Ajacied imponeert: ‘Zijn aannames! Ik heb bijna een orgasme gekregen!’

Zaterdag, 18 september 2021 om 08:08Justus Dingemanse • Laatste update: 08:07

Ajax, PSV en Feyenoord zijn uit de startblokken geschoten en de voetbalcarrousel draait weer op volle toeren. Bij het Gentlemen's dinner van Life After Football lieten veel bekende gezichten uit de voetballerij hun gezicht zien en lieten zij voor de camera van Voetbalzone hun licht schijnen over de eerste prestaties van de traditionele top drie. Voor Evgeniy Levchenko was het optreden van één specifieke speler het absolute hoogtepunt!

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.

Poll

Wie gaat er zondagmiddag winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

47 reacties (laatste reactie door bliek)

Hij heeft een zacht linkerbeen. Zijn rechter blijft een beetje achter.
We wisten dit toch al dat hij dit kon.
Echter ben ik bang als Klaassen weer fit is dat Berghuis weer op de bank gaat zitten.

17 september 2021 om 11:12

Ik denk dat een middenveld met Berghuis op 10, Gravenberch op 8 en Klaassen op 6 ipv Alvarez ook goed kan, vooral als je de dominante ploeg bent tegen het rechterrijtje van de Ed

Ik waardeer Alvarez zeer, vooral tegen de topclubs, maar voetballend brengt Klaassen meer. Ik vind dat in ieder geval ook een goede variant.

17 september 2021 om 11:28

Klaassen is toch met de punt naar voren en vindt het dan moeilijk om Alvarez eruit te halen.
Je hebt nl ook een stofzuiger nodig en eentje die door het gaatje gaat en dat doet Alvarez, zulke spelers heb je ook nodig in je team, het wordt vooral rouleren met deze spelers en dan ben ik niet Blind vergeten want centraal moet je het houden zo en Blind zou dan op het middenveld moeten want Nico is linksback of willen we Blind linksback nu Nico er nog is of gaat.
Moeilijk

17 september 2021 om 11:46

Tegen het rechterrijtje van de ED kan je dat inderdaad doen. Maar zonder Alvarez spelen in belangrijke wedstrijden is echt een doodzonde. Hij is zo belangrijk voor de balans, pakt verschrikkelijk veel ballen af en loopt altijd net genoeg in de weg. Volgens mij zijn er nog steeds veel mensen die de waarde van Alvarez niet inzien helaas.

17 september 2021 om 12:03

@mitch

In mijn ogen minder tegen de ploegen waar je dominant tegen bent, dan moet de verdediging dat oplossen en meer 1 op 1 spelen of doordekken. Overigens Klaassen kan ook behoorlijk meeverdedigen, maar hij kan vooral ook vooruit het verschil maken als extra aanvallende pion.

Het zou in ieder geval ook een optie kunnen zijn, nogmaals, Alvarez waardeer ik zeer maar als je meer aan de bal bent heb je wellicht meer aan Klaassen erbij.

17 september 2021 om 12:05

@quancios

Eens, ligt er ook aan hoe je wilt spelen, wie de tegenstander is en hoe goed het centrum is van Ajax.

Ik vond hem lang ondermaats omdat hij teveel inleverde, maar dat doet hij nu een stuk minder en ballen afpakken doet hij meer, heeft het voor mij zeker bewezen.

17 september 2021 om 12:17

@quancios. De gedachte is logisch. Maar gelukkig zien we steeds vaker dat het opstellen van goede voetballers ervoor zorgt dat er minder controleurs nodig zijn. Hoe gemakkelijker je de bal in de ploeg houdt, hoe minder je hoeft te verdedigen. Sangare is het beste voorbeeld daarvan. Nou vind ik Alvarez een klasse beter hoor. Maar hij kan net niet goed genoeg voetballen en in de topwedstrijden breekt dat je eerder eerder op, dan dat je wat minder ballen verovert. Straks in de achtste finale tegen Inter heb je echt een probleem met Alvarez omdat je gewoon tempo, snelheid en slimheid tekort komt in je aanvalsspel.

17 september 2021 om 12:26

In hoeverre heb je daarvoor Alvarez of zo'n type nodig. Het kan, maar Schone deed het ook en dat is toch veel meer een voetballende invulling

17 september 2021 om 14:24

Klopt, met Schone als 6 voor de verdediging liep het goed, maar ik denk dat dat vooral door Frenkie kwam. Die was verdedigend ijzersterk dat jaar, liep alle gaten dicht en in de opbouw net als Gravenberch goed. (maar zelden beslissend in de eindfase) Het enige verschil met nu is dat Gravenberch laconiek oogt in verdedigend opzicht dus dan heb je een slot op de deur nodig tegen de sterke tegenstanders. Maar zoals hierboven ook al geschetst, tegen het rechterrijtje kan je prima spelen met Gravenberch-Klaassen-Berghuis.

17 september 2021 om 14:59

Haha nou ik heb Klaassen daar zien spelen, alvarez is dan voetballend echt toch beter sorry.

17 september 2021 om 16:23

@nl_modric

Het hele punt van Frenkie was, hij leverde de bal nooit in. En dat is nou net de beste verdediging. Alvarez is een zeer goede balafpakker maar hij levert hem ook vaker in dus hoeveel win je ermee, hij wordt overigens aan de bal wel steeds beter moet ik zeggen.

17 september 2021 om 17:16

Alvarez moet absoluut blijven staan. Gaat je gewoon punten kosten als hij eraf gaat. Lopen ze er aan alle kanten doorheen. Gravenbergh kan niet verdedigen (of doet het niet) en Klaassen rent te veel naar voren. Die kan er gewoon niet vanaf en heeft al bewezen veelste belangrijk te zijn.

17 september 2021 om 20:17

@quancios ik ga eens beter opletten. Ik kijk steeds vaker met een half oog naar voetbal, en dan mis je dit soort dingen. Maar hoe dan ook zou ik als Ten Hag lekker doorwisselen. Kudus moet ook nog speeltijd gaan krijgen. Beetje rouleren in een druk schema kan geen kwaad.

18 september 2021 om 02:52

Alvarez was echt weer zo belangrijk tegen sporting. Veroverd idd zoveel ballen en kan echt goed verdedigen op het middenveld. Aan de bal is ie ook echt niet zo dramatisch als wordt beweerd soms hoor. Heeft vaak 1 a 2 mo
Entjes in een wedstrijd dat zn techniek hem ff in de steek laat. Maar wel echt een slot op de deur dus. Doet mij denken aan casemiro ( type speler, natuurlijk veel minder goed).

17 september 2021 om 11:16

Ik denk dat ze allemaal genoeg aan spelen toekomen. We hebben nu weer 4 wedstrijden in 10 dagen. Goed om te zien dat we nu blessures voorin eigenlijk heel makkelijk op kunnen vangen.
Daramy een keer voor Tadic. De spelers moeten meer rust krijgen, want ik vind ons rond de winterstop altijd een uitgebluste indruk maken met als gevolg uitschakeling in Europa.

17 september 2021 om 12:05

Ajax speelt genoeg wedstrijden om lekker te rouleren. Ik vind Ten Hag ook altijd wel goed in het puzzelen van de juiste opstelling tegen specifieke tegenstanders. Berghuis zal daar ongetwijfeld vaak genoeg in passen.

18 september 2021 om 10:49

En ik ben bang dat zodra Kudus wedstrijdfit is, Klaassen naast Berghuis op de bank zal plaatsnemen. Hij is zo verschrikkelijk goed; geen idee waar zijn top ligt. Als iedereen fit is en blijft, zal de concurrentiestrijd moordend zijn. Deze concurrentiestrijd is alleen maar goed, want iedereen zal beter moeten om een basisplaats te verkrijgen. Daarnaast speelt Ajax waarschijnlijk meer dan 50 wedstrijden, dus ze zullen allemaal rustmoment moeten krijgen.

20 september 2021 om 08:19

@donn

Hij is niet alleen maar goed he de concurrentiestrijd.
Het gaat ook om het managen als er een paar komen die gaan zitten mokken kan het ook de andere kant opgaan.

Het filmpje zou eigenlijk over de wedstrijd PSV - Feyenoord gaan, maar de helft van 't filmpje gaat over een speler bij een niet relevante club in dit onderwerp? Juist ja.

17 september 2021 om 11:14

Wie zegt precies dat het daar over zou gaan?

17 september 2021 om 11:16

Er staat "analyse Ajax, PSV en Feyenoord". Dus heel gek is dit in deze niet.

17 september 2021 om 11:31

En boven het artikel staat 'ajacied imponeert', oh well...

17 september 2021 om 11:41

In de tekst boven het filmpje staat ook nog:

'voor Evgeniy Levchenko was het optreden van één specifieke speler het absolute hoogtepunt!'

Blijft toch bijzonder hoe selectief sommige hier lezen.

17 september 2021 om 11:31

Ik zie enkel dat het filmpje gaat over de start van de traditionele top 3 en de meningen van een aantal spelers hierover. Daarnaast is 'de helft van het filmpje' ook lekker overdreven van je.

17 september 2021 om 11:40

'voor Evgeniy Levchenko was het optreden van één specifieke speler het absolute hoogtepunt!'

Misschien had deze regel je op de gedachten kunnen brengen dat het met name over 1 speler zou gaan en niet over alle 3 de clubs.

17 september 2021 om 18:38

Wat is voor jouw een niet relevante club en welke wel.... kan ik even tot me zelf komen en even kijken hoe die ploegen het de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal gepresteerd hebben 🤔🤔.

18 september 2021 om 12:24

Naam van het fimlpje...analise: Ajax, PSV & Feyenoord.

Lastig als je jaloezie je niet meer instaat stelt normaal te lezen en denken

Echt een hele enge man die levchenko.. zelf een zeer beperkte voetballer en alleen maar open deuren intrappen..

17 september 2021 om 11:27

Nou nou, ben je niet een beetje aan het overdrijven? 'een enge man'? Als je hem persoonlijk kent of enige context zou geven, kan ik misschien begrijpen dat je het zegt. Dit is echter een nogal zwaar statement over iemand die antwoord geeft op vragen van een journalist.

17 september 2021 om 11:38

Dan zitten er hier op voetbalzone héél erg veel enge mannen....

17 september 2021 om 12:04

Wat maakt hem dan 'eng'?

17 september 2021 om 12:21

En dat maakt hem "eng"? 🙄

17 september 2021 om 12:28

Hahah whoa als dat je al eng maakt dan ben je denk ik nooit buiten

17 september 2021 om 12:29

Wel een lekkere meid bij hem op de bank. Waarom is hij eigenlijk eng?

17 september 2021 om 14:38

Meer irritant en houdt zich in de picture in NL door vrouwlief Victoria

18 september 2021 om 00:01

Als je van een aanname van een voetballer een orgasme krijgt ... arme Victoria ...

18 september 2021 om 02:55

Ken hem toevallig een beetje. Komt vaak op mijn werk maar vind het best een aardige gozer. Wel heel correct altijd zoals in dit interview ook.

'berghuis op rechts in de basis, zonder twijfel'. Maar vervolgens zeggen dat Antony binnen een jaar een stap hogerop gaat maken omdat ie 'niet normaal' goed is. 'haller moet vertrouwen krijgen en spelen' en dan hebben we natuurlijk ook nog 'tadic als vaste kracht'. Wil hij met 4 man in de aanval gaan spelen, of hoe moet ik dit zien?

Stelletje zakkenvullers die een beetje open deuren komen intrappen wordt er misselijk van.

Een goede aanname is gewoon het halve werk in voetbal. Als je dan hebt kan je klein zijn, geen body hebben, of zelfs niet heel snel kunnen/willen handelen. Een goede aanname geeft je minimaal een 0,5 seconden extra tijd met de bal om van alles te verzinnen.

Deze man snapt er weinig van hè? Berghuis moet op rechts… oké, en waar moet Antony dan? Op de bank?
Man man man sommige mensen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2535
2.PSV215
4.Feyenoord1912
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder97
J. ToornstraMiddenvelder93
J. BijlowKeeper90
B. LinssenAanvaller96
L. SinisterraAanvaller83
A. JahanbakhshAanvaller71
C. DessersAanvaller52
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

59 fans
Aanvaller, 29 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 10 3 0 0
2021/2022 Feyenoord 0 0 0 0
2020/2021 Feyenoord 33 19 3 1
2019/2020 Feyenoord 24 15 1 0
2018/2019 Feyenoord 33 12 5 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ajax op tactisch vlak misschien wel in staat de wereldtop te overklassen’

Hedwiges Maduro denkt dat Ajax op tactisch vlak misschien wel in staat is om de wereldtop te overklassen, zo stelde de oud-speler van de Amsterdammers dinsdagavond bij Voetbalpraat na de imponerende...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren