Fraser weigert rectificatie: ‘Het is jammer dat we niet meer voetballen’

Vrijdag, 10 september 2021 om 14:35Yanick Vos • Laatste update: 14:39

Henk Fraser peinst er niet over om zijn woorden over Mark-Jan Fledderus terug te nemen. De technisch directeur van FC Groningen was niet blij met uitspraken van de Sparta Rotterdam-trainer omtrent de transfer van Laros Duarte. Fledderus liet aan Voetbal International weten dat de club bij Sparta het verzoek had ingediend om de woorden van Fraser te rectificeren. “Heb jij een rectificatie gezien? Nee, dus ik neem helemaal niks van die woorden terug. Maar ik ga er ook geen woorden meer aan vuil maken. Ik hoop dat we elkaar tegenkomen, het is jammer dat we niet meer voetballen”, aldus Fraser tegenover RTV Rijnmond.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door eenopinie)

Mooie vent die Fraser. Recht voor zijn raap en deinst nergens voor terug.

10 september 2021 om 14:41

Nou, het klinkt alsof Henkie fout zit, aangezien t m inmiddels niks meer kan schelen. Fledderus komt ook overtuigender over, met dat een journalist t kan navragen bij die speler. Gok dat je dat niet zegt als dat van geen kant klopt, of je neemt wel heel vee risico om compleet door de mand te vallen.

10 september 2021 om 14:47

Misschien heeft Fledderus zelf niet geappt, maar op aandringen van Fledderus iemand anders binnen Groningen, of de agent van Duarte. Vermoedelijk de agent, zo gaat dat namelijk altijd. De agenten doen veel van de communicatie tussen clubs en worden vaak door de ene club aangespoord om "toch nog maar even contact op te nemen" etc. Tactische spelletjes.

10 september 2021 om 15:20

Be the bigger person! Weleens van gehoord? Op het moment dat ik niet geloofd word ga ik zelf ook geen wel/niet spelletjes spelen. Of je gelooft mij of niet.

Zo komt Fraser op mij ook over. Zolang hij de waarheid weet is het prima voor hem. Het is gewoon niet netjes als het gebeurd is andersom had de reactie hetzelfde geweest.

Als de journalist de specifieke vraag stelt of fledderus hem geappt heeft en dat is niet het geval want het was bijv een collega. Ja dan zou ik ook met overtuigen zeggen vraag het hem maar.

10 september 2021 om 15:39

Dus als iets je niks kan schelen ben je per standaard fout. Weet niet wie je dat heeft geleerd, maar niet meer naar luisteren hoor.

10 september 2021 om 14:44

Ik vind et vooral erg makkelijk. Hij heeft et vast van horen zeggen en is nu niet meer geïnteresseerd of et klopt. Dan heb je wat mij betreft de schijn tegen. Ook al snap ik dat fleddie het bloed onder je nagels vandaan kan halen.

" Hij (fledderus, red.) heeft zijn dingetje gezegd, ik heb mijn dingetje gezegd. Het is goed zo.”
Dit is natuurlijk iets wat heel makkelijk te zeggen voor een 'dader' ipv 'slachtoffer'. Als Fraser inderdaad gelogen heeft over dat belletje en appje, dient er gewoon een rectificatie komen en anders maar melding maken van smaad/laster? Geen idee wat de randvoorwaarde voor zo'n zaak zijn.

10 september 2021 om 14:45

Eens. Hij geeft naar mijn idee aan dat de kans groot is dat er niks van klopte. Maar een grote kerel zijn en dat toegeven is teveel gevraagd. Jammer, had Henk hoger zitten dan ie nu laat zien.

10 september 2021 om 14:54

Het lijkt er inderdaad op dat Fraser wat chargeerde met de beschuldiging. Bij Fledderus ben je dan aan het verkeerde adres, die bijt gewoon fel van zich af als daar aanleiding voor is. Maar smaad/laster? Nee, Fledderus kan heel scherp zijn bij dit soort zaken, maar het lijkt mij niets voor hem om rancuneus te gaan lopen doen. Als je Fledderus op het veld een schop zou geven dan kan hij je zo eveneens doormidden trappen, maar daarna is een biertje in de kantine ook zo weer mogelijk.

10 september 2021 om 15:17

Dat dacht ik ook, Viking. Maar het is misschien geen toeval dat er vaker zo over Fledderus wordt gesproken. Hij heeft de schijn tegen

Heb het appje nergens voorbij zien komen, Fraser zal wel gekrenkt zijn dat hij zijn speler niet kon behouden, altijd maar je beste spelers weg op de laatste speeldag is ook gewoon zeer irritant, maar dan hoef je niet kinderachtig te doen bij een TD die gewoon goed met zijn vak bezig is

Fledderus moet niet zo raar doen. Is elke transfer window wel iets met hem. Misschien eens een grote spiegel kopen.

10 september 2021 om 14:57

Als zelfs Duarte zegt dat ie geen appjes gehad heeft van Fledderus?
Zal Ten Cate niet eerst een keer de bron controleren?

10 september 2021 om 15:05

Heb Duarte hierover niet gehoord, waar heeft hij dit gezegd, wil het wel even lezen

10 september 2021 om 15:07

Ja, ik gooi ook altijd mijn eigen glazen in als ik net bij een nieuwe werknemer ben gaan werken.

Geloof Fraser eerder dan Fledderus die heeft elke transferperiode wel wat. Andersom moet je niet in de buurt van een Groningen speler komen anders zijn de poppen aan het dansen.

10 september 2021 om 16:01

duarte heeft geen appjes ontvangen van fledderus einde verhaal

11 september 2021 om 00:20

Duidelijke bron. Heb je het ergens op een forum gelezen of was het misschien zelfs op Facebook?!

10 september 2021 om 15:10

Goed dat er iemand is die het structureel trieste gedrag van Fledderus constateert.


Verbaast me niets, kijk alleen naar de wijze hoe hij Heracles verliet.

Vraag oud medespelers van Fledderus eens wat ze van hem vonden. Hij was altijd de snitch van de selectie, zij kotsten hem stuk voor stuk uit.

10 september 2021 om 15:59

Structureel triest gedrag? Overdrijven is ook een vak. Hij gaat tot het gaatje voor de club waar hij werkzaam is. En met redelijke resultaten naar mijn mening. Je opmerking over al zijn voormalig medespelers is ook zo’n mooie; heb je ergens bewijs of roep je gewoon iets wat in je straatje past?

10 september 2021 om 15:11

Fledderus is een zakenman, een direct iemand die goed met zijn vak bezig is, Fraser is een gevoelsmens die op zijn tenen is getrapt wanneer iemand contact op zoekt met zijn betere spelers. Zoals ik al heb gezegd kan dat inderdaad zeer irritant zijn, maar dat hoort erbij, en dat gebeurt ook bij Groningen. En ook zegt de persoon Duarte zelf ook dat dat niet is gebeurt, of spioneert Fraser de telefoon van Duarte? Dat lijkt me nog raarder toch? Fledderus kaapt soms spelers weg ja, nou en? Dat gebeurt overal

10 september 2021 om 16:53

Ach dan heeft de rechterhand van Fledderus appjes aan Duarte verzonden. Dan liegt zowel Fledderus als Duarte feitelijk niet, maar is er wel degelijk iets gebeurd.
Fledderus is al meermaals voor huichelachtig uitgemaakt sinds hij technisch directeur is. Als jij dat een zakenman wil noemen, prima, maar dan wil ik geen zaken met jou doen.

Het feit dat Fraser zegt dat het jammer is dat ze niet meer voetballen is voor mij een duidelijk statement. Henk weet hoe het zit. En ik geloof hem. Ik heb over Fraser een hoop gelezen, maar nog nooit dat het een huichelaar zou zijn.

Zo waren ze beiden als voetballer ook, Fraser Keihard en recht voor zijn raap en Fledderus keihard en een echte Huichelaar.

Frater ten voete uit.
Altijd van alles roepen, anderen beschadigen maar hij zal Nooit zijn ongelijk erkennen laat staan verontschuldigingen aanbieden.
Bah
En deze man is assbondscoach

10 september 2021 om 15:13

Weer zo’n jaloerse reactie over het feit dat hij assistent bondscoach. Al zou hij fout zitten in deze case, wat heeft dat met zijn KNVB job te maken.

“Altijd alles roepen en anderen beschadigen… waar heb je het over?

10 september 2021 om 15:15

Wanneer heeft Fraser ooit iemand beschadigd?

10 september 2021 om 19:40

Als hij zijn keeper een blessure laat faken wat een waardeloze vent !!!! En idd schande dat zo iemand bij oranje zit

is het niet dat Henk zei dat de spelers geapt was maar hij bedoelde de zaakwaarnemer laros en is dit niet meer dan een misverstand?

of wat is het probleem?
(Henk die het jammer vind dat ze elkaar niet op het veld tegenkomen is dan wel weer grappig)

Fledderus, de man die over Rotterdam klaagt als hij Diemers misloopt. En nu dit. Aparte gozer. Verzet overigens wel goed werk voor de club. Samen met AD, verrichten geen slechte handelingen. Maar blijf aub lekker uit de media.

Hoe het ook gegaan is, hierin geef ik Fledderus gelijk: hou het gewoon onder elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.PEC Zwolle4-13
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
B. VriendsVerdediger101
B. SmeetsMiddenvelder102
M. OkoyeKeeper100
E. EmeghaAanvaller101
L. ThyAanvaller102
V. van CrooijAanvaller101
H. FraserVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Sparta Rotterdam.

18 fans
Coach, 55 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Vitesse
2014-2016 ADO Den Haag
2011-2014 ADO Den Haag
1990-1993 Nederland
Laatste voetbalnieuws

Auassar noemt ploeggenoten ‘sufkoppen’: ‘Het is toch een schande?’

Sparta Rotterdam-aanvoerder Adil Auassar noemde een aantal van zijn ploeggenoten ‘sufkoppen’ nadat zaterdagavond op bezoek bij RKC Waalwijk met 1-0 werd verloren. Vlak voor tijd tekende RKC-spits Michiel Kramer voor het...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 20 oktober
Ook Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Ricardo Pepi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren