‘Real wil contract van verrassend vierde slechtst betaalde speler verbeteren’

Dinsdag, 14 september 2021 om 14:05Jeroen van Poppel

Real Madrid kent geen twijfels over de toekomst van Vinícius Júnior. De 21-jarige Braziliaan is uitstekend begonnen aan het seizoen en heeft alle vertrouwen van trainer Carlo Ancelotti en president Florentino Pérez. Om dat te bezegelen wil Real Madrid snel om tafel met Vinícius om te spreken over een nieuw contract, zo weet Marca.

In de zomer van 2018 kwam Vinícius op zijn achttiende verjaardag met grote verwachtingen naar Real Madrid. De Koninklijke telde liefst 45 miljoen euro neer voor de jonge vleugelspits, die bekendstond als een van de grootste talenten uit Brazilië. Vinícius speelde al 122 officiële wedstrijden (18 goals en 24 assists) voor Real, toch klonk er tot aan deze zomer in Spanje veel kritiek op zijn prestaties. Toen Ancelotti op 1 juli aan de slag ging in Madrid, sprak hij echter direct zijn vertrouwen uit in Vinícius.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Achter Eden Hazard begon Vinícius dit seizoen als bankzitter, maar na twee geweldige invalbeurten in de eerste twee speelronden, waarin hij drie goals maakte, kon Ancelotti niet meer om de Zuid-Amerikaan heen. Vinícius staat na vier competitieduels, waarvan dus twee korte invalbeurten, al op vier doelpunten en lijkt op weg naar zijn definitieve doorbraak in Madrid.

Vinícius heeft dan ook de volledige steun van Pérez, die zich drie jaar geleden hard maakte voor zijn komst naar Spanje. De voorzitter van Real Madrid waardeert de houding en inzet van Vinícius, die in zijn moeilijke eerste jaren nooit om een salarisverbetering heeft gevraagd. Marca weet dat de aanvaller inmiddels de vierde slechtst betaalde speler uit de A-selectie van Real is. Pérez wil snel om tafel om Vinícius te belonen voor zijn ontwikkeling, ondanks dat daar gezien zijn tot medio 2024 doorlopende contract geen directe noodzaak voor is.Gerelateerd

Meer sportnieuws

42 reacties (laatste reactie door real8madrid)

Erg blij dat die blijft. Heeft zich dit seizoen enorm ontwikkeld en hopelijk kan die nog meer groeien om uiteindelijk die echte wereldtopper te worden. Zijn snelheid en dribbel zorgt echt voor zoveel gevaar. Hopelijk gaat die ook steeds meer scoren. En als die in kleine ruimte ook beter wordt is hij niet te stoppen. Uiteindelijk ook mooi dat hij zo’n groot hart heeft voor Real dat is natuurlijk een hele mooie eigenschap.

14 september 2021 om 14:34

@magic / Alaba , Camavinga en ook deze Vinicius, alle drie wilden zij niets liever dan het Koninklijke shirt dragen en in een vol Bernabeu optreden. Het doet me goed om te lezen dat spelers een groot hart hebben voor de club. Die 3 CLs op rij in 16 - 17 - 18 zullen daar ook een mooie bijdrage aan geleverd hebben

14 september 2021 om 15:35

@inside belangrijkste is dat Mbappe al sinds kind droomt van RM

Nu hopen dat Haaland ook al jaren droomt over RM en dan ziet de toekomst er super uit.

14 september 2021 om 17:45

Behalve Alaba dan... Die droomde van Barca. Dat hij deze zomer uitsluitend voor Madrid wou tekenen heeft niet perse met zijn hart te maken denk ik. Spanje had zijn voor keur en Madrid was/leek op dat moment financieel en sportief interessanter en stabieler dan Barca

14 september 2021 om 17:46

Volgens Duitse en Spaanse media heeft hij een voorkeur voor Madrid en altijd affiniteit met de club gevoeld. Gedroomd zou ik het niet willen noemen, zo enthousiast is het allemaal niet. Madrid lijkt een streepje voor te hebben maar lijkt meer dan open te staan voor andere clubs als Bayern en City ook.

Deze jongen heeft zoveel dreiging met zijn acties, snelheid en diepgang. Als verdediger zul je het altijd lastig hebben tegen hem. Nu hij ook met deze dreiging rendement begint te kweken kan het echt een topper worden. Snap Real dus volledig! Mooie ontwikkeling hopelijk trekt hij dit door.

Met zulke salarissen kan je niet over “de slechtst betaalde” spreken. Maak er maar de 4e minst goed betaalde speler van.

14 september 2021 om 14:51

Toch zal het invloed hebben in de kleedkamer.

Vinicius is deze zomer erg verbeterd met het overzicht bewaren en heeft volgens mij ook goed gewerkt aan zijn afronding. Afgelopen seizoenen had hij elke wedstrijd goede en slechte momenten in een wedstrijd maar dit seizoen is hij toch wel erg scherp begonnen en zien we een veel volwassenere speler!

Vinícius Júnior is een leuke speler, maar moet nog veel stappen zetten in zijn rendement of constantere prestaties. Met 21 jaar heel veel ruimte en tijd om dit te krijgen, en opmerkelijk om te horen dat zo'n jongen niet zeurt om verhoging waar dit tegenwoordig de standaard is na 5 wedstrijden of 1 seizoen bij zo'n club. Volste vertrouwen erin dat deze jongen een leuke toekomst heeft bij Real nog vele jaren.

Als iemand progressie boekt in zijn ontwikkeling, dient hij beloond te worden. En dat is nu zijn recht ook. Hopelijk ontwikkelt hij naast het scoren ook zijn passing en positiespel.

14 september 2021 om 14:47

Progressie na een goede wedstrijd, is wel erg voorbarig om hem te belonen met verbeterde contract, laat hem volledig jaar laten zien, dan pas kijken of hij zo een contract überhaupt verdient.

Na het einde van dit seizoen de echte balans opmaken wat Vinicius betreft. Stond echt bekend als de next big thing in Brazilie, maar bij Real heb ik het tot nu toe gewoon te weinig gezien. Snelheid, dribbels en techniek heeft hij zeker. Maar overzicht, passing en zelfs de afronding (ondanks goede start dit seizoen), laten nogal te wensen over. Vandaar dat hij bij het nationale elftal ook erg weinig wordt ingezet. Ik ben benieuwd wie zich binnen 3 jaar het best heeft ontwikkeld tussen Antony, Vinicius JR en Rodrygo.

14 september 2021 om 14:30

Vini heeft wel duidelijk de meeste potentie uit die 3. Antony is opzich prima in de Eredivisie maar Europees moet die echt nog stappen zetten. Rodrygo heeft natuurlijk niet die enorme snelheid dat Vini wel heeft. Kan opzich al aardig afronden maar het stichten van gevaar is het nog niet met Rodrygo.

14 september 2021 om 15:08

Antony moet zich inderdaad ook in de CL gaan laten zien. Als hij dat doet lonkt een oproep voor de Selecao (zie Neres in 2018/2019). Rodrygo heeft misschien niet die snelheid van Vini, maar zijn passing en overzicht daarentegen zijn wel van niveau. En zijn afronding vind ik ook sterker. Het is voor Real alleen maar luxe dat ze de keuze hebben uit 2 van zulke talenten.

14 september 2021 om 15:12

Lol Antony komt niet eens in de buurt bij die 2. Kan je beter Richarlison noemen.

14 september 2021 om 15:15

Richarlison is 24 en de andere 21 en Rodrygo zelfs 20..

14 september 2021 om 15:19

Ja en Antony zit mijlenver af van het niveau van die 3. Lijkt me interessanter om te zien wie er van Richarlison, Rodrygo en Vinicius het beste wordt.

14 september 2021 om 15:38

Want wat hebben Rodrygo en Vinicius precies laten zien?

14 september 2021 om 16:18Och hebben we weer zo een Madridista die denkt dat alles bij Real altijd het beste is. Ik volg ze alle 3 al voordat jij ze kende pikkie. En die Vinicius speelt nu 3/4 wedstrijden voor het eerst op het niveau wat men verwachtte. Daarvoor was het een blind paard dat alleen kon rennen. Werd zelfs kapot gespeeld door Sergino Dest lol. Antony zit helemaal niet ver van hun niveau af. Qua talent doen ze alle 3 weinig voor elkaar onder. Ga jij maar Real volgen en laat discussies m.b.t Braziliaanse talenten maar aan mij over.

Edit: Richarlison zit trouwens mijlenver boven het niveau van Vinicius en Rodrygo. Die laat het in de PL zien. Is Everton al ontgroeit. Die staat ook in het nationale elftal te flammen, waar Vinicius het bankie warm houdt voornamelijk. Laat Mbappã© naar Real gaan, ik zie in Richarlison wel de nieuwe nr 9 van PSG. Is Firmino in de pikorde ook al voorbij.

14 september 2021 om 16:28

Nee hoor. Vinicius laat pas sinds dit seizoen iets zien en moet dat eerst maar eens volhouden. Rodrygo is nog niet goed genoeg voor een basisplek. Neemt niet weg dat ze beiden wel een heel stuk beter zijn dan Antony. Dat is niet zo heel moeilijk te zien.

14 september 2021 om 17:11

@garrincha10 Vini heeft zeker wel meer dan 3/4 goede wedstrijden gespeeld. Tegen Liverpool en Barcelona bijv een van de betere, alleen nog niet consistent.

Terecht dat deze geweldenaar een nieuwe deal krijgt. Klagen doet hij nooit en hij werkt hard. Begint nu echt in een dodelijke vorm te komen samen met King Benzema, en stel je voor dat Florentino daar volgend jaar ook nog een Mbappe aan toevoegt. Ancelotti heeft een goede indruk gemaakt op Vinicius en de trainingsmethode die Ancelotti op Vini los laat lijkt prima te werken, hij is veel rustiger aan de bal. PSG wilde heel graag Mbappe ruilen voor Vini, maar daar zag Florentino vanaf dag 1 niets in, gelukkig ook maar. Vini zijn celebration met het publiek is goed ontvangen door de Madridistas, en dat hij daarna ook nog eens keihard naar ons logo wijst maakt hem nog populairder! #vinicius2027

14 september 2021 om 14:33

Een goede wedstrijd gelijk moet hij betere contract krijgen, een zwaluw maakt nog geen zomer, eerst eens volgend jaar kijken hoe Vini het gedaan heeft, dit is er opportunistisch

Real Madrid handelt ook in de waan van de dag, een goede wedstrijd en Perez wil gelijk zijn contract verbeteren waanzin is dit. Laat hem over heel jaar eens laten zien in plats van op basis van ene wedstrijd.

Twee ton per week is al een behoorlijk inkomen, maar Vinicius verdient wel opslag inderdaad. Hij heeft zich door de kinderziektes en de covid-crisis heen geworsteld en heeft daarbij nooit verzaakt, altijd 100% gegeven. Nu lijkt zijn motivatie ook omgezet te worden in steeds betere prestaties. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven als hij deze lijn weet voort te zetten. Ik weet niet of er verdedigers in Spanje zijn die hem in een sprint kunnen bijhouden.

14 september 2021 om 15:02

Die twee ton is denk ik zijn nieuwe salaris RM? Tenminste op basis van de claim "vierde slechtst betaalde speler". Dat was hij toen hij 2020 75k per week verdiende. Inmiddels verdient hij ruim €200k en daarmee zit hij wel redelijk rond de top10 van de selectie.

I call clickbait 😀

14 september 2021 om 16:08

Ja, hij zat door Corona op 75 per week het afgelopen seizoen, maar daarvoor was zijn loon 110 ongeveer. Ik vind dus wel dat hij het verdient dat ze hem nu die ruim 10miljoen per jaar geven, want dit wordt een hele goeie, die het hoogstwaarschijnlijk wel terug zal verdienen.

14 september 2021 om 15:27

@1334 / Zijn snelheid is zijn sterkste punt inderdaad en ik weet ook niet of er verdedigers zijn die hem bij kunnen houden, zeker als je kijkt naar de verdedigers van onze rivalen, die zijn niet de snelste meer en dan is Vini gewoon een dodelijk wapen. Vorig jaar verknalde hij heel veel mogelijkheden, je zag gewoon dat hij geen vertrouwen had. Ik weet 100 procent zeker dat het de switch naar Ancelotti is die Vini op deze manier laat schitteren.

14 september 2021 om 16:09

Ancelotti weet wel de juiste knoppen in te drukken om hem aan de praat te krijgen inderdaad Insider.

14 september 2021 om 16:22

Insidermadrid,

Welkom back!

Dest is behoorlijk rap en heeft Vinicius al een keer in zijn broekzak gehad de hele wedstrijd. Maar goed dat was maar één wedstrijd natuurlijk. Maar Dest en Baldé zijn onze toekomstige backs en beiden zijn behoorlijk rap (baldé nog sneller dan Dest).

Deze jongen begint langzaam ook aan zijn rendement te werken. Was sinds het begin al dreigend met zijn dribbels en snelheid, maar scoorde zelden. Hij is dit seizoen in ieder geval al lekker begonnen door dus ook met goals belangrijk te zijn voor het team. Een contractverlenging zou dus wel op zn plek zijn.

Als deze jongen aan de bal beter wordt, zoals hij nu het seizoen is begonnen, wordt het een hele goeie speler. Ben benieuwd of hij dit kan doortrekken en rendement kan laten zien.

Iemand die weet hoe Rodrygo het doet? Toen ze beide kwamen dacht ik dat zij van hetzelfde niveau waren echter hoor ik niet zo veel meer van Rodrygo. Ben benieuwd!

14 september 2021 om 17:42

Heeft onder Carlo nog niet zoveel minuten gekregen. Lijkt iets minder goed met de druk om te kunnen. Heeft ook iets minder kwaliteiten denk ik. Beter overzicht en betere afwerking dat wel. Echter minder explosief en wendbaar. Ik zie hem niet de top halen als flankaanvaller wegens gebrek aan een actie en versnelling. Hij speelt soberder. Ik zie in hem eerder een goede schaduwaanvaller zoals James destijds heel sterk was. Of daar ruimte voor is bij Madrid is uiteraard nog de vraag.

Hij mag van mij tot 2030 vastgelegd worden als hij zo blijft spelen als tegen Celta.

Deze jongen is zo goed begonnen, jeetje. Als hij zo speelt hoort hij gewoon bij de beste aanvallers ter wereld. Zeg ik daarmee dat hij een van de beste ter wereld is? Nee natuurlijk niet, daarvoor moeten we even afwachten en kijken of hij deze lijn door kan trekken. Maar het niveau dat hij de voorbije 4 wedstrijden heeft getoond is het niveau dat je daarvoor moet halen. Ik ben blij met zijn prestaties, ik gun het hem enorm en ik heb er altijd wel vertrouwen in gehad dat hij het in zich had om het juiste niveau voor Madrid te halen. Niet dat ik had gedacht dat hij een absolute superster kon worden (wie weet, als hij dit niveau aanhoudt wel) maar wel het nodige niveau om een belangrijk onderdeel van de selectie te worden. Je kan ook alleen maar ontzag en bewondering hebben voor deze knul. Hij heeft nooit de kleedkamer gedeeld met Ronaldo maar je zou zweren van wel want jeetje heeft ie even een voorbeeld aan de Portugees genomen qua persoonlijkheid. Zelf een mental coach gezocht, een persoonlijke kok in dienst genomen, met hen een strikt dieet en slaapschema opgesteld en ontiegelijk veel aan het trainen op het veld en in de gym buiten de clubtrainingen om. Dat is echt niet normaal hoor voor een jochie van 19-20-21 om zo strikt en gedisciplineerd te zijn. Zelfs Ronaldo ging zo ver niet op die leeftijd. Ook de kracht om de afgelopen 2 jaar zo uitgelachen te worden door fans en journalisten en te blijven werken, blijven trainen, blijven geloven en het beste uit jezelf willen halen. Deze knul heeft echt een ijzeren mentaliteit en als hij kan blijven werken aan zijn overzicht en afronding zoals de afgelopen tijd kan hij echt veel verder geraken dan de meeste mensen denken. Overigens ook heerlijk om zo'n jongen bij ons cluppie te hebben aangezien hij altijd fan is geweest en meteen op die trein sprong terwijl hij destijds elders meer kon verdienen. Ook sindsdien nog 2x een aanbieding zou hebben gekregen waar hij meer zou verdienen en telkens meteen wandelen gestuurd om bij Madrid te kunnen slagen, zelfs op het slechtste moment in zijn nog prille carriere. Zoals vermeld in het artikel ook niet 1x om een loonsverhoging gaan vragen. Pracht van een knul en ik hoop van harte dat hij nog lang aan de club verbonden blijft. Overigens vierde minst betaalde speler inderdaad maar daar zitten dus zelfs de tweede en derde doelman bij. Maar 1 veldspeler die minder verdient in de selectie, ik gok Vallejo.

Het was echt een blind renpaard maar hij lijkt steeds effectiever te worden en ontwikkelt zich ook door. Speelde goed zondag en zal zeker in de basis blijven, hij verdient het.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4268 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
CasemiroMiddenvelder50
T. CourtoisKeeper50
F. ValverdeMiddenvelder50
K. BenzemaAanvaller56
E. HazardAanvaller50
RodrygoAanvaller50
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

5 fans
Aanvaller, 21 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Real Madrid 5 5 2 0
2020/2021 Real Madrid 35 3 3 0
2019/2020 Real Madrid 29 3 4 0
2018/2019 Real Madrid 18 2 0 0
2018/2019 Real Madrid II 5 4 4 1
Laatste voetbalnieuws

Vinícius laat zich voor het eerst zien bij PSV en kan debuteren tegen Sociedad

Carlos Vinícius heeft zijn werkvergunning binnen en kan donderdagavond zijn debuut maken namens PSV in de Europa League tegen Real Sociedad, zo bevestigt het Eindhovens Dagblad. Roger Schmidt sprak eerder op...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren