Ajax schrijft André Onana gewoon in voor de Champions League

Vrijdag, 3 september 2021 om 10:24Rian Rosendaal • Laatste update: 11:42

André Onana kan voor Ajax uitkomen in de Champions League. De Telegraaf schrijft vrijdagochtend dat de doelman gewoon is ingeschreven voor de groepsfase van het miljardenbal. De lijst met namen moest door Ajax uiterlijk middernacht worden ingeleverd bij de UEFA. Onana is vanwege een dopingschorsing tot 4 november geschorst, al mag de doelman vanaf 4 september wel weer meetrainen met Jong Ajax. Hij zou speelminuten kunnen maken tegen Besiktas (24 november) en Sporting Portugal (7 december).

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.



Gerelateerd

Meer sportnieuws

88 reacties (laatste reactie door sanderk91)

verstandige keuze van Ajax om Onana in te schrijven voor Cl
ook al begint hij bij Jong-Ajax als hij straks weer mag keepen en je wilt er gebruik van maken zal Onana ook meteen weer basis staan met alle respect voor Stekelenburg natuurlijk

3 september 2021 om 10:37

Mag hopen van niet. Na alles wat hij de club geflikt heeft, zou dat een heel slecht signaal afgeven.

3 september 2021 om 10:41

Maar als je zometeen in dezelfde situatie komt als vorig seizoen met Scherpen die je gewoon de halve finale EL kost, dan heb ik toch liever een Onana in het doel dan Gorter of Raatsie.

3 september 2021 om 10:48

Gorter is veel beter dan Scherpen en Raatsie. Die kun je er wel in zetten denk ik.

3 september 2021 om 10:49

Dus dan je oren laten hangen naar iemand die de club twee keer benadeelt?

Noem me primitief, of desnoods dom, maar dan kan de hele selectie wel over je heen gaan lopen. Als Gorter of Raatsie echt tekort komt, kan je in januari nog op zoek gaan naar een keeper van hoger niveau. Wat dat betreft is Pasveer daarom ook een idiote aankoop. Loop je met twee keepers die tegen de 40 zijn.

3 september 2021 om 10:56

Maar is Gorter beter dan Onana?

3 september 2021 om 10:57

Wat heeft hij de club 'geflikt' dan? Hij staat onder contract bij Ajax en zolang hij onder contract staat moeten we gebruikmaken van zijn diensten, hij is namelijk veruit onze beste keeper. Wat er in de winterstop of volgende zomer gebeurt is voor latere zorg.

3 september 2021 om 11:00

Hmm... Ten eerste heeft hij (on)bewust een pilletje genomen, waardoor hij bijna een jaar van zijn contract niet heeft kunnen spelen. Ondanks dat is Ajax hem juridisch en financieel altijd bij blijven staan. Best een tegendienst waard, denk je niet? Onana denkt in ieder geval van niet, want toen hem diverse aanbiedingen zijn gedaan om zijn contract te verlengen, heeft hij vriendelijk bedankt en hoopt hij nu voor een spotprijsje de deur uit te lopen.

Hartstikke legaal, maar wat mij betreft mag je dan lekker banken.

3 september 2021 om 11:03

Natuurlijk niet, op dit moment nog wel 2/3 klasses minder dan Onana.

3 september 2021 om 11:07

Het is wellicht niet chique, maar moeten spelers dat andersom dan ook maar doen? Als de club het contract niet wil verlengen, ondanks dat je genoeg waarde voor de club hebt gehad, dan zet jij je ook maar iets minder in. De club neemt jou dan namelijk in het ootje, volgens die logica.

Ajax wilde Onana ook vooral helpen, omdat ze er dan zelf nog aan konden verdienen en hij gewoon een hele goede keeper is.

Er zitten teveel commerciële belangen aan bij clubs en spelers, waardoor je die situaties krijgt dat een speler transfervrij laten gaan haast niet meer kan en deze een soort paria wordt in de club. (Dit staat even los van Onana, maar zie ook de situaties met Moriba of bijv die Memphis die bij Lyon toch nog even een schop na kreeg)

3 september 2021 om 11:09

Of hij een pilletje bewust of onbewust heeft genomen zal je nooit achter komen, maar ik kan geen goede reden bedenken waarom hij dat bewust zou doen. Ik ga van het positieve uit, dus onbewust tot het tegendeel is bewezen

Verder is de voetbalwereld keihard en is het vaak eigenbelang. Ajax wil zijn contract verlengen, zodat ze nog aan hem kunnen verdienen.

Onana wil niet verlengen zodat hij (wellicht) meer tekengeld kan vangen bij een nieuwe club.

Beide is uit eigen belang en jij vindt dat hij daarom maar moet banken. Dat mag jij uiteraard vinden, maar ik vind dat een nogal kortzichtige gedachte. Met Onana op doel heb je een grotere kans extra miljoenen binnen te slepen.

3 september 2021 om 11:10

Als de club kort daarvoor een verkeerd pilletje heeft gepakt waardoor ze bijna een jaar niet hebben kunnen spelen, dan heeft die speler daar alle recht toe inderdaad Mangoloco.

3 september 2021 om 11:12

Exact @mangoloco, het is allemaal eigenbelang binnen de voetbalwereld, ook vanuit de clubs gezien. Ik vind dat sommige medesupporters zich veel te hard opstellen t.o.v. Onana.

3 september 2021 om 11:15

En als Onana niet kort daarvoor zoiets stoms had gedaan, had iedereen er begrip voor gehad als hij niet bijtekende. Nog steeds niet leuk, natuurlijk, maar prima te begrijpen.

3 september 2021 om 11:24

Maar Ajaxxx jij gaat dus van het negatieve uit. Onana heeft al 2x zijn contract verlengt waar hij al eerder een afspraak had om voor een gunstig bedrag een transfer mocht maken. Dat was een 2 weg belang, clubs kwamen nog niet en Ajax wilde daarvan profiteren door weer zijn contract te verlengen en hem te behouden voor nog een jaar.

Dat hij een verkeerde pil neemt, uitgaande van ongeluk, dan snap ik dat je niet weer een 3e keer je ambitie niet kan volgen en dat kan transfervrij nog beter. Het is gewoon logisch en heeft niet veel met naaien te maken maar een speler die kiest voor eigen toekomst wat echt normaal is.

3 september 2021 om 11:28

Dan kies je daarvoor, maar wel met het gevolg dat de club niet tot november gaat wachten op een keeper die in het nieuwe jaar weer naar de Africa Cup moet. Dus dan kan je lekker banken, zodat de club ook verder kan.

Anders help je en iemand weer in vorm na de afgelopen periode in de wetenschap dat hij straks lachend de deur uitloopt, en blokkeer je de ontwikkeling van een keeper die je wel op langere termijn ziet blijven.

3 september 2021 om 11:30

Dus alleen omdat hij een foutje heeft gemaakt (wat menselijk is) mag hij op de tribune wegrotten?

Hoop dat ik nooit onder jou hoef te werken

3 september 2021 om 11:40

Noem een foutje, noem het een schending van de dopingregels. Straks gaan we het een vergissinkje noemen. Als we zijn blunder zo gaan bagatelliseren, kunnen we bezig blijven.

3 september 2021 om 11:41

Ik zie niet waarom dit een slecht signaal zou zijn.
Ik zou het naar de rest van het team eerder een slecht signaal vinden wanneer je liever verliest dan dat je je een van je beste spelers niet op stelt omdat hij zijn contract niet wilt verlengen.
Ik ga er niet vanuit dat er zelfs maar een speler tussen zit die nu denkt dat hij ook even een pilletje kan slikken zodat hij een jaar niet kan spelen om op die manier goedkoop een transfer te kunnen maken.
Het is misschien niet chique wat hij doet, maar het is zijn goed recht natuurlijk. Sowieso zijn wij ook niet bij de contract besprekingen geweest en weten we ook niet wat Ajax Onana heeft geboden en wat hij heeft afgewezen. Voordat naar buiten kwam dat ze niet verder wilden praten meldde Freek Jansen (VI) bijvoorbeeld dat het vooral hing om 1 (voorstel van Onana) of 2 (voorstel Ajax) jaar verlengen.

3 september 2021 om 11:57

@oortap….Volgens mij maakte Onana in de CL ook een dikke blunder tegen Liverpool waardoor je 2 dure punten verspeeld, of niet?

3 september 2021 om 13:09

Moet ie lekker doen. Kiezen wat hij het beste voor zijn toekomst vindt. Maar in de tussentijd laat hij Lyon ook lekker een blauwtje lopen. Die jongen verpest zelf zijn reputatie. Kijken of clubs over een jaar nog zitten te wachten op iemand die als persoon zo onbetrouwbaar is.

3 september 2021 om 13:17

Het gaat er niet om of hij in z’n recht staat. Dat staat buiten kijf. Vraag is of he als club er beter van wordt om Onana op te stellen. Qua qualiteit wel (als hij op niveau is). Maar er speelt meer, want hoe veel wedstrijden heb je iets aan hem? De doelman heeft nu vertrouwen en de verdediging is op elkaar ingespeeld, moet je dat voor een paar wedstrijden op het spel zetten? Als hij nu elke week had gekeept of had verlengd was het probleem half zo groot. Dus hij heeft er zelf voor gezorgd dat hij in deze situatie is gekomen.

3 september 2021 om 13:48

@tipptopp die verelenging zou puur zijn om nog iets voor hem te vangen aan transfer som.

Het hele verhaal over vertrouwen en ingespeeld zijn is best valide, en dat zou best een argument kunnen zijn om hem niet te laten spelen.
Maar dat staat natuurlijk los van die contract verlenging. Dat blijf je houden of hij nu een nieuw contract tekent of niet. Het is niet alsof de verdediging ineens ook op elkaar is ingespeeld als hij wel zou verlengen.

Volgens mij zou iederen vinden dat hij moet spelen als hij een nieuw contract tekent, en in de theoretische situatie dat hij dat pilletje niet had genomen en gewoon uit zijn contract zou zijn gelopen zou ook iedereen vinden dat hij moet spelen.
Alleen door de combinatie van uit zijn contract lopen en dat pilletje vinden veel mensen dat hij nu niet moet spelen. Vanuit emotioneel oogpunt misschien begrijpelijk, maar vanuit een sportief oogpunt niet.

3 september 2021 om 10:38

Niet, juist slappe hap van Ajax, eerst tegen Onana zeggen dat hij voorlopig geen deel uit maakt van het eerste, dus met andere woorden, we hebben je niet nodig; maar als het wat heter onder de voeten wordt(lees; hoger niveau) toch maar Onana gebruiken.. beetje slap. Ik had als Onana gedacht;”niet mee in eerste? Prima hoeven jullie ook niet mij te verwachten als het echte werk begint” en als Ajax zijnde snap ik ook niet, je geeft iemand, die jou slecht heeft behandeld, te veel eer en macht op deze manier, ze hadden hem ook gewoon uit de CL moeten houden. Bedoel straalt nu totaal geen kracht uit, met de sanctie die je hem eerder oplegde zo..

3 september 2021 om 10:45

Denk dat ze koste wat het kost gaan proberen zijn contract te verlengen. Overmars zal zeggen, je hebt 2 keuzes: 1) niks meer spelen en wegrotten bij Jong Ajax of 2) de man worden bij het eerste, CL spelen zodra het kan en weer in de kijker spelen van mooie clubs. Maar dan wel bijtekenen.
Stel hij zou niet ingeschreven zijn, dan kan je hem deze worst niet meer voor houden.

3 september 2021 om 10:47

Dit is ook weer heel makkelijk praten. Niet alles geloven wat je leest. Er zijn echt wel heel wat gesprekken gevoerd bij Ajax met Onana. Zij weten meer dan iedereen hier weet. De keuze die zij maken is beter dan iedereen hier suggereert. En je moet onthouden dat die al heel wat jaren daar rondloopt en verder altijd een goed persoon is geweest. Nooit geen problemen met deze jongen.

3 september 2021 om 11:07

Ajax moet hen inschrijven. Want stel dat jij alsnog gaat bijtekenen(wat ik niet denk overigens), moet je hem wel gewoon weer opstellen. En hem achteraf toevoegen aan de lijst en dat mag niet. Dus logische keuze.

3 september 2021 om 11:16

Onana mag binnenkort weer trainen - echter mag hij tot 1 november (meen ik) nog altijd geen wedstrijden spelen. Om die reden hebben Ajax en Onana in wederzijds overleg besloten dat de doelman met Jong Ajax mee gaat trainen in het begin om weer honderd procent fit te worden. Aangezien Onana toch niet mag spelen werkt Ajax bij het eerste liever met de drie doelmannen die dat wel mogen: Steek, Pasveer en Gorter. Als de einddatum van zijn schorsing nadert gaat de club weer bekijken of Onana alsnog aansluit bij 1. Dat stond allemaal gewoon in dat vorige artikel toch, dus zo'n strenge "sanctie" is het nou ook weer niet.

3 september 2021 om 11:22

@maurootje Ajax heeft helemaal niet gezegd dat hij voorlopig geen deel uit maakt van het eerste. Zo is het persbericht van Ajax alleen geinterpreteerd door voetbalzone. Op de website van Ajax staat het als "andre Onana kan training hervatten bij Ajax" en dat het in eerste instantie bij jong Ajax zal zijn en dat ze van daaruit verder kijken. Dat is iets heel anders dan dat hij niet meer welkom is bij het eerste zoals de headline hier gisteren was.

3 september 2021 om 11:27

@maurootje hoe kom je erbij dat Ajax heeft gezegd dat hij voorlopig geen deel uit maakt van de selectie? Hij heeft een grote achterstand opgelopen en zal beginnen bij jong. Dat is echt iets heel anders.

3 september 2021 om 10:39

Gooi maar gewoon die Gorter erin dan. Die is tenminste gemotiveerd en wil graag voor ons clubje spelen. Het is ook maar afwachten hoe Onana terugkomt.

3 september 2021 om 10:46

kan je het niet beter bij Onana houden niks ten nadele van Gorter die eerst een half jaar tot een jaarlaten rijpen bij Jong-Ajax
dan jaartje verhuren en dan Gorter in Ajax 1

begrijp dat het afwachten is hoe Onana terug komt
maar zal altijd nog van een hoger kaliber zijn dan Gorter

3 september 2021 om 14:12

Nee liever niet. Onana is gewoon klaar bij Ajax en heeft zich bepaald niet populair gemaakt met zijn acties. Liever gewoon Gorter erin.

3 september 2021 om 11:03

Ik vind het onbegrijpelijk. Hij een schuldig aan een dopingvergrijp. En wil niet bijtekenen. Ajax zou hem voor 25 miljoen moeten aanklagen. En iedere dag met de jeugd laten trainen. Dat ze dit pikken en hem dan ook nog inschrijven is echt zo'n slecht signaal.

Dat is ook helemaal niet gek. Hij is en blijft natuurlijk gewoon een geweldige keeper. Vol in de bloei van zijn carrière. Als je hem dan toch betaald. Laat hem dan ook nog geld opleveren door ons verder te brengen in de CL

3 september 2021 om 10:34

Klopt, maar vind het ergens toch nog steeds bitter dat hij zich zo opstelt. Hij heeft onwijs veel voor ons betekend, maar ook gekost door zijn blunder bij volgens mij Atalanta? Het zou hem sieren om een jaar bij te tekenen met bv: een vastgestelde afkoopsom. Dat is wat ik hoop, helaas is hoop vaak uitgestelde teleurstelling.

Zou Sébastian Haller ook ingeschreven zijn?

3 september 2021 om 10:34

Weer vergeten😂 Hoop echt dat ie niet speelt lekker Tadic spits zetten links nog liever Ünuvar ofzo of Neres

3 september 2021 om 10:38

Ik hoop het wel en als hij slecht speelt dan kun je altijd nog wisselen. Hij verdiend wel een kans, want afgelopen weekend speelde hij goed en zijn statistieken zijn uitstekend. Ik verwacht dat er straks ook in koppeltjes gespeeld wordt op de flanken Antony/Mazraoui, Berghuis/Rensch en op links Tadic/Nico, Neres/Blind.

3 september 2021 om 11:00

Waarom zou je een spits die gemiddeld bijna elke pot een goal maakt of een assist geeft niet in het elftal willen zien?

3 september 2021 om 12:26

Omdat ie goals maakt die iedere pannekoek er in legt, maar werkelijk waar geen enkele toevoeging meer heeft dan de spits van RKC of PEC. Bij de Eindhovenaren wandelt iets meer kwaliteit en ook Tadic daar is twee klassen beter

3 september 2021 om 13:46

Inzaghi werd ook verweten dat hij geen toevoeging had, desondanks was dat een van de beste afmakers van zijn generatie. Positie kiezen is voor een spits een onderschatte eigenschap in Nederland en dit beheerst Haller prima. Het gevoel er op het juiste moment te zijn. Zoals tegen Twente. Lijkt makkelijk, maar je moet er wel staan op het moment dat die bal precies daar komt. Haller was er. Een eigenschap die ik ook bij Bozenik zie. Geen goede voetballer, maar hij heeft wel gevoel voor op het juiste moment op de juiste plek zijn.

3 september 2021 om 10:36

Denk dat hij vandaag zijn vrouw vevraagd heeft de kinderen naar de dagopvang te brengen, om iets eerder op de club te zijn om die lijst in te zien bij de mensen van de administratie.

Gelukkig staat hij ingeschreven. Ajax heeft een grote selectie, maar veel daarvan is eigen jeugd. Waaronder waarschijnlijk ook nog Onana.

3 september 2021 om 10:46

Onana eigen jeugd?? of lees ik verkeerd?

3 september 2021 om 10:50

Heeft technisch wel in de jeugd van Ajax gespeeld. Tuurlijk niet de hele jeugdopleiding.

3 september 2021 om 12:21

Hij komt vanuit Barcelona, dat lange tijd gecoacht is door Cruijff, die van Ajax komt. Dus ja, Ajax mag hem claimen als eigen jeugd ;-)

3 september 2021 om 12:24

Dat foutje herhalen zou bij nader inzien inmiddels een gouden move zijn nu

Logisch, Mocht die niet bijtekenen dan laatste minuut laten invallen in december en in januari laten vertrekken. Mag die voor die ploeg geen CL meer spelen. En als die bijtekent staat die gewoon op doel de rest van de campagne

3 september 2021 om 10:38

Volgens mij is die regel pas afgeschaft

Weet iemand of die nog wel op hoog niveau getraind heeft?

3 september 2021 om 10:45



Sant Joseph de sa talaia.
Dat is het hoogste deel/niveau van Ibiza waar hij trainde met privetrainer.

3 september 2021 om 11:26

Hij mocht niet in club verband trainen, hij is als het goed is de hele periode met een prive trainer in de weer geweest. Ik denk dat je het kan vergelijken met een speler die lang moet revalideren en die zoals van dijk nu na 9 maanden wedstrijd ritme mist, met het verschil dat hij de hele tijd fit is geweest.

Mensen vinden dit logisch maar als ik Ajax supporter zou zijn dan zou ik deze rat niet meer in het shirt van Ajax willen zien. Qua kwaliteit is het logisch, zeker als je naar de andere keepers kijkt maar je gaat toch niet zo met je laten sollen als je zo’n grote club als Ajax bent? Ik had hem lekker buiten het 1ste gelaten voor zijn acties..

3 september 2021 om 10:43

Wel heel makkelijk praten vanuit buitenaf. Alles wat je leest moet je niet altijd geloven. Zij hebben hier vast persoonlijk over gesproken en weten meer dan dat jij en ik weten. Denk dat je de keuze beter bij Ajax neer kan leggen.

3 september 2021 om 11:26

Tja, alles waar wij hierover praten is van buitenaf. Dan kun je dus nooit meer iets zeggen. Wel met je eens dat er natuurlijk intern over gesproken is en dat er natuurlijk meer speelt. Puur sportief snap ik het ook wel, ik praat meer vanuit supporter perspectief

Eerst even laten schrikken en straks gewoon onder de lat bij de vierde groepswedstrijd tegen Dortmund, slim

Haller ook On : Ik vind dit niet logisch hoor, gezien de kwaliteiten natuurlijk wel maar naar buiten toe wil je je als club toch medegenloos opstellen?

Allemaal een grote mond dat ze hem niet willen maar iedereen weet ook dat hij gewoon de beste is en dat je niet met Pasveer en Stekelenburg de CL in kan.
Echt weer mooi om te zien allemaal grote mond en straks als hij onder de laat staat wordt hij toegezongen en gedaan.

Ik begrijp Ajax wel deze man is 3 klasses beter dan de rest van de keepers dus zolang je hen zal ik hem gebruiken.

3 september 2021 om 10:59

@bliek,

Snel duimpjes proberen te scoren?
Gaat bij iedere club toch zo, iemand word uitgekotst. Maar zodra hij weer scoort of op een andere manier belangrijk is, word hij op handen gedragen.

Ik als Ajacied zie hem ook liever niet meer onder de lat. Behalve als hij alsnog bijtekent. Dan maar lekker met Gorter de CL in. Of met Stekelenburg.
Ajax had Pasveer nooit moeten halen. Hadden beter kunnen gaan voor een keeper als Unnerstal, of in het buitenland rondneuzen. In ieder geval een redelijk jonge, goed, fitte keeper.

3 september 2021 om 11:00

Ik mag hopen dat Onana bij ons op doel staat hoor. Met Onana schat ik onze kansen op overwintering een stuk hoger in dan met Stekelenburg of Pasveer.

Hij heeft een contract bij Ajax en het is zijn goed recht om dit wel of niet te verlengen.

3 september 2021 om 11:04

Dat vind ik in deze situatie toch niet helemaal opgaan. In deze specifieke situatie zou hij toch wel wat meer dankbaar naar de club mogen zijn die hem gewoon heeft gesteund ondanks zijn eigen fout. Van mij mag hij wegrotten op de tribune, als de vele verhalen waar zijn natuurlijk. Niet meer naar omkijken en Gorter opstellen.

3 september 2021 om 11:02

Het valt wel mee. Ik tel vijf mensen die zeggen dat ze die 'rat' niet terug willen zien onder de lat.
Ik hoef hem ook niet per se terug te zien, maar snap dat er geen andere optie is.

Daarbij weten we echt niet wat er allemaal exact gebeurt is. Misschien verlengd ie nog wel en heeft ie al achter de schermen ze excuses aangeboden. Weten wij veel.

3 september 2021 om 11:07

@j3ro3ntj33__

Heeft weinig met duimpjes te maken hoor zijn gewoon feiten. Kijk even wat topics terug over Onana dat hij niet bij wil tekenen en weg wil. Het wordt bij elke club en topic benoemt hoe het is dus waarom zou het hier dan niet mogen????

@xavi het is heel simpel toch hij is de beste keeper die je heb. Als hij zegt ik wil niet verlengen is dat zijn goed recht. Kijk eens naar bijvoorbeeld Veerman die verlengt ook en komt nu niet weg.
Onana wilde gewoon wat anders en ik denk dat hij genoeg gepakt heeft voor Ajax. Zijn goed recht.
Zolang hij in dienst is van de club zou ik hem ook gebruiken is veruit de beste die je heb.
Mits hij er een teringzooi intern van gemaakt heeft zou ik dat niet doen maar dan schrijf je hem niet in voor de Cl.
Als hij je door de voorronde helpt heeft hij zijn geld al weer opgebracht.

Ben er niet zo blij mee op de manier hoe hij heeft gehandeld maar Ajax zal wel moeten want met die 2 ouwe rotte kun je niet aan komen in de CL

Hier mist Ajax een ruggengraat.

Als je ook weer Pasveer zag keepen wordt je ook niet blij van. Onana heeft het bij iedereen verprutst maar blijft nog wel je beste keeper en die het verschil kan zijn in de CL of eventueel EL.

Er worden wel vaker jeugdspelers ingeschreven of spelers waarvan je vooraf al weet dat ze geen minuten gaan maken. Stel nou dat Stekelenburg en Pasveer geblesseerd raken dan ben je toch mooi dom geweest om hem niet in te schrijven. Voor de rest mag hij gewoon thuis blijven.

Ja je moet wat he, met Remco als back-up ga je ook geen vuist maken in Europa. Gorter komt eraan, maar dat is wellicht nog te vroeg.

Goede keus, als hij besluit te blijven kan hij nog van grote waarde zijn.

Ik denk als dit rationeel bekeken wordt, Onana gewoon nog steeds de beste optie is. Stekelenburg, Pasveer en Onana vertegenwoordigen op dit moment alle 3 geen waarde op het veld. Onana is kwalitatief gezien natuurlijk de beste van de 3, dus wat dat betreft kan hij het beste in de goal staan straks. In de tussentijd Gorter proberen klaar te stomen voor Ajax 1.

Doen ze slim, volgens mij mag hij dan bij vertrek niet uitkomen voor een andere CL deelnemer in dit jaargang.Oftewel Ajax zet m een hak.

3 september 2021 om 12:36

Die regel is volgens mij allang voorbij hoor. Coutinho had dat met Barcelona destijds en toen veranderde ze de regels daarin.

Is het niet mogelijk (misschien juridisch) om een salarisverlaging af te dwingen, maar toch aan het contract te laten houden. Als hij misbruik wilt maken van de goedhartigheid van Ajax, mag daar ook wel wat tegenover staan i guess. Overigens wel verstandig van Ajax om hem alsnog in te schrijven.

Goede keuze want met Stekelenburg onder de laat zie ik het niet gebeuren.

3 september 2021 om 15:01

Je weet dat Onana sowieso nog geschorst is tot na de vierde groepswedstrijd, toch? Stekelenburg zal zeer hoogstwaarschijnlijk "gewoon" keepen in de poulefase, sowieso het begin daarvan althans.

3 september 2021 om 16:03

Van dat feit ben ik inderdaad op de hoogte. Dat kan ajax vanaf dan weer een ajax waardige keeper opstellrn.

wel inschrijven maar niet mee laten trainen.
Wat is de bedoeling hiervan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1928
2.PSV188
5.Feyenoord1511
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger84
E. ÁlvarezMiddenvelder82
R. GravenberchMiddenvelder81
S. BerghuisAanvaller82
S. HallerAanvaller85
D. TadićAanvaller84
J. TimberVerdediger71
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

75 fans
Keeper, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0 0 0
2020/2021 Ajax 20 0 1 0
2019/2020 Ajax 24 0 1 0
2018/2019 Ajax 33 0 3 0
2017/2018 Ajax 33 0 3 0
Laatste voetbalnieuws

Ajax moet vrezen: ‘Ik denk dat Mino Raiola met hem aan het shoppen is’

Er is voorlopig nog steeds geen witte rook over de contractverlenging van Noussair Mazraoui bij Ajax. De vleugelverdediger en de Amsterdammers, bij monde van trainer Erik ten Hag en directeur voetbalzaken...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren