Derksen pakt RTL7 met Humberto Tan aan; Bruggink liket pittige tweet

Vrijdag, 17 september 2021 om 08:24Dominic Mostert • Laatste update: 08:45

De uitzendingen van de Champions League op RTL7 zijn Johan Derksen niet bevallen. Presentator Humberto Tan nam dinsdag plaats naast Jan Boskamp en Ron Vlaar, terwijl Wesley Sneijder en Dirk Kuyt woensdag aanwezig waren rondom Sporting Portugal - Ajax (1-5). Volgens Derksen waren zowel de presentator als de analisten ondermaats.

"Het is niet gebruikelijk dat we iets zeggen van collega's", zei Derksen donderdagavond met een knipoog. "Maar het leek helemaal nergens op.” Derksen verzorgt zelf de analyses van de Europa League en de Conference League op Veronica, de zender die vorig seizoen nog de Champions League-wedstrijden uitzond. Destijds presenteerden Wilfred Genee en Hélène Hendriks, met analisten als Derksen, Wim Kieft, René van der Gijp en Dick Advocaat als vaste gasten. “Die Humberto kan het helemaal niet”, vindt Derksen. “Die heeft geen kennis. Die Kuyt zit open deuren in te trappen. Wesley probeert er nog wat van te maken.”

“Dinsdag hebben we Ron Vlaar met Jan (Boskamp, red.) gezien, dat leek ook nergens op”, concludeert Derksen. Het beviel tafelgenoot Kieft niet hoe Vlaar dinsdag reageerde op de documentaire Força Koeman, waarin Ronald Koeman wordt gevolgd bij Barcelona. “Ron Vlaar ging helemaal in de emotie mee van Ronald Koeman, nadat die documentaire is gemaakt. Maar zo gaat het gewoon in de top. Je zit bij de grootste club, je staat altijd onder spanning, en daar word je ook vorstelijk voor betaald. Als iemand weet dat het er zo aan toegaat, is het Koeman wel.”

Podcastmaker Yordi Yamali van FC Afkicken, zelf soms ook analist bij de ESPN-talkshow Voetbalpraat, schreef woensdagnacht op Twitter zich niet te kunnen voorstellen dat Humberto Tan een ‘leuke avond’ heeft gehad. “Analisten die geen speler kennen, het tempo willen bepalen en al grappend de show afsluiten omdat ze naar huis willen. Wat een ongelooflijk debacle is de CL op RTL. En het komt van SBS af. Mijn hemel”, zei Yamali. De tweet werd geliket door Arnold Bruggink, analist van ESPN en donderdagavond ook aanwezig rondom Europese wedstrijden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)


Poll

Ben je het eens met de kritiek op de Champions League-uitzendingen?


102 reacties (laatste reactie door ronna)

Was inderdaad vrij treurig. Heb hem ook op Ziggo sport gezet met Van der Vaart wat echt prima was!

16 september 2021 om 19:26

Ondermaats? Ik vind de Europa League uitzendingen met Derksen juist niet om aan te gluren. Alles wat nieuw is went. Ook Humberto die de CL presenteert.

16 september 2021 om 19:33

'alles wat nieuw is went. Ook Humberto die de CL presenteert'. Neem aan dat jij hier voor jezelf spreekt en niet in het algemeen?

16 september 2021 om 19:33

Ik vind derksen ook niet top. Als hij bij ECL zit of europa league stoor ik me niet zo eraan.
Maar bij CL wedstrijden heb ik wel graag wat serieuzere analisten die het goed kunnen.
Ik vind kuyt, vlaar en sneijder ook meer voor het niveau ECL.

16 september 2021 om 20:00

truth vooral komisch dat derksen aangeeft dat Tan geen kennis heeft. Te grappig, aangezien die man zelf ook nooit iets inhoudelijks te vertellen heeft

16 september 2021 om 20:05

Tan moet dat programma in goede banen leiden, dat is wel wat anders dan de rol van Derksen.

16 september 2021 om 20:17

Ik heb niks gehoord waar ik wat aan had of dat ik dacht, oh ja , zo kan je het ook zien. Het was praten omdat er gepraat moest worden

16 september 2021 om 20:28

In het algemeen. Je kon erop wachten, want Derksen is sowieso altijd bezig met Tan als hij iets doet. Vind het juist knap, dat Tan nooit reageert. Derksen heeft het niet met nieuwe mensen en vooral als ze jonger zijn of kleur hebben. Meneertje...ik heb een mening.Maar goed, ik moest wel wennen....ik ken Tan als sportjournalist, maar heeft dat in geen jaren meer gedaan.Voor mij blijft de NOS de beste voor de CL, maar ik ben dat dan ook gewoon gewend.😳🤪

16 september 2021 om 21:26

Wat een verbazing elke keer de racisme kaart als een donker iemand word afgezeken

16 september 2021 om 21:59

Sorry, maar bij Derksen is het gewoon opvallend. Maar jij mag anders vinden....dat is niet erg🤷🏾‍♂️

16 september 2021 om 23:05

@MrKrillin ik denk dat Derksen vooral doelt op het spelletje gewoon. Tactiek etc. Namen en programma enzo kan ie zich over inlezen, en doet ie ook neem ik aan. Maar hij snapt gewoon niks van voetbal. Humberto en voetbal is geen match. Ben het verder wel met Derksen eens, heel matig en saai was het.

16 september 2021 om 23:05

Derksen heeft gewoon gelijk, het was ook tenenkrommend..heeft niks met zijn kleurtje of leeftijd te maken...

16 september 2021 om 23:06

Ja hoor daar is ie weer, we hebben een bellerrrrrr!! De racismekaart, bingo! Ongefundeerd ✔️ irrelevant ✔️ iemand van VI beschuldigd ✔️

16 september 2021 om 23:20

@llmaestro21 Ik heb geprobeerd daar een discussie over te hebben met een moderator, maar die durven hun handen hier niet aan te branden. Ongefundeerd mensen beschuldigen van racisme blijft hier gewoon toegestaan, terwijl dat in mijn ogen een zeer kwalijke zaak is. Zeker omdat er wat dat betreft ook enorm met 2 maten word gemeten. De macht van de huidige stroming is zo groot, dat niemand daar tegen durft op te treden. Derksen brand behalve een paar vriendjes heel veel mensen af ongeacht kleur.

17 september 2021 om 08:20

@sportweek fijn dat je daarover de discussie bent gestart en van hun kant begrijp ik het ook wel. Het is nu eenmaal een gevaarlijk onderwerp en voor je het weet heb je zelf een sticker op je voorhoofd.

17 september 2021 om 08:43

@FCdeRuijter ik denk dat mijn opgezette papegaai nog meer kennis heeft van voetbal/tactiek dan Derksen hoor. Dus het is lachwekkend dat hij andere programma's daarin de maat neemt, ook al heeft hij gelijk. Zelf komt hij ook niet verder dan "die kan er niks van".

17 september 2021 om 08:47

@sportweek86: Ongefundeerd mensen als racist te boek zetten is net zo verachtelijk als racist zijn. Dit soort mensen zouden direct een permanente ban van de moderators moeten krijgen, zoals ook (terecht) mensen met een racistische opmerking krijgen. Het is al lang geen gelijke monniken, gelijke kappen meer en dat is schrijnend. Ik ben het zeker niet altijd eens met Derksen, maar hij is wel iemand die een mening durft te hebben, ook al is die tegen de stroming.

17 september 2021 om 09:19

En Humberto moet gewoon überhaupt van het voetbal , mij optiek helemaal van tv, afgehaald worden.

17 september 2021 om 09:20

Humberto was ook niet het probleem maar er zaten 2 analisten naast hem die volledig door het ijs zakte. Wat een wanvertoning.

17 september 2021 om 10:06

Wat een onzin dat heeft er niks mee te maken. Hij zegt gewoon hoe het is

17 september 2021 om 12:50

Ik vond ook Humberto helemaal niet slecht hij zit daar als presentator en deed het gewoon redelijk goed, en hij is geen onbekende vroeger bij studio sport voor de ouderen onder ons, en ook had hij pas geleden nog een voetbal programma die VTBL heette.

Het waren echt meer Ron Vlaar en Jan Boskamp waar ik me beetje aan irriteerde, waarom zegt niemand daar iets over je kan me toch niet vertellen dat mensen hun goede analisten vinden.

16 september 2021 om 20:00

Wel grappig ook dat Bruggink die Tweet gaat liken. Dat is een van de meest slechte analisten op de Nederlandse TV

16 september 2021 om 20:54

Bruggink is wat saaier/degelijker, maar vergeleken bij deze mannen een geweldige vakman. Met name Sneijder valt me enorm tegen. Hij zit daar totaal futloos, voegt inhoudelijk niks toe en moet het ook niet bepaald hebben van zijn humor.humberto moet het houden bij het oplezen van de autocue. Daar kan hij met zijn feelgood act zijn ei kwijt.17 september 2021 om 08:48

Vind ik niet man. Hij legt altijd alles altijd goed uit en je ik proef weinig afgunst bij hem als hij over Ajax praat bijvoorbeeld. Hij kan elke club wel goed analyseren. Bij mij is hij 1 van de betere maar goed ieder zijn voorkeur.

17 september 2021 om 09:52

Waar heb jij het nou weer over? Misschien moet je eens echt luisteren naar Bruggink. Het komt er misschien wat minder enthousiast uit, maar is inhoudelijk toch echt een van betere analisten. Heeft iets zinnigs te melden en doet waar hij voor betaald wordt.

Daar kan Sneijder nog veel van leren. Die zit echt gewoon simpel zijn zakken te vullen daar.

17 september 2021 om 12:13

ik vind Bruggink zeker beter dan een Sneijder, Kuyt, Willem Vissers, Jan Van Halst en Arno Vermeulen bv maar ik vind hem ook alles behalve een geweldige analist. Cruyff en Van Gaal waren denk ik de laatste topanalisten die ik in Nederland heb gezien

Het was inderdaad niet veel soeps. Vooral Humberto vond ik echt helemaal niks. Kan niet echt een vinger op de zere plek leggen, maar het straalde bij hem niet echt uit alsof die een voorbeschouwing van een voetbalwedstijd zat te presenteren. Het oogde allemaal zo nep van zijn kant. Als de regisseur binnen was gelopen dat zij zouden overschakelen naar een korfbal wedstrijd, dan was die waarschijnlijk op dezelfde gespeelde enthousiasme doorgegaan

16 september 2021 om 20:06

Volgens mij snap je het niet helemaal, Humberto is de host en de presentator, het is juist zijn taak om dit te doen en de ex voetballers hun zegje te laten doen. Zijn taak is om ze te introduceren en de programma gaande te houden en zorgen dat over het algemeen alles volgens schema verloopt en dat het publiek precies weet wat er op elk moment gebeurt.

16 september 2021 om 20:17

Het is geen spelletjes show. Wie van de 3. Het is een voor- en nabeschouwing en dat hoort gepresenteerd te worden door mensen met voetbalkennis. Wilfred, Wietze, Jan Joost zijn ook presentatoren maar dan wel met verstand van zaken. Volgens mij snap je het zelf niet zo.

16 september 2021 om 20:40

AyCarmaba. Ik vind een presentator vaak een beetje de verkoper van de show. En ik heb liever een verkoper die uit een passie van het product praat dan een verkoper die een Wikipedia pagina uit zijn hoofd kan opdreunen. En dat gevoel had ik bij Humberto. Of die nou tv's of vibrators verkoopt, het verschil ga je hij hem niet merken

16 september 2021 om 21:02

Wilfred en verstand hebben van zaken... Die is al lang blij dat ze bij VI al jaren niet meer serieus over voetbal praten want dan valt hij zo ontzettend door de mand.

17 september 2021 om 10:58

@ayCaramba, denk dat Tan nog teveel leeft in zijn latenight show. Want als je daar zit, moet je wel verstand van het spelletje hebben. Dat is er met de jaren uitgesleten. Daarnaast moet je een team hebben wat chemie met elkaar heeft. Dat zag je totaal niet terug. Het kan misschien nog groeien, maar denk dat dit team al op zn plafond zit of ze moeten het roer omgooien en er echt voor gaan leven.

Sneijder was misschien wel de ergste.
Die was negatief om het negatief zijn. Interessant lopen doen door te zeiken op wissels terwijl ajax allang al de wedstrijden in de pocket had.

Niveau van analisten daalt met het seizoen helaas.

16 september 2021 om 19:35

Let wel dat ik persoonlijk nog wel het echte dieptepunt aan Sneijder vond dat hij voor de wedstrijd eigenlijk al aan gaf zich totaal niet te hebben voorbereid en geen idee te hebben bij hoe Sporting speelde, dat zou hij na de wedstrijd wel analyseren. Dan neem je toch ook je collega's en kijkers niet serieus terwijl je hier rijkelijk voor betaald wordt. Hiernaast lijkt het ook een thema te zijn op het moment bij de analyses van RTL 7 dat er een filmpje wordt gestart met allemaal inkoppers (wat met beeldmateriaal hier aan gekoppeld niet erg hoeft te zijn), maar vervolgens de 'analisten' hierna ook nog even heerlijk direct na het filmpje al die punten in exact dezelfde bewoording herhalen en dan een blik op zetten van ' zo ik heb hier toch even mijn kennis geëtaleerd'. Let wel dat ik de gemiddelde analist vaak al van weinig niveau vindt, maar RTL spant op dit moment met de hele show eromheen wel echt de kroon.

16 september 2021 om 20:33

Ik heb lang niet alles gezien, maar wel het einde, en daar ging Sneijder stoer zitten doen dat hij de scheidsrechter bij zijn eigen wedstrijd voor paardenlul had uitgemaakt. Je kan ook in de tussenliggende tijd bedacht hebben dat je misschien wel een slecht voorbeeld bent met dat soort taalgebruik. Maar nee hoor, Sneijder gaat het op TV nog eventjes dunnetjes over doen.

16 september 2021 om 19:55

Het was allemaal niets, maar humberto was voor mij de aller ergste. Wat een drama.

16 september 2021 om 19:58

Als je bij VI ingaat op hun uitnodigingen kun je niet meer stuk daar, wss heeft Kuyt een keer nee en bedankt gezegd. De hypocrisie en onzin die uit de mond van Derksen komt kent trouwens echt geen levels “Het is niet gebruikelijk dat we iets zeggen van collega's" Hahaha OK Johan.

16 september 2021 om 20:02

Ik weet niet of dat de reden is. Wat ik wel weet is dat ik Kuyt ook een vreselijke analist vind

16 september 2021 om 20:07

Wat wil VI met Kuyt dan denk je? Die man heeft niets zinnigs te melden, dan hoor je niet in een programma als VI.

16 september 2021 om 20:09

Daar lijkt het op idd. Sneijder komt namelijk over als een van de domste analisten. Kuijt had wel zijn huiswerk gedaan maar komt vervolgens met kinderlijke voorbeelden van open deuren die iedereen al wel weet.

16 september 2021 om 20:10

Hahaha denken dat Johan Dirk Kuyt überhaupt uitnodigd. Dan kijk je dus echt nooit. Ik vind het grappig dat veel derksen-haters zelfs als hij iets zgt waar 90% van de kijkers het mee eens lijkt te zijn toch nog even willen benadrukken dat Derksen zelf niks mag zeggen.

16 september 2021 om 20:12

Want VI kijk je voor zinnige informatie? Je maakt een grap hoop ik?

16 september 2021 om 20:15

@bustaramz Derksen mag alles zeggen, en waarom doe je alsof Kuyt blij moet zijn om uitgenodigd te worden daar? Het is eerder andersom.

16 september 2021 om 20:21

Ik zeg dat Derksen Kuyt niet aan tafel zou willen hebben. Niks over blij moeten zijn met een uitnodiging. En dat is niet omdat Kuyt geweigerd heeft maar omdat Dirk gewoon vrij weinig te melden heeft.

16 september 2021 om 20:25

Iets meer respect voor Kuyt graag. Hij is een cult held in Liverpool en Rotterdam en wss ook bij Fenerbahçe. Overal geliefd waar hij heeft gespeeld en een belangrijke speler voor oranje geweest. Je mag best fan zijn van zo’n kroeg show omdat ze je laten lachen maar geef het niet teveel waarde.

16 september 2021 om 20:27

Als voetballer was Kuyt idd een held bij Feyenoord, maar dan hoef je toch niet meteen een fan te zijn van de mens of analist Kuyt? Van Hooijdonk is voor mij als Feyenoorder als voetballer ook een grote held maar met de mens en analist Van Hooijdonk heb ik verder weinig en dat heb ik ook met Kuyt

16 september 2021 om 20:36

Precies wat Japie zegt (de wonderen zijn de wereld nog niet uit dus). En ik toon geen "respect" omdat ik hem vrij weinig vind melden? Mensen hebben tegenwoordig de mond vol van respect maar weten volgens mij niet eens meer wat het betekend.

Ik vond het ook echt niks aan zowel voor als nabeschouwing moet ik eerlijk zeggen. En daarnaast verwacht ik ook een paar sfeer beelden vanaf het veld na zo’n overwinning. Die analyses zit ik totaal niet op te wachten.TJaa ik moet eerlijk toegeven dat ik Vlaar, sneijder en kuyt ook helemaal niets vind.
Ze kunnen niet analyseren maar zeggen gewoon wat iedereen ziet. Ze brengen ook niet echt sfeer en trappen open deuren in.

Ik heb dan liever Marco van basten, kieft, gullit of desnoods van der gijp. Die komen nog met bepaalde inzichten en analyses.

16 september 2021 om 19:33

Ik moet eerlijk toegeven dat jullie dan er helemaal niks van snappen, als ik naar Sneijder luister leer ik elke keer weer wat nieuws bij. Sneijder viel gelijk op dat Berghuis heel vaak word overgeslagen, die analyse had vd Vaart ook eerder gemaakt maar toen PSV tegen 10 man van Benfica speelde gaf hij weer een hele sterke argument waar de probleem aan lag terwijl iedereen stomverbaasd zich afvroeg hoe PSV niet door was gekomen begreep ik dankzij Sneijder waar het mis is gegaan. Als ik iemand een geweldige analist vind dan is dat wel Sneijder.

16 september 2021 om 20:21

Is dit sarcastisch? Zijn waanzinnige analyse dat PSV het veld groot moest houden tegen 10 man en dat de backs moeten komen ipv er al staan? En dat de wissels niet geschikt zijn voor de kleine ruimte? Dat is toch allemaal niks nieuws hoop ik?

17 september 2021 om 04:16

Voetbal is ook geen hogere wiskunde en je haalt de analyse uit zn context. De 1 zei als deze moment erin ging, de ander zei mandueke zat niet in de wedstrijd maar het had niks met momenten of vorm te maken, Sneijder zei dat er geen idee achter zat met man meer situatie, gewoon de veld breed houden en de spelers aansturen inplaats van dat ze elkaar in de weg liepen. Hij geeft toch direct aan waar de oorzaak ligt. Dat is toch een hele sterke analist inplaats van gaan analyseren waarom Zahavi een lege doel mist want dat is niet de oorzaak waarom PSV niet is doorgegaan en iedereen wilt toch wel weten waar het dan mis is gegaan. Denkje dat Sneijder een koekebakker is ofzo? Die weet meer over het spelletje dan heel voetbalzone bij elkaar en is 1 van de grootste voetballers ooit wat Oranje heeft gehad en dan zou je je voetbalvisie moeten bijstellen want volgens mij ken je hem gewoon niet volgen. Constant geeft die bij zijn analyses aan waar we ons niet druk over moeten maken en hoe je voetbal juist wel moet bekijken maar je begrijpt ten eerste niet wat die man probeert te vertellen en waar die heen wilt.

16 september 2021 om 19:34

Eigenlijk zeggen vrijwel alle analisten toch wat iedereen ziet. We doen allemaal alsof voetbal zo ingewikkeld is. Valt best mee allemaal. Er is gewoon teveel gepraat over op tv.

16 september 2021 om 19:48

Eens. Weet niet wanneer ik voor het laatst iets “geleerd” heb van een analist.

16 september 2021 om 19:56

Vd Gijp is de enige vind ik. Als hij serieus analyseert zonder grappig proberen te doen is hij de enige die dingen ziet die anderen niet zien. Dingen als die aftrappen of waar een speler naar kijkt ofzo. Ook buiten voetbal komt hij met fragmenten of dingen die hem opvallen. Niet dat hij nooit fout zit of onzin zegt, maar hij heeft echt wel een goed observatievermogen. Helaas gebruikt hij het te weinig en is hij teveel met grappig doen bezig.

16 september 2021 om 20:18

Daniel De Ridder en Heitinga vond ik enorm goed. Die zeiden inhoudelijk helemaal niks maar ik heb me wel rot gelachen om hun analises

Had je kunnen verwachten dat opa Snor z'n plasje er overheen ging doen. En weer door...

16 september 2021 om 19:22

Hij heeft volkomen gelijk. Het leek helemaal nergens op. En niks weer door. Ik mag toch hopen dat ze er wat aan gaan doen.

16 september 2021 om 20:45

@hendrik: hij heeft helemaal gelijk, maar waar ik moeite mee heb is dat hij zelf de kans krijgt te laten zien hoe het wel moet... en die kans niet grijpt. Ik heb net zijn 'analyse' van de wedstrijd van Vitesse zitten kijken. Inhoudelijk geen woord over de wedstrijd of een speler. Hij kwam tot 'de Graafschap speelt leuker voetbal dan Mura'. En verder 2 zinnen over dat het Gelredome nooit gevuld gaat worden. Dat is dan zijn analyse. Wat mij betreft moet je dan gewoon je mond houden over anderen.

16 september 2021 om 19:56

Het is een 1 van de eerste keren dat hij gelijk heeft. Wat was dit dramatisch slecht.

Ik was hier al bang voor toen bekend werd dat het naar RTL zou gaan, het was inderdaad een aanfluiting. Ik ben blij dat ik Ziggo sport heb en daar Van Der Vaart kon zien, die kan dat een stuk beter.

Ik kijk normaal graag de voorbeschouwing om een beetje in de stemming te komen en de spanning op te bouwen. Dit was echt een begrafenissfeertje met analyses van echt dramatisch niveau. Het tempo was zo enorm traag, ik heb me kapot geergerd.

Tan is heel zwak als presentator. Kan geen gesprek leiden. En de analisten bakten er inderdaad ook erg weinig van.

T was werkelijk beschamend hoe slecht t was. Echt een aantal keren gewoon cringe. die video analyse van kuyt, dat was ook zooo slecht. Kuy had duidelijk moeite om dat scherm te besturen, maar wat erger maakte, hij legt t heel slecht uit. De situatie die hij aanhaalde, leidde tot niks..op een gegeven moment wachtte ik op een situatie dat naar een mooi aanval zou moeten inleiden, maat nee hij was klaar. Echt op espn als bruggink zoiets doet, dan denk ik soms idd arnold of kenneth. Die tan die gewoon veels te lief is. Echt kansloos.

Wat een trieste figuur die Johan Derksen. Elke week verliest hij meer sympathie en geloofwaardigheid. Wil je kritiek leveren dan is dat prima. Maar altijd op dezelfde mensen en je vriendjes maar schot houden? Nee Humberto Tan is geen topper. Maar van die 3 is Sneijder nog wel de meest waardeloze. Sinds hij op tv komt heb ik nog nooit iets zinnigs gehoord en het lijkt alsof die man er met zijn gedachte helemaal niet bij is. Hij praat maar zegt niks. En wil er ook niet iets van maken. Maar nee hoor. Bij Derksen gaat het alleen om Kuijt en Tan. En vele andere op zijn selectieve lijstje.

16 september 2021 om 19:36

Ik weet het niet, maar volgens mij is Derksen door de jaren heen niet bepaald heel positief geweest over Sneijder?

16 september 2021 om 20:15

Nu hij weleens in de uitzending komt verbleekt alle kritiek meteen.

16 september 2021 om 20:58

Heb hem 1x in de uitzending gezien en toen kwamen zij juist met elkaar in discussie omdat derksen kritiek op sneijder had? Dus weet niet precies wat je bedoelt?

16 september 2021 om 19:42

Triest he. Echt absurd. Zo overduidelijk als wat en zo ongeloofwaardig. Nu ook weer, enkel compleet afbranden maar met goede fatsoenlijke argumenten komen ho maar. Wat een sneu figuur is het. Maar ja men ook snappen dat dat een bepaald verdienmodel is geworden. Daar kan zo'n Driessen ook wat van. Zo blijven ze relevant en genereren ze aandacht en clicks. Daar zorgen wij oa ook voor gek genoeg. Tsja.

16 september 2021 om 20:10

Ik luister ook het liefst naar Sneijder van die 3 personen. Kuyt heeft helemaal niets te melden en Tan is totaal ongeschikt als presentator van zo'n programma.

Ik vond het met kuyt en sneijder tenenkrommend slecht.
Slap gewauwel en kwam niets zinnigs uit

Sneijder lig overhoop met de ajax aanhanger. En Derksen is een zeikerd overal over alleen zijn grote vriend bas nijhuis.

16 september 2021 om 19:39

Sneijder kan wel overhoop liggen met de Ajax aanhang, iets wat mij helemaal niet interesseert, hij is als analist zo slecht met Kuyt samen en niet te vergeten Tan.

16 september 2021 om 19:52

Ik zeg ook niet dat het een geweldige analist is maar ze zijn alle twee even erg sneijder Derksen

16 september 2021 om 19:56

Ik val je niet aan hoor maar Derksen zegt tenminste nog iets inhoudelijks, bij die andere 2 heb ik mijn tv geluid uit gezet en de radio langs de lijn maar aan gedaan

16 september 2021 om 20:03

Dat weet ik en ik snap je, maar Derksen is ook een flapdrol, ik kijk liever naar voetbalpraat dat gaat nog over voetbal 👍

De fout is natuurlijk de bijna 1op1 overname van het concept bij SBS maar dan op de toon van Studio Voetbal.

Toon wat ballen en pak het anders aan. Verzin iets. Je hebt de crème de la crème van het voetbal, aan die potjes in de CL heeft het niet gelegen. Wees dan wat creatiever dan met het format te komen dat door iedereen inmiddels wordt uitgekotst.

VI is de uitzondering, omdat de heren zoveel ervaring hebben en het praten aan een tafel inmiddels zo beheersen dat het altijd natuurlijk over komt. Het is niet altijd hoogstaand, maar dat nemen we op de koop toe.

Sneijder is al jaren een vriend en een bron van Derksen. Daarom is Derksen coulant voor het verschrikkelijke optreden van Sneijder. Dit was echt heel erg slecht. Gelukkig kon ik lekker naar Ziggo overschakelen om niet verder te hoeven kijken.

Tenenkrommend. En dat Kuyt en Sneijder beide niet wisten wat Ten Hag bedoelde met stoicijns blijven voetballen en er een beetje lacherig over deden, dan snap je er echt niks van en dan heb je als analist daar helemaal niks te zoeken.
Kap nou eens met net gestopte voetballers als Analisten te vragen. Het is werkelijk waar niet om aan te gluren.

Heel RTL heeft gewoon een bepaalde Europa league sfeer over zich heen hangen. Misschien dat het gaat wennen maar het voelt echt aan als het tweede niveau.

Ik vind de discussies over analisten best fascinerend. Ik ken echt helemaal niemand die voorbeschouwingen en/of 5 minuten geneuzel in de rust echt kijkt. Je weet hoe laat je cluppie speelt, dan zet je de tv op die zender. In de rust zap je wat. Dat geleuter over druk zetten en analisten die niet eens normaal kunnen praten (youri Mulder en Ronald de Boer).

16 september 2021 om 20:25

Toch kon ik wel genieten van de analises van Cruyff en Van Gaal hoor. Dat waren imo echt wel topanalisten

17 september 2021 om 01:20

Dat is het verschil tussen mensen die de tv aanzetten voor hun cluppie en mensen die meer van het spelletje zelf houden. Ik lees/kijk geregeld voetbal technische analyses. Tactiek is een onderdeel waar ik me graag in verdiep en dan is het wel interessant om de analyses te zien.

17 september 2021 om 11:50

Als voetballiefhebber vind ik de analyses van een wedstrijd (rust of voorbeschouwing) vaak zelfs leuker dan een wedstrijd zelf.

Vond het helemaal niet slecht, beetje hetzelfde als vanavond. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik sowieso de NL analyses oversla, omdat ik het niveau in de breedte gewoon ondermaats vind .

En als dan ook nog de een kritiek gaat hebben over de ander, dan wordt het helemaal droevig.

Zegt Derksen dit nu serieus? Hij nam zelf niet eens de moeite om wakker te blijven als hij en zijn zooitje een wedstrijd moesten analyseren (wat pijnlijk duidelijk was).. Slechtere punditry dan dat van Veronica van de laatste jaren is er niet te vinden, en dan durft hij commentaar te hebben op Tan. Het was een verademing om eens naar iemand te kijken die geen persoonlijke vendetta’s op tv zit uit te vechten onder de noemer van keurige analyses..

Waar maakt iedereen zich druk om? In de rust heb je letterlijk 2 minuten een ‘analyse’ voordat er weer reclame is. Je kan niet eens een hele zin uitspreken.

Waae maakt iedereen zich zo druk over, bijna emotioneel zelfs. VI trekt gemiddeld tussen de 800.000 en 1 miljoen kijkers. Dat kunnen weinig programma's zeggen die al 20 jaar lopen. Genoeg alternatieven, maar blijf maar lekker allemaal schuinbekken om VI jongens. Volgend jaar gaat Derksen weg, dan kunnen jullie weer lekker zuur zijn over andere dingen! Je zou je maar druk maken om de voetbalmening van een persoon die jullie niet kennen.. echt sneu haha

Ik mag die Derksen met zijn meningen over van alles en nog wat, niet zo... Maar hier heeft hij wel een terecht punt. Het niveau was beneden alle pijl. Vooral hoe warrig Humberto Tan over kwam en Sneijder die zich erg slecht had voorbereid. Sneijder die toegeeft op tv dat hij niet weet hoe Sporting speelt, de keeper van een amateur club beter is dan Pasveer, de wissel van Anthony wat hij niet snapt etc. Ik hoop dat het de laatste keer was met deze "analisten".

Tan is ook afhankelijk wie er bij hem aan de tafel komt zitten. Ik weet niet wie er verantwoordelijk is voor de analisten die ze aan tafel vragen.
En als je ergens aanschuift bereidt je dan tenminste een beetje voor; Laat tenminste merken dat het je interesseerd. Voor de rest is het wel typisch VI om af te geven op andere voetbalprogramma's

Geen 1 kritische vraag van Humberto.. Verrassend weer

Sneijder is 3x helemaal niks. De houding van "horen jullie allemaal watt ik durf te zeggen" straalt er wel erg duidelijk vanaf

Ze moeten het europese voetbal en de Eredivisie invullen met de beste mensen. Dus dan moet je het doen met Vd Vaart, Marciano Vink, Boskamp, vd Gijp, Kieft, Perez, van Basten, Gullit, Hiddink, Sneijder, Theo Janssen en Ron Vlaar is ook een prima toevoeging. En presentatie inderdaad Genee, van Gangelen, van Gelder of misschien wel Sjoerdje van studio voetbal die kan dat ook wel leuk. Hier moet je een team mee maken. Humberto moet gewoon lekker zijn actuele talkshowtje blijven.

Topic over Johan Derksen en alle meneertjes hier vinden we weer wat van. Je wordt toch schijt moe van al die meningen, de een mag hem de ander vind het programma helemaal kut en hem een klootzak. Joh ik weet het nu allemaal wel, ga eens iets interessants melden over voetbal.

naar de analisten luister ik niet, en waarom ze analyseren niet, ze kletsen maar wat uit hun nek, helaas en vooral de heren Kieft en Derksen zitten als programma opvulling. Dus ja de NOS analyseert nog het beste van alle programma's, maar die hebben deze uitzendingen niet . jammer

17 september 2021 om 08:53

Jij vind Pierre van Hooijdonk, Ibrahim Afellay en Arno Vermeulen analisten die iets toevoegen?

Ik vind Kenneth Perez, Theo Janssen, Johna Boskamp, Rafael vd Vaart en bij vlagen Wim Kieft goede analisten, maar die zitten allemaal bij verschillende zenders

Alles wat Humberto doet is ondermaats, dus was er nu iets anders verwacht ?

Johan Boskamp samen met Wesley Sneijder en een andere presentator dan kan het nog iets worden. Maar nu worden 2 redelijk goede analisten gekoppeld aan 2 'analisten' die niets of niets nieuws hebben te brengen en een slechte presentator. Vorig jaar had je op RTL 7 die 2 presentatoren die daar met Johan Boskamp en Theo Janssen zaten. Die presentator met dat staartje vind ik niets, maar die andere is prima. Ik zou hem op de plek van Humberto Tan zetten.

Vooropgesteld, ik heb een hekel aan Derksen en consorten. Hier hebben ze echter gelijk. Niet om aan te gluren. Een soort uitgesmeerde alcoholvrije kletsavond van twee voetballers die zich niet voorbereiden olv een gezellige Lgbtqiap+ presentator die voor oubollige pinda's en chips zorgt. Kunnen we terug naar iets meer zakelijkheid tav voetbal en vooral de wedstrijd van de avond?

Waarom al die waardeloze analisten . Gewoon lekker voetbal kijken . Je eigen mening vormen en daarna lekker met vrienden over voetbal ouwehoeren en niet luisteren naar de mening van Derksen Schneider etc . Zo zou het moeten zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren