Huntelaar slaat diverse Eredivisie-clubs af en beëindigt carrière

Dinsdag, 14 september 2021 om 15:30Jeroen van Poppel • Laatste update: 15:41

Klaas-Jan Huntelaar keert niet terug als profvoetballer, zo weet Voetbal International dinsdagmiddag te melden. De 38-jarige spits vertrok deze zomer na een teleurstellend half jaar bij Schalke 04 en heeft geen nieuwe club gevonden. Hoewel hij 'officieel' nog aan het nadenken is over een volgende stap, heeft hij in zijn hoofd al een punt achter zijn loopbaan gezet, zo meldt het weekblad.

Huntelaar wilde in januari van dit jaar per se weg bij Ajax om zijn Duitse liefde Schalke 04 te behoeden voor degradatie. Die Königsblauen stonden toen al roemloos onderaan en Huntelaar kon daar ondanks twee doelpunten in negen competitieduels geen verandering in brengen. Schalke 04 degradeerde met slechts zestien punten als hekkensluiter uit de Bundesliga en voor Huntelaar brak een tijd aan van bezinning.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De 76-voudig Oranje-international, die voor het nationale elftal 42 keer scoorde, had diverse aanbiedingen om nog één avontuur in Nederland aan te gaan. Marcel Boekhoorn deed namens NEC een lucratief aanbod, terwijl ook Eredivisie-clubs als FC Twente en sc Heerenveen een poging waagde. Huntelaar had ook aan de slag gekund in de Keuken Kampioen Divisie bij zijn jeugdliefde De Graafschap, waarvoor hij in 2003 negen wedstrijden speelde.

Huntelaar besloot er niet op in te gaan en heeft daarmee een punt gezet achter zijn glansrijke carrière. De centrumspits brak in het profvoetbal door bij PSV, maar maakte pas naam bij AGOVV en sc Heerenveen. Hij bereikte de Nederlandse top bij Ajax en kreeg in 2009 een droomtransfer naar Real Madrid. Na slechts één jaar in Spanje en één seizoen bij AC Milan kwam Huntelaar bij Schalke helemaal op zijn plek. In Gelsenkirchen bleef hij zeven jaar, om vervolgens nog drieënhalf seizoen bij Ajax te spelen. Het laatste half jaar was hij dus weer actief voor Schalke. In zijn gehele clubcarrière produceerde Huntelaar liefst 366 goals en 89 assists in 662 officiële wedstrijden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door nuanceman)

Raar dat Koeman geen interesse toonde, aangezien Huntelaar net zo "monster" in koppen is als Luuk.

14 september 2021 om 15:36

cynisch hoop ik. Maar Luuk is voor elk team een toegevoegde waarde. Specifieke kwaliteiten. Zijn er veel diemin over hem doen maar in mijn ogen onterecht. Jammer The Hunter niet naar n.e.c. zou prachtig zijn en hij zou zeer gewaardeerd worden.

14 september 2021 om 15:42

De Jong is overrated als 'pinchhitter'. Heeft 1x een goede wedstrijd gespeeld als wisselspeler met een paar kopballen. Hoe vaak is nou echt nuttig geweest als pinchhitter?

14 september 2021 om 16:01

Hij had in dat geval inderdaad beter voor Huntelaar kunnen kiezen dan Luuk.
Het enige voordeel is, is dat Luuk een aantal jaar jonger is.

14 september 2021 om 17:05

Huntelaar is ook in ieder team een toegevoegde waarde. Alleen zijn drive al is ongekend.
Huntelaar is ook een echte winnaar. Die doet er alles aan om te winnen.
Scorend vermogen is beide heel goed. Alhoewel Huntelaar echt supergoed is met zowel links als rechts. Daarnaast vind ik Huntelaar net wat verfijnder met afmaken, zoals bv met een stift afmaken. Hoevaak zie dat nu nog tegenwoordig?

14 september 2021 om 16:08

100 procent zkr dat hij het btr zou doen als luuk

15 september 2021 om 11:12

Met Huntelaar had Barcelona wel gewonnen hij weet immers hoe je tegen Duitse clubs moet spelen.

38 jaar, meer dan 20 jaar voetbal gespeeld. Denk wel dat je nu mag stoppen. Heeft een mooie carriere gehad!

14 september 2021 om 15:46

Dat wel, maar hij had een mooiere afsluiting verdiend. Wat dat betreft had hij beter bij Ajax kunnen blijven, dan was hij iig gestopt met een titel i.p.v. degradatie.

14 september 2021 om 15:52

Achteraf gezien wel. Maar als Schalke het toch had gered, was het juist een ultiem heldenafscheid tov bankzitter bij de kampioen.

14 september 2021 om 16:27

Toen hij naar Schalke ging, was de situatie daar al behoorlijk uitzichtloos. Dat een Huntelaar op zijn oude dag niet plotseling in het eentje daar het tij ging keren, was allang bekend, dus ik vind niet dat "achteraf wel" hier opgaat. Natuurlijk was het te prijzen dat hij een van zijn clubliefdes in nood te hulp sprong hoor, maar dat het kansloos was stond al wel vast.

Jammer dat hij stopt, ik geloof eigenlijk best dat hij bijv. bij Heerenveen echt nog wel van grote waarde had kunnen zijn. Hij heeft een heel mooie carrière gehad, Klaas is al die jaren een enorme baas geweest! Zou mooi zijn om hem binnenkort terug te zien in een rol als trainer?

Toch wel een geweldige spits op zn hoogtepunt. Het ga je goed Jan-Klaas Hoentelaar (Italiaanse commentator).

14 september 2021 om 15:40

Jan klaas Hoentelaar, Jan Klaas Hoentelaar. Prachtige carriere gehad.

Mooiste moment is toch wel die 2-1 tegen Mexico he.. NO ERE Penal!

14 september 2021 om 16:50

@Bonnoz ik heb vroeger een keer via een Chinese stream gekeken, die had het over: Hundela! Hundela!Geweldig van hem genoten bij Heerenveen met Samaras. Een zeer gewaardeerde maar ondergewaardeerde spits.

Je pensioen is je meer dan gegunt Hunter!👌

Jammer, had hem graag nog zien knallen in de eredivisie, hopelijk wordt het een spitsen trainer bij Ajax!

Geweldige carriere gehad❤

Jammer, Huntelaar had perfect geweest voor AZ! We kunnen nog wel een doelpuntenmaker gebruiken.. afgelopen zaterdag tegen PSV was het niet geweldig in aanvallend opzicht.

14 september 2021 om 15:41

Dat het aan scorend ontbreekt klopt ja, maar dat ga je toch niet met een 38-jarige Huntelaar oplossen… alsjeblieft zeg.

14 september 2021 om 17:09

Waarom is zijn leeftijd een issue? Je ziet dat er meerdere topspitseb nog goed doen toch?
Vorig jaar bij Ajax nog was hij fantastisch alleen werd hij door Ten Hag vaak na een uur ofso eruit gehaald vanwege zn leeftijd. Maar nergens was te merken dat hij dan moe was ofso.
Was echt gelul, vond ik. En zn neusje voor de goal positionering enzo was niks anders als 10 jaar geleden

14 september 2021 om 17:17

Maar een 40 jarige Zlatan zou je niet afwijzen zeker

14 september 2021 om 15:56

Die bal moet eerst maar eens bij de spits terecht komen, maar met een egoïstische Aboukhlal is dat een utopie.

14 september 2021 om 16:20

Laten we beginnen met abouklal een enkeltje tribune te geven ja…

14 september 2021 om 17:17

Dat is zeker waar haha…

Absoluut het maximale uit zijn carrière gehaald. Jammer dat het achteraf gezien een mooier einde was geweest als hij het met een kampioenschap bij Ajax had afgesloten, maar ergens verdient hij ook respect dat hij voor de hele moeilijke uitdaging bij Schalke koos.

Eigenlijk gek wanneer je naar zijn stats kijkt in de Bundesliga, heeft eigenlijk maar 1 echt belachelijk goed seizoen gehad (11-12). 32 wedstrijden, 29 doelpunten. Alle competities (incl Europa) 48 wedstrijden, 48 doelpunten.

Voor de rest enkel een 11 tal doelpuntjes per jaar in de competitie. Je zou toch meer verwachten. Maar wanneer je naar Van Persie bv. kijkt zie je dat hij ook maar 2 topseizoenen heeft gehad qua doelpunten, laatste jaar bij Arsenal en eerste jaar bij United. Voor de rest ook maar een 11-12 tal doelpunten gemiddeld per jaar.

14 september 2021 om 16:00

Voor beide zijn wel wat redenen aan te geven. Huntelaar kreeg bij Milan en Real totaal niet het vertrouwen. Kwam vaak als invaller binnen de lijnen en wist zijn stempel dan niet te drukken. Bij Schalke kreeg hij het vertrouwen en dat betaalde hij uit. Maar daar raakte de club zelf in de neerwaartse spiraal en dan is het voor een spits als huntelaar natuurlijk moeilijk doelpunten maken. Bij Ajax natuurlijk weer prima statistieken zelfs als invaller.

Van Persie werd in het begin veel als winger gebruikt waardoor hij minder scoorde dan later als spits. Ook zijn vele blessures zijn een oorzaak dat die teller een paar seizoenen niet veel hoger stond.

14 september 2021 om 16:13

Klopt! Het gekke dan weer is wanneer je naar de totale stats kijkt en dan zijn dit gewoon zeer goede cijfers (totaal bij elke club en totaal over hun carriere).

Huntelaar 279 goals in 497 wedstrijden.
Van Persie 204 goals in 435 wedstrijden.

14 september 2021 om 16:34

Sterker nog, Huntelaar werd als rechtsbuiten gebruikt in Milan.

14 september 2021 om 16:49

Dat was toch wel zijn allerbeste positie door de jaren heen toch

14 september 2021 om 17:11

Ik vind de cijfers van Huntelaar in Europa best duizelingwekkend hoor. En dat tegen best grote clubs

Klaas Jan verdient een mooie aanbieding van Ajax. Een functie als spitsen trainer lijkt mij hem op het lijf geschreven en anders is er vast en zeker wel een andere functie die hij kan gaan bekleden.

Klaas Jan - bedankt voor vele jaren van voetbal genot! Ik wens jou en je gezin het allerbeste toe.

14 september 2021 om 15:39

Vraag is natuurlijk of ie zin heeft om steeds op en neer te rijden naar Amsterdam, maar zou denk ik een geweldige aanwinst zijn voor zowel 1e elftal als jeugdteams als spitsentrainer.

Wat een legend is het toch! Ajax fan geworden omdat the hunter er voetbalde. Einde van een tijdperk! Het ga je goed kerel, je hebt meermaals een lach op mijn gezicht getoverd.

Lijkt me de enige juiste beslissing. Was natuurlijk wel beter geweest als hij afgelopen winter niet naar Schalke was gegaan en gewoon in stijl bij Ajax met een landstitel zijn carrière had afgesloten.

Maarja, achteraf løllen is natuurlijk makkelijk.

14 september 2021 om 18:47

Beter? Ik weet niet. Denk niet dat Huntelaar had kunnen genieten van een kampioenschap vanaf de bank en toe had moeten kijken hoe zijn Schalke degradeerde in de wetenschap dat ze een beroep op hem wilden doen. Ik weet niet of er fatsoenlijk afscheid is genomen van Huntelaar maar dat zou nog wel gepast zijn.

14 september 2021 om 19:55

Hij (of zijn omgeving) had gewoon realistisch moeten kijken naar dat elftal. Het was hopeloos en toch dacht hij dat hij in zijn eentje dat kansloze elftal nog naar handhaving had kunnen helpen.

Maargoed; gegokt en verloren.

Blijft toch zonde dat ie niet bij Ajax bleef, maar Schalke wou ‘helpen’. Zelfs Messi had t daar niet veranderd. Maarja een mooie carriere gehad, mooie goals gemaakt en een leuke spits. Hopelijk aan de slag als spitsen trainer bij Ajax?

Klaas Jan bedankt voor alle geweldige jaren waarin je ons liet bewonderen met jouw kwaliteiten. Een fenomeen in de Eredivisie en ook daarbij was jij altijd van goede dienst. Het gaat je goed Legend en hopelijk ben je snel weer in dienst van de Amsterdammers te bewonderen!

Toch had ik als van marwijk zijnde minder vaak Ibi opgesteld op de flank en dan van persie daar. Hunter in de spits. Dan was hij zo op 60/70 goals gekomen. Hij scoorde Ierland uit gelijk 2 bij z’n debuut. Uit een corner geloof ik de 0-1 haha. Weet t nog precies. Daarvoor prachtig jeugd ek gespeeld. Blijf het een fenomeen vinden. Italië was stroef. Real prima statistieken. Maar van de 6/7 Nederlanders bleef alleen raffie met Drenthe. Daarna bij Schalke wel prima statistieken afgeleverd over langere periode. Ook bij Ajax geloof ik altijd 10+ in de laatste jaren.

14 september 2021 om 18:23

Bij real heeft hij matige statistieken snap ook dat hij weinig heeft gespeeld maar dat is niet zonder reden. Trainer vond waarschijnlijk dat er iemand beter op zijn positie was. Maar van persie was op dat moment gewoon de betere spits. Soms is het jammer dat je op 1 positie twee toppers hebt. Maar vind niet dat je daardoor moet switchen en iemand op een positie zetten waar hij minder uit de voeten kan. Vond ibi trouwens altijd wel goed onder van marwijk.

Huntelaar is een van mijn favoriete spitsen geworden gedurende zijn carrière. De beste man haalde enorme aantallen goals en was altijd en overal een gevaar voor de tegenstander! Hij is eigenlijk de eerste speler wiens doorbraak ik bewust heb meegemaakt, de eerste speler wiens debuut in het Nederlands elftal ik mij kan herinneren en waar ik ook echt op gewacht heb, de eerste speler over wiens uitsluiting van het WK 2006 ik een echte “mening” had. Huntelaar is voor mij een speler met een hele hoop “firsts”.. Ik denk toch dat ik hem wel ga missen op het veld!

Een nobele, maar achteraf slechte beslissing geweest om naar Schalke te vertrekken. Kwam geblesseerd binnen en kwam pas in actie toen strijd al gestreden was. Daarnaast had hij bij Ajax een groot afscheid gekregen, bijvoorbeeld met de schaal in zijn handen, en druipt hij nu op een manier af die niet hoort bij zijn carrière. Gelukkig is Overmars er als de kippen bij om aan te geven dat er altijd plek is voor Huntelaar in een andere functie. Hopelijk heeft hij er de kwaliteiten voor.

Ook zonde voor Ajax trouwens. Haller is geen slechte aankoop, maar wel een winterse aankoop uit nood geboren. Als Huntelaar vorig seizoen was gebleven, hadden we dit gat niet hoeven vullen en hadden we deze zomer de tijd gehad voor een mooi target.

411 officiële doelpunten gemaakt in zijn carrière, niet veel Nederlandse spelers die dat kunnen zeggen... Geniet van je pensioen

Zonde, wat kan men ontzettend veel nog leren van de speler Huntelaar.
Als ik hem bijvoorbeeld bij De Graafschap zou zien...
Poeeh wat zullen de spelers om hem heen goed renderen.

Maar meer als liefhebber dat ik nog geen afscheid van Huntelaar wil nemen.

Een absolute legende! Top jaren bij ons gehad!

Heeft echt een zeer mooie carrière gehad en zeker het maximale eruit gehaald.

Voetballend misschien nooit de beste spits geweest, maar puur als afmaker behoorde hij naar mijn mening zeker tot de absolute top en zeker in de tijd dat hij op zijn hoogtepunt zat. En dan vond ik vooral dat hij op zijn hoogtepunt zat in zijn eerste periode bij Ajax en zijn 2de, 3de en 4de seizoen in zijn eerste periode bij Schalke 04 (vooral seizoen 11-12 was hij echt goed).

Bij Real Madrid en AC Milan heeft hij het eigenlijk ook niet eens verkeerd gedaan. Bij Real Madrid heeft hij maar een half seizoen gespeeld, maar deed hij het wel prima met volgens mij 10 goals in 20 wedstrijden in de La Liga maar uiteindelijk moest hij na een halfjaar weg (net als o.a. Robben, Sneijder en van Nistelrooy) omdat Real Madrid toen o.a. Cristiano Ronaldo, Benzema, Kaká, etc. binnenhaalde.

Ging toen naar AC Milan en daar scoorde Huntelaar hier en daar weleens wat goals, maar hij moest daar ook als een soort rechtsbuiten spelen omdat Marco Borriello de voorkeur kreeg als diepe spits en iedereen weet dat je als vleugelaanvaller echt niets aan Huntelaar hebt.

Is daarna nog van grote waarde geweest toen hij terugkeerde bij Ajax. Speelde dan niet altijd alles, maar heeft zeker beslissende goals gemaakt toen hij terugkeerde bij Ajax met o.a. belangrijke goals in de voorronde van de CL in het succesvolle seizoen 18-19, maar bijvoorbeeld ook in hetzelfde seizoen 18-19 waar Huntelaar in de uitwedstrijd tegen FC Groningen de 0-1 scoorde en voor mij persoonlijk was dat echt het gevoel dat de landstitel Ajax dat seizoen vrijwel niet meer kon ontgaan.

Vond het eigenlijk een domme keus van Huntelaar dat hij begin dit jaar koos om terug te keren bij Schalke. Werd toch vooral binnengehaald met als doel om ze van degradatie te behoeden, maar dat was vanaf dag 1 eigenlijk al een kansloze missie omdat Schalke toen al volgens mij een achterstand van zo'n 20 punten had op de veilige plekken.

Huntelaar heeft dan wel wedstrijden gespeeld en een aantal goals gemaakt, maar is desondanks toch een beetje in de vergetelheid geraakt (in ieder geval, bij mij). Hoorde hier en daar weleens wat over hem, zoals nu, en dan dacht ik van 'oja, Huntelaar is nu transfervrij. Heeft ook nog geen keuze gemaakt over zijn carrière' en had eigenlijk gewoon bij Ajax moeten blijven, kampioen met ze worden en dan stoppen naar mijn mening.

Maar desondanks blijft Huntelaar voor mij een held en ondanks dat ik hem de afgelopen maanden was vergeten, blijft dit wel een van mijn favoriete spelers in het Ajax-shirt.

Ik vind het voor hem nog steeds zonde dat hij afgelopen seizoen naar Schalke is gegaan. Voor een speler van zijn kaliber heeft Huntelaar namelijk een nogal opvallend karige prijzenkast, met slechts één landstitel en geen enkele internationale prijs. Hij had een tweede landstitel zo eenvoudig voor het grijpen, maar hij koos voor degradatievoetbal... Zijn carrière had een mooier slot verdiend.

Klaas Jan Huntelaar, voor mij zet hem in het rijtje Cruiff, Gullit van Basten, TOPPER.

een goede club in de KKD was ook mooi geweest, nog even 25 er in knallen. zonde dat hij niet is geslaagd bij Milan en Real Madrid, hij had de kwaliteiten wel maar toch zagen de trainers het anders.

14 september 2021 om 16:34

Ik kan me voorstellen dat hij dáár geen zin in had, die troosteloze vrijdagavonden tegen stuntelige tegenstanders, maar in de Eredivisie waren toch ook wel mooie clubs geïnteresseerd. Zonde dat hij niet bij Heerenveen of Twente is neergestreken, maar goed, we moeten een keer wennen aan een voetbalwereld zonder Huntelaar als speler.

Wat een fenomeen, een van de beste afmakers die ik ooit in mij leven heb gezien. Een icoon in Gelsenkirchen, een grote meneer in amsterdam. Wk finalist, ook nog bij de 2 grootste clubs van de geschiedenis van het voetbal gespeeld het ga je goed KJH, ik ga je enorm missen.

Wel een beetje een nachtkaars zo. Ookal speelde hij niet meer veel had ik hem er toch graag bijgehad tot het einde vorig seizoen. Voor hem en voor Ajax.

Jammer had hem graag zien afsluiten op wijze met meer vreugde, desondanks wel strijden tegen het onhoudbare. Geniet van de rust Klaas!

De grootste smet op zijn carrière is te danken aan de bondscoaches. Slechts 43 basisplaatsen en 42 goals in oranje! Altijd maar van persie de voorkeur gekregen na iedere keer weer een matige voorstelling… hij was fluitend topscorer van oranje aller tijden geweest en dat was nog wel jaren blijven staan als….

14 september 2021 om 16:39

En dat gold eigenlijk al vanaf het begin he: ik kan me nog goed herinneren hoe hij niet meegenomen werd naar het WK van 2006 terwijl hij op dat moment bij Heerenveen en een halfjaar Ajax ook al de ene na de andere bal erin ramde. Maar Van Basten koos in plaats daarvan voor Vennegoor of Hesselink in de WK-selectie...

Maar zeker op het moment dat Huntelaar gewoon dik topscorer was in Duitsland, was het eeuwig zonde dat hij alsnog de tweede viool speelde in Oranje. Doodzonde, wat mij betreft had er gewoon gezocht moeten worden naar een manier om hem mét Van Persie te laten renderen. Huntelaar diep en Van Persie in een rol als schaduwspits, zoiets.

Matige voetballer wel een goede afmaker

Wat je ook gaat doen, het is je gegund!

Topsspits, mooie carriere, waar volgens mij nog wat meer in had gezeten hoor.

Nooit echt de kans gekregen bij Oranje, terwijl hij sinds zijn debuut maar niet kon stoppen met scoren. Als Huntelaar speelde, werd er gescoord in Oranje en het mooie was dat we voldoende voetballers om hem heen hadden om met zo een type spits te kunnen spelen.

Van Persie kreeg de voorkeur, maar is nooit de betere geweest in Oranje imo. van Persie kan dan misschien wel de beste spits zijn die ik in mijn leven heb gezien (zijn laatste seizoen bij Arsenal), maar in Oranje is het werkelijk nooit wat geweest. Fenomenaal in het zakken om vervolgens de vleugels in stelling te brengen of te combineren met het middenveld, maar dat had het NL elftal niet nodig.

Had Huntelaar de voorkeur gekregen al die jaren was hij zonder twijfel topscorer aller tijden geworden. Hij had Ajax ook nooit moeten verlaten voor Madrid, die stap voelde toen al niet goed. Daarna verpest op de rechtsbuiten positie in Milan. In Schalke wat geluk teruggevonden, maar ik denk dat er veel meer inzat voor Huntelaar.

Een talisman was hij bij Heerenveen en Ajax. Kan me een wedstrijd herinneren dat Heerenveen 2-0 achterstond en Huntelaar komt erin om er zo 2-2 van te maken. En dat deed hij zo een beetje het gehele seizoen bij Heerenveen, er staan en scoren als het team slecht speelt. Bij Ajax idem, absolute topspits zoals hij daar zijn doelpunten maakte, echt een spits naar mijn hart. Waar vele zich de Huntelaar van de afgelopen jaren zullen herinneren, zal ik nooit vergeten wat voor een fenomeen hij was in de 16.

Volgens mij de laatste van de vorige generatie. Klaas-Jan, bedankt!

14 september 2021 om 17:23

Jammer dit neerhalen van Van Persie. Alleen in Nederland zal een wordt een grootheid geeerd door een andere neer te halen. Huntelaar was een uitzonderlijke spits. Bijna niet te stoppen in de 16, maar vaak ook buiten de 16 een zeer vaardige voetballer. In de top jaren kon hij zowel met linkt, rechts als met zijn hoofd even goed scoren. Zo eentje gaan we niet weer snel zien in Nederland. Ik hoef hem niet te vergelijken met anderen om te vertellen hoe geweldig hij was.

14 september 2021 om 17:33

Waar haal ik van Persie de voetballer neer, ik zeg enkel waarom de 1 mijn voorkeur heeft in een specifieke situatie en volgens mij onderbouw ik dat prima. Of heb je niet gelezen dat ik van Persie de beste spits ooit vind die ik heb gezien, selectief niet gelezen of gekozen dat te negeren?

En het is zeker relevant in mijn stuk, want hij kreeg de voorkeur in Oranje boven Huntelaar.

En jij hoeft hem niet te vergelijken idd, maar ik heb dit geschreven toch en niet jij?

Topspits in zijn prime bij Schalke vooral. Hij had het imo mooier kunnen afsluiten met een kampioenschap bij Ajax. Maar hij koos ervoor om aan een onmogelijke missie te beginnen in Duitsland.

Dank je Klaas!

Huntelaaar Huntelaaaaaar Huntelaaaaaar!!!!

Topspeler! Zal nooit vergeten hoe maf hij deed met het uitvak in Madrid. Daar na de wedstrijd nog flink staan te feesten!!!!

Huntelaar bedankt voor de mooie momenten een echte ouderwetse nr 9!!

In zijn eerste periode bij Ajax wist je gewoon al dat iedere bal die hij aanraakt in de 16 minimaal op doel was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2223 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. DepayAanvaller42
D. MalenAanvaller40
W. WeghorstAanvaller41
T. KrulKeeper00
N. AkéVerdediger20
D. BlindVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.

556 fans
Aanvaller, 38 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Schalke 04 9 2 2 0
2020/2021 Ajax 11 7 0 0
2019/2020 Ajax 18 9 0 0
2018/2019 Ajax 28 16 4 1
2017/2018 Ajax 28 13 4 0
Laatste voetbalnieuws

Huntelaar slaat diverse Eredivisie-clubs af en beëindigt carrière

Klaas-Jan Huntelaar keert niet terug als profvoetballer, zo weet Voetbal International dinsdagmiddag te melden. De 38-jarige spits vertrok deze zomer na een teleurstellend half jaar bij Schalke 04 en heeft geen...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren