zonder zelf ook maar iets weten te creëren. Het blijft toch echt een armoe…. PSV weer met beide benen op de grond en ook gewoon waar we t.o.v. Ajax met dit materiaal horen.
Meent de commentator Feyenoord als kampioenskandidaat te benoemen…. Beiden komen niet eens in de buurt van Ajax. Ga je maar schamen met deze zooi, keuzes en mentaliteit

19 september 2021 om 16:37

Het is zelfs 0-4 geworden! Succes met het verwerken...vandaag was niet zo best...psv wel beter veldspel op grote gedeeltes van de pot maar weinig uitgespeelde kansen!

19 september 2021 om 16:41

Was er na de 0-3 wel klaar mee

19 september 2021 om 16:38

Had je de TV al uitgezet na 0-3?

19 september 2021 om 17:04

Ja, roaming op de autobahn, dus vond het wel prima zo….

19 september 2021 om 16:40

0-4 🤗

19 september 2021 om 17:13

En die 0-5 had er ook moeten komen als Dessers het slimmer gespeeld had !

Gefeliciteerd Feyenoorders! Genoten als Ajacied van jullie optreden!

19 september 2021 om 16:46

Ik proef hier een beetje eigenbelang haha

19 september 2021 om 18:35

Nee hoor puur genoten als voetbal fan, als het andersom was had ik dit ook gemeld

Waanzinnige overwinning van Feyenoord. Je verwacht veel, maar dit toch zeker niet. Lekkere invalbeurt ook van Dessers. Die kan al even niet meer stuk daar.

Daar tegenover staat natuurlijk een gênante vertoning van PSV. Rare ploeg, haha.

0-4. Boem. Dat staat wel ff.Trauner en Aursnes echt geweldig gespeeld. Toornstra laat het altijd zien in de grote wedstrijden. En Dessers in tien minuten een goal en een assist. Gewoon heel degelijk allemaal al moet ik zeggen dat Schmidt ook zijn steentje heeft bijgedragen.

Als je als trainer zó verantwoordelijk bent voor een nederlaag, mag je zelfs na één nederlaag gewoon worden ontslagen. Regelrechte schande.

19 september 2021 om 17:06

Zeker op deze manier, thuis en niet eens tegen Ajax….

En zo verdwijnt het positieve sentiment rondom PSV als sneeuw voor de zon. Gaandeweg de eerste helft merkte je al dat dit een kansloze wedstrijd zou worden voor PSV. Wederom machteloos tegen Feyenoord, jaarlijks terugkerend ritueel. De 0-4 natuurlijk net zo geflatteerd als de 0-4 van PSV in Amsterdam eerder dit seizoen, maar de cijfers liegen niet. Kan de gedachtegang van Schmidt ook echt niet meer volgen. Onbegrijpelijke wissels bij een 0-1 achterstand, met als klap op de vuurpijl Gakpo na een uur spelen. PSV na deze speelronde tweede, daar waar ze horen. De landstitel blijft in Amsterdam, daar gaat dit PSV niets aan veranderen. De goede vorm is weg, het positieve sentiment heeft slechts een paar weekjes geduurd helaas.

Vond dat PSV helemaal niks in te brengen had. Feyenoord zat er vol op vandaag. Gakpo terecht gewisselt want wat was hij slecht vandaag. Feyenoord effectief met de kansen om gegaan. Terechte winnaar!

Wow die malacia is goud waard. Perfect gespeeld. Niet normaal. Met afstand de beste op zijn positie in de ED. Sowieso speelde de Feyenoord verdediging zeer sterk. De nieuwe namen zeer goed. Toornstra altijd goed VS psv en linsen goaltjes dief. 0-4 never verwacht, maar dat psv niet zal winnen eigenlijk wel.

19 september 2021 om 16:49

@Lee112
Met afstand de beste hou toch op man. Tagliafico is niks minder en heeft ook veel meer bewezen eigenlijk. Blind ook gewoon beter eigenlijk.

19 september 2021 om 17:09

Lol zwaar oneens. Nico is al een jaar lang minder en blind is trage stront op de back positie.

19 september 2021 om 18:17

@blaugrana11, Blind betere linksback dan Malacia? Nee, dat mocht je willen. Blind is niet eens een linksback. En Tagliafico is inmiddels ook voorbijgestreefd door Malacia.

Schmidt is slechts de aanleiding
De oorzaak van dit alles is dieper gelegen, namelijk bij Ger Brandts en Jong
Hoe kan je deze man alle macht geven.
Bij Bommel hadden ze een grote ... en riepen ze hem op het matje. Hier geven ze hem nog een matje, net als de fakir in de Efteling

Goedemiddag, dit had ik echt niet durven dromen.
Weinig weggegeven en vier keer gescoord. Vond Trauner echt fantastisch, die zat overal tussen.
Zelfs toen hij een foutje maakte en Vertessen er door heen kwam, herstelde die het zelf in het strafschop gebied.
Ook mooi dat Dessers z'n eerste maakte, al had hij aan het einde nog wel echt de bal aan Sini mogen afgeven.

Mooie middag voor de Feyenoord en Ajax supporters...

Lijkt alsof er iets is geknakt na Benfica.
Het gaat ineens moeizaam en vandaag is dit afgestraft.

Hopelijk voor PSV herpakken ze zich zeer snel.

19 september 2021 om 16:31

Benfica? Bedoel je Real Sociedad?

19 september 2021 om 16:42

nee hij bedoeld benfica, weet je wel, die wedstrijd waar ze de CL misliepen?

19 september 2021 om 16:44

Nee, ik vind ze na de uitschakeling tegen Benfica al niet best.
Tegen AZ werd er nog wel gewonnen maar de manier waarop was toen al niet best.

Wat ben ik die Duitse neus zat he, met zn idioote wisselbeleid

Schmidt out! Veelste groot ego, opdonderen die vent


Schmidt out. Het is klaar gewoon. Cl niet gehaald tegen een tegenstander waartegen het echt wel kon. Vandaag madueke banken en gakpo eruit halen in de 60 minuut. Door dit wisselbeleid is niemand het gewend om 90 te spelen. Feyenoord tactisch goed gedaan wel. Prima centrum hebben ze daar hoor nu. Niks bijzonders maar wel oerdegelijk

Dat Feyenoord elke keer speelt als 2005 Chelsea tegen PSV is echt opmerkelijk . We hebben goed gespeeld vind ik en verdiend gewonnen we hebben meer moeite met teams die niet willen voetballen en we zakken mee naar hun niveau echt ongelooflijk lekkere overwinning goed voor ons moraal

19 september 2021 om 17:33

Of gespeeld zoals PSV in de periode 1900-2020.

Aad de Mos heeft wel gelijk. Obispo is de beste Nederlandse verdediger in de eredivisie.... die de achternaam Obispo heeft.

Prachtige overwinning. Heerlijk dat Dessers z'n goal meepakt, viel sowieso goed in. Linssen ook weer goed. Das ook het verschil, Schmidt wisselt en maakt z'n ploeg totaal kapot en Slot wisselt en maakt z'n ploeg sterker. Ik vind die Schmidt echt een flapdrol. Vandaag vind ik dat heerlijk overigens.

Hahahaha en competitie stand is weer zoals hij hoort.

nog steeds van mening dat het tussen Ajax en PSV gaat dit jaar maar betreft doelsado (en de nederlaag) toch een gitzwart weekend voor Psv.

19 september 2021 om 17:09

Nee, Ajax hoeft zich geen zorgen te maken. Het verschil in scorend gemak zegt al wel genoeg. PSV gaat hierdoor nog wel meer punten laten liggen. Wij gaan geen dubbele cijfers halen, tegen welk team dan ook. Ajax is (helaas voor ons) superieur aan de Eredivisie

19 september 2021 om 17:19

Feyenoord is gewoon een stuk beter dan PSV en zeker met Slot als trainer.

19 september 2021 om 20:38

1 zwaluw maakt nog geen zomer he. Tegen PSV is Feyenoord vaak heel sterk, maar afgelopen dinsdag ben je toch niet vergeten?

Ik heb het al zovaak gezegd en ik blijf het zeggen. Met deze trainer gaat PSV helemaal niks bereiken. Past totaal niet bij PSV. Loopt met staart in de benen weg en heeft alleen maar schade aangebracht. 0-4 man ff serieus!

Wordt Schmidt s'ochtends wakker, pakt hij dan een hoge hoed, papiertjes met de namen van zijn spelers erop en trekt hij er 11 en is dat de opstelling? Hetzelfde voor de wissels, er is geen touw aan vast te knopen.

Schandalig zeg! Normaal heb ik nog wel enig begrip voor de wisselingen die Schmidt doorvoert, maar het slaat werkelijk nergens op dat je je team compleet ontmantelt als je achter komt. Zahavi laat al weken niets zien en ook de wissel van Götze is te billijken, maar dan haal je Gakpo er toch niet af?

Intussen lijkt Vinicius van hetzelfde bedenkelijke niveaus als Thomas en Doan te zijn. Types die je in een verder sterk team wel kunt brengen als het om één positie gaat, maar als je Bruma en Teze al in het elftal hebt… mijn God wat waren die slecht zeg.

19 september 2021 om 16:43

Zahavi is al het hele jaar rampzalig, ik zie liever dat we even een andere spits erin zetten die wel wat toevoegt (vertessen). Vinicius vind ik niet dat je daar nu al over kan oordelen, heeft pas 2 invalbeurtjes gehad (waarin hij ook niet veel liet zien hoor).

19 september 2021 om 16:46

We kunnen ons wel weer op Schmidt richten (en dat is terecht natuurlijk), maar laten we niet voorbij gaan aan het feit dat John de Jong afgelopen transferperiode ook gewoon weer een wanprestatie heeft geleverd. Onze backs zijn van het niveau Heerenveen en de selectie is dermate smal dat er vandaag geen enkele(!) verdediger op de bank zat. Hoe is het uberhaupt mogelijk dat PSV geen geld aan een back heeft uitgegeven nadat er bijna 15 miljoen euro voor Dumfries is ontvangen? En wat betreft Vinicius: die kan prima aansluiten in het rijtje met namen als Mitroglou. Ik riep het al voor zijn komst, maar dat je er een paar inschiet in Portugal is echt geen garantie dat je ook een meerwaarde bent voor PSV. Joel Piroe zou veel meer toevoegen aan dit PSV.

Dit is de kampioensoverwinning

Feyenoord verdediging stond als een huis. traunier, malacia en pedersen wat mij betreft de beste vandaag.

Ik blijf erbij, Schmidt moet zo snel mogelijk het veld ruimen bij PSV. De speelwijze past voor geen meter bij de spelersgroep, de wissels zijn onnavolgbaar en hij maakt talenten kapot door ze op onbegrijpelijke momenten te laten banken. Dit is zo slecht voor het Nederlands voetbal. Ik hoop dat deze wedstrijd de druppel betekend. PSV-onwaardig wat er gebeurd.

4-0 is echt een ongelovelijke afgang. Brengt wel extra spanning nu feyenoord weer dichterbij komt

Gefeliciteerd Feyenoorders! Was een appel eitje voor jullie ben niet zo heeel onder de indruk van dit pisv!!!

Dessers niet verkeerd ingevallen! Zou mooi zijn als hij kan verrassen

19 september 2021 om 16:39

Ik denk dat hij best wel eens een goede match kan zijn met Feyenoord. Met name dat balletje laten vallen voor Toornstra was nog lang zo makkelijk niet.

19 september 2021 om 17:05

Zeker een prima bal! Komt in zijn interviews over als een hele fijne jongen. Denk dat hij ook goed in de groep zal liggen.

19 september 2021 om 17:27

Gefeliciteerd met de overwinning! De wissels vielen uitstekend in, Slot heeft het goed voor elkaar zeg maar dat wordt nog weinig benoemd. Die Malacia trouwens, wat een spelertje ..

19 september 2021 om 18:33

Dank JK! Aan Malacia zouden we inderdaad nog wel eens een mooi zakcentje kunnen overhouden.

Ik heb het al zovaak gezegd en ik blijf het zeggen. Met deze trainer gaat PSV helemaal niks bereiken. Past totaal niet bij PSV. Loopt met staart in de benen weg en heeft alleen maar schade aangebracht. 0-4 man ff serieus!

Dit is echt heel erg genant hoor. Je kunt een hoop in dit geval ook wel echt pontificaal bij de trainers leggen. Slot had een duidelijk plan en het werkte perfect en Schmidt ging wisselen in de rust alsof ie 4-0 voor stond en er over drie dagen tegen Bayern in de CL moest worden gespeeld. Je gaat met Vertessen, Gutierrez en Thomas toch geen doorbraak forceren? Ongekend.

Wat een clown die duitser.
Compleet afgemaakt psv.
Rare wissels, rare opstellingen.
En als kers op de taart, je toptalent Itaharren weg pesten.
Wat mij betreft Schmidt OUT, en Ajax gaat met 2 vingers in de neus kampioen worden…

Wat een wisselbeleid... dit is toch wel de druppel voor Schmidt denk ik zo

Totale waanzin van Schmidt. Veel van zijn keuzes vielen te verdedigen maar het lijkt er steeds meer op dat er een soort van maniak achter schuilt onder het mom dat een kapotte klok ook 2 keer per dag gelijk heeft...

Ik vroeg het in een andere post,hoe Cyriel t deed,ik heb het met mijn eigen ogen mogen zien. Deze Dessers is in niets te vergelijken met de Dessers van KRC. Vol vertrouwen! Ook de kans die hij over schoot,bij ons zou hij zelfs niet tot die kans gekomen zijn. Maar als je dan zijn ontlading ziet.... prachtig. Het is Cyriel en HEEL Feyenoord gegundt! Ik volg PSV niet veel en lees hier heel vaak over het rare wisselbeleid van Schmidt... Jawadde dit was niet serieus te nemen gewoon. Top laatste halfuur gewoon,genoten!

Gefeliciteerd Feyenoorders! Was een appel eitje voor jullie ben niet zo heel onder de indruk van dit psv!!!

Schmidt is slechts de aanleiding
De oorzaak van dit alles is dieper gelegen, namelijk bij Ger Brandts en Jong
Hoe kan je deze man alle macht geven.
Bij Bommel hadden ze een grote ... en riepen ze hem op het matje. Hier geven ze hem nog een matje, net als de fakir in de Efteling

Hahaha wat een weekend. Gister als Feyenoorder live de 9-0 meegemaakt en vandaag voor de buis een 0-4 voor Feyenoord tegen PSV

Feyenoord achterin echt super

Gehoopt maar niet gedacht. Lekker hoor Feyenoord! 😁😁😁

Heel leuk dit! Ja, de wissels van Schmidt zijn niet te snappen, maar is dit niet ook gewoon de verdienste van Feyenoord ook?

Een meer dan een oerdegelijke en sterke verdediging, met die Kale Kletser vooraan!. Petersen, Trauner, Senesi en Malacia met daarachter nog Bijlow, ga je gewoon niet veel doelpunten tegen krijgen!
Elke wedstrijd krijg je zelf sowieso ook kansen. Eerst de 0 houden achteraan en zelf minimaal 1 kans afmaken

Ik denk dat geen enkele PSV-supporter echt verbaasd kan zijn na deze wedstrijd. Al 3 jaar geen competitiewedstrijd tegen de traditionele top-drie gewonnen en net als vorig jaar hebben we tegen dit soort teams een soort schijndominantie, veel balbezit maar nul kansen. De wedstrijd tegen Benfica was daar ook een prachtig voorbeeld van. Tel daarbij op Toornsta die zoals gebruikelijk tegen PSV in prime Zidane verandert en het krankzinnige wisselbeleid van Schmidt en je komt uit op een 0-4. Ietwat geflatteerd misschien, maar ben ergens wel 'blij' dat we nu eens goed op ons bek gaan, laten we hopen dat deze uitslag Schmidt de ogen doet openen om zijn roulatie- en wisselbeleid te herzien. Zoniet dan is hij nog eigenwijzer dan zijn voorganger..

Best genoten van feyenoord vandaag. Die trauner is een ge-wel-dige aankoop. Die kale zie je overal opduiken en pleunt erin. Prachtig om te zien. Leuk dat dessers scoorde en een assist gaf, maar die laatste bal had hij echt af moeten geven of sini. Hij heeft sini ook nodig om te scoren en daar mag je best wat voor terug doen. Ookal staat het 0-4.

0-0 maccabi maar wel 0-4 psv, typisch feyenoord.

19 september 2021 om 16:38

En de volgende pot weer verliezen natuurlijk...

19 september 2021 om 17:06

Tegen maccabi moet feyenoord het spel maken. DAt is iets wat ze niet goed kunnen.
PSV is daar ook geen ster in trouwens.

Gaan we het nu ook 1,5 maand hebben over deze 0-4 nederlaag van PSV? Heerlijk hoe Feyenoord ze inmiddels bijna traditioneel naar de slachtbank leidt. 😂

Slot is echt een toptrainer, sinds zijn komst is de weg omhoog weer gevonden. Heel fijn dat hij gwn normaal wisselt itt Schmidt haha

Niks is mooier dan dat ene woord

Hahaha wat een weekend. Gister als Feyenoorder live de 9-0 meegemaakt en vandaag voor de buis een 0-4 voor Feyenoord tegen PSV

Heel leuk dit! Ja, de wissels van Schmidt zijn niet te snappen, maar is dit niet ook gewoon de verdienste van Feyenoord ook?

Een meer dan een oerdegelijke en sterke verdediging, met die Kale Kletser vooraan!. Petersen, Trauner, Senesi en Malacia met daarachter nog Bijlow, ga je gewoon niet veel doelpunten tegen krijgen!
Elke wedstrijd krijg je zelf sowieso ook kansen. Eerst de 0 houden achteraan en zelf minimaal 1 kans afmaken

Feyenoord meer dan verdiend gewonnen! Wat Feyenoord sterk maakt is dat ze echt strijden voor elke bal, en dat is wel eens anders geweest. Je hoeft niet altijd top te spelen zolang je maar strijd levert!

En zie het resultaat! Meer dan verdiend gewonnen! PSV is gewoon vernederd! Ik zag mensen nog gisteren wel grappend zeggen dat PSV maar weer met 10-0 moet winnen voor het doelsaldo...

Het is gewoon zo dat sommige ploegen voor sommige wedstrijden zich meer kunnen opladen. Ajax- PSV is er zo een. Maar zeker ook PSV-Feyenoord!

Gefeliciteerd Feyenoorders...en Slot is wel een betere trainer dan die Advocaat die daar maar als een lamme staat en zegt dat ze niet veel hebben qua ploeg...lekker vertrouwen geef je dan...

PSV verliest een keer en gelijk is elke PSV supporter weer erg negatief. Aard van de mens, maar kom op zeg. PSV heeft het zelden makkelijk tegen Feyenoord. De manier van voetballen ligt PSV gewoon niét. Iets wat Feyenoord heeft bij Ajax en Ajax weer bij PSV. Al met al is dit een zeer mooi voetbal weekend.

De fout die Schmidt maakt is dieper gelegen. Hij denkt dat door spelers rust te geven je ze beter in vorm houdt
Fout
Door de spelers extra te belasten krijgen ze meer inhoud en kunnen ze meer aan. Hij laat spelers slechts op 60 tot 70% van hun kunnen komen

Wat een volwassen wedstrijd van Feyenoord zeg. Geen seconde in de problemen gekomen tegen PSV. Ze hebben PSV wat laten uitrazen na rust, maar die konden in die periode niet eens een grote kans creëren.. Vervolgens keihard toegeslagen en echt stuk voor stuk schitterende goals gemaakt. Uiteindelijk kan het zelfs nog een grotere uitslag worden, maar 0-4 is wel echt een pak slaag zeg! Die Schmidt is trouwens ook echt krankzinnig, ik heb het al zo vaak gezegd maar die maffe wissels de hele tijd. Ik heb nog nooit een elftal meegemaakt dat daar goed op gaat. Wat een mafkees.

Lekkere overwinning. Heerlijk irritant in de tweede helft en dodelijk effectief. Psv amper een kans gehad deze wedstrijd.

Lekkere overwinning. Heerlijk irritant in de tweede helft en dodelijk effectief. Psv amper een kans gehad deze wedstrijd.Ik zit net dat interview met Gakpo te kijken. Wat voor slappe dweil is dat dan? Over die wissel...ja ik snap dat de trainer wat wilde forceren. Praten jullie wel eens met de trainer over dit soort dingen....eeeh Nee, gaat dat ook nog gebeuren.....nee. En dat is aanvoerder?

Dan zie ik liever types die gewoon hun muil open trekken en die zeggen ik wil altijd spelen, dus nee ik snap het niet.

19 september 2021 om 16:38

Ach ja, dat een voetballer altijd wil spelen is ook een open deur

19 september 2021 om 16:41

Ja maar een beetje pit in je donder denk ik dan. Deze gasten praten niet eens over al die wissels. Ze laten het maar gebeuren en vinden het wel best lijkt het wel.

19 september 2021 om 16:43

5 minuten na een 0-4 oorwassing tegen een journalist los gaan over wat er allemaal fout ging lijkt me ook niet echt een oplossing. Verstandig om op dat moment niet al te veel zeggen, er wordt binnenskamers vast wel over gesproken

19 september 2021 om 16:40

Kan je eens benoemen welke spelers op topniveau zo openlijk tegen hun trainer in gaan (behalve vginkel laatst, waar toen al met verbazing op gereageerd werd dat hij dat zo openlijk deed)?

19 september 2021 om 17:00

Je hoeft niet je trainer af te branden, maar je kan wel op een nette manier aangeven dat iets je niet lekker zit en dat je daarover in gesprek gaat. Bij Ajax geven spelers als Blind, Klaassen en Tadic dat geregeld op een keurige manier aan en dan hoor je niemand. Zij zeggen gewoon netjes wat zij ervan vinden en als iemand erop doorvraagt zeggen ze gewoon iets "dat gaan we bij de evaluatie van de wedstrijd intern met elkaar bespreken, want dit moet beter".

Deze wedstrijd was zo'n overduidelijk contrast tussen trainers. Ik merkte aan het begin van het seizoen al op dat heel veel spelers naar PSV waren gehaald specifiek vanwege de visie van Schmidt- spelers die hij kende, spelers die al eerder bij PSV hadden gespeeld- allemaal zonder restwaarde. Dit heeft al eerder geleid tot een hoop dood hout in de ploeg, zoals Doan, Thomas, Gutierrez- en spelers als van Ginkel, Propper, Mwene, Ramalho, Vertessen belanden ook zo op een zijspoort als Schmidt in de winter ontslagen zou worden.

Slot kwam naar Eindhoven met een plan en het werd perfect uitgevoerd, iedereen kende zijn rol in de tactiek. Dat een Toornstra nu nog steeds kan schitteren ineens bij Feyenoord verdient echt een pluim voor hem. Schmidt die stelt een ploeg op, en voert wissels uit, alsof men bij PSV over drie dagen Bayern Munchen-uit speelt en nu toch al 4-0 voorstaat, maar de volgende wedstrijd is over langer pas en tegen Go Ahead en je staat nu 0-1 tegen Feyenoord. Je kunt toch niet verwachten dat als je al die nutteloze spelers, eerder genoemde Doan, Thomas, Gutierrez erin brengt, dat je dan wel ineens een doorbraak forceert? Dan komt een Vinicius en een Madueke, op papier je beste spelers, pas heel laat in de wedstrijd.

Heel vreemd om als Ajacied dit aan te geven maar ik heb echt genoten van het spel van Feyenoord en van de goals. Het was allemaal terecht.

We maken wel grappen over die Belgen, maar toen ze in dat filmpje over de BeNeLiga aangaven te verwachten dat Ajax en Feyenoord te sterk zouden zijn voor de Belgische clubs toonde ze aan er gewoon veel kijk op te hebben blijkbaar 😉 Nee, dit is verrassend. De overwinning van Feyenoord zag ik wel aankomen, maar de uitslag en het strijdplan/wisselen van PSV zijn echt bizar. Schmidt kreeg vorig jaar het voordeel van de twijfel, maar ik denk dat hij hier wel heel erg hard zijn eigen glazen heeft ingegooid. PsV begon zo goed dit seizoen, spelers waren in vorm en voelde vertrouwen en het leek allemaal in elkaar te vallen. Echter heeft Schmidt dat helemaal kapot gerouleerd en gewisseld. Niet alleen vandaag, gewoon sinds het begin. Hij saboteert zijn eigen team. Vandaag in overtreffende trap. Echt onbegrijpelijk. En ik denk dat hij vandaag echt iets gesloopt heeft qua vertrouwen in hem van het publiek en ook bij de spelers zal dit voor onzekerheid/onrust zorgen. Schmidt was vandaag één grote grap. Ik had ook gehoopt op een veel sterker PSV dit seizoen (nationaal, maar ook zeker Europees), maar dit gaat op deze manier gewoon niet gebeuren. En ik wil ook de complimenten aan Feyenoord geven. Eerste helft was gelijkwaardig, maar het strijdplan bij Feyenoord vond ik wel beter dan dat van PSV en na de vele wissels bij PSV wisten de Rotterdammers dat ook echt op een on-Hollandse manier uit te spelen. Het tijdrekken, frustreren hoort er soms bij om in zo'n belangrijk duel een goede uitslag over de streep te trekken en uiteindelijk wisten ze ook goed te profiteren van de ruimtes die PSV weggaf. En de defensie van Feyenoord was weer enorm solide! Slot is uitstekend werk aan het leveren bij Feyenoord.

Wanneer gaat die Schmidt eens inzien dat dat kl*te gewissel alleen maar averechts werkt..

Heerlijk dit. Al die psvers blij met een 0-4 overwinning in de JC-schaal terwijl ze de gehele eerste 60 minuten afgetroefd werden door Ajax zijn spel, krijgen ze nu exact dezelfde deksel op hun neus. Het enige verschil: de reden is geen rode kaart maar gwn complete wanhoop. Nog triester dus.

Waardeloze opstelling/wissels. Van Ginkel,Götze,Gakpo en Madueke moeten altijd spelen.

19 september 2021 om 16:55

Altijd niet. Alle topwedstrijden wel. Tegen een GAE kan je best enkele basisspelers rust geven, tegen Feyenoord niet en zeker niet zo ontzettend veel.

Feyenoord terechte winnaar vandaag. Toornstra is ook een soort uitblinker altijd in deze wedstrijden. Schmidt en PSV hebben zich vandaag echt belachelijk gemaakt. Aan de ene kant hoop ik dat dit een wake-up call is voor Schmidt en kon hij een keer flink uitgefloten worden. Hij zoekt altijd de grenzen op met zijn wissels, maar vandaag sloeg het nergens op.

Tegen een Feyenoord dat echt niet vel waard is, denken dat je er wel even mee weg komt. Volledig terechte overwinning en complete afgang voor Schmidt. Het start- en wisselbeleid was idioot, niet minder dan dat. Feyenoorders gefeliciteerd! Perfect gedaan..

Wat heeft die Schmidt bezield met zijn wisselbeleid?? Je haalt je beste spelers naar de kant, of houdt ze heel lang op de bank, en komt met Doan, Thomas, Vertessen, aanzetten. Wie dit nog begrijpt, is een genie. Een topspeler kan toch gewoon 90 minuten volspelen?? Geef ze rust tegen de kleinere clubs, als dat de bedoeling is. Maar goed, als Ajax fan ben ik wel tevreden met dit gedrag;-))

1 puntje achter met al 2 toppers achter de rug. Komt goed Forza PSV 💥

19 september 2021 om 16:47

1 puntje achter en op doelsaldo nog 1. Dus nu al 2 puntjes achter en dat na 5 wedstrijden.

19 september 2021 om 16:52

Is AZ een topper dan?

19 september 2021 om 21:23

Vreemd dat AZ nu ineens geen topper meer word genoemd na dat PSV er met 3-0 van won. Als AZ met 3-0 had gewonnen dan is het ineens wel een topper.

19 september 2021 om 17:03

Zo simpel werkt het helaas niet. Voetbal is een sport waarin vertrouwen en vorm heel belangrijk zijn. Waar PSV spelers dat begin van het seizoen voelde, ging het super, maar Schmidt heeft dat er helemaal uitgerouleerd en gewisseld. Dit zit nu echt wel in de koppies bij die spelers hoor.. En ook bij het publiek zorgt dit voor veel frustratie. Zoiets blijft altijd een tijdje hangen in een club en als het volgende week tegen GAE weer mis dreigt te gaan, komen dat gevoel weer naar boven en kan het je weer punten kosten.

Die schmidt heeft toch wel echt n grote kronkel in z’n kop hoor. Sommige dingen snapt gewoon NIEMAND, alleen hij. In zoon wedstrijd niet met beste 11 beginnen, rare wissels, iedereen leek moe. Ik zou die man echt graag interviewen nu. Gewoon hard op de man af, is er iets mis met jou? Je lult maar en verdedigd jezelf maar, maar t slaat gewoon nergens op😂

Wat een misplaatste arrogantie van Schmidt. Zo van 'dit potje winnen we wel even'. Complimenten voor Feyenoord, naar vermogen gespeeld en op de juiste momenten toe geslagen. Weinig kansen voor Psv gezien, wat dat betreft had Feyenoord de betere kansen.

Arnesen of Marc? Hoeveel zullen zij Schmidt hebben betaald?
On: ben vaak kritisch op trainers maar deze trainer maakt er echt werk van om de grootste grap te zijn in voetbalwereld. Er waren supporters die mij aanvielen, omdat ik kritiek had op Schmidt. Benieuwd wat zij nu zelf denken? Zijn ze nog steeds tevreden. Jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen van de reacties die ik toen had gekregen. Deze man moet zsm pSV verlaten.

19 september 2021 om 18:06

Dat moet Marc geweest zijn, Arnessen heeft geen geld

Vrij matige wedstrijd waarin de minst slechtste won. Wat ging er een hoop mis bij beide ploegen.

Dik verdiende overwinning voor Feyenoord. Maar tegelijkertijd onbegrijpelijk wisselbeleid van PSV-trainer Roger Schmidt. Die heeft heel veel uit te leggen aan de PSV-aanhang. Maar ook aan elke andere voetballiefhebber.

Die Schmidt. Zou die stiekem Ajax fan zijn? dit verzin je toch gewoon niet.
Erg blij voor Feyenoord en met name Slot. Ontzettend goeie coach, ben ik fan van!
Had hem graag bij Ajax gezien als Ten Hag zou vertrekken, maar blij dat ie het goed doet bij Feyenoord.
Prachtige overwinning. Toornstra, heerlijk. Die 1-0 is technisch heel goed zeg.

PSV was niet best, daar is al genoeg over gezegd. Nu even over het anti-voetbal van Feyenoord en het beschermengeltje Makkelie die al het gefrustreer, getreiter en tijdrekken moeiteloos goedkeurt. Maargoed, Makkelie en een kans voor Ajax om nummer 1 te worden? FC Utrechtfans kan daar over meepraten.

Makkelie maar even een paar wedstrijdjes KKD

19 september 2021 om 16:56

Geef je oprecht Makkelie de schuld van vier tegendoelpunten?

19 september 2021 om 17:04

Anti voetbal van Feyenoord ? Nou dan ben je wel erg gefrustreerd op dit moment... Feyenoord stond goed en speelde zoals het in deze wedstrijd hoort te spelen ! Heb jij 1 kans voor Psv gezien ??

19 september 2021 om 17:07

Wat een slechte verliezer ben jij zeg. Makkelie floot een topwedstrijd en heb hem weinig zien fout doen. Ja Gakpo had geel moeten hebben bij de schwalbe en Vertessen voor zijn aandeel in de (zware) blessure van Pedersen. 5 minuten extra geeft aan dat het tijdrekken heeft geleid tot ingrijpen. Wat moet hij nog meer doen?

19 september 2021 om 18:34

Van iemand die Sergio Ramos in zijn naam heeft verwacht ik niet veel qua sportiviteit. Voor de rest: ja, Feyenoord heeft zeker de tweede helft constant met 10 in de eigen doelmond gelopen en heeft er alles aan gedaan om de wedstrijd te frustreren. Kijk de wedstrijd nog eens terug zou ik zeggen

Heerlijk die Slot. Die zegt gewoon wat hij vindt. Volgens hem zijn Madueke en Gakpo beter dan die anderen die voor hen speelden.

19 september 2021 om 17:24

Slot zei het perfect inderdaad. Ook hij vind het heel bijzonder ( en was vooral blij ) dat psv zijn beste spelers niet opstelt. Wat een waanzin haha…

Feyenoorders, gefeliciteerd. Fantastische zege van jullie kant!

Kijk. Propper zegt gewoon eerlijk dat hij het niet leuk vond dat hij zo snel al gewisseld werd.

19 september 2021 om 17:04

Gelukkig maar. Zou wat zijn als hij zegt dat hij het wel leuk vond om gewisseld te worden?

19 september 2021 om 18:45

Je kan er ook zo slap ingaan als Gakpo.

Zet ver.do.mme eens je béste spelers op het veld...Schmidt. Kost ons gewoon weer eens 3 punten...l.u.l.

Feyenoord was de eerste helft ook erg matig maar de 0-1 deed de partij veranderen. Na de 0-2 was het klaar maar 0-4 is wel erg geflatteerd. Feyenoord was de defensie erg sterk en vooral Trauner was echt een baas.

Wordt weer een eenvoudige titel voor Ajax.

PSV is vandaag letterlijk kapot gemaakt gewoon.Heel veel balbezit voor PSV maar vooral ook heel veel schwalbes die gelukkig niet beloond werden.Gakpo had 1 goede mogelijkheid maar verder werkelijk helemaal niets weggegeven.Feyenoord met vlagen slordig maar alle 4 de goals prachtig uitgespeeld.Sini zo belangrijk met zijn assists, Toornstra met zijn goals, en wat spelen Aursnes en Trauner toch geweldig.

Lastige pot uiteraard met de zware pot tegen sociedad nog in de benen. PSV eerste helft ook wel wat beter vind ik. Leverde met de wissels wel heel veel kwaliteit in uiteraard. Knap van feyenoord

Ajax wordt met minimaal 10 punten kampioen.
PSV is nog minder dan vorige seizoen.
2/3 goeie wedstrijden hadden dat bij eigen supporters hoop gegeven maar het is niet reëel.Ajax heeft op elke positie beter speler(s).

Donderdag spelen en weekend weer vlammen lijkt PSV ook niet te kunnen. Wat een slappe vertoning vandaag, inderdaad niet met de beste 11 maar als dit dan daarachter zit zou ik me wel zorgen gaan maken.

Ahahahaha. PSV toch. Ontluisterend. Zogenaamde achtervolger van Ajax. Met het vertoonde spel van vandaag natuurlijk nooit. Dat zet zon JC Schaal overwinning op Ajax direct in een ander daglicht.

En wij staan weer waar we horen. Op een gegeven moment moet Schmidt ook zeggen we gaan de wedstrijd uit spelen want 0-4 is wel erg hard. Grappig ook want de goals doen me denken aan typische PSV goals. Hoeveel heeft Trauner gekost, die was goed zeg!
Feyenoord fans gefeliciteerd, in Amsterdam vieren we lekker met jullie mee!

19 september 2021 om 21:44

precies 1 mil. echt een van de beste aankopen van de laatste 10 jaar.

Jammer deze wedstrijd, gefeliciteerd Feyenoorders. Door deze wedstrijd is een 3e plek wel haalbaar geworden.

Ik had veel meer van psv verwacht. Enige spelers met een beetje niveau aan de bal zijn gakpo, gotze en madueke. En wat heeft zo n teze bij psv te zoeken. Alle ballen vliegen van zijn voeten. En dan halen ze proper en van ginkel terug terwijl ze voor dat geld echte moderne middenvelders(loopvermogen,power en grinta)uit Brazilië,Colombia of Ecuador kunnen halen.

Shit ik heb de wedstrijd gemist. Om heel eerlijk te zijn had ik tot nu toe weinig vertrouwen in de zogenaamde wederopstanding van Feyenoord. De Europese tegenstanders waren niveau rechterrijtje Ed/kkd, Arno Slot vind ik niet een heel bijzondere trainer en de versterking vind ik op z'n best middelmaat. Ik vond het toch allemaal een behoorlijk hype, dus deze uitslag zag ik echt niet aankomen. Zo te zien zat ik fout.

Ontluisterend, Niets meer, niets minder. De wedstrijd tegen AZ was al een flinke waarschuwing. AZ was toen de betere ploeg. Sociedad sneed de linkerkant van PSV vakbekwaam open. En vandaag waren Max en Boscagli weer de twee zwakste spelers op het veld.

Wel jammer dat Obispo dit moet meemaken. Hij was lekker bezig en toen kwam Aad met 'bester verdediger van de Ed' en dan krijg te maken met het Aad-effect. Ik ben helemaal niet bijgelovig, maar als Aad een speler goed vindt durf ik gekke geld in te zetten dat hij gaat mislukken. Jammer voor deze jongen, het is alleen maar bergafwaarts vanaf hier.

Snap echt niks van die trainer van PSV. Had PSV echt wel beter ingeschat deze wedstrijd. Zeker omdat ze thuis speelden.

En bij de 4-0. Letten we even op? Een of andere kale dikkop wil bijna het veld op springen.
Geef die kerel per direct een stadionverbod.

Dat is nog eens een knappe overwinning, denk dat niemand had verwacht. Toch ff laten zien dat Feyenoord er ook nog is.

Vanuit Amsterdam; Geef Schmidt minstens een 10 jarig contract. 😊😷

Bla bla bla bla bla bla bla, lees weer alleen maar bull..... Lekker man 3 punten naar Rotterdam en dat met een heel mager elftal. Begin van het seizoen al afgeschreven door veel mensen. Arne slot heeft een goede cilinder gevonden, want het draait Lekker zo. Prima bouwen aan een team en de komende jaren uitbreiden. Zo realistisch ben ik ook wel plek 3 of 4 ben ik al blij mee. Want als iemand geblesseerd raakt blijft er niks over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder97
J. ToornstraMiddenvelder93
J. BijlowKeeper90
B. LinssenAanvaller96
L. SinisterraAanvaller83
A. JahanbakhshAanvaller71
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

123 fans
Middenvelder, 32 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 26 oktober
Frenkie de Jong kent een lastige periode bij Barcelona, maar ligt nog steeds goed in de markt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren