‘Hij zei gewoon: Ajax, aju paraplu! Ik heb hier geen zin meer in’

Zaterdag, 18 september 2021 om 16:25Yanick Vos • Laatste update: 16:30

Noa Lang heeft zijn goede vorm in dienst van Club Brugge beloond zien worden met een plek in de 28-koppige voorselectie van het Nederlands elftal. Valentijn Driessen vindt het volkomen terecht dat bondscoach Louis van Gaal de linksbuiten bij Oranje haalt. Lang is opgeleefd in België, nadat hij bij Ajax niet aan de bak kwam. Dat laatste had volgens Driessen onder meer te maken door een verstoorde relatie met Ajax-aanvoerder Dusan Tadic.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Wat lult die Valentijn allemaal man. Weer onzin zoals altijd. Als het aan Lang lag was ie gewoon gebleven, zij het met huur. Hij gaat echt niet ontsnappen omdat Tadic er zit. Of tenminste, die twee hebben echt geen verstoorde relatie denk ik. Maar Overmars/ten Hag heeft volgens mij wel tegen hem gezegd dat ie Tadic er maar uit moest spelen, en dan zou hij een basisplek krijgen. En dat durfde Lang niet aan (niet gek). Hij is vertrokken omdat ie het sportief niet zat zitten, niet omdat ze zogenaamd ruzie hebben of weet ik veel.

17 september 2021 om 19:48

Alleen maar omdat Valentijn dit zegt is het weer onzin. Net of jij weet wat de echte reden is.

17 september 2021 om 19:53

Ja want Valentijn haalt er weer zaken bij die er totaal niet toe doen. Wat zijn verhaal compleet onzinnig maakt. "tadic is een Servier", wat heeft dat er nu weer mee te maken? Dat trekt ie er gewoon bij. Totaal onsamenhangend. Niemand kent de waarheid hier op VZ, alleen Lang. Maar Lang heeft zelf dingen gezegd die tegenstrijdig zijn met wat Valentijn hier uit zijn duim zit te zuigen. En dat herhaal ik. Dus ik mag best zeggen dat het onzin is. Ben niet de enige.

17 september 2021 om 20:05

Eh ja. Het is ook gewoon onzin, zolang Driessen alles maar de wereld ingooit zonder een bron te hebben. Enige bron die hij heeft is zijn dikke duim waar hij elke keer weer een verhaal uit weet te zuipen.

17 september 2021 om 20:15

Er staan een aantal regels vast in de voetballerij en eentje daarvan is dat Valentijn altijd onzin uitkraamt. Het einde van dit artikel is ook weer zo’n mooi voorbeeld, het is net of Valentijn overal en altijd persoonlijk bij is en in mensen hun hoofd kan kijken.

17 september 2021 om 21:08

Niemand weet het, maar als je een mogelijkheid wilt opperen helpt het als je ook argumenten hebt. Valentijn roept maar wat zonder onderbouwing.
Noa was de beste speler van de voorbereiding, maar de eerste drie wedstrijden speelde hij geen minuut terwijl de 10 weg was (weet niet meer of het Klaassen was of Donny). Erik stelde toen 3x Labyad op die niets liet zien. Toen vroeg Noa om verhuurd te worden want de trainer zag het toch niet in hem. Uiteindelijk is hij voor een habbekrats verkocht. Naar verluid xou Erik gezegd hebben dat als hij weg wou hij maar verkocht moest worden. Een onbevestigd verhaal die voeding geeft aan het idee dat Erik niks in Noa zag. Ook de vreemde reactie van Eric bij het akkefietje tussen Noa en Tadic wijst die richting op.
Een smet op het blazoen van Erik die zo goed met spelers om kan haan, denk ik.

18 september 2021 om 11:14

Labyad heeft er niets mee te maken. Die speelde toen als spits. Een fout van ten Hag maar compleet ongerelateerd aan Lang. Lang wilde garanties op speeltijd op de vleugels en hij had nog nooit laten zien beter te zijn dan Promes, Neres, Tadic of Antony, ook niet toen hij bij Twente consistent speelde. Promes had toen een goed seizoen achter de rug, tadic was natuurlijk onaantastbaar, Neres was lang geblesseerd geweest maar gewoon goed en Antony was de grote aankoop.

Volstrekt logisch dat lang geen garantie op speeltijd kreeg. En uiteindelijk heeft het voor beide partijen prima uitgepakt, Lang past goed in Brugge en Ajax heeft de flanken prima bezet.

18 september 2021 om 11:21

Iedereen kent de echte reden want die is uitgebreid in het nieuws geweest. Noa Lang wilde zijn contract alleen verlengen als hij meteen uitgeleend zou worden. Ajax wilde hem geen tekengeld en een hoger salaris betalen om hem vervolgens op haar kosten wederom uit te lenen. Gevolg is dat Ajax besloot hem te verkopen. Heeft allemaal niets met Tadic te maken.

18 september 2021 om 17:32

Als het echt zo was had dit direct naar buiten gekomen. De media smullen ervan om onrust binnen clubs te creëren

18 september 2021 om 23:38

Muah, ik durf toch te stellen dat het verhaal van Valentijn onzin was. Lang heeft toch sowieso al een keer aangegeven dat, als het aan hem lag, hij niet weg was gegaan? Dus hij was helemaal niet degene die aju zei. De concurrentie was gewoon te groot. Daarnaast had Ajax geen reden om te denken dat hij het ineens zo geweldig zou gaan doen als nu, want bij Twente was heeft hij maar 7 potjes gespeeld en in Jong was hij ook lang niet beslissend.

Des te mooier voor zo’n gozer dat hij het nu elders helemaal maakt, toch? En Ajax heeft ondertussen de vleugels idioot goed bezet, dus alle partijen winnen.

19 september 2021 om 08:01

Alsof er nog voetballers zijn die in de media daadwerkelijk zeggen wat er gaande is binnen een team. Dat wordt alleen off the record gedaan, vrij naïef als je af gaat op wat uitspraken die Lang heeft gedaan.

Daarnaast is begrijpend lezen ook niet je sterkste punt want wat Valentijn daarmee wilt aangeven is de culturele achtergrond van Tadic, een Serviër dat zijn in de basis trotse mensen, met hiërarchie en respect. Heel anders dan Nederlanders.

Nee ik geloof eerder Valentijn met wat inside information dan dit forum.

19 september 2021 om 15:26

“totaal niet, totáál niet. Want Tadic is een Serviër... Zegt genoeg nee?

18 september 2021 om 10:33

Je betoog bevat meer aannames dan dat van Valentijn

18 september 2021 om 11:53

Valentijns reactie als onzin af doen en dan zelf reageren met ‘denk ik’ en te vervolgens met ‘volgens mij’. Jij weet er dus net zo weinig van, dus je reactie is net zo kansloos onderbouwd als die van Valentijn..

18 september 2021 om 23:39

De kracht van de columns van Driessen is dan ook dat hij alle aannames achterwege laat en zijn verzinsels opschrijft als feiten. Klinkt het een stuk zekerder dan bovenstaand, terwijl het op net zoveel fantasie gestoeld is.

Valentijn, valentijn, valentijn... ach ach ach wanneer heb je het door dat niemand naar je luistert knul. Aju Valentijn!

17 september 2021 om 19:19

Blijkbaar luistert er toch iemand

18 september 2021 om 11:00

Wat is je punt? Je kan het toch voor kennisgeving aangeven net als iedereen, en daarna concluderen dat het blah is! Omdat het Driessen is die nooit wat toevoegt, geen kennis heeft, en alles structuureel bijelkaar liegt. Wat een vreselijke vent.

18 september 2021 om 12:22

Wat is 'blah'? Driessen is net als een stilstaande klok. Die heeft ook 2 keer per dag gelijk. Dus zo nu en dan schuilt er wel waarheid in z'n verhalen.

18 september 2021 om 13:18

Blah is wat Valentijn structureel roept, onzin en leugens! Die man heeft het misschien 1x bij het juiste eind gehad Teesboer. Met voorspellingen kan hij sowieso beter zeggen ik pas.

Ik lees vaak dat ‘karakters’ niet aarden bij Ajax en dat Dusan geen tegenspraak wilt. Denken die mensen nou echt dat Ryan, Nico, Daley, Antony, Edson en Lisandro nooit tegengas geven? Dat zijn echt wel persoonlijkheden op het voetbalveld. Goede stap van Lang, bij ons was die nooit zo goed geworden. Tadic is en was te belangrijk.

17 september 2021 om 19:26

Ik denk dat Daley, Edson echt geen tegengas geven hoor. Anthony, Nico en Lisandro zeker wel. Ik vind alleen wel dat Tadic op een bepaald voetstuk werd geplaatst in die tijd door EtH. Ik weet nog goed toen Tadic iets tegen Lang zei en Lang er tegen in ging en hij zei als de grote meneer Tadic iets zegt luister je. Dat was wel echt zo ongemakkelijk om te zien.

17 september 2021 om 20:06

Als jij denkt dat Daley en Edson binnenskamers zich niet laten horen als ze het ergens niet mee eens zijn, weet ik niet hoe ik je kan overtuigen. Edson is een stille kracht maar pikt niet alles. Daley is zeker 1 vd leiders binnen de groep, meerdere keren bevestigd door de spelere zelf.

18 september 2021 om 12:20

Beetje rare onderbouwing. Ben jij "binnenskamers" geweest?

Want zo ja dan zie ik graag een onderbouwing hoe Edson en Daley "binnenskamers" zijn.

Anyway. Daley en Edson zijn duidelijk geen leiders. Verder merk je ook dat een Anthony, Nico en Lisandro in hun eigen wereldje leven in de selectie, hetzelfde geldt voor de groep Surinamers/curacao zoals een Gravenberch, Rensch, Timber, Rensch en Klaiber. Dat valt toch aan te rekenen aan ETH en Tadic als coach en aanvoerder. ETH is dan ook geen coach en meer een trainer die spelers beter maakt en Tadic geen echte leider maar wel een persoonlijkheid. Nadeel is dat spelers zoals een Lang, Kudus, Schuurs en Labyad minder gaan excelleren in het team door o.a vertrouwen.

17 september 2021 om 19:45

Toch is Tadic wel een apart mannetje. Ik kan me nog die uitbarsting tegen Dest herinneren. Toen dacht ik echt even dat hij niet helemaal lekker in zijn hoofd was

17 september 2021 om 20:05

Dusan is gewoon hard. Keihard zelfs. Opgegroeid in de Balkan en de mentaliteit is daar gewoon heel anders. Je luistert naar gezaghebbende spelers als jongeling en je moet je plek verdienen. Noa Lang heeft bij Ajax echt niks laten zien imo, nu wel enorm goed bij Brugge. Tadic is gewoon een strijder en enorm trots als persoon, hij verwacht het allerbeste.

17 september 2021 om 20:32

Heb net dat moment van Tadic & Lang bij Telstar opgezocht en dat ging letterlijk nergens over. Tadic die een zaadbal met z'n verkeerde been de diepte in geeft en dan van Lang verwacht dat hij een sprint trekt voor een onhaalbare pass. Vervolgens wat gebaartjes van Tadic en Lang die daar op reageert, waarna Ten Hag hem vlak naast de microfoon een berisping geeft. Tja op zo'n moment begrijp ik wel dat je niet naar de ervaren speler luistert en even denkt bekijk het lekker.

17 september 2021 om 20:53

Dat is ook niet wat er eigenlijk speelde. Het ging niet om enkel die situatie. Er waren afspraken gemaakt van tevoren waar Lang moest lopen, en die pot hield hij zich er niet aan. De bedoeling die pot was dat Lang diep zou gaan steeds maar hij kwam elke keer in de bal. Die bal waar je nu op doelt was gewoon de druppel en frustratie van Tadic dat die bal ruk was. Maar Lang moest diepgaan die pot en dat deed die niet (iets in die trant, niet houden aan de afspraken in elk geval). Daarom zei Ten Hag 'het is onze wedstrijd, niet jouw wedstrijd'. Teamafspraken zijn belangrijk, ook tegen Telstar.

17 september 2021 om 22:11

Is ook lastig om het te laten zien als je nooit echt de kans krijgt. Was elke keer in de voorbereiding erg goed. Had begin vorig jaar perfect op 10 kunnen spelen in plaats van labyad. Of het jaar daarvoor zelfs siem de jong

17 september 2021 om 22:14

Ja betwijfel of dat wel echt zo is. Train nu zelf sinds een jaartje bij mijn lokale amateur vereniging met het eerste mee, en daar heb je ook van die gasten van eind 20 die denken dat de nieuwe gasten maar achter elke kutbal moeten aansprinten. Is prima dat de jonge jongens wat harder moeten werken. Maar er zijn wel grenzen he. Je gaat niet 50 meter voor lul rennen natuurlijk

17 september 2021 om 20:09

Heeft er wellicht ook mee te maken dat Lang op dezelfde positie speelt als Tadic

17 september 2021 om 23:19

Haha wat een onzin. Edson is gewoon een bankspeler geweest destijds die stilletjes op de bank zat. Tadic wordt verheerlijkt maar is ook gewoon een eng ventje naast dat hij een professional is. Dat Noa niet kon aarden komt puur omdat Tadic bang voor zijn plek was

18 september 2021 om 10:50

Klinkt aannemelijk , als tadic bang dat noa beter word als hij zelf is, is het makkelijker om hem de grond in te duwen als hem te helpen om beter te worden. Als je ziet hoe noa nu voetbalt hebben ze hem bij ajax heel erg kort gehouden iig

18 september 2021 om 10:50

Klinkt aannemelijk , als tadic bang dat noa beter word als hij zelf is, is het makkelijker om hem de grond in te duwen als hem te helpen om beter te worden. Als je ziet hoe noa nu voetbalt hebben ze hem bij ajax heel erg kort gehouden iig

18 september 2021 om 23:34

Bij Twente heeft Lang toch ook lang niet altijd de ploeg op sleeptouw genomen?

Moet eerlijk zeggen dat ik niet had gedacht dat ie het zou maken. Juist omdat ie zo’n mannetje is. Maar respect en verdiend dat hij er bij zit.De wil van Tadic is wet. Goed om te weten. Lang durft zijn mond open te trekken; is dat per se een goed iets? Ik kan me een incident herinneren ergens dit voorjaar met Lang die iets controversieels zong; toen was Valentijn een van de eersten die opriep tot een keiharde straf voor Lang. Is dat ook niet een beetje 'zijn mond open trekken', 'brutaal zijn', 'schijt hebben aan wat anderen denken of vinden' (want daar doelt hij vermoedelijk op). Die man weet echt niet wat hij moet schrijven. Toch reageren mensen er weer op, heeft hij weer zijn doel behaald. Valentijn is een genie.

17 september 2021 om 20:08

Wat trek jij voor een vergelijking man? Je mond open doen tegen een oudere ploeggenoot met autoritaire trekjes is toch wat anders dan een antisemitische liedje zingen.

Ik wordt een beetje moe van alle comments hier op voetbalzone die altijd tegen Valentijn ingaan puur om rancuneus. Dit wordt zo nog vervelender dan Valentijn zelf. Ik weet Voetbalzone een beetje loopt te stoken met dit soort posts, maar probeert het een beetje te negeren jongen.

17 september 2021 om 20:47

Ik denk zomaar dat er precies 0 antisemitische bedoelingen achter zaten toen hij dat zong. Overigens is de vergelijking inderdaad niet zo sterk als ik het zo teruglees. Wat betreft artikelen over Valentijn heb je gelijk, moet eigenlijk ook niet op gereageerd worden (ook al is het 9 van de 10 keer wel terecht wat gezegd wordt, het is bizar dat die man nog steeds op zijn plek zit).

Haha het is weer Valentijnsdag!!! Deze man kan niet meer serieus genomen worden. Aju paraplu.

Mooi dat Lang bij Oranje zit. Waar is Danjuma? In de voorselectie had hij ook gepast. Ben benieuwd wie de schifting overleeft.

17 september 2021 om 19:19

Danjuma is denk ik in Villarreal.

17 september 2021 om 19:44

Het is ook nooit is een keer goed. Het zou me niet veel verbazen als Gakpo, Lang en Bergwijn gewoon beter zijn dan Danjuma. Logisch dat hij er niet bij zit dus.

Wat klets Falentijn nu, probeert hij op deze manier zijn krantje vol te krijgen.
Hij kreeg destijds lik op stuk van Tadic klaar.
De reden die hij zegt, is niet de reden dat hij weg is

18 september 2021 om 10:54

Heb jij Valentijn ooit kunnen betrappen op een zinnige opmerking dan? Die krant is gewoon verpest wc-papier.

Het boterde niet ‘want Tadic is een Serviër?’ Wat is Lang dan, een Kroaat? Dom gelul weer van Driessen. Overigens vreemd dat Tadic nog bij Ajax speelt, totaal ambitieloos!

17 september 2021 om 19:30

Vindt jij Tadic totaal ambitieloos???
Als jij dit echt vindt, sorry hoor maar als er 1 een leider is, de wil heeft om te winnen, mensen op sleeptouw neemt, jongeren stuurt en een vechter is dan is dit Tadic wel.

17 september 2021 om 19:43

Je snapt dat dit sarcastisch is toch? Nadat die over gotze zei dat die ambitieloos is?

17 september 2021 om 19:46

@el_barca dat heb ik niet gelezen vandaar mijn reactie

17 september 2021 om 19:34

Tadic heeft de ambitie de grote leider te zijn van dit Ajax. Niks mis mee. Waar zou hij nu anders heen moeten?

17 september 2021 om 19:42

Tadic heeft nu al 80.000 keer gezegd dat Ajax van jongs af aan al zijn droomclub is. Hij speelt nu bij zn droomclub. Mag het?

18 september 2021 om 10:51

Tadic verdient een salaris bij Ajax die hij nergens anders kan verdienen. Lekker makkelijk om dan te roepen: ik blijf bij Ajax, Ajax is mijn droomclub. En terecht hoor, dat Ajax Tadic een topsalaris geeft. Hij neemt Ajax op sleeptouw, laat andere beter presteren. Geeft ze op hun flikker als ze maar iets minder hard gaan lopen etc. etc. De 40 tot 60 miljoen die Ajax elk seizoen daardoor kan binnenharken + al het zilvermateriaal, is de investering meer dan waard.

17 september 2021 om 20:29

Een beetje zoals Götze?
Dat het (weer) dom gelul is van Driessen ben ik het mee eens.

17 september 2021 om 23:25

Is ook eerste waar ik aan dacht toen hij dat zei. Wat een onzin

18 september 2021 om 10:52

Tadic speelt tenminste jaarlijks Champions League en kan daar de uitdaging uithalen. Verder is dit een klein beetje ons Ihattaren verhaal,; groot onbegrepen talent die zich moeilijk aan tactische afspraken kan houden en daardoor helaas vertrok voor er echt geoogst kon worden. Lang heeft het ook wel nodig dat hij zoveel vertrouwen en vrijheid krijgt, bij Ajax had hij dat niet snel gekregen en nu heeft hij het wel bij Brugge.

18 september 2021 om 13:17

Wat een onzin. Lang was geweldig in de jeugd en verdiende gewoon een kans.

18 september 2021 om 19:19

Je kan nog zo geweldig zijn in de jeugd, als je je in het eerste moet bewijzen en je vertikt het om je taken uit te voeren, houd het op. Je moet je plek verdienen.

'Want Tadic is een Serviër en de leider van de ploeg'

Wat heeft het er nou mee te maken dat ie een Serviër is. Bizarre beredenering.

17 september 2021 om 19:54

Daar doelt hij natuurlijk mee op eigenschappen van mensen/voetballers uit de Balkan.
Uiteindelijk heeft iedereen toch een soort beeld bij sommige nationaliteiten. Wat daar binnenskamers gebeurt weten wij natuurlijk ook niet, maar kan me wel voorstellen dat Lang een grote mond heeft tegen een leider. Denk dat het natuurlijk ook meer zo is dat hij nu zo voetbalt doordat hij vanaf moment 1 vertrouwen kreeg daar.

17 september 2021 om 20:13

Ja, ik bekritiseerde die mentaliteit dus precies, die vooringenomenheid jegens mensen uit de balkan. Dat nationaliteit een soort karaktereigenschap wordt voor meneer Driessen en dat hij het neerzet alsof het een soort vanzelfsprekendheid is. Maarja, je werkt voor de telegraaf of niet he...

Ook een Quote van Driessen. "Dat beeld liet zien dat hij (Lang, red.) niet accepteert dat Dusan Tadic iets tegen hem zegt. Dat is wel kwalijk. Op het moment dat je net komt kijken en Tadic zegt iets met de beste bedoelingen, dan ga je daar normaal gesproken niet tegen in."

"Dat leeft ook in zo'n groep, zo'n Tadic neemt dat ook mee. Tadic is natuurlijk wel een beetje de leider van Ajax."

Ik vraag me af of er bij de T een stagiaire rondloopt, vers van de middelbare school maar met een beetje talent, die niet naar Valentijn hoeft te luisteren. En die dan ook heel stoer 'aju, paraplu, Valentijntje' roept...

Dit kletst Valentijn alleen maar uit z'n nek op basis van die wedstrijd Heerenveen uit waar ze even een botsing hadden. Wat een laag niveau weer. Lang heeft het bij Ajax gewoon niet laten zien, mooi voor hem dat hij z'n weg heeft gevonden.

Valentijn kennende zal het wel zo zijn dat Tadic en Lang friends for life zijn..

Bij Club heeft die zich goed ontwikkeld, zou hij zich zo ontwikkeld hebben als hij bij Ajax had gebleven? Hij laat het niet alleen in de belgische competitie zien , maar ook in de CL. Terecht dat hij bij Oranje zit, dat is de volgende stap voor hem

Zou Driessen dit alleen baseren op die woordenwisseling ooit? Lijkt me typisch namelijk. Vraag me af of er meer dan dat is

Noa wilt zelfs op de fiets naar ajax als het moet. Mooi dat hij in Brugge op zijn plek zit. Zijn talent komt momenteel echt bovendrijven. Bij ajax viel gewoon net niet alles op zijn plek. Zijn karakter heeft daar vast ook wel een rol in gehad. Valentijn zijn verhalen neem ik echter nooit meer serieus.

Dit verhaal staat weer bol van de onzin. Tadic is de leider van Ajax, maar geen militaire dictator. En er zijn genoeg andere bij Ajax die zich ook laten gelden en niet maar slaafs achter Tadic aan lopen.

En Noa Lang wilde graag verhuurd worden, hij heeft helemaal niet gezegd 'ajax bekijk het maar'. Uiteindelijk heeft Ajax gezegd dat ze niet mee willen werken aan een verhuur, maar dat als Lang wilde gaan het een definitieve transfer zou worden. Of dat slim is geweest van Ajax kun je je afvragen, maar dat is een ander verhaal.

Fijn dat de Belgen hem lekker aan het voetballen hebben gekregen.

Hebben ze Lang ook al aan het Belgisch accent gekregen?
Zou beter zijn dan dat gebrabbel dat hij hier eruit gooide.

Iedere zin begint met: volgens mij...aannames en speculeren staan bij Valentijntje hoog in het vaandel...Noa komt er wel..zelfs met een omweg...bij Ajax zullen ze zich nog eens achter de oren gaan krabben. !!

Op een dag komt ie terug let maar op.
En geef Noa eens ongelijk, hij wilt elke week gewoon spelen. Dat gaat niet als je concurrent de aanvoerder is, en logisch natuurlijk. Maar hij doet t heel goed en sloopt heel Belgie dus het is hem gegunt en latennwe hopen dat ie in het NL elftal een kans krijgt. Ik zie hem wel voorin lopen met Depay en Malen.

Ik vond Noa Lang in de korte periode dat Ajax hem begin 2020 uitleende aan FC Twente al een speler waar je voor naar het stadion komt. De Tukkers hadden hem dolgraag nog een jaar willen huren van de Amsterdammers. Alleen koos Lang er toen voor om Ajax de rug toe te keren. Het is, vind ik, je reinste onzin om te stellen dat Lang het plezier in voetballen terugvond in Brugge. Dat gebeurde overduidelijk al vlakbij de Duitse grens.

18 september 2021 om 11:25

Noa wilde zelf ook verhuurd worden maar het probleem zat in zijn aflopende contract. Tekengeld en een hoger salaris om vervolgens aan Twente verhuurd te worden op kosten van Ajax zag men niet zitten in Amsterdam. Twente zou geen grote bedragen aan Ajax voro de huur gaan betalen. Dus verkocht men hem aan Brugge.

18 september 2021 om 12:04

@speedyafc, dank voor de heldere en begrijpelijke aanvulling. Als buitenstaander ken ik de details van de reden van vertrek van Noa Lang bij Ajax niet. Maar ik vond het als liefhebber van creatief voetbal heel jammer dat hij van de Nederlandse voetbalvelden verdween. Ik vergeet niet gauw de drie prachtige doelpunten die Ajaxied Lang op 1 december 2019 tegen FC Twente scoorde.

Het begint er steeds meer op te lijken dat VZ een samenwerkingsverband heeft met Valentijn. Laat die droeftoeter lekker praten, maar zet hem niet altijd zo op de voorgrond!

Ten hag houdt wel tadic altijd hand boven het hoofd. Ook van de week weer Anthony en haller de uitblinkers worden gewisseld maar matige tadic blijft staan.

Als Neres en Antony verkocht worden dan moeten ze zeker Lang weer terug halen. Want ik verwacht dat zij allebei volgend seizoen niet meer bij Ajax zullen spelen. Neres misschien in de winter al niet meer.

18 september 2021 om 14:56

Ik denk dat hij te duur is voor ajax, club brugge gaat hem niet verkopen voor minder dan 30 miljoen. Ik denk dat Ajax nu spijt heeft dat ze niet voor een huurconstructie zijn gegaan

Lang heeft zelf aangegeven dat hij niet weg wilde, evt wel als huur maar niet verkocht. Toen gaf Ajax aan juist alleen te willen verkopen. Hij zei echt geen aju paraplu.

Die Valentijn is niet voor niets columnist bij de Telegraaf: sensatiejournalistiek... goed voor het aantal clicks en slap om over te nemen. Noa Lang is hot topic na zijn voorselectie. De waarheid...: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/973871/weg-bij-droomclub-ajax-klaar-mee-heel-duidelijk-aangegeven-bij-ten-hag.html

Het is wel duidelijk dat Tadic geen fijn persoon is. Op het veld altijd ruzie met de tegenstander. Maar intern is hij ook niet zo heel erg geliefd. Ik kan me zijn reactie nog reageren op Lang. Dat ging nergens over. Goede voetballer Tadic maar een heel naar persoon

Ik vind dat Tadic op zijn minst een excuses had moeten maken tegen Noa en het in de kleedkamer had moeten zeggen wat Noa's taken op het zijn en verder vind ik dat Tadic & Lang hier allebei debet aan zijn omdat samenspel binnen een team als Ajax moet gewoon kunnen vind ik oftewel het draait niet om 1 speler i.d.g Noa lang of een ander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2224 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
W. WeghorstAanvaller41
J. BijlowKeeper
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

2 fans
Aanvaller, 22 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Club Brugge 12 3 4 0
2020/2021 Ajax 1 0 0 0
2020/2021 Club Brugge 29 16 7 1
2019/2020 Jong Ajax 9 5 2 1
2019/2020 FC Twente 7 1 1 0
Laatste voetbalnieuws

Noa Lang: ‘Het begon bij Ajax, toen dacht ik: wat denken jullie nou?’

Noa Lang merkt dat hij momenteel de vruchten plukt van de samenwerking met een psycholoog, zo vertelt hij in het programma Tiki Taka Touzani. De vleugelaanvaller van Club Brugge is ervan...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren