Sinisterra verraste Feyenoord met privéfoto's: 'Het is een jonge jongen, hè'

Zondag, 19 september 2021 om 10:41Dominic Mostert

Luis Sinisterra is een belangrijke speler voor Feyenoord, maar kan zowel binnen als buiten de lijnen nog volwassener worden. Dinsdagavond, na de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa (0-0), merkte analist Pierre van Hooijdonk van ESPN op dat het overzicht op belangrijke momenten ontbrak bij de aanvaller. In gesprek met het Algemeen Dagblad memoreert voormalig Feyenoord-trainer Dick Advocaat een controversieel moment van vorig seizoen buiten de lijnen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

12 reacties (laatste reactie door odesza)

Vond het gelijk al een heerlijke speler voor Feyenoord en hij is bezig zich verder te ontwikkelen, maar het tempo daarvan valt we wel iets tegen. Iemand met zijn talent zou in zijn tijd bij Feyenoord nu eigenlijk uitgegroeid moeten zijn tot een stabiele bepalende speler, maar het komt allemaal nog iets te vrijblijvend over. Ik krijg steeds meer de indruk dat hij het allemaal wel goed vindt zoals het nu gaat en niet de echte motivatie heeft om zich nog sterk te verbeteren. Ik hoop dat ik ernaast zit en hij mijn ongelijk bewijst, want ik vind het echt een leuke speler met de potentie om nog flink te groeien. Het zou zonde zijn als het hier blijft steken.

19 september 2021 om 11:18

"Vond het gelijk al een heerlijke speler voor Feyenoord en hij is bezig zich verder te ontwikkelen, maar het tempo daarvan valt we wel iets tegen."

Dat het tempo tegenvalt komt o.a. door zijn kruisband blessure, daardoor heeft hij er 9 maanden uitgelegen.

19 september 2021 om 11:20

Sinisterra had, net toen hij de weg omhoog had gevonden qua ontwikkeling, zijn kruisband gescheurd en lag er 10 maanden uit. Toen hij terug kwam heeft hij geworsteld met conditie en vorm. Dat is het laatste half jaar gelukkig niet meer het geval en sindsdien gaat zijn rendement ook omhoog. Zijn motivatie is juist erg goed, er is ook een korte documentaire over zijn revalidatie. Daarin zie je juist dat hij erg gemotiveerd was om terug te komen en hoe hard hij daarvoor gewerkt heeft. Heb er veel vertrouwen in, denk dat hij, als hij zich zo doorontwikkeld interessant kan zijn voor de Europese (sub) top. Snel, sterk, goede actie en op dinsdag na, ook nog enorm goed overzicht. Hopelijk gaat Feyenoord er nog veel plezier aan beleven en Levert hij een mooi bedrag op.

19 september 2021 om 11:28

Ik ben het eigenlijk met alles wat je zegt oneens. Ik vond het in het begin juist een matige speler, hij speelde ook gewoon slecht in z'n eerste seizoen. Vervolgens verraste hij alles en iedereen bij Feyenoord in z'n tweede seizoen, juist door zich heel hard door te ontwikkelen. Ook nu, na z'n blessure, is ie weer erg goed, en inmiddels de meest beslissende aanvaller van Feyenoord. Dat ie niet altijd goed speelt is logisch, maar ik vind z'n ontwikkeling juist spectaculair.

19 september 2021 om 11:40

Ik zag gelijk een technisch vaardige speler, redelijk snel, goede versnelling om tegenstanders af te schudden bij het maken van een passeeractie, variatie in zijn passeeracties (binnendoor en buitenom goed, zie je niet zo vaak), goed overzicht. Dat was gelijk al te zien.

19 september 2021 om 11:58

Helemaal mee eens die jongen heeft alles om nog een stap temaken.had ie bij jou club gespeeld had ie binnenkort 30m op gebracht.wij gaan blij zijn met 10 straks als we dat al krijgen.

19 september 2021 om 12:00

Dat was helemaal niet meteen te zien, in z'n eerste seizoen zag je alleen durf en (juist heel veel) snelheid. Hij liep zich verder voornamelijk vast, en kwam niet vaak tegenstanders voorbij. Dat zei hij overigens ook over zichzelf, dat het gewoon slecht was. Maar het zou trouwens kunnen dat jij m tijdens z'n tweede seizoen voor het eerst zag, toen was het al een stuk beter

19 september 2021 om 12:38

Je hebt helemaal gelijk Aad. Sinisterra was juist in zijn eerste seizoen nog helemaal niet zo imponerend als nu. Hij was erg druistig en ik weet nog dat ik dacht "wat heeft van Geel nu weer binnen gehaald". Maar hij heeft zich heel goed ontwikkeld en had al veel verder kunnen zijn als speler als hij niet die kruisbandblessure had opgelopen. Je ziet dat zijn rendement nu weer wat omhoog gaat, en dan is het voor ons gewoon een goede buitenspeler waaraan nog een mooi bedrag kan worden verdiend. 20 goals + assists dit seizoen moet haalbaar zijn.

19 september 2021 om 12:43

Klopt, Aad. Hij speelde veelal in Jong Feyenoord enn in zijn eerste periode was het alles behalve veelbelovend. Je zag een onzekere jongen, weinig lef en werd eigenlijk al afgeschreven. Naderhand is het natuurlijk logisch dat een jonge jongen uit het verre Colombia, zich in zijn eerste periode niet meteen kan laten gelden.

19 september 2021 om 12:54

Ben het wel eens met je beredenering, echter vindt ik het geen dragende speler die Feyenoord bij de hand neemt.
Gaat het lopen is het een gevaarlijke speler, zoniet probeert hij nog teveel met individuele acties het verschil te maken en bepalend te zijn.

19 september 2021 om 13:00

hij lijkt dit seizoen juist die rol op zich te gaan nemen. tuurlijk zit er een mindere wedstrijd tussen maar is nu in 10 wedstrijden verantwoordelijk voor 7 goals en 3 assists. dat zijn statistieken van een dragende speler in mijn boek.

19 september 2021 om 20:01

Dat snap ik, maar dragend bedoel ik als in het team bij de hand nemen

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax3341
2.PSV3113
3.Feyenoord2918
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder138
J. ToornstraMiddenvelder133
B. LinssenAanvaller138
J. BijlowKeeper120
L. SinisterraAanvaller124
A. JahanbakhshAanvaller111
C. DessersAanvaller94
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1 fan
Aanvaller, 22 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 30 november
Manchester City is serieus van plan om Karim Benzema komende zomer los te weken bij Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren