Sneijder: ‘Ik durf te wedden dat de keeper bij DHSC beter is dan Pasveer’

Woensdag, 15 september 2021 om 21:58Jeroen van Poppel

Ajax staat in de rust van de Champions League-wedstrijd op bezoek bij Sporting Portugal knap met 1-3 voor. Een smet op de avond tot nu was de tegengoal van Paulinho, die profiteerde van een grote fout van Remko Pasveer. In de studio van RTL7 zijn Dirk Kuyt en Wesley Sneijder kritisch op de doelman van Ajax, die de geblesseerde Maarten Stekelenburg vervangt.

Matheus had een fraaie steekpass in huis, waardoor Paulinho in het zestienmetergebied aan de bal kon komen. De situatie leek onder controle, daar Lisandro Martínez aan de binnenkant dekte. Toch besloot de twijfelende Pasveer uit zijn doel te komen, waardoor Paulinho zijn kans schoon zag en afdrukte. De doelman van Ajax liet de bal bovendien onder zijn lichaam doorglippen en zag die langzaam over de doellijn rollen.

"Ajax heeft het goed gedaan, zonde van de tegengoal alleen", zegt Kuyt. "Misschien is het toch de spanning, hij maakt de verkeerde keuze om uit te komen, daardoor staat hij niet lekker op zijn benen. Dit is gewoon een fout." Sneijder doet daar nog een schepje bovenop. "Dit is een hele grote fout, op dit niveau... Er is niks aan de hand en het wordt 1-2 door de keeper. Ik durf te wedden dat de keeper bij mijn amateurclub DHSC beter is."Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door jaakke)
15 september 2021 om 23:34

Hier heb ik echt een pest aan, fans die echt geen enkel (terecht) tegengeluid pruimen. Als je echt een oprechte liefhebber van je club bent veroordeel je je te trainer in deze: meneer gooit het op gemakzucht!!! De tegengoal is toch regelrecht geblunder!? Heeft niks met gemakzucht of nonchalance te maken! 🙀

16 september 2021 om 08:00

Dat is typisch ten Hag die zal altijd een smoes vinden om zijn spelers te “beschermen”. Je moet toch gewoon de waarheid kunnen zeggen. Iemand afvallen hoeft niet maar je mag wel zeggen als iets niet goed is. Het zijn volwassen mensen denk je dat hij zelf ook niet weet dat het dramatisch is hoe hij speelde. Als je hem dan toch nog gaat verdedigen wordt het nog lachwekkender. Zeg gewoon hij speelde niet zijn beste wedstrijd en dat kan gebeuren klaar. Maar nee hoor…..

16 september 2021 om 18:40

Ik kan me voorstellen dat ten hag in gesprek met pasveer andere woorden gebruikt dan tegenover de media.

Heb de transfer van Pasveer nooit gesnapt. Een keeper met zoveel blunders altijd. Ook zeer slordig in het voetballende gedeelte. Hier had Ajax een kwalitatief betere keeper moeten halen afgelopen zomer.

15 september 2021 om 22:06

Pasveer is een prima reservekeeper. Zaterdag tegen Zwolle nog een erg knappe bal gepakt. Beetje jammer om die kerel nu te bashen op 1 (erg domme) fout.

15 september 2021 om 22:09

Nou, het is dat het buitenspel is, maar wow..... daar had Pasveer wel bij moeten zitten hoor.

16 september 2021 om 07:19

Heb je de wedstrijd tegen psv gezien? Daar zag hij (net als een aantal andere spelers) er niet goed uit. Tot nu toe heef hij twee belangrijke wedstrijden gespeeld en beide wedstrijden zag het er gewoon niet goed uit.

15 september 2021 om 23:00

Vond hem voetballend juist heel sterk vandaag, zelfs met een voor assist.

15 september 2021 om 23:33

Elke bal aan zijn voet deed mn billen samenknijpen…….

16 september 2021 om 13:18

Veldspelers zien de keeper vaak als een vreemde eend in de bijt, het buitenbeentje. Overmars moet als oudvoetballer niet de fout maken te denken dat de keeperspositie niet belangrijk is. Er zal in de landen om ons heen (Duitsland, Frankrijk, Belgie, Spanje) toch wel een getalenteerde keeper rond lopen die valt te strikken?

Populaire uitspraak, respect jegens Pasveer is ver te zoeken. 1 fout maakt hem geen waardeloze keepert...

15 september 2021 om 22:07

1 fout haha. Beetje triest dat Ajax met zoveel geld geen fatsoenlijke keeper kopen.

15 september 2021 om 22:12

En 3 fouten? Had voor de rust klemvast moeten hebben en bij de afgekeurde goal zat die ook totaal fout. Schandalig dat Ajax geen fatsoenlijke keep heeft gehaald van het geld wat ze in die nieuwe
(totaal onnodige) buitenspeler hebben geduwd...

15 september 2021 om 23:04

Hij maakte wel meer fouten. Naast de hieronder aangegeven fouten ook meerdere keren bijna in de fout in balbezit. Gewoon een hele slechte ajax onwaardige keeper...kan gewoon nier

16 september 2021 om 02:52

LindaNolta zegt 1 fout, maar als de goal op de keeper aan te rekenen is, wil niet zeggen dat dat dan de enige fout is. Maar vaak is dat hetgene wat wordt onthouden, omdat daar een goal uit voortkomt.

Toto is binnenkort failliet met Sneijder als Koning Toto… overigens was de opmerking van Humberto hierna wel mooi: “maar jij mag voorlopig niet bij die club komen” 😂

15 september 2021 om 23:26

Ik heb ook echt hardop gelachen van die opmerking van Tan. Sneijdertje voelde hem wel. OT: Pasveer grandioos in de fout bij de 1-2 en dat hij zomaar die bal weg bokste aan het einde van de eerste helft. Buitenspeldoelpunt was erg goed ingekopt, menig keeper had die niet gepakt. Bal die van de paal terugkwam pakte hij dan wel weer erg goed begin tweede helft.

15 september 2021 om 23:45

Pasveer had überhaubt die bal moeten hebben die wéér onder hem doorging. Dat hij hem daarna pakte is fijn. Maar die bal had hij in eerste instantie al moeten hebben.

Onnodig om hem te bashen. Kan zeker goed keepen. Maar vandaag was wel slecht van zijn kant.

Wes is beetje niveau bijna leeg balkje op voetbalzone.

15 september 2021 om 22:40

Een vol balkje zegt iets over kwantiteit, niet over kwaliteit.

15 september 2021 om 22:51

Zat mensen die zich een ongeluk posten met een leeg balkje, alleen moeten die steeds een nieuwe account. Gezien hoe makkelijk het is een vol balkje te hebben, zegt een lege meer dan een volle.

15 september 2021 om 22:51

Klopt een vol balkje zegt niet veel, maar een leeg balkje zegt vrij veel

15 september 2021 om 23:37

Zal best, maar hij hij heeft hier volkomen gelijk, Pasveer heeft helemaal niets bij Ajax te zoeken.

Dit kan toch ook niet 2 keepers van 37 en 39 terwijl Onana al een jaar niet speelt , dure spelers kopen maar een keeper ho maar dit mag Overmars zich best aantrekken ,

15 september 2021 om 22:20

Hoezo hebben Gorter en moet gewoon opgesteld worden.

15 september 2021 om 22:55

BJP79 Helemaal gelijk heb je zei t vooraf aan de wedstrijd nog tegen een collega. Ik zeg Stekelenburg en Pasveer zijn al rijp voor t bejaardenhuis met walking football.. Gorter laat tocj gewoon zien een prima keeper te zijn..

16 september 2021 om 00:39

Ik kan echt niet begrijpen dat er geen fatsoenlijke keeper is gehaald, aan het begin van het seizoen was het al lang duidelijk dat onana voorlopig niet mee zou kunnen doen en waarschijnlijk toch niet ging verlengen en dat stekelenburg met zijn leeftijd en jaren lang niet gespeeld blessure gevoelig is. Dan haal je toch gewoon een vatsoenlijke doelman en als je niet wil kopen omdat je nog hoop hebt in onana dan huur je toch er ergens 1, een areola (geen idee of je het zo schrijft) van psg of een andere keeper waar je tenmiste nog fatsoenlijk de champions league mee in kan

Tsja, een beetje niveau loos analyseren dit. Misschien is hij inderdaad beter, maar dit vind ik niet netjes. Slecht is slecht en dat mag je benoemen, maar je hoeft niet iemand te kleineren op tv...

Die reactie van Humberto daarop was goud!

15 september 2021 om 22:25

Haha ja, doodzonde dat VZ die eruit haalt. Durf te wedden dat wanneer ze die als header gebruiken ze nóg meer clicks en views krijgen.

15 september 2021 om 23:44

Wat zei Humberto dan?

Ik vind Sneijder niet zo heel leuk eigenlijk. Had een soort Van der Vaart #2 verwacht maar er zit ook erg weinig humor en zelfspot in.

15 september 2021 om 22:21

Beiden zijn niet bijster slim maar van der Vaart is nog wel grappig.

15 september 2021 om 22:36

Sneijder is niet 1 van de slimste, maar met van de vaart is niks mis

Domme opmerking van Sneijder.... Hij grijpt alles aan om Pasveer naar beneden te halen. Jammer. Tuurlijk is Pasveer niet goed genoeg voor het niveau, maar iets van respect mag wel. Het niveau van de analisten is ook erg droevig.

Ik vind Kuijt en Sneijder heel negatief overkomen. Dat Pasveer niet al te best is momenteel ziet iedereen wel

15 september 2021 om 22:27

Zijn allebei ook allebei op zn zachtst gezegd niet welbespraakt, allesbehalve fijn om naar te luisteren.

En ik durf te wedden dat die komkommer die ik gister heb gekocht een hoger IQ heeft dan Sneijder.

15 september 2021 om 22:10

Haha, maar komkommers worden dan ook structureel onderschat. Waar wij voor 70% uit water bestaan, bestaan zij voor 99% uit water en dat merk je dan wel.

Wat een treurig bestaan heeft sneijder toch, wat een uitspraken van hem vandaag

Hoe kun je al je respect als voetballer binnen 2 jaar en 500 bic Macs verder, zo verliezen? Afschuwelijke gast geworden zeg.

Wilt zo z’n keeper hogerop helpen.Gaat hem nog lukken ook,Mark my words.

Wat een walgelijk ventje is Sneijder toch. Populistje pur sang met 5 gram verstand.

Die twee (Sneijder en Kuijt) doen allebei wel heel veel moeite om te laten zien dat ze het analistenvak (nog) niet verstaan. In de voorbeschouwing werden er soms ook echt oude beelden gebruikt om hun punt te maken (tot 2 jaar terug)….

Slappe lul die snijder in zijn praat....zo makkelijk dit, als ie trainer wil worden zal ie wel intelligenter praat moeten hebben en dingen kunnen onderbouwen

Wat een lul die snijder, elke keper maakt een fout wel eens, helemaal als je weinig wedstrijden hebt, maar deze opmerking slaat nergens op helemaal met zijn niveau van commentaar geven, dat is nog veel slechter als Pasveer.

Ik denk dat die keeper van DHSC een betere analist is dan Wesley Sneijder.

Ah gut, wil sneijdertje zich even profileren? Slappe hap zeg.

Maar als die keeper dan tegen Wes zegt dat hij stoicijns keept dan komen er dikke vraagtekens boven zijn hoofd en moet hem uitgelegd worden wat dit woord betekent. Onnozelaar.

Ik vond het ook wel triest dat hij niks wist van Sporting. Van een analist verwacht ik toch ook wel enige voorbereiding zodat ik iets te weten kom over de tegenstander.

Waarom is Sneijder zo gemeen op tv? Dit is zo onnodig hard man. Helemaal niet nodig, want Pasveer weet zelf ook wel dat hij niet een geweldige keeper is.

15 september 2021 om 23:10

Denk dat dit gewoon zijn karakter is en te dom om het te beseffen.

16 september 2021 om 14:54

Klopt. Het is een heel naar mannetje. Mag in zijn handjes knijpen dat hij goed kon voetballen anders had hij gewoon ergens in een hot dog tent gestaan voor de centjes. Daarnaast ook op het veld een ontzettend eng mannetje waarbij hij met zijn broers 75% van de tijd de tegenstander en scheids uitscheldt en bedreigt. Niet voor niets dat hij nu die schorsing heeft!

Pasveer oogt onzeker . De eerste drie schoten op doel gingen allemaal langs Pasveer . Een aatal die ballen die hij kon/moest pakken stompte hij weg. Bij die afgekeurde goal stond hij ook niet lekker . Nee het is te hopen dat Gorter zich snel ontwikkeld , of dat Onana weer zijn oude niveau bereikt/ heeft

Ik vind Pasveer zeker geen super keeper, maar die Wesley loopt ook wel weer te zeiken. Het was een hele grote fout, maar hij heeft ook hele goeie dingen gedaan, zoals die pass waaruit de 0-2 viel en die redding later in de wedstrijd. Het is geen Onana, maar zeker niet slecht.

Ik zou Gorter gewoon voor de Leeuwen gooien vooral als je pasveer ziet.

Domme opmerking en helemaal niet nodig.
Bij de 0-2 speelt Pasveer een rol, en die tegen goal staat ie net op t verkeerde been dus kan gebeuren. 1-5 niet zeuren wes!

15 september 2021 om 23:40

Hoe je het ook belijkt, Pasveer was gewoon heel, heel slecht. En dit is zijn niveau gewoon en dat kan niet in de CL.

Niveau kroegpraat. En dat mag aanschuiven op CL avonden. Leuk voor in een voetbalpraatprogramma a la Voetbal Inside. Maar komop. En altijd een beetje dat laagdunkerige. Wegwezen.

Deze knaap is meer vijanden dan vrienden aan het maken. Zo jammer dat 1 van de beste nr10 ook qua prijzen zich zo vertoont. Kuyt is ook helemaal niks. Ben blij met ziggo en redelijk goede analisten. Sneijder roept elke x iets geks om de krant te halen. Of wil hij ook worden aangesproken door pasveer zoals de ligt bij van Basten deed. Slaat helemaal nergens op. Ben benieuwd hoe Dick trom als trainer fungeren gaat. Tot op heden lees ik alleen maar gezeik.

Hahaha...Denk dat DHSC inmiddels wel op de kaart staat....wel top hoor, ongegeneerd je ouwe (fusie)cluppie blijven promoten!....ondertussen bekender dan het AFC van Jack van Gelder!

Pasveer is helemaal geen slechte keeper. Je zou zijn optreden gisteravond wel weifelend kunnen noemen. Tja het is toch wat anders om van de eredivisie in de champions leage te keepen. Maar als ik Ajax was zou ik Onana gewoon op het doel zetten wanneer hij weer mag spelen. Onana wil dan niet bijtekenen maar hij kan toch geld voor je verdienen door punten te pakken.

Domme uitspraak weer. Afkraken is zo gemakkelijk. Raar als hij beter is en niet in de ere- divisie speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sporting Portugal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Benfica1511
2.FC Porto1411
3.Estoril136
Voor de complete stand: Liga NOS
SpelersPositieW
Matheus NunesMiddenvelder60
PaulinhoAanvaller61
AdánKeeper60
Jovane CabralAanvaller51
PoteMiddenvelder43
S. CoatesVerdediger60
Z. FeddalVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Sporting Portugal.

10 fans
Keeper, 37 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 2 0 0 0
2020/2021 Vitesse 33 0 0 0
2019/2020 Vitesse 26 0 0 0
2018/2019 Vitesse 11 0 1 0
2017/2018 Vitesse 26 0 1 0

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren